achtergrond

Geenstijl

Moskee Zwolle neemt 'moedig en sympathiek besluit': buurt terroriseren met azaan

Lekker verhuizen naar Zwolle voor de ruimte en de rust... fluitende vogeltj... ALLLLLLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHH AKKKKKBARRRRRRRRRRRRRRRRR

Goedemorgen broeders en zusters! In Zwolle hebben ze een toeter op het dak van de moskee gepleurd om de buurt meerdere keren per dag over de kling te jagen met gekrijs over het 'feit' dat vrouwen minderwaardige wezens zijn. Zelf noemen ze het 'moedig en sympathiek' en speciaal voor de oost-islamitisch blinde wegkijker Jesse Klaver heeft het moskeebestuur twee uitermate progressieve woordjes aan het Facebookbericht toegevoegd: (alleen mannen). In het krantenbericht en in de video ("Ik ben hier om 6 uur. Ochtendgebed: doen we niet. Terwijl we het wel moeten doen! Het doet ons pijn!") worden alle clichés weer eens uit de baard gekamd.

"Volgens de imam moet de buurt er maar mee leren leven"

"Een bewoner, die anoniem wil blijven om 'gezeur' te voorkomen, vertelt hoe (...)"

"Kerkklokken"

"Het is niet nieuw dat we als islamitische gemeenschap kritiek krijgen"

"Wij zijn gelovigen en hebben ook rechten"

"Gemeente adviseert buurt bij moskee aan te kloppen"

Deze doodzieke paradoxtail van agressief patriarchaal expansionisme en slachtofferschap, het is om helemaal krankjorum van te worden, ook omdat u weet dat er genoeg GroenLinksers rondlopen die vinden dat de inwoners van Zwolle niet zo moeten zeiken dat ze VIER KEER PER DAG uit hun concentratie worden getoeterd. U kent moskee Miesbahoel in Zwolle trouwens vooral van die keren dat ze via Facebookproxy in de armen van Mumtaz Qadri kropen, een religieuze waus die Salman Taseer overhoop schoot, en voorts van de gezellige videootjes over Hanif Qureshi, de gezellige videootjes over haatsjeik Raza Saqib Mustafai en dat gedoe rond de neef van de imam. Echt helemaal top, die azaan. Hieronder een geluidsfragment.

All the single ladies all the single ladies, now put your hands up

All the single ladies all the single ladies, now put your hands up

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.