achtergrond

Geenstijl

LIVE - Corona Persco Rutte / De Jonge

Na afloop dansen. Oh nee.

Schakelen we nu live naar het Nationaal Corona Crisis Centrum van Nederland voor alweer een persco met het komisch duo Mark & Hugo. (Geen Irma Sluis, die werd te populair en kreeg praatjes.) Vanavond een "symbolische" persco. Want we hebben blijkbaar veels te weinig symbolen in dit land ofzo (Zwarte Piet, Pasen, VOC, zeehelden, feeststollen etcetera). Nee, natuurlijk. De symboliek vanavond is zogenaamd Het Gezag weer terugveroveren op het grauw, en Ferd HOUD JE AAN DE REGELS Grapperhaus uit de wind houden. Een neppersco dus.

Naast een War on Thuisfeestjes met een regionale escalatieladder hebben we een teleurstellende mededeling voor nachtclubs en discotheken: jullie zijn nog steeds Satan, Sodom & Gomorra en mogen derhalve niet open. Dus blijf lekker roken en en drinken en pillenmikken op illegale strand- en bosfeesten. De nachttemperatuur voor de komende 14 dagen ligt op 12 graden, en dat is best te doen als je een beetje doordanst. Dit topic wordt aangevuld.
Update: "Wat een genante goednieuws show" (GeenStijl)
Update: "Een compliment voor ons ALLEMAAL" (Rutte)
Update: "We hebben voortschrijdend inzicht" (De Jonge)
Update: "We zijn niet heilig" (Rutte)
Update: "Begin volgend jaar zijn er vaccins" (De Jonge)
Update: "We hebben 430 miljoen mondkapjes" (De Jonge)

OMT neemt adviezen @OlifaNT over. Nieuwsuur ook wakker.

Het OMT doet er dus een HALF jaar over om tot dezelfde conclusie te komen als wij in februari. Maar nu doen ze net of het hun eigen idee is. Elke vorm van schaamte voorbij. OMT-advies: extra bescherming en veel meer testen in verpleeghuizen nos.nl/l/t/2346313 via @NOS

135
Reply

Update: "Wij zijn fantastisch"

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.