achtergrond

Geenstijl

Blauwe maanstand in het Stamcafé

Blik bier er bij. En lekker zeeziek zingen

Het moet ergens in 2007 geweest zijn dat Blik Bier, You Are Beautiful dankzij GS één van de eerste vaderlandse YouTube-virals werd. GeenStijl was toen nog GeenStijl en niet GeenStijl, de planeten stonden nog anders gelijnd en de toekomst zag er heel anders uit omdat die vleermuis in China nog niet met z'n vleugels in iemands kom soep geklapwiekt had. Liedje raketteerde door de zes miljoen views, het kanaal bestaat nog steeds maar het topic is onvindbaar (iemand?) en Bob (de zwerver met de muts in de clip hierboven) is z'n ouwe screenshots ook kwijt. Neemt niet weg dat Guus & Meeuwis een nieuw nummer hebben en wij altijd vatbaar zijn voor de nostalgie naar toen GeenStijl nog GeenStijl was, en niet GeenStijl. Het nieuwe nummer 'Zeeziek' is overigens ook van een iets ander genre dan de evergreen over huismerkbier hierboven. Zal wel iets met de blauwe maanstand te maken hebben! Bijsluitermailtje:

Dag Geenstijl!

Ooit ben ik een Youtube-ster geworden dankzij Geenstijl met 'Blik Bier, You Are Beautiful' :) Kennen jullie die nog? Ik ben de zwerver met de muts! We hebben dat filmpje toen gewoon voor onze vrienden gemaakt, maar een van hen kon het niet laten om jullie toen te mailen en doordat het op VK en Geenstijl stond ging het compleet viral.

Ik maak Nederlandstalige reggae/dub muziek en dacht 'kom ik stuur Geenstijl een mailtje, wie weet is het iets voor op hun website'. De clip voor onze eerste single 'Zeeziek' is lekker luchtig en oer Hollands met Doe Maar vibes, we beginnen langzaam aandacht te krijgen van playlists en radio. Het zou ons keihard helpen als jullie zin hebben om het mee te delen.

X
Bob van Berebot

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Hier nog een geinige twittersearch bij bovenstaande pica, die mooi laat zien hoe je 20.000 National Guardsmen zowel uit kan leggen tegen Trump & zijn aanhang, of juist tegen Biden & zijn gevestigde orde.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Cursus Spaans in het Stamcafé

Nederland staat er weer mooi op in het buitenland!

@Van Rossem | 08-06-23 | 22:30 | 579 reacties

Een stemming in het Stamcafé

Knip plak, zonder oordeel en zonder eindredactie. Wij zijn het blog en slechts de boodschapper, u mag zeggen hoe u het (niet) ziet, aan de bar. Proost

@Van Rossem | 29-05-23 | 22:22 | 394 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.