achtergrond

Geenstijl

Waarom moordenaars als Walter & Casper van Wijngaarden gewoon van de aarde moeten vallen

Walter van Wijngaarden. Casper van Wijngaarden. Twee naargeestige alcomobilistische kudtklootzakken uit Loosdrecht van wie je hoopt dat ze zichzelf zo snel mogelijk van een hoge brug in een poel cyaankali storten om op die manier compleet van planeet aarde te verdwijnen. Papa Walter en zoon Casper besloten na een potje zuipen Verstappentje te spelen op een dijk waar 50 km/h is toegestaan. Porsche versus Mini. Fleur (19) morsdood. Pics hier. En niet dat Walter en Casper nu voor de rechter verantwoordelijkheid nemen voor hun ordinaire moordpartij. Eerst al liegen over extra shots gin. Liegen over de drankjes. Nog meer liegen over hoeveelheden. 

Dan de feiten. Getuige 1 zegt er keihard werd gereden, getuige 2 zegt dat er 'onmogelijk hard' werd gereden',  getuige 3 zegt dat er 'bumper aan bumper' werd gereden, getuige 4 heeft het over een 'raket', getuige 5 voelde 'luchtdrukverplaatsing' en denkt aan 200 kilometertjes per uur, getuige 6 zegt 'snelheid sloeg echt alles', deskundigen klokken 149 tot 170 kilometers per uur en motherfucking camerabeelden klokken 160 kilometer per uur. Dan ga je als Walter en Casper dus in die rechtbank staan, gedraag je je als een grote vent, neem je je verantwoordelijkheid, zeg je sorry tegen alles en iedereen en ga je vooral heel diep door het stof bij de nabestaanden van Fleur, die een kutleven hebben dankzij jullie. Je gaat zonder mokken akkoord met alles, zeker omdat je als Waltertje al een strafblad hebt wegens vier keer rijden na het zuipen.

Maar nee. Walter en Casper niet. Walter en Casper doen aan liegen en liegen en liegen en liegen en liegen en dooie moedertjes misbruiken en liegen. En dat is dan nog niet alles. Ook nog het beschuldigen van getuigen en het roepen van 'leugenaar' naar de getuigen en het betichten van een getuige en het fileren van getuigen en complotdenken over alle getuigen en bij de crematie zijn om strafvermindering te krijgen en wegrennen naar België.

Sorry Fleur. Sorry Nederland. Sorry allemaal. Sorry voor walgelijke, misselijkmakende, leugenachtige en ordinaire huichelmoordenaars als Walter van Wijngaarden met zijn kutbedrijf BNL-Fashion en zijn kutbaan bij wijlen McGregor en Casper van Wijngaarden met zijn kutbaan als kutpiloot bij Transavia. Sorry dat dit soort mensen bestaan.

Bonuslink I. Walter liegt in audio

Bonuslink II. Casper liegt in audio.

Bindende Bonuslink III. Deze Bertrant van vorig jaar.

UPDATE. STRAFEIS

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.