achtergrond

Geenstijl

Zomervakantie 2020 wordt één grote puinhoop

China Bedankt! Lekker weg duur in Eigen Land

Bummer.  Dat wordt nog wat deze zomer. België = bacteriehaard, Frankrijk zit op slot, Spanje is ook eng, Duitsland dicht. Niemand durft nog in een vliegtuig te stappen, want die krengen hebben maanden stilgestaan. We moeten straks allemaal naar Nederland op vakantie! En dat gaat niet.

En voor die paar mensen die wel een plekje op een verkansiepark weten te bemachtigen dreigt het nog LOEIDUUR te worden ook. Ja, wat doe je? Wachten tot 28 april, als Onze Glorieuze Leider Nederland gaat vertellen dat ook mei een verloren maand is? Of gokken op enige verlichting en nu al boeken? 

Eureka! Dat wordt kamperen bij de boer. Die kent u nog van het Malieveld vorig jaar. Lekker ruim, niet op een kluitje, in de natuur, en nog goed eten ook. (En eventueel meehelpen op het land, doet u ook eens wat nuttigs voor Nederland.) Hiero een -wettelijk toegestane- 3-persoons tent, hiero een boter-kaas-eieren game (analoog) met ingebouwde anderhalve meter distancing, en hiero een bikini string badpak, om te plonzen in de tot zwembad omgebouwde giertank. Plezier!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.