Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Gökman was niet alleen

De ware aard van Gökman Tanis werd zichtbaar in de rechtbank. Nadat Eline tegen hem vertelde wat hij haar had aangedaan, zei hij dat hij het jammer vond ze de moordaanslag als een wonder overleefde.

Ook andere nabestaanden, slachtoffers, magistraten en publiek werden door hem gekwetst. Hij spuugde op zijn eigen advocaat en de rechtbank. Daarover werd verslag gedaan en alle volkswoede, rancune en schuld werd netjes geconcentreerd op 1 punt, want er zat maar 1 verdachte.

Was het leven maar zo simpel en overzichtelijk. Je zou in alle tumult bijna vergeten wie er allemaal nog meer bloed aan hun handen hebben. Gökman heeft deze aanslag 100% zelf gedaan, maar anderen zorgden voor zijn motivatie, het vuurwapen en gelegenheid. Het laatste wat ik wil is dat zij de dans ontspringen, want dat is de eerste stap op weg naar herhaling.

Hoe komt een zwakbegaafd iemand eigenlijk op het idee de democratie af te wijzen, aan het werk te gaan als onbetaalde sharia-politieagent en vrouwen of niet-moslims zo ontzettend minderwaardig te vinden? Dat zijn geen denkbeelden die hij zelfstandig kan ontwikkelen. Rob Jetten ontkende namens D66 die bijdrage, hopelijk doen de rechters dat niet.

Social

Gökman stond in 2011 al op GeenStijlTV vanwege vrouwenhaat. Samen met een vriend was hij zo stoer zonder aanleiding een jonge vrouw aan te spreken op haar zomerse kleding. De dame was een “democraat, geen sharia”. Hij kon als een bokser met hersenbeschadiging nog net de termen uitspreken. Toen al zat hij samen met zijn holmaat 100 procent vast in wij/zij-denken.

Een hond vals africhten
Gökman laat hier niet alleen zijn morbide karakter zien, maar ook aangeleerde denkwijzen en gedrag. Er zijn dus mensen die het bij hun volle verstand een goed idee vonden een mentaal gehandicapt persoon aan te leren dat vrouwen bedekte kleding moeten dragen, en dat ons democratie en emancipatie moet worden afgewezen. Alsof je een hond vals africht.

Wanneer gaan die mensen verantwoording afleggen voor hun demonisering van sensueel geklede jonge vrouwen, homoseksuelen, joden en andere minderheden? Er is aangezet tot dit geweld. Ik had deze religieuze leiders graag in de rechtszaal gehad, zodat ze dagenlang konden aanhoren waar hun haatdragende preken toe leiden.

Er zijn meer zwakbegaafden die dankzij godsdienstwaanzin een moord plegen. Humeyra werd ruim een jaar geleden als zestienjarige op haar schoolplein geëxecuteerd door een man die haar al twee jaar achtervolgde. Drie kwartier voor haar zoveelste afspraak met de politie. Bekir had een strafblad van 15 pagina‘s.

Beide heren schoten met een pistool. Hoe komen zwakbegaafden aan vuurwapens? Wordt het niet eens tijd dat deze wapenhandelaren verantwoording afleggen voor deze verkopen? Ik had graag de verkopers de hele procedure naast Gökman in de rechtbank gehad. Alleen al zodat ze beseffen wat ze met die transactie hebben aangericht: Voor een beetje geld, levens verwoest.

Het OM wenst aan slachtoffers niet alle beelden uit de tram te verstrekken. Een slachtoffer herinnert zich dat het wapen op hem gericht werd en het wapen twee keer weigerde. Hij wordt niet geloofd door het OM, hij wil graag de beelden en erkenning voor deze poging tot moord. Hij liet zelfs de rechtbank wraken, omdat hij zo niet verder wil in dit strafproces.

Een nachtmerrie die niet kan eindigen
Alleen al voor de verdere verwerking heeft hij de beelden nodig. Deze nachtmerrie kan voor hem niet eindigen met een overheid die weigert mee te werken. Zelfs ik voel me er niet prettig bij dat de staat bewijs achterhoudt. De laatste groep die namelijk wat uit te leggen heeft, is onze politiek. Zij zijn verantwoordelijk voor het opsluiten van personen die een gevaar voor ons vormen.

Ik vraag me af wat iemand allemaal moet doen voor een gedwongen opname. Angelique deed aangifte tegen Gökman voor een beestachtige verkrachting op 10 & 11 juli 2017. Compleet doorgesnoven sloeg, beet & verkrachte hij haar urenlang en dreigde haar huis in brand te steken. Bij een adequate vervolging had hij minimaal 2018 en 2019 vastgezeten. 

Gökman gaf een kopstoot aan een gevangenisbewaarder, er volgde geen directe aangifte. Een belofte mee te werken aan een psychisch onderzoek werd “verlaat de gevangenis zonder te betalen”. 1 maart 2019 kwam hij vrij, 18 maart was zijn terroristische aanslag. Hier lagen meerdere kansen de aanslag op zijn minst uit te stellen. 

Open grenzen met het licht uit
Decennialang predikt de wetgever dat nieuwe culturen met open armen ontvangen moeten worden. Dat onze tolerantie geen grenzen moet kennen, alles kan, alles mag. We zijn heel terughoudend oproepen tot geweld in gebedstempels en drill rap aan te pakken. Maximaal deugen en eindeloos opkomen voor de belangen van gevaarlijke criminelen heeft een prijs. 

Vanuit die mantra‘s kregen Gökman & Bekir kans op kans, vrij baan en niet de juiste behandeling of celstraf. Vanuit die principes kiezen we ervoor niet altijd op te komen voor (jonge) vrouwen, hun seksuele vrijheid, onze democratische waarden, de gelijkheid tussen man & vrouw, de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en de rest van de Verlichting.

Wie doet het licht weer aan?

Reaguursels

Inloggen

Hoe komen zwakbegaafde idioten als Tanis aan hun mening? Ik zeg kijk eens naar een willekeurig programma als Café Weltschmerz. Dan weet je waar zwakzinnigen hun mening vandaag halen, onder meer. Zo moeilijk is het niet. Internet leeft bij de gratie van complotwebsites.

Beste_Landgenoten | 09-03-20 | 11:59

Aan het spugen naar rechters verbind je wezenlijke consequenties, anders dan de betreffende persoon naar een andere ruimte verplaatsen. Doe je dat niet, dan ben je als onderdeel van de 'powers that be' geen knip voor de neus waard. Desnoods druk je dit achter de schermen keihard de kop in − maar laat het zichtbaar zijn aan de buitenwereld.
Dit volkstoneelstukje is er speciaal voor om indruk te maken op primaten die op eenzelfde level fungeren en ze hopelijk te inspireren tot hetzelfde gedrag. Geloof mij maar dat het Kutmen Tanis-gebroed dit na gaat doen bij de rechtbank. En een volgende keer is het raak.

SIogra | 08-03-20 | 19:48

Terecht zou het zijn dat ook een aantal figuren naast/achter Gokman terecht zouden staan. En dan ook de advocaat die hem bijstond in de zaak van de verkrachting in 2017.

Butchijo | 08-03-20 | 17:43

Als mensen na deze rechtzaak en na de verhoren nog niet wakker zijn geschud, dan gaat het met hun nooit meer goedkomen. Dan ben je verloren als mens en loop je binnen een jaar in een jurk met lange baard rond. Ik woon in een verloren wijk. driekwart is niet westers allochtoon. De rest zijn oostblokkers en een verdwaalde Nederlander. Een wapen is hier tegenwoordig binnen een half uur te regelen. Het is namelijk een publiek geheim, dat je achter in het waterpijpcafe of bij Hassan de groentejuwelier, alles wat god verboden heeft, kan krijgen. We zitten opgescheept met meerdere parallelle samenlevingen. Dat ondermijnt alles waar wij als Nederland voor staan, en dat zal nooit meer ongedaan gemaakt kunnen worden. Demografisch zijn we uitgespeeld. Dat weten de Gökmannetjes heel goed, en daarom gaan ze als helden hun straf tegemoet. Want reken maar, dat in de koffiehuizen een luid applaus is gegaan, omdat hun held het tegen de rechtstaat heeft opgenomen. Dat hun held het islamitische gedachtegoed op een goede manier heeft uitgedragen. En dat is wat we hebben binnengehaald en hebben lopen pamperen.

Klappernoot | 08-03-20 | 13:03 | 1

Dat klinkt als de Schilderswijk of Laak in Den Haag of als een willekeurige wijk in Amsterdam-West. Je zegt het echt heel goed. Het valt jou ook op dat Gökmen heel goed weet hoe het eraan toegaat in Nederland en je bent duidelijk streetwise. Gökmen is helemaal niet gek, hij is gewoon moslim en hij maakt gretig misbruik van de mogelijkheden die "we" hem zelf hebben geboden. Datzelfde geldt voor de moskeebestuurders die de vloer aanveegden met de verhoorcommissie van de Tweede Kamer. De Nederlandse overheid is als een overambitieuze docent die telkens met zijn hele klas in discussie gaat en die dus dag in dag uit compleet af wordt gemaakt door degenen die hij in toom moet zien te houden.

GeenHeil | 08-03-20 | 14:54

"De ware aard van Gökman Tanis werd zichtbaar in de rechtbank".
Nou, ik wil niet verwaand doen, maar als iemand in een tram om zich heen gaat schieten is zijn ware aard voor mij wel duidelijk. Best mogelijk dat later blijkt dat zo iemand dol is op zeehondjes, maar dat vind ik dan niet meer zo belangrijk.

JvanDeventer | 08-03-20 | 12:55
-weggejorist en opgerot-
Herr Oberst | 08-03-20 | 11:15 | 2

Niet overdrijven aub.

me163komet | 08-03-20 | 11:32
-weggejorist-
Herr Oberst | 08-03-20 | 13:59

En dan lees je dit bericht van een volkomen hersenloze D66er
Overvolle polenhotels, criminaliteit rond opvangcentra en tienduizenden vluchtelingen die hopen op een plekje in Europa. D66-Kamerlid Maarten Groothuizen zegt, op een jaar voor de Kamerverkiezingen: zet de deur open.
www.ad.nl/politiek/maarten-groothuize...

RickRD | 08-03-20 | 10:56 | 2

Dit is gewoon kwaadaardig wat die man doet.

Ik vind het ook altijd opvallend als hij dan van 99% vh volk te horen krijgt dat wij dit niet willen, hij doodleuk die ene reactie eruit haalt welke het wel met hem eens is.

Zou hij niet het volk moeten dienen?

Rohin | 08-03-20 | 11:22

@Rohin | 08-03-20 | 11:22:
Dat doet hij ook. Dat deel van het volk dat vanuit zijn/haar bubbel vind dat het allemaal wel meevalt. Dat deel van de bevolking dat op hem stemt, en je zult verbaasd zijn hoeveel dat er nog zijn.

me163komet | 08-03-20 | 11:34

Mozes kriebel nog aan toe zeg! Worden de trollen hier betaald door D66? Zijn er veel tegenwoordig!

ParaPiet | 08-03-20 | 10:24

Je hebt er best kans van dat de imam gewoon warm van trots wordt als hij deze rechtzaak had gevolgd of erbij was geweest.

Aannemen dat hij dit af zou keuren is hopeloos naïef als je het mij vraagt. Waar blijkt dat namelijk uit dan? Hebben jullie er al een gehoord over de zaak?

Rohin | 08-03-20 | 10:24
-weggejorist-
Rest In Privacy | 08-03-20 | 10:21

Wat mij opvalt is dat als een moslim voor de rechter moet verschijnen ze ineens allemaal zwakbegaafd blijken te zijn.

Reden | 08-03-20 | 10:16 | 4

Ja. En dat klopt dus niet.

overVecht | 08-03-20 | 10:21

Je hebt gelijk. Ik ben cynisch en haatdragend merk ik als het over dit onderwerp gaat. Excuses.

Rohin | 08-03-20 | 10:26

En ontoerekeningsvatbaar.

Toverkol | 08-03-20 | 11:43
▼ 1 antwoord verborgen

Manmanman wat een armoe weer deze column.

Iets zwakbegaafd en zwaar gehandicapt noemen en dan het ‘volle verstand’ erbij halen. Dat klopt al niet maar daarnaast is deze lul normaal begaafd maar zou je wel kunnen spreken van een psychische en/of psychiatrische aandoening.

Voor de rest makkelijk scoren bij je thuis publiek door, zoals je zo goed als altijd doet, autistisch door te drammen over de Islam en wat allemaal de schuld is van wat NIET zo rechts als Wilders is.

Je kan niet van alle zaken verstand hebben Feynman. Hoe graag je dat ook pretendeert. Hou je weg van onderwerpen in het psychische spectrum want je bent mbt tot die onderwerpen minder wijs dan een zwakbegaafde er zelf over is... te dom om te poepen.

overVecht | 08-03-20 | 09:40 | 9

Ik snap wat je bedoelt, er is een duidelijk en belangrijk verschil tussen zwakbegaafd zijn en het hebben van een geestelijke aandoening.

Enige en engste dingetje is wel dat je hetzelfde gedachten patroon volgt als de gemiddelde D66 rechter: Jij hebt niet alles voor 100% bij het rechte eind we richten de aandacht op de boodschapper die is FOUT FOUT FOUT.
En de dader? Die wandelt over een paar jaartjes weer lekker over straat om weer de fout in te gaan.

