Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

OPEN! Afbieren in het Stijlloze Lockdown Café

MET SONGS DIE JE 1 X PER JAAR HEEL HARD MOET DRAAIEN

plop

Al dan niet Verdrietige Landgenoten. U hebt nog twee uur om een winkel leeg te trekken, of om u haar kortpittig te laten doen danwel een happy end te halen in een griebus massagesalon. U mag ook hierrrr verder reaguren over vergaande lockdowns, de totaalfaal van Rutte cum suis, en de verschrikkelijke kaalslag die het kleinbedrijf gaat treffen. We hebben Hugo en Wopke op groot scherm, en bij de bar ligt een lijst die u ff moet invullen. Wij zijn voor De Donkere Dagen én voor alle Jongens en Meisjes in De Zorg een playlist aan het samenstellen met SONGS DIE JE 1 X PER JAAR HEEL HARD MOET DRAAIEN teneinde troost ende schoonheid te bieden aan eenieder die het nodig heeft. Dat mag vanalles zijn. Van smartlap tot glamrock tot disco tot metal, als je het maar HARD DRAAIT. Vul in: 1 x Uitvoerende Artiest + Naam Song die je HEEL HARD MOET DRAAIEN.
Pritt trapt af. Na de break

NOG VIJF WEKEN MENSEN. HOU VOL. WE BOUNCEN WEER, OOIT

AUB VUL AAN IN DE COMMENTS +++ SONGS DIE JE 1 X PER JAAR HEEL HARD MOET DRAAIEN

Reaguursels

Inloggen

Come 12:01 pm on 20 January 2021, Trump loses immunity and becomes fair game for prosecutors. Already, Cyrus Vance, Manhattan’s district attorney, is eagerly circling Trump and his business. As for the southern district of New York, they have already labeled Trump an unindicted co-conspirator.
uit: www.theguardian.com/commentisfree/202...

cugel | 15-12-20 | 19:33

„We live in something faintly resembling a democracy, in the sense that ordinary citizens semi-regularly get to choose which of the two major parties they would like to be ruled over by.”
Nathan J. Robinson over het Amerikaanse staatsbestel.

cugel | 15-12-20 | 18:01

Als het NRC me vergeeft: hier nog twee teksten van hen die voor GS'ers interessant kunnen zijn:
Volgens het progressieve magazine Current Affairs wordt de Amerikaanse democratie niet alleen bedreigd door systeemfouten: de Republikeinse Partij doet actief haar best om inspraak van burgers zoveel mogelijk te beperken. De analyse laat volgens Elian Yahye goed zien hoe de Republikeinen er niet voor terudeinzen democratische waarden te ondermijnen. Correspondent Bas Blokker legt in de NRC-podcast Vandaag uit dat het optreden van Trump trekken vertoont van een staatsgreep in slow motion.

cugel | 15-12-20 | 18:01 | 1
-weggejorist-
Fopdoek | 15-12-20 | 15:43

www.omroepwest.nl/nieuws/4183791/Poli... "Politiepaarden ingezet om Naaldwijks jeugd aan te pakken: 'Zo ontstaat gesprek met jongeren'"

Ik kan me voorstellen dat gewoon 2 paardelullen inzetten tegen de "jongeren" een stuk effectiever zou zijn. 2 van die dingen in hun nek, en ze denken wel 2 keer na voordat ze die shit opnieuw uithalen. Denk dat ze dat in hun thuisland ook wel eens zouden kunnen doen, maar dan met kamelen.

Vuurwezel | 15-12-20 | 12:19

No Regrets van Assjack.
(1x per jaar draaien is overigens méér dan genoeg...)

Overigens grappig om te beseffen dat dit de kleinzoon is van de grote Hank Williams. Ben benieuwd of opa de muzieksmaak van zijn kleinzoon heel erg had kunnen waarderen...

WoWi | 15-12-20 | 11:22

Ik ga zo slapen, maar deze is voor Mickey... enne... waar is CJ ?!
Mickey, omdat je dit leuk vindt ;)
A Flock Of Seagulls - Space Age Love Song.
www.youtube.com/watch?v=Mt9FG9YjBMM
;)

Bad - Casey | 15-12-20 | 10:23 | 1

Heerlijk nummer! In gedachten jaag ik achter de meeuwen aan op het strand.

MickeyGouda | 15-12-20 | 15:07

@Braindead2000 02:07: bedankt voor Shine Silently - Nils Lofgren.
In de 2-meter-sessie uit 1996 speelt hij freestyle. "Let's pick it up, boys" op 6m27. Toch nog vuurwerk in 2020, maar dan wel van de betere soort!

Yrrab | 15-12-20 | 09:58

Putin en Xi kunnen natuurlijk nooit in hun eentje de kar trekken: in dat opzicht moet het Westen winnen; ook door hun soft power en doordat China zijn tegenstanders verenigt door haar agressie.
En waar zit de bevolkingsgroei en vooral: de culturele basis voor succes? In Afrika en de moslim wereld en Latijns Amerika wel het eerste maar niet het laatste?

cugel | 15-12-20 | 09:42

Niet zo ruig als de rest hier, maar de lyrics passen (volgens mij) goed bij 2020
youtu.be/34J_Lv5HZp8

FredReset | 15-12-20 | 09:40

Een kleine 2 uur geleden heeft het kiescollege in de VS definitief bevestigd wat in het topic hiervoor al werd aangekondigd: dat de grote held van GS, Trump, nu definitief verloren heeft.
Behalve Trump zelf en zijn aanhangers, de halve Republikeinse partij onder andere en zijn Proud Boys, met geweld dreigende volwassen kleuters, had iedereen dat natuurlijk al gezien. En Trump eigenlijk ook, hij probeert alleen zijn volgers nog zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen om zijn rechtzaken na 20 januari te kunnen bekostigen.
Maar ik ben dan wel weer blij om wat hij voor Israel heeft gedaan. En wie weet wat achteraf nog meer onbedoeld nuttig bleek.
En dan Thierry: tenminste bij deze sympathiek ogende figuur geeft de GS aanhang toe dat ze fout zaten.
In tegenstelling tot bij Brexit waar hier helemaal niemand volmondig toe durft te geven dat het UK geen been heeft om op te staan bij hun vergeefse verzet tegen de veel grotere macht van de EU.
Als je ziet dat de grote meerderheid hier trouwens PVV stemt dan zijn hier de meesten economisch links en alleen cultureel rechts, waar ik me dan ook wel bij aan kan sluiten.
Corona heeft het "rechtse" project definitief de nek omgedraaid en ook het ontkennen van door mensen veroorzaakte klimaatverandering kan nu niet meer. De enige vraag is wat je eraan kunt doen zonder economisch jezelf ten gronde te richten: kernfusie en quantum computers en landbouw die de natuur spaart door verticaal op water te groeien zodat de natuur het land weer over kan nemen.
Links en rechts weer verenigd achter de wetenschap?

cugel | 15-12-20 | 09:20 | 6

@Bad - Casey | 15-12-20 | 09:44: "Links is dan een ideologie en rechts is het gezonde verstand." Niet slecht, een beetje andere interpretatie dan toen de begrippen tijdens de Franse revolutie ontstonden.
Nog eens een linkje naar die kantelings video?

cugel | 15-12-20 | 09:52

@Knufter | 15-12-20 | 09:48: In tegenstelling tot wat je lijkt te denken heb ik helemaal geen hoge pet op over mijzelf: daar heeft mijn leven me geen aanleiding toe gegeven.

En ja, ik ben een reaguurder, omdat hier de enige plek was waar je kritiek mocht hebben op de islam.

En links is niet alleen de politiek correcte uitwassen van tegenwoordig, maar ook de basis van onze verzorgingsstaat, hetgeen toch een verbetering is vergeleken bij het ongeremde kapitalisme waarbij vrouwen en kinderen in de mijnen werkten in het verre verleden of het relatief vangnetloze bestaan in de VS. Ik ben overigens op de hoogte van de ideologisch links geïnspireerde rampen in de USSR, China en Cambodia, Venezuela en ik ben er vast nog een paar vergeten. En ik heb een zoon die een winkel probeert te runnen en ik wens hem veel succes bij wat mij een bijna hopeloze onderneming lijkt in de tijd van AH en Amazon.

Met het rechtse project bedoel ik alle mensen achter Trump, Thierry, Orban, Erdogan, Bolsonaro, Modi, GS, Alt Rechts, de waarschijnlijk terechte reactie op de ruk naar links van "de jaren '60". Eigenlijk zijn Putin en Xi natuurlijk ook rechts en kun je alleen mensen als Jacinda Ardern, Justin Trudeau en, vooruit, Rutte en Merkel links noemen.

U hebt helemaal gelijk dat als er nieuwe informatie naar buiten komt het van intelligentie getuigt om je koers bij te stellen. Maar van Trump kon iedereen zien dat het geen materiaal was voor president voor de VS en van Brexit kon iedereen zien dat het het Westen verscheurde en het zou van fatsoen getuigen als GS'ers ruiterlijk zouden toegeven dat ze daar op het verkeerde paard hadden gewed. In het algemeen is troepen terugtrekken zinnig, maar niet als je daarbij je Koerdische bondgenoten achterlaat om door de Turken uitgemoord te worden of als je al het mogelijke doet om je opvolger Biden te saboteren.

De vergelijking met de gekochte auto is prima maar bij Brexit geven de Britten de mogelijkheid op mee te beslissen in de EU en Nederland verliest een bondgenoot in de strijd tegen de geldverspillers in zuid en oost. En cultureel hebben we Engeland (en Amerika) nodig bij Europa. De "mindset van een lafaard": ja, soms denk ik dat je gelijk hebt, maar misschien zit er ook een zekere intelligentie in het kiezen van een comfortabele koers, in het zien, als Machiavelli, wat de menselijke zwakheden zijn, als je maar de moed op kunt brengen om het basale fatsoen van het "goed zijn in de oorlog" als het erop aan komt te bewaren. En in dat kader zou het GS'ers ook sieren als ze toe zouden geven dat Trump en Brexit grove fouten waren.

Windmolens zijn misschien niet de oplossing maar kernfusie misschien wel: in ieder geval zullen we minder fossiele energie moeten gebruiken. En klimaat ontkenners hebben we ook van de variëteit Trump die bij gigantische bosbranden zegt dat het vanzelf wel weer koeler wordt. En oorlogen win je met superieure technologie en in dat kader kunnen quantum computers heel nuttig zijn bij het modelleren van allerlei natuurlijke processen waar gewone computers er eeuwen over zouden doen. En die gewone computers kan ik bij schaken al bij lange na niet aan. Wie weet wat we zullen uitvinden over hoe de wereld echt in elkaar zit met zulke krachtige technologie: misschien kunnen we een overkoepelende theorie vinden die quantum mechanica en algemene relativiteit verenigt en ideeën geeft over donkere materie en energie. Met mogelijk als resultaat technologieën waar we nu geen idee van hebben.

cugel | 15-12-20 | 12:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Queen
TIE YOUR MOTHER DOWN !!

Stoned Hengst | 15-12-20 | 09:12

En zaterdag natuurlijk stevig meeschreeuwen bij het ‘glorieus’ (HUH??) Mocroknokken. Goed verstaanbaar Nederlands spreken streng verboten. Fanpatienten ook. Dramaqueer Badr heeft verliesexcuusjes al ingestudeerd hoor.

Pieterman | 15-12-20 | 09:09

OK.. mijn eerste tegel in jaren (2015). Misschien sowieso wel mijn eerste tegel. Better make it a good one..

Prodigy - Diesel Power. In de live versie van Rock am Ring:
www.youtube.com/watch?v=PwntZfuyJG0

Rudy | 15-12-20 | 08:49 | 4

Nou eh, welkom (terug) dan!

MickeyGouda | 15-12-20 | 09:19

@MickeyGouda | 15-12-20 | 09:19,
Hij is toch die knuffelaar ?!
Goedemorgen Mickey.

Bad - Casey | 15-12-20 | 09:21

@Rudy | 15-12-20 | 08:57,
Persoonlijk vind ik de clip beter, maar dat komt meer door de persiflage wat zij wilden neerzetten van de Politieseries uit de jaren 70 destijds.
Hier de clip, ;D
www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE

Bad - Casey | 15-12-20 | 09:28
▼ 1 antwoord verborgen

Mooie tekst!

Naall | 15-12-20 | 08:46
-weggejorist-
Realist | 15-12-20 | 08:44 | 2

Kate Bush - Sat in your lap
En dan volume op 10.

