achtergrond

Geenstijl

LIVE. Hoger beroep van doodrijders Walter van Wijngaarden & Casper van Wijngaarden

Daar hebben we de meest onhebbelijke Nederlanders OOIT weer.

Walter van Wijngaarden uit Loosdrecht en zijn zoon Casper van Wijngaarden uit Loosdrecht, twee over het paard getilde sukkels die voordat ze gingen autoracen op de openbare weg in ieder geval niet vergaten te tanken - weliswaar niet aan de pomp maar in de kroeg. Walter en Casper waren met een dronken straatrace ("raketsnelheden", tot 200 km/h) verantwoordelijk voor de dood van de negentienjarige Fleur. De twee (van wie de een inmiddels zijn eigen bokaal heeft) gaan, net als het OM, in hoger beroep tegen hun flutstrafje. Ja, het is hier een rechtsstaat en ja, dat is zeer zeker een recht dat ze hebben. Maar Walter en Casper hebben met hun gelieg, gedraai, verdraaien van feiten, beschuldigen van getuigen, misbruiken van dooie moeders, aanklagen van werkgevers die niet in verband gebracht willen worden met moordenaars, complotdenken en mislukte halfbakken vluchtpogingen heel Nederland en met name de familie en nabestaanden van Fleur ZÓ extreem hard dubbel en dwars in het gezicht gespuugd, dat je deze twee totale weggooiers en verspillingen van zuurstof weinig anders gunt dan een leven lang ellende, verdriet en met blote voeten stappen op blokjes Lego. Weet u nog dat Walter en Casper een onderzoek wilden naar het rijgedrag van Fleur want 'medeschuldig'? Dit zijn geen mensen, dit zijn monsters. Livetweets na de klik bij Tante Sas, wij zijn effe in onze mond kotsen.
UPDATE: De twee die eerder nog de barkeeper de schuld gaven van 'te veel alcohol in het glas gieten' hebben een nieuwe tactiek. Dat van zielig slachtoffer. Hui-len.
UPDATE: Eis in hoger beroep tegen Walter is gelijk aan de veroordeling van de rechtbank. Eis tegen Casper is zwaarder dan het vonnis \o/
UPDATE: Uitspraak 26 april.

Zielig man!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Lagere celstraf voor drinkende doodracers Walter en Casper van Wijngaarden

En dat was dan hopelijk het laatste deel in de serie over Walter & Casper van Wijngaarden.

@Mosterd | 26-04-19 | 13:53 | 0 reacties

GSTV. Kamer reageert op vakantiedeal Volkert

Moordenaar Fortuyn krijgt gratis airmiles van OM. We mailen!

@Pritt Stift | 02-10-18 | 20:30 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.