Het gaat om het principe dat iemand die duidelijk een geestelijk probleem heeft zo lang weg kan komen zonder (onder dwang) opgesloten te worden. Het punt is duidelijk en goed.

DatInternetDingetje | 08-03-20 | 10:21

Je hebt gelijk OverVecht, Goklul is niet zwakbegaaft. Wat je hier ziet is de Islam in zijn originele verpakking, en Feynman is ook nog naief door te vermelden dat hij graag had gezien dat de haat predikers aanwezig geweest waren bij dit proces, onzin ! dit is wat de haatpredikers in de moskeeën willen dat een trouw volger doet !
De Islam zaait dood en verderf, het wordt ze met de paplepel ingegeven.

Eddy Spagetty | 08-03-20 | 10:47

GS is geen onderafdeling van de GGZ. Feynman heeft weer een nette column afgeleverd. Hij ziet wat hij ziet en wij zien het allemaal ook. Hij had er nog bij mogen zetten dat Bekir makkelijk is weggekomen met zijn fopstrafje maar je kan nu eenmaal niet alles hebben.

eastender | 08-03-20 | 11:53
▼ 6 antwoorden verborgen

OT: ik zie dat sommige reaguursels weggejorist zijn, maar nu we een nieuwe
chef-inhoud hebben met de naam Boris, moet het dan niet weggeborist worden?
Zo maar een vraag hoor, verder prima werk en begrijpelijk ook.
Back To Topic.

EEnzame SchizofrEEN | 08-03-20 | 09:17 | 3

Weggeborist en opgebokt?

Wol | 08-03-20 | 09:53

Daar staat al copyright op Wol...

Boris Badass | 08-03-20 | 11:01

@Boris Badass | 08-03-20 | 11:01:
Denk je iets origineels te bedenken...

Wol | 08-03-20 | 11:30

Lekker makkelijk om dit figuur mentaal beperkt te noemen.
Lekker makkelijk om Islam de schuld te geven.
Allemaal wegkijken.
Wist u dat Frankrijk een hele kleine Turkse gemeenschap heeft?
Redelijk goed aangepast, vrijwel nooit problemen.
Hoe zou dat toch kunnen?
Te weinig kritische massa om een parallelle samenleving te vormen.
En het ontbreken van de kweekgrond daarvoor; kweekgrond als in:
- integreren eisen noch bevorderen
- geen noodzaak om te werken
- bij eindeloze voortduring vertroeteld worden en de hand boven het hoofd gehouden krijgen door overheid en politiek, waardoor de groep zich logischerwijs onkwetsbaar en verheven boven de autochtone bevolking gaat voelen.
Blijf gerust met z'n allen vingerwijzen naar de Islam en Gokmannetjes, maar de werkelijke schuldigen zitten in Den Haag, en in de rest van het land op essentiële plekken een stoel warm te houden, met stllzwijgende goedkeuring van de Nederlandse samenleving.

jemagookniksmeer | 08-03-20 | 09:08 | 4

Exact. We hebben tenslotte zelf al die kabinetten bij elkaar gestemd die dit -middels wegkijken, ontkennen en andersdenkenden verketteren- mogelijk maakten, misbruik makend van het "dit nooit weer" schuldgevoel dat vanuit de tweede wereldoorlog is blijven hangen, en wat ertoe heeft geleid dat iedere vorm van commentaar of discussie onmiddellijk werd afgekapt door de persoon weg te zetten als bruinhemd, fascist of guur rechts. Van dat -door onszelf bij elkaar gestemde beleid- gaan onze kinderen de komende decennia de vruchten plukken.

me163komet | 08-03-20 | 10:05

Tja en met die algerijnen in frankrijk gaat het fantastisch

trottle | 08-03-20 | 10:45

Jezus wat een slechte tegel. Hulde zeg....

Lorejas | 08-03-20 | 15:14
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Chuck the plant | 08-03-20 | 08:55

U denkt misschien kijk die Gokkie eens raar lopen, dat komt namelijk mijn hele kont staat open. Ik zit namelijk in het gevang en regelmatig is in mijn cel een gangbang. Bubba en zijn maten hoorde ik laatst nog praten, mijn god, Tanis die heeft pas een flexibele anus!

Misterspok | 08-03-20 | 08:53 | 1

Bubba en het woord flexibel, dacht het niet. Het woord uitkeringsspychificatie dat haalt ie , zo uitgespoken, net.

Ernst Oosters8389 | 08-03-20 | 09:46

De islam is inherent gewelddadig, ondemocratisch, vrouwonvriendelijk en nog meer van dat soort zaken die we in Nederland niet willen zien. Mensen die de islam aanhangen hebben simpelweg geen plek hier. Het conflict blijft doorgaan totdat de een of de ander wint.

Nederland80 | 08-03-20 | 08:33 | 1

Dan weet ik wel wie er wint; de islam. Want Nederlanders zijn een volkje dat is omgekweekt tot genderneutraal, metroman, anti geweld, uiterst beschaafd, overheidsgetrouw, en vooral afwachten wat die zelfde overheid voor je beslist. Kan heel goed werken als je een bevolkingssamenstelling hebt die vrij homogeen is, maar NIET als je allerlei culturen binnenhaalt uit landen die een agressieve godsdienst aanhangen en waar de overheid gewelddadig en repressief is. Die zien die -ondertussen steeds verder beperkte- vrijheid hier namelijk niet als vrijheid, maar als een zwakte die kan -en moet- worden uitgebuit.

me163komet | 08-03-20 | 11:08

We weten allemaal hier op GS wel, hoe dit ongeveer zal gaan verlopen. De dader (dat hij eeuwig jeuk achter zijn oogballen mag hebben) gaat voor lange tijd achter de tralies in Vught, waar hij, zoals ook al geschreven, met respect door de mede gevangenen zal worden behandeld, niet omdat ze bang voor hem zijn, maar omdat hij deed, wat zij graag hadden willen doen.
Omdat Nederlanders over het algemeen een bepaald beschavingsniveau hebben bereikt (althans...), wat zich onder meer uit in het best wel groot aantal mensen dat steevast op links blijft stemmen 'want dat is wat beschaafde mensen doen', kan het voorkomen dat dit stuk verdriet zelfs vrij zou kunnen komen. Refererend aan ene Volkert, die 'maar' 1 persoon wist om te leggen.
En hier komt dan de spagaat. Ik ben netjes opgevoed (dank aan ouders), probeer mijn kinderen ook netjes op te voeden. Stel nu, dat ik, of een andere 'eenvoudige' Nederlander, zo'n haatvertegenwoordiger het leven ontneem. Op dat moment verlaag ik me min of meer tot vergelijkbaar niveau, althans, dat doen de linkse wappies mij geloven. Een oplossing zou zijn dat ik de religie van de haat zie als bron van ellende en dat inzicht gebruik om mijn daad moreel te verantwoorden. Helaas is de wet daar niet zo vrij in.
Ofwel, wat zorgt ervoor dat een beul gerechtvaardigd zijn daad doet?
Ik denk dat wet, opvoeding en/of beschaving nog in de weg zitten.

EEnzame SchizofrEEN | 08-03-20 | 08:33 | 4

Als uitweg één keer per jaar de oude Death Wish vigilante films
bekijken is ook geen oplossing.

Ernst Oosters8389 | 08-03-20 | 09:58

Ik wil het wel voor je doen.
Kijk je toch gewoon even beschaaft weg. Ik heb weinig gewetensbezwaren wat dit betreft.

Rohin | 08-03-20 | 10:21

En dat is dus het allerergste aan de weg die nu bewandelt wordt. Een beetje meer licht (verfrissende waarheid) en inzicht is broodnodig. Om te leven als een lammetje zul je af en toe een leeuw moeten (kunnen) zijn. (vrij naar Yvonne K Chappelle).
In plaats van deugden te (laten) ontwikkelen die je in staat stellen om voor jezelf op te komen, beschermt men mensen liever tegen elk ongemak. Daarmee verdwijnt het ongemak niet, het groeit juíst.
Als de waarheid niet gesproken of gezocht kan worden, door opgelegde taboes dan zal de leugen (het duister) gaan regeren. In het duister ziet men niet wat er schuilt en dus is het onmogelijk je ertegen te verdedigen. Én in het volmaakte duister doet elk licht pijn aan de ogen. youtu.be/Eum-rR934sQ

ratelaar | 08-03-20 | 10:51
▼ 1 antwoord verborgen

Als je het licht aandoet ben je racist. De betekenis van dat woord begint wel te vervagen. Toch geldt het nog steeds. Daarom krijgt deze debiel wel een straf maar een te korte en komt hij vervroegd vrij met tussendoor ook nog proefverlof.

Het is gewoon wachten op de volgende moord van hem.

Rest In Privacy | 08-03-20 | 08:19 | 2

De straf is nog niet uitgesproken, dus je lult uit je nek.

Ridde Rogter | 08-03-20 | 08:23

@Ridde Rogter | 08-03-20 | 08:23: Ja nou en of. Het is niet zo dat er in het verleden genoeg rare kromspraak is geweest om een verwachting als die van Patatter te rechtvaardigen. Nee, laten we eerst afwachten wat de rechter zegt, dan heel verontwaardigd zijn en de volgende keer weer als een klein verwachtingvol kind omhoog kijken naar meneer de rechter en wèèr verbaasd zijn. En verontwaardigd.

Maar er is niks structureels mis met onze rechtstaat. Sterker, de suggestie dat er wel iets mis is met onze rechtstaat ondermijnt het vertrouwen in die rechtstaat, en het allerslechtste voor een rechtstaat is dat er geen vertrouwen meer is in die rechtstaat. Dus ja, wat Patatter doet is staatsgevaarlijk en eigenliijk zouden ze hem op moeten sluiten. Voorgoed. Wat dat wat HIJ doet, dat is pas gevaarlijk. Niet die Gokman. Dat is een incident, een verwarde man.

Sans Comique | 08-03-20 | 09:15

Zo gek als een deur en geen impulscontrole. Föhnen doet waar in zijn omgeving alleen over gepraat wordt.

Abu Bachouca | 08-03-20 | 07:55 | 1

Ik neem aan dat je met föhnen het stuk menselijk afval bedoeld.
Het vreemde is, dat ik een hoop linksige collega's heb, die stellig blijven ontkennen dat die omgeving (soit, laten we gewoon de islamisten zeggen) juist totaal niet zo spreekt.
Als ik dan vraag of ze arabisch of berber spreken en elke middag in de haathutten rondlopen, is het antwoord nee, want respect en ieder moet zijn ding mogen doen. Dat dat ding dan het kweken van haat jegens je omgeving is...

EEnzame SchizofrEEN | 08-03-20 | 08:37

Het opleiden van zwakbegaafden is niet voorbehouden aan de islam.. Elke religie, politieke partij of "beweging" drijft op goedgelovigheid laagbegaafden. En daar komt al millennia niets goeds van.

Ignatius J Reilly | 08-03-20 | 07:50 | 7

@Crossing_The_Rubicon | 08-03-20 | 08:12: zijn er priesters die oproepen om je op te blazen of anderen jouw wil op te leggen. De islam moet hervormd worden net als de kerk destijds.

Sjefke_pro | 08-03-20 | 09:00

@Heiner | 08-03-20 | 08:32: Het zijn wel de Christenen die daar de problemen hebben aangestoken. Weliswaar niet uit de naam van Christus, maar uit naam van de Heilige Dollar. Het westen en Saudie Arabië wilden persé voorkomen dat er een goedkope gas- of olieleiding vanuit Rusland en Iran de Middellandse Zee zou bereiken. Toen vond men Assad opeens een gevaarlijke dictator, die zijn eigen bevolking met gifgas zou bestoken (waarvan overigens nooit enig bewijs is gevonden). Voorheen leefden alle geloven - inclusief Christenen - samen in Syrië. Men kon zijn eigen geloof aanhangen en er was een behoorlijke welvaart in de stedelijke gebieden. De keerzijde was dat je niet vrij was in het bekritiseren van Assad en zijn partij en dat sommige mensen meer privileges hadden dan anderen.
Door het bewapenen van de oppositie en het sturen van de extremistische tak van de Islam door Saudie Arabië is de hele situatie in Syrië geëscaleerd en staan de vluchtelingen nu voor onze poort.
Het is dus te kort door de bocht om te zeggen dat deze situatie alleen de schuld is van de Moslims.

Willy_Wuiles | 08-03-20 | 09:01

@EEnzame SchizofrEEN | 08-03-20 | 08:58: De Koran is een aaneenschakeling van rechtvaardiging voor de onderbuik van primitieve mannen. Het is door een sterk sexueel gefrustreerde machtswellusteling geschreven en als er al teksten in staan die oproepen tot vrede zijn dat teksten uit de tijd dat hij nog een onbeduidend lokaal stamhoofd of iets dergelijks was. Pas toen hij echt aan de macht begon te ruiken ging hij los op alles wat in zijn ogen (niet die van Allah) en liet zijn zich in zijn kaarten kijken.

Heb je in een opwelling je vrouw geslagen? Mag en soms móet dat zelfs van de Koran. Ah, je hebt je oog op de dochter van je buurman laten vallen? Nou het treft, die is ongelovig (of zij draagt geen hoofddoek dus de vader voedt haar slecht op) dus móet je hem zelfs doden, het liefst zo gruwelijk mogelijk, en zijn dochter met geweld opnemen in je kudde. Iedere dierlijke drift de in je op komt mag je uiting en opvolging aan geven en op reageren, zolang je je medegelovige mannen maar een beetje ontziet. Dàt is de essentie van de Koran.

Sans Comique | 08-03-20 | 09:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Het hypocriete is inderdaad dat iedereen zijn best lijkt te doen het gedachtengoed dat ten grondslag ligt aan het de ‘denkbeelden’ van deze zwakbegaafde zoveel mogelijk te negeren. Alsof het zijn zwakbegaafdheid zelf is die hem tot zijn daad bracht. Dat is dus inderdaad niet het geval natuurlijk, het gaat hier om het gif van de extreme tak van de islam, een tak die helaas niet klein is getuige eerdere aanslagen en uitingen in Europa. De meeste politici staan vooraan om dit te negeren. Ze stoppen hiermee hun kop in het zand. Over extreem rechts gedachtengoed en waar dat allemaal toe kan leiden schreeuwen ze moord en brand. De hypocrisie ten top!

duh! | 08-03-20 | 07:48 | 1

Ik kan geen links posten, maar google op "Verstandelijke handicap als taboe" en je krijgt een artikel uit de Volkskrant van 2007. Dat zegt eigenlijk alles al.

Heiner | 08-03-20 | 08:42

Wie is schuldig? Iemand die hem een pistool verkocht of het systeem van personen die het goed vonden om hem na een verkrachting uit 2017 hem op 1 maart 2019 vrij te laten. En wat er toen gebeurde hadden ze nooit kunnen bedenken.....
Die gast zat 2 jaar vast en hield zijn mening voor zich in de gevangenis?!?!?! En later bleek ook dat ie een laag iq had? Dus al de tijd geen onderzoek naar hem? Ik weet zeker dat rr verslagen zijn van het gedachtegoed van meneer, maar dat komt nooit naar boven.

Sjefke_pro | 08-03-20 | 07:47 | 1

Wie is schuldig? Iedereen die met gezond verstand had kunnen bevroeden wat er zou gaan gebeuren maar daar om ideële en politiek gemotiveerde redenen van weg keek. Die keten van verantwoordelijken begint bij zijn behandelaars (en de rechter) en eindigt bij de kiezers.

Sans Comique | 08-03-20 | 09:25

Een paradigmaverandering zou verfrissend zijn. Gaat voorlopig nog niet gebeuren. Zie ook de ophef rondom Hufnagel. Je kunt nog zo de waarheid spreken, de linkse inclusiviteit, progressiviteit en diversiteits ideologie heeft nog veel, heel veel mensen die liever voorgekauwde denkbeelden, een wij/ zij wereldbeeld tot zich nemen.
De meeste mensen kunnen of durven geen originele gedachte formuleren. Het openlucht gesticht Amsterdam laat zien hoe hardnekkig en verstikkend een ideologie kan zijn. Heel divers zo lang iedereen maar exact hetzelfde is, met uitzondering van de huidskleur want kleurenblind is men absoluut niet.

ratelaar | 08-03-20 | 07:41

Op het moment dat een moslim politici gaat bedreigen dan wordt men wel bang en pas dan komen er regels en dat weet de regering ook. Dus zolang laffe terroristen burgers vermoorden is het veilig voor de beleidsmakers. Zo werkt het

Sjefke_pro | 08-03-20 | 07:34 | 2

Klopt niets van, is wensdenken. Zie Wilders.

ratelaar | 08-03-20 | 07:43

@ratelaar | 08-03-20 | 07:43: Dat is dan ook één van de twee politici die het verdienen (wegens er naar gemaakt hebben en er om gevraagd en zo) om met de dood bedreigd te worden.
"What I have against religion is that it makes perfectly sensible people do and justify the most horrible behavior."

Sam Harris.

Sans Comique | 08-03-20 | 09:30

G*dT, heb niet alles gevolgd maar je hoeft echt geen schurk turk te zijn om letterlijk te geloven in een analfabete epileptische boodschapper van de woestijngod!
Ook al zouden we de godsdienst en inteelt buiten beschouwing laten... de waanzin blijft;-)
Dweilen met de kraan open schijnt bij de drasdelta te horen...
*CcMed*

kapitein oosterlng | 08-03-20 | 06:53

Het gedachtegoed van Gokmen T komt van Hilfet Devleti, ook wel Kaplan beweging genoemd. Deze club is in Duitsland verboten. Diens vader en broers zijn daar lid van.

malang | 08-03-20 | 06:00

SCOOP - Jetten gaat eerdaags vervangen worden door partijgenoot Kaag.
Het was leuk geprobeerd van Pechtold.
Jetten tegenover het electoraat van Klaver zetten,
Beiden jong. Gebleken is echter dat die truc is mislukt.
Jetten heeft het niet, zal het ook niet krijgen, de broodnodige politieke X-factor.
De D66-partijtop zal uiteindelijk de realiteit onder ogen zien en de conclusie trekken dat Rob Jetten met allemaal dure woorden verstoppertje spelend, dat het er uiteindelijk onder de streep op neer komt, dat hij allesbehalve chique, staat
voor niet onderbouwde insinuaties en aantijgingen jegens een opponent, waarna Jetten los gaand over een dominant blank Europa waar geen plek is voor mensen van een andere afkomst - of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken.(?) Wat bedoelt Jetten met die uitspraken? Aannemend dat hij daarmee doelt op zichzelf.
Onlangs zei Jetten over gewelddadige misdaad in het buitenland:
Woorden doen ertoe.
Echter, wanneer alle nieuwsrubrieken 4 dagen op rij melding maken over een zeer emotionele rechtszaak na een gewelddadige misdaad in een tram in Utrecht in eigen land, waar media uitgebreid het leed van de nabestaanden en de gewonde slachtoffers wordt besproken, dan hult Rob Jetten zich in stilzwijgen. Dan gaat dit leed totaal aan hem voorbij.
Dat hij als fervent twitteraar hieraan niet één tweet aan wijdt geeft aan dat hij in zijn eigen wereldje leeft.
Als diep schamende Europeaan, heeft hij totaal geen oog, laat staan empathie voor Nederlandse slachtoffers en nabestaanden van deze tragedie.
Zijn twittergedrag beaamt zijn schandalige gedrag.
Zie hier het bewijs. ->
twitter.com/RobJetten

drs.Nee | 08-03-20 | 05:24 | 1

Wrijven in de open kond die Gökmans heet, is Turken tarten.
Turken, die D66 zo hard nodig heeft, om al die vermeende oorlogsvluchtelingen hier naartoe te halen.
In zijn Tweet van 6 mrt j.l. praat Jetten als een pubertje.
“ We leven met bijna een half miljard mensen op het meest welvarende continent van de wereld. Maar als mensen op de vlucht voor oorlog en geweld op onze beschaving rekenen, is die ver te zoeken.”.
Wellicht dat, opgeteld, er 100 miljoen mensen zijn die “rijk” zijn( met name Noord-West Europa), de rest, en vooral het Zuiden en lidstaten in het Oostblok, zijn zo arm als een luis.
Linkspopulistisch gelul van Jetten.
Inderdaad geen woord over mensen, dichter bij huis, die een drama hebben meegemaakt en waarbij de dader ze letterlijk en figuurlijk in het gezicht spuugt.
Door de mening van minstens 5 milj.
Nederlanders te negeren, spuugt Jetten hier ook al die mensen de bek vol.
Evenals Asscher en Rutte.
Door PVV en FvD uit te sluiten, daarbij opgeteld, de mensen uit andere partijen, die ook kritisch zijn tav het asielbeleid.

Ruimedenker | 08-03-20 | 07:37

Niets van wat dit stuk afval doet, zegt of faket is relevant. Het enige dat telt zijn die beelden uit de tram.

MickeyGouda | 08-03-20 | 04:00

Het ergste is dat een laag IQ, zwakbegaafdheid of een stoornis vaak een reden is voor een lagere straf. Terwijl juist dit soort criminelen echt niet beter weten en niet kunnen worden geneesd in een omgeving wat juist reïntegratie in plaats van straf voor ogen heeft.
Juist iemand die niet kan leren door een stoornis moet na een delict zo lang mogelijk opgesloten worden. Logica en empathie werkt niet om beter gedrag te verkrijgen. Keihard straffen wel. Pavlov

Olleke | 08-03-20 | 01:20 | 1

Pavlov gaat er vanuit dat die hond daadwerkelijk een andere voorkeur krijgt en daar heeft hij ook gelijk in. Iemand als Tanis kun je niet veranderen. Die moet je alleen maar hard straffen, gewoon ter vereffening, als zuivere wraak, niet om iets te bewijzen of om zijn voorkeuren te veranderen.

GeenHeil | 08-03-20 | 03:07

niks zwakbegaafd........... is gewoon een klootzak.

grapjasz | 08-03-20 | 00:43 | 6

@Olleke | 08-03-20 | 01:08: kut dikke vingers.
... zijn advocaat. Behalve links weet iedereen dat inteelt tot imbiciielen leidt.
Aan de andere kant kunnen linkse mongolen natuurlijk het onderscheid tussen inbicielen, mongolen en zwakbegaafden niet maken. Maar ze kunnen hen wel verdedigen ten koste van u

Olleke | 08-03-20 | 01:14

Zo is het. Wie kan moorden als een beest, kan behandeld worden als een beest. Gewoon in de EBI opsluiten voor de rest van zijn miserabele leventje en acht keer per dag van voren tot achteren en van onderen naar boven grondig visiteren en twee wilde zwijnen in zijn cel bij hem opsluiten. Wel op een veilige afstand, zodat hij ze geen pijn kan doen. Moet hij dag in dag uit naar varkens kijken en naar hun geknor luisteren en de gevangenen die zich goed gedragen mogen hem een keer per week bekogelen met de uitwerpselen van die zwijnen. En dat moeten ze met alle moslims doen die in een gevangenis zitten. Op het menu staat varkensvlees, s`ochtends, s`middags en s`avonds.

GeenHeil | 08-03-20 | 01:28

Alleen witte mannen kunnen klootzakken zijn. Tuig als dit is het gevolg van de onderdrukking door die witte klootzakken. Een slachtoffer dus.

Sans Comique | 08-03-20 | 09:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Blij dat iemand dat eens benoemt. Deze rat (*) is te dom om dat zelf allemaal te bedenken, de echte verantwoordelijken zijn degenen die dit vergif in zijn kop hebben geplant.

(*) met excuses aan de diersoort

gekwetst | 08-03-20 | 00:26

Je mag niemand veroordelen wegens het hebben van aangeleerde denkwijzen en gedrag. Rekenen wordt ook aangeleerd, net zoals geschiedenis en klimaatellende.

Leptob | 08-03-20 | 00:20 | 1

U is wel erg naïef. Aangeleerd?

ristretto | 08-03-20 | 07:35

W̶e̶ they created a monster...

Air van Boven Dorens | 08-03-20 | 00:20

Een slachtoffer dat alle beelden wil zien is een migrantenmeneer die met hulp van een bedenkelijke ‘juridisch adviseur’ een slaatje uit deze gruwelzaak rond pisvlek T. wil slaan. T sloeg hem over want schoot niet op andere moslims. Dus krijgt hij geen dikke schadevergoeding (van de staat, want T heeft geen geld) en probeert dat zo alsnog af te dwingen. Opzouten met die theorie van het weigerende wapen. T richtte misschien op hem maar zag dat hij niet in de juiste categorie viel.

Spiderman1 | 08-03-20 | 00:15 | 1

Dat dus.
Iedereen weet dat moslims bij dit soort aanslagen doorgaans vrijuit gaan.
Ook Gökmen zegt dat hij handelt namens zijn necrofiele demon, allah, en dus geen moslims mocht doden.

Het draait om geld.
Geld dat wij "ongelovigen" wéér mogen gaan dokken. Naast alle kosten voor de echte slachtoffers, en de ontelbaar veel hogere kosten voor de "behandeling" van de onbehandelbare Gökmen.
Maar bij deze en talloze andere kosten moeten we maar niet teveel stilstaan. Hoe zei Balkenende dat ook weer? "Het draait om mensen".
Precies ja. Jammer van de slachtoffers. Dat zijn nu geen mensen meer.

Dandruff | 08-03-20 | 00:39

Inderdaad, vinger op zere plek. Wie hebben hem zo gemaakt... vader zwaar gelovig? kennissen,moskee? Zoek dat uit justitie!

ger1306 | 07-03-20 | 23:50 | 2

Antwoord: de islam is verantwoordelijk. De islam moet als islam, als ideologie worden veroordeeld, zoals ook het nazisme als ideologie veroordeeld is. Het moet worden uitgebannen.

GeenHeil | 08-03-20 | 00:36

Eigenlijk begint uw piramide van schuldigen aan de top mijn waarde Feynman. En op die top zitten vooral de politiekers van linkse signatuur, geholpen door de degenen die hen lippendienst bewijzen.

