achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Terugluisteren. Ex-jihadist Jason Walters bij de NPO over terughalen jihadisten

Voormalig lid Hofstadgroep bunkerstellig over jihadisten (m/v) met terugkeerwens.
"Het zijn monsters."

Vandaag in het nieuws. "OM heeft salarisstrookjes Nederlandse jihadisten". Ja, en nu? (Behalve belasting heffen?) Moet dat gaan helpen bij de terugkeer van dat tuig dat er nog zit? Jazeker mensen. Dit zijn de machinaties die er toe moeten leiden dat het hele spul weer terug mag komen. Opdat een paar beleidsambtenaartjes dan op een buurtfeestje kunnen zeggen dat ze aan de goede kant van de geschiedenis staan. Kijk, vandaag ook in Trouw (misschien wel de oikofoobste krant van Nederland). Invoelende emo-journalistiek met twee zielige jihadbroedkippen - op een Koerdische eensterrencamping - die het allemaal niet zo bedoeld hadden. Eindredactie Trouw: Zet ff die Nederlandse naam in de kop, dat klikt beter.

En daar gaan we...

Vrouwen en kinderen eerst naar Nederland, om te voorkomen dat ze vrijuit gaan. Het gemoed van de deugmens is gered. Dat die vrouwen daar een eigen gewapende militie hadden vergeten we maar even, alsook dat hele kleine kindertjes les kregen in het onthoofden van teddyberen. Jongetjes van 12 mochten meehelpen massa-executeren. Ach, haal maar weer terug, en dan geven we ze straf en een workshop burgerschap. Komt wel goed. Dat het niet goedkomt zien we nu in Engeland, waar de jihadisten hun fopstrafjes ondergaan hebben, en vrijuit gaan. Om weer van voren af aan te beginnen. Mensen, ambtenaren, politici, luister toch naar Jason Walters. Je kunt de jihadisten wel uit Islamitische Staat halen, maar niet de islamitische staat uit een jihadist. En dat geldt zeker voor de vrouwtjes!

Jason Walters. Zijn naam viel al even in dit topic over die malle teneur in Nederland om het grootste tuigh ter wereld maar weer een plekkie te geven in onze schitterende regenboognatie, en te behandelen door de verwarde mannen-zorgpolitie. En nu zegt-ie het zelf in zijn eigen woorden, gisteren op de staatsradio. Die lui (m/v) die er nu nog zitten zijn te vergelijken met Nederlandse SS-ers die aan het Oostfront vochten danwel die bloedfanatieke buitenlanders die de Führerbunker tot op het laatst (en de dood) verdedigden. Laat Assad het lekker oplossen, of Irak, en/of geef die Koerden steun bij het opzetten van een tribunaal, en berecht ze daar. Want daar zijn de slachtoffers en de massagraven. De tandenknarsende interviewster van dienst is RaRa Rense.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.