Mubbenschonster | 15-12-20 | 08:33

Deep Purple - Knocking at your back door
youtu.be/G7GERh0sQzY
Met de groetjes van Mark!

Bamberger Reiter | 15-12-20 | 08:31

Ook de toon van de Grote Verbinder Rutte wordt grimmiger, blijkt. Actief sociale druk en wantrouwen onder de bevolking creëeren. Als u kerona hebt, zult u wel niet naar Rutte hebben geluisterd. De toon van een vermoeide schoolmeester.

JJMS | 15-12-20 | 08:07 | 3

Een te machtige overheid is hoe dan ook slecht, het gaat ten koste van onze vrijheid en ons geld.

Nummer1 | 15-12-20 | 08:17

Opvallend genoeg heb ik nog geen seconde naar de charlatan Rutte geluisterd en ben toch voor het eerst sinds lange tijd ziekvrij geweest. Ondanks mijn chronische verkoudheid, al zo'n 40 jaar. Normaal gesproken heb ik in het voorjaar en in het najaar een aanval van ernstige verkoudheid met felle keelpijn, hoofdpijn, blaffende hoest, loopneus. Dit jaar niks van dit alles. Alle nadeel heeft z'n voordeel.

forecastle | 15-12-20 | 08:41

realiseren dat de ontmanteling van zorg en politie apparaat je nu in de poot bijt blik.

Naall | 15-12-20 | 08:49
-weggejorist-
Wybe Wabes Abbema | 15-12-20 | 08:04 | 1

Een happy lockfown voor alle stamcafébezoekers.
Is er nog koffie?

Earl_of_Doncaster | 15-12-20 | 08:03 | 1

Earl_of_Doncaster | 15-12-20 | 08:03,
Goedemorgen beste, hier... met Whiskey erin, proost.

Bad - Casey | 15-12-20 | 08:05

Turn the page, Metallica.

ILF2 | 15-12-20 | 07:58 | 3

Duik maar even de kroeg in, was net thuis van dienst, wilde iets van Biden zijn viespeukrij aan de kaak stellen in de vorige topic, werd ik weggejorist ?!
Maar een reaguurder die dat gedrag van Biden ging bagatelliseren en het nog eens ook zo ging framen dat ik hulp nodig had........ die werd niet weggejorist ?!
Moest dit toch even kwijt, goedemorgen allen, nummertje van mij.
i can dream about you.
www.youtube.com/watch?v=URpXYu6tIew

Bad - Casey | 15-12-20 | 07:55 | 17

@Herfsttijloos | 15-12-20 | 09:16,
Jaayks.

Bad - Casey | 15-12-20 | 09:33

@Bad - Casey | 15-12-20 | 09:33:
Nuance: zonder VS zou Europa kansloos zijn.

Rest In Privacy | 15-12-20 | 09:38

@Herfsttijloos | 15-12-20 | 09:38,
Helemaal mee eens, maar zo dame als Harris aan de macht zijn we dat dus dan ook.

Bad - Casey | 15-12-20 | 09:51
▼ 14 antwoorden verborgen

Nice. Maar als het om ongegeneerd meezingen gaat, dan geldt daarbij alleen een live-versie in plaats van die studio ellende:
www.youtube.com/watch?v=bpMXdZeMA6k

Rudy | 15-12-20 | 08:55

Goedemorgen, anderhalvemetersamenleving is verkozen tot woord van het jaar. Het meest verschrikkelijke woord van het jaar ooit. Iedereen veel sterkte deze lockdown!

Patje | 15-12-20 | 07:42 | 5

Fijne lockdown patje

SterF... | 15-12-20 | 07:51

Je zult maar pakketbezorger zijn.
Dat wordt eh... een logistieke puinhoop.

Papa Jones | 15-12-20 | 07:52

@John McClane | 15-12-20 | 07:47:
Mensen wensen elkaar al sterkte als ze naar de tandarts gaan. Ik wens zeker de mensen sterkte, ouders die moeten werken maar de kinderen zijn thuis, ZZP-ers die failliet gaan, oude mensen die met de feestdagen hun kinderen nog steeds niet kunnen zien etcetc.

Patje | 15-12-20 | 08:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat is die Alexander Pechtold toch een.. eeh..
Hij werd zojuist op de radio geïnterviewd als directeur van het CBR over het opschorten van rij-examens en het sluiten van rijscholen.
"Wij schijnen een contact-beroep te hebben, net als nagelstudio's en escortbureaus, we hebben nu een beroepsverbod".
Het woord "beroepsverbod" herhaalde hij nog een paar keer.
Je moet maar durven om zo'n frame te gebruiken.

Kapitein Sjaak Mus | 15-12-20 | 07:38 | 4

En wat het mooie is: Pechtold heeft de teringzooi van zijn voorgangers nog steeds niet opgeruimd. Bij het CBR is het nog een even grote klerezooi als voor zijn komst. Hij doet daar he-le-maal niets. Pechtold zou een beroepsverbod moeten krijgen.

ILF2 | 15-12-20 | 07:51

Ik denk “lul” zonder het “mooie”...

Binnenbaan | 15-12-20 | 08:47
▼ 1 antwoord verborgen

Voor alle ondernemers en voor iedereen die het op een andere manier misschien even niet meer zo voelt of ervaart: nous maintiendrons!
youtu.be/OvgT_-pgvhA

PS: En voor een zekere dame in de sous-sol!

MickeyGouda | 15-12-20 | 07:25

Iron Maiden - Wasted Year(s)
youtu.be/-vJ__T1QGmY

En verder alles van Frans BauerT.

Ruimedenker | 15-12-20 | 07:17

Voor de lijst:
Lou Reed - Make Up (Transformer)

Rest In Privacy | 15-12-20 | 07:17

Faithless - God is a dj.

FogerRederer | 15-12-20 | 07:10

Voor mij 'California Love' van Tupac met op de achtergrond de bomb beats van Dr. Dre. Mooi man!

Amsterdamsko | 15-12-20 | 06:58

Ik wil bij deze mijn enorme respect voor de MP uitspreken. Als je na zo een jaar, met zo’n wispelturige strategie de mensen hun laatste twee weken nog afpakt, ze vervolgens toeroept dat het hun eigen schuld is en je leent ze nog verder het faillissement in, en je houdt dan ook nog de steun van het merendeel, dan ben je gewoon een top strateeg. Ik kan er niks anders van maken. En 1 week eerder dan de 19e gaat het open en wordt ie weer herkozen. Alles tot in de puntjes uitgedacht, zelfs het MH17 boek op de achtergrond. De vergelijkingen met de jaren 30 gaan beter op dan we zouden willen. Maar ja, wie herinnerd zich dat nog? Wie krijgt dat nog onderwezen tussen de diversiteitslessen door?

opblaasschaap | 15-12-20 | 06:40 | 8

Ja, en mooi he, dat de hele wereld aan zijn plannetje meewerkt.

John McClane | 15-12-20 | 07:53

ik vond het nogal rommelig op de achtergrond, bij mij is dat ook maar ik ben geen mp en mijn it hut staat ook niet op national tv

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 08:33

@Torwart | 15-12-20 | 06:56: Inderdaad, het hele systeem dreigde in te klappen leden van een bepaalde bevolkingsgroep, waar verder niks over gezegd mag worden overspoelden de brusselse ziekenhuizen. Waardoor die uitweken naar Vlaamse, waardoor daar alle ingrepen moesten worden gestopt. En toen ontploften de besmettingen, ja

Dat was al duidelijk natuurlijk want wat doen die slimmerikken, ze laten middelbare scholen en hoge scholen open gaan.

Hoe gedraagt het virus zich, ? Het sluimert in gezonde mensen is daar nauwelijks aanwezig, en dan explodeert het bij de zwakeren of diegene die wel vatbaar zijn.

Je hebt dus een leger asymptomatische studenten en able jong men, en dan kaboem.

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 08:37
▼ 5 antwoorden verborgen

Leper Messiah - Metallica. Live in Barcelona. Lekker man

Torwart | 15-12-20 | 05:48 | 4

@chicago river | 15-12-20 | 05:57: Over smaak valt niet te twisten. Orion is ook lekker nummertje.

Torwart | 15-12-20 | 06:53

@chicago river | 15-12-20 | 05:57:
Dat begin van "For whom the Bell Tolls" vind ik wel sfeervol.

SterF... | 15-12-20 | 07:55
▼ 1 antwoord verborgen

Iemand een locatie van de Kerk van het Vliegende SpaghettiMonster?
Ga ik daar wel indrinken, met mn spontaan nieuw opgedane maten.
-"Welke maten?"
-"Nah, DIE maten!"
*neerwaarts starend dansend op Joy Divsion naar schoenen wijzen doet*

chicago river | 15-12-20 | 05:38 | 5

@Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 06:07:
LOL. "Frengenzoekers"?
Klinkt haast Duits.
Hier meer metalhead, soul, singsongrijders en jaren 80 spul, maar zeker nooit een 'frengenzoeker' gewees.
Gebruikte het m.n. uit de hilarische beelden van dat zwartgeklede goth groepje uit South Park.

chicago river | 15-12-20 | 06:18

@chicago river | 15-12-20 | 06:18: Ja van Frank in het dialect ne freng. dus ne frengezoeker.

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 08:38

@chicago river | 15-12-20 | 06:18: Begin jaren 90 wel eens in zo een kot geweest waar ze new wave en house etc mengden. Dan zag je die gasten de dansvloer afzoeken. jammer dat we geen zaklamp bijhadden anders hadden we wel even bijgelicht.

New wave op zich is overigens wel geweldige muziek.
www.youtube.com/watch?v=O1OJ2XOafvQ&a... A G N E S

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 08:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Weet iemand hoeveel bedden en verpleegkudigen in al die maanden bij zijn gekomen?

De Let | 15-12-20 | 05:31 | 5

Er zijn een hoop bedden vrijgekomen in verpleegtehuizen, er is een "overschot" aan personeel waardoor verpleegkundigen nu minder uren moeten draaien. Ze dachten dat het een lichtpuntje was omdat het nu rustiger is geworden, helaas. Ze snijden nu in de de capaciteit van het verpleegkundig personeel. Er is nu weer geen 5 minuten extra voor een kort babbeltje met de bewoners. Godverdomme.

Brabeaulander | 15-12-20 | 05:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Maiden: 2 minutes to Midnight (live)
m.youtube.com/watch?v=GhrKsFoV9Ac
Terwijl het al decennia 5 over 12 is.
Kejje nagaan!
Ken je dat nagaan?
Wezenlijke vraag, beste luitjes.

chicago river | 15-12-20 | 05:30

Killing in the name. Rage against the machine, eigenlijk voor het laatste couplet. Ik citeer; fuck you, i won't do what you tell me. Klinkt erg rebels maar ik draag mijn muilkorf enz.

De Let | 15-12-20 | 05:29 | 1

Heb je de rest van die tekst ook gelezen? Meest anti-rechtse, anti-capitalistische band ooit die zo veel geld verdiend heeft.

pinosjet | 15-12-20 | 07:35

Het volgende nummer voldoet niet aan de eis van 1x per jaar. Iedere dag zou beter zijn ook voor uw relatie met de buren.
m.youtube.com/watch?v=FssULNGSZIA

impy | 15-12-20 | 05:28

Morge, Pleurisvroeg op voor 2 afspraken waarvan ik nu al weet dat ze niet komen opdagen. Maar ik moet er zijn, want geen officiele annulering... fukkerdekut. Mijn bovenbuuf slaapt nog dus heel zachtjes "Let there be rock'van ACDC.

horsteknots | 15-12-20 | 05:26

Actievoerders proberen toespraak Rutte te verstoren, twee mensen aangehouden
www.telegraaf.nl/nieuws/298458420/act...

Telegraaf zwaar geïrriteerd omdat een 30-tal mensen het gore lef hadden hun idool uit te fluiten.

Braindead2000 | 15-12-20 | 05:25 | 1

Er zit een vijver tussen, een muur tussen, honderd(en) meters tussen maar toch is de Telegraaf zwaar geïrriteerd dat enkele tientallen hun heilige Rutte op die afstand uitfloten.