Zíj zijn het die deze lieden massaal lieten binnen stromen. Zij zijn degenen die de mensen die er terechte vraagtekens bij zetten demoniseren en in een Cordon Sanitaire opsloten. Zij zijn het die bij iedere nieuwe door de islam geïnspireerde wandaad maar keihard op de "het heeft niets met de islam te maken!" drum bleven roffelen. Oók als de bewijzen overduidelijk aanwezig zijn dat de islam hier wèl alles mee te maken heeft. Zij zijn het die ook nu nog het sleetse deug liedje afspelen en ons een vals schuldgevoel aan proberen te praten. Het is onze plìcht om al die lieden bij de Griekse grens in ons hart te sluiten en op te nemen, anders zijn we een stel vieze n*zi's, racisten en PVV stemmers. Ook als dat opnemen betekent dat het merendeel helemaal geen vluchteling is maar agressieve profiteurs die slechts op de potten goud afkomen. Zij zijn het die voor lief nemen dat daar onmenselijke slachters tussen lopen die eigenlijk voor een tribunaal wegens grove schendingen van de menselijkheid zouden moeten staan. Zij zijn het die hele groepen aan minderheden (Joden, homo's, vrouwen e.d.) in dit land onder de aanstormende islamitische trein gedonderd hebben omdat ze het hoofd liever afwenden dan Fortuyn/ Wilders etc. gelijk geven. Zij zijn tenslotte het gezicht van de menselijkheid, het Linkse ideaal van "alle Menschen wirden brüder sein!" Ook als al overduidelijk gebleken is dat de binnen komende groep daar helemaal geen interesse in heeft. "Rechts" zal en moet het gezicht van de onmenselijkheid zijn, ook al is het nu juist de rechterzijde die het opneemt voor de vrouwen, Joden, homo's etc. Dit toegeven zullen ze nooit, want dan moeten ze in de spiegel kijken en beseffen dat het grootste monster niet Wilders of Fortuyn heet, maar dat het hen 's morgens in de spiegel aanstaart. Want het zal door hún 'goedheid' zijn dat alle zo moeizaam verworven vrijheden als een nachtkaars in de duisternis zullen uitdoven. En dat, dát zal ik hen tot aan mijn dood kwalijk nemen!

Sjefke7807 | 07-03-20 | 23:47 | 5

Goed stuk, Sjefke.

ploppy | 08-03-20 | 01:41

Volgens mij ontbreekt het er aan dat we wederkerigheid in ruil voor vrijheid niet (durven) eisen. Zo kan het zijn dat de vrijheid van religie onder druk komt te staan doordat o.a. de moslim broederschap en al zijn afgeleiden diverse islamitische instellingen in Nederland gijzelen. Het is meespelen of je bent ongelovige of afvallige en wat moet er met andersdenkenden gebeuren volgens die uitleg van de islam?
De vrijheid van religie staat ernstig onder druk voor liberale moslims door radicale totalitaire stromingen van de islam. En het wordt toegestaan.

ratelaar | 08-03-20 | 07:57

@ratelaar | 08-03-20 | 07:57|
"We" zijn inderdaad véél te laks geweest met eisen stellen toen men hier kwam. Daar heeft u gelijk in. Het zal ons nog danig gaan spijten dat dit is nagelaten.

Er ìs geen liberale islam. Die twee dingen staan diametraal op elkaar. De islam is totalitair vanuit zijn beginselen. Er is ook maar één uitleg. Er zijn geen meerdere versies van de Koran. Er is één Koran, één Sira, wat Hadith en de culminatie van deze trilogie, de Sharia. Moslims die niet erg strikt in de leer zijn, zijn prima mensen maar slechte moslims. Dat zeg ik niet, dat zeggen de teksten. Moslims die de teksten zo nauwgezet mogelijk volgen zijn voorbeeldige moslims, maar vaak bijzonder onprettige mensen. Iedere samenleving waar de islam zijn intrede deed is uiteindelijk verloren gegaan (Afghanistan was ooit 100% boeddhistisch) of verzandt in oorlog totdat, òf de islam verdreven is, òf de gastsamenleving ten onder is gegaan. Ik wou dat er meer smaken waren, maar dit is helaas niet hoe het uitpakt zoals de geschiedenis ons laat zien.

Sjefke7807 | 08-03-20 | 13:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Zelfs al zouden veel vaker aanslagen gepleegd worden of eerwraak worden genomen: waar het vandaan komt en hoe het mogelijk wordt gemaakt moet zo snel mogelijk weer terug het duivelse doosje in gestopt, want de mensen wíllen het niet zien. En mensen kiezen voor diegenen die de rechtsstaat vormen. Dan gebeurt er dus niets. En de mensen die er wat van zeggen of het aantonen worden als rascist of fascist bestempeld. Zo gaat dat in dit land. De rechtsstaat is allang vleugellam.

Jan, Leiden | 07-03-20 | 23:27

Zolang er op links een wedstrijd gaande is met als inzet wie het meest deugt is het lastig problemen aan te kaarten.

donkieshot | 07-03-20 | 23:25

Homoseksueel is een zwakbegaafd woord. Moet zijn homo-erotisch.

koperbij | 07-03-20 | 23:19

Ach Feynman, je legt de vinger op de zere plek, maar het probleem is dat de denkbeelden op basis waarvan hij tot zijn daden kwam niet bekritiseerd mogen worden en dus immuun zijn. Elke Islamitische terreurdaad wordt losgesneden van de Islam, ook als de dader zich letterlijk en nadrukkelijk beroept op de Koran en uitschreeuwt dat hij met zijn gruweldaad De Verhevene wilde dienen. De Heilige Teksten blijven heilig, want elk beroep op die teksten door lieden die dood en verderf zaaien wordt vakkundig omgekat naar "misbruik" of op z'n minst een "foute interpretatie". De Verhevene wijkt daarmee telkens terug, en ook de Profeet (de Duivel hale hem) blijft onaantastbaar.
Hoe anders vergaat het de terrorist die zich beroept op rechts-radicaal gedachtengoed. Dan wordt nooit gezegd dat de betreffende persoon die ideeën verkeerd heeft geïnterpreteerd of misbruikt. Integendeel, dat gedachtengoed is nooit immuun maar wordt volledig verantwoordelijk gesteld voor denken en handelen van de aanslagpleger en wordt daar nooit of te nimmer van losgesneden.
Wat is het verschil? De aanwezigheid dan wel afwezigheid van een God, een Jahweh, een Allah, een Verhevene, het bestaan van een Bijbel, een Tenach, een Koran, de historische macht van een gevestigde monotheïstische godsdienst.
Alles wat er niet deugt aan die Islam is onbespreekbaar, is zwaar taboe, ook en vooral buiten die Islam zelf. We hebben het lef niet om die Islam kritisch te bevragen. En de moslim, gematigd of niet, weet dat, voelt dat en doet er bewust of onbewust zijn voordeel mee.
Figuren als Tanis zijn het product van dit stelsel van taboes. In zekere zin zijn wij allen verantwoordelijk voor het in stand houden van dat stelsel. Hoe langer wij die Islam met rust laten des te krachtiger wortelen deze taboes in onze samenleving.

Schoorsteenveger | 07-03-20 | 23:00 | 3

Aanvulling: net zolang totdat er een kantelpunt ontstaat waarin er d.m.v. terreur op meningen geen mening meer gegeven durft te worden. Op zo’n moment is de dictatuur een feit en zit een land of volk volledig in de tang. Het is een beproefte methode met een degenererend effect waarbij een minderheid uiteindelijk de meerderheid haar wil oplegt. Zoiets moet men ten alle tijden aan zien komen en voor zijn: lees recent bericht in de media van meisjes op de lagere school welke de volgende tekst moeten reciteren: … ‘I belong tot he Devil’ (bron: zweden, lagere school, verontruste moeder). Ik kan geen link plaatsen.

Sw.Dwaallicht | 07-03-20 | 23:22

Wat je beschrijft dat je niet eens een blasfemie wet hoeft te hebben om hem op te leggen. Hoe anders is dat wanneer je wederkerigheid zou willen eisen.

ratelaar | 08-03-20 | 08:02

Vergeet de grote rol hierin van de media niet, de propagandakanalen van de gevestigde politiek. Die zijn de reden dat het volk, dat dagelijks hun manipulerende mantra’s over zich krijgt uitgestort, aan het einde van de rit weer het juiste vakje rood kleurt.

me,myself and IK | 08-03-20 | 11:02

Hij leeft in een parallelle samenleving mede mogelijk gemaakt door een naïef links regressief volkje.

BozePaarseMan | 07-03-20 | 22:58 | 1

Hij staat juist middenin de samenleving en hij maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hem zijn geboden. Dit IS de samenleving van vandaag de dag. Meneer Tanis volgt gewoon de normen die heden ten dage gelden in onze samenleving.

GeenHeil | 08-03-20 | 00:29

Nee , hij is niet alleen, elk jaar komen er zo tienduizenden binnen.

Kim-Jung-Un | 07-03-20 | 22:57 | 1

Om dat te voorkomen moet worden uitgezocht hoe de zwakbegaafde crimineel Tanis überhaupt een verblijfsvergunning kom krijgen.
Daarom Kamervragen: waarom loopt een Turk met een hersenbeschadiging hier in de Wajong of Bijstand terwijl hij ook Ad kunnen worden uitgezet?
Met welke instanties heeft hij allemaal contact gehad? Wat heeft dat bij benadering gekost?
Zoiets kan het ministerie van Justitie heel makkelijk uitzoeken.

theo-is-dood | 07-03-20 | 23:20

Moge,
Neeh, dat meen je niet ! Was hij niet in zijn eentje?
Nee, er stont nog een radicale bloemen plukker en een gefrustreerde” louis vouton harde tasjes” mepper naast.
Donder toch op met het slappe gezwets, Iedereen weet waar het probleem is maar doel treffende acties blijven uit omdat dat te veel op effectiefe zoekingen “ razia” gaat lijken.
Het woord dat onomverbindelijk is verbonden met zeer enge toestanden.
En ja ,als deze “search” zeer rigoreus wordt uitgevoerd dan is succes verzekerd.
Maar als ik naar wapens of Drugs zoek zijn de illegalen of/en terrorisme een leuke bijvangst als niet de grootste.

Datgingniegoed | 07-03-20 | 22:53

Dat is een zeer goed plan.

"De beul bond de veroordeelde op een wagenwiel, brak zijn ledematen en bracht hem daarna soms ter dood om het lijden te bekorten."

Klinkt perfect! - Met uitzondering van het gedeelte na "en." Lekker lang laten lijden.

GeenHeil | 07-03-20 | 23:00

Bedenk liever hoe wij als machteloos stemvee de komst van nog meer zwakzinnige inteelt moordenaars kunnen voorkomen. Tanis had helemaal nooit in Nederland mogen zijn.

theo-is-dood | 07-03-20 | 23:24

Als zijn doel is om tbs te krijgen dan is dit een geniaal plan.
Zijn advocaat grijpt dit gedrag al aan om het die kant op te sturen.
Binnen 5 jaar op begeleid verlof om, of te verdwijnen, of nog een slag te slaan. Hopelijk prikken de rechters daar doorheen. Deze harteloze hufter moet levenslang krijgen, zodat hij nooit meer buiten komt.

Ben-Bataaf | 07-03-20 | 22:46

Belachelijk dat de slachtoffers niet alle beelden mogen zien. Het lijkt me van belang voor de procesvoering dat de slachtoffers wel alle beelden kunnen zien, omdat ze dan eventueel hun verklaringen kunnen toelichten, ook als uit de beelden blijkt dat ze een bepaalde gedraging misschien verkeerd hebben ingeschat.

Het is ook belachelijk dat dit stuk ongeluk gewoon vrij rondliep, na alles wat hij al had misdaan. Hoe is het mogelijk dat een zeer sadistische verkrachter, die ook nog eens een kopstoot uitdeelt aan een gevangenisbewaarder, vrij rondloopt? Wie is daarvoor verantwoordelijk en waarom staan onze wetten dat toe? Hadden de personen die die beslissing hebben genomen een andere keuze kunnen maken, op basis van de wet? Ik vind het echt ongelofelijk. Wat mij betreft verdienen de personen die tot zijn vrijlating hebben beslist het om naast meneer Tanis te zitten in de rechtszaal.

GeenHeil | 07-03-20 | 22:44 | 1
-weggejorist-
Imzadi | 07-03-20 | 22:54

Er is in Nederland al een Partij voor de Verlichting, de PVV. Steun hun in strijd tegen de kwaadwillende naïviteit van zogenaamd "progressieven".

Fantomas | 07-03-20 | 22:35

Gezien het stemgedrag van het volk is de meerderheid bereid deze prijs te betalen.

Kim-Jung-Un | 07-03-20 | 22:31

Hiram | 07-03-20 | 22:03
Interessante these.
Het is niet voor niet dat ik eerder Panhuis aanhaalde. Ook hij heeft daden verricht die qua vergelding en genoegdoening de maatschappelijke queeste over de doodstraf (weer) aanzwengelen.

www.bol.com/nl/f/anne/920000010866682...
In dit boek poneert Wim Faber overdenkingen die, naar mijn idee, op iedere school bij maatschappijleer (of hoe heten die lessen intussen?) gegeven worden.
Dat wat we beschaving noemen, hoe verhoudt zich dat tot een dader van gruwelijkheden en diens straf, en tot de maatschappij (de andere mensen, de nabestaanden in het bijzonder) en hoe beschaafd het is om die gemeenschap te beschermen tegen zo'n schadelijk figuur?

Althans, dat is een van de prangende vragen. Hoe zit die norm van beschaving werkelijk in elkaar.
Ik bejubel deze vraagstelling. Want maar al te vaak wordt er, net zoals heel de koran bijkans wordt gedebiteerd, gepapegaaid dat "men de mate van beschaving herkent aan de mate van het straffen van de misdadiger".

Mensen, waar of niet?
Nou, fuck dat dus.
Denk opnieuw eens na.
In dit boek staat beslist een goede suggestie voor de vergelding van moord met voorbedachte rade - alle tijd die slachtoffer nog geleefd zou hebben zonder die 'interventie', en dan gemeten aan gemiddelde levensverwachting in NL; dat wordt het aantal jaar dat de dader moet "brommen".
(Dé manco die ik hierin zie, is dat slachtoffers van hoge leeftijd juist veel te makkelijk prooi kunnen worden).

Niettemin, dit zijn serieus interessante onderwerpen om, onder ons burgers, over te sparren.

Kudtkip | 07-03-20 | 22:30 | 1

Goeie vraag Kip. Is de hoofdvraag echter niet: moeten we beschaafd blijven tegenover een volkomen gebrek aan beschaving?

#glas prosecco omhoog gooit#

Randall3.0 | 07-03-20 | 23:23

Amen...
Mooi artikel, Feynman...

Janneman | 07-03-20 | 22:26

Goed artikel, Feynman. De dader is slechts een gevolg. Maar de OORZAAK is de linkse kerk, die de middeleeuwse cultuur waaruit de dader afkomstig is heeft binnengehaald. En dat, alleen al sinds 2015, met honderdduizenden tegelijk. Je kunt wachten op de volgende Gökman. De MSM doen hun uiterste best om de dader als een individueel en incidenteel geval neer te zetten, maar er zit een hele massabeweging achter. De dader arresteren en berechten is het paard achter de wagen spannen, alsof je continu achter de feiten aanloopt, waardoor je altijd re-actief handelt, maar nooit pro-actief. Het had nooit zo ver mogen komen, de dader had nooit deze kans moeten krijgen. Het zijn de Pechtolds, de Jettens, de Ruttes, de Klavers en de Asschers geweest die een samenleving hebben gecreëerd waarin dit kon gebeuren. Zij zijn indirect verantwoordelijk.

Motleycrew | 07-03-20 | 22:13 | 8

@Ramsesz | 07-03-20 | 22:41:

Niet zozeer lui maar voelden zich te goed voor dergelijk pauperwerk. Het was een periode waarin veel Nederlands doorstootten naar de middenklasse. Veel mensen hadden dus helemaal geen trek om asperges te steken, in vieze fabrieken te werken of schoonmaak werk te doen. Je gaat natuurlijk niet je rug breken voor een paar grijpstuivers.

koter | 07-03-20 | 22:49

‘te lui..?’ Deze terugkerende beschuldiging werd gefinancierd middels de opbrengsten van een grote aardgasbel (pVDa). Overigens herken ik geen enkele luiheid in o.a. mijn beide Opa’s (RIP), wel heb ik mogen vernemen dat er plotsklaps ‘gratis geld’ voor iedereen was, dus blijft enkel staan: de hardnekkige leugen. Hierdoor neem ik deze leugen-verspreiders niet serieus.

Sw.Dwaallicht | 07-03-20 | 22:58

@koter | 07-03-20 | 22:49:

Onzin, de meesten gingen liever aan het werk in Duitsland of emigreerden naar Canada, in Duitsland lagen de lonen hoger en werd namelijk wel een goed salaris betaald in tegenstelling tot Nederland waar men voor een mager loontje mocht gaan werken, of zoals jij het noemt een grijpstuiver...

En dat gold niet alleen voor (zoals jij dat noemt) pauper werk.
Maar de meeste Nederlanders hebben hier na de oorlog gewoon keihard gebuffeld om ons land weer op te bouwen, zeg maar de opa's en oma's van de millenials van nu die van hun eigen kleinkinderen nu nog een trap na krijgen ook.

authentic | 07-03-20 | 23:30
▼ 5 antwoorden verborgen

huh? er viel wat weg.
Nu ja, punt al beschreven - veroordeling levenslang kent clausule toekomstperspectief.
Héél anders dan TBS overigens.
Gezeten criminelen op die grond zijn niet 'behandeld' door sociologen etc.
Wel door lotgenoten en zo...

Kudtkip | 07-03-20 | 22:07

Zijn terrorisme en onderliggenre problematiek niet per definitie een manifestatie van tenminste zwakbegaafdheid? Kunnen we deze 22.699 zaken niet op voorhand doorverwijzen naar het pietje baan tribunaal en hun bevindingen over 25 jaar beoordelen?

ontstijlling | 07-03-20 | 22:05 | 3

Iemand als Osama Bin Laden was echt niet zwakbegaafd. En zo zijn er wel meer intelligente terroristen. We moeten die mensen gewoon niet in het land toelaten, zo simpel is het. En als ze hier dan toch zijn - nogmaals, ik heb dat liever gewoon helemaal niet -, dan moeten ze met een ijzeren vuist in toom worden gehouden. Het heeft geen enkele nut om een jihadist psychologisch te laten onderzoeken. Dat is net zo zinloos als proberen om te achterhalen waarom iemand gesmolten kaas niet lekker vindt en aardbeien wel en om vervolgens te proberen om die voorkeur te veranderen. Ik vind de Chinese aanpak van de Oeigoeren perfect. En, nee, wat er in China gebeurt met de Oeigoeren, dat is niet te vergelijken met de concentratiekampen van Hitler. Die Oeigoeren moeten leren dat ze Chinezen zijn en dat ze afscheid moeten nemen van Allah en de walgelijke "lessen" van Moggamed.

GeenHeil | 07-03-20 | 22:54

@GeenHeil | 07-03-20 | 22:54: misschien is "zwakzinnig" niet de juiste term. Misschien moeten we term "mens" herdefiniëren en de bijbehorende rechten al dan niet toekennen. Rest nog de vraag wie dat gaat beoordelen..

Een geciviliseerde vorm van doodstraf is ook een optie. B.v. verplicht achteraf na 10 jaar toe te wijzen aan 1 levenslang veroordeelde.. dat houdt de spanning in de TBI er een beetje in.. en geeft justitiële dwalingen de tijd om uit te razen..

Oeigoeren zijn een volk en hadden een natie moeten zijn.. het voordeel van een land is immers dat je er oorlog mee kan voeren.

Toelating zie ik als in een bedrijf. Ik neem ogenschijnlijke losers aan en geef ze een kans. Als ze het verprutsen liggen ze eruit. Moeten er uiteraard wel vacatures zijn... Als onze democratisch gekozen directie besluit dat er vacatures zijn voor berooide Syrische gezinnen help ik graag mee om ze in te werken.. als er Albanese Don Corleone's op gesprek komen.. hoe moeilijk is het?

ontstijlling | 07-03-20 | 23:47

@ontstijlling | 07-03-20 | 23:47:

"Misschien moeten we term "mens" herdefiniëren en de bijbehorende rechten al dan niet toekennen. Rest nog de vraag wie dat gaat beoordelen.."

Dat roep ik al jaren. Het woord "mens" hoeft echter niet zozeer te worden geherdefinieerd. We moeten wel beseffen dat niet iedereen die eruitziet als een mens ook daadwerkelijk een mens is. Descartes zegt het heel mooi in zijn meditaties. Ik parafraseer: dat je op straat twee figuren ziet lopen die eruitzien als mensen, wil niet zeggen dat het daadwerkelijk mensen zijn. De vraag blijft of hun kern wordt bepaald door het mensachtige.

De moslim is een koekoek. Hij laat zijn kinderen verzorgen door de westerse verzorgingsstaten en de westerling ziet niet dat die koekoek wel een erg vreemde vogel is, een vogel van een totaal andere soort.

GeenHeil | 08-03-20 | 00:15

Als Weinstein vrouwen misbruikt, dan is er een maatschappelijk probleem, volgens links althans. Weinstein is alleen maar het topje van de ijsberg. Een heleboel mannen doen bijna net zo erg.

Toen Gokman Tanis een aanslag pleegde, hoorden we (weer) van links dat het om een individueel geval gaat. Het zegt niets over zijn geloofsgenoten en ook niets over mensen van dezelfde etniciteit. Tanis wordt dan niet gezien als het topje van de ijsberg.

Ik denk dat de topje-van-de-ijsbergredenering klopt. Elke variatie in een populatie (van mensen) volgt een gaussverdeling: lengte, IQ, agressie... Tanis is een outlier in de verdeling van haat jegens Nederland en neiging tot geweld tegen Nederlanders. Meer naar het gemiddelde zit een groep die ernaar neigt om een aanslag te plegen, maar het niet doet. Nog niet althans. Tanis is zeker niet de enige, op Nederlands grondgebied, die een hekel heeft aan Nederland. Er staat een legertje klaar, de 5e colonne.

Rest In Privacy | 07-03-20 | 22:05 | 10

Ah, de sharia-lobby loopt weer te trollen.

@koter;

- Niemand in Nederland promoot kinderverkrachting en kinderporno, op een enkel extreemlinks kozp-lid na. Zelfs binnen GroenLinks is men tegenwoordig verdeeld over pedofilie.
- Daarentegen promoot de gehele islamitische wereld geweld tegen niet-moslims. Jij kunt geen één invloedrijk islamitische geestelijke noemen die jihad en sharia afwijst, en vrede en vrijheid bejubelt.
Dat verschil is essentieel.

@epustilae morales,

- Er waren natuurlijk veel meer aanslagen in NL. Denk aan de steekpartij op Amsterdam Centraal; de steekpartij bij Den Haag Hollands Spoor; het gooien van een handgranaat naar de politie door de hofstadgroep; etc.
- Daarnaast zijn er nog een hoop twijfelgevalletjes zoals het suikerspiegelverhaaltje in A'dam. Waarbij de officiële verklaring nogal afweek van die van opzettelijk niet-verhoorde getuigen en een (inmiddels ontslagen) klokkenluider bij de politie. En hoeveel moslimaanslagen heeft de politie inmiddels voorkomen?
- Los van de absolute aantallen aanslagen bestaat er ook zoiets als het relatieve aandeel. Pakweg 7% van de bevolking is dus verantwoordelijk voor pakweg 70% van de aanslagen hier. Hoe zal dat dan zijn als moslims 20%, of 50% van de NL-se bevolking uitmaken?

Het antwoord op die vraag kun je opzoeken in de rest van de wereld, waar moslims elke dag opnieuw tientallen aanslagen plegen. Als de tijd rijp is worden hier een hoop slapende jihadisten wakker.

Dandruff | 07-03-20 | 23:11

@Dandruff | 07-03-20 | 23:11: En bijna iedere blanke Nederlandse man in de Randstad heeft wel eens meegemaakt dat een Marokkaan uit het niets tegen hem begint te schelden, over Nederland. Dan merk je wel wat voor hekel ze aan ons hebben. Ik heb een keer meegemaakt dat er gehoopt werd dat er een atoombom op Nederland wordt gegooid.

En al die roof- en plundertochten die ze in onze bedrijfsterreinen en woonwijken houden. We zijn vogelvrij voor ze.

Ik heb niet het idee dat een oorlog ver weg is. We hebben nu nog genoeg (hopelijk) afschrikking, in de vorm van leger en politie.

Rest In Privacy | 07-03-20 | 23:42

Links en realiteit gaat niet samen.

donkieshot | 08-03-20 | 01:28
▼ 7 antwoorden verborgen

In een beschaafd land hoort geen doodstraf.
Zelf heb ik daar nooit aan getwijfeld.
In een beschaafd land heeft de “staat” het geweldsmonopolie en daarmee de plicht om zijn burgers te beschermen. Te beschermen tegen figuren die in een minder beschaafd land de doodstraf zouden krijgen.
Als de staat daar keer op keer in faalt, is het fundament onder de beschaving en het fundament onder het niet hebben van een doodstraf verdwenen.

Tijd om mijn principes aangaande de doodstraf maar eens te herzien.....

Hiram | 07-03-20 | 22:03 | 1

Goed punt, zet mij ook aan het denken.

Dah K3vl4R | 08-03-20 | 04:51

Binnenbaan | 07-03-20 | 21:39
Ik kan prima omgaan met advocaten die misdadigers bijstaan - hun rol moet er namelijk ook zijn. Dat erken ik ten volle.

Waar ik niet mee in kan stemmen, is de welhaast triomfantelijke wijze van mediavertoon door de aangewezen advocaat van G.T.
Als is hoe geweldig het toch is dat hij, ondanks het gespuug etc., deze rol heeft in onze fraaie rechtsstaat. Dat vergeef ik hem zelfs, want daarin heeft hij sec gelijk.

Waarin hij, naar mijn idee, de mist in ging met z'n autonome slotpleidooi (want G.T. wilde zijn raadsheer in niks kennen) was dus het pleidooi voor géén levenslang, omdat dit behandeling in de weg staat.
Dan moet dus wel het uitgangspunt zijn dat de te veroordelen figuur te behandelen is - iets wat onderzoek, medewerking etc. vergt.

Uit alles blijkt dat dit onmogelijk was. Minstens nog uit de bejegeningen in de rechtszaal zelf.
Uiteraard, een noviteit - zo expliciet gekant tegen dit rechtssysteem was nog niet vertoond.
Edoch, mijn bezwaar gaat over de redenatie van de advocaat, hij noemde levenslang als uitzichtloos, en met 30- iets en plus TBS had zijn cliënt tenminste nog iets van toekomstperspectief.

Snap je nu de verkeerde redenering?
Onder het juk van de EU moet iemand die heden veroordeeld wordt tot levenslang na 25 gratie kunnen worden worden verleend - dát is de factor toekomstperspectief.
Die advocaat lulde dus, als dat het er niet in zat bij zo'n vonnis.
Dat was dus vals, want

Kudtkip | 07-03-20 | 22:03 | 1

De geraadpleegde onderzoekers zuen aanknopingspunten voor behandeling, dacht ik. In dat geval doet die advocaat dus prima zijn werk.

beldewouten | 07-03-20 | 22:40

Ik ben werkzaam in het onderwijs en tot voor kort stemde de overgrote meerderheid op D66. Na het zien van de bijdrage van Rob Jetten waarin hij ontkende dat de moorden iets met de islam te maken had (terwijl Tanis het zelf toegaf) werd duidelijk wat een analytisch vermogen en oordeelsvorming de leider van D66 heeft. De kiezers weten nu waar de partij voor staat: ontkennen, deugen en antidemocratisch beleid. Rob Jetten krijgt het in z'n eentje voor elkaar de partij te decimeren. Laat hem dus vooral veel podium krijgen.

Emanuel | 07-03-20 | 22:01 | 1

Als u in het onderwijs werkt, dan bent u in elk geval goed bekend met de Gokmannetjes van de toekomst: verdeling in cijfers en in percentage van het aantal leerlingen in het basisonderwijs + speciaal basisonderwijs
opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dat...

Bijv. (2019) Den Haag: 47.791 leerlingen totaal
19.219 leerlingen (40,21 %) met NL achtergrond (incl. 2 paspoort-houders)
8.273 - (17,31 %) met Westerse achtergrond
19.921 - (41,68 %) met Niet-Westerse achtergrond

Cijfers 2018 m.b.t. achterstandsonderwijs: 8.417 leerlingen totaal
1.462 leerlingen (17,37 %) met NL achtergrond (incl. 2 paspoort-houders)
880 - (10,46 %) Westers
5.937 - (70,54 %) Niet-Westers

Wering | 08-03-20 | 01:51

Ik vind het grappig om te zien hoe erg de publieke verontwaardiging is over een zwakbegaafde moslim en zijn voorspelbare houding tegenover slachtoffers en justitie.
Maar waar was die dagenlange verontwaardiging toen Walter en Casper van W. Zo hufterig waren tegen de nabestaanden van Fleur Balkestein door haar verantwoordelijk te stellen voor het ongeluk?
Geen talkshowtafels of acht uur journaals die dit breed uitmeette, geen experts en meninghebbers die eindeloos aan het woord kwamen om hun afkeur over die twee uit te spreken?

Johanvb | 07-03-20 | 22:01 | 2

Er valt tijdens het diner een glas rode wijn over het tafellaken… U bent als gastheer zeer kundig opgevoed, en om uw gast zijn of haar schuldgevoel op te heffen gooit u ook uw glas wijn over diezelfde vlek. Resultaat: niemand heeft nog langer schuld. Zelf geloof ik niet dat Johanvb de regels van ware ethiek kent.

Sw.Dwaallicht | 07-03-20 | 22:14

Die smeerlap van een gokman speelt de halve gare om tbs te krijgen en zodoende eerder vrij te komen dan met levenslang. Van mij persoonlijk mag voor dit soort tuig de doodstraf worden heringevoerd.

Types als Jetten en de rest van deugend Nederland zijn door dat hand boven de hoofd geneuzel medeplichtig aan de zware overlast van geïmporteerde criminaliteit. C'est Ca !!!!

Hadiho | 07-03-20 | 22:00 | 1

“ Gökmen is geboren in Turkije, komt op jonge leeftijd naar Nederland en gaat in de stad Utrecht wonen. Het huwelijk van zijn ouders houdt geen stand en zijn vader keert terug naar zijn geboorteland. “
Bron: RTV Utrecht

De vader van Tanis vertrok dis weer naar Turkije. Waarom heeft de IND niet ingegrepen en Tanis met zijn vader mee gestuurd?
Waarom is deze Tanis door de belastingbetaler onderhouden, waarom is het gehele gezin niet tot ongewenst vreemdeling verklaard. Dit land is Hotel “Binnen Zonder Kloppen”

theo-is-dood | 07-03-20 | 23:34

Wie het licht weer aandoet? Niemand. De Middeleeuwen 2.0 zijn al lang begonnen. Inclusief de Paarse Pest, ook wel eens schertsend 'Corona' genoemd.

isitsoornot | 07-03-20 | 22:00 | 5

@Hadiho | 07-03-20 | 22:13: Greet heeft bewaking en Thierry is zijn leven ook niet zeker en ze worden daarnaast nog eens door de meeste NLse stemmers bespuugd. Die zelfingenomen sukkels gaan daarvoor de hoofdprijs betalen. Mij resteert leedvermaak.

isitsoornot | 07-03-20 | 22:34

@Hadiho | 07-03-20 | 22:13: hij relativeerde dat overigens wel weer in bed.. Hij had geen moeite met Marrokkaanse jongens..

Epistulae_Morales | 07-03-20 | 22:38

@isitsoornot | 07-03-20 | 22:34: ik betwijfel dat. Zij wonen niet echt tussen de problemen, toch?
En ze zijn ook een politieke meerderheid vergeleken met rechts (PVV/FvD).
En de VVD waait met de wind mee, die nu van links komt, omdat de standpunten en presentatie van rechts zo idioot zijn dat links en groen niet eens zo idioot lijkt.

Volgens mij zou rechts het gewoon een beetje slimmer moeten spelen, dan hadden we al lang geen problemen meer.

Rest nog de vraag wie nu wie naait... maar SAN echt

Epistulae_Morales | 07-03-20 | 22:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Diversity or war - F. Timmermans
Diversity and war - Islam

U mag kiezen.

Toetsenbordcomplex | 07-03-20 | 21:56

Zo sneu dat nabestaanden, overlevenden zich nog tot hem wenden in de hoop iets van spijt te ontdekken.
Kan niemand hen vertellen dat er bij dit gedrocht niks menselijks te halen valt om daarmee Eline en nabestaanden te behoeden voor nog een vernietigende zeperd. Laat zij die wijzer zijn het hen goed uitleggen. Je mag slachtoffers daar niet nog eens blootstellen. Dat vind ik!

Rest In Privacy | 07-03-20 | 21:56

Ik vind part time sekte aanhanger, vrouwenhater en zelfbenoemde trambeul Gökman Tanis het ware slachtoffer:

- Slachtoffer van linkse bubble-warhoofden.
- Slachtoffer van z’n sekte vrindjes met wappervinger.
- Slachtoffer van vrij te verkrijgen drugs = business.
- Slachtoffer van het wapen waar hij ongetraind mee rondloopt.
- Slachtoffer van loslopende Westerse meisjes met half open kont.

Hierbij stel ik voor ik om de voorzetgevers van bovenstaande incompetentie-lijst per direct te vervolgen wegens het scheppen van de randvoorwaarden, want dat is het. Overigens, de Westerse meisjes mogen vrijuit, want dat is onze cultuur.

Wat betreft de uitspraak van Rob Jette (D66) zou ik zeggen: 2 jaar cel wegens minachting. Het leven is best simpel als je het doorhebt.

Sw.Dwaallicht | 07-03-20 | 21:51

Dandruff | 07-03-20 | 21:20
In geval van wapenhandelaren wordt dat dan net zo'n proces als tegen Taghi.
Of gemixt misschien?
En dit is wel de grootste dodgy (of hoe spel je dat?) kant om aan te klagen.

Andersom de these: zou dat lukken, heb je dan deze terreur op haar knieën?
Hm...

Kudtkip | 07-03-20 | 21:39

Met andere woorden Feijnman: geen 'One Wolf' dus, maar een stelselmatige opbouw van verantwoordelijken om hem heen. Dat zal je moeten afbakenen. Want is Appie Heijn nu ook verantwoordelijk omdat zij de karnemelk leverden zie deze kluns 's morgens dronk?

Crossing_The_Rubicon | 07-03-20 | 21:39 | 4

Dus iemand een pak karnemelk verkopen is het zelfde als iemand onverdraagzame en moordzuchtige ideeen inprenten of een pistool leveren? Ben je écht zo’n domoor of doe je maar alsof?

Mr Dixit | 07-03-20 | 21:48

Wanneer kon jij voor het laatst iemand doodschieten met een pak karnemelk?

koolteer | 07-03-20 | 21:49

@Mr Dixit | 07-03-20 | 21:48: Lezen is en blijft een kunst.

Crossing_The_Rubicon | 08-03-20 | 08:14
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
ccr316 | 07-03-20 | 21:37 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Mijn complimenten voor dit goed geschreven stuk met zeer duidelijke boodschap. Ik hoop dat onze politici het ook allemaal lezen en de boodschap ter harte nemen. Dit om erger te voorkomen in de toekomst.

perceval | 07-03-20 | 21:37 | 1

Je denkt toch niet echt dat Feynman wordt gelezen door politici?

Epistulae_Morales | 07-03-20 | 22:44

Het blijft raar: de overheid doet zogenaamd zijn best om nationalisme en rasicme uit te roeien om integratie te bevorderen terwijl zij tegelijkertijd massa's mensen importeren die juist extreem racistisch, nationalistisch zijn en die niet eens proberen te integreren

Olleke | 07-03-20 | 21:36 | 2

Volgens het zittende regime van de ongebreidelde import kan alleen de autochtone witmans nationalistisch en racistisch zijn.

Rest In Privacy | 07-03-20 | 21:40

Dat is inderdaad de kernvraag. Waarom hier imbeciele loopjongens van Mahomet binnenhalen als we zelf al gevaarlijke gekken genoeg hebben.

theo-is-dood | 07-03-20 | 23:38

Medeschuldig zijn:
1) D66 die nu nog pleiten voor welhaast ongelimiteerde import van dit soort lieden.
2) De rechterlijke macht in Nederland, die te slap is om te straffen en waardoor deze figuur op straat kon lopen in plaats dat hij in het gevang zat
3) De media die zorgvuldig alle negatieve nieuws mbt islam en extremisme wegpoetsen, "om de boel bij elkaar te houden" en nu nog steeds kindergezichtjes fotoshoppen in foto's uit de Turks-Griekse grensregio.

du Roi Soleil | 07-03-20 | 21:32

Party pooper is zeg maar het eerste stadium van iemand die andere hun vrijheid als obstakel ziet.

Pedro el Negro | 07-03-20 | 21:32

Ik hoop dat FvD of PVV het licht weer aandoen. De laksheid van alle andere partijen is de voedingsbodem voor realistisch rechts.

BozePaarseMan | 07-03-20 | 21:30 | 2

Der is niks mis met tbs zeker iot, heb daar een presentatie van rian van rijbroek en keer over gezien en der is vanalles mogelijk met de huidige sensor technologie.

Pedro el Negro | 07-03-20 | 21:33

@Pedro el Negro | 07-03-20 | 21:33: Klopt, er is sensor technologie die ook in het donker een kogel door je kop jaagt.

Gokmaar | 07-03-20 | 21:50

Moet je utrechtse coffeeshophouders ook aanspreken op fopman tanis’ gedrag...
Binnenbaan | 07-03-20 | 21:06
Voilà, iedere externe invloed valt te betrekken op dit sujet.

Wat mij betreft valt die in dezelfde categorie als de misbaksels, het uitschot der mensheid Panhuis, IS-ratten en welke types je erbij kunt scharen.
Per definitie verkeerd bedraad - reset onmogelijk.
Ergo, de pogingen leiden alleen maar meer tot fouter bedraad!

Oja, nog wat (niet aan jou per se). Dat wat de advocaat van T. gisteren betoogde over: doe géén levenslang!, omdat dit uitzichtloos was en hij anders niet te behandelen is; dit was de grootste gotspe ever.

Die showtoga dacht even 30 jaar min een beetje, ten einde TBS te beklinken, te kunnen bereiken voor z'n cliënt. Getuigde van domheid met de opvatting levenslang is uitzichtloos - het is juist het Europese hof dat heeft beklonken dat zo iemand na 25 jaar gratie mag vragen - dus een uitzicht kan hebben.

Anders gesteld. Als het betoog van die aangewezen toga zou kloppen, kun je de straf levenslang wel opdoeken, want volgens hem moet iedere veroordeelde te behandelen zijn, en daarvoor bestaat alleen de maximum straf (min een beetje) plús TBS.

Waanzin.
(Nu ja, deze advocaat in bijzondere positie nam en genoot er het ervan - lul).


Kudtkip | 07-03-20 | 21:29 | 2

Advocaat is geen lul, die doet naar eer en geweten zijn werk, zelfs als zijn client op hem spuugt (letterlijk). Kan ik alleen maar respect voor hebben, net als voor een Weski die Taghi verdedigt. Idere reaguurder die hier niet mee om kan gaan gelooft in de basis niet in de Nederlandse rechtsstaat en zit daarmee in hetzelfde kamp als Fopman T.

Binnenbaan | 07-03-20 | 21:39

Hij was niet alleen. Hetzelfde wegkijkfenomeen doet zich voor bij die ex-vriend nos.nl/nieuwsuur/artikel/2267871-fd-j... van Ans Boersma 'De Balie-Syriër' nos.nl/artikel/2325893-balie-syrier-v... : 17 moorden. Juist door deze systematische weigering om een moslim jihadist als een acute bedreiging van onze veiligheid te zien toont aan hoe het besef van de staat als waarborg van onze veiligheid bij de linkse kerk op de tocht staat of door een mysterieuze griep ziekelijk verzwakt is. Hoeveel potentiële (geestelijk gestoorde) Gökmens lopen er nu rond in Nederland? Het is net als met prof. Buikhuisen destijds: dat mag niet onderzocht worden.

Eeuwig..Op..Vakantie | 07-03-20 | 21:27 | 1

Citaat: ‘dat mag niet onderzocht worden’.
Ik stel voor om diegene welke dit tegenhouden niet meer serieus te nemen, immers als een huisgenoot van mij zegt: ik heb alle ramen en deuren opengezet, het is nu een teringzooi en al het zilverwerk is weg, maar het mag niet onderzocht worden’, dan neem ik mijn huisgenoot niet/nooit meer serieus, toch? Mogelijk trap ik ‘m er ook nog eens per direct uit.

Dus ‘mag niet’ vervalt bij excessen, waar of niet waar?

Sw.Dwaallicht | 07-03-20 | 22:03

Wapenbezit veel harder aanpakken. Waarom heb je een vuurwapen? Juist om een misdrijf mee te plegen. Je neemt op dat moment al het besluit dat je bereid bent iemand te doden. Dus vuurwapenbezit gelijkstellen aan moord.

RobinWeekendMeisje | 07-03-20 | 21:23 | 3

Nee.
Er zijn heel veel mensen die een vuurwapen hebben voor de jacht of voor de hobby, die niemand kwaad doen. Ook zelfverdediging lijkt mij een aanvaardbaar motief voor een wapen thuis. In landen als Zwitserland heeft bijna iedereen een wapen maar gebeurt nooit wat.

Het is een bepaald slag mensen dat wapens gebruikt om zonder aanleiding andere mensen te doden. En laat dat nou net een doelgroep zijn die toch wel aan wapens kan komen.
Ook de pistolen van Gökmen en Bekir kwamen uit het illegale circuit.
Ik zou me veel veiliger voelen als mensen zonder strafblad ook wapens zouden mogen dragen.

Dandruff | 07-03-20 | 21:36

foute personen&overheid is bewapend maar jij en ik niet, en wie zijn onze gevaarlijkste tegenstanders?
Foute personen(criminele)&overheid! SUCCES!

RenedieLange | 07-03-20 | 21:40

Heg niet bezitten van 1 of meerdere vuurwapens zou strafbaar moeten zijn. Na het inleveren van een vog, psychologische test en gesprek bij de politie moet een wapen legaal zijn.

The2Amendment | 08-03-20 | 04:06

Om te vragen of de wapenleveranciers in de rechtbank aanwezig zouden moeten zijn om hen zo een schuldgevoel geven is net zo nutteloos als hopen dat een ISer spijt zou krijgen als die de verhalen van zijn slachtoffers zou moeten aanhoren.
Ten eerste zijn het wapenleveranciers die donders goed weten waar hun producten voor worden gebruikt. Die hebben dus geen geweten en dus ook geen gevoel voor schuld. Die hebben alleen maar gevoel voor geld. Dat is een van de redenen waarom oorlogen worden uitgelokt: zodat wapenfabrikanten meer verdienen.
Ten tweede: het wapenis meer dan waarschijnlijk geleverd door een mede moslim. En die hebben bijna nergens spijt van, behalve als ze financieel geholen moeten worden of gerepatrieerd uit Syrie. Gezien zijn afkeer voor het westen en niet moslims is de kans klein dat hij contacten buiten moslim gemeenschap zou hebben

Olleke | 07-03-20 | 21:23

Beveiliging. Het metier van prive-beveiliger gaat nog eens heel groot worden.
Wanneer pliesie of leger het op grote schaal niet kunnen/mogen doen.
Toevallig kwam hier net Koot en Bie voorbij, met hun "Beveiligingsburo "Hitskok".
Beveiliging gaat nog heel groot worden.
Of hee. Jezelf beveiligen. Iedereen gewoon z'n eigen beveiliger zijn.

chicago river | 07-03-20 | 21:22 | 3

Wapens koop je doorgaans het makkelijkst, snelst en voordeligst bij Turken en Marokkanen. Punt daarbij is dat ze hun moslimreet afvegen met ons artikel 1 van de grondwet en alleen aan hun soort verkopen....

Bakschuif | 07-03-20 | 21:26

Een joodse voetbalvereniging heeft beveiligers ingehuurd voor tijdens de wedstrijden ivm antisemitisme. Nou denk ik niet dat het antisemitisme afkomt van FC Kaaskop

Olleke | 07-03-20 | 21:26

@Olleke | 07-03-20 | 21:26:
Ja 'k las het.
En nee, het (toegenomen) antisemitisme komt uit de koker van de bevolkingsgroepen die @Bakschuif van hierboven benoemt.
Wanneer ze me als kind hadden gezegd dat roze olifanten in kamers bijzonder antisemetisch uit de hoek van de kamer konden komen... had ik "ze" niet geloofd.
En zeker niet als die roze olifanten tegelijkertijd stelselmatig genegeerd werden, terwijl ze daar plompverloren en lomp de ruimte in de kamer opvulden.

chicago river | 07-03-20 | 21:32

Die Tweet van Jetten-Wilders sp
reekt boekdelen.
Die lieve deugd D66 lafbek snapt nog steeds niet dat hij als homo als eerste van een gebouw afgekinkelt wordt!

Ray Skak | 07-03-20 | 21:21

"The Open Society and its Enemies" - alleen zijn de "enemies" van nu niet dezelfden als in de tijd van Karl Popper. Toen waren het de communisten en de fascisten, nu zijn het de islam, de zelfbenoemde antifascisten en antiracisten, ja, en wie of wat nog meer? De EU? Big Data?
Eén ding is zeker: een open maatschappij kan niet bestaan zonder een basaal vertrouwen in de ander en in de staat, in de media in de autoriteiten. Het regime van de mensenrechten schiet zichzelf in de voet, want het vertrouwen is zoek geraakt. De overheid lapt zelf de wet aan de laars.
Leven we nog wel in Popper's "Open Society", of leven we al in iets heel anders.

Rest In Privacy | 07-03-20 | 21:16 | 1

De staat, de autoriteiten en de staatsmedia zijn 1. De overige media zijn een bedrijfstak, gericht op omzet en winst. Journalisten, met name televisie en presentatoren (autocue lezers), zijn inmiddels gewend aan hoge salarissen; sterker nog, men heeft er recht op (zie Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Eva Jinek). Inmiddels is de media vergroeid met de staat (politiek) dat ook zij 1 is. Het geheel is dus een gesloten circuit.

Een basaal vertrouwen? Voor een open maatschappij moet er een gezond wantrouwen jegens de staat zijn en de staat moet de burgers in redelijke mate vrezen. Op deze manier wordt de staat er aan herinnert dat zij er voor de burgers is en de burgers er NIET zijn voor de staat. Het contract social van Rousseau is drijfzand.

George Soros studeerde bij Popper en stelt dat hij zijn denkbeelden van hem heeft.

Arachne | 08-03-20 | 02:47

De kruistocht van de islam is nooit geëindigd,
terwijl wij in de westerse wereld op verbroedering aanstuurde
en ons verlichte van het juk van het geloof,
is de islam in zijn middeleeuwse achterlijkheid geen stap vooruit gekomen
er bestaat geen gematigde islam of mildere stromingen, het was, is en zal zijn,
oorlog tegen alles wat geen islam is,
de koran is daar heel duidelijk over, als je de tijd neemt om hem te bestuderen.

TijdelijkOptimist | 07-03-20 | 21:11 | 1

eens
Si vis pacem, para bellum is een spreekwoord in het Latijn en betekent: als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog. (wikipedia)

Bakschuif | 07-03-20 | 21:24

Met alle respect voor GeenStijl maar is dat filmpje uit 2011 nog ergens anders opgedoken niet op Inet maar in de MSM of is het toch een beetje een ongemakkelijke waarheid die het 'smal'deel van onze allochtonen ten toon spreidt.

Miezerig | 07-03-20 | 21:11

Tsja.. een zwakbegaafde die de Koran gaat lezen en het geschrevene voor letterlijk aanneemt en zich ernaar gaat gedraagen, gaat vanzelf ongelovigen een kopje kleiner maken. Is logisch.

Rest In Privacy | 07-03-20 | 21:08

Tolerantie is gewoon gemakzucht en onverschilligheid.
En deze tolerantie wordt ook onze ondergang.

Pegidaan | 07-03-20 | 21:06 | 5

Intolerante tolerantie!

Bram-Jr | 07-03-20 | 21:48
-weggejorist-
Bakschuif | 07-03-20 | 21:54

hmm.... iets korter dan maar; eens!

Bakschuif | 07-03-20 | 22:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Probleem voor de overheid is dat ze dus moeten gaan erkennen dan net zoals in Uk een subcultuur bestaat die de sharia aanhangt en verspreid in NL, en deze kwaadwillenden ook gewoon vanuit de sharia Nederlanders/ongelovigen doodschieten. Er zijn ook gewoon messen en geweren beschikbaar voor deze sharia politie.

Zolang je als overheid volhoud dat het incidenten zijn en halve gekken kan je blijven volhouden dat de sharia cultuur in NL niet is geïmplementeerd.....

Tee Of Cup | 07-03-20 | 21:05

En al de hele week natuurlijk geen woord over Gökmen Tanis bij bnn/vara's Joop!

Playa | 07-03-20 | 21:04 | 3

Past niet in hun pro-islam straatje...

Slipsnifter | 07-03-20 | 21:22

Natuurlijk niet,daar zitten vooral kop in het zand stekers en zijn hierdoor beslist niet onschuldig..

Nico_the_Sparrow | 07-03-20 | 21:26

Inderdaad niet 1 artikel over Tanis bij Joop, niet één!!! Maar ja, wat verwacht je van die fascisten daar, die dulden geen tegenspraak. Dus met een artikel over hem weten ze op voorhand al dat ze verloren hebben.

Drunken_Pumpkins | 07-03-20 | 21:34

Heaumeau's zijn vrouwenhaters een goed bewaard geheim in homokringen. ze praten er liever niet over. Maar het is logisch niet waar? Dus dat is de gemene deler met veel van de islamitische mannenmensen; het mag niet maar door inteelt is het gemeengoed. Alleen mag je dat niet weten. Robje Jetten lacht nog eens lief en de vrouwtjes liggen aan zijn bevallige voetjes...

pigadaki | 07-03-20 | 21:04 | 1

"Heaumeau's zijn vrouwenhaters (...)

Intrigerend. Vanwaar die haat dan?

MickeyGouda | 07-03-20 | 21:39

Aimai, nee, deze keer wat planken misgeslagen, Feynman.

Wapenhandelaren aanspreken op hun geweten dat ze moordgereedschap verhandelen? Dan kun je net zo goed alles en iedereen in zake welke oorlog dan ook op het matje willen roepen.
Of moet een wapenhandelaar beschikkingen hebben tot inzage vergunningregister van schiettuig?

Ten 2e, de wrakende advocaat namens slachtoffer dat niet alle beelden in de tram in stelling mocht brengen, had een ander doel dan jij hier betoogt.
Diegene wenste de classificatie van de moorddreiging op hem benoemd te krijgen zoals het in deze zin staat.
Dit ten einde een onevenredig hogere som aan smartengeld te kunnen eisen, welke (zo aangekondigd althans) niet voor zichzelf te houden, maar te doneren aan goede doelen - er rammelde van alles aan diens motieven.
Overigens ook imho aan het feit dat dit slachtoffer in het Turks zich met tolk en al wilde richten tot verdachte/beklaagde - het is verdomme Nederland hier.

Ten 3e, en dit is puur mijn eigen waarneming en opvatting: G.T. is niet zwakbegaafd. Hij acteert. En ja, wel geheel volgens de aangeleerde lijn dat iedere niet (of te weinig) moslim zijn doodsvonnis verdient.

Getuige dat hij stelselmatig de ruimte kreeg, nee aanwezig moest zijn bij zijn eigen proces en daarbij exact exposeerde hoezeer de afkeer en haat jegens het westen met haar democratie en vrije levensvorm in elkaar steekt - dat had de kern van je betoog moeten zijn.

Want daarin staat hij inderdaad verre van alleen.
Zij zijn met meer...

Kudtkip | 07-03-20 | 21:02 | 2

Moet je utrechtse coffeeshophouders ook aanspreken op fopman tanis’ gedrag...

Binnenbaan | 07-03-20 | 21:06

Kudtkip | 07-03-20 | 21:02,

Wat die wapenhandelaren betreft heeft Feynman gelijk. Het ging niet om pistolen die via de legale weg verkocht waren aan normale mensen met wapenvergunning. Beide wapens kwamen uit het criminele circuit. Grote kans dat die verkopers net zulke gevaarlijke gekken zijn als de verdachten, overigens. De illegale handel in wapens, drugs, moord en vrouwen is nauw verweven met de islam. menig (zelfmoord-) terroristje had een behoorlijk strafblad.

Tweede punt ben ik wel helemaal met je eens. Vooral omdat Gökmen uit was op het doden van niet-moslims is het onwaarschijnlijk dat deze moslim bijna vermoord zou zijn geweest. Hij loog trouwens ook al over zijn heldendaden.

Dandruff | 07-03-20 | 21:20

Het resultaat van naïviteit en de ongelofelijke arrogantie van de links mens dat men alle culturen begrijpt en de wijsheid hebben dat ze die kunnen veranderen of kunnen integreren in de westerse cultuur.

Ik_ben_geen_robot | 07-03-20 | 21:01

Aan de Adam toren hangen net als vroeger...
Een voorbeeld stellen met die barbaren.

ik2! | 07-03-20 | 20:58

De ware aard van Gokman Tanis werd zichtbaar? Volgens mij was elke confrontatie met zijn slachtoffers alleen maar een onnodige bevestiging van wat iedereen al wist. Het werkt averechts om zo’n dader de kans te geven om het zijn slachtoffers er nog eens in te wrijven. De slachtoffers worden nog eens wat harder gekwetst en sympathisanten adoreren zijn volhardendheid. Je kunt hopen dat hij tot inkeer komt, dat de pijn die hij heeft veroorzaakt hem zelf pijn doet, maar is het niet gewoon net zo zwakbegaafd om te denken dat dat werkt?

Balgesjaakt | 07-03-20 | 20:55

Gökmen Feynman, niet Gökman.

LiniaalRectaal | 07-03-20 | 20:53 | 3

Heb het vertaald naar de fonetische uitspraak, is ook fout zeker? En hoofdletter vergeten, en een zin beginnen met en, en en gebruiken na een komma.

snapal | 07-03-20 | 20:59

Gematigde Islam bestaat niet.(lang)
De echte "Korankenner" zal altijd proberen de boel over te nemen, het valt te betwijfelen of die de daden van gukman zullen afkeuren, behalve als een openbaar standpunt moet worden ingenomen.

snapal | 07-03-20 | 20:53

Links nederland heeft ook in dit geval bloed aan haar handen. Ook nu kwamen de kogels weer van links. En de NGO veerdiensten, gesponsord door Soros en de Postcodeloterij en gesteund door ee linkse partijen en deugers in dit land staan te trappelen om nog honderdduizenden soortgelijken binnen te halen. Ze waren zijn en blijven schuldig aan de ondergang van Europa en de inwoners van dit land.

The2Amendment | 07-03-20 | 20:53

We kunnen ons hier net zo boos maken als we maar willen, volgend jaar om deze tijd staan we met z'n allen in de rij om precies dezelfde mensen te gaan kiezen met precies dezelfde denkbeelden zodat precies hetzelfde zich zal blijven herhalen. GT was één van de eersten. Hij zal zeker de laatste niet zijn. Wen er maar aan. Iedereen vindt het wel goed zo. Tenslotte is boer zoekt vrouw weer op televisie en dat is ook belangrijk.

jan-lul-de-behanger | 07-03-20 | 20:51 | 2

We. Ik stem niet. Stemmen is voor de sheeple. Wat je doet is 150+ nitwits aan een inkomen helpen. Stemmen in Nederlandje is zo nutteloos. Ik weet je nu al te vertellen dat Kaag MP gaat worden. Nederland is allang verkocht. Het is een speeltje van wat mensen in Nederland, SA en USA.

Mark_D_NL | 07-03-20 | 20:55

Inderdaad, daarom maak ik mij al lang niet meer boos hierover. ik kan het misschien niet voorkomen dat zo'n mafkees aan mijn gezin komt, echter mij wraak zal verschrikkelijk zijn. Novit enim Dominus qui sunt eius.

ZwarteDag | 07-03-20 | 20:57

"Dat zijn geen denkbeelden die hij zelfstandig kan ontwikkelen."

Nee daar is hij in geboren. Vader was aanhanger van een islamitische stroming die democratie radicaal afwijst (soort van ISIS, maar dan op staatsinrichting).
Alptekin had daar toentertijd een interessant draadje over op Twitter. Die stroming is in veel landen verboden.

pielemuisje | 07-03-20 | 20:50

Mooi, Feynman. Hele essentiële vragen.

Overigens vraag ik me al tijden af wat we toch met dat 'zwakbegaafd' aan moeten. Benadruk dan in elk geval dat bij deze idioot zijn lage IQ gekoppeld is aan een grenzeloze agressie. Is het niet veel belangrijker om bij zo'n monster zijn psychopathische karakterstructuur te belichten?

Poesmobiel | 07-03-20 | 20:49 | 2

Dat dus. Die hufter kon zich prima redden, met zijn uitkerinkje en zijn strafblad. Beter dan sommige bejaarden die na decennialang hard werken in vieze luiers liggen.

Dandruff | 07-03-20 | 20:58

Dat dus ja.

overVecht | 08-03-20 | 09:41

Iemand die in 2017 iemand beestachtig verkracht kan in 2019 vier mensen doodschieten in een tram. Gökman is een symptoom van een door en door verrot system. Gekken zijn van alle tijden, maar een samenleving die zich niet tegen waanzin wapent is nog veel gekker.

MickeyGouda | 07-03-20 | 20:47 | 6

@The2Amendment | 07-03-20 | 20:55:

Prachtidee. Een selectie op basis van strenge criteria (bewijs van goed gedrag, psychologisch getest, goede reflexen) en gaan!

MickeyGouda | 07-03-20 | 21:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Verbied de islam en Europa is bijna een paradijs.

watergeus | 07-03-20 | 20:47 | 1

Veel problemen minder en veel geld over dat we nu moeten verspillen aan norm afwijkersm integratie en Justlitie.

Heiner | 07-03-20 | 21:08

Gokman Tanis is een product van de pvda,. d66, groen links en natuurlijk de vvd.... Dat ze dat maar eens mogen gaan beseffen. Je oogst wat je zaait. En deze partijen, vvd, d66, gl en pvda, hebben welbewust haat gezaaid, en nog steeds zaaien. Waarbij Asscher natuurlijk de grootste haatzaaaier is.. Wat een walgelijk minne man is dat , Hij lijkt als 2 druppels water op zijn.....

Mark_D_NL | 07-03-20 | 20:47 | 1

Absoluut waar. Het zijn deze partijen die ons voortdurend voorhouden dat wij Gokmannen aan de borst moeten koesteren, dat Gokmannen veel beter zijn dan boze witte mannen, dat onze samenleving beter wordt met veel Gokmannen en dat het onze schuld is als ze weer eens ontsporen.

5611 | 07-03-20 | 20:54

Naar verluid wist heel kanaleneiland dat " die rooie" leip was. Wij wisten t van t Kont staat ope filmpje. Een vriendin deed een serieuze aangifte.

Wat doet zo iemand eigenlijk los op straat, gevaar voor zichzelf en anderen.

Totaalmalloot, een beetje boef slijmt of schijnheiligt nog bij de rechter. Hij doet alles om zihn straf maximaal te krijgen.

Shoarmamasutra | 07-03-20 | 20:45 | 1

Gevaar voor zichzelf boeit niemand natuurlijk dat is policor.

Plat-forum | 07-03-20 | 20:49

"geen grenzen moet kennen, alles kan, alles mag"
Behalve als je als nukubu 1 fucking kilometer te hard rijdt, dan wordt je vervolgd tot in de hel! Dat 'alles kan, alles mag' geldt alleen voor een select groepje, en u behoort daar niet toe...
En nu weer belasting betalen slaaf!

ZwarteDag | 07-03-20 | 20:45

Rob Jetten verdraait de waarheid waar hij als volksvertegenwoordiger juist een verantwoordelijkheid heeft om dit soort terreurdaden en de oorzaken ervan tegen te gaan. Dat maakt hem niet alleen een verraderlijke leugenaar, maar ook medeplichtig aan de volgende islamitische aanslag. Omdat hij de onbenoemde terroristen in dit verhaal volledig in bescherming nam. Omdat zij dankzij de D66-hand boven het hoofd ook in de toekomst dood en verderf kunnen zaaien.

Professor Superhirn | 07-03-20 | 20:44 | 1

Rob Jetten is een kind nog, weet van toeten noch blazen en leeft geboren met een gouden snikkel nog in lala land, welke verantwoordelijheid, die jongen kan bij wijze van spreken nog niet eens zijn eigen kont afvegen daar roep hij zijn moeder nog voor, heeft net zijn eerste stapjes gezet, is een onbenul net als zovelen in de politiek.

Plat-forum | 07-03-20 | 20:48

afval moet je opruimen zei mijn opa altijd

YoMoms | 07-03-20 | 20:43 | 1

*haalt de shredder uit de schuur*

ZwarteDag | 07-03-20 | 20:46

Dit is ons land. Verworden tot een Deugnatie die er alles aan doet om de daders tot slachtoffer te maken en de slachtoffers tot daders. Een land wat een beschaafd was en een verlichting had doorgemaakt. Een land van nuchtere mensen die deze beschaving tot stand hebben gebracht. Een land en andere west Europese landen die allen zo graag willen deugen dat zij het KWAAD dienen en de duisternis steeds verder oprukt en gebruikmakend van godsdienst vriheid. We leggen nog liever ons hoofd op het hakblok dan te bekennen dat we grote, grove fouten hebben gemaakt. De prijs, het deughoofd ligt op het schavot, de vlag van de islam wappert in de wind. Maar we kunnen wel zeggen dat we heeeeeeeeel erg gedeugd hebben. Opdat we nooit zullen vergeten.

De Evangelist | 07-03-20 | 20:42 | 2

Oh wat een ware woorden weer Evangelist, ik zie het ook in mijn omgeving al dat deugen, dat bitterzoete deugen.

oakmont | 07-03-20 | 20:50

Als je een - vermeend - slachtoffer nog niet eens de beelden uit de tram laat zien, dan toon je toch aan dat het welzijn van de mensen je geen fuck interesseert? Maar de daders moeten wel een eerlijk proces krijgen want stel je voor, hij krijgt een oneerlijk proces...
Beesten moet je als beesten behandelen. In Nederland doen we dat precies omgekeerd.

Busverhuur | 08-03-20 | 08:25

Nou Rob Jetten kom er maar in met je excuses aan Geert Wilders en het Nederlandse volk.
Ga alsjeblieft wat anders doen waar je niet voor meer schade kunt veroorzaken.
Ondanks je bekakte voorkomen ben je een wolf in schaapskleren.

oakmont | 07-03-20 | 20:41 | 1
-weggejorist-
Busverhuur | 08-03-20 | 08:21

Bij de islam is er geen lichknopje,zit maar een stand op.Pikzwarte duisternis.

van stampij | 07-03-20 | 20:40

Hij is zwakbegaafd, heeft meerdere persoonlijkheidsstoornissen die ook nog eens door religie worden versterkt.
Zijn advocaat vindt het wel lekker om in het gezicht gerocheld te worden en blijft zich voor hem inzetten.
En dat terwijl het zo eenvoudig kan zijn: "Edelachtbare, mijn cliënt is te dom om te poepen en te gevaarlijk om vrij rond te lopen" "Sluit U hem maar lekker lang op, en gooi dan de sleutel weg"

Osdorpertje | 07-03-20 | 20:38

Je doet het licht uit als je muziek wil gaan 'aanpakken'.

beldewouten | 07-03-20 | 20:37 | 7

@Dandruff | 07-03-20 | 22:27: och, Dandruff. De stroman is je eerste en enige reactie. Keer op keer. Nu ben ik weer voor geweld omdat ik muziek niet wil 'aanpakken'. Maar gelukkig: het speelt zich alleen af in je eigen hoofd. Net als je selectieve geheugen rondom Hansje.

beldewouten | 07-03-20 | 22:46

@beldewouten | 07-03-20 | 22:46:

Punt is niet dat jij "muzikale" oproepen tot geweld best vindt.
Punt is niet dat jij het aanpakken van dissidente meningen best vindt.
Het is de combinatie van die 2 feiten die aangeeft dat wat jij hier verkondigt geen stropop van mij is, maar jouw mening.
Dat zit in jouw hoofd, anders had je over tenminste één van die kwesties wel iets anders gezegd.

En wat mijn selectieve geheugen betreft, kun je daar 0,01 voorbeeld van geven?
Niet?

Dandruff | 07-03-20 | 23:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik troost me met de gedachten dat op een dag mensen als Jetten ons land moeten ontvluchten voor hun hulp aan de islam. En dat D66, GL, VVD stemmers met de ogen naar beneden gericht de straat opgaan omdat zij dit soort islamimporttuig mee naar Nederland hielpen te komen. Door op deze partijen te stemmen.
Dat figuren als Rutte, Merken en Jetten al dat andere islam apolgetentuig als islammeisjes in saoudie Arabie of Ethiopie worden wedergeboren met de kennis van dit leven.
(tja, je blijft natuurlijk hopen he? )

appeltjesgroeneweide | 07-03-20 | 20:37 | 1

Of zoals in Zuid Afrika. Iets met autobanden.

The2Amendment | 07-03-20 | 20:56

Vanuit het moslimgeloof gezien deed hij niets verkeerds. En dat staat nou eenmaal boven de wet voor een heleboel mentaal gehandicapten.

Wim Venijn | 07-03-20 | 20:37 | 2

Dat ja. Hoeveel eeuwen vanaf nu geteld zou het nog duren voordat de wereld af is van die idiote religie? Ja ik bedoel alle religies maar islam in het bijzonder.
wmbt the sooner the better! Weg ermee.

Botte Hork | 07-03-20 | 20:41

@Botte Hork | 07-03-20 | 20:41: Ik wacht al 12 eeuwen...

ZwarteDag | 07-03-20 | 20:48

Ik regelde me wel dat er een paar gekkies achter de tralies wat uit zouden vreten met dat misselijke figuur.

Vanilla | 07-03-20 | 20:34 | 2

Wordt lastig in Vught.

ZwarteDag | 07-03-20 | 20:49

Hij is het kanonnenvoer van de gemeenschap waar hij vandaan komt ....... die ons afwijst maar gebruik maakt van alle faciliteiten die we hen aanbieden in de hoop dat men ons genegen is.

Zoiets als een valse hond belonen in de hoopt dat hij je niet nog een keer bijt.

Ervaringsdeskundige | 07-03-20 | 20:31

Hij is (met 100% zekerheid te zeggen) niet alleen in zijn idiote gedachtegangen.
Vrede.

Is dit nog nieuws? | 07-03-20 | 20:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl