achtergrond

Geenstijl

Wat @BasPaternotte zegt...

..over die chronisch verticaal uitgedaagde overcompensatiedwerg

NanoJort is een tamelijk agressieve hypocriet die de ophef over zijn eigen uitspraken aan iedereen behalve zichzelf wijt. Maar als je dan diverse mensen die nog geen twee weken geleden een manifest vóór onbedreigde VvMU ondertekenden hoort huilen dat 's dwergs uitspraken niet binnen de VvMU vallen omwille van de schending van Het Fatsoen (alsof het godnondeju 2004 is), dan zitten we toch wel een beetje te huilen hoor en echt niet alleen omdat we het nu moeten opnemen voor die splinter/balk-opportunist die iedere dag opnieuw keihard adelt met zijn potten en ketels en al doende zijn eigen digitale kuil Graaf't. Enfin, wat Bassie zegt dus.

“Sander is inmiddels fel tegen de cancelcultuur. Eerder steunde hij nog wel de actie om Veronica Inside te boycotten.” - Het immer alerte Mediacourantje heeft Sander "Ik ben 1m73 en dat weet je best" Schimmelpenninck ook feilloos in de smiezen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Woke is een woekerende kanker

Nederland is een vrij land maar voordat ze zich iets in het hoofd halen, moeten artistieke, individuele en academische vrijheid wel eerst een stempeltje van de baas krijgen - of anders...

@Van Rossem | 23-01-23 | 21:01 | 172 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.