Braindead2000 | 15-12-20 | 05:30

En wakker.
Vind zowaar verloren gewaand bier in een tas.
Broeva, haro!
.
Een van de meest gare jaren ooit, dat hele 2020.
Toch ook mooie, bijzondere zaken gebeurd persoonlijk.
Diepte in, en berg weer op.
In de fam. heb ik met mijn tantes altijd op eind vh jaar ein frohliche running gag:
-"Slechter dan afgelopen jaar kan het niet worden."
En dan toch worden.
Word oud, denk.
Nahja.
Bijvoeglijk naamwoord "slecht" is ook maar een mening.
Op het slechte, ditmaal. /*KLOK! *

chicago river | 15-12-20 | 05:11 | 1

proost!

horsteknots | 15-12-20 | 05:28

Wat een gekkies

Rest In Privacy | 15-12-20 | 09:21

Telegraaf: "Kerken, moskeeën, synagogen en andere gebedshuizen mogen openblijven, aangezien er grondwettelijk geen verbod mogelijk is op religieuze bijeenkomsten."

Dus de hele grondwet wordt zo'n beetje in de prullenbak gegooid maar de gelovigen worden ontzien omdat het ongrondwettelijk zou zijn om deze plaatsen te sluiten. Gelijke monniken, gelijk kappen graag.

sprietatoom | 15-12-20 | 04:32 | 9

@Binnenbaan | 15-12-20 | 06:10:

Vraag je net als professor in de staatsrechtgeleerdheid die je bent wat er bedoeld wordt met lid 2 van artikel 6 en vooral dat woord Gezondheid, zal heel artikel 6 plaatsen:

Artikel 6

1. Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen,
vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
2. De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van
wanordelijkheden.

sprietatoom | 15-12-20 | 06:14

@Binnenbaan | 15-12-20 | 06:10:

Maar we mogen ons gewoon verenigen volgens jou ?

Artikel 8
Het recht tot vereniging wordt erkend. Bij de wet kan dit recht worden beperkt in het belang van de openbare orde.

sprietatoom | 15-12-20 | 06:19
▼ 6 antwoorden verborgen

Jack White - Austin City Limits (2012)
/watch?v=5rlv0RB2dvE

Rest In Privacy | 15-12-20 | 03:58 | 2

https://youtu.be/5rlv0RB2dvE

K1100 | 15-12-20 | 04:01

Jack Black, Best song in the world.

De Let | 15-12-20 | 05:45

Yello, La habanera
https://youtu.be/7fi6OUbvGX8

K1100 | 15-12-20 | 03:45

Beer-Korpiklaani
https://youtu.be/oEGAdEGnqKA

K1100 | 15-12-20 | 03:35

Gewoon, omdat er nog steeds van die dingen zijn waar we blij van kunnen worden.
youtu.be/2OfWSnNf57s

Abject | 15-12-20 | 03:11

Wat is de relatie tussen vogelgriep en covid ?? Is covid misschien h9n1 ??

Flow_Snake | 15-12-20 | 02:59 | 4

@Abject | 15-12-20 | 03:32: het zal ongetwijfeld een "andere structuur" hebben... maar hoeveel schadelijker is dit als h1n1 of het nog gevaarlijkere h5n1 of h7n1 zijn ?? Want ik mis de data waaruit dit erger is als zulke "griepjes" (Met alle respect voor... )

Flow_Snake | 15-12-20 | 03:48

@Flow_Snake | 15-12-20 | 03:41: Ik zit al uren een congres te kijken en het blijft een hXn1 virus... en ab Oosterhuis zit op podium mooi te doen... en het blijft bijzonder dat sommigen zich de longen uit hun lijf blaffen in het publiek... dus waarom heeft covid geen HXn1 naam en waarom doen ze alsof we met iets onbekends temaken hebben ??

Flow_Snake | 15-12-20 | 03:55
▼ 1 antwoord verborgen

Ik koop altijd mijn plastic tandenstokers met ribbels altijd bij de kruidvat, daarnaast heb ik mijn vitamine D potjes daar ook gehaald. Ben benieuwd of die straks ook dicht is, ze verkopen daar namelijk ook "onzin".

Brabeaulander | 15-12-20 | 02:59

Gejoel tijdens toespraak Rutte, demonstratie opgebroken
nos.nl/artikel/2360672-gejoel-tijdens...

In dat videootje:

Politie: Hier, spreekt de politie, verwijderd u, geweld zal worden gebruikt"

Misselijk. Je mag in dit achterlijke land dus zelfs niet meer De Grote Leider uitfluiten. Doe je dat wel dan gebruikt de politie geweld tegen je.

Braindead2000 | 15-12-20 | 02:55 | 4

Ik heb inmiddels wel een idee waarom ze het gaan verbouwen.
Ze kunnen de protestgeluiden nog steeds horen binnen.

Abject | 15-12-20 | 03:16

Beelden zoals in Wit-Rusland, hier gaat het nog net iets vriendelijker er aan toe maar we hebben alleen MSM beelden, dus even onder voorbehoud.

sprietatoom | 15-12-20 | 03:25

@Brabeaulander | 15-12-20 | 03:06: ik heb je nooit gehoord toen de antifa of de krakers demonstreerden. Dan mag de lange lat erover heen, doorslaan tot het bloed. Gelijke monniken, gelijke kappen. Die boeroepers hadden ook gummi moeten bijten.

pinosjet | 15-12-20 | 07:40
▼ 1 antwoord verborgen

Ik herinner me nog een gesprek met mijn pa toen ik een jaar of zestien was. Hij vertelde dat het angstigste moment ooit in zijn leven de Cuba Crisis was. Aan de radio gekluisterd, net getrouwd, hij heeft nimmer meer zo'n existentiële crisissituatie in zijn leven meegemaakt.
youtu.be/AVf7m_YZ2zY

Wat heb ik een heimwee naar die goeie ouwe Kouwe Oorlog.
Zonder corona. En woke shit, of de beladen term 'Deugen'
Ik wordt oud.

Abject | 15-12-20 | 02:55 | 2

Je gebruik existentiele crisis verkeerd.

Binnenbaan | 15-12-20 | 05:25

Was lockdown na carnaval nog wel te doen, nu is het echt niet leuk meer.
Killing Joke: youtu.be/A4wdbibV3IM

Abject | 15-12-20 | 02:44 | 2

Afgelopen jaar twijfelde ik om carnaval te gaan vieren, ik had eigenlijk weinig zin maar ik ben ontzettend blij dat ik toch gegaan ben. Carnaval zal waarschijnlijk voorlopig(nooit meer) hetzelfde zijn zoals het ooit geweest was.

Brabeaulander | 15-12-20 | 02:47

@Brabeaulander | 15-12-20 | 02:47: Herkenbaar ja, het was driewerf kudtweer, vrijwel alle optochten afgelast, mijn traditionele jaarlijkse terugkomst naar mijn geboorteStorp gemist, gelukkig de maandag Mezz en dinsdag door. Ga het echt missen dit jaar. Maar nooit het zelfde? Dan onderschat jij de kracht van feestelijke blije dronken mensen. Dat hervindt zichzelf instinctief, desnoods over vele generaties 'blauwe knopen" heen. Het zit in onze genen!

Abject | 15-12-20 | 03:03

Het is een show. Maar als je kijkt naar het plezier wat de mensen hebben tijdens het spelen, dan moet er meer zijn.
Het is 1 van mijn favo's en staat al jaren in mijn bladwijzerlijst.
www.youtube.com/watch?v=EiN6of3rBW4

Gokmaar | 15-12-20 | 02:42

Speciaal voor Rutte en zijn Mutti
Slayer-HellAwaits
https://youtu.be/ttSIZComZdU

K1100 | 15-12-20 | 02:16

Underworld- Born Slippy
youtu.be/sQGOlawi6n0
Hier live 2016
Altijd op 11

P-unit | 15-12-20 | 02:16

*zwaait naar mede-cafégenoten*
Hopelijk mag ik nu blijven.
Ik zal me gedragen, joris.
*rustig stoeltje in de hoek opzoeken doet*

modernrubber | 15-12-20 | 02:09 | 1

Zwaait terug.

Gokmaar | 15-12-20 | 02:53

Dit is wel een van de favorietelijksten! In de '2-meter-sessie' uit 1996 is het onweerstaanbaar.

Yrrab | 15-12-20 | 09:14


Beetje offtopic: ik zit te kijken naar Rutte zijn handen en onderarmen en volgens mij is hij echt bovengemiddeld behaard en ik wil hier verder niet aan denken..... godverdomme. Ik heb een Dries Roelvink voor mij in een gele zwembroek en nu denk ik aan Rutte die alleen een gele zwembroek draagt die over behaard is.

Brabeaulander | 15-12-20 | 01:23 | 4

Hij heeft een enorme snikkel aan zijn handen te zien.
Leuk heh?

HoerieHarry | 15-12-20 | 01:26

Dames, dames, rustig blijven. Iederéén wordt genaaid door Rutte. Lekker je beurt afwachten.

VP732 | 15-12-20 | 01:29
▼ 1 antwoord verborgen

Eerlijk heb het hele aangeboden nummer van Benny Benassi beluisterd.
We’re. lost inderdaad.
“ Der Ursprung dieser Tonsprache liegt in den endlich erreichten Möglichkeiten unsrer tiefsten und innerlichsten, der Streichmusik, und so gewiß die Geige das edelste aller Instrumente ist, welche die faustische Seele ersann und ausbildete, um von ihren letzten Geheimnissen reden zu können, so gewiß liegen ihre jenseitigsten, heiligsten Augenblicke völliger Verklärung im Streichquartett und der Violinsonate. Hier, in der Kammermusik, erreicht die abendländische Kunst überhaupt ihren Gipfel.”
Arme Spengler krijgt hij dan toch helemaal gelijk als dit de spes patriae is?
Helaas! Evocatus

Evocatus | 15-12-20 | 01:11

Oeps: een stekker schoongemaakt en nadat de stekker weer in het stopcontact werd gestopt viel de stroom uit.
De aardschakerlaar deed zijn werk.
Nu heb ik altijd een doosje stoppen, zekeringen, klaar liggen in de meterkast en die was leeg.
Die kocht ik bij de HEMA of de Blokker maar die zijn gesloten.

Jan Dribbel | 15-12-20 | 01:07 | 9

Grote prop zilverpapier in het gat stoppen, dan de zekering.
Mijn vorige beroep was loodgieter. :)

Gokmaar | 15-12-20 | 01:38

Supermarkten verkopen ze ook.
Of even bij de buren vragen.
Wel even opletten welke weerstand, of zo. Staat er op.

Analia von Solmsch | 15-12-20 | 02:17
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Amateur-Gynaecoloog | 15-12-20 | 01:02 | 3

Machine Head - Block
En voor de piemels die alleen maar gerochel menen te horen, ook ff de songtekst erbij. Deze tekst says it all.

Hate breeds hate my eyes they have seen
The decimation of all that is pure, pure
A system that feeds their machine with
The blood, sweat and money of the poor, poor
Corruption gets rich, honesty just exists
'Cause nobody cares anymore, anymore
Fuck it all
Fuck it all
White attack black, black attack back
The fuckin' media keeps us all blind, blind
Children on crack, junkies on smack
You want to close your eyes to hide, hide
Pollution so dense, sickening existence
New world order, new world decline, decline
Fuck it all
Fuck it all
The more intense the sense of ignorance
The more intense then is the pain
Hate breeds hate my eyes they have seen
the decimation of all that is pure, pure
A system that feeds their machine with
The blood, sweat and money of the poor, poor
Believe in something if it stops your suffering
'Cause all we have is nothing
Nothing
Fuck it all

youtu.be/Ow7TN8WxlxY

JoopSlim | 15-12-20 | 00:54

Ik heb ondertussen Double Vision gekregen en nu staan er gemaskerde donker geklede mensen die met donkere mercedes G klasse's zijn aangekomen in te slaan op de ramen bij mij bij tijdens dit lied,
youtu.be/ef8jMjSKn-Y

Hoop da

steekmug | 15-12-20 | 00:50

Slowly We Rot - Obituary

Kolderpolitiek | 15-12-20 | 00:49

The Comsat Angels-will you stay tonight

oranger | 15-12-20 | 00:48 | 1

Doe mij deze maar:
youtu.be/p6CPvcvxzmc
Heerlijk zwijmelnummer...
In de jaren 80 gezien in Paradiso, Perfect Zebras(?) in het voorprogramma.

Zo Ontzettend Moe | 15-12-20 | 01:14

Nacht 1 en ik heb nu al moeite om mn nest in te stappen....

Dr.Rotten | 15-12-20 | 00:48 | 1

Welkom, dit is geen cafe, dit is hotel california.

Sinterbikske | 15-12-20 | 01:01

Ze heeft echt een gouden stem, mooi nummer.
Vraag me wel eens af welke richting ze nou op wil.

Sinterbikske | 15-12-20 | 00:54

Wow.... still blows my mind!

In 2014 gebruikt als titelnummer in "Het levenswerk van Jonathan 1127"...

Yrrab | 15-12-20 | 01:10
▼ 1 antwoord verborgen

De allerbeste versie van My Way, zonder de minste twijfel.

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 00:40

Smiths.... headmasters ritual

oranger | 15-12-20 | 00:39

"Protesten in verschillende steden tegen nieuwe coronamaatregelen
Betogingen door demonstranten met witte maskers"

Neem a.u.b. een andere hobby waarmee je wat minder aandacht vraagt en stop deel uit te maken van het probleem.

kloopindeslootjijook | 15-12-20 | 00:39 | 2

Ach mensen blazen gewoon op een ludieke manier stoom af. Dat is iets anders dan rellende jeugd (waarvan de afkomst niet benoemd mag worden) en waar men niet tegen op durft te treden.

ultraman | 15-12-20 | 00:47

De meeste besmettingen zijn thuis, in huis. Lekker met de familie bij elkaar. Je kent die uitgebreide families wel. Brengen elkaar eten als er weer eentje Corona heeft.
Buiten een beetje demonstreren maakt geen verschil.

Analia von Solmsch | 15-12-20 | 02:02

Otis Redding.

Usumani | 15-12-20 | 00:37

Otis die dood is.

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 00:40

"Pornhub verwijdert 80 procent van alle video's"
www.hln.be/buitenland/pornhub-verwijd...
Serieus dit is echt kut, al die amateur meuk is nu van pornhub af. Nu is het allemaal van die fake gemaakte zooi. Daar ben ik vanmiddag achter gekomen na een informatief onderzoek.

Brabeaulander | 15-12-20 | 00:35 | 7

Stel je voor dat ze daar vervolgens ook een 'woke' filter overheen gooien.
Is het beste wat je nog te zien krijg van het type 'Asha ten Broeke'. En dan weet je niet eens of het "a person who menstruates' is.
Oh the horror!

Abject | 15-12-20 | 02:03
▼ 4 antwoorden verborgen

Wat het opvallendste was vandaag is dat er geen run op supermarkten was. Enige zaken waar enorme rijen voor stonden waren kleding en parfumerie zaken en dat was vnl vrouwvolk. Daarnaast ook rijen bij winkels als de action. Maar de Hamsterrun op supermarkten is in elk geval uitgebleven.
O ja Etos en Kruidvat blijven gewoon open dus dat in de rij staan voor deze winkels was vandaag absoluut niet nodig.

ultraman | 15-12-20 | 00:32 | 1

Ik stond serieus verbaast van de rij bij cd-rom-land, amper en kwartier na openingstijd tot aan de deur een rij. Normaal om maandagmiddag geen mens.
Paniek! Een maand zonder pc, tja.

Abject | 15-12-20 | 02:07

28 maart. 2020
Een 30-jarige verpleegster uit België is donderdag in het ziekenhuis overleden nadat ze besmet was geraakt met het coronavirus. De ziekte sloeg over op haar hart en dat werd haar fataal. ,,Ze was sportief, deed aan crossfit. We kunnen het niet begrijpen", vertellen haar ouders. Isaura was kerngezond.

www.ad.nl/buitenland/belgische-verple...

Niks nieuws dus.

kloopindeslootjijook | 15-12-20 | 00:27 | 1

Nee, is uit maart van dit jaar. Wel triest.

VP732 | 15-12-20 | 01:15

Aardig bandje en wie is die geweldige zanger?
Dank en Proost knutsel_!

Patje | 15-12-20 | 00:36

O god wat moeten de hobbyshoppers nu met hun leven.

kloopindeslootjijook | 15-12-20 | 00:24 | 1

Er is nog genoeg open; Postagentschap dierenspeciaalzaak slijterij fietsenmaker garage’s stomerijen enz.

Trumme | 15-12-20 | 00:28

youtu.be/y5TCTOxTi4M

Still believe. Held. Als 14 jarige in de Singel gezien. Voor altijd in m’n hart.

Carlos_I | 15-12-20 | 00:23

De strategie van het kabinet: we draaien nu de strop nog wat harder aan.
Dan krijgt u straks misschien wat meer lucht.

de honden blaffen... | 15-12-20 | 00:22 | 3

Hadden ze beter dus 14 dagen geleden kunnen doen had je vlgd week weer open gekund muv de scholen die had je tot 4 jan. dicht kunnen houden.

Trumme | 15-12-20 | 00:30

Nee hoor, we draaien de strop nu harder zodat u straks gewillig in de rij gaat staan om ingeend te worden. Die hele lockdown heeft slechts een doel, draagvlak creeeren voor het spuitje. Want daar is nml behoorlijk wat kritiek op.

ultraman | 15-12-20 | 00:35

Het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi gaat zaterdag ondanks de maandag aangekondigde lockdown gewoon door. Glory geldt als topsportorganisatie en valt zodoende onder de door het kabinet gemaakte uitzonderingsgevallen in deze coronacrisis. Maandagavond laat kreeg Glory definitief groen licht van de overheid, tot grote blijdschap van de organisatie en beide vechters.

D.Onderop | 15-12-20 | 00:14 | 5

Zonder publiek?

de honden blaffen... | 15-12-20 | 00:23

@de honden blaffen... | 15-12-20 | 00:23: Yep, De partij van Hari en Adegbuyi vindt in Rotterdam achter gesloten deuren plaats. Publiek is niet welkom, alleen noodzakelijk personeel is ter plekke aanwezig. Maar het gevecht komt wereldwijd op televisie zaterdagavond.

D.Onderop | 15-12-20 | 00:27
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
radio-noordzee | 15-12-20 | 00:12 | 10
▼ 10 antwoorden verborgen

Mooi!

Sinterbikske | 15-12-20 | 00:15

Bingo!
Ob Blond. ob Braun, Ich liebe alle Frauen!

PPuk | 15-12-20 | 00:23

Live uitvoering (Rockpalast)
/watch?v=9xi4O4RvlnQ

Rest In Privacy | 15-12-20 | 03:31

Een klassiekertje ja. Highway to Hell is ook zo lekker, kun je diehard AC/DC fanboys zo lekker over de zeik mee krijgen ( hoi W. )

Graaisnaaiert | 15-12-20 | 00:21

Deze mensen verdienen een plekje in de hel...

Piet Kierewiet | 15-12-20 | 00:23

@Piet Kierewiet | 15-12-20 | 00:23:
Dan ga ik daar ook heen!

SterF... | 15-12-20 | 08:04

Faith No More - Surprise! You're Dead!

zwaaropdehand | 15-12-20 | 00:06 | 1

Nice.

Patje | 15-12-20 | 00:10

Ook goed

PPuk | 15-12-20 | 00:03

Een raar clubje dat Speld van jou.

Trumme | 15-12-20 | 00:34

Ik wacht nog op de GS top 1000 muzieklijst, (de meeste) reaguurders hebben wél goede smaak...

Piet Kierewiet | 15-12-20 | 00:01

Geweldig, dank!

Pretzel Logic | 15-12-20 | 00:07

Wise blood
Where you come from is gone,
Where you thought you were going to weren’t never there, and where you are is no good unless you can get away from....

Carlos_I | 15-12-20 | 00:09

Doet me hieraan denken:
The Trashmen - Surfin Bird
youtu.be/9Gc4QTqslN4

Pretzel Logic | 15-12-20 | 08:26

Proost op de lockdown. Nog een paar minuten voor alle deuren hermetisch sluiten. Zie jullie in januari!

Met_baard | 14-12-20 | 23:59

De Financial Times: Brexit was een grote vergissing: Johnson will have to eat humble pie:
www.ft.com/content/955dc9c9-d5a8-4fd5...
Sorry dat ik het moet blijven herhalen, maar iedereen hier doet net of zijn neus bloedt: niemand heeft het erover. In ieder geval is het het laatste artikel van de FT, alleen kranten als the Telegraph proberen nog optimistisch te doen.

cugel | 14-12-20 | 23:58 | 6

Johnson politieke beleid blijkt linkser te zijn dan labour. Hij wil de hele energie transitie naar renewables voor 2030 rond hebben. Hij kwam zelfs met "greenbonds". Geen wonder dat een Brexit onder zo'n idioot gaat falen.

ultraman | 15-12-20 | 00:26

De Britten willen niet eens de vis eten die ze anderen niet gunnen: ze hebben de EU nodig om al de vis die ze niet lusten naar te exporteren.

Overigens hoor je de populisten nergens meer, volgens dit artikel:
www.euractiv.com/section/coronavirus/...

cugel | 15-12-20 | 00:42

Wat is er over te zeggen? Je hebt nul invloed op de uitkomst, wat de uitkomst ook wordt.

Binnenbaan | 15-12-20 | 01:22
▼ 3 antwoorden verborgen

Great!

PPuk | 15-12-20 | 00:02

Wat een filmsterretje is dat zeg...

Premier Trutte | 15-12-20 | 00:21

Weer genoeg wijn op, ik schenk ff een halve liter melk in denk ik.

Sinterbikske | 14-12-20 | 23:57

@knutsel_ | 14-12-20 | 23:57:
Ik zou niet weten waarom niet! Het is heerlijke muziek om met open dak lekker door de stad te scheuren. De aankleding is ronduit grappig. Het hoort bij de show.
Als je echt rare dingen wilt zien moet je hier eens doorheen scrollen. youtu.be/AOhmiU_6rZU?t=744
De teksten zijn geweldig en spelen kan ze ook. Meestal gaat het samen met een elektrische viool. Ze heeft er een hele verhaallijn omheen gebouwd op basis van ervaringen in een psychiatrische kliniek. Ik ken niet alle details, maar ze heeft redelijk wat geld nodig om medicijnen te kunnen betalen om in leven te blijven. In de VS lopen ze wat achter.

Frau Merkel | 15-12-20 | 00:07

@Frau Merkel | 15-12-20 | 00:07: Ik zou er naartoe gaan. Ziet eruit als topamusement.

knutsel_ | 15-12-20 | 00:11

@knutsel_ | 15-12-20 | 00:11: Ik heb weinig concerten bezocht, maar ik heb haar live gezien in Utrecht. Dat was inderdaad topamusement. Er waren concerten door heel Utrecht heen en het hele centrum was vergeven van de gothics. Alleen dat was al geweldig om te zien.

Frau Merkel | 15-12-20 | 01:04
▼ 1 antwoord verborgen

Een vriend van mij werk sinds kort in het ziekenhuis, die vertelde dat er regelmatig van die wappies doorslaan in het ziekenhuis omdat ze geen mondmasker willen dragen en zich niet aan de regels houden... echt te bizar gewoon.... stoelen door de lucht, beveiliger in elkaar geslagen, dreigen en al... ze hadden al aardig wat van dat tuig eruit gezet en een verbod van 1 jaar gegeven.

Hollandse_blauwe | 14-12-20 | 23:52 | 7

Dat zijn toch dezelfde idioten die ambulancebroeders aanvallen of brandweerlieden

Trumme | 15-12-20 | 00:21
▼ 4 antwoorden verborgen

Thierry Baudet, Geert Wilders en Sigrid Kaag staan op het dak van de Maastoren. Kijk wat ik over heb voor ons vaderland zegt Baudet en hij springt van het dakind af. Kijk wat ik voor het vaderland over heb zegt Kaag en ze duwt Wilders van het dak af.

Red shirt | 14-12-20 | 23:51 | 6

@D.Onderop | 15-12-20 | 00:03: lol!
Nu ook Kauthar met ‘de foute hoofddoek’ aub. Kan iemand die fotoshoppen?

Sinterbikske | 15-12-20 | 00:13

Ja links he, .

Lt-Kol Kilgore | 15-12-20 | 00:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Nice.

Rennieflox | 15-12-20 | 00:02

The Mayhems - Surfin' Moon (Original 1960s Trve Kvlt surf music)
youtu.be/hZAraJrlM5I

radiatorknopje | 14-12-20 | 23:50

Als er één nummer is dat er om vraagt keihard gedraaid te worden is het dit:
Seven and seven is, van Love.
www.youtube.com/watch?v=kaCuwMogMB8

de honden blaffen... | 14-12-20 | 23:46

Hier een leuk liedje voor de zorg maar ook voor de stumperdts die maar blijven hangen in de droom dat Amerika toch zo ontzettend belangrijk voor ons in Nederland is en dat graag zo willen houden:
youtu.be/kgK-0BESgTI

Leptob | 14-12-20 | 23:46 | 1

Mensen hebben graag iets te klagen.

IQ the Straycat | 14-12-20 | 23:47

Niet gek, maar meest onderschatte band is nog altijd: The Kinks!

PPuk | 14-12-20 | 23:52

Halleluja

Piet Kierewiet | 15-12-20 | 00:25

De minister van Justitie in de VS, William Barr, is opgestapt.
Het trouwste schoothondje van Trump is ook al weg.

Jan Dribbel | 14-12-20 | 23:46

Ik zie op dit moment echt achter elke boom een beer. Maar zit nu Beau terug te kijken. En daar zie ik Hugo wat onderuitgezakt (klein zelfs) aan tafel zitten en Hoekstra rechtop vol naar voren. Pff. Zelfs dat is gescript.

Remmersmaak1 | 14-12-20 | 23:45 | 1

Zelfs de kleur van de dassen is gescript, Rutte en De Jonge droegen beide een zwarte das vandaag.

Piet Kierewiet | 15-12-20 | 00:36

Beste Mr. Natural ik wil u niet beledigen, maar dat is hooguit aardig vergeleken met Buddy Rich n.b. op latere leeftijd
youtu.be/9esWG6A6g-k
Hét Bétere Échte Werk. Evocatus

Evocatus | 15-12-20 | 01:31

Niet licht zal ik vergeten dien nacht in het concertgebouw, hét Concertgebouw; de opbouw voorafgaand aan de muziek . Het drumstel werd aan de vloer vastgespijkerd. Dat was zeker nodig want de woeste kracht van Elvin Jones moest op de plaats beteugeld worden, want anders zou hij zichzelf van het podium afdrummen. Coltrane stond daar als een standbeeld, als de god van de toenmalige jazz. Nauwelijks bewegend, hooguit het zweet dat langs zijn neus naar beneden drupte bewoog. Het leek alsof de ritmenorkaan van Elvin Jones het drumstel toch naar voren bewoog.
youtu.be/msbg4iaW5nE
Van later datum zonder Coltrane, maar met eigen groep
Onvergetelijke nacht. Evocatus

Evocatus | 15-12-20 | 01:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Dat ziet er wel uit als kortsluiting. Die gaat het niet lang meer doen.

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:57

ZZ Top - Tush

RK90 | 14-12-20 | 23:42 | 4

Lijkt zo’n simpel nummer, maar is nog verdomd lastig met mijn beperkte gitaar controle

RK90 | 14-12-20 | 23:47

Da's idd wel een van de betere.

L. Vis | 14-12-20 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Geluid op standje burenruzie.
Dorothy - Down to the bottom
youtu.be/j2LQEq-DX5Q

zegmaarwij | 14-12-20 | 23:41

Nog Iets gebeurt vandaag?

HollandsHoop | 14-12-20 | 23:40

Supergoeie live uitvoering. Drummen lijkt nergens op maar dat maakt het juist weer perfect. Voor MvG

The White Stripes Seven Nation Army Live at Rock Am Ring 2007
www.youtube.com/watch?v=DKdmdCtPtnQ

D.Onderop | 14-12-20 | 23:38

Ook loeihard nodig, Winter of niet, hierbij moeten ook je autoramen open.

youtu.be/o1tj2zJ2Wvg

BlondHaarBlauweOgen | 14-12-20 | 23:38

Verhoogde besmettelijkheid gaat meestal samen met een verlaagde mortaliteit, vuistregel als het gaat om de evolutie van virussen.

#enpassant | 15-12-20 | 00:07

@IQ the Straycat | 15-12-20 | 00:00:
Ik stap morgen in het vliegtuig naar de zon. Lekker aan het strand liggen is beter dan hier in huis hangen.

i-Wonder | 15-12-20 | 00:17
▼ 6 antwoorden verborgen

Lemon8 - New York New York (Out of the Sanctuary Mix). Progressive Classic uit 2002. Gruwelijke opbouw naar heerlijke climax. Dikke plaat van Hollandse bodem.

youtu.be/kECA9b4QwLs

Lorejas | 14-12-20 | 23:37

Ik vind het maar spannend hoor. Trump 232 en Biden 302. CNN zegt dat Biden gewonnen heeft maar ze onderschatten Trump. Natuurlijk Biden heeft democratisch gewonnen en veruit de meeste stemmen gehaald. Maar Trump is knettergek. Niet leuk gestoord maar Hitler krankzinnig. Dus ik verwacht wel flink wat terreuraanslagen door Trump fanboys zoals de Proud Boys en andere neofascistische bewegingen. Zeg wat je wil over Trump maar hij heeft levensgevaarlijke aanhangers en hij is idioot genoeg om dit tot het bittere einde uit te buiten.

Oh en passend muziekje natuurlijk.
www.youtube.com/watch?v=ADtag-iI8ag&a...

Theodorus.Goldbach | 14-12-20 | 23:37 | 4

Nou en ? Democraten zijn mietjes !

De Briemusketier | 14-12-20 | 23:43

Jij hebt last van dementie. Vergeet je de Biden-aanhangers Antifa die Trump-aanhangers hebben belaagd en mishandeld tijdens een vreedzame protest in Washington DC? Linkse mensen vergeten altijd hun daden door naar andere te wijzen om hun daden te coveren. Sorry, maar die tactiek werkt op Geenstijl niet.

Adriel | 14-12-20 | 23:44

Misschien moet je eens een paar weken naar het Pieter Baan.

Trumme | 15-12-20 | 00:25
▼ 1 antwoord verborgen

Één van de allerlekkerste blues nummers, van ZZ Top’s eerste album.. zeer goede smaak!

RK90 | 14-12-20 | 23:41

En vooruit deze gaat ook altijd erg hard:

Primus - Toys go winding down/Mr. Knowitall (live @vpro)

Computer_says_no | 14-12-20 | 23:36

Kutburen? Buren die er niks van snappen? Buitenlandse buren? Of geen buren? Moet hard draaien. Pink Floyd. Hard draaien. Several species of small furry animals gathered together in a cave and grooving with a pict. Moet hard draaien. Denken gek! Bellen politie. Moet hard draaien.
m.youtube.com/watch?v=R8_bMJxPOG4

grapo | 14-12-20 | 23:32 | 2

Koptelefoon.

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 23:35

@Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 23:35: 5.1

grapo | 14-12-20 | 23:37

The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement

youtu.be/XGV8xCkpXjE

Roehm | 14-12-20 | 23:31

Waar is die zijn oude rebelie gebleven. Als koning laat je toch gewoon bellen dat ze je kist aftanken en klaar zetten. skibox op het dak en riebedebie.
www.youtube.com/watch?v=WSEMshf_tN0 it 's good to be the king.

Lt-Kol Kilgore | 14-12-20 | 23:32

Tja.
Corona. Erg hoor. Al bijna een jaar. Wen er maar aan. Net als met de griep, waarom zijn we daar nog niet vanaf?

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 23:26 | 4

We zijn nog niet van de griep verlost omdat we ons allemaal als tokkies gedragen en in de afgelopen 8 millennia te weinig lockdowns hebben gehad.

Joris Beltsin | 14-12-20 | 23:32

@Joris Beltsin | 14-12-20 | 23:32:
Dit jaar 400 mensen overleden aan griep, normaal 6000+. Griep is oud nieuws. Op.

IQ the Straycat | 14-12-20 | 23:34

@Joris Beltsin | 14-12-20 | 23:32: de 100 jarige lockdown. Vanaf... Nu!

VP732 | 14-12-20 | 23:35
▼ 1 antwoord verborgen

Liedjes die je minstens een keer per jaar moet horen, ...

www.youtube.com/watch?v=dyg1mQ87ILg Een streepje van de ultieme maestro Morricone hoort er dan zeker bij.

www.youtube.com/watch?v=zue7wsi_xeo&a... Mac Arthur Park, omdat het de slechtste songtekst aller tijden zou zijn, maar dan wel gebracht door Donna Summer in een mix van Morrodor

www.youtube.com/watch?v=_hy9Ko_xiIw Omdat een jaar niet zonder trance kan, Union Jack - Two Full Moons and a Trout Casper Pound remix
Even de intro uitzitten of doorspoelen, maar wat er dan volgt , geen pillen nodig, gewoon veel rook en lasers.

Lt-Kol Kilgore | 14-12-20 | 23:25

Ik kan er niet zo goed tegen, al dat gezeik, gezever en gedram over een lockdowntje. Het brengt ook zoveel moois. Waarom was je ook alweer getrouwd? Om bij elkaar te zijn toch? Of toch om elkaar zo weinig mogelijk te zien? En de kinderen dan? Die flikkeren we het liefst zo veel en zo lang mogelijk ergens in een van de kinderkampjes. Samen thuis zijn? Ja, dat doen we als we slapen.

Leptob | 14-12-20 | 23:23 | 7

@lekgoot | 14-12-20 | 23:36:
Ik zou het liefst het sociale contract met mijn overheid willen ontbinden maar dat kreng heeft betere advocaten dan ik.

Joris Beltsin | 14-12-20 | 23:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Mudhoney - Touch Me I’m Sick

Computer_says_no | 14-12-20 | 23:23 | 1

necrosis, zonder hoofdletter! ;)

SkepticalRealist | 14-12-20 | 23:30

dank! :-)

ParaPiet | 14-12-20 | 23:35

Naar verluidt een der grootste reaguurders ooit.

lekgoot | 14-12-20 | 23:39

Nu bij Op1 wordt er goed doorgevraagd door Thijs waarom de scholen nu Toch dicht moeten, maar er komt geen antwoord, er is namelijk geen antwoord, anders dan “bewegingen” van de ouders te voorkomen. En het is “onoverkomelijk” om de scholen te sluiten. Want er zijn meer besmettingen... Door bewegingen kennelijk.

Analia von Solmsch | 14-12-20 | 23:22 | 4

Scholen dicht is het enige waar ik me iets bij voor kan stellen. Broeinesten van corona.

5611 | 14-12-20 | 23:37

Thijs vd Brink kan best bijten als hij daar de gelegenheid toe krijgt. Helaas doet hij dat niet zo vaak.

lekgoot | 14-12-20 | 23:41

@5611 | 14-12-20 | 23:37:
Scholen zijn géén broeinesten van Corona, werd nog even goed benadrukt. Scholen doen het hartstikke goed!1!!
Maar de bewegingen hè?
Daar krijg je Corona van!
Die ouders, dat is het probleem.
Of zo.

Analia von Solmsch | 15-12-20 | 02:14
▼ 1 antwoord verborgen

Ik las Arabieren. dacht nog dat wordt een avondje knallen.

Flow_Snake | 14-12-20 | 23:21 | 3

Je was niet alleen overigens.

Lt-Kol Kilgore | 14-12-20 | 23:26

@Lt-Kol Kilgore | 14-12-20 | 23:26: Ik ook.

Eric Newby | 14-12-20 | 23:28

Er zijn al veel suggesties gedaan die ik wel onderschrijf. En normaal zou ik heerlijke melodische black metal posten. Maar laat ik dan een ander genre op tafel gooien voor de afwisseling: sea shanties.
Sean Dagher - Randy Dandy-o (youtube.com/watch?v=QapvJeWiHwo)
Of als je niet van A Capella houdt;
Charlotte Cumberbirch - Spanish Ladies (youtube.com/watch?v=7PXcgmgvzHc)

Hasj_en_Wietje | 14-12-20 | 23:20 | 4

@PhallusObesitas | 14-12-20 | 23:36: Dat klinkt lekker! Doet me een beetje aan Ensiferum denken :) M’n favoriet blijven toch sognametal bands als Mistur en Windir denk ik :)

Hasj_en_Wietje | 14-12-20 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

VS sanctioneert NAVO-bondgenoot Turkije over Russische S-400-verdedigingsraketten. Turkije veroordeelt het optreden van de VS, noemt het een 'ernstige fout' en dreigt zo nodig wraak te nemen.
www.aljazeera.com/news/2020/12/14/us-...

D.Onderop | 14-12-20 | 23:18 | 5

Het werd tijd.

Jan Dribbel | 14-12-20 | 23:26

Binnenkort terug gedraaid door Biden

ultraman | 14-12-20 | 23:41

Ja want Erdogan was ook heel stoer toen Putin hem even strak aankeek. Meteen maakte Erdie excusus voor het neerschieten.

i-Wonder | 15-12-20 | 00:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Afproost!

VP732 | 14-12-20 | 23:38

Zo lees je eens wat, kom je dit tegen:
"Artikel 83a: Onder terroristisch oogmerk wordt verstaan het oogmerk om de bevolking of een deel der bevolking van een land ernstige vrees aan te jagen, ... dan wel de fundamentele politieke, constitutionele, economische of sociale structuren van een land of een internationale organisatie ernstig te ontwrichten of te vernietigen."
En dan kijk je naar een politicus die de keuze maakt (?) een land economisch voorlopig stil te leggen.
Is een deel van de bevolking bevreesd?
Wordt de fundamentele economische structuur van ons land ernstig ontwricht?

EEnzame SchizofrEEN | 14-12-20 | 23:17 | 1

Zeker als het (willen) geven van een tegengeluid afgestraft wordt. Wat dat betreft is de fout van Grapperhaus nog een zegen geweest. Want nu geen boete meer boven €95 en geen strafblad, omdat hij uit de wind moest worden gehouden. Rutte en Co. Balen hier echt van.

Olleke | 14-12-20 | 23:21

Vindt u het goed dat ik even naar Kurt Elling ga luisteren? Moonlight Serenade. Werkelijk prachtig.

Gravin v Kippenbouth | 14-12-20 | 23:17 | 1

Waarde Gravin, dat kan natuurlijk alleen als u ons laat delen in de geneugten door middel van een linkje, bijvoorbeeld deze: www.youtube.com/watch?v=6B23tqBjLNk

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:36

Pergolesi: stabat mater. Heeel hard!

apek00l | 14-12-20 | 23:14 | 1

Zo mooi dat het bijna pijn doet.

zwenkwieltje | 14-12-20 | 23:45

Leuk nummer, nieuwe band?

ParaPiet | 14-12-20 | 23:23

Hoe is het eigenlijk met Vladimir Vladimirovitsj? Al een tijd niet meer fris en fruitig op een poney gezien.

van Oeffelen | 14-12-20 | 23:13 | 1

En Lange Frans?

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:14

Voor Prof. Hoxha
www.youtube.com/watch?v=5p01MwVSgr4

Mijn plempsel was te kort door de bocht natuurlijk. Tikje tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend.

de Voorzittert | 14-12-20 | 23:12

Inmiddels zijn er tientallen wetenschappelijke publicaties over het zeer beperkte effect van lockdown-maatregelen op de inperking vh coronavirus. Tevens zijn er tientallen publicaties over de zeer schadelijke gevolgen van lockdowns. Zie onderstaande link:

thefatemperor.com/published-papers-an...

Best case: Het wordt tijd dat ze in Bilthoven en Den Haag eens wakker worden.

Worst case: Alles moet stuk voor de 'Great Reset' (i.e. klimaatcommunisme en slavernij 2.0 [je hoeft niet eens zwart te zijn iedereen is welkom als slaaf inclusief het hele lbqtphi spectrum], wetenschap en waarheid maken geen donder meer uit. Alles moet Kaput!!!!! En dan: 'build back better' (my ass). Corrupte lui. Onze Roverheid: staatsterroristen zijn het.

wolligewombat | 14-12-20 | 23:12 | 3

Great Reset = de grote vlucht naar voren.

Binnenbaan | 14-12-20 | 23:14

Jemig wat kun jij lullen zeg

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:14

Ik moet iedere keer kotsen als ik die twee linkse PR-kreten hoor. Te walgelijk voor woorden dat je probeert misbruik te maken van het corona gebeuren. Ook zo'n leuke: corona toont maar weer eens aan dat we iets aan het klimaat moeten doen. Ik heb daar maar 1 reactie op: Goh, interessant. Leg eens uit.

5611 | 14-12-20 | 23:41

Jammer dat ze dit doen uit baldadigheid ipv verzet tegen de belachelijke maatregelen.

Olleke | 14-12-20 | 23:23

Scooters en opgevoerde golfjes. Het kan nog twee kanten op.

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:38

Dat gaat alleen maar erger worden de komende twee weken. Iedere uitlaatklep wordt door stompzinnige politiek afgesneden.

5611 | 14-12-20 | 23:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Facing hell
Ozzy Osbourne

woordvoorgalgje | 14-12-20 | 23:10

Ja ja nog 5 weken. En daarna gaan ze weer eens kijken.
Januaro, februaro, Maarto, Aprilo, Meio, Juno, Julo....

keestelpro | 14-12-20 | 23:10 | 5

@ruudvangeelen | 14-12-20 | 23:13: Ik zou er maar niet op rekenen want zo lang we vol gas blijven testen gaat het aantal positieven niet naar beneden.

5611 | 14-12-20 | 23:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Machine Head - Clenching the fist of dissent.

The blackening is toch wel het beste metalalbum ooit gemaakt.

youtu.be/ZfOQTDLTgKw

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:08 | 4

Leuk liedje. Maar het beste metalalbum ooit gemaakt? Dat is voor mij Blackwater Park van Opeth.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:12

Tis wat allemaal...
Beste dit, beste dat....
Beste hieronder:

youtu.be/OLqzaCfovmg

ParaPiet | 14-12-20 | 23:28
▼ 1 antwoord verborgen

Deutschland is zoooo lekkah!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:17

De beste van 'Mutter', ohne Zweifel.

WhiteShark | 14-12-20 | 23:19

Dat eerste nummer was ik vergeten. Leuk!

MickeyGouda | 14-12-20 | 23:16

wats the mater joe ? ja die herinner ik me ook nog.

Lt-Kol Kilgore | 14-12-20 | 23:28

Ach, Bright Eyes...
Ik zat elke zaterdagavond bij Top Pop te wachten tot dat filmpje met de konijntjes kwam.
Wel zielig van dat onvoorzichtige konijntje.

Papa Jones | 14-12-20 | 23:29

Question - Moody Blues

Why do we never get an answer
When we're knocking at the door
With a thousand million questions
About hate and death and war?
'Cause when we stop and look around us
There is nothing that we need
In a world of persecution
That is burning in its greed
www.youtube.com/watch?v=NP9iOqdxS8c

Mr_Natural | 14-12-20 | 23:05 | 3

Die hebben zoveel goede nummers gemaakt dat je er van blijft genieten.

komtdatschot | 14-12-20 | 23:09

Prachtig nummer. Ik ben groot fan van The Moody Blues.

PhallusObesitas | 14-12-20 | 23:21

Ode to Wappie
Cryogenic - Wappie on Thunderdome [Bass Boosted]
youtu.be/xBTFkUn40QU

radiatorknopje | 14-12-20 | 23:04

Alvin and The Chipmunks
Ik vind 't liedje nog altijd leuk
youtu.be/OxD6mmJaYqk

Leptob | 14-12-20 | 23:04 | 1

En ik trap er weer eens in.

komtdatschot | 14-12-20 | 23:06

Boulevard de la mort.

Xaffier | 14-12-20 | 23:04

Globalistisch links is heel erg voor persoonlijke autonomie. Iedereen moet gewoon zichzelf kunnen zijn. Boerka in de bus, moet kunnen. En als het niet mag, gedogen. Geen preventief fouilleren, niks doen tegen vrouwenbesnijdenis. Laat maar waaien. Natuurlijk weten we allang dat die ideologie selectief wordt toegepast. Iedereen wordt geacht de enige juiste mening te hebben. Men wil al heel lang vuurwerk verbieden. Alles wat mannelijk is, moet bestreden worden. Nou ja, blanke mannelijkheid.

Maar nu dan ook weer met de lockdown. Hoor je globalistisch links klagen? Nee, ook hier zet globalistisch links de persoonlijke autonomie heel makkelijk aan de kant. Jongeren die vrij zijn van geest hebben niets bij D66 en Groenlinks te zoeken. Het zijn illiberale partijen.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:03 | 2

Pure afbraak en anarchie.

VP732 | 14-12-20 | 23:18

Nou, ik hoorde Rutte toch nog iets positiefs zeggen vanavond. Je komt Nederland alleen nog maar in als je een negatieve coronatest kunt tonen. Optimist dat ik ben, gaan we de komende 5 weken dus wekelijks ongeveer 0 asieleisers ontvangen.

5611 | 14-12-20 | 23:48

Yes!

knutsel_ | 14-12-20 | 23:26

Lockdown herinneringen: Tijdens de blokkade van Leningrad zorgde een poes voor de aanvoer van gevangen muizen. Daarvan kookte Baboesjka goulash. Samen met de poes ging Baboesjka ook op vogel jacht. Zo overleefden ze gezamenlijk de blokkade. (verscheen vandaan op het Russische internet)

Eeuwig..Op..Vakantie | 14-12-20 | 23:02 | 1

Moraal: zorg altijd voor een flinke hoeveelheid paprikapoeder in huis!

SterF... | 14-12-20 | 23:04

Ik wil wel eens weten of de mensen die zijn overleden aan mede het Coronavirus ondertussen verzadigd waren betreft het leven en klaar waren om te sterven of dat het mensen betrof die dachten dat er nog een heel leven voor hun lag?

Patje | 14-12-20 | 23:01 | 4

Je ligt niet in het verpleeghuis met een ingegroeide teennagel.
Je moet wel heel ziek of zwak zijn om überhaupt opgenomen te worden.
Een minderheid is jong en ligt er te revalideren.
Of ze klaar waren met leven weet ik niet, maar ze zullen nooit meer naar huis kunnen of een marathon lopen.
Het wachten is op een insult of zo.
Of sterven in hun slaap.

Analia von Solmsch | 14-12-20 | 23:06

Het antwoord zit in je vraag.

Eric Newby | 14-12-20 | 23:06

Leef elke dag alsof je klaar bent om te sterven. Anders ben je je hele leven bang voor een enkel moment. Om dan te ontdekken dat het slechts een illusie is.

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:41
▼ 1 antwoord verborgen

2020: als 2 + 2 = 5, dan is 1 x 1 óók 5.

The Orthodox Singers - Before Thy Cross www.youtube.com/watch?v=Hjnbuk9HpwI

Black Sabbath - Paranoid www.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo (voor de gitaarsolo mag je de vellen van je luidsprekers ook zelf kapotsnijden)

Donna Summer - I Feel Love (12" version)

System 7 - Alpha Wave (Plastikman acid house remix) www.youtube.com/watch?v=yWOtCXu6dCE (inclusief handleiding TR-909 programmeren gedurende eerste minuut of 7 )

Beastie Boys - (You Gotta) Fight For Your Right (To Party) www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk

OverdaanDerOnderheid | 14-12-20 | 23:01

Earthdriver - Lord of the Cosmos
https://youtu.be/vteFMPqZlFk

SterF... | 14-12-20 | 23:00

Beth Hart met Joe Bonamassa.
Rather go blind
Geweldige cover met een gitaarsolo en drums waarvan zelfs de buren mee genieten
www.youtube.com/watch?v=UEHwO_UEp7A

slim blontje | 14-12-20 | 23:00

Jazeker.

OverdaanDerOnderheid | 14-12-20 | 23:02

Obituary, “Platonic Disease”

youtu.be/DZe4ZanAPIU

Om een beetje bij 't thema te blijven...

videtur | 14-12-20 | 22:58 | 3

Slowly we Rot, haha
https://youtu.be/nVVTOHVXQQA

SterF... | 14-12-20 | 23:02

Ik heb er één woord voor, die lockdown op dit moment.
Een schoftenstreek.

de honden blaffen... | 14-12-20 | 22:57 | 1

Dat zijn er twee: maar ik reken hem goed.

VP732 | 14-12-20 | 23:18

Ik ben enorm opgelucht met die lock down.... die gourmetpannen,sjoelbakken&yatzeespellen kunnen eindelijk naar de stortplaats.... wat een vrijheid en een rust... leve de lockdown

oranger | 14-12-20 | 22:55 | 2

En dat ie maar lang mag duren maar dat spreekt voor zich.

IQ the Straycat | 14-12-20 | 22:56

De stortplaats is gesloten, oranger.

Eric Newby | 14-12-20 | 23:08

Nou kan je veel vinden van die lockdown, maar het betekent in elk geval dat we dit jaar niet bij de schoonfamilie tijdens de kerst moeten optreden (want zo voelt het) en daar vinden we ook wel wat van.

EEnzame SchizofrEEN | 14-12-20 | 22:55

La lalalalalaaaaa la lalalalalaaaaaa
You've got your balls to the well man!!

ParaPiet | 14-12-20 | 23:09

Leprous - The Price

Snikkeldrift | 14-12-20 | 22:53

Vergeet met Oud en nieuw niet te fluisteren er slapen verdomme mensen.

Patje | 14-12-20 | 22:52
Eeuwig..Op..Vakantie | 14-12-20 | 22:51 | 3

Leer het verschil tussen een meme en een quote.

Binnenbaan | 14-12-20 | 23:04

@Binnenbaan | 14-12-20 | 23:04: met opzet gekozen voor 'meme' om te laten lezen dat John le Carré niet een zoveelste spionagethriller auteur was.

Eeuwig..Op..Vakantie | 14-12-20 | 23:13

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 14-12-20 | 23:13: Een quote is geen meme, punt.

Binnenbaan | 14-12-20 | 23:18

@nostyle fake news, na 5 weken volgen nog 5 weken lockdowns. En daarna nog 5 weken. En daarna nog 5 weken.

Van de zomer zijn we deels vrij... en dan komen de klimaatlockdowns. Vergeet niet partijkartel in maart te stemmen om dit allemaal mogelijk te maken stemvee!

Graaf_van_Hogendorp | 14-12-20 | 22:48 | 6

En het EK dan?

van Oeffelen | 14-12-20 | 23:14

@van Oeffelen | 14-12-20 | 23:14: neen, voor de boven ons gestelden gelden andere regels. Musea open, kerken en moskeeën open

Olleke | 14-12-20 | 23:25

@van Oeffelen | 14-12-20 | 23:14: Voetbal is voor paupers, moet jou toch aanspreken.

5611 | 14-12-20 | 23:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren....

apek00l | 14-12-20 | 22:48 | 2

10 dagen te vroeg. Ach ja, Fijne Kerst en proost!

Patje | 14-12-20 | 22:54

Regeren is vooruitzien. Ook jij fijne kerst alvast!

apek00l | 14-12-20 | 23:12

The Fall - Bill is dead

Computer_says_no | 14-12-20 | 22:48 | 2

Nooit eerder gehoord, dank voor de link. Wat een gaaf nummer!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:59

Geweldig nummer!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:51

Mooi ja!

wilderst | 14-12-20 | 22:52

Still loving you ... Scorpions ( maar dan wel de world wide live versie).

En Big City Nights, zelfde tour.

En ... oh what the heck, speel de hele dvd maar af, veel lekkerder vind je het toch niet.

BlondHaarBlauweOgen | 14-12-20 | 22:47

Telegraaf: "70-jarige verdacht van slachten geit in badkamer". Je vraagt je af wat zich heeft afgespeeld in de slaapkamer.

Eric Newby | 14-12-20 | 22:45 | 7

Het gemekker is nu wel afgelopen.

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:43

Mooi he, die multiculturele samenleving. Enfin, beter dan op het balkon.

5611 | 14-12-20 | 23:51

Gevalletje eerwraak.

A.I. van Dee | 15-12-20 | 00:17
▼ 4 antwoorden verborgen

@Jos Tiebent | 14-12-20 | 23:10: merry Christmas mr Lawrence, hoofdrol Bowie.

Sinterbikske | 14-12-20 | 23:15
▼ 1 antwoord verborgen

Klopt wel he.

VP732 | 14-12-20 | 22:51

Welnee, schoothondjes kunnen je flink in je enkels bijten.

Mr_Natural | 14-12-20 | 22:52

Yep, nice!

IQ the Straycat | 14-12-20 | 22:44

Oewww dies lekker!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:41

Ik ga u zien. Tijd voor een TBS-je.

Poesman | 14-12-20 | 22:39 | 1
-weggejorist-
Fopdoek | 15-12-20 | 15:45

Yes!! De eerste dennennaald in mijn sok zitten. Kerst komt eraan!

Sinterbikske | 14-12-20 | 22:38

Was een B-kant je, de dub mix. Zoek maar eens op 'Our revolution' van Moses. Wel grappig dat een dub mix een hit wordt in plaats van de originele single versie.

Jos Tiebent | 14-12-20 | 23:08

@Jos Tiebent | 14-12-20 | 23:08:
Ga ik nu doen.

HoerieHarry | 14-12-20 | 23:10

Rutte komt je kerst verkutte

BlondHaarBlauweOgen | 14-12-20 | 22:48

Het is te hopen dat Rutte wel miljarden naar de EU overmaakt wand anders heeft Timmermans niet te eten, geen kreeft en krab en ganzen lever, moet er niet aan denken!!!!!!!

Hoorneslaan | 14-12-20 | 23:13

K-Traxx - Freezing 2003 ( bitte ein beat 7)
Maar dan echt hard.

Tondeldoos | 14-12-20 | 22:36

Altijd leuk om muziek voor het eerst te horen. Een mooie!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:03

Ik heb echt genoten van de protesten tijdens de toespraak van Rutte. Heerlijk. Ze hebben daar in Den Haag echt het voortschrijdend inzicht van een paasei dat ze dat protest niet aan zagen komen. Het maakt pijnlijk duidelijk hoe incompetent die lui zijn. Helaas zijn het wel dezelfde lui die ons door deze jaren denken te kunnen loodsen. Niet gek dat het daarom ook zo faliekant mis gaat.

Diddykong92 | 14-12-20 | 22:33 | 14

@gebochelde | 14-12-20 | 22:39: Én het naïeve klootjesvolk loopt braaf achter rattenvanger Rutte en de MSM zoals het staatsjournaal de afgrond in. Iedereen is straks afhankelijk van de staat en zonder vaccinatiebewijs kun je niet reizen én kun je ook niets meer kopen. Lees even in het boek Openbaringen de anologie met het merkteken van het beest, zonder welk merkteken je niets kon kopen.

IdiJamin | 14-12-20 | 23:00

@IdiJamin | 14-12-20 | 23:00:
Hier weer een! We hebben er weer een!
Muziekje voor jou:
https://youtu.be/0NVKJnQk0_w

SterF... | 14-12-20 | 23:10
▼ 11 antwoorden verborgen

dat is heel wat anders......zijn zielig, weet je toch.....

gebochelde | 14-12-20 | 22:40

1x Rage against the machine + Killing in the name of
www.youtube.com/watch?v=bWXazVhlyxQ op standje 10.

Plop, voor zolang het nog mag. Fijne lockdowndagen@allen. 17 miljoen mensen zonder perspectief die vijf weken lang alleen maar (of niet) werken, vreten, slapen, gecastreerd van sociale contacten in hun eigen kot moeten verblijven voor een virus met een IFR van 0,23.

O, en lockdowns werken niet en zijn kudt.

www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.... (PDF alert)

sir Ockels | 14-12-20 | 22:32 | 1

Mooie keuze.

wilderst | 14-12-20 | 22:41

Ann Vossen zegt dat er wel kinderen in gezinssituaties getest worden maar ze weten dus ná 9 maanden nog steeds niet of kleuter en basisscholieren wel bijdragen aan de besmettingen. Wat heb je uitgespookt met je collega’s de afgelopen tijd ?

Trumme | 14-12-20 | 22:32 | 1

Ik zag/hoorde het net ook. Lijkt me toch dat er voldoende studiemateraal is geweest afgelopen maanden.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:33

Er wordt gesuggereerd dat er vandaag 8496 mensen positief zijn getest. Dat is niet waar.
Ten eerste zijn er 8457 meldingen van nieuwe besmetting en 39 correcties van de eerste ziektedag van al gemelde besmettingen.
Ten tweede zijn dit niet 8457 meldingen van besmettingen met als eerste ziektedag vandaag. Nee dat kan 2 weken geleden zijn.
eerste-------------|-aantal---|-perc----|-cumm -|
ziektedag---------|-besmett-|-besmett |--perc.-|-
voor 29-11-2020|-----97--|---0,3%--|-100,0%-|
29-11-20--------|-----27--|---0,3%--|--98,9%-|
30-11-20--------|-----37--|---0,4%--|--98,5%-|
01-12-20--------|-----58--|---0,7%--|--98,1%-|
02-12-20--------|----104--|---1,2%--|--97,4%-|
03-12-20--------|----140--|---1,7%--|--96,2%-|
04-12-20--------|----218--|---2,6%--|--94,5%-|
05-12-20--------|----270--|---3,2%--|--91,9%-|
06-12-20--------|----608--|---7,2%--|--88,8%-|
07-12-20--------|---1040--|--12,3%--|--81,6%-|
08-12-20--------|---1530--|--18,1%--|--69,3%-|
09-12-20--------|---1342--|--15,9%--|--51,2%-|
10-12-20--------|----519--|---6,1%--|--35,3%-|
11-12-20--------|----205--|---2,4%--|--29,2%-|
12-12-20--------|---1929--|--22,8%--|--26,7%-|
13-12-20--------|----333--|---3,9%--|---3,9%-|
Totaal----------|---8457--|-100,0%--|---0,0%-|

mikes43357369 | 14-12-20 | 22:31 | 11

@Eric Newby | 14-12-20 | 22:52: Het IS landverraad! Hij volgde al sinds 10 jaar enkel maar een andere agenda..

Icar | 14-12-20 | 22:59

Het zijn om te beginnen geen besmettingen, het zijn positieve tests. Ik moest even 2x kijken maar feitelijk komt het er op neer dat we sturen op data van gemiddeld 10 dagen oud. Right...

Waar heb je deze cijfers vandaan?

5611 | 15-12-20 | 00:00

@Icar | 14-12-20 | 22:59: Vast sinds die keer dat hij gezellig met penthouse dat bilderberg clubje bezocht.

A.I. van Dee | 15-12-20 | 00:12
▼ 8 antwoorden verborgen

Altijd leuk voor op een feestje..
Redbone - We Werd All Wounded At Wounded Knee

youtu.be/AvZbmLJlSoM

Roehm | 14-12-20 | 22:31 | 6

@Frau Merkel | 14-12-20 | 22:48:
Uiteraard had ik geen flauw idee waar de tekst over ging en die pleisters waren sowieso onbegonnen werk. Oh ja, nog even over je cadeautje: het is groen met rupsbanden en een loop. Meer zeg ik niet, anders is het geen verrassing meer. Chippie?

MickeyGouda | 14-12-20 | 23:06

@MickeyGouda | 14-12-20 | 23:06:
Dat klinkt zeer veelbelovend! Ik ben wel heel erg nieuwsgierig nu, maar ik zal me tevreden stellen met de chips! Kan ik je een glaasje oude klare inschenken?

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:45
▼ 3 antwoorden verborgen

ZDF Neo, das Haus Assad.

van Oeffelen | 14-12-20 | 22:31

Vanaf ongeveer mijn tiende tot op de dag van vandaag is dit mijn grote muziekliefde. Haar stem, haar persoonlijkheid, haar uitstraling: alles aan Babs vind ik mooi. youtu.be/hftDW6UKbns

MickeyGouda | 14-12-20 | 22:31

Dat moet natuurlijk song 2 zijn: youtu.be/SSbBvKaM6sk
Hoop wel dat Rutte goed slaapt vannacht, in de eerste ronde de bejaarden laten creperen en nu MKB. Hmm wat zal er hierna aan de beurt komen?

VP732 | 14-12-20 | 22:28 | 10

@VP732 | 14-12-20 | 23:09: Niet iedereen is nu dik en oud. En dat iedereen geestelijk zwak is, is ook wel weer een uitspraak.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:16

@Quib | 14-12-20 | 23:16: maar dan nog, in potentie is covid19 niet even krachtig. Dan zou half africa en zuid amerika deaud(ziek) zijn.

VP732 | 14-12-20 | 23:30
▼ 7 antwoorden verborgen

Classic!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:31

Garth Brooks - The Thunder Rolls

eenkeermeer | 14-12-20 | 22:24 | 1

https://youtu.be/tdsJI8Wc2D4

SterF... | 14-12-20 | 22:28

Ik kan niet kiezen! Pixies - Where is mind?
youtu.be/49FB9hhoO6c
Of toch Mindless Self Indulgence - Never wanted to dance youtu.be/UR0UkTiKxmc

De eerste om dit kudtjaar af te sluiten, de tweede om vol goede, maffe moed 2021 in te luiden. Whoopwhoop!

NecroSister | 14-12-20 | 22:23 | 2

Pixies natuurlijk;) goed he

VP732 | 14-12-20 | 22:29

Wat je heel hard moet draaien (zacht kan zelfs niet, maar dit terzijde) is het volgende muzakje.
Alice Cooper - What Do You Want From Me
www.youtube.com/watch?v=f1nPeebSbFs

Nuuk | 14-12-20 | 22:23
-weggejorist-
HogeNood | 14-12-20 | 22:22

Fijn dat YouTube het weer doet, een cafe zonder muziek is net zoiets als een silent disco. Hier nog een mooie van Benassi met Public Enemy: m.youtube.com/watch?v=RglmVVavmc4
Bring tha noise!

Sinterbikske | 14-12-20 | 22:22

Manic Street Preachers - Motorcycle emptiness

witwas | 14-12-20 | 22:21

@Eric Newby | 14-12-20 | 22:23:. Foutje, Niet gezien. Dank!

MoonBeebe | 14-12-20 | 22:33

@Eric Newby | 14-12-20 | 22:57: :-)

MoonBeebe | 14-12-20 | 23:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Lees net dat in Hollandscheveld, een dorp bij Hoogeveen, in een bejaardencentrum een derde van de bewoners positief test, maar niemand klachten heeft.
Wat is dat nou?

Normpje | 14-12-20 | 22:21 | 9

@Analia von Solmsch | 14-12-20 | 22:27: Ga maar eens op bezoek in die mooie provincie, Mevrouw Von Solmsch. Ze hebben daar ook hele grote Hunebedden, dat moet jou als Magisch Realist zeker aanspreken.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:43
▼ 6 antwoorden verborgen

Dit lockdown verhaal is ook weer volledig gepolariseerd. Hoe komt het toch dat mensen zo agressief worden bij elke kanttekening bij het gevoerde beleid?

citywok | 14-12-20 | 22:20 | 14

@grapo | 14-12-20 | 22:55: Volgens DSM-5 heeft iedereen een mentale aandoening. En anders bedenken ze die er voor de volgende uitgave wel bij.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 23:07

@citywok: Psychologische duiding Mattias Desmet, angst en massavorming:

"In de coronacrisis is de publieke opinie in de greep van absurde oordelen.

Massavorming rijst vaak op in een maatschappelijk klimaat verzadigd van onbehagen, angst en gebrek aan zingeving (zie bv. de 300 miljoen dosissen antidepressiva per jaar in België en de burn-outepidemie). In zo'n sfeer is de bevolking buitengewoon gevoelig voor verhalen die de oorzaak van hun angst benoemen en op die manier een gemeenschappelijke vijand in het leven roepen - het virus - die vervolgens 'vernietigd' moet worden.

Dit levert psychologische winst op. Ten eerste wordt de angst die voorheen onbestemd aanwezig was in de maatschappij, nu heel concreet en daardoor mentaal beter beheersbaar.

Ten tweede vindt de uiteenvallende maatschappij in de gemeenschappelijke strijd met 'de vijand' een minimale samenhang, energie en zinverlening terug; het gevecht tegen corona wordt een met pathos en groepsheroïek beladen missie.

Massavorming zorgt ervoor dat het gedeelde maatschappelijke verhaal immuun wordt voor kritiek en zichzelf tot in het absurde toe bevestigt. "

www.knack.be/nieuws/wetenschap/in-de-...

sir Ockels | 14-12-20 | 23:33

@citywok | 14-12-20 | 22:35: Gewoon overslaan, heeft niets inhoudelijks te melden, een grote brok negatieve energie.

5611 | 15-12-20 | 00:05
▼ 11 antwoorden verborgen

Vandaag werd bekend dat John le Carré is overleden, de man die schitterende literaire spionagethrillers schreef. Een van zijn bekendste boeken is The spy who came in from te cold. Ik heb het ooit met erg veel plezier gelezen. Maar dit boek is ook voortreffelijk verfilmd, met een prachtige hoofdrol voor Richard Burton. Hieronder een link naar de trailer van de film. Jaren 60, Berlijn, alles is grauw en grijs en gevaarlijk. En het verhaal loopt slecht af.

www.youtube.com/watch?v=P4QGhyZXvbo

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:19 | 9

Prachtig boek idd. Film nooit gezien, maar he, waarom niet. Ik heb nu tijd. Jaren 60, Burton. Berlijn geen goede afloop. Kan alleen maar goed bestede tijd zijn nu. Lekker filmpie loeren vanuit bed. Cheers Kuifje!

grapo | 14-12-20 | 23:00

@Sinterbikske | 14-12-20 | 22:31: in de begindagen kwam de Amerikaanse Netflix best in de buurt. Gigantisch aanbod, van de antieke pioniers van de film t/m de meest exotische arthouse. Keek ik via een VPN. Maar ja, dat lukt dus niet meer.

kapoerewiet | 15-12-20 | 00:39
▼ 6 antwoorden verborgen

Hehe, wat een opluchting. Steen verwijderd. Beetje pillen slikken, nog een paar daagjes an het infuus. Dan lekker terug naar huis. Kut van die lockdown bij jullie, maar alleen samen kunnen jullie het virus eronder krijgen. Dat dat samen dan weer alleen moet is kut.
Hier zei Merkel dat het wel lullig zou zijn "als 'we' volgend jaar merken dat dit de laatste kerst met oma en opa was" dus niet meer dan 5 gasten is echt het beste. Ik begrijp dat jullie ook nog een week langer moeten dan wij. 5-4 voor Oranje dus. Een week! m.youtube.com/watch?v=fC_q9KPczAg
Verder gewoon proost ende gezondheid. Doe mij maar water zonder prik.

grapo | 14-12-20 | 22:19 | 6

Ik weet van niets, maar wens je van harte beterschap!

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:47

@Frau Merkel | 14-12-20 | 23:47: Lol Mutti. Sie haben das nicht gewußt hmm? Na ja, Nicht alles in Deutschland soll man wissen. Prosit!

grapo | 15-12-20 | 00:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Hugo bij Beau is nogal hyper hyper.

HoerieHarry | 14-12-20 | 22:17 | 10

@grapo | 14-12-20 | 22:23: nee joh ... Philips beeldbuis tv. Never change a winning team.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:28

Coke. En niet alleen vanavond. Kijk maar eens goed naar die kop.

zwenkwieltje | 14-12-20 | 23:31
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik wens u allen een zalig lockdown en een gelukkig lockdown. Draai deze maar lekker hard dan!

Seal - Fly Like an Eagle - Michael "Air" Jordan
youtu.be/Cmx9AHjKUMk

Zwezerik | 14-12-20 | 22:16

Is het restaurant / kantine in de 2e Kamer morgen nog open?
Vitaal?

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 22:16 | 1

Vast wel ! Nope.

Vesta | 14-12-20 | 22:16

Muse -Stockholm Syndrome

Astimar Teutis | 14-12-20 | 22:16 | 2

Ook heel fijn

VP732 | 14-12-20 | 22:31

Nina Simone - Sinnerman

eenkeermeer | 14-12-20 | 22:15 | 1

https://youtu.be/QH3Fx41Jpl4

SterF... | 14-12-20 | 22:20

Een mooie Russische dame met een nog mooier liedje en een nog mooiere stem
youtu.be/T1Co32bmmRw

Sinclair | 14-12-20 | 22:14 | 2

Bijzonder, die setting, eigenlijk alles.

MickeyGouda | 14-12-20 | 23:12

Frank Boeijen - Zeg me dat het niet zo is

Mauguio | 14-12-20 | 22:13 | 2

De Verzoening (live in Antwerpen)

Patje | 14-12-20 | 22:16

@Patje | 14-12-20 | 22:16: Wel eens in Brussel ontmoet, in een café. Aardige gast, vond hem heel sympathiek.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:21

Hard aanzetten? Ik vind de fenomenale speech van Charlie Chaplin uit "The Great Dictator" wel gaaf om hard aan te zetten. Zeker omdat "Time" van Hans Zimmer er onder gemonteerd is.

www.youtube.com/watch?v=HGxJHgEszfU

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:13

Volbeat - Still counting

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone

IQ the Straycat | 14-12-20 | 22:12 | 2

https://youtu.be/aXhjp85UNJI

SterF... | 14-12-20 | 22:21

Soundgarden - Jesus Christ Pose

hirsute_priapist | 14-12-20 | 22:11 | 1

https://youtu.be/14r7y6rM6zA

SterF... | 14-12-20 | 22:21

Zappa: Broken hearts are for assholes.

Otto Normal | 14-12-20 | 22:09 | 1

Hé now hé!

uisge baugh | 14-12-20 | 22:15

Ik hoor net van Johan Derksen dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat omroep Zwart slechts 15k leden heeft weten te werven.
Dan moeten ze er nog 35k.

Trumme | 14-12-20 | 22:09 | 5

Met het aantal ego's dat elk lid heeft en de reputatie van de grootte van de donkere leden moet het geen enkel probleem zijn om dat voor 50k door te laten gaan.

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:48

Ik denk dat ze wel 100k leden hebben, waarvan er 15k betaald hebben.

5611 | 15-12-20 | 00:08

Ze hebben niet begrepen dat ze moesten betalen voor het lidmaatschap; ze dachten juist dat ze er centjes voor kregen.

Graaisnaaiert | 15-12-20 | 01:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Nog een domme vraag:
Waarom moeten nu ineens de basisscholen dicht?

(Kleine) Kinderen konden het virus toch niet verspreiden?
Huh?

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 22:09 | 12

@Eric Newby | 14-12-20 | 22:38: Ja, dat had ik ook. Hoe langer ik winkelde, hoe vrolijker ik werd.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:45

Volgens mij werkt alcohol alleen tegen bacteriën en niet tegen virussen.

5611 | 15-12-20 | 00:09
▼ 9 antwoorden verborgen

Af en toe komt er spontaan een gedachte bij je op en die laat je dan niet meer los. Zoals nu: wie is de zwaarstgewicht: Henk Otten of Hubert Bruls?

MAD1950 | 14-12-20 | 22:09 | 1

Henk Otten kan in ieder geval het best fulmineren.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:15

Pearl Jam - Alive
youtu.be/qM0zINtulhM

Consume, Obey, Own nothing and still be happy

ptrck | 14-12-20 | 22:09

Federal Duck - Peace in My Mind, ze maken mij de pis niet lauw.

deugallergie | 14-12-20 | 22:08

Vet!!! Benny Benassi met dit nummer heb ik goede herinneringen aan. Een vakantie die ik nooit zal vergeten. Origineel van Anne Clarke - our darkness.

Sinterbikske | 14-12-20 | 22:07 | 2

Marduk - World Funeral
https://youtu.be/q30iXbAU36M

SterF... | 14-12-20 | 22:07 | 2

Goede keuze

Mikedeugniet | 14-12-20 | 22:07

necrosis zou hem goedgekeurd hebben..

Wijze uit het Oosten | 15-12-20 | 08:23

wat kan mij andermans muziek nou schelen?

76435 | 14-12-20 | 22:07 | 2

Hele goeie van je.

HoerieHarry | 14-12-20 | 22:09

Dan zit je echt in de verkeerde kroeg.

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:16

Slayer - angel of death

Mikedeugniet | 14-12-20 | 22:06 | 3

https://youtu.be/TnRZhLRv6eM

SterF... | 14-12-20 | 22:07

Nice gooi me zelf de virtuele pit in

P-unit | 14-12-20 | 22:15

Kunnen we straks op Merkel stemmen? Of is die gewoon de baas hier zonder dat we er op kunnen stemmen?

tipo | 14-12-20 | 22:06 | 2

Nee, de echte baas is die andere ongekozen mof.

citywok | 14-12-20 | 22:11

Wat denk je zelf?

Frau Merkel | 14-12-20 | 23:49

Chic - Soup for one (12”mix) (slayd5000)

youtu.be/YkLESjBxEmw

Wensbaar Denken | 14-12-20 | 22:04

Corona: Erg
Griep: Nobody gives 2 shits..

Raar.
Iemand uitleg?

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 22:04 | 16

Doet niet terzake. We mieten oefenen voor cq wennen aan de geplande klimaatlockdowns. Iets met Great Reset en Build Back Better.

5611 | 15-12-20 | 00:12

Bedankt voor de nieuwsartikels.
Ik denk dat mijn Google algoritmes aangepast moeten worden.
Gelukkig wil de EU daar wat aan doen voor de EU burgers, al denk ik dat de EU zo hun eigen algoritmes willen creëren.

steekmug | 15-12-20 | 08:08
▼ 13 antwoorden verborgen

Wanner komt er een server waarbij meer dan 1500 reacties mogelijk zijn?

Is dit nog nieuws? | 14-12-20 | 22:03 | 1

Als we allemaal zijn gevaccineerd en braaf meelopen met de rest van de kudde.

@NL | 14-12-20 | 22:08

Faith No More - Kindergarten
Prettige lockdown.. Proost!

Patje | 14-12-20 | 22:02 | 4

Ach natuurlijk.... Jij ook proost Patje!

Rest In Privacy | 14-12-20 | 22:26
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl