Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Toch even over die vader van Frédérique...

Noem ons maar cynisch. Maar we hadden vanaf minuut 1 rare vibes bij Paul Brink

Maandag 26 juli. Op LinkedIn verschijnt een bericht van Paul Brink over de mishandeling van zijn 14-jarige dochter, Frédérique. Die is in een speeltuin in Amstelveen Westwijk behoorlijk toegetakeld door een paar minderjarige, vermoedelijk Marokkaans-Nederlandse jongeren omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of een meisje is. Haar vader, kennelijk "Senior Managing Director at Berger Schweiz LLC", uit zich op het sociale zakelijke netwerk-netwerk "ongelofelijk trots" en plaatst een foto van zijn overduidelijk gewonde dochter bij het verhaal. De mediabal gaat rollen.

Op dinsdag is Paul Brink in diverse media te zien, waaronder hierboven in een heel vreemd aanvoelend videootje bij de NOS, bij NH Nieuws en 's avond bij RTL Humberto. De politie meldt dezelfde avond dat er een 14-jarige verdachte is aangehouden. In alle media-uitingen toont papa Paul zich genadig. "Geen woede, geen boosheid." Op LinkedIn schrijft hij woensdagmorgen in een nieuw bericht dat "Frédérique in het bijzonder, maar ook wij als familie hopen dat de gisteren gearresteerde dader en eventuele anderen die mogelijk volgen snel weer mogen worden herenigd met de liefde van hun naasten en weer tolerant worden opgenomen in het Amstelveen wat altijd al bekend staat om haar diversiteit en verdraagzaamheid."

Hashtags zijn trending, een liedje gaat braakbal viral, een vriend van Paul (!) begint een crowdfund (die hij zelfs bij ons plugt) en in de verte weent ene Claudia de Breij zachtjes maar strijdbaar. Een enkeling voelt groeiende argwaan bij Vader Brink. Eén eigen getuigenis op LinkedIn, vooralsnog zonder aangifte, en dan zó ontzettend barmhartig? Geen woede, geen wrok? Als je kind zó is mishandeld? Wie zijn deze mensen? Wie is Paul Brink?

Nou. Het lijkt er heel sterk op dat Paul Brink een veroordeelde afperser is die vuur- en stroomstootwapens in huis had, verdacht werd van witwassen en onbehoorlijk bestuur in een faillissementszaak en ohja, 30 kilo geleden bij Pauw aanschoof om de Panama Papers te verdedigen. We kunnen ons nu voorstellen dat u wat nadere toelichting wil. OK, pak ff koffie, daar gaan we dan:

2016: Panama Papers bij Pauw

Vijf jaar terug, even voorstellen. Paul Brink, 37, die als fiscaal jurist namens "Berkenbosch Lawyers" dat vanuit Amsterdam en Eindhoven aan ondernemers aanbiedt om te helpen bij belastingontwijking. Hij vertelt er over bij Pauw. Fragmentje hierboven, hele gesprek (tegenover Mathijs Bouman) op YouTube. Aanhalingstekens rond "Berkenbosch Lawyers", want dat bedrijf staat nergens op zijn LinkedIn vermeld. Ook Google leidt vooral naar dode sporen. Uit zijn oudere verleden spraken we een bron die hem persoonlijk kent en zegt dat hij ooit een auto-importbedrijf had met zijn (toenmalige) vrouw: Brink Auto Import - "Europese kwaliteitsauto's naar uw wensen", gerund vanuit Beilen. Ging failliet in 2010. Niet terug te vinden op LinkedIn. 

Failliet met de FDC Groep

Dat we bij Pauw met dezelfde Paul Brink te maken hebben als in juli 2021, blijkt wél uit zijn LinkedIn, waar hij zeven maanden terug een foto van dat optreden zetten bij een bericht over hoe hij in 2018 en 2019 zijn "darkest hours" heeft beleefd. "Due to own judgmental errors, other people’s intolerance but mostly false acquisitions I’ve truly learned the way the boat can rock." Bedoelt hij daarmee het faillissementsonderzoek dat sinds 2018 tegen het bedrijf van zijn toenmalige vrouw liep, FDC Groep

In dat consultancybedrijf zaten ene F(rederik) Brink en een mevrouw Marjoleintje Brink - Van Beek, maar "De curator heeft op basis van de informatie die hij tot heden heeft verzameld, het vermoeden dat de heer P(aul) F. Brink de feitelijk leidinggever van FDC is geweest", aldus vermeldt het faillissementsverslag (pdf) op 4 juni 2019. Marjoleintje verliet het bedrijf officieel in 2016, volgens KvK-crawler Drimble. Er is geen administratie, er zijn nooit jaarrekeningen gedeponeerd, aldus de curator. Het verslag stopt in december 2020, hangende een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen:

Arrestatie voor agressieve afpersingspraktijken, 2019

Het nog niet afgeronde faillissement kan te maken hebben met de aanhouding van Paul Brink, door een arrestatieteam, op maandag 19 augustus 2019. Dat vertelt hij zelf, wederom op LinkedIn

"Ik sta op de Beneluxbaan te Amstelveen en compleet verbouwereerd door de 9 tot de tanden toe bewapende leden van het arrestatieteam die op dat moment plotseling om mijn auto heen staan kan ik niks anders doen dan mijn handen omhoog houden voor de (weliswaar nette) heren van het arrestatieteam. Net voordat ik nog rustig een blinddoek om krijg zie ik drie rode puntjes op mijn borst bij mijn hart, de rode puntjes van de automatische vuurwapens van de leden van het arrestatieteam. Als ik met gillende sirenes wordt afgevoerd bedenk ik me dat een verkeerde beweging had betekend dat ik er niet meer was geweest."

Het bericht, dat vorige week is geplaatst, springt daarna vooruit naar 14 juli 2021, de dag dat Paul naar eigen zeggen door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken wordt "van alle waanzinnige aantijgingen die mijn ex-echtgenote tegen mij heeft geuit". Dit zou om een hoger beroep gaan, waarvan we nog geen uitspraak konden vinden. Wat wel online staat, is de veroordeling van 18 juni 2020 voor, hou je vast:

"Poging tot afpersing. Verdachte heeft door het sturen van WhatsApp-berichten met bedreigende teksten aan de vrouw van het slachtoffer geprobeerd om het slachtoffer te dwingen een groot geldbedrag af te geven. Bewijsoverweging met betrekking tot het vaststellen van de identiteit van de zender van de WhatsApp-berichten. Verdachte is daarnaast veroordeeld voor wapenbezit. Gevangenisstraf van 15 maanden waarvan 8 maanden voorwaardelijk. De straf is aanzienlijk lager dan de eis van de officier van justitie."

Tussen augustus 2017 en januari 2018 zou Paul Brink een gezin in Heiloo voor een half miljoen hebben proberen af te persen met agressieve, dreigende WhatsApp-berichten waarin ook de kinderen bedreigd werden, en papieren briefjes met intimiderende teksten: "We will fucking grab one of you if [aangever] cuntface does not pay our money back". Hier - opklikbaar voor groot - uit de lokale dode boom:

Stroomstootwapen, gun en geluiddemper

Daarnaast had Paul B. in zijn huis in Amstelveen een stroomstootwapen ("niet zijnde een medisch hulpmiddel", dus illegaal) en een vuurwapen met geluiddemper. Een pistool, dat kan nog, ook al lag het ding los op een kast en niet in een kluis. In een huis met vijf kinderen doet dat een gebrek aan vergunning vermoeden. En een geluiddemper? Dat is sowieso niet uit te leggen. Het ding haalde een kop in NRC Handelsblad: "De fiscaal jurist had een geluiddemper". Van deze alinea in dat rechtbankverslag worden we licht nerveus: "Van nervositeit bij de verdachte is op het oog geen sprake. Hij uit zich welbespraakt en beleefd. Een paar keer excuseert hij zich als hij een beroep doet op zijn zwijgrecht. Alsof hij het zelf ook graag anders had gezien maar door de omstandigheden wordt gedwongen." Zagen we iemand met zo'n houding de afgelopen dagen niet regelmatig in de media?

De rechtbank oordeelt dat Paul B. het briefje niet geschreven heeft, maar de dreigende WhatsApps wel verzonden heeft en onderbouwt dat onder meer met locatiegegevens van telecommasten. De advocaat van Paul probeert het op de (inmiddels ex-) vrouw van Paul af te wentelen, maar "daarvoor biedt het dossier geen enkel aanknopingspunt", vindt de rechtbank. Ook het wapenbezit wordt strafbaar bevonden ("Verdachte heeft daarnaast een vuurwapen met geluiddemper en meerdere patronen in zijn bezit gehad. Dat betekent dat het wapen gereed was voor gebruik in een heimelijke setting. Het ongecontroleerde bezit van deze wapens en munitie vormt een groot gevaar voor de samenleving en vergt een krachtige reactie van de strafrechter.")

Maar de strafrechter is toch mild: Paul B. moet vijf monden voeden, "beschikt over een gezonde zakelijke houding en hij krijgt meer balans tussen privé en het uitvoeren van werkzaamheden als vennootschappelijk jurist. Het recidiverisico wordt ingeschat als laag."

Na aftrek van voorlopige hechtenis, waaronder een periode met enkelband, en toekenning van een voorwaardelijk gedeelte van acht maanden, wordt Paul B. vrijgelaten op voorwaarde dat hij het gezin uit Heiloo gedurende zijn proeftijd van twee jaar met rust laat. 

Het pistool en de kogels kreeg hij niet terug. Zijn iPhone met WhatsApp wel. 

Conclusie over Paul Brink? Lastig.

Het vonnis is van 18 juni 2020. Volgens zijn eigen LinkedIn is Paul Brink dus op 14 juli (in hoger beroep?) vrijgesproken. Die uitspraak hebben we zoals gezegd nog niet online gevonden. Desgevraagd laat de advocaat die Brink in zijn LinkedIn-bericht noemt, Mike Jonk, aan GeenStijl weten dat hij zich aan zijn vertrouwelijkheid houdt en dat "de kwestie met Frédérique in geen verband staat met de - geanonimiseerde - zaak die u aanhaalt." Dat zijn we volledig met hem eens (arm kind, ook), maar we vragen ons wel af in hoeverre de huidige kwestie oprecht uitgespeeld wordt door een vader die achter zijn vriendelijke en vergevingsgezinde masker vele gezichten lijkt te hebben.

Over de (huiselijke) veiligheid van Frédérique of de vier andere kinderen doen we geen uitspraken, zo op het levengevaarlijke snijvlak van de genderdiscussie en een mishandeling door een vermoedelijke minderheid. Maar deze ijsberg, die gaat een stuk dieper onder water dan één mediahype om een foto en een verhaal over een andere wang doet vermoeden. Dat voelden we vooraf aan ons water, en weten we tamelijk zeker nu.

Update: Iemand heeft voor ons de Company Info-doopceel van Paul Frederik Gerrit Brink gelicht. Ook eentje om over na te denken: hij heeft zijn kinderen eind vorig jaar ondergebracht in een "stichting Kinderen PFG Brink". En ineens is dochter een al dan niet genderneutraal uithangbord?
Curatele-Update: "De kantonrechter te Amsterdam heeft op 31-03-2021 in de zaak 9108092 vanaf 01-04-2021 tot 01-04-2026 een bewind ingesteld over de (toekomstige) goederen van Paul Frederik Gerrit Brink geboren op 07- 07-1979 te Assen (Nederland) wegens verkwisting of het hebben van problematische schulden en daarbij bepaald dat inschrijving in het daartoe bestemde register dient plaats te vinden, met benoeming van M.L. Bol maat van Bol & van Belle, Bewind en financiële zorg te Amstelveen tot bewindvoerder." BRON: Uittreksel curatele- en bewindsregister (pdf).
Burgemeesterszoon! Welja dit kan er ook nog wel bij: Vader Brink was politieman, beroepsburgemeester en statenlid voor het CDA. Daarna werd hij zorggraaier bij een financieel falend christelijk zorgbedrijf. Zoon Paul - zelf dus zo berooid als een kerkrat - zat volgens zijn inmiddels befaamde LinkedIn ooit ook bij de jongeren-CDA.
UPDATE MOEDER: Marjolein van Beek is niet onverdeeld enthousiast over hoe haar ex Paul Brink met hun dochter door de media paradeert:

Hoofdredacteur NH Nieuws weet het ook

P.S. En z'n huidige functie? Sja...

Reaguursels

Inloggen

Een slaatje slaan uit je kapotgeslagen dochter. En heel woke NL trapt erin.

johoost | 30-07-21 | 08:39

Meneer staat sindskort onder curatele, heeft een stichting voor zijn kinderen waarvan eentje een nieuwshalend incident meemaakt en plots zit een vriend-van een grote crowdfunding te regelen.... Oftewel : men is bezig met een grote scam...

Ome_BW | 30-07-21 | 02:16

Dit kind heeft hulp nodig, wellicht komt er dan meer naar buiten ... het is een zeer vreemd verhaal ...

antonetta | 30-07-21 | 02:09

Ook de toedracht achter het incident zelf zal wel heel iets anders blijken te zitten.

ChristianV | 29-07-21 | 23:54

Waarom wordt er met 2 maten gemeten tov LHBTers?

Als u een homo iets aandoet, wordt u gestraft .
Als een allochtoon een homo iets aandoet, moet hij op cursus.

Waarom is dit?

Roos | 29-07-21 | 20:15 | 1

Ha, denkt u dat de afhankelijken van subsidie hun verdienmodel in gevaar gaan brengen?

Sinterbikske | 29-07-21 | 20:57
-weggejorist-
DRaaki3 | 29-07-21 | 20:10

De manier van optreden van die doet me denken aan de directeur van die school in Dordrecht waar die leraar door een leerling in zijn hoofd was geschoten. Die leek leek bijna te genieten van zijn belangrijke rol en de bijbehorende aandacht.

Boeser_Onkel | 29-07-21 | 19:23

Frédérique komt vanavond in het Jeugdjournaal. “ Zij voelt geen woede” aldus de NOS.

Cassandra | 29-07-21 | 18:10 | 1

Het meisje klonk beheerst en rustig en leek op het eerste gehoor inderdaad geen enkele woede of stress te ervaren. Tegelijk het Jeugdjournaal weer eens gezien. Beetje off topic, maar wat een tenenkrommend propagandaprogramma is dat toch. Nu weer met bosbranden in Siberië. Men doet het de kindertjes voorkomen of het daar het ganse jaar door -70 behoort te zijn, terwijl er een landklimaat heerst met koude winters en warme zomers.

Cassandra | 29-07-21 | 19:41

Mhh, deze man doet alsof hij heel vroom is, heel vergevingsgezind. Ik denk dat hij wacht op de gegevens van de dader om dan over een jaar als iedereen het alweer is vergeten, gruwelijk toe te slaan! Zonder dat het aan hem wordt gelinkt!

cpio | 29-07-21 | 17:56 | 1

Dat is ergens ook wel begrijpelijk. Niet dat ik het goedkeur, natuurlijk.

Toos Bevergeil | 29-07-21 | 18:41

Het is duidelijk dat Brink in moreel gezien grijs belastingtechnisch gebied zaken zat en zit, klanten van hem zijn van hetzelfde kaliber zo links en rechts lezende.
Als hij contractueel gezien geld tegoed heeft van moreel grijze zakenlieden, die vervolgens niet met geld over de brug komen en het moreel grijze juridische steekspel geen effect heeft waardoor je als Brink zijnde kan fluiten naar je tonnen geld zul je hardere druk moeten uitoefenen op dergelijke moreel grijze zakenlieden. Tikje triest dat ze dan huilie huilie doen bij de politie en justitie, ik kan me niet voorstellen dat Brink eenzijdig uit zijn dak ging om de zakelijke transacties naar afspraken te laten verlopen. Er steekt meer achter dan de justitiële bevindingen en openbaarmakingen van aan Brink uitgevoerde rechtszaken. Erg benieuwd naar de andere kant van dit verhaal.

GuruOuwehuru | 29-07-21 | 17:56

klopt die tweet van die neef? (is dat daadwerkelijkvan een neef van Frederique?)

Hemmenaar7 | 29-07-21 | 17:52

Wat ook de achtergrond of feiten mogen zijn bij die vader, NIETS rechtvaardigt het molesteren van je kind! Laat die mensen gewoon met rust, joh! Hoe moeilijk is het?

Qwrk_II | 29-07-21 | 17:40 | 3

Hij dringt zichzelf aan ons op via de media. Blijkt louche te zijn. Zijn dochter is dus ook nog eens slachtoffer van haar vader. Hoe moeilijk is het?

Sinterbikske | 29-07-21 | 17:42

Niet als dadelijk blijkt dat vaders met de mishandeling van doen heeft. Dit stinkt, dus gewoon de rotte geur volgen, en er zou wel eens een schokkende onthulling kunnen komen. Zo niet, dan is het in ieder geval wel duidelijk dat hij zijn dochter’s ellende inzet voor zijn eigen doel.

Lafayette | 29-07-21 | 18:07

Paul Brink maakt deel uit van het probleem en zijn dochter is het slachtoffer. Waarom zou die loser uit de wind gehouden moeten worden?? Hij presteert het om hele volksstammen op het verkeerde been te zetten. Die vent is gevaarlijk. Ik mag hopen dat dit gezin in beeld is bij Jeugdzorg.

De Maagd Maria | 29-07-21 | 18:52

Paul Brink... Nina Brink... de Brinkjes hebben wel wat met witwassen.

De Maagd Maria | 29-07-21 | 17:14 | 3

Ken zelf een Brink die nog veel gekker is. Heeft 18 kogels in iemand gejaagd die het gelukkig overleefd heeft. Kreeg 2 jaar jeugddetentie en jeugd tbs. Leeft nog altijd op kosten van de staat (en Colombia).

Sinterbikske | 29-07-21 | 17:45

Doe mij maar een Jos Brinkie.

Toos Bevergeil | 29-07-21 | 18:43

De naam Brink-Amstelveen-liegen en bedriegen-goh, welke rode draad zien we hier?

MrTrue | 29-07-21 | 19:07

De slappe lul award gaat dit jaar naar dhr Brink. Je dochter is finaal in elkaar gebeukt door een stel berggeiten en dan ga je zelf in allerlei kut talkshows met een glimlach op je taas verkondigen dat de dader zsm terug de maatschappij in moet. Moge duidelijk zijn dat hij een afslag heb gemist en er eigenlijk van geniet dat dit ten deel is gevallen zodat hij heerlijk in de spotlight kan staan en de wijsheid ter tolerantie kan verkondigen.

WillSchmidt | 29-07-21 | 16:29

Nou ja, de Marokkaanse dader van 14 zou vastzitten maar de doodschoppers op een Spaans Eilandje die volwassen zijn en Nederlander mogen rustig doorlopen en leven, wat zijn we toch een warrig landje!

thepinkpainter | 29-07-21 | 16:16

Bert Brussen schrijft weer voor GS hè, dus deze reactie is in dat perspectief niet heel erg vreemd toch?

quazi | 29-07-21 | 16:07

Is Frederique eigenlijk geen hij?

Willibald von Klúúúk | 29-07-21 | 15:21 | 2

Geboren als Fred waarschijnlijk, maar dat maakt helaal niks uit.

Crankhead | 29-07-21 | 15:25

Ik ken een meisje dat Frederique heet maar door haar familie en vrienden vaak Fred wordt genoemd.
Heb haar meermaals bekeken en neen, ik heb niets genderneutraals aan haar kunnen ontdekken.

Alles erop en eraan, en op de juiste plekken.

loze stijl | 29-07-21 | 16:03

Die moeder leest als een Ja21-er/keurig rechts. Wellicht had hip&happening-narcistje Paul daar wat moeite mee en is de relatie daarom ook geëindigd met een vechtscheiding.
Te lezen aan de zaak tegen hem is het hoe dan ook een psycho. Wellicht een wannabe-mocro, zelfs.

SIogra | 29-07-21 | 15:17

Iets positief keren doe je niet door iets nauwelijks te kunnen bevatten, meneer Brink.

SIogra | 29-07-21 | 15:03

Uiteraard verdiend niemand een pak slaag op basis van seksuele voorkeur of genderindentiteitskeuze. Toch geloof ik er geen flikker van dat ze daarom klappen heeft gekregen. Ik verbaas mij niet als later blijkt dat iemand zo wraak heeft willen nemen voor acties van Pa.

saidnowomanever | 29-07-21 | 14:53 | 4

Die jongens waren waarschijnlijk op ruzie uit. Kans is groot dat als ze wat anders had gezegd, ook in elkaar was geslagen. Gewoon, omdat het kon.
Gebeurt wel vaker, helaas.
Hopelijk krijgen de daders een forse straf en het meisje hulp. Want niet boos zijn als je zo bent afgetuigd is ongezond. Dan ontbreekt er iets aan.primaire reflexen die je nodig hebt in het leven. Anders word je voetveeg. Hyena's kom je overal tegen.
En die vader zal best een eikel zijn, maar dit neigt toch naar laster.

Bataafje | 29-07-21 | 15:19

@Knitty | 29-07-21 | 16:47:
ja, het wordt ingewikkeld met teksten zoals "zij is niet non-binair" en zo. Heb het even opgezocht:
"... een persoon die zich als non-binair identificeert, voelt zich niet specifiek man en ook niet specifiek vrouw. Maar juist een beetje van beide, wisselend of juist geen van beide.
Non-binaire personen herkennen zich niet in de 'binaire hokjes' die we van de meeste mensen kennen: óf man, óf vrouw...."

binair is dus gewoon m/v
non-binair is: (soms) iets anders / niet thuis voelen als m/n
NIET non-binair is dan weer gewoon m/v zijn/voelen
Ofwel: Frederique is en voelt zich gewoon een meisje

Wering | 29-07-21 | 17:56
▼ 1 antwoord verborgen

Tekstboek psychopaat. Goed te lezen dat de antenne voor dit soort creaturen bij aan aantal reaguurders nog intact is.

o)+ | 29-07-21 | 14:40

Tolerantie is een teken van zwakte en een leugenachtig karakter.

etwaboy | 29-07-21 | 14:39

Waarschijnlijk begon het meppen toen het meisje de jongen belerend toesprak met "en jij mag zijn wie jij wilt...". Sommigen apen in het wild (of op straat), moet je nog geen eens direct in de ogen aankijken, want dan toon je geen respect etc. Zover is het nu gekomen.

Dakdekker | 29-07-21 | 14:36

Wellicht is Frederique WÉL heel boos

Graftak | 29-07-21 | 14:25

Hebben de woke media (kort gezegd: de media die elke link met Marokaanse straattereur systematisch verzwijgen en uerdoezelen), dus de NRC, VK, NUnl, Humberto, NoS etc,
intussen al iets aan aanvullingen en/of rectificaties gedaan?

Stel je eens voor dat pappa Frederique een PVV'er was geweest. En de mishandeling had gekoppeld aan Marokanen en de islam.
Hadden deze media hem dan ook zo op een voetstuk gezet?
Eerlijk zeggen, Claudia....

michelpen | 29-07-21 | 14:22

Ik zie een kind die iets is aangedaan. Dat maakt me triest.

Vrijheidlievend | 29-07-21 | 14:15 | 3

Dat is raar.
Haar eigen vader niet.

frickY | 29-07-21 | 14:29

Die scheve neus, die tranen... dat arme meisje kan het niet helpen dat haar vader een brainwashing psycho is. Heb met haar te doen.

LionelVK | 29-07-21 | 14:38

Pappa Paul daarentegen, die ziet een verdienmodel....
En heel modern: papa Paul ziet ook een aandachtsmodel!

Eigenlijk een soort influencer 2.1..... aandacht + verdienen

(papa Britney was trendsetter, die ging hem voor!)

michelpen | 29-07-21 | 14:58

Ik moet denken aan riooljodelaar Jules Croiset.

gestoptmetroken | 29-07-21 | 14:14

Begreep ik nou goed dat de moeder uit de ouderlijke macht is gezet omdat ze psychisch niet alles op een rijtje zou hebben? Ben eigenlijk ook wel benieuwd of hij dat met wat gas lightning voor elkaar heeft gekregen.

quazi | 29-07-21 | 14:10 | 2

Pa klinkt als een narcist, en die komen door gaslighting vaak ook heel ver bij een scheiding. Het lukt ze maar al te vaak om hun partner als psychisch gestoord weg te zetten, terwijl ze dat in feite zelf zijn.

CupDCake | 29-07-21 | 14:44

Soort zoekt soort.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:20

Jussie Smollet. Kennen we die nog? 2 witte mannen, in Chicago, gehuld in magapetjes, in hartje winter,midden in de nacht, bij een subway of starbucks, met een strop en een fles bleekmiddel, al "this is MAGA country" roepend, zouden arme Jussie mishandeld hebben. T_D zat er direct bovenop, alles bleek nep, acteurs bleken betaald, alles stond op band. En de dader, Jussie zelf dus? Met een foei er vanaf gekomen.

DommeNeger | 29-07-21 | 13:38 | 5

Wat dan weer wel een hilarische bit van Dave Chappelle opleverde!

youtu.be/wZXoErL2124

Pontius Vulgaris | 29-07-21 | 14:04

@Roze_bril_drager | 29-07-21 | 13:51: Misschien is het hem/haar wel vaker gevraagd. Ik heb ook wel standaard antwoorden op veelgestelde vragen in mijn hoofd.

knutsel_ | 29-07-21 | 14:31

@Roze_bril_drager | 29-07-21 | 13:51:
Bovendien niet bepaald een handig gekozen tekst "jij mag zijn wie je wil zijn" als er zo'n opgefokt joch tegenover je staat.
Op dat moment wil dat joch namelijk iemand zijn die jou in elkaar gaat slaan. Dus daar kun je hem beter niet zo expliciet toestemming voor gaan geven op dat moment.

Wering | 29-07-21 | 17:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Ook best wel opvallend hoe weinig aangedaan hij over komt. Hij reutelt het hele verhaal af zonder echt sporen van emotie. Of heb ik die gemist?

De moeder slaat de spijker op zijn kop met de vaststelling dat de mishandeling niet op zichzelf staat en een pijnpunt blootlegt. Jammer dat iedereen dat pijnpunt niet durft te benoemn.

jochum1980 | 29-07-21 | 13:33
-weggejorist-
Dr_Phil | 29-07-21 | 13:31

Naast het liegen en bedriegen door pauper Paultje vind ik het schokkend dat de linkse deugmedia zo’n hypocriet kritiekloos een podium bieden.

MrTrue | 29-07-21 | 13:27 | 3

Knap ook dat er uren zendtijd aan besteed is zonder de Olifant in de kamer te benoemen.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 13:47

En niet eens de moeite doen om te kijken, wie is deze Paul Brink? You have one job media, onderzoeken. Journalistiek (bij de MSM) in Nederland is echt deaud. Gelukkig hebben we Geenstijl nog.

Old_Spice | 29-07-21 | 14:03

@Roze_bril_drager | 29-07-21 | 13:47:
Na decennia negeren van de roze (multicluti) olifant in de NPO huiskamer,kan die paar uur er ook nog wel bij.

roberto9715 | 29-07-21 | 14:11

Tja, er lopen nogal wat narcistjes rond in Amstelveen en Hilversum, dat blijkt maar weer...

konjodebonjo | 29-07-21 | 13:26

Als vader van o.a. een dochter: Volgens mij ervaart elke vader van elke dochter dit als één van zijn grootste angsten en voelt elke normale vader van elke dochter aan dat er hier geen hout van klopt inderdaad.

DeJemelscheet | 29-07-21 | 13:24 | 3

Dat gevoel heb ik ook als het om me zoon zou gaan.

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 13:29

Ik zou des duivels zijn, een electrakabel een stukje afstrippen, en op pad gaan... Er bleef geen vierkante centimeter huid meer aan dat geteisem zitten... Maar deze pipo doet even zonder enige frustratie zijn verhaal. Onmogelijk.

LionelVK | 29-07-21 | 14:21

Maar... Is die Frederique nu een 'afkorting' of gewoon een meisje dat als meisje geboren is en zich zo identificeert etc. Niet dat t me werkelijk interesseert, maar nu er ook eem heleboel lhbtetc bij wordt gehaald vind ik het ook niet geheel irrelevant om te kijken of dat hier speelde of dat er 'gewoon' (is natuurlijk nooit gewoon) een meisje is mishandeld zoals dat helaas ook nog veel te veel gebeurd.

We suggereren met zn allen of het een lhtb-incident is maar is het dat ook?

fric.spec. | 29-07-21 | 13:22 | 1

Dat labiele kind is helemaal ziekgewoket door haar enge vader. En dat wordt nog eens versterkt door beroepsdeugers als Claudia de B en het eeuwige slachtoffer “ik kan wel janken” Barbara Barend en consorten.

MrTrue | 29-07-21 | 13:30

Ik zie deze narcistische loser ervoor aan om eea in scène te zetten en zijn bloed eigen dochter in elkaar te laten meppen om vervolgens zelf als deuger in de media te kunnen scoren.

Nietdanjatoch | 29-07-21 | 13:21

Las ik ook niet ergens dat zijn, inmiddels ex, vrouw een psychische stoornis had?
Misschien verdient zij ook nog wat aandacht en/of rehabilitatie; het is immers een bekend verschijnsel dat psychopaten ook professionals om de tuin kunnen leiden als het gaat om het stellen van een diagnose.
Na jarenlange gaslighting (als/dan) door haar man, komt zo'n vrouw misschien niet helemaal meer goed tot haar recht?

Wering | 29-07-21 | 13:20 | 1

Juist, ik vrees met grote vrezen dat deze moeder op deze wijze aan de kant is gezet.

LostSandWich | 29-07-21 | 13:55

Vreemd dat deze als vergevende pacifist overkomende, of zo althans probeert over te komen, Paul,
er zo genadig vanaf komt.

De combinatie wapen, patronen én geluiddemper wordt over het algemeen namelijk zeer zwaar aangerekend.
Logisch ook, want deze combinatie duidt op/vormt een indicatie van zwaar criminele intenties! Die demper gebruik je niet om een eventuele inbreker te verjagen...

Richtlijn OM:
Pistool of revolver, first offender, onder bedenkelijke omstandigheden (de combinatie met munitie, maar nog zonder die geluiddemper!), daar staat 9 maanden gevangenissstraf op!
Los dus van de afpersing, alleen wat betreft het wapen!

Heb zo'n flauw vermoeden dat de rechter deze Paul, een hand boven het woke hoofd heeft gehouden.

(het wapen zal overigens een .22 zijn geweest, zo veronderstel ik)

michelpen | 29-07-21 | 13:13 | 3

Daar is moeilijker aan te komen dan aan een 9 mm

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 13:31

Wellicht heeft pistolen Paultje, wat relaties bij het OM aan een leuke belastingvrijeconstructie geholpen?

LostSandWich | 29-07-21 | 13:56

Komop er zit toch wel iemand in Nederland naast zijn oude rijtje ASC/AVSV almanakken om deze joker te checken.

Dr.Hermannes | 29-07-21 | 13:10 | 1

Inderdaad, kan de abactis van ASC even de ledenadministratie er op naslaan?

Old_Spice | 29-07-21 | 14:00

Aha vuurwapen gevaarlijk... dus we krijgen straks toch een vigilante actie op de dader ondanks zijn smooth talk.

Misterspok | 29-07-21 | 13:01

Ik vond het al vreemd. Dan wordt je bloedeigen dochter het ziekenhuis ingeslagen (met waarschijnlijk blijvende fysieke en mentale klachten) door het grootste uitschot van de maatschappij en dan blijf je zo kalm? En vervolgens lul je nog wat over diversiteit en dat dat Finse beest snel herenigd mag worden met zijn familie?

Ik besef dat Nederland overwegend links is en je hebt serieus mensen die zo zijn (kijk bv. naar Femke Halsema, haar eigen zoon werd mishandeld door Finnen, omdat hij Nederlands is), maar ik had al het gevoel dat er meer achter zit.

Hefbrug | 29-07-21 | 13:00 | 3

Hij probeert te scoren over de rug van zijn dochter. Veel lager kun je niet gaan als 100% narcist.

Nietdanjatoch | 29-07-21 | 13:23

Vond het alleen al raar dat hij zo veel tijd nam in de media. Normaal gesproken wil je bij je dochter zijn en even tijd met elkaar hebben, omdat je benieuwd bent of het werkelijk emotioneel wel goed met haar gaat. Dat kun je nooit inschatten als je het grootste deel van de dag weg bent en tot laat in de nacht bij Humberto en OP1 zit. Daarnaast heb je de medische zorg bij dit soort verwondingen, dat moet je even 24/7 in de gaten houden de eerste tijd.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 13:26

@Watching the Wheels | 29-07-21 | 13:26: Ik vond dat niet zo raar want hij zal toch wel per optreden bij die linkse gasten een vergoedingetje van een rooitje of 3 hebben gehad?

Simon_Ketellapper | 29-07-21 | 13:42

Even naar zijn "CV" gekeken op Linkedin. De volgende dingen vallen op:
- HAVO op het Luzac college -> lol, als je je HAVO diploma al moet kopen bij een privé school, zegt dat niet veel goeds over je intelligentie.
- Hogeschool van Haarlem -> 1 jaar terwijl de opleiding 4 jaar is. Niet afgemaakt dus.
- Hogeschool van Amsterdam -> 3 jaar terwijl de opleiding 4 jaar is. Niet afgemaakt dus.
- VU Amsterdam -> Rechtenstudie, echter maar 2 jaar. Lijkt me sterk dat hij met zijn trackrecord z'n BSc gehaald heeft in 2 jaar ipv 3. Ook zogenaamd lid geweest van het Amsterdamsch Studenten Corps, wat ik ook zeer betwijfel.
- CDA Kaderschool -> 1 jaar, geen flauw benul wat dit is.
- Daarna bij 4 bedrijven minder dan een jaar wat vage functies gehad.
- Deloitte -> Managing consultant. Waarschijnlijk 1 keer een paar uurtjes ingehuurd als ZZP'er, ik kan me niet voorstellen dat Deloitte deze man in loondienst gehad heeft.
- Berger Schweiz LLC -> In Hong Kong gevestigd, duidelijk een verzonnen naam. Lijkt op een vehikel waarmee hij enerzijds zichzelf aanbiedt als interim manager en anderzijds bedrijven advies geeft over hoe ze belasting kunnen ontwijken. Hij heeft alleen nooit een studie gedaan wat ook maar iets met fiscaliteit te maken heeft. Met andere woorden, de man is een patjepeeër, kwartjesvinder, oplichter en charlatan.

Old_Spice | 29-07-21 | 13:00 | 5

Goede analyse. Meneer charlatant zichzelf als “ fiscaal jurist”. Volgens mijn beperkte kennis is daar een afgeronde universitaire studie Fiscaal Recht voor nodig, toch?

MrTrue | 29-07-21 | 13:21

Even gekeken naar die adressen van Berger Schweiz LLC:
- Brussel -> Is een virtueel kantoor. Tegen betaling, paar tientjes per maand, kan je dus dat adres gebruiken als zakelijk adres, maar hij is er dus niet daadwerkelijk gevestigd.
- London -> Wederom een virtueel kantoor.
- Hong Kong -> Dit is een interessante. Het adres staat op naam van Company Kit Registrations Limited. Dit is een bedrijf dat ready made shelf company's verkoopt en vervolgens ook inschrijft op dit adres. Oftewel, á la minute een bedrijfje opzet en registreert tegen betaling. Ze doen dit in Hong Kong, de Seychellen, Britse Maagdeneilanden en Samoa. Mogelijk gebruikt hij dit bedrijf om LLC's op te zetten voor z'n belastingontwijking praktijken. Kan helaas geen URL posten, vanwege zwitsal. Maar als je op het HongKong adres googled vind je het vanzelf.
- Amsterdam -> Ook dit adres is een adres van een flexkantoorplek zoals Regus, Flexas etc. Hier is hij dus niet echt gevestigd.

Old_Spice | 29-07-21 | 13:48

wow lekker bezig jongens.

wat een oplichter

Ir. Wilhelmus | 29-07-21 | 20:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Papa was zelf ook niet vies van intimidatie en zat nu al aan zo'n moraliserende tafel voor de kijkcijfers. Gelukkig was zijn dochter veilig, want hij had zijn geluidsdemper bij haar achter gelaten.

hoochee | 29-07-21 | 12:57

Walgelijke gozer om over de rug van zijn in elkaar geslagen dochter de publiciteit te zoeken. Deze gozer is gewoon een onvervalste narcist !

johnyl | 29-07-21 | 12:56

Dreigen om een hond plat te rijden... Dan lig je er bij mij uit

jari_en_shota | 29-07-21 | 12:55

Die is bezig om assets te verplaatsen en flinke schnabbels binnen te halen.
Stichting voor je kids opzetten, LHBTQ links nederland bestoken met zielige verhalen en zo een paar mil gedoneerd krijgen. En op naam van je kids, want zelf sta je onder curatele. Slimme vent wel. Moreel verdorven.

Anaal_Geweten | 29-07-21 | 12:53

Bizar verhaal, rare man met psychopathische trekken. Met een glimlach je dochter exposeren en een vooraf bedacht statement in haar mond te leggen die ze niet heeft gedaan volgens haar vriendinnen. Iedere normale vader zou door het lint gaan als je kinderen verrot worden geslagen, deze man is een psychopaat.
Het zou mij niets verbazen als later blijkt dat deze figuur de aanval op zijn dochter heeft geregisseerd.

Eppo | 29-07-21 | 12:51 | 1

Dat gevoel heb ik ook: een geregisseerde aanval...

GeenTheeDrinker | 29-07-21 | 13:25

GeenStijl roert weer eens waar het stinkt, en uiteindelijk zal de conclusie zijn dat de louche extreem rechtse site het weer gedaan heeft.
Het is door 'onze' vrouwenhaat dat jonge Marokkaantjes de drang voelen om te vragen aan iemand of ue nou hijtje of een zijtje is....

Maar goed, uiteindelijk is er dus wel een antwoord op de vraag, het is een zijtje.

PS, Papa heeft straks 'een goed gesprek' met de dader en dan is het gedaan met de aandacht.

Harvey2Face | 29-07-21 | 12:50

In de eerste aflevering van dit verhaal noteerde ik: 'Zij zal naast haar verwondingen, trauma op haar jonge leeftijd in een spagaat gedrukt worden om het vooral te moeten accepteren wat haar is overkomen omdat de daders nu eenmaal nog zieliger zijn omdat zij elke dag de vernederingen moeten ondergaan van het geinstutialseerde racisme van de geprivilegieerde witte samenleving waar ook zij deel van uit maakt en daarom mede schuldig is. Wacht maar af.' En verdomt. Zijn die deugkneuzen nu zo voorspelbaar? Ik heb werkelijk met het kind te doen. Het lijkt mij verstandig om haar bij de vader weg te halen en bij de moeder te plaatsen.

forecastle | 29-07-21 | 12:49

Ik sta er eerlijk gezegd niet van te kijken als deze Paul Brink er grof voor betaald krijgt om zijn genderneutrale Frederique via de mediaas te promoten. Gezien zijn trackrecord in dit artikel maar vooral de banden uit het verleden met het CDA.

Eveneens omdat ik niet zo lang geleden ergens heb horen zeggen dat we een hoop genderneutrale emoporn op ons krijgen afgevuurd. (volgens mij was dat bij Tom en Rypke in de Blauwe tijger studio omtrent de SDG agenda. Whoopty fuckin doo.

Wat een verbetering dat we deze op dit moment hoofdzakelijk puberende (en dus aardig labiele) minderheidsgroep vol onder de aandacht gaan brengen. Die stomme jongens en meisjeskinderen dat was iets van de vorige eeuw....
We juichen het toe dat we een dystopische maatschappij voor onze kroost aan het optuigen zijn. (En dit als bliksemafleider gebruiken in deze opgedrongen vaccinatiecrisis)

_Zweevers_ | 29-07-21 | 12:47 | 2

Zou u uw dochter daarvoor in elkaar (laten) meppen?

Roadblock | 29-07-21 | 13:41

Als het genoeg schuift, dan zijn er mensen zat te vinden die dat doen. En niet alleen in elkaar laten meppen. Genoeg moeders(!) Die hun dochter prostitueren. En voor allerhande redenen. Meestal centen.

Harvey2Face | 29-07-21 | 13:48

Frederiek heeft een zwarte trui aan op de foto. Waarom heeft zij de trui binnenstebuiten aan? Deze trui lijkt te zijn bedrukt met letters...

hetgingperongeluk | 29-07-21 | 12:46
-weggejorist-
Theo-rie | 29-07-21 | 12:46

Het lijkt er vanaf het begin al op dat vader de mishandeling van zijn dochter wil gebruiken als aanzet voor een grootse landelijke pro-LHBT-campagne, waarvan zijn dochter - als een soort Greta Thunberg - dan het boegbeeld zou worden. De slogan: "Ik mag zijn wie ik ben, en jij mag zijn wie jij wilt zijn" had hij ook al klaar, en heeft hij eindeloos herhaald in de media, zodat het er goed ingemasseerd werd bij het grote publiek. Wat al redelijk aan het lukken was.

Ik denk dat hij vooral ook hoopt op crowdfundingacties, veel sponsorgeld, winst op de merchandise (petjes, T-shirts enz. enz.) met "zijn" slogan erop enz. enz. 'Woke verkoopt', moet vader gedacht hebben, en zag dit als een verdienmodel.

Snoess | 29-07-21 | 12:43 | 3

En subsidie van de overheid natuurlijk.

Snoess | 29-07-21 | 12:46

En de inkomsten gaan naar de Stichting van zijn kinderen omdat hij zelf onder curatele staat.
Paul is bezig met een long-con: "an elaborate confidence game that develops in several stages over an extended period of time wherein the con man or swindler gains the victim’s trust, often bypassing small profits with the goal of reaping a much larger payout in the final maneuver".
Zo slim is hij kennelijk toch niet, nu zo'n beetje ieder nuchter denkend mens het door heeft.

BASinnic | 29-07-21 | 13:16

Woke is inderdaad een verdienmodel.
Zo lang er sneeuwvlokjes zijn die er lekker op kunnen vingeren, blijft dit ook wel een dingetje, net als die zogenaamde diversiteits-clubjes.,

tis_wat | 29-07-21 | 13:19

Lekker gewerkt weer mannen. Hiervoor is mijn jaarlijkse bijdrage bedoeld! Money well spent

Happy People | 29-07-21 | 12:42

Mijn eerste gedachte is; wat voert deze gast in z’n schild..?

TinyTinus | 29-07-21 | 12:42

Mooi onderzoekje, ik wist niet dat het allemaal uit een LinkedIn scheet kwam.
Wat voor een aandachtshoer zet dit op LinkedIn!?

PaardenliefhebberVet | 29-07-21 | 12:41

Een oplichter dus. In het verleden met afpersen geprobeerd geld los te maken bij mensen, tegenwoordig weet hij het één en ander van constructies van rechtspersonen. 1 man met zoveel lege vennootschappen, een LLC en zelfs een stichting, ik krijg het bruine vermoeden dat veel mensen (maar ook zeker de Belastingdienst) slachtoffer zijn geweest van deze man zijn oplichterspraktijken.

Old_Spice | 29-07-21 | 12:37

Heeft iemand al uitgezocht of al die dozen werkelijk vol kaarten zijn afgeleverd door PostNL bij een familielid van dat meisje? Het ziet er allemaal zo steriel uit, terwijl kaartjes hier altijd verfrommeld door de brievenbus worden geduwd. Zou het een actie kunnen zijn om andere mensen te stimuleren om ook wat te sturen? Geloof best dat ze vijfhonderd kaarten hebben gehad, maar dit zijn er honderdduizend als die dozen vol zitten. Even serieus ... waarom zijn die dozen niet vierkant als er kaarten in zitten? www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art... Zouden ze er voor het beeld een paar andere dozen bij hebben gezet? "Grote bossen bloemen, ingepakte dozen, ballonnen en kaarten. " Waarom zouden mensen "ingepakte dozen" opsturen?

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:36 | 7

@Thuinman | 29-07-21 | 12:54: Een vriend van pappa heeft een zonnenstudio, dat adres is in de media gedeeld

jari_en_shota | 29-07-21 | 13:03

Ik vraag mij dan af bij het zien van zoveel adhesie betuigingen waar de gedachte vandaan komt dat Nederland een virulent discriminerende pot gif is die het LGHBTQ'ers onmogelijk maakt om hun leven hier in Nederland te leven?
Want als die stelling waar zo zijn dan waren er niet zo massaal allemaal kaarten gestuurd.
Dan waren er eerder stemmen opgegaan om gender neutraal gedrag te verbieden ter bescherming van jongeren (zoiets als in Hongarije en dergelijke gebeurd).

Johanvb | 29-07-21 | 14:26

@Johanvb | 29-07-21 | 14:26:
Poen poen poen poen:
denhaag.raadsinformatie.nl/document/9...
www.fondswervingonline.nl/regelingen/...
www.nijmegen.nl/diensten/subsidies/su... Ook in de provincie
www.dus-i.nl/subsidies/emancipatie-vr... Die is wel het dikst, dit jaar een slordige 15 miljoen.
www.rijksbegroting.nl/2020/voorbereid...
Maar zoals altijd wint Amsterdam, met tientallen miljoenen om heerlijk naar je decadente vriendjes toe te pompen, al is deze wel breder dan bovengenoemde groep.
www.amsterdam.nl/sociaaldomein/zorgpr...

mmx | 30-07-21 | 03:01
▼ 4 antwoorden verborgen

Zal papa vanavond op msm zijn zegje mogen doen? Heeft toch het een en ander uit te leggen.

zoalsikhetzeg | 29-07-21 | 12:30 | 1

Toen het leek dat zijn verhaal bijdroeg aan het gewenste narratief kreeg hij alle ruimte om te spreken. Nu zijn zelf gespannen web van leugens de geloofwaardigheid van de MSM dreigt aan te tasten zul je hem waarschijnlijk niet meer zien…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 12:34

Maar nog steeds geen reden een kind in elkaar te meppen.

Super Grover | 29-07-21 | 12:30 | 1

Jawel toch?!

zoalsikhetzeg | 29-07-21 | 12:31

Hoe lang zou het nou duren voordat jeugdzorg eens gaat kijken wat er nou allemaal aan de hand is bij het gezin Brink.
Een mishandeld kind,een opgepakte verdachte en een papa die de vermoorde onschuld uithangt ten koste van zijn mishandelde kind.
Met zijn,ik hoop dat de daders weer snel bij hun familie kunnen zijn of zoiets.

komtdatschot | 29-07-21 | 12:28

Goed uitzoekwerk van Geenstijl, desalniettemin kun je een dochter hebben die op straat werd mishandeld. Raar is overigens wel dat er direct een crowdfundingsactie wordt gestart.

Schlamm_bam | 29-07-21 | 12:22

Hoe kan je zo'n vieze grijns op je hoofd hebben als je kind net in elkaar is gemept? De kriebels krijg ik van die vent. Hij lijkt de aandacht heerlijk te vinden.

Tommi | 29-07-21 | 12:21 | 2

Ja, die blik in zijn ogen is wel heel eng.

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 12:23

Het is ook een aandachtshoer met zijn 30000 brieven en pakketjes.

Pak liever het probleem aan bij onze nieuwe Nederlanders.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 12:27

Heeft Joop.nl al een artikel geplaatst dat deze schandelijke hetze tegen de vader van het zielige slachtoffer in deze de schuld is van GeenStijl en dat dit alleen maar afleidt van de kern van de zaak die het belang onderstreept van het verder uitrollen van het woke gedachtegoed en de 2030 agenda…?

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 12:21 | 1

Jajajajajaja! Iedereen heeft schuld behalve de kopmeppers zelf. Die zijn zielig. Als het mijn kind was ging ik verhaal halen bij de ouders. Politie doet toch niks meer dan een foei gesprek. Daders gaan door met intimidatie gedrag want ze komen er mee weg. Conclusie: dit wordt nooit opgelost alleen erger gemaakt. Bedankt wegkijkvolk.

Tommi | 29-07-21 | 12:46

Gekke vraag, Zouden die "jongetjes" die Frédérique in elkaar hebben geslagen kinderen zijn/ familie banden hebben met mensen die zakelijk connecties / geschillen hebben met vader? Goede journalistiek GS. Of je het nu leuk vindt of niet dit is info over de papa van het meisje. Maakt het niet minder erg voor het meisje natuurlijk.

Geenjoris | 29-07-21 | 12:13 | 1

Precies. Het was nl. ook de modus operandi in de dreigbrieven van pa: "Wij weten waar je kinderen naar school gaan."

TheEgg | 29-07-21 | 12:22

Gelukkig komt de moeder wat liefdevoller over.

letopuwzaak | 29-07-21 | 12:13 | 1

Ja, maar die wordt kennelijk op fysieke afstand gehouden.

Gele Beer | 29-07-21 | 13:05

Hij speelt handig in op de #regenbooghysterie om zijn stichting gevuld te krijgen.

LostSandWich | 29-07-21 | 12:12 | 2

Die stichting is ook al weer opgeheven, dat weet GS maar vergeet dat in de update te plaatsen. Dat de stichtin bestaan heeft is een feit, meneer zag zijn bewind waarschijnlijk al aankomen en dacht het mogelijk zo op te lossen.

Dirkh | 29-07-21 | 12:16

@Dirkh | 29-07-21 | 12:16: Vandaar de crowdfunding via een #zakenrelatie? Loopt dat eigenlijk al een beetje, vast wel na al die publiciteit.

LostSandWich | 29-07-21 | 12:36

Pistolen Paultje 2.0

manenpaard | 29-07-21 | 12:09

Weten we zeker dat die vader niet de moeder is?

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:08 | 1

Fake profieltje is zo gemaakt. Borderliners zoals Paul zijn tot alles in staat…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 12:14

Fender!
Geen gender.

ptrck | 29-07-21 | 12:04

Hm... Paul Brink heeft zojuist (zie datum linkerbovenhoek) een soort CV op internet gezet.
Best apart dat hij dat juist nu (na het verschijnen van het topic van GeenStijl) doet.

upload.gscdn.nl/uploads/0ab5e1c4b5_Co...

Snoess | 29-07-21 | 12:01 | 3

Ah, ik zie dat link al in de update in dit topic staat. Mosterd na de maaltijd, dus.

Snoess | 29-07-21 | 12:04

Voorzitter, secretaris en penningmeester in die stichting voor zijn kinderen?

Ben-Bataaf | 29-07-21 | 12:09

Goed uitzoek werk weer van GS. Na dit gelezen te hebben zou het mij niet verbazen dat hij zo "vergevingsgezind" is in de hoop dat de daders snel weer op vrije voeten zijn, zodat hij buiten het rechtssysteem om, zelf zijn recht kan gaan halen.

Netizen non Grata | 29-07-21 | 11:59 | 1

Tsja, niet alles is verkeerd...

Waakvlam | 29-07-21 | 12:11

Die dochter. Ik heb dat vaker gezien bij vrouwen die "niet man of vrouw zijn". Eigenlijk zijn dat heel onzekere mensen, opgegroeid in een tijdperk waarin ze verteld werd dat ze alles konden worden, die vervolgens door de wereld duidelijk gemaakt werd dat de echte wereld niet zo werkt, en die uiteindelijk een stukje psychologische houvast vinden in de letterspaghetti. (Dat in tegenstelling tot transseksuelen, waar dat alles juist heel duidelijk is. Daar is die verwarring en onzekerheid vaak ook een enorm stuk minder)
Aan de ene kant de letterspaghetti om houvast aan te hebben, aan de andere kant een excuus voor het feit dat je niet bent waar je wil wezen. Helaas is ze nooit geleerd om te accepteren dat het leven ook (enorm) tegen kan zitten. Ik gun iedereen dat dat niet het geval is, maar helaas, zo werkt het niet.

Ook voor dit arme kind geldt dat het een soort uitvlucht lijkt te zijn van een wereld met een echt enorm foute vader.

Overigens, nog een aantekening: Gezien pa's acties met "we weten waar je kinderen naar school gaan", was dit er niet eentje uit de zeg maar dezelfde hoek?

TheEgg | 29-07-21 | 11:58 | 1

In het geval van meisjes/vrouwen, ik noem dat "Hot after High School". Vrij naar Jeff Winger uit Community.
Zit inderdaad een grote laag van onzekerheid onder. En pas op een latere leeftijd drogen ze op, en worden het mooie vrouwen. Alleen dan hebben is vaak al te laat en hebben ze een beschadigd ego.
Andersom gebeurt ook, een mooi meisje is opeens een dikke troel geworden, met een kort pittig kapsel. En dat al voor hun 25e...

Harvey2Face | 29-07-21 | 13:04

De apotheose komt nog, de vader is de dader .. of zo

davidhasseltoff | 29-07-21 | 11:57 | 2

Even met z'n geluidsdemper op het neusje getikt? Zou wel ver gaan.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:16

Zijn er tijdens die mishandeling in de naaste omgeving geen jongens gesignaleerd met smartphones in de aanslag om het gebeuren vast te leggen?

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 12:22

Ik hoor overigens niet de klep van de brievenbus klepperen door de sommatie van een louche advocaat waarin gevraagd wordt om - in verband van de privacy van klant - de berichtgeving over de heer B. stante pede! te stoppen.

Fulminator | 29-07-21 | 11:57 | 1

Hoe meer publiciteit hoe beter in dit geval.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:17

Vanavond bij Humberto:
Onderzoeksjournalist Bart Nijman van het onafhankelijke kwaliteitsmedium GeenStijl vs veroordeeld crimineel en pathologisch leugenaar Paul Brink (voorheen bekend als vader van F.B.)
Ik zet de chips en nootjes alvast klaar…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 11:57

Dacht ik ook meteen al. Berichtje op social media kan ik me enigszins voorstellen dat je dat uit woede doet. 1 interviewtje ook wel. Maar die gozer ging maar door in de media. En nu ineens is hij niet boos om wat er gebeurd is, maar is hij vooral trots op z'n dochter? Kom op zeg. Zou me niets verbazen als hij wat Marokkaantjes heeft bataald om z'n dochter in elkaar te meppen voor de media-aandacht als ik zijn achtergrond zo lees.

IslamPislam | 29-07-21 | 11:56

Het blijft toch merkwaardig, dat er bij tv-programma’s, die bijvoorbeeld zo’n man als Brink laten opdraven, geen enkele ambitie tot het achterhalen van zoveel mogelijk feiten en omstandigheden lijkt te zijn. De hysterische drang om te scoren bij de doorsnee deugkwezels, die naar die programma’s kijken, maakt kennelijk blind, lui en/of gemakzuchtig. Daar wordt in dit geval de lhbgti16v-gemeenschap slachtoffer van.

Lubbberrtt | 29-07-21 | 11:53 | 5

Eigenlijk is dit wat ik mis in het artikel; geen conclusie, geen duidelijke boodschap, geen apotheose maar meer een opsomming (van feiten).

ChupaChupa | 29-07-21 | 12:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Tijd om GS een veer in de reedt te steken, goed bezig van Rossem en consorten! Hier kan de gehele Nederlandse pers een voorbeeld aan nemen!

aardv@rk | 29-07-21 | 11:52 | 2

Goud dit ja!

Quattro Stagioni | 29-07-21 | 11:59

Ben niet voor niks lid van het enige recht door zee medium

Waakvlam | 29-07-21 | 12:13

Papa wil graag zichzelf zijn en zelf bepalen wie hij is.

Hij is van hemzelf!

Houd moed!

Dr.Mabuse | 29-07-21 | 11:49 | 2

Papa wil graag zichzelf zijn maar bepálen wie een ander mag zijn.....

Opblaas_boot | 29-07-21 | 11:51

Heul liefdevol allemaal..

Ben Adam | 29-07-21 | 11:47

Hoger beroep bij de rechtbank? Dat klopt niet GS, hoger beroep is bij het hof. Overigens is er op 14 juli ook nog geen gepubliceerde uitspraak van hof Amsterdam, maar dat wil niet zeggen dat deze er niet is. Slechts klein deel van de uitspraken wordt gepubliceerd.

Magna Carta | 29-07-21 | 11:46

Waarvan acte.

Kunnen we het nu gewoon weer hebben over de verschrikkelijke mishandeling van dit kind? Dit leidt af van het werkelijke probleem; intollerant straatterreur van opgeschoten, agressieve jochies waarvan hun ouders maar weinig van af weten/onverschillig zijn.

Bass-B | 29-07-21 | 11:45 | 5

@osolemio | 29-07-21 | 11:48: Dat klopt maar inderdaad. Maar misschien heeft hij die jochies wel ingehuurd om zelf media aandacht voor zijn niet te vinden bedrijven te genereren....

Bass-B | 29-07-21 | 11:53

Daar hadden we het ook enkel over gehad als pappie niet zo opzichtig de publiciteit had gezocht. Zo gaan die dingen. Pappie heeft zelf willens en wetens de aandacht naar zich toe getrokken.
En inderdaad ja, die vermoedelijke Marokkaantjes gaan voor de jaarlijks uit te reiken Gouden Betonschaar.

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 11:54

@Schoorsteenveger | 29-07-21 | 11:54: Als pappie dit niet zo had gedaan had het niet op geenstijl gestaan (en waarschijnlijk ook niet in de andere media want leidt alleen maar tot polarisatie/haat tegen migranten etc etc) en konden we nooit de vinger leggen op het echte probleem namelijk groeiend aantal incidenten tegen LHBTQ+etc.

Bass-B | 29-07-21 | 11:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Jan veegt Humberto Tan even onder het tapijt met dit geval.
www.briefjevanjan.nl/

Roadblock | 29-07-21 | 11:45 | 2

Was een logische vraag van Frank Evenblij. Het werd even helemaal stil, hij had het eigenlijk niet mogen vragen.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:19

Het was ijzersterk geweest als Jan dit stuk op de dag direct na de uitzending had geschreven. Dat deed hij niet omdat hij net als ieder ander (dus ook Humberto) in de val van Brink was getrapt.

Amsterdamsko | 29-07-21 | 13:34

Goed recherchewerk GS. Het was een vreemde vertoning van hem bij Humberto. Toch zie ik niet direct een causaal verband tussen pappa's strapatsen en dat wat zijn dochter is aangedaan, dan alleen om het voorval te bagatelliseren om weer in de anonimiteit te verdwijnen? Hij heeft echter het tegenovergestelde bereikt. Sterkte Frédérique jij staat hier buiten.

Een vrije paling | 29-07-21 | 11:40

Papa Frits Brink die een zorginstelling (Philadelphia) bijna om zeep hielp door financiële ellende lijkt inderdaad de papa van Paul. En Paul voedt weer de Wikipedia van papa. Dit staat bij de foto van Frits en zijn vrouw;

Beschrijving
Nederlands: Frits Brink en zijn vrouw tijdens de Air Games in Albanië in mei 2017
Bron wikiportret .nl
Auteur Paul Brink

YoMoms | 29-07-21 | 11:34 | 5

@Nichtsneues | 29-07-21 | 11:44:
Yes!
Minister Hirsch Ballin van Justitie heeft als commissaris van Philadelphia Zorg in Nunspeet vastgoedtransacties goedgekeurd die de zorginstelling aan de rand van de afgrond hebben gebracht.Dat meldt de Volkskrant op basis van de jaarrekeningen van de zorginstelling en bronnen rond het vertrouwelijke rapport van het College Sanering Zorginstellingen.

YoMoms | 29-07-21 | 11:46

Zullen wij de Wikipedia van Paul dan eens even voeden…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 11:50

@Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 11:50:
LOL. Ik ga mij niet verlagen tot zijn niveau, maar laat je vooral niet weerhouden.

YoMoms | 29-07-21 | 11:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Pistolen Paultje dus.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 11:34

Goed werk GS. Weer ff een realitycheck na alle geloof, hoop, liefde, inclusiviteit en diversiteit retoriek. De progressieven willen allemaal zo graag dat u in dat narratief meegaat. In het echt blijkt dat ze zelf heel koude realistische technieken gebruiken om er weer zelf beter van te worden en ook nog de perfecte deugstatus te bereiken. Niet zo cynisch 86! Gelooft u dan niet in een betere wereld? Jawel, maar op een beetje een normale manier, terwijl ik tegelijkertijd goed weet dat de mens ook altijd zijn menselijke trekken blijft behouden. Hoezeer je ook je best doet 'sociale constructen' probeert aan te passen. Fijne dag verder!

JB86 | 29-07-21 | 11:33

Nu weet ik waarom ik misselijk werd van die man. Ik denk dat dit een kille en berekende man is, die een verborgen agenda heeft. Dat pseudo inclusieve praatje in de (social)media is een rookgordijn. Het pistool met geluidsdemper(!) en stroomstoot wapen geeft het échte beeld. De geluidsdemper doet eea vermoeden. De man heeft geen geweten. Zijn dochter is in elkaar geslagen, dat klopt want foto's. Maar alles daarvoor en daarna moet worden onderzocht. Door wie is ze in elkaar geslagen en waarom, wat heeft ze gezegd, waarom geen aangifte? Staat de dochter onderdruk? Is ze in (direct) gevaar? Ik hoop niet dat de media kanalen zoals Op1 en Humberto het hierbij laten omdat ze de plank hebben misgeslagen.

Opblaas_boot | 29-07-21 | 11:32 | 2

Wat ik niet snap: Pistool met geluiddemper in combinatie met dreigbrieven versturen. Hoe kan zo iemand niet de maximale gevangenisstraf krijgen die op verboden wapenbezit staat?

TheEgg | 29-07-21 | 12:01

@TheEgg | 29-07-21 | 12:01: Ik begrijp dat ook niet. Wat ik zolangzamerhand wél snap is de blinddoek van vrouwe justitia: Ze is échte blind. Nu nog een hond ipv een wetboek in de ene hand en een blindegeleidestok in de andere....

Opblaas_boot | 29-07-21 | 12:39

Het gaat hier alleen om de mishandeling van zijn dochter. En niet om wat haar vader wel of niet op social media schrijft, wel of niet heeft gedaan, wel of niet ooit is veroordeeld etc..

zxcv | 29-07-21 | 11:31 | 10

De reactie van de vader is niet wat je verwacht. Als mijn dochter zo mishandeld is dan hebben de mishandelaars wel een probleem, het een en ander leidt tot een aangifte tegen mij voor zware mishandeling. Zijn reactie en zijn verleden leiden wel tot een gezonde achterdocht.

EmilioEsteves | 29-07-21 | 11:44

Nou, het gaat hier eventjes om de wijze waarop die vader een en ander in het nieuws bracht. Beetje Münchhausen by proxy. En dan geeft zijn opmerkelijke loopbaan wellicht wat meer inzicht.

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 11:45

Waar "de vader" spreekt over de eventuele straf van de dader en waar "de vader" zijn dochter citeert over de wens van "geen gevangenis voor de dader". Daar gebeurt iets ziekelijks: Hij spreekt over zichzelf, Narcistische projectie van hier tot Tokyo!

hetgingperongeluk | 29-07-21 | 11:49
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik wilde het al niet geloven. Linkedin is geen facebook. Arm kind met zo'n vader. Dan ook nog klappen krijgen.

Ray Skak | 29-07-21 | 11:30 | 1

Wie weet staat zhe over 20 jaar erger bekend... de appel valt nooit ver van de moes.

funda | 29-07-21 | 11:34

Alle deugpunten zijn al gescoord, over alle mogelijke hoofdjes.
Niet blijven hangen nu en snel over naar de volgende ophef bait.

funda | 29-07-21 | 11:28

Mijn primaire reactie na het gebeurde met mijn dochter was geheel anders. Ik wilde Mohammed zo snel mogelijk hebben, daar waar het door hem zo aanbeden godje verbleef. Hij is nu een poortje verder, de ware hel op aarde voor hem, zijn geboorteland. De reactie van deze vader is raar, heel raar.

Lubitch | 29-07-21 | 11:26 | 2

Heel goed! Ik had ook een vader die uiteindelijk ingreep toen ik het vertelde. Daarna was het wel over.

letopuwzaak | 29-07-21 | 12:12

@letopuwzaak | 29-07-21 | 12:12: Ik ben moeder, van een verkrachtte dochter. Uiteindelijk het verstand de boventoon laten voeren. Het stuk dna opgespoord, en met een strik erom overhandigd aan justitie. Uitgebreid aan de orde gekomen op deze site. Het ging om de Hoornse zedenzaak. Geenstijl gaf het laatste duwtje, samen met de Telegraaf.

Lubitch | 29-07-21 | 13:44

Heerijke deepdive GS, Hulde! Die onderste steen moet boven, ook al heeft Paul Brink daar bij voorkeur geen actieve herinnering aan, hij zal vast ook wel aandeel hebben gehad aan de psychische toestand van zijn ex-vrouw.

Daemonis | 29-07-21 | 11:26

Als ik zijn zoon of dochter was, dan zou ik allereerst vechten met de existentiële vraag of-ie-werkelijk mijn vader was en me vervolgens pas druk gaan maken over mijn gender-identiteit. Ik zou 'transparent' zijn, vanaf dag één voelen dat ik de verkeerde vader heb..

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 11:25

De nieuwe media Jezus snel en netjes aan het kruis gespijkerd .
Hulde GeenStijl !

Castor12 | 29-07-21 | 11:22

Over de rug van je mishandelde kind je eigen psychopatische trekjes ventileren, althans daar lijkt het wel op. Andere gezinnen - met kinderen - afpersen, wauw. En dan ‘no hard feelings’ hebben naar de daders. Ik herken hier toch ook wel een D66 profiel in.

Rdock | 29-07-21 | 11:22

Zijn dit trekjes van een Psychopaat of ben ik dan te snel? Hij vertelt alsof hij woordvoerder is. Alsof het niet over zijn eigen dochter gaat. Hij verdraait de gebeurtenis en quotes waarschijnlijk zodanig dat hij er een mediageniek verhaal van kan maken en vervolgens met een stichting komt of zo en dan al het geld in z'n eigen zak steekt? Hij blijkt immers een meedogenloze oplichter/manipulator te zijn... fijne vent.

Dakpan | 29-07-21 | 11:21 | 1

Waarom voeren we de doodstraf niet weer in voor dit soort figuren? En zijn dochter kan er dan meteen achteraan, want als 'dochter van' zal ze ongetwijfeld een aardje naar haar vaartje hebben.

Het is allemaal een vooropgezet plan van vader om publiciteit te genereren, hij is een psychopathische aandachtshoer - wat krijgt hij eigenlijk per mediaoptreden? - en gaat de opbrengst van zijn stichting inderdaad in eigen zak steken. Is zijn dochter wel zijn biologische dochter? Ik eis een DNA onderzoek. Het is immers een meedogenloze oplichter die er vast niet zijn hand voor omdraait om zijn dochter, die waarschijnlijk dus zijn dochter niet is, door huurmoordenaars in elkaar te laten rossen. Het zijn waarschijnlijk neefjes van die twee die de aanslag op Peter R. de Vries hebben staan filmen, nou dan weet je het wel. Het is één groot complot. Is er trouwens al een connectie aangetoond van die vader met de mondkapjeshandel van Sywert van Lienden? Het zou mij niet verbazen als dat straks ook nog boven water komt.

Aluhoedjes-mode off

Dr_Johnson | 29-07-21 | 11:53

Die man praat bijna hetzelfde als Hugo de Jonge. En da's eng.

keestelpro | 29-07-21 | 11:21 | 3

Slecht bouwjaar?

Mr_Natural | 29-07-21 | 11:22

CDA?

Roadblock | 29-07-21 | 11:49

Postdoctorale cda-studie bij "de grootste politieke partij van Nederland" (6 zetels) www.briefjevanjan.nl dan krijg je dat.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:21

Niet zo bijzonder allemaal. Half ‘fatsoenlijk’ Nederland doet zo zaken.
Waarom het hier nú over hebben ?

Ambiorix | 29-07-21 | 11:20 | 2

Omdat dit belangrijk is.

Rdock | 29-07-21 | 11:23

Jules Croiset zette destijds zijn eigen ontvoering in scène om aandacht te vragen.
Go figure.

Montgomery Burns | 29-07-21 | 11:19 | 1

Inclusief de letterlijke pijn van uren in een betonnen rioolbuis liggen/verblijven, sommige geesten zetten de waarheid naar hun eigen hand

hagelkruis | 29-07-21 | 11:40

Waarom zou Frederique op haar leeftijd niet zo eloquent en rustig kunnen zijn ?
Greta Thunberg is dat toch ook ? Heeft ook ouders die haar helemaal alleen in haar waarde laten en niets voor haar regisseren.

LucaBrasi | 29-07-21 | 11:18 | 1

How dare you!?

Mr_Natural | 29-07-21 | 11:22

Ostentatief deugen is goed voor je carrière. Daarom. In werkelijkheid is het een ijskouwe.

Ivoren Toren | 29-07-21 | 11:18

Narcistische trekjes. Brrr... Gebrek aan empathie. Check. Gespeeld charmant zijn. Check. Verslaafd aan aandacht krigjen. Check. Agressief gedrag vertonen. Check. Gebrek aan emoties. Mwoah. Een groot ego. Check. Macht willen hebben. Check. Gebrek aan berouw of schuldgevoelens. Check. Extreem jaloers zijn. Geen idee.

Dat is een behoorlijke score. Zou me niks verbazen als hij middels deze actie een of andere deugneuzenarij initiatief wil lanceren en in dat geval echt geen knip voor de neus waard is. Dit riekt naar smerigheid. Deze man is een charlatan. En de belangrijkste vraag is, waarom moet GeenStijl hier achterkomen in plaats van alle glibberende NPO en kranten met miljoenmiljard funding? Waarom weet men niet wie men voor zich heeft... Nou ja, het is wel logisch. het past prachtig in de letterbak van identiteitjes en de woke gedachte dat als we stoppen met het 'concept' man en vrouw dat dan alle bontkraagjes vanzelf lieve jongens worden.

BBRDWR | 29-07-21 | 11:16 | 3

Het verhaal van Frederik/Frédéric is te mooi om dood te checken voor het linkse journaille. Constructieve journalistiek heet dat. En papa weet dat.

Ivoren Toren | 29-07-21 | 11:21

Yep. Hij loopt met dat verhaal zo overtuigend snel dat de verslaggevers hem amper met vragen kunnen bestoken of hij heeft al een antwoord... want - van tevoren bedacht en met Colombiaans marcheerpoeder in de hoogst overtuigende versnelling voor de camera gebracht; als een Hugo De Schoenen die uitermate geoefend in vol verdacht zelfvertrouwen leugens 1379 t/m 1396 staat te acteren.

Rutte heeft hem al benaderd, zou me niks verbazen.

Tierelier | 29-07-21 | 11:36

Never Let the Truth Get in the Way of a Good Story is een tegeltjeswijsheid bij de NPO. Propagandaorganisaties zoals de NPO zijn niet geïnteresseerd in de waarheid als het niet pro EU, multiculti of Groene Gekte of anti Rusland is.

Graaier | 29-07-21 | 11:36

Als ik die kop van die vent zie, zijn gedrag in de media bekijk en zijn verleden lees, zou het een psychopaat kunnen zijn. Als het een psychopaat is, zou hij zijn eigen kind een te harde klap kunnen hebben gegeven. Een "hoe kom ik hier mee weg" hebben verzonnen die gezonde mensen niet kunnen. En de wetenschap dat een kind zijn eigen ouders nooit verraadt. Gelukkig is mijnheer geen psychopaat, anders zou hij nooit zomaar op TV zijn.

hetgingperongeluk | 29-07-21 | 11:14 | 3

je weet toch: het ging per ongeluk.

Dr.Utker | 29-07-21 | 11:18

Nou, die conclusie gaat me te ver. Een afrekening in het criminele circuit ligt meer voor de hand maar de inhoudelijke reactie van de vader inclusief zijn mimiek rondom het gebeuren is ronduit gestoord. De gemiddelde vader zou minimaal woedend zijn als iemand zijn kind mishandeld.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 11:35

De GGZ is dringend op zoek naar psychiaters dan wel KP-ers.
Zeker als je zo snel, en ongetwijfeld feilloos dergelijke diagnoses kunt stellen. Daar doet het PB-centrum een half jaar langer over, dus grijp je kans.
-

Bernhard de II | 29-07-21 | 11:54

Ik begin me ook die npo haat voor te kunnen stellen die sommige er op na houden.¨het begint bij de opvoeding" arrrrg vooral niet doorvragen maar snel met een ongeïnteresseerd gezicht naar een ander onderwerp. Dit naderde de pc grens wel heel dicht. En misschien moeten we even wachten op wat de psycholoog te vertellen heeft over het onderdrukken van woede en de rol daarvan in een verwerking proces. Maar als we toch de boosfase over moeten slaan en beginnen met vergeven, prima heel veel sterkte en beterschap voor Frederique. Next !!!

vandegekke | 29-07-21 | 11:14

Er waren vriendjes/vriendinnetjes getuige van, dus hij kan het niet zelf gedaan hebben.

Mr_Natural | 29-07-21 | 11:13 | 1

Stel ze veel chocola en cadeautjes in het vooruitzicht en dan kun je ze alles laten geloven.

Jos Tiebent | 29-07-21 | 11:52

Wat een verhaal lijkt wel Meppie en Glockie.

Kaas de Vies | 29-07-21 | 11:11 | 4

Boing boing.

Knufter | 29-07-21 | 11:18

Harrrrr!

Acidstain | 29-07-21 | 11:40

Centjes verdienen ... op naar het bal ...

Watching the Wheels | 29-07-21 | 12:25
▼ 1 antwoord verborgen

Is bekend of hij van die veroordeling tot 15 maanden, waarvan 8 voorwaardelijk, die 7 maanden al heeft uitgezeten? En wat is precies de reden en achtergrond van de afpersing?
De gebruikte teksten met " ’Jouw man heeft geld van een hele nare groep gestolen." en "’We beschikken (over) alle info die we nodig hebben om jou en je familie uit te roeien kankerhond’." doen vermoeden dat het wellicht een soort kartelstrijd is oder so etwas...

En van 's mans activiteiten als professioneel in te huren belastingontwijker die meerdere keren failliet is gegaan dan wel met duur aandoende bedrijfsnamen van den aardbodem is verdwenen, ga je denken dat er van alles mogelijk is behalve dat we hier te maken hebben met een trouwe belastingbetaler, brave burger en vooral vreselijk geschrokken vader.

Want goh - geen spoortje angst, geen seconde twijfel maar een en al zelfvertrouwen, glimlach en vooral vreemd aandoende en onnodig overmatige bluf in het witte kwadraat; alsof we kijken naar Hugochenko die op Colombiaans marcheerpoeder voor de zoveelste keer de ene na de andere leugen staat te vertellen aan een publiek dat hem aankijkt met een blik van 'Geloof je het zelf!??!?'

Tierelier | 29-07-21 | 11:11

Hij lijkt een beetje op Hugo. Krijg ook hetzelfde gevoel als bij Hugo.

Mart6037 | 29-07-21 | 11:09 | 1

Ik ook. Aandachtsgeil. Meer uitleggen dan begrijpen. Vlotte babbel van een tweedehands autoverkoper?

Joris Beltsin | 29-07-21 | 11:12

Oh, oh oh, wat weten we het allemaal toch weer goed. Heh, zn dochter is wel in flink elkaar geramd. Wat zouden jullie doen als het jullie dochter was?

JD Artie | 29-07-21 | 11:08 | 5

Jij zou gelijk alles op Linkedin plempen, alle talkshows aflopen en de daders als werkelijke slachtoffers aanduiden (want slecht voorgelicht over het reilen en zeilen betreffende tolerantie jegens andersdenkenden hier in Nederland)?

naglfar | 29-07-21 | 11:25

@JD Artie | 29-07-21 | 11:08 |
"Wat zouden jullie doen als het jullie dochter was?"

In ieder geval niet dit halfzachte gewauwel wat deze man ten beste gaf. Als man, als vader ben je de hoeder, de beschermer van je dochter. En ik kan u wel zeggen dat, indien mijn dochter zo toegetakeld naar huis kwam, ik me in mijn oorlogskleuren zou hijsen en de daders van zulks even heel duidelijk zou maken dat gedrag consequenties heeft.

Sjefke7807 | 29-07-21 | 11:49

In ieder geval niet op die manier de media zoeken.

ItsOutThere | 29-07-21 | 12:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Vroeger kon je streng zijn
Zelf een beetje weird
En ik praat nu
Zoals jij vroeger praatte
Ik heb een goddeloos geloof
En ik hou van elke wezen op aarde
En misschien ben ik geworden
Wat jij helemaal niet wou
Maar papa, ik lijk steeds meer op jou

Humberto voelt de bui al hangen en Claudia de Breij houdt eindelijk op met snotteren, mag u allen raden waar het geld van de crowdfunding belandt..... take your pick!

Nicolas1954 | 29-07-21 | 11:08

Taghi zei ook dat Peter R. de Vries van hem niets te duchten had. Just sayin'...

Ivoren Toren | 29-07-21 | 11:07

Andere invalshoek: als je allerlei strafzaken tegen je hebt cq. hebt gehad... Zou je dan zo nadrukkelijk de publiciteit zoeken? Ik zou me koest houden, aangifte doen van de mishandeling en klaar.
Dit getuigt van weinig inzicht, eigenlijk is het gewoon puur narcisme.

Captain Pervert | 29-07-21 | 11:06 | 1

Iemand met geldzorgen zoals hij heeft waarschijnlijk ook een financieel motief.

Graaier | 29-07-21 | 11:38

Hele softe en onnatuurlijke reactie van die vader. Waarschijnlijk alleen maar bedoeld om deze kwestie te downplayen in zijn eigen belang. Hij wil het liefst zo snel mogelijk over tot de orde van de dag en vooral niet verder doorgraven...

Hendrick9999 | 29-07-21 | 11:04 | 1

en start daarom een mediacircus

Knufter | 29-07-21 | 11:19

GS is weer sterk terug... hulde!

Pierre Lebon | 29-07-21 | 11:04

Hij lijkt op de zanger van Bløf. Dat is sowieso alarmbellen.

Captain Pervert | 29-07-21 | 11:03 | 1

Zijn teksten zijn inderdaad ook onbegrijpelijk

laurentius | 29-07-21 | 11:37

Zoon van prominent CDA’er, oud vz NCRV en oud burgemeester Frits Brink?

Topet | 29-07-21 | 11:01 | 1

Jup. Zie ook LinkedIn waarhij hij haar zijn kleindochter noemt. Is er iets met Frits Brink dan?

JohnLocke | 29-07-21 | 11:02

Goed speurwerk, Peter R. Van Rossem.
Tevens wel een bizar verhaal, wie is deze man nou echt?
-

Bernhard de II | 29-07-21 | 11:01 | 1

Deze man is een veroordeeld crimineel met zeer veel foute vrienden. Faillissementsfraude is slechts 1 van zijn wapenfeiten. Paul is een narcist die als katvanger fungeert, maar zooooo slim is dat hij denkt dat hij een soort CFO is in plaats van katvanger en zich ook als zodanig presenteert.
Als er ergens een paar Euro te halen is, dan is hij prima in staat zijn schoonmoeder of in dit geval zijn dochter te verkopen.
Deed een beetje in auto door lease constructies en BV kerstboompjes in elkaar knutselen voor menig boefje.

EEGlivesagain | 29-07-21 | 11:07

Patjepeeër
Patjepeeër logo #1010
1) Dikdoener 2) Dikdoenerig persoon 3) Parvenu 4) Patser 5) Poen 6) Proleet

KC45 | 29-07-21 | 11:00

Je zal zo’n vader hebben. De lichaamstaal, dat lachje. Bizar. Dit verhaal is van a tot z geregiseerd.

Masturwasbeert | 29-07-21 | 11:00

Kan er een foto gevonden worden clvan Frederique voor zijn/haar mishandeling? Ik vind vooral die neus erg lomp groot voor een 14-jarige.

Jos Tiebent | 29-07-21 | 11:00 | 2

Probeer het eens uit hoe uw neus eruit nadat deze is gebroken. Dat zwelt behoorlijk op door door bloed en de breuk.

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 11:02

Mishandeling; gebroken neus, zwelling. dat is allemaal logisch.

In dit topic over mogelijk enge beweegredenen van vader om zo de spot lights te zoeken, zou Frederique buiten beschouwing moeten staan. Het is een meisje van 14, een kind. Ze heeft iets vreselijks meegemaakt en diep treurig.

Nuuk | 29-07-21 | 11:11

Misschien maar eens ontzetten uit de ouderlijke macht? En de ouders van dat stuk stront dat haar mishandeld heeft natuurlijk ook.

MAD1950 | 29-07-21 | 10:58

Ik neem aan dat de overige media hier ook uitgebreid over berichten, over deze bizarre media manipulator

laurentius | 29-07-21 | 10:56 | 2

Op LI blijven ze, ondanks deze info, over elkaar heen deugrollen. Blijft erg voor het meisje. En nu nog erger.

Alsdan | 29-07-21 | 11:01

Echt niet, die staan nu met het schaamrood op de kaken dat het WEER GS is die de boel heeft uitgezocht.

2voor12 | 29-07-21 | 11:07

Toen dit verhaal van de week brak, en dan met name de compleet tegennatuurlijke reactie van deze vader, gingen bij mij al wat alarmbellen af. En met deze scoop van het onvolprezen Roze GS blijken mijn alarmbellen wederom gelijk te hebben gekregen. Een normale vader zou zich in zijn oorlogskleuren hebben gehesen en niet rusten totdat hij de daders een crash course fatsoen had kunnen bij brengen. Echter niet deze deugkneus. Wat heb ik intens medelijden met Frederique. Zó onder de deugbus van papa gegooid te worden.

Sjefke7807 | 29-07-21 | 10:56

Distels op het regenboogpad

thanseeuwen | 29-07-21 | 10:53

Feit dat voorop moet blijven staan blijft dat de zoon/dochter door een geestelijk dakloze nieuwlandiër om reden van religie in elkaar is gebeukt.

RGV42 | 29-07-21 | 10:53 | 2
-weggejorist-
Graaier | 29-07-21 | 10:53

@Graaier 10:53 Heb je je strafwerk al af? Zo te zien heb je nog niet veel geleerd. Feiten, Graaier, feiten. Geen vibes.

HeerVanStand | 29-07-21 | 11:02

Hier gingen de alarmbellen rinkelen bij die quote. Daar is teveel over nagedacht. Dat verzint een "kind" onder die omstandigheden niet. Zal komende weken meer duidelijkheid komen. Goed werk GS!

Cheffff | 29-07-21 | 10:52 | 2

Idem dito hier. Net even te gelikt. Een opzetje zou me niet verbazen, zeker niet nu meneer zich als opperdeuger profileert. Wellicht om wat aandacht voor zijn bedrijfje te krijgen of extra klandizie te genereren?

De Ongematigde | 29-07-21 | 11:06

Precies, als ik bedreigd word dan kom ik niet met zo'n mooie deugquote.

Captain Pervert | 29-07-21 | 11:07

Mooie vent.

sjef-van-iekel | 29-07-21 | 10:51 | 1

Die gladjanus?

aamert | 29-07-21 | 11:04

Hulde GS!

Von Bliksum | 29-07-21 | 10:51

De man ziet er tamelijk gelukzalig uit, in het filmpje. Precies zoals het hoort, wanneer je dochter zojuist zwaar mishandeld is.

robvanderLaak | 29-07-21 | 10:50

dacht voor het lezen van het hele verhaal als je daar de oorlog mee moet winnen .toch bijgedraaid na het knappe werk van geen stijl

Hapselaar | 29-07-21 | 10:48

Man is overduidelijk fout. Waarom zijn TPO en GS weer de enigen die dit balletje a h rollen brengen en was er niemand bij de omroepen en kranten die het rare gedrag v d man a d kaak durfde te stellen? Nu hobbelen ze weer achter GS aan.

Zwizalletju | 29-07-21 | 10:47 | 2

Dat dacht ik ook. Dit is allemaal gisterenavond allemaal bekend geworden. Ik denk, GS wacht even tot de ochtend omdat je midden in de nacht geen topic gaat plaatsen.

Toen dacht ik: shit straks zijn die lui van het NRC hen voor. Of nu of VK. Gaan die er met de scoop vandoor.

Hahahahaha, nee hoor, grapje. Dat dacht ik niet.

Lezen jullie mee, NRC, VK enz? Dit is waarom jullie falen.

Knufter | 29-07-21 | 10:50

@Zwizalletju | 29-07-21 | 10:47 |
En dan te bedenken dat al die 'kwaliteitsmedia' bakken enorme redacties en met geld hebben.

Sjefke7807 | 29-07-21 | 11:08

Woest verhaal, ben benieuwd hoe dit verder gaat. Die vergevingsgezindheid richting dader en de publiciteit die de vader zocht vond ik wel merkwaardig maar ik dacht, van het d66-volk kan je van alles verwachten.

matatwork | 29-07-21 | 10:44

Letten we even op kudt kranten, dit is nou ‘louche’.

Sinterbikske | 29-07-21 | 10:41 | 3

Wat ook opvalt is dat:
- toon van het debat confronterend en recht voor z'n raap -> louche
- toon van het debat zo glad als een psychopaat -> hulde, liefde hartje hartje

En daar ligt het probleem van de hele westerse wereld. Als het maar glad en met praatjes gaat kun je het hele Europese continent naar zijn eigen ondergang leiden. Met de euro. Met de islam. Met de cancelling van de cultuur. Met het wegnemen van autonomiteit. Allemaal psychopaten.

Knufter | 29-07-21 | 10:45

@Knufter | 29-07-21 | 10:45:
Of wezenloos naïef. Ik ken zo'n ontzettend links mens en die is te grazen genomen door oplichters die hem zogenaamd Bitcoins verkochten. Ik heb hem aangetoond dat het een scam is, de krantenartikeltjes toegestuurd van andere slachtoffers en zelfs aan de hand van de kvk-inschrijving laten zien dat er geen serieus bedrijf achter kan zitten. En omdat ie als naïef schaap in het bestand zit wordt ie nog steeds gebeld door die oplichters. En nu mijn verbazing: elke keer als ze bellen, denkt hij dat ie zijn geld nog terugkrijgt en gaat hij uit van de goede trouw. Hij heeft ze onlangs zelfs via teamviewer toegang tot zijn PC gegeven om zo 'de Bitcoins te ontvangen'. Er mist iets essentieels bij dat soort mensen.

Joris Beltsin | 29-07-21 | 10:59

@Joris Beltsin | 29-07-21 | 10:59: Geef effe het telefoonnummer van dat mens, dan regel ik die bitcoins effe.

Knufter | 29-07-21 | 11:21

Nice. GeenBellingcat... !

Odin | 29-07-21 | 10:41

Ja, en nu? Ieder huisje heeft z,n kruisje. Had het interessanter gevonden als er iets over die Marokkaanse klote familie was uitgezocht.

jan druif | 29-07-21 | 10:41 | 1

Dat is dus iets waar `Ze` van smullen...!!

Ga jij maar in de hoek staan...!!

neonreclame | 29-07-21 | 10:44

Charlatan. Tegen Pauw beweert ie dat er fiscale Panama-constructie kan worden opgezet bij een vermogen vanaf 25k. De eenmalige en jaarlijkse kosten zijn nog hoger.

Joris Beltsin | 29-07-21 | 10:40 | 3

Waarom zat hij wel bij Pauw en ik nooit?

Kaas de Vies | 29-07-21 | 10:59

@Kaas de Vies | 29-07-21 | 10:59: U lijkt me geen deuger als bezoeker van GS

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 11:05

Weer een knap staaltje GeenStijl , hulde !

Man-bear-pig | 29-07-21 | 10:39

Maar de Claudia de Breij reactie is natuurlijk:

Wat is dit voor smeerpijperij. Een meisje is in elkaar geslagen! Wat doet het er dan toe wat die vader wellicht ooit per ongeluk gedaan heeft in zijn verleden? Het blijft hulde-waardig hoe hun reactie was.

Waar zij misschien op zich dan nog een heel klein beetje gelijk in heeft als dat haar wereldbeeld is over hoe je reactie zou moeten zijn... totdat de oorzakelijkeheid wordt aangetoond.

Knufter | 29-07-21 | 10:38 | 2

zodra de vader wordt betrokken in de media doet het er zeker toe

hansjansen2 | 29-07-21 | 10:44

Was het wel een meisje? Eerder een genderneutraal bepaald iemand.

gijnsteel666 | 29-07-21 | 10:53

Mocht ze echt in elkaar geslagen zijn door een groep jongeren. Dan zou ik als dader toch wel een beetje in mijn broek schijten. Zeker als die vader zo koeltjes ze zogenaamd vergeeft. Deze man had notabene een pistool met een geluidsdemper, dat is iets wat je niet zomaar even in een achterbuurt op de kop tikt.

kiptandori | 29-07-21 | 10:38 | 4

ja ligt er aan of hij iets geeft om zijn kind natuurlijk.

hansjansen2 | 29-07-21 | 10:44

Het zou mij nog geeneens verbazen wanneer de vader hier de overdreven begripvolle betrouwbare rots in de branding uithangt, puur om mensen aan zich te binden, hun vertrouwen te winnen en vervolgens ongenadig hard op te lichten.

Dat dit dus een rol is die hij altíj́d speelt.

Papa Jones | 29-07-21 | 10:51

@Knufter | 29-07-21 | 10:41: Dan zou de vader wel in aanzien stijgen bij mij. Zeker als hij in de buurt loopt en weet wie het is om dan met een gebaar die persoon het ta laten weten 'ik weet dat jij het was'.

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 11:07
▼ 1 antwoord verborgen

Goed uitgezocht weer GS!
En ik noem jullie cynisch, maar als compliment.

MondKapper | 29-07-21 | 10:37

Met z’n bv’tjes….

apek00l | 29-07-21 | 10:37

Kijk dit is nu journalistiek..

miknic | 29-07-21 | 10:36 | 4

Nou nee, dit is juist geen journalistiek. Een heleboel 'verdachte' zaken maken nog geen nieuws. Tuurlijk, ik lees het ook en vertrouw die vent ook niet, maar wat is het nieuws hier dan? Het vage gevoel dat die vent niet deugt?

ArthurS | 29-07-21 | 10:45

@ArthurS | 29-07-21 | 10:45:

Beetje de achtergrond bekijken, het wat en hoe van de persoon, zie ik ook als journalistiek...

Of gaat het niet verder dan dat er een kat uit een boom is geflikkerd...

neonreclame | 29-07-21 | 10:50

@ArthurS | 29-07-21 | 10:45: De man is veroordeeld , bewezen afpersing met bedreiging van familie en kinderen , louche belasting zaakjes, had pistool met demper is huis en u heeft het over een vaag gevoel dat de man niet deugt ?
Hahaha

Castor12 | 29-07-21 | 11:36
▼ 1 antwoord verborgen

Oei! Paul deugt toch niet zo veel als hij doet voorkomen.

Dickie1908 | 29-07-21 | 10:35 | 4

Wel een demper op de feestvreugde zeg !

Castor12 | 29-07-21 | 11:37
▼ 1 antwoord verborgen

In 2020 een stichting opgericht voor zijn kinderen? Komt dat nu even mooi uit

trottle | 29-07-21 | 10:35 | 1

Daar zal ie wel wat geld geparkeerd hebben zodat schuldeisers er niet aan kunnen.

Sinterbikske | 29-07-21 | 10:43

Gewoon een oplichter, scammer dus die het leed van zijn kind aan het misbruiken is om ongetwijfeld wat geld op te halen. Wat een sneue droeftoeter

Henk de Vries2074 | 29-07-21 | 10:34

Onze Paul bedreigde dus die mensen in Heiloo, en ter ondersteuning geven twee jonge Marokkanen ook een dreigbrief af???
Dus, denk ik dan, Paul is in bed met de partij die nu zijn dochter mepte.

Hemmenaar7 | 29-07-21 | 10:34 | 3

Misschien heeft hij haar zelf wel gemept.

Gaat het niet dan? | 29-07-21 | 10:38

Daarom hoopte hij op prime time tv ook zo hard (iets té hard…) dat ‘die jongens snel weer thuis zijn zonder straf’.

Jimmydepimmy | 29-07-21 | 11:04

Misschien is hij die Marokkanen nog geld schuldig voor hun diensten? Ik ben nergens meer verbaasd over.

AdPatat1960 | 29-07-21 | 11:16

Dus Paul is net uit de bak voor bedreiging (zeven maanden gezeten, niet niets in NL). Heeft een juridisch akkefietje met zijn ex-vrouw over de vijf kids. En richt daarna eind 2020 de 'Stichting Kinderen PFG Brink' op? Heel normaal.

Maar gaat deze stichting ook de onvermijdelijke crowdfunding doen?

JohnLocke | 29-07-21 | 10:33 | 1

De crowdfunding is al opgezet door een kennis/vriend van Paul.

Jimmydepimmy | 29-07-21 | 11:05

Misschien droeg ze loszittende kleding en een onaantrekkelijk kapsel voor haar veiligheid thuis.

Dattis-Natoer | 29-07-21 | 10:33

laatste tijd goed bezig , GS.
Met recht als een stofzuiger het internet afgeschuimd naar nuance.

Dr.Utker | 29-07-21 | 10:32

Ik weet hoe ik zou reageren als iemand van mijn naaste familie zo in elkaar geslagen zou zijn.
In ieder geval niet glimlachend tegen de pers gaan staan vertellen hoe trots ik op die persoon zou zijn, en of de dader maar weer gauw thuis mag komen.
Dit gedrag staat zo loodrecht op de voorgeschiedenis van een redelijk gewelddadige vuurwapengevaarlijke man, die er in het verleden er geen been in zag, om kinderen te bedreigen, dat alle alarmbellen afgaan.
Ik zou wel eens een interview met het slachtoffer zelf willen horen.
Alles schijnt nu via mediageile pa te lopen.
Het zou toch erg lullig zijn, als we er binnenkort achter komen, dat dit een waarschuwing was vanuit het criminele circuit, en dat daarna het Marokkanenverhaal is verzonnen, of nog erger, dat hij haar zelf in een driftbui in elkaar gerost heeft.

Roadblock | 29-07-21 | 10:31 | 3

Reken maar dat deze meneer meerdere gezichten op kan zetten. Wat dat betreft nog steeds een uitstekende d66 kandidaat.

Reaaalist | 29-07-21 | 10:35

Die 'twee twintigers van Noord Afrikaanse afkomst' uit dat krantenartikel die zijn dreigboodschap hadden overgebracht... Misschien heeft ie ze niet/te weinig betaald en kwamen ze nu verhaal halen via zijn dochter?

nowomowa | 29-07-21 | 10:56
-weggejorist-
Droef Toeter | 29-07-21 | 10:30 | 2

GS, topjournalistiek die op linksche haatpagina's niet gehaald kan worden door naieve wegkijkerij en rigide beeldvorming.

funkyd | 29-07-21 | 10:28

Ik vind dit zaakje zo stinken. Écht een verhaal wat steeds vreemder wordt.

Mali | 29-07-21 | 10:28

Is dit Alex Soze die God recent gevonden heeft? Wat een misselijkheid bij elkaar.

CryptoFurby | 29-07-21 | 10:27 | 1

Alex zit in de bak. Iets met kook ofzo.... ush

Opblaas_boot | 29-07-21 | 11:09

Aandachtshoer met vlotte babbel. Doet denken aan ene Hugo van het ministerie van mondkapjes. Lui die aan anderen dingen willen uitleggen zonder ze zelf te begrijpen, maar wel een goed antenne voor wat lekker ligt. Transgendermishandeling bijvoorbeeld.

Joris Beltsin | 29-07-21 | 10:26

Als hij zijn 5 kinderen alleen opvoedt, waar hebben die kinderen dan gewoond terwijl hij 8 maanden in de gevangenis zat?

Sinterbikske | 29-07-21 | 10:26 | 4

@Alsdan | 29-07-21 | 10:38: Nee, hij heeft echt in voorarrest gezeten. Dat werd zijn straf. Daarbovenop kreeg hij voorwaardelijk. Ik vermoed dat ze bij de ex-vrouw zaten die inmiddels soort-van-gek is verklaard.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:40

Voorarrest gedeeltelijk met enkelband zegt het verhaal.

Roadblock | 29-07-21 | 10:54
▼ 1 antwoord verborgen

Al is de leugen nog zo snel, wij van de Geenstijl achterhalen hem wel.

Gaat het niet dan? | 29-07-21 | 10:25 | 1

"Wij".

Kent u dat mopje waarin die muis zegt: "Wat stampen we lekker hè?"

Kapitein Sjaak Mus | 29-07-21 | 10:59

Vond het al een gestoorde reactie.... in plaats van woedend te reageren op de daders linksch woke begrip te tonen voor dat smerig braaksel.

meneer Q | 29-07-21 | 10:24

Onder zijn bericht op LinkedIn over het vonnis van het hof op 14 juli merkt ene Melany Maximus op dat op die dag het hof helegaar geen uitspraken hééft gedaan, zelfs…?!

Jimmydepimmy | 29-07-21 | 10:24

Prima speurwerk , van de bovenste plank.

wiers | 29-07-21 | 10:23

Kijk dit noem ik nu journalistiek vakwerk. Hoppa €50 gedoneerd aan GS. Top jongens (en meisjes)!

Blonde Nel | 29-07-21 | 10:23 | 1

Welke meisjes?

aflaatverkoper | 29-07-21 | 10:54
-weggejorist-
Gaat het niet dan? | 29-07-21 | 10:22

Mooi werk Geenstijl! Nederland heeft jullie keihard nodig.

Jemoesteensweten | 29-07-21 | 10:21

Nu je het zegt, Jajaja, ik weet het, is het al vreemd dat een 14 jarige in staat is om iemand zo in elkaar te trappen,,

Fysiek dan...

neonreclame | 29-07-21 | 10:20 | 1

De veertienjarigen van nu zijn anders dan die uit uw en mijn jeugd.
Toen waren meisjes stom en zat je achter de Nintendo.
Nu hebben ze kickboksles sinds hun zevende, kijken ze de kunst af bij hun criminele neven en hebben ze gemiddeld al drie groepsverkrachtingen achter de rug.

Captain Pervert | 29-07-21 | 11:09

Goed spitwerk, aparte vent die Paultje Brink. Ik zou er geen auto van kopen.

SterF... | 29-07-21 | 10:18 | 1

"Ik zou er geen auto van kopen."
Of het moet uit een faillissement van 'm zijn.

Schoorsteenveger | 29-07-21 | 14:34

De Sherlocks van GS hebben nog een saillant leugen gemist. Hij werd gebeld tijdens het zwemmen...

Joris Beltsin | 29-07-21 | 10:18 | 3

Dat kan hoor. Het wordt pas saillant als hij opneemt tijdens het zwemmen.

Koning Willy | 29-07-21 | 10:24

@Koning Willy | 29-07-21 | 10:24: Haha, scherp

Graaier | 29-07-21 | 10:48

Viel mij ook op. En hij was er ondanks dat nog eerder dan de politie.

BrulSpin | 29-07-21 | 10:54

Heb het idee dat vader hier een slaatje uit wil slaan.
Raar verhaal, rare mensen.

polletjepiekhaar | 29-07-21 | 10:18

Weer erg sterk, vrienden van GeenStijl... chapeau

dickg | 29-07-21 | 10:17

En al die andere media halen zo'n man zonder een beetje te wroeten gewoon voor de camera van journaals en talkshows. Want iedereen zat met z'n stijve deugroede te hopen op een podiumplaats van de politieke correctheid. Ongelofelijk.

Paul Brink is een klassieke charlatan.

YoMoms | 29-07-21 | 10:16 | 2

Hij geeft de media precies het narratief dat ze willen dus ze buitelen gretig over elkaar heen om hem binnen te halen, verder onderzoek niet nodig .

Castor12 | 29-07-21 | 10:18

Sterker nog. Zou een MSM journalist het in z'n bolle harsus halen om het wel uit te zoeken, dan is het binnen no-time: Functie elders !!

Godderwrake | 29-07-21 | 13:29
-weggejorist-
yeps | 29-07-21 | 10:16 | 1
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 10:15

Ook raar: vijf dagen geleden begon Paul Brink ineens uit het niets te koketteren met zijn dochter op LinkedIn (foto in een ballon, ze ziet er trouwens extreem ongelukkig uit op de foto's). Zij is een "powervrouw". Daarvoor was Paul nogal stil op LinkedIn (alleen een oude post over zijn RTL-optreden). Wordt ook niets gezegd over zijn andere vier kinderen. En dan drie dagen later is Frédérique slachtoffer van een mishandeling waar Paul ook uitgebreid verslag van doet op LinkedIn. En waarna hij viral gaat.

Je zou er wantrouwend van kunnen worden.

Edit: Feynman's comment dat dit een crimineel akkefietje zou kunnen zijn dat afgehandeld wordt via de kinderen zou dit verklaren. Pa zit in slecht milieu. Kinderen of specifiek dochter wordt bedreigd, pa gaat online ineens haar tot powervrouw bombarderen, dochter wordt daadwerkelijk mishandeld, pa gaat er LGBT-geweld van maken voor volledige media-aandacht.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:15 | 5

Dat zou zomaar eens waar kunnen zijn……

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 10:40

@Lorejas | 29-07-21 | 10:25: Ik begin wel iets te voelen voor de theorie van Feynman. Ik bedoel: hij zelf bedreigde ook familieleden van zakenpartners. Dus zo vreemd is het inderdaad niet. En een "Ik ben wie ik ben"-mishandeling klinkt wat sympathieker dan "Mijn dochter is in elkaar geslagen omdat ik foute zakenpartners heb". Dat zou ook de maximale media-zucht verklaren. Een vlucht naar voren en dan maar hopen dat het hierbij blijft.

Maar goed: er is ook een jongen opgepakt. Daar komt misschien ook nog wel informatie uit. Al kan het natuurlijk zijn dat de politie geen mededelingen doet omdat het minderjarigen betreft.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Dus even op een rijtje, vader is aan het zwemmen. Ik neem even aan in het het zwembad en wordt gebeld. Okay, dat kan tegenwoordig als je in het water ligt dus ik neem maar aan dat dat allemaal klopt.
Dan zegt vader tegen de dochter, bel 112. Best raar omdat tegen je dochter te zeggen in zo'n situatie, als eerste reactie zou je zelf bellen in plaats dat overlaten aan je gewonde dochter.
Pa zwemt naar de kant en sprint naar de kleedruimte. Snel even een handdoek over je heen, en kleren aan die verdomme ook nog eens aan je lijf blijft plakken omdat je je niet goed hebt afgedroogd. Dan ren je het zwembad uit en ren je naar de auto en heb je een rit van 2.6km voor de boeg, gloeiende. Dan presteer je het nog om eerder aan te komen dan de Ambulance, die met toeters en bellen een ritje van 1,9m hoeven te maken en er gewoon klaar voor staan om uit te rukken. Knap.

Dirkh | 29-07-21 | 10:15 | 7

@Stemmenteller | 29-07-21 | 10:53:
Was ook mijn gedachte, maar daar je nooit de toestand van je dochter kan weten (Ze kan wel na het telefoontje bewusteloos raken), is het vreemd dat hij zelf ook 112 niet gebeld heeft.
Ik zou dat doen in zo'n geval.

Roadblock | 29-07-21 | 10:58

Kijkende naar hetgeen er door vader gezegd wordt, zitten er gaten in het verhaal. Kijkende naar hoe er non-verbaal door vader wordt geacteerd, zijn er rode vlaggen. Kijkende naar de voorgeschiedenis van vader en de plotselinge toename van online activiteiten leidende naar de dag van het voorval, is er een duidelijk verband.

DommeNeger | 29-07-21 | 12:20

En het meiske ligt, nadat ze zelf 112 heeft gebeld, bibberend op de grond als vader op de plek aankomt? Er waren geen omstanders die dat meiske even bijgestaan hebben? Het verhaal lijkt op alle fronten erg dik te worden aangezet.

Thuinman | 29-07-21 | 12:47
▼ 4 antwoorden verborgen

De aanval op Frederique hoeft geen lbhti geweld te zijn. Kan ook een zakelijk of crimineel akkefietje zijn dat wordt uitgevochten via de kinderen. Die techniek is niet voorbehouden aan echtscheidingen.

Feynman | 29-07-21 | 10:14 | 1

Dat zou wel verklaren waarom hij drie dagen vóór het voorval ineens met zijn dochter gaat leuren op LinkedIn.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:16

Klinkt als een gevalletje van Münchhausen-by-proxy.

Jannus | 29-07-21 | 10:13
-weggejorist-
Gehaktbal | 29-07-21 | 10:11

wie zet dit even op Linkedin, ter nuancering zeg maar

Rest In Privacy | 29-07-21 | 10:11

Heb het bovenstaande filmpje met de vader nog eens bekeken.
Krijg bij deze man een Hugo de Jonge gevoel, zelfde koude blik, zelfde manier van praten.
Met een geknipt kapseltje en een paar clownsschoenen is het verschil te verwaarlozen... Photoshop anybody? Wat een engnek.
Wens zijn dochter veel sterkte, ook met haar vader.

Digitalissima | 29-07-21 | 10:09 | 2

Dat "Hugo de Jong" gevoel had ik ook. Zelfde manier van presteren en het gevoel dat het een man is die geloofd in zijn eigen onzin en niet in staat is om ook maar iets aan zelfreflectie te doen. Helaas heeft Hugo de nationale top ermee gehaald en is "pa" een bedrieger gebleven in de marge.

Graaier | 29-07-21 | 10:12

Hulde voor v Rossum.
Niet achter de feiten aan willen hobbelen, dus geen wijsheid achteraf maar een vader die zichzelf zo narcistisch over het kapot gebeukte gezicht van zijn dochter op de kaart meent te moeten zetten is een kwal, erger dan de jeukkwallen waar je wel eens optrapt aan de kust.
Met en door zijn reactie bekroop mij een misselijkmakend gevoel vooral door zijn deuggedrag, ik dacht nog even dat moet wel een d66 er of een gr. linkser zijn.
Toen nog niet wetend wat v. Rossum boven tafel wist te krijgen.
Mijn reactie was toen ik de beelden van het meisje zag er een van verdriet en woede. Als het mijn dochter/kleindochter was geweest en de dader bekend was en ik zou hem tegenkomen op straat ik niet kon instaan voor mijzelf.
En dan het gekwijl van die vader, ,,Zum Kotsen".

biebop | 29-07-21 | 10:27

Bedankt Van Rossem en GS. Heerlijke journalistiek weer. Had zelf het artikel van Dhr Brink op LinkedIn gelezen, geen gevoelens van argwaan maar ik vond er wel iets van. Nogmaals dank, Bart.

Cunts-en-kitsch | 29-07-21 | 10:09

GS: hulde voor dit artikel. Dit is echt het lezen waard.
Dank voor het onderzoek dat jullie hebben gedaan. Al vanaf het eerste moment vond ik het een rare toestand

sqlMaster | 29-07-21 | 10:07
-weggejorist-
Gehaktbal | 29-07-21 | 10:07

Kunnen we al bijna concluderen dat het op z'n minst twijfelachtig is dat Frédérique écht tegen een horde jonge Marokkaantjes heeft gezegd dat zij mogen zijn wie zij willen zijn?

JohnLocke | 29-07-21 | 10:07 | 1

Je gaat er bijna iets van denken ja...

neonreclame | 29-07-21 | 10:16

Feiten zijn net als kakkelakken. Als je er vijf ziet weet je dat er een veelvoud van zijn.

Wat wil ik daarmee zeggen; dat er nog heel wat naar boven kan komen in deze zaak. De kans dat er een oorzakelijk verband is tussen in elkaar geslagen worden van dochter en handelswijze vader is niet 100% maar ook niet gering.

Kijk als iemand de lotto wint is dat toeval. Als iemand een piano op zijn hoofd krijgt is dat ook toeval. Maar als beide bij dezelfde persoon gebeuren in kort tijdsbestek dan moet je gaan nadenken hoeveel statistische uitzonderlijkheden een mens onafhankelijk van elkaar kan meemaken. Het is dan logisch om te zoeken naar oorzakelijkheid.

Knufter | 29-07-21 | 10:07 | 3

Toeval bestaat niet.

Mr_Natural | 29-07-21 | 10:07

@Mr_Natural | 29-07-21 | 10:07: Tenzij bij u nu de deurbel gaat en er een filmploeg staat om u te feliciteren met het winnen van de pincode loterij.

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 10:14

@Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 10:14:
En u bij het naar buiten gaan die piano op uw hoofd krijgt.

Roadblock | 29-07-21 | 11:00

Paul Brink is tegen een verkeerde klant aangelopen, eentje die geld afkomstig uit ambulante handel een legitiem karakter moest geven. Niet gelukt, dus doet de clan wat de clan normaal doet. Wraak nemen op de zwakste schakel.

Figuren als Paul Brink zie je veel in het intermediair. Zitten in een vakgebied waar geld omgaat; hebben een soort van expertise waar meer mee te halen is wanneer je de randjes opzoekt; zijn vaak eenpitter en hebben een of twee klanten waar ze totaal en volledig afhankelijk van zijn.

Verhalen over met name notarissen en fiscalisten die in deze val trappen zijn er te over. Gestudeerd, vriendjes die het “wel” maken bijbde big 4, veel geld in de omgeving waarin ze verkeren. En dan gaat het fout.

Glasgow Argus | 29-07-21 | 10:06 | 2

Kop. Spijker. Raak.

Mr Dixit | 29-07-21 | 10:21

Dit dus.

Wa jij wil... | 29-07-21 | 11:48

Ook raar: meneer noemt zich een fiscaal jurist terwijl hij nooit een fiscaal-juridische opleiding heeft genoten. Heeft ook nooit in die hoedanigheid gewerkt. Op zijn LinkedIn heeft hij twee interesses: Sjeik Mo en Sjeik Rashid van Dubai en volgt hij allerlei bedrijven en instellingen in die regio. Voor iemand die zo vrijuit post op LinkedIn is het RAAR dat hij voor de rest niet zorgt voor zichtbaarheid voor zijn bedrijf dat 11 jaar zou bestaan. Alles is wel vreemd hoor aan die gast.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:06 | 4

@Knufter | 29-07-21 | 10:09: Nee, dat klopt. Maar je verwacht wel enige affiniteit met het onderwerp. Deze meneer lijkt weinig op dit gebied te hebben gedaan. Zo te zien heeft hij zich vooral in de lagere trust-diensten begeven. En dat is geen gezonde omgeving.

JohnLocke | 29-07-21 | 10:18

@Knufter klopt dat jurist geen beschermde titel is maar hij presenteerde zich als Berkenbosch Lawyers en dat is onrechtmatig.

austinhealey | 29-07-21 | 10:58
▼ 1 antwoord verborgen

Het gaat om het kind, dat die ouwe er een zooi van maakt kan zij niets aan doen, ouwe je bent een aandachtshoer.

Zitvlak | 29-07-21 | 10:05 | 2

Kind is misschien wel de dupe van vaders handelen.

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 10:08

Tuurlijk gaat het om dat kind maar de gretigheid van de media om er een Disney verhaaltje van te breien, de vader opvoeren als een Jezus figuur die de Marokkaanse dader ( natuurlijk ook slachtoffer ) direct vergeeft is wel weer stuitend . Ze zijn zo bezig hun gewenste waarheid door te drukken dat ze geen tijd nemen om even een stap terug te doen . Die vader is een slimme crimineel die de media weet te manipuleren waardoor hij nu betrouwbaar overkomt, dat kan hem nogal wat interessante contacten opleveren voor zijn werkgebied .

De Journalistiek is hier gewoon kapot .

Castor12 | 29-07-21 | 10:16

De gevalletjes laster (de dader zou zijn ingehuurd door de vader) vliegen alweer door de panelen. Maak uw schadevergoeding maar alvast over naar de vader van Frederique. En stuur Frederique zelf een kadootje. Of zing een lied voor haar.

HeerVanStand | 29-07-21 | 10:04 | 5

@Roadblock 11:02 Zeker mijn waarde, maar de juridische grens is niet altijd even duidelijk. Laat onverlet dat ik mij richt tot degenen die daadwerkelijk iets beweren. Ook Graaier doet hier overduidelijk een bewering. Hij zegt dat pa e.e.a. zorgvuldig heeft voorbereid. Dat had u kunnen lezen.

HeerVanStand | 29-07-21 | 11:21

@HeerVanStand | 29-07-21 | 11:21:
Oh, ik dacht dat u het wat breder trok dan alleen Graaier.
U had het over de gevalletJES laster.
Uw beperking tot alleen diegenen, die daadwerkelijk iets beweren had ik gemist.

Roadblock | 29-07-21 | 12:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Indrukwekkend speurwerk van Rossem!

laurentius | 29-07-21 | 10:04

Die papa.

Het / hij is een narcist.

Als mijn diagnose onjuist is doneer ik een rubber tegel voor de speeltuin. (1 maal)

Of luister ik naar een cd van Claudia de Breij. (1 maal)

Dr.Mabuse | 29-07-21 | 10:04 | 2

Ik dacht meer aan een psychopaat.

Zenzeo | 29-07-21 | 10:09

Stelt u nu het lijden door het luisteren van een cd van Claudia de Breij gelijk aan het kopen van een rubberen tegel?

Knufter | 29-07-21 | 10:16

Kunnen we geen crowfunding starten? Met een beetje geluk halen we €486.546 op en wordt de dochter daarna niet meer geslagen.

jan huppeldepup | 29-07-21 | 10:04

Arm,arm kind...

Raetsheer | 29-07-21 | 10:03 | 1

Wat mij betreft de tegel van de dag.

Kapitein Sjaak Mus | 29-07-21 | 11:05

Hij is in ieder geval reteslim. Binnen 2 jaar je meestertitel binnenhalen doen niet veel mensen hem na. Sterker nog: niemand.

austinhealey | 29-07-21 | 10:03 | 1

Rechten is een rotstudie wat dat betreft, dat gaat meestal niet zo snel. Binnen 2 jaar is opvallend snel.

DeCynischeAmbtenaar | 29-07-21 | 10:15

Kroniek van een zelfdestructieve persoonlijkheid ..

LucaBrasi | 29-07-21 | 10:03

Dus omdat papa een aandachtshoerende faillissementsfraudeur is met afperserstendensen is het minder erg dat iemand van 14 door een club laffe hyena's helemaal in elkaar gebeukt wordt omdat deze er wat androgyn uitziet?
Dit zij GroenLinks praktijken om etnisch geweld weg te moffelen. Van GeenStijl verwacht ik beter.

JanVergoor | 29-07-21 | 10:02 | 2

TBS met dwangverpleging. Dit is mijn uitspraak, en daar moet u het mee doen.

Zenzeo | 29-07-21 | 10:01 | 1

Arme Frederique. Zo jong en dan al TBS met dwangverpleging.

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 10:03

Verder helemaal niet gevolgd, maar als mijn dochter in elkaar geslagen zou worden, zou ik HAAR niet vragen om 112 te bellen. Dat is toch ook gek, voor een kind van 14 dat volkomen in puin is geslagen? Bel maar 112, ik kom zo.

John McClane | 29-07-21 | 10:01 | 2

Viel mij ook op.

Roadblock | 29-07-21 | 10:17

Nou toch is daar wel wat voor te zeggen. Zij is op plaats delict, kan aan 112 aangeven hoe de dader er uit zag en wat er precies gebeurd is enz.

Maar de vraag is: waarom belt een omstander geen 112?

Knufter | 29-07-21 | 10:19

slechte vibe 1: die teksten tussen daders en slachtoffer. Klonken te bedacht. Kinderen bedenken wel eens iets, ik ben er zelf ook eentje geweest, dus een beetje terughoudendheid was op z'n plaats geweest. Mishandeling is erg genoeg, waarom allemaal zo gretig met dat genderverhaal aan de haal?
slechte vibe 2: als ouder was het niet in me opgekomen om zo op media-tour te gaan. Lijkt me niet in het belang van het kind en gewoon vreemd. Humberto(-redactie) en werkelijk iedereen die zonder vragen op de bandwagon is gesprongen (of zo'n idioot als Oscar Hammerstein die Frederique meteen als boegbeeld van de gaypride wil zien..) moeten zich even goed achter de oren krabben.

Bert Konterman | 29-07-21 | 10:01 | 2

Een béétje bn-er grijpt iedere mogelijkheid aan om op de bandwagon te springen, om zodoende weer plaats te kunnen nemen in de kletskousencarrousel.

Zenzeo | 29-07-21 | 10:06

Hoe die pa schaamteloos zijn dochter de hemel in zit te prijzen aan tafel bij Humberto, krijg er plaatsvervangende schaamte van. Ze zou nu al legendarische woorden gesproken hebben, opkomen voor tolerantie, vredelievend, zo krachtig, zo sterk, zo trots... meine gute hij stelt nog net niet voor om een standbeeld voor dat kind neer te zetten in die speeltuin.

Thuinman | 29-07-21 | 12:52

Maar waarom op LinkedIn? Is dat Facebook voor hoogopgeleiden? Zo mis je wel de deskundigheid van 17 miljoen Nederlanders.

Pinocchio | 29-07-21 | 10:00

Tering. Een meisje van 14 wordt in elkaar gebeukt door een agressieve naffer, hetgeen al ca 40 jaar met de regelmaat van de klok voorkomt, en dan blijkt dat de vader er dubieuze praktijken op na houdt en onderzocht is geworden door justitie, en de aluhoedjes hebben weer meteen een 'field day'.

Treurig.

Dr_Johnson | 29-07-21 | 10:00 | 4

Niet 'onderzocht door justitie' maar met een arrestatieteam gearresteerd en in eerste aanleg veroordeeld. Wat is daaar aluhoedje aan dan? Die man is klaarblijkelijk niet helemaal zoals ik en hopelijk u.

Knufter | 29-07-21 | 10:21

@Knufter | 29-07-21 | 10:21:

Ach, whatever. Waar het om gaat is dat er hier weer debielen actief zijn die de meest waanzinnige complottheorietjes debiteren, alleen omdat vaders geen brandschoon verleden heeft. Lees deze dan:

"Eerst kind in de war managen door linkse netfliks indoctrinatie en als het gelukt is figuren inhuren om te mishandelen."

Daar denkt iemand serieus dat een vader naffers inhuurt (van 14 jaar, notabene) om zijn dochter te laten mishandelen. Iemand die zo redeneert is een gestoorde mongool en moet m.i. behandeld worden.

En zo zijn er hier meer reacties.

Dr_Johnson | 29-07-21 | 10:40
▼ 1 antwoord verborgen

Het shinen in de media heeft hij op de CDA-kaderschool geleerd. Net als Hugotsjenko.

BrutusBosch | 29-07-21 | 09:59 | 1

Ja, dat leer je op de kaderschool.

DeCynischeAmbtenaar | 29-07-21 | 10:01

Ik dacht dat LinkedIn een forum was om jezelf zo positief mogelijk neer te zetten. Iets met netwerken enzo. Enfin, ik zal wel tien jaar achterlopen.

geile pater | 29-07-21 | 09:59 | 5

Linkedin staat echt vol met Emiel Ratelband wannabees. Ik heb ook het idee dat de basis functie waarvoor het is opgezet zijn doel voorbij gegaan is.

Sinclair | 29-07-21 | 10:06

Inderdad, linkedin is mij te link.

jan huppeldepup | 29-07-21 | 10:06
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
eerstneukendanpraten | 29-07-21 | 09:59

Heeft deze man de dochter ook gemaakt ?

telefoontje | 29-07-21 | 09:58 | 2

Dat kan tegenwoordig van alles betekenen:
Geestelijk? Vrije opvoeding?

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 10:01

Bestaat de dochter eigenlijk wel?

Graaier | 29-07-21 | 10:04

Klinkt als de standaard tafelpersoon bij een npo talkshow: een huichelachtige, opportunistische backstabber.
Maar daar gaat het toch niet om. Het gaat om wat het kind is overkomen.
Het kan toch niet dat dat naar de achtergrond verschuift vanwege een pappie van twijfelachtig allooi.

jemagookniksmeer | 29-07-21 | 09:57

Onder die ultra dunne, roze Disney korst die de rest van de media ons nu voorschotelt is het weer GeenStijl die er doorheen prikt en de dikke laag stront die er onder ligt openbaard . Deze dus gevaarlijke randdebiel en crimineel, die overal zonder enig onderzoek in de media zijn opwachting mag maken word nu gepresenteerd als de nieuwe Jezus, die nederig zijn andere wang toont .
Blijft enorm zielig voor die meid maar die lul van een vader maakt hier nu gretig gebruik van om zich te profileren als iemand die hij duidelijk niet is . Die gaat nieuwe slachtoffers maken en heeft nu een prima ingang . Laat hem de deugbrigade maar eens flink van de centen afhelpen .

Castor12 | 29-07-21 | 09:57 | 2

Ik heb het eerder deze week al geschreven: die vader misbruikt het leed van zijn dochter voor eigengewin. Die man spoort gewoon niet.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 10:05

er is niets nieuw nieuws, het was gisteren al elders te lezen.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 13:55

Ah, een dubbele münchhausen-by by proxy!
Eerst kind in de war managen door linkse netfliks indoctrinatie en als het gelukt is figuren inhuren om te mishandelen.

28 | 29-07-21 | 09:57

Blijft raar. Ik ken die mensen niet. Kind lijkt op..... tja... en vader die niet voor zijn kind opkomt en de barmhartige via de media uithangt. Ik was al sceptisch en nu komen jullie er ook al mee. Ik mis een zwart balkje. maakt iemand anoniem en dan zet jij je kind van 14 open en bloot op het grote internet. Niet nagedacht zeker? Zoals jullie al opmerken verdiend dit verhaal jullie aandacht. Dit zaakje stinkt!

Mr_Pikibelly | 29-07-21 | 09:56

Hoop dat in de omgeving van die speeltuin camera's hangen...

kibambam | 29-07-21 | 09:56 | 1

Die zin.....

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:57

Oh, nee wat een teleurstelling voor Claudia de B. en de andere dwangmatige deugers. Ze zijn er ingetrapt. Niet zo woke.

Graaier | 29-07-21 | 10:03

Samenvatting:

Vader is zeer intelligent. Vader is ook een crimineel, maar ééntje die zich precies zó kan presenteren dat er geen vuiltje aan de lucht schijnt. Een toneelspeler dus. En wat is er tegenwoordig meer bon-ton als het huichelige deugen van de linkse wokebrigade? Kortom: over de rug van zijn eigen kind, die door een paar Marrokanen in elkaar geslagen wordt, doet vader precies het tegenovergestelde van wat vrijwel álle andere vaders in dit geval gedaan zouden hebben en niet eens om te deugen, maar gewoon om zijn eigen hachje te redden om zijn masker niet te hoeven afleggen. Een huichelende huichelaar dus, de overtreffende trap. Bah. Dochter kan maar één ding doen en wel zodra ze volwassen is en dit allemaal begrijpt. Wat een smerig onderkruipsel is die gast.

Gladiator Fap | 29-07-21 | 09:56

Hebben vader en mishandeling met elkaar te maken? Het zoeken van de publiciteit en plaatsen van een foto van je dochter zijn apart.

El Rico Grande | 29-07-21 | 09:55 | 1

Wellicht dat papa er een financieel slaatje probeert uit te halen over de rug van zijn dochter die total loss is geslagen. Papa doet de mishandeling nog even dunnetje over

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 10:13

Dit stinkt aan alle kanten. Die zgn. vader kent dat marokkaagje .

Henri | 29-07-21 | 09:53

Mag ik dan bij jou..?

squadra | 29-07-21 | 09:53 | 3

De tanden eruit slaan ... ?
Hekel aan die liedjes met niet afgemaakte zinnen.

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:57

Woke dat nog!

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 10:02

@Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:57: Helemaal mee eens.

Henri | 29-07-21 | 10:05

Er lijken drie strafrechtelijke zaken te zijn waar Paul Brink in betrokken is:

- Iets wat gaande was tegen zijn ex-vrouw (welke hij zo lijkt het gewonnen heeft)
- Nogal nare dreigementen richting ex-zakelijke partners (waar hij ook "Marokkanen" dreigt te willen inhuren richting hen), hiervoor heeft Paul zeven maanden in voorarrest gezeten en dit werd de straf
- Witwassen (het faillissement dat hierboven staat)

Het laatste verslag van de curator is recent. Dit incident met zijn dochter komt Paul, die nu een halve bekende Nederlander is, natuurlijk wel heel prettig uit. Zou hij binnenkort moeten voorkomen hiervoor en is dit zijn 'get-out-of-jail'-kaart?

JohnLocke | 29-07-21 | 09:53 | 2

Ik zou eerst een onderzoekje in het Pieter Baan Centrum adviseren alvorens ik hier als rechter mijn handen aan zou branden.
Dus misschien is dit wel zijn “get-in-to-psychiatry” kaart…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:59

waarom zou je sympathiy krijgen voor dom reageren

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 13:54

Knap stukje journalistiek Van Rossem. De vraag is wel waarom de gevestigde media dit onderzoek niet gedaan hebben. Nee, die kwijlen liever over de reactie van dat arme kind want dat past zo mooi in deze week van de gay pride.

Barend Braakbal | 29-07-21 | 09:52 | 1

Gevestigde media onderzoek? Die typen gewoon over wat hen van hogerhand wordt toegespeeld over de telex. Onderzoeksjournalistiek is dood.

Knufter | 29-07-21 | 09:57

Hopelijk komt de politie binnenkort met het bericht dat alles in scene is gezet. Hij zag waarschijnlijk een mogelijkheid om via een grote leugen die zoooo woke is, geld uit de zak van dwangmatige deugers te halen.

Graaier | 29-07-21 | 09:52

Waar zagen we dat eerder: een veroordeelde crimineel die op het schild wordt gehesen ter meerdere glorie van een woke gemeenschap.....

LucaBrasi | 29-07-21 | 09:52 | 1

En ook nu zal ondanks dat de feiten over de vader boven zijn gekomen hij nog steeds als boegbeeld van woke dienen. De aanbidding uit die hoek blijft zolang hij maar de juiste woordjes blijft lispelen.

2voor12 | 29-07-21 | 09:56

Als mij gevraagd wordt wie ik ben, antwoord ik simpelweg ook meestal met 'Ik ben die Ik ben'.
Dat gaf God ook als antwoord op dezelfde vraag aan Mozes (Exodus 3:14). Wat moet je ook anders zeggen? Ik ben die ik niet ben? Dah kan helegaor niet man!

Ichneumonidae | 29-07-21 | 09:52 | 8

@Quantum Suicide | 29-07-21 | 10:18: Dat je precies hetzelfde zegt is een puur verzinsel. Wel consequent blijven, Quantum.

Ichneumonidae | 29-07-21 | 10:24

@Ichneumonidae | 29-07-21 | 10:24: vermoeiend ook om met je eigen verzinsels in discussie te gaan. Misschien maar weer switchen naar Wittgenstein.

Quantum Suicide | 29-07-21 | 10:29

Bij domme vragen geef ik altijd als antwoord "wat denk je zelf?" of bij nog dommere vragen nou juist het meest domme antwoord wat er mogelijk is. Liefst nog in de bevestigende zin van de vraag. Altijd heerlijk om die koppen dan te zien.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 13:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Sjesus, als je dochter in mekaar wordt gehoekt en afgevoerd moet worden naar het ziekenhuis en je vervolgens gaat uitkramen dat de dader hopelijk weer liefdevol wordt opgenomen in het altijd diverse en verdraagzame Amstelveen, dan heb je echt een flinke tik van de molen gehad. Compleet koekoek die vent.

Thuinman | 29-07-21 | 09:50 | 4

De media is ook koekkoek. Iedereen weet wat "het" is, maar toch gewoon maximaal doofpotten.

buurman-joop | 29-07-21 | 09:58

@Graaier | 29-07-21 | 09:57: Ja je gaat je dan afvragen of iemand daadwerkelijk zo krankjorum kan zijn en tegelijkertijd fatsoenlijke zinsopbouw kan hanteren. Kans is groot van niet. Verdient zeker wat verder uitdieping, zeker omdat er ineens een crowdfunding in het spel is. Want voor wat eigenlijk? Schade ga je in eerste instantie verhalen op de dader. Ook in het immer tolerante, diverse en inclusieve Amstelveen.

Thuinman | 29-07-21 | 10:07

@Graaier | 29-07-21 | 09:57: Ik ben het volledig eens met jouw observatie. Overdreven deugen en het hele media-circus hijst je op het schild en de hele goegemeente prijst je de hemel in.

Libertinowitz | 29-07-21 | 12:26
▼ 1 antwoord verborgen

Kortom, er is geen wrok en wel een medeleven met de daders zodat de politie niet te ver in zijn achtergrond zal duiken en tegelijk mag hij dankzij een crowdfund binnenkort een ton tegemoet zien?
Mja... met zo's achtergrond en wetend dat steeds meer jeugd voor aanslagen worden ingezet, wie zegt dat dit niet zoiets was?

Sinclair | 29-07-21 | 09:49

Even nog over Berger Schweiz LLC waar Paul 'Senior Managing Director' is. Deze entiteit lijkt alleen te bestaan op LinkedIn. Paul zou sinds 2009 daar werkzaam zijn, maar als je er op zoekt twee hits: Paul zijn LinkedIn en van ene Paul van Delft. Iemand met een uitstekend CV, maar met 6 contacten op LinkedIn. Het 13-jarig nichtje van uw schoonmaakster heeft meer contacten. Ik vermoed zo dat Paul van Delft niet bestaat.

Zoeken we verder. Berger Schweiz BV bestaat wel. Deze is op 28 augustus 2020 opgericht. Paul Brink is enig bestuurder. Op 31 december 2020 (vier maanden later) is deze BV echter al opgeheven. Beetje gek. Adres in Amsterdam is een bedrijfsverzamelgebouw dat veel meer andere bedrijven huisvest.

We kunnen er denk ik gevoeglijk van uitgaan dat de juridische entiteit Berger Schweiz LLC nooit bestaan heeft (GS in Google al hit 3). En de BV maar vier maanden. Een zoektocht op "Berger Schweiz" alleen levert, behalve de BV, geen enkele informatie op.

Allemaal extreem raar en atypisch.

JohnLocke | 29-07-21 | 09:49 | 1

Hij geeft zichzelf de titel acting Senior Managing Director. 'Acting' geeft doorgaans aan dat je die functie slechts waarneemt en niet daadwerkelijk die functie draagt.

BrutusBosch | 29-07-21 | 10:07

Dus een vriend van hem start een crowdfund voor zijn dochter, ik heb het vermoeden dat vaders dat kind zelf heeft verbouwd om zo even wat centjes te verdienen.

MX-DADDY | 29-07-21 | 09:49 | 1

Hm, iets wat in ieder geval uitgezocht moet worden.

Tisnietanders | 29-07-21 | 10:02

Trotse vader, man, man, man! Ik zou pas trots zij als ik de dader net zo op z'n bakkes had gegeven. Onzijdige vader in ieder geval.

pibasso | 29-07-21 | 09:48

Met stijgende verbazing zat ik naar Humberto te kijken, die man reageerde zo onnatuurlijk. Echt niet te doen die man. Ik dacht dat hij zo raar deed omdat hij helemaal woke gehersenspoeld was. Ik vroeg me nog af in welk sprookjesbos hij leefde met zijn 'geen straf maar educatie'. Mijn mening is ietwat bijgesteld, volgens mij is die vent echt knettergek.

osolemio | 29-07-21 | 09:47 | 3

Ik vroeg me trouwens ook af waarom hij gekozen had voor RTL4 in plaats van Op1. Dat vond ik voor zo'n woke type wel vreemd. Nu snap ik het, de redactie daar kent hem waarschijnlijk nog.

osolemio | 29-07-21 | 09:54

@Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:55: Dat zou ook kunnen.

osolemio | 29-07-21 | 09:58

"other people’s intolerance but mostly false acquisitions"
Moet dat niet zijn accusations ? Valse beschuldigingen door zijn ex vrouw.
Of heeft er iemand nep aankopen gedaan. Piramidespel achtige aankopen van stukken grond in Panama of zo?
Hoe dan ook, deze man is niet echt betrouwbaar imo. Arme Frederik/Frederique.

grapo | 29-07-21 | 09:47

Oh nu is het ineens een 'dochter' overal. Ik geloof dat Frederique nogal stellig was in haar overtuiging dat ze zich niet perse zo indentificeert. Moeilijk hoor die jaren '20.

small_town_dude | 29-07-21 | 09:47 | 5

@Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:59:
Of Derik

Stemmenteller | 29-07-21 | 13:04

Is toch niemand die haar verbiddt om een spijkerbroek en slobbertrui aan te trekken, er nonchalant bij te lopen en geen make-up op je gezicht te doen? Helemaal zelf weten, je hebt barbiepopjes aan de ene kant en hobbezakken aan de andere kant. helemaal zelf weten. Maar als je niet weet of je een jongen of een meisje bent moet je gewoon even kijken hoe het er daaronder uitziet. En partnerkeuze is vrij in dit land, dus leef je uit en zoek een maatje uit waar je gelukkig mee wordt ( zolang het wettelijk is toegestaan ). Het leven kan zo simpel zijn...

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 13:09
▼ 2 antwoorden verborgen

KRITISCHE pers, is er nog weinig van.

Verderkijkert | 29-07-21 | 09:45 | 2

En al helemaal als er een zweem van woke over het nieuws hangt.
Het was een LGHBTI-misdrijf, de vader wist niet hoe snel dit uit te buiten met zalvende woorden en het journaille was klaar.
Soppend in hun aanbidding van zo een woke vader was er geen verder onderzoek nodig.

2voor12 | 29-07-21 | 09:52

@2voor12 | 29-07-21 | 09:52:
Inderdaad.
Het is op zich wel aardig om te zien dat de MSM en al die zogenaamd zo deugende (gay) BN-ers hier weer zwaar door de mand vallen.

Het (achteraf door pa verzonnen?) perfecte "regenboog verantwoorde" zinnetje dat Frederique uitgesproken zou hebben, garandeerde de door pa gewenste reactie van (en in) de media.
Wat mij direct opviel is dat alles onmiddellijk in de LHBTQ sfeer werd getrokken (want goed voor media aandacht en deugpunten).

Arme Frederique.

Wering | 29-07-21 | 12:04

Iets aan mijn nekhaar zei me al dat die vader niet spoorde, mijn reactie was toch de tand in oog reactie geweest en had ik dat stuk vreten graag even opgezocht

Habe das Gewust | 29-07-21 | 09:45 | 4

@van Oeffelen | 29-07-21 | 09:50:
Aandacht, en geld. Die man is een narcist pur sang. Aandacht is wat die vader wil, en gooit met zalvende taal de privacy van zijn dochter te grabbel. In feite misbruikt hij haar ook maar dan geestelijk.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 10:19

Dit is geen normale reactie van een vader die zijn kind zo toegetakeld vindt, er is geen vader die als de paus gaat zitten wauwelen over naastenliefde

Habe das Gewust | 29-07-21 | 11:03

@van Oeffelen | 29-07-21 | 09:50: CdA ér, dat zegt genoeg.

dathoujetoch | 29-07-21 | 14:28
▼ 1 antwoord verborgen

Sommige zaken krijgen in de media onevenredig veel aandacht.
NOS had het al over de "geruchtmakende mishandeling".
Hoezo geruchtmakende mishandeling?
BN ers verontwaardigd...
Er wordt duidelijk aan de touwtjes getrokken om dit in de media te krijgen.
Maar de olifant in de kamer wordt weer vermeden

Namelijk: dit krijg je als culturen botsen.
Wen er dus maar aan. Of hou op met het lgbtiqgde geneuzel. Het is het 1 of het ander.

Onverenigbaar.
Cultuur. Welkom.

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:44

Sjemig Van Rossem, 't is net half 10 geweest, ik pak inderdaad eerst even koffie alvorens de volledige geschiedenis van Brink te lezen. Want volgens mij wil ik dat niet.

GKJP | 29-07-21 | 09:42

Hulde. Die overdreven vergevingsgezindheid en begrip voor de daders klopt echt van geen kanten. Blijf graven GS!!

SoepKip | 29-07-21 | 09:41 | 3

in dit geval niet zo moeilijk, het is een samenvatting van wat gisterenavond allemaal op Twitter voorbij kwam van o.a. Jan Dijkgraaf en consorten

small_town_dude | 29-07-21 | 09:44

Dat hij de daders wil vrijhouden is uiterst dubieus.
Zou hij echt zo ver gaan dat ze een klusje voor hem deden?

Bolhoed | 29-07-21 | 09:47

@mezelf : sorry, comment hoorde onder de post van enternaar | 29-07-21 | 09:40 |

small_town_dude | 29-07-21 | 09:48

Dat gevoel dat er iets niet klopt, had ik ook direct bij die man.

Het bloed zit nog op het gezicht van het kind bij wijze van spreken en haar pa staat al met zijn snuit voor een camera.

De vermeende legendarische zin van zijn dochter ' ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij bent' klinkt wel erg zen voor een kind in zo'n situatie. Het eerste deel kan ik me voorstellen, van het tweede deel verbaast het me niet als dit uit de duim van pa komt.

Maar bovenal: welke ouder wordt niet furieus - al is het van machteloosheid- op degene die zijn kind half lens slaat??
En hoe is dat voor een kind, dat haar vader niet eens voor haar opkomt?
En dan dat gekke pleiten voor educatie voor de dader - alsof dat helpt.

Dit ging niet om de dochter maar om hem. Ik vind hem creepy.

Roos | 29-07-21 | 09:41 | 5

@louz: precies, boosheid is een meer dan normale emotie in een situatie als deze.

Voordat haar pijn weg is, wordt haar al geleerd dat ze die emotie moet verdringen.
Bah.

Hij klinkt als Willem van Oranje die als laatste zin zou hebben gezegd ' heb medelijden met mijn arme volk '.

Roos | 29-07-21 | 09:52

@Roos | 29-07-21 | 09:52: Na het schot dat Baltasar Gerards in 1584 loste, moet Willem van Oranje op slag dood zijn geweest. De beroemde laatste woorden – “Mijn God, mijn God, heb medelijden met mij en met dit arme volk” – moeten volgens forensisch arts Mat Weststrate naar het rijk der fabelen worden verwezen.

balustrade | 29-07-21 | 11:07

Dochters ( kinderen in het algemeen ) moeten zich thuis veilig voelen en geborgen. Weten dat als jou wat wordt aangedaan, onrecht of geweld, dat er dan altijd ouders zijn die je troosten en het voor je opnemen. Tenminste, dat was in mijn tijd zo en zo waren we er ook voor mijn zoontje. Maar de huidge generatie opvoeders lijkt het spoor wel behoorlijk bijster om eerlijk te zijn. Merk dat ook bij maten die later aan kinderen zijn begonnen, waar die tegenwoordig mee te maken krijgen, policoridioterie, hersenspoelingen op school, het streven naar consensus met(!) het kind, iedereen is lief, iedereen is prachtig en een talent, iedereen kan het zelfde, blablabla, echt bizar. Moet er niet aan denken dat ik in deze tijd kinderen zou moeten opvoeden, brrr.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 13:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Meneer had een vordering van €486.546 openstaan op een goudhandelaar. Of er enige grond voor deze vordering was, wordt uit de verslaglegging niet duidelijk (Van Rossem, zoek dat nog even uit).
Wat wel duidelijk is, is dat de aanmaningen vormfouten bevatten. Zo is het vermelden van het adres van de school van de kinderen van de aangemaande ongebruikelijk. De rechter heeft hierover in eerste aanleg hard geoordeeld. Tot zover de feiten. Met vibes kan ik niet zo veel, zo vlak na mijn ochtendpap.

HeerVanStand | 29-07-21 | 09:40

Hulde voor dit sterk staaltje research!

enternaar | 29-07-21 | 09:40 | 1

in dit geval niet zo moeilijk, het is een samenvatting van wat gisterenavond allemaal op Twitter voorbij kwam van o.a. Jan Dijkgraaf en consorten

small_town_dude | 29-07-21 | 09:48

Mwah, ik zou hem wel doen... Alleen wèl even die stroomstootwapens e.d. wegleggen.

DeterioraSequor | 29-07-21 | 09:40

Heeft Paul B. wat import in de weg gelopen ....??

J.Thee.Cohen | 29-07-21 | 09:38

De woorden tolerantie, diversiteit en verdraagzaamheid zijn lege containerbegrippen. Dat er 100.000 positieve reacties zijn zegt natuurlijk niks als er 1 idioot is die je kind op zijn of haar bek timmert. Boosheid is dan logisch, we moeten niet doen alsof dat dan slecht is. Intens triest voorval natuurlijk, maar het verbaast mij wel dat die pa liefde predikt en dit geval, maar zo amoreel is t.o.v. belastingontduiking en andere schimmige praktijken.

Wat die pa allemaal bazelde bij Pauw kan natuurlijk echt niet. Al deze 'slimme' bullshit constructies langs landen waar geen enkele binding is met de economische activiteit kunnen we missen als kiespijn. Hoog tijd dat overheden daar gezamenlijk tegen op gaan treden.

StiekemeBunzing | 29-07-21 | 09:37 | 1

Aan de andere kant, bij GroenLinkshippie Halalsema lag er op een gegeven moment ook minimaal 1 vuurwapen in huis en het zat niet onder het stof...

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 12:56

Ook al die die vader een enorme klootzak, die dochter blijft mishandeld..

SchnitzelKoning | 29-07-21 | 09:37 | 4

Je kunt nu zelfs rekening houden met iets wat helemaal in scene is gezet.

Graaier | 29-07-21 | 09:45

SchnitzelKoning | 29-07-21 | 09:37 |
Incident. Waarom dit incident zo in de media?

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:53
▼ 1 antwoord verborgen

Gratis diagnose. We hebben hier te maken met een klassieke Borderliner. Die gebruiken Linkedin meestal ook voor persoonlijke berichten

batvoca2 | 29-07-21 | 09:37 | 4

Zelfs een borderliner zou zoiets niet verzinnen toch?

Donderwolkje | 29-07-21 | 09:45

@Roos | 29-07-21 | 09:43: Dat was ook waar ik direct aan zat te denken...

Hoe dan ook, ik hoop dat men even een oogje in het zeil houd bij die kinderen.

DDSilver | 29-07-21 | 10:00

Mix van pseudologica phantastica (Tara Singh Varma syndroom), borderline, narcisme en bipolair. Hele enge gevaarlijke cocktail. Als ze een redelijk goede achtergrond hebben en intelligent zijn, krijg je mensen als Paul. Als ze uit een wat sociaal mindere hoek komen en minder intelligent zijn is het een recept voor zwaar agressieve criminele sociopathen. Heb ze beide al vaker meegemaakt. Zodra dit soort mensen aardig tegen je gaan doen of interesse in je tonen, moet je ze gelijk vermijden als de pest.

Quantum Suicide | 29-07-21 | 10:11
▼ 1 antwoord verborgen

De vader van Frédérique, het meisje dat door een stel (vermoedelijk Marokkaanse) losers in elkaar geslagen is, is niet boos op de daders. Dat is knap, maar onbegrijpelijk. Als het mijn dochter was ging ik op het oorlogspad, en zou Justitie heel erg goed speurwerk moeten verrichten om zelfs maar een paar moleculen van de daders terug te vinden.

Christenen wordt wijsgemaakt dat je net als Jezus de andere wang moet toekeren als je in je porem geramd wordt. Dat is een onnatuurlijke reactie, dus Jezus was een lul, en zijn volgelingen ook. Je instincten uitschakelen is niet menselijk. Als iemand geweld gebruikt ram je erop, dat is logisch. Beter staande dood dan levend op je knieën.

De echte vraag is dan ook: Wat zit hier achter?

Aisie | 29-07-21 | 09:36 | 11

@wijsvinger | 29-07-21 | 10:35: Was dat niet die vergevingsgezinde meneer wiens gedroomde exotische schoonzoon het hoofd van zijn dochter tot een vormloze pap van vlees, hersens en botsplinters sloeg met een brandblusser en vervolgens een agent doodschoot en niet meerdere omdat een afgepakte dienstwapen weigerde?
Die man is inderdaad ongenaakbaar als onbetwistbare oppergod aller deugeriken met een moreel kompas dat stijfuit staat van waanzin.

Mazzelstof | 29-07-21 | 11:11

@Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:38:
Die ouders van dat vermoorde meisje vergaven de dader ( haar vriend/ex- vriend, een asielzoeker met psychische problemen ) ook. Ik kan daar met de kop niet bij. Echt niet. En niet omdat het een asielzoeker was, zou Kopschopper Brent of diegene die Carlo op Mallorca heeft doodgeschopt ook nooit kunnen vergeven als hij bij mijn kind het lampje uittrapte.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 12:53
▼ 8 antwoorden verborgen

En dank maar weer GeenStijl, dat wakker blijft terwijl de rest van de media is ingedut, zich heeft verkocht of zich policor heeft gekneveld.

Der Schnitzeljäger | 29-07-21 | 09:36

Ik had het zelfde watergevoel. Iedere vader zou helemaal woest die daders volledig in elkaar willen rammen, als ze met de poten aan je kind komen. Dan weet je dus: die man, daar zit iets los aan. Klopt iets niet.

Dubbelepunthoofd | 29-07-21 | 09:35 | 2

Er is al langer een trend gaande dat slachtoffers of nabestaanden van misdaden met allochtone daders vooral uit willen stralen dat ze heel veel mededogen hebben met de daders.
Herinner me de vader van een meisje dat verkracht was door een 'vluchteling' die toch vooral hoopte dat diens verblijfsvergunning niet in het geding zou komen.

C1O2 | 29-07-21 | 09:39

@C1O2 | 29-07-21 | 09:39:
Dat ja. Heel bijzonder. Kan me er echt helemaal niks bij voorstellen.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 12:55
-weggejorist-
-DUS- | 29-07-21 | 09:34 | 1

De man heeft duidelijk veel aandacht nodig. Maar om daar nou je dochter voor in elkaar te laten slaan.

Koning BongoBongo | 29-07-21 | 09:34

Pathologisch typetje.

Jur | 29-07-21 | 09:34

Dit is volgens mij meer een crime tegen iemand die afwijkt van de norm. Dit soort rotjochies zijn op zoek naar iemand die afwijkt van hun norm en zwak lijkt, om hun primaire agressie kwijt te kunnen. De manier waarop dat hier gedaan is, vind ik echt buitengewoon wreed. Snel naar de TBS kliniek met dat de daders.

3Xniks | 29-07-21 | 09:32 | 2

Het probleem is dat dit soort jochies zo verknipt is dat ze al van af het laatste jaar lagere school begeleiding en hulp nodig hebben anders wordt het nooit wat met ze. En dat krijgen ze niet. Ouders zijn net zo, of onderontwikkeld en kunnen hun kind niet aan. De straat voedt ze verder op met alle gevolgen van dien. Pappen en nat houden, eindeloos vergeven en Sjakies er op af sturen helpt niet. Tegen de tijd dat ze het zo bond hebben gemaakt dat ze wel opgesloten worden is het al te laat. Het gevang is dan een criminele hoge school voor ze. De slappe mentaliteit, het racisme van de lage verwachtingen ten opzichte van de ouders heeft generaties van tuig gecreëerd. Thagi's in de dop.

P-unit | 29-07-21 | 09:38

De norm is in deze "de koran"?

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:51

If it quacks like a duck...
Die gast is overduidelijk het type bipolaire oplichter die je regelmatig in programma's als Opgelicht en bij Alberto voorbij ziet komen. Kunnen alleen maar hopen dat hij goed voor zijn kinderen is...

Quantum Suicide | 29-07-21 | 09:31 | 2

De tijd zal het leren, vaak hoor je later pas hoe door en door rot zo'n gezin was.

tis_wat | 29-07-21 | 09:42

Je ziet dat hij de interviewer bespeelt, probeert te verleiden met spraak, een spiegel probeert te zijn (ook al horen wij de vragen in dit stukje niet). Geen enkele vorm van interne conversatie, geen rouwrimpel/rouwspier op het voorhoofd, een driehoekige frons met zijn linkerwenkbrauw waarmee bevestiging word gezocht bij de interviewer, geen hand- en gezichtbewegingen die het verbale stuk bevestigen, veel "en's" die dienen als tijdverstoppers, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Veel rode vlaggen hier.

DommeNeger | 29-07-21 | 09:31

Papa Paul leeft in de wereld van Walter Mitty. Een parallel universum waar hij de gevierde man is, terwijl hij in werkelijkheid gewoon een looser is die nergens een succes van kan maken. Die vent heeft hulp nodig en zijn kinderen een vader die niet zo verguld met zichzelf is.

Nebuchednezzar | 29-07-21 | 09:30 | 1

Hij heeft in ieder geval wel een Secret Life.

Mr_Natural | 29-07-21 | 09:32

Gerard Joling heeft een envelop gestuurd naar het arme kind.
Heeft gerard ook zijn nederlandse bedrijfje toevallig elders geparkeerd?

Bjorn19851111 | 29-07-21 | 09:29 | 2

Je moet je zorgen gaan maken als Gordon envelopjes aan je kind stuurt.

Sinterbikske | 29-07-21 | 09:36

Ik vertrouwde die vent al niet toen ik een foto van z'n kop zag... Blijken mijn instinct en onderbuik toch weer spot on te zijn.

a4p | 29-07-21 | 09:29

"de kwestie met Frédérique in geen verband staat met de - geanonimiseerde - zaak die u aanhaalt." Dat zijn we volledig met hem eens (arm kind, ook), maar we vragen ons wel af in hoeverre de huidige kwestie oprecht uitgespeeld wordt door een vader die achter zijn vriendelijke en vergevingsgezinde masker vele gezichten lijkt te hebben.''

En dat is the bottom line. Het in elkaar beuken van die 14-jarige Frederique heeft echt nul te maken met de handel en wandel van haar vader.

En dat paps heel vergevingsgezind is, ach, het zal. Dat dat meisje het zelf ook is, vind ik opmerkelijk en ook wel bewonderenswaardig.

Dat betekent overigens niet dat ik me daar dan maar bij aansluit. Ik ben helemaal niet zo vergevingsgezind. Het is het tigste voorbeeld van agressief, crimineel wangedrag door naffers, iets waar we nu al ca 40 jaar mee geconfronteerd worden, en ik ben een voorstander van aparte wetgeving in deze: dat kutnaffertje moet Nederland voorgoed uitgetrapt worden, en tot dat moment moet hij vastgezet worden. Ga maar met zijn ouders in onderhandeling en vertel ze maar dat ze hun zoontje onder moeten brengen bij familie in Marokko. Lijkt me op zich niet moeilijk: al die lieden hebben 'extended families' in Marokko waar ze jaarlijks naartoe op vakantie gaan voor familiebezoek.

Dat is allemaal nu niet mogelijk, weet ik ook wel, maar ik pleit er dus voor om eea wettelijk wel mogelijk te maken. Marokkanen beweren toch al decennia dat er 'met twee maten gemeten wordt', nou, wat mij betreft 'formaliseren' we dat inderdaad.

En die autochtone, oorspronkelijk Nederlandse, Gooise kopschoppers dan, vraagt u? Tsja, die hebben helaas geen ander thuisland, dus daar zit je uiteindelijk mee opgescheept. Maar ze zouden wel onverwijld naar Mallorca - of Madrid, weet ik veel - gevlogen moeten worden om daar terecht te staan en volgens de Spaanse wetgeving veroordeeld en gestraft te worden. Na hun straf krijgen wij ze dan helaas weer terug, maar goed, dat is niet anders en dat zij dan maar zo. Maar lieden met een migratieachtergrond - en meestal een dubbele nationaliteit - die zich hier zwaar misdragen, moeten er wat mij betreft standaard worden uitgetrapt.

Dr_Johnson | 29-07-21 | 09:28 | 7

@peterdh | 29-07-21 | 09:42:

"Ik neem aan dat dat kind dat ook leuk vind, dat haar zaak keer op keer op keer wordt aangehaald in de media."

Aanname gebaseerd op minder dan niks.

Dr_Johnson | 29-07-21 | 09:50

@Dr_Johnson | 29-07-21 | 09:50:
"Aanname gebaseerd op minder dan niks."
Mijn punt precies. Wie weet vindt dat kind dat wel ok, misschien helemaal niet. Gezien het verleden van pa, zal hij eerder doen wat *hem* goed uit komt zonder rekening te houden met anderen. Da's een aanname gebaseerd op het criminele verleden van pa.

peterdh | 29-07-21 | 10:27
▼ 4 antwoorden verborgen

De psycho heeft destijds wel 2 mocro's naar het afgeperste gezin in Heiloo gestuurd... onbetrouwbaar figuur en zijn kinderen svp beschermen voor de toekomst

hagelkruis | 29-07-21 | 09:28 | 4

Je bedoeld dat psycho dad nu de vermoorde onschuld speelt om straks bruut wraak te laten nemen door een paar hit men?

P-unit | 29-07-21 | 09:33

@Lorejas | 29-07-21 | 10:07:
Gaarne uber man Al "no ma'am" Bundy niet vergelijken met beta Paul B.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 11:14
▼ 1 antwoord verborgen

Dat filmpje van de NOS is niet om aan te gluren. Wat een engnek die vent.
Hij doet mij in dit filmpje een beetje denken aan Hugo de Schoene. Die staat ook altijd zo te shinen als de camera's draaien.

Usumani | 29-07-21 | 09:27 | 2

Ik moest ook meteen aan Hugo de Jonge denken bij deze man, ook de gelijkenis op die derde foto, datzelfde lachje.

banana moeskoerie | 29-07-21 | 10:07

Inderdaad! En niet een beetje....

YoMoms | 29-07-21 | 10:26

100% zeker ervan dat zijn "vergevingsgezindheid" komt omdat hij geen verdere politie onderzoek wil. Durf te wedden wat het iets met hem te maken heeft waardoor zijn dochter/zoon whatever je het wilt noemen afgeranseld is. De media aandacht is leuk maar verder liever niets hé Paul?

Free-J.T | 29-07-21 | 09:27 | 1

Ja, die slijmerige vergevingsgezindheid van die man stinkt een uur in de wind, zeker gezien zijn verleden, dat klopt voor geen meter.

Argyronauta | 29-07-21 | 09:37

Van niemendal naar topscorer op de deugladder . Wanne mafkees.

Koning BongoBongo | 29-07-21 | 09:27

Dat was vannacht inderdaad wel 5 minuten googlewerk om de ene Paul B. te matchen met de andere Paul B.
Waarom doen al die huilmedia dat niet? Waarom gaan die gelijk vol op het emo orgel, prijzen die lul en z'n arme kind helemaal de hemel in omdat ze zo laks zijn naar hun overwinnaars? Omdat dat gewenst is. Omdat die fijne, onafhankelijke media in Nederland u dit narratief door de strot wil douwen en daarbij desnoods over lijken gaat. Alles voor de deug en zelfs van een gewetenloze halve gare die lui bedreigt met vuurwapens wil men nog een mocroknuffelende hippie maken. Ik hoop van ganscher harte dat dit hele verhaal keihard in de gezichten van al die deugertjes ontploft, zien ze er net zo uit als dat arme kind waar het eigenlijk om ging. Ik hoop trouwens ook dat iemand met meer dan twee hersencellen eens goed met die dochter gaat praten, kijken of er nog iets te redden valt na jarenlange indoctrinatie door knettergekke pappie.

elfenstein | 29-07-21 | 09:27 | 3

Het nieuws is dat zijn dochter is mishandeld. Het strafblad van haar vader is dan niet het eerste dat je wil onderzoeken. Het is uiteraard wel interessant voor een achtergrondstuk zoals hier.

BobDobalina | 29-07-21 | 09:34

@BobDobalina | 29-07-21 | 09:34:
Heel raar, maar ik vermoed dat er toch wel meer achter die mishandeling zit dan alleen maar een paar kudtmocro's die een gendergeval te pakken namen. dit riekt heel sterk naar vergelding, iets wat pa geflikt heeft en waar dochterlief de prijs voor heeft gekregen.
Zijn reactie, erger nog: haar reactie zijn zó onnatuurlijk, zó ongeloofwaardig dat het wel lijkt of ze liever hebben dat er niet verder gegraven wordt naar de reden. Dochter werkt mee aan pa's rare bazelverhaal omdat die natuurlijk pa niet kwijt wil maar ergens lijkt het me heel goed om tóch even door te graven naar pa's échte motieven, heel fris is die gozer toch al niet dus je kan tenminste even onder het bed gaan kijken of er niet toevallig nog ergens een mooie 9mm met geluidsdemper ligt. Gewoon, even uitsluiten, weet je ook gelijk iets beter of het wel vertrouwd is dat die vent met een paar kinderen in 1 huis woont.

elfenstein | 29-07-21 | 09:40

Omdat de rest van de huilmedia bestaat uit hetzelfde soort figuren als P.B. Lui die de lat niet erg hoog hebben liggen en een Trafalgar aan half verbrande schepen achter zich laten.
Men is niet kritisch op degene waarmee men zich identificeerd.

Bad_Pritt | 29-07-21 | 09:44
-weggejorist en opgerot-
aliealaaf | 29-07-21 | 09:26 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Vanaf de eerste keer dat ik die post zag ook een raar gevoel. Met name waarom plaats je een foto van je kennelijk mishandelde dochter. Later bij die pa ook een apart gevoel. Wat me echter nog meer opviel is de uiterst mooie en super goed passende reactie van het kind. Iedereen mag zijn wie hij is of ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij bent oid. Zou ze niet gewoon iets gezegd hebben in de trant van 'rot op' of 'laat me met rust' of 'gaat je niets aan'. Nee ze bakte er op dat moment die hashtag tegeltjeswijsheid uit. Dit lijkt me vreemd en daardoor vanaf begin een raar gevoel over.

deNettobetaler | 29-07-21 | 09:26 | 5

@Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:31: LinkedIn is al tijden een vervelend borstklopperig sociaal medium, dat vol staat met dit soort verhalen. Schijtziek word ik van al die lange berichten over mensen die zichzelf hervonden hebben of een inspirerend verhaal hebben over hun debiele kind dat zich heeft opgewerkt tot topstudent of blije automonteur.

Quantum Suicide | 29-07-21 | 09:37

@Quantum Suicide | 29-07-21 | 09:37:
Inderdaad een verkapte "zakelijke" facebook geworden. Begon ooit serieus is de laatste jaren faceinstatwitchtiktok bagger geworden.

Basil Fawlty | 29-07-21 | 11:09

@Basil Fawlty | 29-07-21 | 11:09:
Werkte prima in de tijd dat we even snel een klus ingevuld moesten krijgen. Heb er een leuke portefeuille mee opgebouwd destijds. Hoe het nu zit op Linked-In, volgens mij heeft iedereen en zijn dwergkonijn een account dus ik kijk er al lang niet meer.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 12:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Velen van ons voelden al aan dat deze man niet spoorde. Zelfs voor een extremistische D66'er of Groenlinkser was zijn woordenkeuze te mooi om waar te zijn. Alhoewel BN'ers zoals dwangmatig deugende Claudia, bijna klaarkwamen op de reactie van pa op het voorval.

Graaier | 29-07-21 | 09:26 | 1

Bijna? Die is nog aan het spuiten...

Harvey2Face | 29-07-21 | 14:01

Toch vraag ik me af of dat gendergedoe en die zogenaamde eigen keuzevrijheid wel zo'n goede uitwerking heeft.

Voorop staat dat je kind gelukkig is, maar die zogenaamde vrijheid kan ook maar een farce zijn. Stel je bent jongen, maar iets vrouwelijk. Kan me voorstellen dat je dan twijfelt. Als je ouders dan trots aan de wereld vertellen dat hun kind eigenlijk een meisje is, kan het zijn dat je je daar naar gaat gedragen om je ouders niet teleur te stellen.

Zoelense Hobbyboer | 29-07-21 | 09:25 | 3

Eigenlijk geef je in het voorbeeld al aan dat het geen keuze is want het wordt door de ouders geforceerd. Beetje achterlijk niet?

Twijfelen kan, maar je kan je ook voelen dat je tot het andere geslacht behoort. Niets mis mee en bij twijfel kan je je ook nog non binair zijn of uiteindelijk de conclusie trekken dat je biologische geslacht uiteindelijk wel gewoon bij je past. Dat hoeft voor het kind geen probleem te zijn, jij maakt er (geforceerd) een probleem van.

RandomAct | 29-07-21 | 09:31

Of dat je ouders je vanaf je 5de levensjaar constant zitten te vragen of je wel zeker weet of je een meisje of een jongetje bent, terwijl je daar eigenlijk niet mee bezig bent. Genderneutraliteit heeft iets hips gekregen in sommige kringen. Je kunnen profileren als progressieve ouder is belangrijker dan dat je je eigen kinderen zekerheid en stabiliteit biedt. En ja, wanneer je kinderen echt denken dat ze in het verkeerde lichaam geboren zijn dan ondersteun je ze. Dat geldt echter maar voor een hele kleine minderheid.
Constant de gender in twijfel trekken van je kinderen is een vorm van kindermishandeling.

JanFTE | 29-07-21 | 09:37

Het zijn altijd de anderen, die ergens (geforceerd) een probleem van maken. U bent er dan om hen (geforceerd) uit te leggen, dat ze het verkeerd zien.

Usumani | 29-07-21 | 09:42

Papa is een boefje, maar dat doet niets af aan het feit dat dochter in elkaar is geramd door een f..king 14-jarig kutjoch.

nieuwe_Deen | 29-07-21 | 09:24 | 5

@nieuwe_Deen | 29-07-21 | 09:39: Wat weet jij ervan dan? Heb je het zien gebeuren? Of geloof je oplichters altijd op hun blauwe ogen?

Usumani | 29-07-21 | 09:44

@nieuwe_Deen | 29-07-21 | 09:39:
Dat stuk tuig hebben ze in de kraag gevat, dat is alvast geregeld. Nou pa nog even doorlichten om te zien of die niet toevallig een tikkende tijdbom is die de hele boel geflest heeft, mensen bedreigt heeft en anderszins een totaalmongol is.

elfenstein | 29-07-21 | 09:45

@Usumani | 29-07-21 | 09:44: De politie arresteert niet zomaar een 14-jarige. Dat stuk van het verhaal is dus zeker waar.

nieuwe_Deen | 29-07-21 | 10:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Ook al is de vader een penis dan dat verandert niets aan wat er met zijn kind is gebeurd. Tenzij het een wraakactie was maar dat lijkt op dit moment niet aan de orde.

Mahatma | 29-07-21 | 09:24 | 1

Ik heb nog geen andere recente foto gezien. En ik heb een nichtje dat een grimeur-cursus volgt.

Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:29

Volgens mij gaat het om Frédérique, die flink is afgerost en vernederd door wat allochtonen. Daar moet de focus op liggen, waarom gebruiken die allochtonen Nederlanders zoveel geweld? Waarom kunnen ze het andere geslacht of anders uitziende mensen/kinderen niet verdragen? Vanwaar al dat primaire gedrag? Tenslotte hebben die allochtonen Nederlanders onderwijs genoten, in een veilig land geboren, in welvaart, goede zorg etc en ondanks al deze voorwaarden gaat het buitensporig vaak mis. Laten we dit maar eens proberen aan te pakken i.p.v. de focus op psycho-dad….

Hollandse_blauwe | 29-07-21 | 09:24 | 5

Omdat boek...

Is dit nog nieuws? | 29-07-21 | 09:49

@Gulliver | 29-07-21 | 09:32: volgens mij was diegene die aan het schoppen was Salin, die naam klinkt mij niet bepaald Goois

Hollandse_blauwe | 29-07-21 | 09:49
▼ 2 antwoorden verborgen

No way dat hij is vrijgesproken in hoger beroep. Daar durf ik wel wat geld op te zetten. Het Hof Amsterdam heeft overigens geen enkel strafrechtelijk arrest gewezen op 14 juli.

BobDobalina | 29-07-21 | 09:24

Zou het allemaal toch draaien om het opzetten van een crowdfund (zoals inderdaad gedaan is "door een vriend")?
Papa zit blijkbaar al een tijdje om geld verlegen.

BekiekUtMoar | 29-07-21 | 09:23

Een crowd funding is zeer geschikt om crimineel geld wit te wassen.
Het bedrag dat hij ontvangt wordt op een grote hoop gegooid en er is geen inzicht in de gulle schenkers.
Wie goed op Go Fund Me gaat kijken zal zeer verdachte acties zien waarbij bijvoorbeeld iemand met een zieke tante in Suriname meer dan 100.000 euro heeft opgehaald.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 09:22

Dit verhaal rammelt al vanaf het begin aan alle kanten. Wanneer je dat 2 dagen geleden suggereerde werd je ook hier nog weggejorist. Goed dat jullie toch even zijn gaan graven naar deze man.

drolla | 29-07-21 | 09:22

Toen ik hem bij Humberto zag gingen bij mij eigenlijk alle alarmbellen al af. Een enorme narcist die aan het werk was. Mocht dat verhaal over die dochter echt waar zijn, wat ik deels betwijfel, dan kun je wel zien hoe kinderen al op jonge leeftijd worden geïndoctrineerd met woke-cultuur. Vervolgens komt ze wat leden tegen uit een mindere woke-cultuur. Sneu als het zo gegaan zou zijn maar ik hoop dat Frederique er alsnog iets van geleerd heeft.

R.F.Pickering | 29-07-21 | 09:22

Rechter: Paul beschikt over een gezonde zakelijke houding.
Hahahahaha
Die Nederlandse rechters toch.

Deksmaat | 29-07-21 | 09:22

Een psychopaat uit Amstelveen die op een bizarre manier aandacht opeist. Ben benieuwt naar het verhaal van zijn onzijdige nakomeling (1 van de 5!?). Het straalt er van alle kanten vanaf, deze man hoor in een GGZ thuis.

Amsterdramt | 29-07-21 | 09:20 | 2

Psychopaat, dat is ook het eerste waar ik aan denk.
Iemand's vertrouwen proberen te winnen en dan BAM !!!

Papa Jones | 29-07-21 | 09:22

@Papa Jones | 29-07-21 | 09:22: wel een laag functionerende

BobDobalina | 29-07-21 | 09:35

Ok, komt ie:
Paps vind het maar niets dat dochterlief soort van gender-loos door het leven gaat, geeft een paar lokale Marokkans-Nederlandse klootviooltjes wat grijpstuivers om Frédérique de stuipen op het lijf te jagen. Dit loopt echter uit op de mishandeling waarna paps z'n charme offensief begint om de verdenking maar vooral niet op zichzelf gericht te krijgen.

normanius | 29-07-21 | 09:19 | 3

Plausibel

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:21

Dan zouden de "jongeren" dat al lang in de media hebben geslingerd.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:21

@Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:21:
Het feit dat zowel paps als Frédérique amechtig lopen te doen tegenover de daders doet mij vermoeden dat het niet klopt, er moet iets fout gegaan zijn waardoor paps dit charme offensief inzet. Wellicht juist om de daders stil te houden.

normanius | 29-07-21 | 09:29

Ik vraag mij af of die "vergevingsgezindheid" alleen maar bedoeld is om verder onderzoek te stoppen. Wellicht is er toch meer aan de hand en is dochter het slachtoffer van weer een "handigheidje" van Pa ??

unstable | 29-07-21 | 09:19 | 2

Hij had geen rekening gehouden met overkill. Dus gooit hij het op sentiment, en let op; morgen komt het verhaal dat hij en zijn dochter/zoon met rust gelaten willen worden.

Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:26

@Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:26: idd. nu snap je ook waarom 'moeder/ex' met psychische randverschijnselen de kliniek is in gebonjourd; ook zij mocht zijn wie hij haar had gemaakt.... bbbbrrrr

Nicolas1954 | 29-07-21 | 09:45

Het is niet 'vermoedelijk een marokkaan', het is een Marokkaan, want dat is afgelopen maandag of dinsdag , hoelaat weet ik even niet, op radio 1 verteld. Het ging er namelijk om of er nu verteld moest worden in de media of het nu een Marokkaan was of niet. Het werd daar gewoon bevestigd. En in de rest van de media lees je er geen flikker over.

TonAlias | 29-07-21 | 09:18

Was Halbe er toevallig niet bij?

Mr_Natural | 29-07-21 | 09:18 | 1

Nee, die was toevallig even aan het buurten in Moskou.

Usumani | 29-07-21 | 09:51

".. weer mogen worden herenigd met de liefde van hun naasten". Meppende jeugd doet wat het geleerd is, misschien hebben hun naasten nooit iets van liefde gekend/getoond.
Het kan ook nog zijn dat de vader de ouders kent en die enige druk op hem gezet hebben.

Sneerpoets | 29-07-21 | 09:18 | 1

In dit geval denk ik van niet, er spoort iets niet aan Paul B.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:20

Dacht eerst dat die man een wereldvreemde, D66 stemmer was... Blijkt dat hij het een en ander op zijn kerfstok had, waardoor het kennelijk lastig was om de rol van de verontwaardigde vader aan te nemen. Triest voor zijn kind.

TimTomas | 29-07-21 | 09:18 | 2

Hij pakt nou de rol van wereldvreemde D66 stemmer.

JanFTE | 29-07-21 | 09:26

Het een sluit het ander niet uit he. X66 zitten ook genoeg psychopaten en geweldsverheerlijkers en- sponsoren bij.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 12:23

Zoon van Nina?

dathoujetoch | 29-07-21 | 09:17 | 2

Broer van Robert Ten ?

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:20

@Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:20: Meteen even onderzoeken waar Robert One t/m Nine zijn gebleven ...

Usumani | 29-07-21 | 09:53

Hier zit een luchtje aan...

Blijf roeren GS!

Wijze uit het Oosten | 29-07-21 | 09:17

Brink on the brink.

Mr_Natural | 29-07-21 | 09:16

Leefde Michael Jackson nog maar, die had Woke Criminal kunnen in zingen voor de papa van Fred.

Padre Grassi | 29-07-21 | 09:16 | 2

En Black & White, of Ebony & Ivory.

Mr_Natural | 29-07-21 | 09:17

hahahaha

ikworstelengadouchen | 29-07-21 | 10:21

Dat iemand paranoïde is wil nog niet zeggen dat hij niet achtervolgd wordt.
Maar goed, het maakt het wel moeilijker om iemand te geloven dus dit is een lastige situatie. Laat de politie hier maar eens goed naar kijken, dat lijkt me positief als het verhaal waar is en ook als het niet waar is.

C1O2 | 29-07-21 | 09:15

Is Paul B. wat Amerikanen noemen... een glowie? Of gewoon een louche fantast die schaamteloos profiteert van de aandacht voor zijn.... non binaire kind. Overigens ironisch dat hij mocro laat trenden op open riool twatter terwijl hij louter policor voor zich uit bazelt.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:15

Aha, een vuurwapen gevaarlijke crimineel dus, die over de rug van zijn dochter / zoon een verdienmodel in crowdfunding heeft gevonden.

Zoelense Hobbyboer | 29-07-21 | 09:15 | 1

Ja - dat zou best wel eens kunnen

unstable | 29-07-21 | 09:20

Een echte vader had hoogst persoonlijk de doodstraf geëist bij het OM.

bwi | 29-07-21 | 09:15

DE NPO en MSM vinden altijd dat er veel geld voor onderzoeksjournalistiek hun kant op moet (leest taxpoet) zodat zij hun onmisbare taak kunnen doen. Toch krijg ik steeds meer het gevoel dat het nietige GS meer boven water krijgt dan al die 'kwaliteitsjournalisten'. Zou er nu snel een stichting komen voor de slachtoffers van gender geweld met Paul Brink als bestuurder. Als onkostenvergoeding iets van 200k per jaar en een Mercedes EQS als dienstauto? Het zal mij niet verbazen.

Prutser | 29-07-21 | 09:14

Psychopaat meende ik. Even opgezocht wat de 7 kermerken van een psychopaat zijn. Dat had ik beter niet kunnen doen.
*Psychiater bellen gaat doen*

aflaatverkoper | 29-07-21 | 09:14 | 1

Één van de mildere symptomen is reageren op GeenStijl.

koeberg | 29-07-21 | 11:12

En dan schakelen we vanavond allemaal over naar het 8 uur Journaal van de NPO om daar meer over dit onderwerp en de ware toedracht te vernemen…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:14

Grappig, toen ik die kerel op tv zag kreeg ik ook de indruk dat hij genoot van de aandacht en hij niet echt last had van zijn emoties. Rare vibes indeed.

BobDobalina | 29-07-21 | 09:14

Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie je bent???????? New age geneuzel van de bovenste plank!! Als antwoord op een vraag van : Ben je een jongen of een meisje", passen heel wat antwoorden die duidelijke en treffender zijn.
"Gaat je geen sodeflikker an", "Wat denk je zelf", enz enz

antonconstandse | 29-07-21 | 09:14 | 3

Die jongens hebben wat mis in hun hoofd en opvoeding waardoor ze geen enkel antwoord zullen accepteren. Daar valt ook niet echt wat aan op te lossen..

tiku99 | 29-07-21 | 09:38

Exact. "Ik ben wie ik ben, en jij mag zijn wie jij bent" is weliswaar een redelijk, maar ook een typisch westers antwoord. Confictvermijdend. Dat heeft allemaal te maken met de Europese cultuur, waarin de waarden van de verlichting, de rede, het humanisme, enz. in ons DNA zijn ingebakken. Westerlingen zijn geneigd conflicten of meningsverschillen op te lossen door een compromis te zoeken dat voor beide partijen acceptabel is. Die mindset gaat echter niet op voor mensen die afkomstig zijn uit een clan cultuur, zoals in Noord Afrikaanse landen. In die culturen is het gebruik van geweld geoorloofd (en nagenoeg onvermijdelijk) om maar geen gezichtsverlies te lijden. Geen compromis zoeken, je moet je niet laten piepelen, je gebruikt geweld. En bij jongetjes met een migratie-achtergrond zit dat gewoon ingebakken. En al zeker tegenover iemand die als een slappeling wordt beschouwd. Westerlingen schrikken zich helemaal de pleuris van de onvoorstelbare hoeveelheid aggressie en geweld die daarbij vrijkomt. Maar dit is dus echt een cultureel dingetje.

Asteroid-B612 | 29-07-21 | 10:00

Helemaal mee eens....

neonreclame | 29-07-21 | 10:13

Vader ziet nieuwe mogelijkheden overal geld uit te persen. Talkshowtje hier, straks wat seminars daar en de centen stromen binnen.
En dat over de rug van zijn bloedeigen kind.

2voor12 | 29-07-21 | 09:14 | 2

En morgen ligt het boek in de winkel...

Donderwolkje | 29-07-21 | 09:15

Daar ben ik dus ook bang voor. Arme Fred(erique), je tanden uit de mond geslagen door anderskokende onverlaten onzeker over hun eigen geaardheid, om vervolgens je pa-tje over je rug te zien cashen.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 09:17

Niet zo vreemd dat je verward raakt als je zo'n vader hebt.

K.Zwellever | 29-07-21 | 09:14

CdA vakschool? Les van Hugeau gehad?

dathoujetoch | 29-07-21 | 09:14

Heel verklaarbaar dus, dat z'n dochter verknipt opgroeit. En niet weet waar ze aan toe is.
En zo'n verachtelijk type heeft dus 5 kinderen in de wereld gezet.

DenBeert | 29-07-21 | 09:13

Onze intuïtie is idd vaak de beste graadmeter om te bepalen of we met een sociopaat te maken hebben. Is niks mystieks aan. Bij sociopaten is er vaak een subtiele 'misalignment' tussen de charmante woorden en de lichaamstaal. Let vooral op de spiertjes rond de ogen. Door millennia van evolutie 'ziet' onze intuïtie het wel, maar we vertrouwen toch op de jongere hersenen die meer naar woorden luistert. En dan trappen we er weer in.

BASinnic | 29-07-21 | 09:13 | 1

Volledig mee eens. Wel voorzichtig mee omgaan, met je intuïtie.

DenBeert | 29-07-21 | 09:15

Gevalletje narcist, een echte.

photto | 29-07-21 | 09:13

Chapeau mannen! #bakkiedoet

Kleptop | 29-07-21 | 09:12

Van Rossem je bent een held. Sterk staaltje zoekwerk. Hulde pikkebaas!

Haagse Leo | 29-07-21 | 09:12

Paul Brink lijkt me een narcist die geniet van alle aandacht. Over de rug van zijn dochter en ook nog hypocriet met zijn ' CDA vakschool' (zie zijn LinkedIn profiel). Ik werd maandagmiddag al misselijk van Paul.

DeCynischeAmbtenaar | 29-07-21 | 09:11 | 2

Aandacht en gratis geld.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 09:12

Uuuhhhh, spannend!
Ik ga er eens even voor zitten met een bak koffie.

Eduardo- | 29-07-21 | 09:11

Goed stukje onderzoek!

Jonkerman | 29-07-21 | 09:11

Ik vond het sowieso vreemd dat je als vader zo'n foto van je mishandelde dochter van 14 jaar oud de wereld in slingert... maar dit kon ik ook niet bevroeden.

Diederik_Ezel | 29-07-21 | 09:10 | 2

Is tegenwoordig 'normaal'.

Bataafje | 29-07-21 | 09:22

Dat vond ik nou het minst vreemde in het hele verhaal, wel dat het op LinkedIn geplaatst werd, da's een nogal vreemde keuze op zijn zachtst gezegd.

Harvey2Face | 29-07-21 | 13:27

Figuur melkt deze mishandeling uit tot op het bot uit... denk om aandacht en deug credits op te bouwen.... zie m glimmen in de spotlights.

bg9715 | 29-07-21 | 09:10

Dus wat is nu de conclusie?
A Dit is allemaal fake news en Paul Brink is een van de vele sleeping cells van de AIVD en heeft op verzoek een verzonnen verhaal over de mishandeling van een niet bestaande dochter in de media gebracht om de publieke opinie te beïnvloeden en ….?
B. Paul Brink is een lul van een vent en is een man met vele gezichten, maar is daarnaast ook vader van Frederique die toevallig mishandeld is vanwege haar non binaire uiterlijk?
C. U mag het zeggen…

Mark zit te Dutten | 29-07-21 | 09:10

Knap en grondig journalistiek graafwerk Van Rossem!

zuurtjeregen | 29-07-21 | 09:09 | 3

Je bedoelt reaguurder komtdatschot die gisteravond om 22:09 in het stamcafe de link plaatste naar de tweet van KarmaKameleon

Gebakkenvis | 29-07-21 | 09:13

@Gebakkenvis | 29-07-21 | 09:13:
Ik had slechts een link en Bart heeft het voor ons helemaal uitgezocht.
Dus inderdaad grondig journalistiek graafwerk van Bart.

komtdatschot | 29-07-21 | 11:42

Die andere wang toekeren als de tanden uit je kind geslagen zijn en dan wel een vuurwapen met geluidsdemper thuis hebben liggen? Eigenaardige combinatie..

Proud Infidel | 29-07-21 | 09:09 | 1

Inderdaad. precies dat.

pibasso | 29-07-21 | 09:23

In het krantenknipsel lees ik over zijn psychisch zieke vrouw. Welk stempel moet deze verknipte narcistische psychopaat dan wel niet krijgen?

BrutusBosch | 29-07-21 | 09:09 | 1

Waarschijnlijk door het gaslighten van de echtgenoot zo geworden?

BASinnic | 29-07-21 | 09:15

Ik vermoed een waarschuwing voor papa.

Ronaldo Hache | 29-07-21 | 09:08

eindelijk weer een GS waardig stukkie.

mykdelta | 29-07-21 | 09:08 | 4

In korte tijd het zoveelste stukje dat het bestaansrecht van deze "onbetrouwbare" site bewijst.

DenBeert | 29-07-21 | 09:18

U luister liever naar de msm ?

Koning BongoBongo | 29-07-21 | 09:31

@DenBeert | 29-07-21 | 09:18: u bedoelt dat het een keer niet over kennissen van de schrijvers gaat of een samenvatting van onderzoek van elders?

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 09:40
▼ 1 antwoord verborgen

Klinkt als verzonnen verhaal, van die mishandeling. We gaan de komende dagen zien hoe het echt zit. Arm kind.

Beste_Landgenoten | 29-07-21 | 09:08 | 5

@menage | 29-07-21 | 09:21:
Zeker goed, want zeker ook msm is slecht in follow up, ook geo politiek: Armenië nu, Idlib nu etc etc

Hemmenaar7 | 29-07-21 | 10:47

@menage | 29-07-21 | 09:21: goed idee, maar ja, dat kost tijd en dus veel meer geld dan ANP berichten knippen en plakken wat de MSM vooral pleegt te doen

DePsych | 29-07-21 | 11:28

@DePsych | 29-07-21 | 11:28:
Zelf onderzoek doen, zelf lokale betrouwbare correspondenten ritselen, zelf er naartoe ( want als de hype weg is zijn de persbureaus ook allang vertrokken naar de volgende hype ). Lijkt me praktisch niet te doen. Maar wel een sympathiek idee. Raqqa, 2 jaar later, zoiets.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 11:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Die voortdurende smile van Paul is een beetje misplaatst, kijk die egotripper genieten van de aandacht, lekkere vader hoor.

Zeurders | 29-07-21 | 09:07

"Frédérique in het bijzonder, maar ook wij als familie hopen dat de gisteren gearresteerde dader en eventuele anderen die mogelijk volgen snel weer mogen worden herenigd met de liefde van hun naasten en weer tolerant worden opgenomen in het Amstelveen wat altijd al bekend staat om haar diversiteit en verdraagzaamheid."

*zucht*

halfvolle glas | 29-07-21 | 09:06 | 1

Zucht??
*teiltje zoekt*

J-van-de-Bontekoe | 29-07-21 | 09:37

Sterk!
Vaag verhaal idd

Hemmenaar7 | 29-07-21 | 09:05

Vader Paul heeft wat allochtone knullen ingehuurd om z'n dochter te laten mishandelen om zo geld via een crowdfund te generen ? Ik kijk nergens meer van op.

Gebakkenvis | 29-07-21 | 09:03 | 3

Of papa is aangepakt vanwege zijn zaken via dochter.
Zonder de standaard 'verbazing' of 'geschokt' te zijn hou ik alle opties open.
Waar ik geschokt van ben en verbaasd is dat je serieus dader tot slachtoffer maakt. Je bloedeigen dochter. Want een woke mongool.

General Dripple | 29-07-21 | 09:12

@General Dripple | 29-07-21 | 09:12: wij denken hetzelfde.

Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:21

@Jos Tiebent | 29-07-21 | 09:21: beetje vergezocht. Het kind kan toegetakeld zijn door tuig, gewoon omdat tuig tuig is. En zich verveelt in de vakantie.

Bataafje | 29-07-21 | 09:29

Van kwajongen tot engel; zou hij het Licht gezien hebben en tot inkeer gekomen zijn ?

wild geraas | 29-07-21 | 09:03 | 1

Nu snappen we waarom zalvende lispeltje geen heil ziet in celstraffen, in zijn geval zou dat wellicht zijn splaakgeblekje hebben genezen bij het oppakken van het zeepje terwijl Bubba achter hem stond..... ziet u het voor zich?

Nicolas1954 | 29-07-21 | 09:42

Van zo'n figuur verwacht je dus dat die wel ff de daders opzoekt en met een honkbalknuppel manieren leert.

Of zit papa op zwart zaad en wil die zo geld verdienen?

(weten we zeker dat hij niet een paar marokkaantjes wat geld heeft gegeven om zijn dochter af te tuigen.... Als je andere gezinnen afperst dan ben je ook tot dit in staat)

fubarmf | 29-07-21 | 09:03 | 2

Of hij wil de daders nu zelf aanpakken. Iemand anders bedreigen is toch ietsje anders dan dat je eigen familie wat overkomt. Hij weet uit eigen ervaring dat je niet veel van justitie te vresen hebt hier in Nederland. We gaan het meemaken.

Harry_Witkamp | 29-07-21 | 09:38

Dat over zelf ‘jongeren’ in te schakelen was ook het eerste wat hier in mij opkwam: hij heeft geld nodig, is niet te beroerd om andere gezinnen af te persen en dan nu aardig proberen te lijken en crowdfunding opstarten. Rare gast iig

Mr.Nuance | 29-07-21 | 09:57

Het zou me zelfs niet verbazen als die vader dat verhaal omtrent Frédérique zelf georkestreerd zou hebben. Ik heb vanaf het begin al een zeer naar onderbuikgevoel bij die man. Ja het is wellicht complotdenken, maar toch... Ik vertrouw die vent voor geen meter.

Donderwolkje | 29-07-21 | 09:01 | 1

Ik schreef het net ook al in een reactie. Ik zou niet verbaasd zijn als het een waarschuwing was om een oude schuld te vereffenen.

Bakkeleures | 29-07-21 | 09:54

Goed gedaan, mensen.
Ik zei het al eerder, deze man heeft louter aandacht voor zichzelf en niemand anders. Walgelijk mens.

Montgomery Burns | 29-07-21 | 09:00 | 1

Die Jezus instelling maakt zonneklaar dat er iets niet in de haak is met deze snuiter
totaal gebrek aan emotie na de mishandeling van je eigen dochter, meer begaan met het lot van de dader(s) zo lijkt het

Tobi | 29-07-21 | 10:29

Dat er iets niet pluis was met die kerel was voor mij ook al vanaf moment 1 duidelijk... totale apaat

Piet Pielemuis | 29-07-21 | 09:00 | 2

Het zou me zelfs niet verbazen als ze zijn dochter in elkaar hebben gebeukt omdat ze nog geld van papa krijgen en dat het niks te maken heeft met haar/zijn/hun geaardheid. Dat het een waarschuwing was om gauw met pecunia over de brug te komen en dat papa daar een deugend zielig verhaal over heeft opgehangen.
Het zou me werkelijk helemaal niets verbazen.

Bakkeleures | 29-07-21 | 09:51

@Bakkeleures | 29-07-21 | 09:51: exact dit, dat zou direct het motief zijn om met het leed van je kind alle camera's actief op te zoeken om nationale gender ophef te creëren. Het kwam al raar over, met deze info lijkt het vooral een bliksemafleider.

Incitatus | 29-07-21 | 11:57

Tja maar ja daar kan die dochter ook niet zo veel aan doen. Juist wel fijn dat Papa zo nadrukkelijk zijn kind steunt. Die fotos van haar zijn echt niet nep, en het verhaal niet raar want ze ziet er niet meteen mannelijk of vrouwelijk uit, en dat moer gewoon kunnen

Shoarmamasutra | 29-07-21 | 08:59 | 11

Een nat washandje is het. Keihard in families afpersen maar zo slap als het om zijn kind gaat die in elkaar word gebeukt.

Schaam je.

Tommi | 29-07-21 | 09:39

@Tommi | 29-07-21 | 09:39: Het moet nog maar blijken wat er gebeurd is. De popo komt er wel achter.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 10:41

@MaarFeitelijk | 29-07-21 | 10:41:
Laten we het hopen. Het wordt vreemder en vreemder. Ben geen regelmatige talkshowkijker dus dit is de eerste keer dat ik van die Paul hoor.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 11:55
▼ 8 antwoorden verborgen

Inderdaad, deze info zweeft van dag 1 al over 'het net' pappie Brink is een ploert met vele gezichten; wel "schattig" als je ziet hoe hij lispelt aan al die tafels waar hij aanschuift.... toch?:P.S stille wateren?: In 2020 was de papa van #frederique blijkbaar niet zo'n lief en correct menneke!
@HumbertoTan

@PubliekeOmroep

@RTL4

Nicolas1954 | 29-07-21 | 08:59 | 1

2020….
Dat is al zo lang geleden zeg.

J-van-de-Bontekoe | 29-07-21 | 09:32

Er ruikt iets naar vis, en dat zijn niet mijn vingers.

amateurrr | 29-07-21 | 08:59 | 5

Twee dingen in de hele wereld ruiken naar vis, en één daarvan is vis.

Aisie | 29-07-21 | 09:35

@Aisie | 29-07-21 | 09:35: ik vraag me alleen af, hoe krijgen we in hemelsnaam die lucht uit de vissen.

Bluto Blutarsky | 29-07-21 | 10:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij glimt van trots omdat zijn dochter in elkaar is geslagen.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 08:58 | 4

Walgelijke nep pappie; de schreeuw om aandacht, de idiote uitspraak over geen straf.... z'n dochter was het licht uit d'r ogen geslagen en dan ga je de dader 'omhelzen', lees dat artikel hoe Paultje een gezin in 2020 bedreigde en dan valt het kwartje; creep.....

Nicolas1954 | 29-07-21 | 09:03

Lijkt me inderdaad een egotrippende sociopaat die op een zieke manier veel te blij is met de situatie.

Zeurders | 29-07-21 | 09:10

het is meer dat hij mooi even in de toneellamp kan staan om iets nobels uit te stralen. Alleen zien weinigen er iets nobels in en is het meer maf met die volkomen geschifte 'jezus' houding jegens asocialen die een kind mishandeld/afgetuigd hebben.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 09:35
▼ 1 antwoord verborgen

Wederom eingelijk niet verbaasd.....

nope | 29-07-21 | 08:58 | 2

Je verwacht het niet he

kuthagenezen | 29-07-21 | 09:02

tja, zo'n zo'n Messias houding zie je normaal alleen bij bekende autocoureurs, voetballers, sporters en muzikanten.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 11:23

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl