Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Mea culpa Humeyra

Ze zocht al 2 jaar hulp bij politie/justitie, wij als samenleving hebben haar niet gered.

Humeyra Öz mocht maar zestien jaar worden. Sinds haar veertiende werd ze achtervolgd door iemand die twee keer zo oud was, en een relatie met haar wilde. Op het moment dat ze verplicht naar school moest, zag ze haar belager, rende nog weg en werd doodgeschoten. Ze zocht al twee jaar hulp bij politie en justitie, wij als samenleving hebben haar niet gered.

Bekir E. was al meerdere keren veroordeeld voor geweldsdelicten tegen verschillende personen, hij hield zich niet aan het contactverbod en stond op de foto met een vuurwapen. Vorig jaar stond Bekir nog voor de rechter wegens bedreiging en mishandeling van haar. De inspectie opent een onderzoek, omdat de man onder toezicht stond van de reclassering toen hij de trekker overhaalde.

Humeyra was nog bezig met weer een nieuwe aangifte wegens stalking, ze had een afspraak met de politie, die kwam helaas drie kwartier te laat. Bekir had haar en haar zus een jaar eerder al met de dood bedreigd vanwege wat geld, een ring en een paar dure schoenen. Zo'n jongen is het. De imam van de moskee waar Humeyra werd herdacht, begrijpt niet waarom de dader nog buiten rondliep.

Social

Het gedrag van Bekir is iedere keer hetzelfde en dus voorspelbaar. Jonge meisjes groomen met dure cadeau's om, zodra hij wordt afgewezen, te vervallen tot intimidatie, bedreiging en fysiek geweld. Het is niet gelukt dit patroon tijdig te doorbreken. Voor mij was het pijnlijk en schokkend dat de woordvoerder van het OM deze reeks fouten als “begrijpelijk” probeerde af te doen.

Dat het OM vaker zo handelt, wordt als justificatie gezien. De verdachte zit ondertussen in beperkingen. Hij mag alleen spreken met zijn advocaat, en die mag niet in het openbaar treden. Vrij onzinnig in een zaak waarin het OM al zwom in het bewijs. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat die beperkingen er vooral zijn zodat Grapperhaus zijn teerling in de doofpot kan drukken.

Deze hele affaire komt drie maanden nadat er in EenVandaag een zalvend stukje was hoe zijn departement zich een jaar lang had ingespannen na de moord op Anne Faber. Die dader was ook meerdere keren veroordeeld en zat nog vast in een open instelling waar de drugs welig tierden. Eveneens een bekende van de politie die een nieuwe kans en een nieuw slachtoffer kreeg.

De beveiliging in Den Dolder was opgeschroefd, maar drugs in de instelling was helaas nooit helemaal uit te sluiten. De grijze wollensokkenbrigade accepteert nog steeds gelaten dat patiënten meer onder invloed zijn, dan onder behandeling. Zet een bataljon infanteristen in, doe al het bezoek via videobellen of verzin iets anders, maar ga nooit op de rug liggen kijken hoe het weer fout gaat.

Michel Panhuis kreeg geen TBS omdat het medisch dossier niet openbaar was. Inmiddels heeft justitie het medisch beroepsgeheim deels gesloopt en rechters verteld dat ze ook zonder advies TBS mogen opleggen. Het PBC heeft een afdeling voor weigerende observandi, maar men vergeet nog steeds dat de wijze waarop het delict gepleegd is, ook een inkijkje is in de ziel van de dader.

Bekir

Van Bekir E. ligt er al sinds 2014 een gedragskundig onderzoek dat hij zwakbegaafd, verslaafd en bipolair is. Nota bene, dat is twee jaar voordat hij Humeyra leerde kennen. Het strafblad van Bekir is lang, de mate waarin hij in vrijheid zijn gang mocht blijven gaan is langer. Een rechter veroordeelde Bekir tot zes weken, en schreef in zijn vonnis: 

“omdat er ernstig rekening mee moet worden gehouden dat de verdachte wederom een misdrijf zal begaan dat gericht is tegen of gevaar veroorzaakt voor de onaantastbaarheid van het lichaam van één of meer personen.” Dit is het schoolvoorbeeld van iemand die langdurig uit de samenleving moet worden verwijderd ter preventie, totdat een behandeling voldoende effect heeft.

De inspectie mag een onderzoekje doen, terwijl alle feiten gewoon op straat liggen. De politie doet algemener onderzoek hoe zij slachtoffers van zedenmisdrijven te kort doet. Een slachtoffer uit Hoorn spoorde bijvoorbeeld haar verkrachter zelf op, de politie maakte volgens de inspectie fouten en was te passief. De Onderzoeksraad voor Veiligheid start een derde onderzoek.

Die onderzoeken zijn er vooral zodat Fred Grapperhaus tijdens ieder moment kan zeggen dat hij de resultaten afwacht voordat hij met een reactie of actie komt. Struisvogelgedrag, terwijl de wolven en schaapjes buiten vrij rondlopen. Moeten we niet tijdens de onderzoeksfase voorlopig huidige veroordeelden langer vasthouden en slachtoffers beter beveiligen? 

Een Belg die met de enkelband van een vorige verkrachting nog om, opnieuw toesloeg, hoefde slechts vier jaar naar binnen. Een man die tijdens zijn proeftijd een nieuw slachtoffer maakte, kreeg drie jaar plus TBS. Een man die een dame verkrachtte, bedreigde en voor 400 euro afperste hoefde van de rechter niet terug de cel in. Twee jaar was genoeg. 

Een rechter legde een Afghaanse verkrachter van een verstandelijk gehandicapt meisje een lagere straf op, om zijn verblijfsvergunning niet te hinderen. De woede van Theodor Holman is totaal niet misplaatst, ik vraag me alleen af waarom de volkswoede van onze dames uitblijft. Blijven jullie dit slikken? Waarom is MeToo en straatgesis een item en dit niet?

Waarom die korte straffen, ontbrekende behandelingen en vrijlatingen zonder risicotaxatie van slachtoffers? Zijn we iedere keer geschokt van een bewust genomen risico? Doen we het allemaal af als incidenten, of gaan we dit zien als een logisch gevolg van structurele en systematische fouten? Wat is een acceptabel gevaar? 

Vind het volgende slachtoffer dat ook?

...

Reaguursels

Inloggen

"wij als samenleving hebben haar niet gered. ...."

Ho ho ho even ....
Hou mij er buiten!

Niks 'wij' ik dacht zelf eerder aan 'zij' (meervoud).

Een 16 jarig meisje met een 15 jaar oudere man.. Dat is bij Turken en vele andere islamit iusche volkeren niet iets bijzonders, maar daar moet je bij NLers niet mee aankomen. Ik vind het ook vreemd dat dit bij de familie, of school, of haar vriendinnen geen alarmbellen af deed gaan. NLers waarschuwen al jaren voor dit soort idioten. Maar, die worden vervolgens allemaal uitgescholden voor Racist en dat is dan het excuus om zo'n idioot niet aan te pakken. Prima, maar kom dan ook niet mij de schuld geven, met je "wij als samenleving hebben haar niet gered."

P.s. als Humeya geen moslima met een niet-NLse achtergrond was geweest, maar een blank NLse Hanneke dan had het niet in het nieuws gekomen, dan had het Aboutaleb geen ene zier geïnteresseerd, dan had de politie gewaarschuwd dat een valse aangifte indienen strafbaar is en geweigerd Hanneke's aangifte op te nemen, en hadden mensen gezegd dat -omdat Hanneke NL's, blond, blank en dus dom en naief - het haar eigen schuld was geweest.

P.p.s.
Het is verschrikkelijk wat dit meisje is overkomen, maar feit is dat IEDERE vrouw slachtoffer kan worden van wat haar is overkomen. Ik verwijt de moslimcultuur niks (mwah ... behalve dan de christianofobie, anti-semitisme, homofobie, draconische shariawetten, de m/v ongelijkheid en dat pedofilie met tieners van 16 normaal gevonden word)
Wel onze overheid die op grond van iemands moslim achtergrond besluiten zo'n idioot milder te straffen, niet te straffen, niet te vervolgen of niet het land uit te zetten (zoals toen met het monster van Mogadishu).
Daarmee bedoel ik dat die moslimcultuur wel zou veranderen, maar de manier waarop NLse rechters oordelen niet, er nog steeds niks zou veranderen.

gaffelbaard | 24-12-18 | 13:37

Steeds maar weer... politie ging in Arnhem drie keer langs een huisje met een kruisje. De eerste keer was het niet ernstig genoeg, de tweede keer ging de deur niet op en de derde keer bleek de vader zijn twaalf jarig zoontje te hebben doodgestoken. www.ad.nl/arnhem/politie-bevestigt-fa... Reageren op dit soort incidenten blijft steken op registratie van statestiek. Deze kinderen hebben een politie en justitie nodig die acteert en handhaaft.

Feynman | 24-12-18 | 12:13

Je zou bijna denken dat het justitiële apparaat bewust keuzes maakt die niet in het belang van een ieders veiligheid zijn om het volk bang te houden...

post-waarheidisme | 24-12-18 | 11:35

Via via hoorde ik dat Bekir ook nog eens getrouwd was en kind of kinderen had. Maar dat lees ik nergens

batvoca2 | 24-12-18 | 07:57

Designcollege.
Design.

Het is een van de weinige keren, zo niet de enige, dat men de "s" uitspreekt als een "z".

En voor de rest hekel ik de geïmporteerde cultuurgewoonten uit Turkse hoek.
Hun patent op "crime passionel" is me net iets te sterk (nou nee, compleet te sterk).
Al dit soort misdrijven hebben als fundament dat de mennekes dominant zijn over de vrouwkes, en wie niet gehoorzaamt aan die grillen, zal het bezuren - desnoods met de dood bekopen.
Heel logisch en normaal met lieden uit die contreien.

Ik ben het daarom ook oneens met de stelling dat "wij als samenleving" dit meiske niet hebben gered.
Wel degelijk heeft de politie en justitie cruciale steken laten vallen in deze zaak, gezien de royale inzage van de handel en wandel van de verdachte.

Het concept de samenleving in Nederland betreft echter alle burgers tezamen.
En hen treft geen blaam in de handelswijzen van de veiligheidsdiensten.
Die opereren namelijk vanuit beleid, een beleid dat wordt opgesteld door ambtenaren.

De politiek bepaalt dat beleid? En de burger kiest de politiek, dus daarom faalt de samenleving hier?
Nee.
Geen enkele politieke club stuurt aan op wetten die in de praktijk zo onuitvoerbaar zijn zoals in deze zaak helaas wel is gebleken - de burger zal er in ieder geval nooit voor kiezen.

En dat is het dus ook niet. Hier speelde de Turks debiele macho-houding jegens alles en iedereen die de verdachte in de weg zat/zit voor zijn welbehagen.
Plus de ongekend softe benadering vanuit ons Nederlands protocollenstelsel.
En, hoe pijnlijk, tegelijk gemankeerde protocollenstelsel van de veiligheidsdiensten.

Dáár is Humeyra Öz dubbel slachtoffer van geworden.
Zonder enig debet aan deze samenleving, waarin ze duidelijk ten volle mee draaide, door o.a. haar opleiding aan het Designcollege.

Kudtkip | 23-12-18 | 22:59 | 1

gelukkig draagt ze een hoofddoek, om van haar liefde voor Allah (sic) en kuisheid te getuigen. Bah, de hypocritie van zo'n religieuze gemeenschap.

DebraCadabra | 24-12-18 | 08:07

-t, kut ik schreef denk.

pibasso | 23-12-18 | 19:03

Zoals ik al zo vaak zeg: de NL politie is een volstrekt incompetent orgaan, aangevuld met een zo mogelijk nog incompetenter OM.

Wat er ooit goed was, is al lang vertrokken bij de Politie, omdat ze van de overheid en het OM niet de middelen of het mandaad kregen om misdaad écht aan te pakken. Wat er nu nog zit, zijn kansloze figuren die niet elders op de arbeidsmarkt terecht kunnen, en de organisatie als geheel is niets meer dan een extensie van de belastingdienst.

Op dumpert lopen altijd van die politie-fanboys te kwijlneuzen over hulpverlenen. De politie is GEEN hulpverleningsinstantie, maar een ordehandhavingsinstantie. Hulpverlenen is secundair, en gewoon burgerplicht, en iets wat een agent maar zelden meemaakt. Agenten zijn niet dagelijks mensen uit brandende huizen aan het redden (daar zijn brandweermannen voor) of mensen aan het reanimeren (daar zijn ambulances voor).

Hou op de politie te verdedigen. Het is een volstrekt incompetent verlengstuk van de belastingdienst. Niet meer en niet minder.

zik | 23-12-18 | 18:26 | 8

De politie man of vrouw doen echt hun best daar ligt het probleem niet.
Het is de door en door verziekte management cultuur. Die cultuur maakt het werken onmogelijk

Jacktheflipper | 23-12-18 | 21:16

Jacktheflipper - precies. De regels waaraan een agent zich moet houden zijn voor een gewoon mens niet te snappen terwijl de rechten van elke crimineel tot in het oneindige wordt beschermd. Zelfs als een agent half invalide wordt geschopt, daar opnamen van zijn, wordt de dader vrijgesproken. Maar ook als gedupeerde burger ben je rechteloos dankzij de politiek. Kortom, dat criminelen vanuit alle windstreken op Nederland afkomen als vliegen op een paardenvijg is een feit maar niet de schuld van de goedwillende politieman op straat..

Maris v.d Hof5393 | 24-12-18 | 00:20

Heb me steeds afgevraagd: Waar zit de mol bij de politie.? Hoe wist deze moordenaar dat dit meisje een afspraak had met de politie? Drie kwartier voor de afspraak doodgeschoten. ? Dit stinkt als stront. Denkertje.!!!

fonsa1944 | 24-12-18 | 01:11
▼ 5 antwoorden verborgen

Wie zijn 'wij' eigenlijk? Waar begint en/of eindigt ‘wij'?
Bij welke grens (?!) stopt 'wij'?

Het is al weer jaren geleden dat Maxima ons vertelde dat 'de' Nederlander niet bestaat.
Er zijn toch alleen nog maar Europeanen, of zo je wilt: wereldburgers?
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen?
En hoe inclusief moeten we dit ‘wij’ zien?

En de zogenaamde elite, die zichzelf verrijkt door de groep werkende inwoners razendsnel te verarmen d.m.v. 'verrijking' van buitenaf..., behoort die nu tot 'wij' of tot 'zij'?

Vragen, vragen…. kortom, 'wij' weten het ook niet meer.

Wering | 23-12-18 | 18:19 | 1

Wat wel duidelijk is, is dat Maxima van de wereld was toen ze dat beweerde. Ze heeft er dan ook intens spijt van, want het was een beetje dom van haar.

BenPakdee | 24-12-18 | 01:52

Het is eigenlijk een soort afsluiting in stij,l van dit jaar. Waarin keer op keer het falen van ons justitiële apparaat werd bloot gelegd. Intern rommelt het, maar belangrijker is men hanteert zeer stringent allerlei regeltjes, door de jaren zorgvuldig opgebouwd die een rechtvaardige, evenwaardige en doeltreffende straf zouden moeten opleveren. Ga dat maar aan de familie van slachtoffers uitleggen.

Maar het punt is dat men ziende blind is geworden. De ziekte die er heerst in deze maatschappij onder de gewelddadige psychische gestoorde, seksueel en cultureel gefrustreerde egocentrische mannen kan niet bestreden met op re-integratie gerichte straffen. Die kunnen alleen bestreden worden door het element geheel uit de maatschappij te halen, totdat het laatste greintje wellust uit het lichaam een geest is verdwenen.

Dat betekent in de praktijk gewoon veel zwaarder straffen (niet maanden of een paar jaar, nee, decennia) en met zeer veel voorzichtigheid omklede criteria, waarbij men terugkeer kan verdienen. En dan moet de teller uitslaan naar bescherming van de maatschappij zodra er een klein greintje twijfel is.

Maar ja kost geld. En de deugmensen willen het niet, want ook deze monsters hebben rechten en zijn zielig.

Ik spuug er op.

Statler en Waldorf | 23-12-18 | 17:47 | 1

Het is niet justitie, Waldorfje, het is onze regering die de hoogte van straffen bepaalt, en de koers van justitie. Die is, zoals een moderne demokratische rechtsstaat betaamt, gericht op terugkeer in de maatschappij en socialisering.
Dat dit absoluut niet werkt bij aanhangers van de tribale woestijnideologie met grotendeels ingeteelde adepten is een minpuntje.
Ik vind daarom eigenlijk dat als de islam een uitzonderingspositie claimt binnen onze seculiere demokratie, dat dan ook voor de rechtspraak moet gelden en dat gelovigen derhalve via de sharia berecht moeten worden op wahabistische wijze. D.w.z. in het geval van Bekir: kop der af, midden op de Blaak, te voltrekken door de vader van het meisje.

BenPakdee | 24-12-18 | 01:58

ik verbaas mij dat er geen artikel van dezelfde strekking 'dwaling bescherming slachtoffers van ziek geesten' op G.S. staat. Die 12 jarige zoon van die Turkse vader die onder drugs zijn kind heeft neergestoken, zijn 15 jarige zoon is gevlucht en zo de dood is ontsprongen.. niets, terwijl alle seinen op rood stonden. blijkbaar is deze vader een Turk al jong ontspoort, krijgt kinderen en zijn vrouw wil na de scheiding de kinderen bij zich want die man spoort niet is aan de drugs. Zoons nog jong worden door jeugdzorg toevertrouwd aan vader en met vader gaat het snel nog fouter, drugs criminaliteit en mogelijk idem zwakbegaafd.. De politie staat tot 2x binnen een paar weken aan de deur..
RIP 12 jarig kind.. vermoord door zijn vader na jarenlange ellende..

fikkieblijf! | 23-12-18 | 17:43 | 1

Aha, dat was ook een Turkse vader? Had ik niet eens meegekregen.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 20:08

Dit heeft niets met de Islam te maken. Dit is een absolute gek die in het rijtje panhuis past.
Enige wat rest is levenslang opsluiten. Desnoods op onze kosten.
Soms moet je als samenleving realiseren dat dit soort gekken ongenezelijk ziek zijn en altijd een gevaar voor onze kinderen zijn.
Helaas is het zo dat er bij justitie en psychologen te veel mensen rondlopen die geloven in genezing en 2de kansen
En dat is zo zorgelijk

Jacktheflipper | 23-12-18 | 16:29 | 2

Klopt, eerwraak en narcistisch worden door vanaf dag 1 van je leven opgehemeld te worden heeft inderdaad niks met de islam te maken. Vooral niet als je zwakbegaafd bent en hierom goed wordt begeleid tijdens je leven. Zwakbegaafdheid en Islam zijn een dodelijke cocktail.

Willem_Oltmans | 23-12-18 | 17:35

Islamieten zijn anders opvallend vaak zwakbegaafd. Binnen de familie trouwen met zeer jonge meisjes is toch echt een islamitisch dingetje....

BenPakdee | 24-12-18 | 02:00

Zachte rechters maken stinkende wonden.

Analia von Solmsch | 23-12-18 | 15:36 | 1

Het lijkt me fantastisch als je zou kunnen geloven in een hemel. Ik heb dat niet, vele gelovigen gelukkig wel. En die hemel schijnt mooier te zijn dan dit tijdelijke aardse. Nou mooi, komt alles nu goed met dit meisje. Of is je eigen aardse gevoel van iemand te missen nu opeens weer belangrijker dan de hemel waar iemand heen gaat? Mensen zijn zo dom.

Willem_Oltmans | 23-12-18 | 15:23
-weggejorist-
ccr316 | 23-12-18 | 14:54 | 1

Ben ik de enige die zich afvraagt wat een meisje van 16 achter het stuur van een auto doet ?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 14:00 | 3

Selfie spiegelbeeld?

Gen. Maximus | 23-12-18 | 14:06

Moslims mogen nou eenmaal meer dan "gewone" mensen he.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 19:29

Rijden? Je mag tegenwoordig je rijbewijs halen op je 16de alleen dan moet je een 18jarige uit n vooraf opgegeven lijst altijd mee hebben rijden.
Dit is eerst als test ingevoerd en bleek succesvol: door de chaperoneriserinh rijden ze veiliger dan andere beginnende bestuurders, ze leren het jong makkelijker en zijn er ook blij mee.

Shoarmamasutra | 23-12-18 | 20:34

Rust in vrede, Humeyra.
En verder heeft niemand wat aan de krokodillentranen van justitie. We horen linkse criminologen al decennialang roepen dat streng straffen niet helpt. Niet bij geweldsdelicten althans; wel bij dissidente ideeën. Dus inmiddels zijn hele generaties aanklagers, rechters en cs opgeleid met het idee dat gewelddadige gekken zo snel mogelijk weer op de samenleving moeten worden losgelaten. De door Feynman gegeven linkjes spreken wederom boekdelen.

Ondertussen wil überlül Grapperhaus isis-oorlogsmisdadigers naar hier halen.
Om mee te praten, en hen een huis, opleiding en uitkering cadeau te doen.
Diezelfde Grapperhaus wil PVV-ers zonder strafblad een berufsverbot opleggen.
Gezien de rol van OM en rechters in de zaken rond oa Nekschot, blokkeerFriezen en Wildersprocessen zou dat nog lukken ook.
Maar iemand die door iedereen als "een groot gevaar voor zijn omgeving" wordt gezien laten ze dus keer op keer met rust.

De hele Westerse wereld is in een soort linkse alles=andersom-modus verzeild geraakt. De in de MSM bejubelde hype #metoo draait om non-issues als een tietengrap of in het ergste geval een slechte versierpoging van 20 jaar geleden. Waar destijds en sindsdien nooit aangifte tegen is gedaan; behalve dan op twitter.
Maar echte misstanden zoals decennialange grootschalig georganiseerde seksuele slavernij (oa Rotherham, Telford) maakt #metoo-ers de pis niet lauw.

Dandruff | 23-12-18 | 13:35

De lijken in de kisten van Khomeini en Arafat werden bijkans
gelyncht door de opgefokte menigte tijdens de rondgang.
Beelden die blijven hangen en iets zeggen over de doodscultuur
die islam heet.

Ernst Oosters8389 | 23-12-18 | 13:33 | 1

Twee touristen in Marokko afgeslacht... Het houdt niet op, ze zijn ziek in hun hoofd. Het institutionele onverdoofd slachten van dieren slecht de natuurlijke drempel.

spinselsinjehoofd | 23-12-18 | 14:27

"Bekir heeft vaak meerdere relaties met jonge vrouwen".
Maar natuurlijk. Een afzichtelijk, zwakbegaafd gewelddadig varken als Bekir trekt vrouwen aan als vliegen op de stroop. In de gevangenis zal hij vast ladingen liefdesbrieven ontvangen van vrouwelijke fans, net als voor hem Charles Manson, Josef Fritzl en Joran van der Sloot. Beste gefrustreerde computernerds van nederland die volledig genegeerd worden door het andere geslacht; vergeet die bloemen en gedichtjes en wanhopige moves; bewijs jezelf als harteloze egoistische badboy, succes gegarandeerd.

Petrosjenko | 23-12-18 | 13:14 | 3

16 is nog een meisje. Een meisje. Door het "jonge vrouwen" te noemen verzacht je het delict. Pers en wij moeten dat niet willen.

spinselsinjehoofd | 23-12-18 | 14:18

Vrouwen die op dat soort mannen valt zijn niet de meest stabiele types. Een man en ook dus de nerd is beter af zonder dwarrelgevallen.

Earl_of_Doncaster | 23-12-18 | 14:48

spinselsinjehoofd | 23-12-18 | 14:18
De staatspers is sowieso leugenachtig in dit soort gevallen. Een onthoofding noemen ze de keel doorsnijden. Politiek en de daarbij horende pers bepalen hoe het nieuws bij de burgers moet binnenkomen zonder de waarheid te vertellen zoals het is. De waarde van het overige nieuws dient dan ook gelezen te worden gelezen met de nodige vraagtekens en moet men zich blijven afvragen hoe selectief dat nieuws is.

Ruikbaard | 23-12-18 | 15:03

""ik vraag me alleen af waarom de volkswoede van onze dames uitblijft. Blijven jullie dit slikken? Waarom is MeToo (..) een item en dit niet?""
@ Feynman | 22-12-18 | 21:3Is m
Hij is moslim, dus er iets van durven zeggen is xenofoob racisme

telelezer | 23-12-18 | 12:58 | 1

Wie zegt dat die volkswoede uitblijft? Ik hoor iedereen kniezen. Nee, op de NOS komt dat niet nee.

Shoarmamasutra | 23-12-18 | 20:36

En ik begrijp niet waarom de Turkse gemeenschap niet zelf heeft ingegrepen. De Turken willen maar al te graag zich onttrekken aan de Nederlandse wetten en regels, en zich manifesteren als Turk i.p.v. Nederlander, maar enig eigen initiatief op het handhaven van de eigen groepsregels is er dus ook blijkbaar niet bij. Of is deze "eerwraak" eigenlijk te doen gebruikelijk in hun kringen?

Nelis SplitBloes | 23-12-18 | 12:54 | 3

IK hoor de Heren van Denk nu ook niet. Ze mogen toch opkomen voor de dochters van hun achterban? Oorverdovend stil zijn ze.

Trumme | 23-12-18 | 13:35

Als de vader van Humeyra een fascistische Grijze Wolf of een isis-bejubelende *denk* aanhanger zou zijn geweest, dan hadden ze het probleem Bekir E zelf opgelost, lang voor deze moord.
Het zijn juist de fatsoenlijke Turken die dit overkomt; die vertrouwen op justitie en politie.

Het principe "oog om oog, tand om tand" is wereldwijd een van de belangrijkste leefregels tussen personen, families, dorpen en steden. Dat is niet voor niets; evolutionair gezien heb je meer nakomelingen als jouw groep niet met zich laat sollen.
In het Westen hebben we dat principe losgelaten en de overheid gevraagd ons te beschermen. Zo lang het duurde leverde dat een relatief vreedzame en welvarende maatschappij op. Vanaf het moment dat onze overheid besloot haar burgers niet meer te beschermen ging het echter mis.
Eigenrichting gaat nog heel groot worden in dit land.

Dandruff | 23-12-18 | 13:46

Ja hee, wij gaan tich ook niet eigenhandig achter Holleeder of Micheal P aan? Voor je t weet ..
Betekent niet dat jr er niks van vindt.

Shoarmamasutra | 23-12-18 | 20:38

"De imam van de moskee waar Humeyra werd herdacht, begrijpt niet waarom de dader nog buiten rondliep."

Nee meneer de imam, daar snappen wij autochtone Nederlanders ook helemaal niets van. Dit gevalletje genetisch afval had natuurlijk allang levenslang achter slot en grendel moeten zitten.

Toch nog een vraagje aan u, meneer de imam: hoe komt het toch dat binnen de islamitische 'koeltoer' zoveel kerels tot onuitstaanbare verwende nesten opgroeien, de prinsjes al vanaf hun jongste jaren tot op het bot verwend, terwijl de vrouwen zich van alles moeten laten welgevallen, van doekjes, vuilniszakken tot besnijdenis aan toe? In uw 'koeltoer' minderwaardige mensen, die alleen dienen tot het werpen van nòg meer prinsjes, maar verder kennelijk van nul of gener waarde?
Wanneer gaat u dáár eens iets tegen doen?

EefjeWentelteefje | 23-12-18 | 12:49 | 5

Mustafa Kemal Atatürk:
Humankind is made up of two sexes, women and men. Is it possible for humankind to grow by the improvement of only one part while the other part is ignored? Is it possible that if half of a mass is tied to earth with chains that the other half can soar into skies?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 16:55

De vraag stellen Eefje is de vraag beantwoorden. Vroeger in mijn eerste huis, een goedkope startersflat, ben ik meermaals getuige geweest van dergelijk verwend gedrag. Geen strobreed werd 'm in de weg gelegd. Veel mensen, ook autochtonen, verzorgen hun kinderen, maar ze laten goddomme na hun kind(eren) op te voeden.

pibasso | 23-12-18 | 19:01

Zouden de eeuwenlande neef-nichthuwlijken niet een aaannemelijker oorzaak zijn als de Islam? Van Iraniers of indo's hoor je niet van die fratsen.

Shoarmamasutra | 23-12-18 | 20:40
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Angélica de Sancé | 23-12-18 | 12:45 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Het is niet zozeer Grapperhaus. Het zijn vooral de extremisten die massaal VVD, CDA, PvdA, en D66 stemmen. Zij zijn er de oorzaak van dat criminelen en terroristen vrij spel hebben. Zij zijn degenen die wetgeving om de samenleving fatsoenlijk te beschermen tegenhouden. Zij zijn degenen die hun vergevingsgezindheid willen etaleren, over de lijken van 16-jarigen. Zij zijn de extremisten.

obominotie | 23-12-18 | 12:44

'Wij als samenleving hebben haar niet gered'. Dit de samenleving als geheel aanwrijven is onjuist en onrechtvaardig. Zoals in alle Westerse landen wordt er een paralelle samenleving gedoogd, en is het beleid duidelijk 'niet ingrijpen'. In Nederland gaat het nog een graadje erger - je haalt zelf Panhuis aan - omdat de rechterlijke macht en politie door de politiek dusdanig verzwakt en gecorrumpeerd zijn, dat gewoon de wil en de middelen ontbreken criminaliteit aan te pakken.
Het beleid in Nederland is erop gericht 'de boel bij mekaar te houden', te doen of er geen problemen zijn door te wijzen op verminderde aangiftes en lege cellen. Cellen die leegstaan omdat er geen politieke of juridische wil is criminelen achter slot en grendel te zetten. Nederland is één groot socialistisch experiment geworden, waarbij halfzachte eitjes met sociaal werkersdiploma zich laten wijsmaken dat de hen toegewezen psychopaten allemaal makke lammetjes zijn die hun moeder missen. En vergeet niet het volledig gepolitiseerde politieapparaat, dat meer druk is met iftarren en nagels lakken dan met wetshandhaving. Ja, als u 2 kilometer te hard rijdt, bestaat er ineens een rechtsstaat, maar waar was die rechtsstaat voor dat meisje. Leg eens de 30 jaar lange strooptocht van 'loverboys' uit? Lekker makkelijk om 'de samenleving' de schuld te geven terwijl de werkelijke schuldigen degenen zijn die de macht per sé willen hebben en deze macht vervolgens misbruiken om criminaliteit te stimuleren.

Datsun_Cherry | 23-12-18 | 12:42 | 1

U heeft gelijk. Ik voel mij dan ook totaal niet aangesproken met dat "Wij als samenleving". De zittende corrupte machthebbers hebben het systeem doelbewust laten verloederen. Ik neem dit vooral VVD-stemmers heel kwalijk.

Roadblock | 23-12-18 | 12:51

Achterlijke, doodsekte vererende stammen in een moderne maatschappij doordrukken vanwege de goedkope arbeid, de stemmen, en de hoge gemiddelde geboortecijfers voor nóg meer stemmen is landverraad, ze ook nog een constante positieve status aparte geven in een rechtsstaat is vragen om een vergelding. Van het volk.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 12:18

Het probleem met jongetjes zoals Bekir, en die zijn er echt nog meer is dat zodra er een politieagent de straat in durft te rijden met zijn karretje, er al een heel leger van zijn matties ''discriminatie'' staat te krijsen, agenten te filmen tijdens hun werk want als ze al dan niet een foutje maken.. wollah... dan staat het op beeld en daar kan vast wel weer een excuus advocaat mee aan de slag.

myrna1965 | 23-12-18 | 12:15 | 2

Bewust slappe hap. Dat is een bewuste politiekeuze, opgelegd van bovenaf: "beschermd het islamitische stemvee".

Rest In Privacy | 23-12-18 | 12:23

Precies! Rotterdam-West in een paar regels beschreven!

BaldEagle | 23-12-18 | 13:18

'Wij als samenleving hebben haar niet gered'? Wij als samenleving willen ook al die criminele allochtonen niet in ONS land maar daar hebben we dankzij ene Rutte ook helemaal niets over te zeggen, die worden ons gewoon opgedrongen! Dus het moet zijn 'Rutte en zijn kliek hebben haar niet gered'! Ga je schamen, incapabele grijnzende niksnut!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:15

Dat er meer dan 10.000 buitelandse kinderen onbeschermd gedropt zijn in de AZC en ontvoerd zijn en in de pornindustrie te werk zijn gesteld, neem ik de cda pvda groene gedrocht en die andere P... partijen zeer kwalijk. Daarom wil ik alleen Geert Wilders en de Pvv Prettige Kerstdagen toewensen !

brandewijntje | 23-12-18 | 11:52

Nou, okee. Pedofilie / stalking + moord in het Turkse milieu, ouders, politie en justitie zijn stevig tekortgeschoten en het meisje wordt begraven in het land van haar voorouders, wat weer alles zegt over de non-integratie van Turken. Al mijn vooroordelen zijn weer eens bevestigd. Zand erover, nou weten we het wel. Volgende onderwerp.

JvanDeventer | 23-12-18 | 11:46 | 1

Een familielid van mij is onlangs is Spanje overleden en in Nederland begraven.
Hij was roomblank en oer Hollands hij had alleen een kudt hekel aan het nederlandse weer. Je draaft nu een beetje door

Jacktheflipper | 23-12-18 | 16:21

Al die turkse mohammedanen moeten zonodig in tukyistan worden begraven, laat ze dan ook daar hun straf uitzitten als de familie het ooit zover laat komen.

Onze anglofielen hebben daar een goede omschrijving voor : good riddance.....

Mazoeza | 23-12-18 | 11:35 | 1

Op zich hoeven ze dat helemaal njet perse, volgens de Islam moet je in een graf dat niet geruimd wordt en die smaak is in NL vrijwel onverkrijgbaar.

Shoarmamasutra | 23-12-18 | 20:49

Je kunt niet dwingen dat iemand jou wil.
Je kunt het een beetje beinvloeden, maar uiteindelijk gebeurt het of het gebeurt niet, blijft het of het blijft niet. En dan is het the real thing. Je hebt verder niets te willen.
Blijkbaar is voor die man alleen van belang wat hij wil.
Gevalletje morele krankzinnigheid. Manipulatief en alles.
Het zal je dochter maar zijn.
Humeyra was 16, Berki 31. Mind you.
Hoe lossen ze dat in een land als Turkije op eigenlijk?

kloopindeslootjijook | 23-12-18 | 11:30 | 2

https://www.hrw.org/news/2011/06/15/turkey-he-loves-you-he-beats-you

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:48

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:48
In het artikel van je link:
"Aren't you ashamed to talk about your husband like this!"
What the f*ck is er met die mannen aan de hand daar?

kloopindeslootjijook | 23-12-18 | 11:52

Feynman, jouw haarscherpe analyse, feiten kennis en conclusies zijn voor mij prettig om te lezen, qua logica en opbouw een voorbeeld voor velen. Het gekloot is dat mensen zich niet altijd conformeren aan logica, zeker zichtbaar door hun gedrag zoals in jouw schrijfsel. Als Beta is verdieping in Psychologie en Filosofie de moeite waard. Wij, de gezonde denkende Mensen, zetten logische middelen in, om onze maatschappij de behoeden voor wandaden van de minder geslaagden. Dit heeft in de basis niets te maken met kleur, afkomst of geloof. Het gave van NL is dat wij, de maatschappij, beschaafd zijn en geen beleid van eliminatie van onbekwamen hanteren. De kunst is, als maatschappij, te accepteren dat menselijk gedrag wordt gedreven door een vaak onvoorspelbaar brein. Veelal spelen honger, dorst, zucht, erkenning en aandacht daarin een belangrijke rol. Beleid om bijvoorbeeld verdovende middelen te verbieden omdat mensen daar ziek van worden heeft aantoonbaar niet gewerkt. Het is verboden om elkaar iets aan te doen, te verkrachten, te bedreigen of aan minderjarigen te zitten. De maatschappij, onze, heeft dat al afgesproken.

hetgingperongeluk | 23-12-18 | 11:26 | 1

De maatschappij, 2002
https://youtube.com/watch?v=QPcC7lPSZZ0
Wat zijn we toch een gaaf land geworden 16 jaar later.

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:45

Het probleem is moeilijk op te lossen omdat het probleem meerdere oorzaken heeft die voorlopig niet opgelost gaan worden. En nee ook niet door 'anders te stemmen'. Er zou een massale denkwijziging moeten plaatsvinden in het vrije westen en die gaat er niet komen.

I) De islam is een soort raar christendom die vanzelf modern wordt net als het christendom. Ten eerste is het christendom niet gemoderniseerd maar in met name west en centraal Europese landen (en steden in Noord Amerika) teruggeschopt in hun hok en op hun plek gezet: achter de voordeur. De religie zelf is niet veranderd. Ten tweede gaat de islam voorlopig niet gemoderniseerd worden dankzij oliegeld om de religie middeleeuws te houden. Ten derde gaat de islam niet gemoderniseerd worden in Europa, Amerika en elders, omdat hordes moslims in deze gebieden geimporteerd worden die niet van de middeleeuwse versie van hun religie af willen wijken.

II) Er is kennelijk een beleid bij veel Europese regeringen wat migratie vanuit Afrika en het midden-oosten promoot. Soms omdat het oud koloniën zijn, soms vanwege 'vluchtelingen'. Officieel is de reden vergrijzing. Whatever the reason, Europeanen spenderen vervolgens 0,0 moeite om deze nieuwe groepen te integreren. Ja er zijn een hele hoop stichtingen die een hele hoop doekoe verdienen aan deze nieuwe medelanders. Maar resultaat is nul. Vandaar dat dit meisje in Turkije begraven wordt. De families voelen zich alleen Nederlander wanneer er geld op tafel komt. Er is voor hun geen reden om zich daadwerkelijk Nederlander te voelen. Geen dwang, geen pressie, niets. Sterker nog, en dit is het grootste probleem... Nederlanders zeggen tegen migranten dat Nederlanders ZELF MINDERWAARDIG zijn. Door hun koloniale en slaven verleden. Althans, de Nederlanders die deze nieuwe groepen met open armen ontvangen (en aan hun verdienen) en naar hun omkijken. Als laatste is er ook geen gezamenlijk idee meer wat een Nederlander is en waar we naar moeten streven. Neen, wij moeten als land integreren in een gezamenlijk Star Trek achtige Europese en wereldregering (VN). En daar passen nationale ideeën niet bij. Een probleem. De migranten zelf zijn WEL NATIONALISTISCH ingesteld. En bij gebrek aan ideeën en visie en dwang in hun nieuwe thuisland, behouden zij WEL hun eigen identiteit en cultuur.

III) De vrijheid van religie heeft nooit gewerkt (we leefden in kleine op met name religie geïnspireerde zuiltjes apart van elkaar) maar nu met de massale import van de islam zien we de grote zwakte. Zeker wanneer er geen dwang is voor nieuwe medelanders om te integreren. Zij mogen de grootste haatpredikers uitnodigen die hun vertellen om juist apart van de samenleving te leven en hun nieuwe gastheren te haten. En daar wordt volop gebruik van gemaakt en gestimuleerd door oliegeld vanuit het midden oosten.

IV) Het onderwijs in het westen, de instelling die zo belangrijk omdat het kinderen onderwijst, is doordrenkt van minachting en zelf walging van de westerse cultuur waar zij haar oorsprong heeft. En dit sijpelt door in de media en politiek. Er is een groepering die universiteiten in west/centraal Europese en Noord Amerikaanse landen overgenomen heeft (wat weer doorsijpelt naar lagere onderwijsinstellingen) die ronduit de westerse samenleving veracht. Wat dit voor effect op nieuwe groepen migranten heeft kan iedereen denk ik wel zien. Waarom zouden migranten respect hebben voor een gastheer cultuur die zichzelf minderwaardig acht en zich heel laf, feminien en gedienstig opstelt tegenover hun dominante macho eisende cultuur?

Deze problemen worden niet meer opgelost door alleen Geertje of Sjerry te stemmen helaas. We're in for rough ride so fasten your seatbelts...

Graaf_van_Hogendorp | 23-12-18 | 11:26 | 10

Mooi geschreven top maar helaas waar dus veel geld sparen zodat je dit zinkende schip kan verlaten

Cashforce1 | 23-12-18 | 13:06

U maakt een paar denkfouten:
"De Islam is een soort Christendom".
Veel gemaakte fout. De Islam is geen godsdienst, maar een ideologie die het leven van geboorte tot dood beheerst, en waar men met de dood bedreigd wordt als men deze ideologie zou verlaten. Er zijn verder tientallen tegenstellingen op te noemen tussen het Christendom en de Islam.
"Ten tweede gaat de islam voorlopig niet gemoderniseerd worden dankzij oliegeld om de religie middeleeuws te houden."
De Islam KAN niet gemoderniseerd worden, omdat al eeuwen terug elke poging tot verandering van deze ideologie afgekapt is als een doodzonde en in bloed gesmoord.
"Omdat hordes moslims in deze gebieden geimporteerd worden die niet van de middeleeuwse versie van hun religie af willen wijken".
Er IS geen middeleeuwse versie van deze ideologie. De Islam is de Islam punt.
Er zijn verschillen in hoe actief moslims hun ideologie in de praktijk brengen.
Maar zodra zij aan hun jasje getrokken worden door de actieve moslims, zullen zij weer braaf meelopen.
Als bewijs het feit, dat het salafisme in Nederland groeiende is.
Vraag eens aan een 'gematigde' moslim, hoe hij vindt dat afvalligen bestraft moeten worden. En hoe hij over Joden denkt.

Roadblock | 23-12-18 | 13:11

Gelul!
De islam is heel iets anders dan het christendom.
Er gaat niet 'hetzelfde' gebeuren.
Het wordt niet minder. Alleen maar meer.
Oneindig onze bezittingen weg geven in de hoop op beantwoorde liefde is niet meer naïef maar gevaarlijk.

oplichter | 23-12-18 | 17:54
▼ 7 antwoorden verborgen

Probleem gecreëerd door politici en genegeerd door politici.

poiuytrewq | 23-12-18 | 11:26 | 2

Politici komen niet uit een andere dimensie vallen om over ons te regeren. De samenleving kweekt deze figuren. Wij zijn allemaal schuldig aan het creëren en negeren van de mislukte multi culti.

Graaf_van_Hogendorp | 23-12-18 | 11:28

Graaf_van_Hogendorp | 23-12-18 | 11:28 |
Klopt. Je zie het ook in de minder goed lopende (meestal katholieke) landen. De ene corrupte wordt opgevolgd door de andere corrupte: " Zo, nu is het mijn beurt om mijn zakken te vullen". Ieder volk krijgt de regering die het verdient, is het gezegde. Nu is het natuurlijk wel zo dat je in een democratie niet altijd je eigen zin/mening kan doordrijven.

Jahowiseffe | 23-12-18 | 11:36

In een eerlijke wereld zou de overheid de familie een enorme schadevergoeding horen te geven. Op kosten van de verantwoordelijken binnen justitie uiteraard. Tevens horen deze gedegradeerd te worden inclusief verantwoordelijke rechters tot flitsagentjes langs de A13 ofzo.

nietmijnbaardvriend | 23-12-18 | 11:24 | 2

Als het op geld aankomt zijn ze wel wakker, ik bedoel met geld incasseren, zo moet die Turkse vrouwenhandelaar Serban Baran de Nederlandse staat 1,5 miljoen euro’s betalen.... En verwacht maar niet dat dat geld terecht komt bij die mishandelde/gemartelde en misbruikte vrouwen!
www.crimesite.nl/saban-baran-moet-15-...

JI-HAAT | 23-12-18 | 11:29

Als dat realiteit wordt, dan kan jij nog een berg meer belasting gaan betalen...

Jahowiseffe | 23-12-18 | 11:38

Ik zeg het maar weer eens:
Nederland is geen rechtstaat.
In een rechtstaat worden criminelen gestraft en burgers beschermd.
Onze overheid faalt op beide vlakken.

Tapu | 23-12-18 | 11:23 | 1

Helemaal mee eens. Het is een dun laagje chroom. De overheid faalt op meerdere fronten....

Rochegrosse | 23-12-18 | 12:37

Waarom kunnen ze eigenlijk niet gewoon de kist en het lichaam netjes neerzetten en er één-voor-één langs lopen als ze de kist nog even willen aanraken? Als je dochter daar in ligt en alle kanten oprolt in die chaos, zo weinig respectvol die mensen, bah!

BluRay | 23-12-18 | 11:19 | 1

Dat is cultuur. Het is kopieergedrag, dus men weet gewoon niet beter.

Rochegrosse | 23-12-18 | 12:39

Voeger zeiden we: Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Nu is het kalf verdonken maar is de put moet open blijven, anders ben je een racist!

BluRay | 23-12-18 | 11:17

Ahh die Nederlandse vlag over die kist.
Traantje wegpinken doet.

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:13 | 1

Ja dit krijg je in geannexeerde gebieden

Botte Hork | 23-12-18 | 11:16

Off topic

Ik wil een premium account kopen om DKS, Berbaar & DrumPiet te blocken.
MAAR! Het email adres wat gekoppeld is aan mijn nick bestaat niet meer.
Dus de vraag is, HOEDANN??!

Botte Hork | 23-12-18 | 11:13 | 7

Haha, Geenstijl zou dat moeten hanteren als advertentie. 'Wil je van de trollekes DKS, Berbaar en Drumpiet af, ga dan premium!'. :-)

tragic1911 | 23-12-18 | 11:52

Vindt u BL wel okay dan??
En er zijn er inmiddels wel meer, maar ja, het moet nog wel een beetje leesbaar blijven.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 14:20
▼ 4 antwoorden verborgen

Na drie geweldsmisdrijven langdurig de gevangenis in.
Maak van het gevangeniswezen een semi particulier bedrijf, net als in Amerika. Alle opbrengsten van hun verplichte arbeid weer herinvesteren in de samenleving.
(kijk, er zijn oplossingen zat, maar dat is te populair en reëel.)

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:12 | 5

@ meneer Q | 23-12-18 | 11:21
Maar na de uitzetting geniet men weer van de vrijheid om hun misdadig gedrag voort te zetten.
Ik stel dat we nog 8 jaar aan ze verdienen.
Alle kosten verdienen ze terug, en de winst gaat naar de samenleving. (de echte straf is werken natuurlijk :)
Na die 8 jaar, kan men ze in het geval van een dubbel paspoort, alsnog uitzetten. Wel met een chip in hun lijf. (een brandmerk 2.0)

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:26

Kosten ja, en het levert enkel op dat ze zich tijdelijk niet in de maatschappij bevinden.
Zorg ervoor dat ze geld opleveren. Laat ze een nieuwe spoorlijn aanleggen of Schiphol 2 in de Noordzee, of desnoods GeenStijlland.
Leg ze maar aan de ketting en geef ze een schep. Het waren ook zogenaamd hele kerels toen ze hun misdaden begingen, dan kunnen ze buiten ook wel werken.

Draak uit Brabant | 23-12-18 | 11:31

@ Draak uit Brabant | 23-12-18 | 11:31
LOL @ Geenstijlland!
+veel, ik zeg doen!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Sowieso een fatale combinatie: Islam en onze huidige wetgeving/rechters.

Natuurlijk zijn er ook Nederlandse slachtoffers en dito delinquenten, maar ook in dit soort misdrijven blijkt wéér dat de niet-westerse immigranten zwaar oververtegenwoordigd zijn.

Die softe "mensvriendelijke", maar ozo misplaatste linkse mentaliteit die hier aan ten grondslag ligt heeft al talloze slachtoffers geëist, en is daarmee in feite niet mensvriendelijk meer, en wellicht nooit geweest.

Toch blijven de droevige resultaten aan een groot deel van de politiek voorbijgaan, en blijft men er aan vast houden omdat het zo´n lekker gevoel geeft. Ik walg onderhand van die mensen.

Het is tijd voor andere wetten en regels. Zeker voor alles wat met immigratie te maken heeft.

Jahowiseffe | 23-12-18 | 11:10

Welkom welkom welkom

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:10 | 1

Wir schaffen das!

Frau Merkel | 23-12-18 | 12:03

Er is geen mandaat in de politiek om islam aan te pakken, wat via een referendum zou kunnen, maar als men het probleem niet wil erkennen, kan je het ook niet aanpakken. Er zou een referendum (sp kaart dat nu weer aan, begrijp ik), laten we er dan over stemmen.... we kunnen het wel aanpakken, maar de wil is er niet.

Datkanjenietmenen | 23-12-18 | 11:01 | 11

poiuytrewq | 23-12-18 | 11:30
Goed punt. Gelukkig kunnen we 1x per 4 jaar stemmen. Over onderwerpen die dan helemaal nog niet bestaan. "Democratie"

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:40

In feite komen we niet op voor ons eigen land, wat buitengewoon vreemd is. Tja ik blijf hameren op het referendum over islam, een bindende. @Dr_johnson

Datkanjenietmenen | 23-12-18 | 11:42

Dat gaat er de komende tijd - nooit - van komen. Het kartel zou er alles aan doen om he tegen te houden.

Rochegrosse | 23-12-18 | 12:41
▼ 8 antwoorden verborgen

Weer het bewijs van de stelling: hoe beter ze integreren, hoe groter het probleem. Deze kerel zou een kleiner probleem zijn als werkloze gefrustreerde sloeber ipv BN'er of moet ik zeggen BT'er.

Immigratie zonder assimilatie is invasie.

hellothere | 23-12-18 | 11:02

De “kiss kiss” song kan dan in iedergeval wel in de meest irritante top 2000 lijst.

echtpaul | 23-12-18 | 12:48

Deze ode aan Turkije van de onvolprezen grappenmakers uit de Zaanstreek zou niet misstaan in de lijst der lijsten www.youtube.com/watch?v=kCVDBMf09z4

Arnold Layne | 23-12-18 | 12:57

'Wij als samenleving hebben gefaald' je moeder! Dat is niet mijn samenleving vriend! De enige verantwoordelijken in dit verhaal zijn de verdachte zelf en de politie/handhaving. De samenleving in een getto is beduidend anders dan in een 'normale' stad/dorp. De samenleving die bedoeld wordt in het verhaal is Islamitisch.

Blote Bertus 2000 | 23-12-18 | 10:57 | 1

Klopt.
Maar het is wel een gevolg van decennia aan stembusuitslagen. In die zin heeft Feynman gelijk. Wat we nodig hebben is niet links, midden of rechts, maar gewoon gezond verstand.

Jahowiseffe | 23-12-18 | 11:15

Vergunninghouders (en dubbelpaspporters) die tegen de lamp lopen of een bedreiging vormen gewoon altijd uitzetten (en denaturaliseren), eventueel na het uitzitten van een straf.

ben kokhals | 23-12-18 | 10:57 | 2

Bijvoorbeeld 8 JAAR gevangenis?
dat is 8x365 dagen = 2920 dagen
Kosten gevangenis per dag: €202,65
Totale kosten: 2920x€202,65=€591738... en TBS is nog vele malen duurder.
Niks gevangenis of TBS, meteen uitzetten.

meneer Q | 23-12-18 | 11:14

kosten TBS € 465.- per dag.

meneer Q | 23-12-18 | 11:22

Het allergrootste probleem in Nederland is de handhaving. Er zijn genoeg wetten. Maar als je die niet handhaaft, heeft een nieuwe wet geen zin. Strenger straffen? Dat is eenvoudig, maar de veroordeelde ophalen als hij zich niet vrijwillig meldt bij de bajes, dat heeft geen prioriteit. Stalken, verkrachten, mishandelen van vrouwen mag niet. Er tegen optreden, heeft echter geen prioriteit.
Waarom hebben volkomen foute zaken geen prioriteit? Niet genoeg wetsdienaren? Die 2 miljard extra voor de roofridders was er anders wel.

BrabantsVerzet | 23-12-18 | 10:56 | 2

Ze zijn alle tijd kwijt aan:
Blokeerfriezen
Geert Wilders
Hoger beroepszaken
Hardrijders
Belasting ontduikers.
Het meest schunnige is de grap die volgt, als u 10 Euro belastinggeld niet betaald.
Men komt u ophalen en sluit u op.
Het terugkerende woord in dit alles, is "prioriteiten.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:21

Politie en justitie kunnen het niet meer aan. Al lang niet meer. Bestrijden en voorkomen van (dit soort) misdaden vergt enorm veel mankracht.
Komt nog bij dat onze wetten en regels zo zijn opgesteld dat zelf een matige advocaat zaken nog weken, maanden of jaren kan rekken. Ook dat kost zeeën van tijd en bergen geld.
Onze wetten en regels - althans een gedeelte hiervan - zijn toe aan een revisie. Ze passen niet meer bij de tijd waarin we nu leven, en bieden onvoldoende bescherming van de brave burger, de kurk waar de beschaving op drijft. Die kurk wordt steeds duurder trouwens ...

Jahowiseffe | 23-12-18 | 11:25

Wat ik dan weer niet begrijp zijn die paar lachende koppen in dat filmpje met die kist.

Premier Trutte | 23-12-18 | 10:50 | 3

Ze is nu toch in de hemel? Het grootste goed van de islam? Daarom toch blijdschap?

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:37

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:37
Met 72 harde l*llen, of is dat niet van toepassing op vrouwen.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 14:11

Nou, die lul is ze al op Aarde tegen gekomen.

Premier Trutte | 23-12-18 | 14:27

Arme Humeyra.... Nog maar 16, en onschuldig en ongewapend als een hond afgeschoten. Wij, de Nederlanders, zijn medeschuldig aan haar dood, omdat wij telkens opnieuw stemmen op partijen (D66, CDA, VVD) die van daders slachtoffers maken en die koelbloedige moordenaars weg laten komen met slechts 12 jaar (Volkert). WIJ, DE KIEZERS, geven het mandaat aan de politici die ons land verkwanselen en de deur wagenwijd openzetten om honderdduizenden mensen in te passen die niet inpasbaar zijn. Dan kun je vervolgens op die politici kankeren wat je wil, maar dat krijg je ervan als je op het kartel stemt. Hoe dan ook, het heeft wederom een onschuldig slachtoffer geëist, maar morgen zijn de mensen het alweer vergeten en gaan weer gezellig op de bank met bier en chips naar Boer Zoekt Vrouw kijken, of The Voice of Holland, of Expeditie Robinson, of meer van die hersenloze CRAP.

Motleycrew | 23-12-18 | 10:46 | 17

@Langshetrandje | 23-12-18 | 11:00

Dat is het zeker.
.
Ik heb overigens in mijn werkzame leven vele banen gecreeerd en in stand gehouden nog (nog trouwens), ik heb hard gewerkt en ook nog divers vrijwilligerswerk , ik zorg goed voor mijn gezin en familie, ik hou mij aan de wet.
IK ben niet het probleem. Dat u poogt mij zo af te schilderen zegt meer over u, en het soort, dan over mij. U begrijpt dat u uw oordeeltjes in uw reedt kan steken.
.
2018. Oh, oh de “we’s” en “ons-en” vliegen in het rond. Uw soort begint het een beetje benauwd te krijgen, hè, nu de uitwassen van uw stemgedrag, uw mening, uw gedrag en uw politiek niet meer te negeren zijn. De demoniseerders zien de boemerang dus komen.
Veel succes met koppen want het is gezien en op zeker wordt het niet vergeten.

Parel van het Zuiden | 23-12-18 | 11:14

Kalk 11.05
Probeer je nu mensen van de andere kant als lid van jouw kant weg te zetten? Je bent erg.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:30

@ Mark_D_NL | 23-12-18 | 10:49
Laat de ezels met rust a.u.b. Zeer intelligente zachtaardige dieren.
Nederlanders zijn eerder lemmingen, als u toch een vergelijking zoekt, met het dierenrijk..

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:41
▼ 14 antwoorden verborgen

De moslimgemeenschap in Nederland levert tienduizenden van dit soort daders per jaar aan. Daar ligt de schuld. Afschuwelijk wat dit meisje is overkomen. Tegelijkertijd vraag ik mij af of dit meisje de sharia net zo afschuwelijk vond als ik, of dat ze het wel prima vond.

hellothere | 23-12-18 | 10:46 | 3

Wat heeft de eventuele mening van dat meisje over de sharia er mee te maken? Of vraagt u zich soms ook af hoe ze over pindakaas met banaan op brood dacht?

normanius | 23-12-18 | 10:51

De sharia, dat is dus de cultuur die tienduizenden van dit soort daders per jaar aanlevert. Probeert u mijn reactie nogmaals te lezen, nu begrijpend.

hellothere | 23-12-18 | 10:59

Heeft niks met sharia te maken maar alles met een overheid die koste wat kost lieden in huis wil halen en -houden die niet thuishoren in onze westerse samenleving.

ben kokhals | 23-12-18 | 11:01

Het is de islam wat mensen achterlijk maakt.
De islam is een gevaarlijke sekte die verboden moet worden.
De koran is een boekje vol haat dat psychopaten aanmoedigt misdaden te begaan.
En het gaat allemaal nog veel erger worden met de pro moslim immigratie partij VVD.

oplichter | 23-12-18 | 10:44 | 14

In de Hindoestaanse cultuur zijn vrouwen ook bezit. Maar bezit moet je wel eerst verwerven, en dat had deze Turk-met-kort-lontje niet gedaan.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 12:05

Kuifje, je neus groeit zo hard van al dat jokken dat er al bijna een luchtbrug van Afrika naar Europa van kan worden gemaakt.

ristretto | 23-12-18 | 13:23

tweetybird | 23-12-18 | 11:40
Als de rest van de meute dat nou ook eens door kreeg, waren we een stuk verder.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 14:04
▼ 11 antwoorden verborgen

Het heeft alles met het rechtssysteem te maken. Je kunt nooit iemand zomaar voor de zekerheid opsluiten. Deze vent heeft al eerder overtredingen begaan maar blijkbaar was dat niet voldoende voor justitie om hem te veroordelen. Dat is het probleem. Of je gaat naar een rechtssysteem waarin mensen sneller en zwaarder veroordeeld kunnen worden (kans op dat iemand onrechtmatig gaat vastzitten is groter). Of de situatie zoals hij is blijft intact en dit soort symptomen blijven voorkomen.

Pel de pinda | 23-12-18 | 10:40 | 2

Of herstel de GGZ en ga eens wat sneller mensen preventief (gedwongen) psychiatrisch opnemen. Deze dader had problematiek genoeg.

Mensdier | 23-12-18 | 10:44

@Mensdier. Ook daar heb je justitie en veroordeling tot voor nodig.

Pel de pinda | 23-12-18 | 11:45

Nederland gaat ten onder aan politieke correctheid. Deze is ontstaan uit angst. Of het nu om Zwarte Piet gaat, Moslims of "Populisten". Het zwichten heeft voorrang. Een kleine groep die zich heeft genesteld in de staatsomroepen+RTL zullen bepalen hoe het klootjesvolk dient te denken. Tegengeluid (dus ook referenda) worden niet geduld. Zolang mensen nog ook de vvd, Christen (ook CDA) of DDR66 blijven stemmen, zal ons land moeiteloos ten onder gaan. Hoe dom ?

Kamervraag | 23-12-18 | 10:40 | 10

Ondertussen goedkeuren dat grenzen wagenwijd openstaan en kritiek op
Immigratie verbiedt..

Die VVD bedoel je?

killRoy1982 | 23-12-18 | 11:05

Je mag toch kritiek op immigratie hebben? Van wie zou dat niet mogen.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:36

Een partij zou wat met de kritiek moeten doen. De VVD doet dat niet. Zet eens een website op tegen de immigratiepolitiek. Uw VVD vriendjes sturen gelijk de politie op u af om u te intimideren.

Frau Merkel | 23-12-18 | 12:08
▼ 7 antwoorden verborgen

Het werkelijke probleem is dat een gecompliceerd probleem niet kan worden gereduceerd tot een of meerdere simpele generalisaties om tot een simpele oplossing te komen.
Er is geen simpele oplossing, omdat het probleem niet duidelijk/eenduidig gedefinieerd wordt. De ene persoon ziet deze zaak als op zichzelf staand (de dader is verantwoordelijk), de ander wijt het aan de Turkse gemeenschap, weer een ander ziet de islam als aanstichter, de volgende rekent het politie/justitie aan en weer een volgende de politiek. Feynman houdt 'de samenleving' verantwoordelijk.
Wat voor samenleving hebben we eigenlijk nog, zonder collectieve waarheid?
Een egocentrische ik-heb-gelijk-en-jij-bent-fout cultuur.
Doden tot gevolg, nu en in de toekomst.

Mensdier | 23-12-18 | 10:38 | 8

Ga vooral even met elkaar in discussie en toon daarmee aan wat ik schrijf.
*de kerkklokken luiden, koffie pakt*

Mensdier | 23-12-18 | 10:57

Everything should be made as simple as possible... but not simpler...

hetgingperongeluk | 23-12-18 | 10:59

Als je kijkt naar inteelt...

killRoy1982 | 23-12-18 | 11:07
▼ 5 antwoorden verborgen

De boodschap van al deze feiten die aangedragen worden door mijnheer Feynman is dat geweldsmisdrijven op (jonge) vrouwen geen prioriteit heeft bij politie en justitie in Nederland. De overheid treedt er nauwelijks tegen op. Het is een kwestie van pech hebben als het je overkomt, immers de tijdbommen blijven gewoon in de samenleving en de (veelal islamitische) daders blijken nagenoeg onschendbaar.

Hieruit kan ik maar een conclusie trekken en dat is dat het niet zo gek is om het recht in eigen hand te nemen. Zou mijn dochter vermoord worden, dan rijd ik naar Belgie om me een kalisjnikov aan te schaffen. Ik zou de dader vervolgens ruimen zodat andere vrouwen en meisjes gevrijwaard worden van dit buitenmenselijk afval.

De overheid is er niet voor u. De overheid is er voor de overheid.

ballenkraker | 23-12-18 | 10:38 | 4

@Berbaar....... moet jij niet bultrugjes aaien in plaats van reaguurders beledigen? Man man man.... kneusje!

Fatwabuster | 23-12-18 | 11:22

@berbaar Als u enkelvoud en meervoud niet uit elkaar kunt houden wordt het pijnlijk als u anderen de maat neemt.

Frau Merkel | 23-12-18 | 12:10

@Berbaar | 23-12-18 | 11:03
Lekker goedkoop, simpel en smakeloos weer Berbaar. Als je niks inhoudelijks te melden hebt, reaguur dan niet trol.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-18 | 19:40
▼ 1 antwoord verborgen

Soms is de overheid er niet om jou te helpen. Wel altijd om jouw verdiensten en bezittingen systematisch af te romen.
Als dat besef tot je doordringt, handel er dan naar.

Hentjehopeloos | 23-12-18 | 10:32 | 1

Maak van "soms" maar meestal, zoniet.... dan bent u nogal naïef.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 14:00

We leven in gescheiden culturen.... niet mee bemoeien, deze culturen bemoeien zich ook niet met ons.
De enige uitzondering hierop zijn de uitkeringen.

meneer Q | 23-12-18 | 10:30 | 2

totdat je omver wordt gereden, opgeblazen, gestoken of verkracht, dan wordt het wel ons probleem, dacht ik. Kan me een suikerspiegelgeval herinneren op amsterdam centraal..... is in mijn ogen nooit goed uitgezocht en compleet onder het tapijt geveegd.

Datkanjenietmenen | 23-12-18 | 10:33
-weggejorist-
killRoy1982 | 23-12-18 | 11:09

Het is straks 2019, we zitten met een middeleeuwsprobleem genaamd islam, wanneer gaan we zeggen en nu is het genoeg (van links tot rechts). Islam zelf is het probleem en zolang men dat niet wil onderkennen zal er niets veranderen.

Datkanjenietmenen | 23-12-18 | 10:26

Feyman heeft wel degenlijk gelijk als hij zegt dat we als samenleving falen. Alleen maar huilie huilie doen op sociaal media of nutteloos ergens in VerNederland gaan staan koukleumen met een geel hesje aan! Rotte (Rutte) en z'n bende lachen zich rot bij de warme openhaard! Doe als de Friesen! Blokkeer havens, blokkeer schiphol, blokkeer belangrijke toegangswegen enz enz!! Nederland R.I.P.

Michaelvdv | 23-12-18 | 10:22 | 5

@Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 10:30

Lekker vvd, pvda, cda, d66 stemmen, joh.
Want daar wordt het beter van. Al dertig jaar!
.
Waarom veronderstelt u trouwens dat “wij” het beter moeten maken?
.
We mochten niets vinden van massa-immigratie, van islamisering en andere generieke uitwassen die dat met zich meebrengt. We mochten niet vragen om gelijke kappen, om handhaving en veroordeling van dit gedrag. We mogen niet vragen om categorische veroordeling van deze minderwaardige gedragingen. We mochten en mogen niet eens stemmen op benoemers anders een ismen-barrage op het dak.
.
Neen dus. Uw soort (enablers) en die verrijkers zoeken het maar lekker zelf uit. Wel een kleine waarschuwing. Doet dat op vele armlengten afstand. Blijf uit het vaarwater van mijn naasten, breng ze niet in gevaar. There will be.. trouble.

Parel van het Zuiden | 23-12-18 | 10:52

Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 10:30
Heeft u een beter idee? Wat moet je nu dan nog om hiervan verlost te worden? Anders stemmen? Als de VVD de bende niet loopt te belazeren tijdens de verkiezingen zou dat kunnen, maar ik vrees het ergste

Kopieerapparaat | 23-12-18 | 11:06

En toen hield Boeren Lul z'n bek weer dicht.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 13:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat me opvalt in deze is dat ze is begraven in de Turkse stad Karaman. Ik wil geen generalisaties maken over wat dit aangeeft over integratie van Turken in dit land, er kunnen duizend redenen voor zijn, maar wat me opvalt is dat op haar begrafenis uitsluitend mannen aanwezig zijn. Misschien traditie maar toch ook weer: Waarom?
www.youtube.com/watch?v=dKyBOmfAQYw

"Volgens RTL Nieuws sprak de plaatselijke imam. "We willen leven in een wereld waarin vrouwen niet worden mishandeld en niet worden gebruikt als voorwerpen. We kunnen dit soort kwaad voorkomen."

Tsja. En dan alleen kerels erbij, vrouwen mogen daar kennelijk niet deelnemen aan dit soort openbare situaties waar een imam bij betrokken is. Ziet die man niet de ironie van zijn eigen woorden?

Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 10:21 | 9

Natuurlijk staat er een seculiere imam daar te
Preken..

Maar dat doet niets af aan de niet seculiere islam, waar hij als ‘ongelovige’ wordt gezien en bij de eerste de beste gelegenheid met zijn hoofd op het juk ligt..

killRoy1982 | 23-12-18 | 11:14

Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 10:21 |
Over dat begraven in, eens. Maar wat ik me afvraag is: wie betaalt dat? De Nederlandse zorgverzekering? Recuperatie? Of de familie? Of Turkije?

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:36

Er schijnt een speciale Turkse regeling te zijn dat Turken gestorven in het buitenland, goedkoop in Turkije kunnen worden begraven.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 12:06
▼ 6 antwoorden verborgen

Wat willen we nu, crimineel gedrag van import volk wel of niet met de mantel der liefde bedekken ?
Zo is er natuurlijk helegaar geen touw meer aan vast te knopen, in Europa en bijvoorbeeld de UK mochten ze gewoon jaren hun gang gaan, in Keulen keken we weg etc etc, en nu gaan we verontwaardigd spelen ?

Castor12 | 23-12-18 | 10:20

Pre-emptive strikes gaat nog een heel groot worden in dit land. Welke vader laat dit toe? Dat je van politie/justitie niets mag verwachten, is toch al minstens 40 jaar duidelijk.

Laat ik even een prachtig voorbeeldje uit de vaderlandse jurisprudentie noemen. Het gaat om het arrest Hollende Kleurling (Hof Amsterdam 3 juni 1977, NJ 1978/601).
De casus was als volgt:

Wanneer twee met voet-surveillance belaste politiemannen op 14 oktober 1976 om tien voor half vier 's nachts over de Sint Olofspoort in Amsterdam ter hoogte van de Warmoesstraat lopen, komt hen een kleurling tegemoet rennen uit de richting van café Caribian Nights. Caribian Nights stond hen bekend als een verzamelplaats van gebruikers en handelaren van verdovende middelen. De agenten vermoeden dat de man drugs bij zich heeft en houden hem staande om hem te fouilleren. Hierbij valt op dat de kleurling zijn linkerhand voortdurend in zijn jaszak houdt, zodat bij de opsporingsambtenaren het vermoeden rijst, dat hij in die jaszak wel eens verdovende middelen zou kunnen hebben. De verbalisanten houden de man aan als verdacht van het opzettelijk bezit van drugs en pakken hem vast om hem over te kunnen brengen naar het politiebureau Warmoesstraat. De arrestant verzet zich hevig en bijt een van de agenten in de rechterpols. Bij de worsteling haalt de kleurling zijn linkerhand uit zijn jaszak en laat een zilverpapiertje vallen. Het blijkt een wikkel met heroïne te zijn. De kleurling wordt gedagvaard wegens het bezit van 840 milligram heroïne en wegens wederspannigheid.

Het oordeel van de rechters:
Het hof vindt dat er geen redelijk vermoeden van schuld is als een kleurling hard komt aanlopen uit de richting van een als drugscafé bekendstaande horecagelegenheid. De agenten hadden de man dus niet staande mogen houden en fouilleren. Het hof concludeert dat de vondst van de heroïne onrechtmatig is geweest. Dat de kleurling zich tijdens zijn arrestatie heeft verzet kan hem ook niet verweten worden, hij hoefde zich de aan hem trekkende agenten niet te laten welgevallen.

VOLKOMEN WAANZINNIG. En aan de rechtenfaculteiten in Nederland wordt dit onderwezen als zijnde volkomen juridisch aan de haak.

balustrade | 23-12-18 | 10:18 | 3

Juridisch klopt het vast helemaal. Maar in hoeverre is het nog mogelijk een beetje normaal je werk te doen als agent? En dat was in 1977. Toch klopt dit wel degelijk. Alleen het rennen vanuit een bepaalde richting in combinatie met zijn huidskleur mag geen verdenking an sich opleveren. Niet alle rennende kleurlingen (toen mocht dat nog gezegd worden, kleurling) zijn per definitie verdacht en je mag als agent nijet zomaar aan iemand gaan zitten trekken.

Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 10:26

En dan zijn er nog mensen die dit land een *institutioneel* racistisch land noemen. Racismedebatten worden gevoerd door leeghoofden.

omanders | 23-12-18 | 10:48

"Pre-emptive strikes gaat nog een heel groot worden in dit land. Welke vader laat dit toe? Dat je van politie/justitie niets mag verwachten, is toch al minstens 40 jaar duidelijk."
Ja, dus....?
Er is t.o.h. niets veranderd, en er zal niets veranderen als de bevolking niet op de barricaden gaat.
En de ratten van de roverheid weten dat, en gaan gewoon door, waar ze waren gebleven.
Overigens een prachtig voorbeeld wat u geeft, maar ik ben er als bejaarde reeds aan gewend.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 13:53

Combinatie van zieke cultuur en zachte heelmeesters. Sterkte voor de nabestaanden.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 10:14

Als de 1% maar genoeg verdient... en dat kan alleen door te bezuinigen op de samenleving.

Ton8695 | 23-12-18 | 10:12

FUCK : Er zit ook geen enkele corrigerende actie in de klote gemeenschap van Turken & Marokanen . Hij 31 - Zij 16 - Ik had hem als vader, broer, oom, al lang vierkant uit huis geslagen - pedo !! Maar ja wat wil je met een Mohammed die het al deed met een meisje van 9. Achterlijk - Pim had gelijk

Michael Boss | 23-12-18 | 10:06 | 1

Zie de held hierboven die we niet verdienen maar er wel is.

tragic1911 | 23-12-18 | 10:09

De rekening van de door criminele turken en marokkanen veroorzaakte kosten moet gewoon naar Turkije en Marokko worden gestuurd. Bij niet voldoen snoeiharde maatregelen nemen.

van Oeffelen | 23-12-18 | 09:54 | 2

Jij spoort net

jezusisonzin | 23-12-18 | 10:05

Eens. En Marokko en Turkije betalen de Muur! Mooie muur aan de grens met Duitsland en België. En dat kan makkelijk want we hebben maar 600 km grens, dus een eitje. Israël heeft en mooie muur van 700km en die van Trump wordt helemaal MEGAmooi en lang.

Mark_D_NL | 23-12-18 | 10:09

'Wij' hebben niet gefaald, Feynman. Ook de samenleving heeft niet gefaald. Als je het de samenleving vraagt, worden criminelen die van het plegen van misdrijven een gewoonte hebben gemaakt, na drie veroordelingen voor de rest van hun leven opgesloten. Three-strikes wetgeving, noemen ze dat. En nee, het helpt niet mensen de veranderen en het helpt zelfs niet als stok achter de deur. Maar het help wel de samenleving te bevrijden van dit soort tuig. En als bonus ook van een groot aantal terroristen, die ondanks 27 veroordelingen toch nog een 28e kans moesten krijgen.
.
Nee, het is in eerste instantie de politiek die hier gefaald heeft. En dan met name de correcte tak hiervan. Die problemen niet benoemen, en altijd maar om de hete brij heendraaien, te bang om voor 'racist'' uitgemaakt te worden, het woord voor 'ketter' van de linkse kerk.
.
In tweed instantie is het Justitie dat hier gefaald heeft. Altijd maar onderzoeken, tot boterzachte observaties komen, en zelfs daar niets meer doen. Het collectieve geheugen is uitermate gering.
.
En 'last but not least' de Turks gemeenschap zelf, die niet in staat is zelf problemen te signaleren, op te lossen, of overheidsinstanties in te schakelen om zaken niet uit de hand te laten lopen. Zij zien de overheid namelijk als de vijand. Schamen zich misschien ook een beetje teveel voor die uitschot, maar zeker te weinig voor de terroristen die ze voort brengen en soms zelfs propageren.
.
Nee; Wij als samenleving hebben niet gefaald. Wij betalen gewoon 52% belasting over alles wat we verdienen, en 21% over wat we van het restant daarvan weer uitgeven. Dat is wat er van burgers wordt verwacht. Van de overheid verwachten wij visie, uitvoering en handhaving, voor iedereen gelijk.

Chuck the plant | 23-12-18 | 09:52 | 5

Hoezo gefaald ? Dit hoort gewoon bij het "verdeel en heers " principe. Vies , smerig, noem het wat je wilt, maar alles verloopt volgens plan ...

Kim-Jung-Un | 23-12-18 | 10:15

Mooi samengevat, mijn complimenten.

Ed Bever | 23-12-18 | 10:28

Freddy, wat kunnen we veranderen met stemmen? Je kiest een partij, en die nemen dan besluiten waarover helemaal nooit gesproken is in het verkiezingsprogramma.

DeBelastingbetaler | 23-12-18 | 11:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Het bewijs dat de "three strikes" wetten van de VS levens redden.

omanders | 23-12-18 | 09:49 | 3

Dan is het toch vreemd dat ze in de usa er weer vanaf stappen. Zal wel niet zijn omdat deze wetgeving zo goed werkt.

jezusisonzin | 23-12-18 | 10:07

Misschien bij kruimeldieven of mensen in het bezit van marihuana. Maar daar hebben we het hier niet over.

azijnseikerT | 23-12-18 | 10:12

@jezusisonzin | 23-12-18 | 10:07

Nee, dat komt omdat men buigt voor Black Lives Matter idioten.

omanders | 23-12-18 | 10:24

Zoveelste voorbeeld van onvermogen politie en justitie om burgers te beschermen tegen mensen die permanent uit de maatschappij verwijderd hadden moet worden.
Behalve wanneer je als vrouw pepperspray in je tas hebt, dan treden ze wel snel op.

TheBigKirth | 23-12-18 | 09:45 | 1

Begint bij de politiek. Zij zorgen voor onvoldoende bevoegdheden. Daardoor zijn politie en OM vaak vleugellam.

Darkbutcher | 23-12-18 | 10:41

Wanneer begint het topic over Timmerfrans die 20 kilo is afgevallen?

gestoptmetroken | 23-12-18 | 09:43 | 4

Bij de komende Europese verkiezingen gaat zijn smaldeel nog meer zetels afvallen.

Pelforth | 23-12-18 | 09:55

20 Kilo is bij Franz een druppel op een gloeiende plaat.

VanBukkem | 23-12-18 | 09:59

Mister diversiteit. Diversiteit of oorlog zegt frenske, dreigt dikke frans. Ik opt-in voor die oorlog waar frenske het over heeft. Wanneer beginne we frenske? Dikke loser.

Mark_D_NL | 23-12-18 | 10:17
▼ 1 antwoord verborgen

Nice try, no cigar Feynmann. Ik laat me geen enkel schuldgevoel aanpraten in deze afschuwelijke moord. Dikke doei.

ristretto | 23-12-18 | 09:41 | 3

precies... in Den Haag moet je zijn bij HEN..

fikkieblijf! | 23-12-18 | 09:43

Wat ristretto zegt.

knutsel_ | 23-12-18 | 09:48

Dat dus. Heb er niet op gestempt, maar heb ze wel wat geld gegeven om de shit te managen en regelen, dat doen ze niet, dus mijn probleem en/of schuld is het niet..

Mark_D_NL | 23-12-18 | 10:16

ach, dit blijft doorgaan. Schokkerende is dat Justitie voor Veilgheid gaat van de bevolking. De eerst ja maar is al geworpen.. de foto met pistolen gericht tegen dit meisje, gestuurd naar dit meisje was net 'gemaakt' voor de veroordeling was ingegaan.. het ligt niet aan ONZE wetgeving en het ligt NOOIT aan de justitieel middelen om iemand preventief op te bergen zodat anderen beschermd worden. In geval van twijfel.. is het slachtoffer altijd diegene die voortijdig moet zorg het vege lijf te redden door bijvoorbeeld onder te duiken of altijd 6x om te kijken.. zolang MEN ( politie en justitie) niets KAN doen ( volgens de wetgeving) zolang een dader zijn dreigementen niet heeft uitgevoerd, zijn WIJ als samenleving niet in staat om wie dan ook te beschermen..
wen er maar aan.. dit bijft.

fikkieblijf! | 23-12-18 | 09:40

Diep triest dit maar ik heb niet gefaald. Wist de familie niet dat ze met een rukker omging? Mocht dit? Had de politie en justitie niet eerder op moeten treden, straft Justitie met een zijden hand etcetc. Dus GS; dit meisje is dood en dit had door de overheid voorkomen moeten worden.

Jan Lange3373 | 23-12-18 | 09:36 | 1

Ja, familie heeft diverse malen aan de bel getrokken en met de familie van dit sujet gesproken. Familie en meisje hebben diverse malen aangifte gedaan.. wat had familie dan nog meer moeten doen tegen een wolf die op zijn prooi jaagt.. afschieten! Dat mag niet he in Nederland...
stop met het slachtoffer schuldig maken aan haar eigen dood..

fikkieblijf! | 23-12-18 | 09:42

Kunnen we niet een teller bijhouden van alle vrouwen die nog hadden geleefd als de islam niet had bestaan. Score deze week: 1 Noors meisje, 1 Deens meisje, 1 Turks meisje en er is ook weer ergens een auto ingereden op het publiek waarvan de bestuurder onder invloed was van de islam. Islam maakt meer kapot dan je lief is.

Rheia | 23-12-18 | 09:36 | 3

Waarom alleen vrouwen. Laat die teller lekker oplopen.....

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 09:39

Na de vrouwen, dieren, joden, homo's en afvalligen zullen straks ook de christenen en ongelovigen het moeilijk gaan krijgen. Maar deze cultuurverrijkers moeten natuurlijk wel de ruimte krijgen dus mondje dicht islamfobe burgers met onderbuikgevoel.

miss error | 23-12-18 | 10:37

Policorreizen biedt aan : Suicide by Mocro ! Dit is inclusief een door Marokkaanse vrouwen gevlochten mandje voor het hoofd van uw dochter ; uiteraard in feestverpakking en bijgevoegd een certificaat voor naiviteit .

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 09:33

Waar is nu de eerwraak als het een keer nodig is?

Oepsie1234 | 23-12-18 | 09:31 | 1

Dit was eerwraak. Meisje wilde niet en moest dus dood. Want ego van dit islamitische inteeltgeval kon dat niet hebben. En ja ik zet er expres islamitisch bij want dat is relevant in deze zaak. De islam is een discriminerende religie waarin de vrouw een ondergeschikte positie heeft. Dit is een ernstig probleem waar men in dit land niet aan wil. En dat is buitengewoon laf en kwalijk naar ALLE vrouwen toe en valt onze politici enorm aan te rekenen. Kwaadaardig bewust wegkijken. WANBELEID!

Rheia | 23-12-18 | 09:35

Dit is cultuur verrijking en het volk wil dit anders stemnen ze niet al 12 jaar op dezelfde kliek dus ophouden met gezeur gas erop en lekker kijken naar Max voor we alleen naar formule E mogen kijken

Cashforce1 | 23-12-18 | 09:27 | 1

Hoe erg ik het ook vind, het is de waarheid.....

Kop Kaaz | 23-12-18 | 09:34

Zwakbegaafd, voorkeur voor jonge kinderen en gek op kraaltjes. Verrijking van NL hoor.

npo | 23-12-18 | 09:22 | 3

Het pact van Marrakech maakt nog veel meer verrijking mogelijk.

Pelforth | 23-12-18 | 09:33

Zwakbegaafdheid is dat soms een koeltoerkenmerk?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:36

Inteelt.

Kanarie_Geil | 23-12-18 | 10:04

Meisje is inmiddels begraven in Turkije. Zoiets valt mij dan ook op. Enige binding van de familie met Nederland was/is er blijkbaar niet.

halbstark | 23-12-18 | 09:09 | 5

Heb jij dan nog wat met Nederland?

Cashforce1 | 23-12-18 | 09:28

Er zijn alleen turkse Turken.

van Oeffelen | 23-12-18 | 10:05

Juistem,verbaasde ik mij ook al over, ook zorgwekkend....

Ed Bever | 23-12-18 | 10:36
▼ 2 antwoorden verborgen

“We hebben...”, “onze samenleving...”
.
Je hoort het die politiekcorrecte smeerkeesjes wel vaker doen. Eerst demoniseren ze een volkomen onwenselijk fenomeen ons land in, en dan moeten “we” iets doen aan de ellende die zulks voortbrengt..
.
Nee dus. Ik moet en ga helemaal niets. Mijn kinderen moeten en gaan helemaal niets. Er is geen “we”. In het Zuiden staan wij niet met politiekcorrecte smeerkeesjes.
.
Een armlengte minimum, tenzij we zo’n smeerkeesje terug in de beerput die ze aangericht hebben moeten duwen natuurlijk.

Parel van het Zuiden | 23-12-18 | 09:09

In Engeland zie je ook dat ze ''aziatische'' mannen geen strobreed in de weg leggen, om niet het risico te nemen racist genoemd te worden. 1.5 mln kinderen zijn er al gegroomed hoor ik.

Papierversnipperaar | 23-12-18 | 09:05 | 3

Is namelijk koeltoer. Als je ze dat ontneemt kunnen ze zich niet ontwikkelen.

Oepsie1234 | 23-12-18 | 09:18

Ach de katholieke kerk kon er ook wat van nu mag Mohammed ook een keertje grosso modo is de zaak in evenwicht en laten we wel wezen dit is de cultuur verrijking die onze leiders wensen dus kopdicht en belasting betalen

Cashforce1 | 23-12-18 | 09:30

Volgens goed Christelijk gebruik wordt één van de kinderen geofferd aan de multiculturele samenleving.
God was even niet in de buurt om een struik in de fik te steken.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:53

Ik geloof niet dat 'wij' hebben gefaald. Moeilijk om je tegen zo'n ongeleid projectiel als Bekir te beschermen. Je kunt moeilijk dag en nacht een agent zijn hand laten vasthouden. Er lopen wel ernstiger wandelende tijdbommen rond en die moeten ook al in de gaten worden gehouden. Helaas kunnen ze niet preventief worden geruimd en naast de verdeling van budget binnen justitie moet het gehele budget ook nog worden verdeeld onder de andere ministeries en iedereen heeft al te weinig geld, omdat wij gewoon te weinig belasting betalen om Nederland om te vormen naar het paradijs. Je kunt je wel voorstellen dat het nuttiger was geweest het budget aan zaken als minder, minder, minder en de Blokkeerfriezen toe te wijzen aan dringender gevallen. Daar valt nog wel winst te behalen.

ches | 23-12-18 | 09:02 | 3

Mooi!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:04

Ehm.... wat dacht je van het aanpassen van wetten om die ongeleide projectielen wel aan te kunnen pakken ? Het is tenslotte al jaren 5 over 12.....

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 09:18

Het enige waarin we uberhaupt hebben gefaald is dat we die turken niet hebben teruggestuurd na gedane arbeid in 1970. Daarbovenop nog een apart verdrag dat ze NIET hoeven in te burgeren.
Zoals ze in Thailand zeggen: het is jouw schuld, buitenlander, want als jij niet naar ons gekomen was, was dit niet gebeurt.

BenPakdee | 23-12-18 | 09:21

Een theorie: het meisje was al lang beloofd / uitgehuwelijkt aan de moordenaar. Daarom de poging tot ontvoering ( er zijn inmiddels bijrijders’ gezien /gearresteerd) en deze klootzak kwam opeisen wat hem volgens Turks recht hem toekwam? Misschien verklaart dat dat haar familie klaarblijkelijk niet heeft ingegrepen in het verleden omdat dan hún eer geschaad zou zijn? Eerwraak ?

Fontanarossa | 23-12-18 | 08:59

Wetten aanpassen is hier in Nederland schijnbaar een onmogelijkheid in het paradijs voor criminelen . Referenda daarentegen kunnen in notime aan de kant worden gezet .

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 08:58
-weggejorist-
Nouwske | 23-12-18 | 08:51 | 1

Gelukkig worden mensen die 3 km/uur te hard op de snelweg rijden wel keihard aangepakt.

2voor12 | 23-12-18 | 08:47 | 3

Daar is geld mee te verdienen zodat we de afdracht aan de EU kunnen continueren .

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 08:52

Is helemaal niet waar hoor. De bekeuringsgrens ligt op 4 km/u.
/Ruttemodus uit

Nivelleermarionet | 23-12-18 | 09:10

De popo is er al lang niet meer voor uw veiligheid.
Zij zijn gewoon een verdienmodel.

ditotje | 23-12-18 | 09:24

" ..... wij als samenleving hebben haar niet gered"
Nee nee nee. 'Wij' klagen als jaren over het zwakke optreden
van justitie. Of het nu de politie is of de D66 rechters.

Wekkertje | 23-12-18 | 08:32 | 1

Inderdaad, "wij"????ik voel me totaal niet aangesproken.De slappe overheid is dader nr.1, tja en die alloch-families mogen ook wel eens wat actie ondernemen na 40 jaar weigeren mee te doen. Die Özcan Akyol klaagt gisteren dat er geen Turken in de Top 2000 staan... daar heeft nog NOOIT een Turk op gestemd. Wie moet zich nu aanpassen in dit rijke land.... en zorg dat het familie-uitschot zich gaat gedragen.

hagelkruis | 23-12-18 | 08:43

Hier is werkelijk een veel te grote stapel paspoorten in relatie tot aantal personen aanwezig om er ook maar een traantje om te laten. Wat men in de parallelle samenleving uitspookt moet men daar laten. Kan er geen cordon sanitair omheen of zoiets?

Parel van het Zuiden | 23-12-18 | 08:21 | 3

Dit was iemands dochter en een kind van God. Kerstavond weer naar de kerk om naar meneer Pastoor te luisteren, Zuiderling?

Jan Lange3373 | 23-12-18 | 09:39

Wat de Parel zegt, gejeuk uit de paralelle samenleving, dit heurt er cultureel gezien gewoon bij, een eermoordje hier en daar. Er zitten ook leuke kanten aan, je mag in je turkse shirtje met een turks vlaggetje over een hollandse brug lopen, met een stijve turkse lul in je broek. De lusten en de lasten zeg maar.

De Briemusketier | 23-12-18 | 09:51

@Jan Lange3373 | 23-12-18 | 09:39

Neen. Ik ben niet kerkelijk.
U mag dus ergens anders de politiekcorrecte dominee uit gaan hangen.
.
Deze “iemanden” segregeren zichzelf uit de samenleving, zetten zich af tegen mijn cultuur en identiteit en creeren de randvoorwaarden voor deze ellende. Niet mijn probleem, zij wilden dit zo. Natuurlijk geholpen door uw soort.
.
Welk van de verradende vijf die dit mogelijk maken stemt u eigenlijk? En wordt het niet eens gewoon tijd dat uw soort daar godverdomme eens gewoon verantwoordelijkheid voor neemt? In plaats van met dit soort zeikplempjes de handjes in onschuld proberen te wassen.
.
“Kind van god” ook nog... pffff.

Parel van het Zuiden | 23-12-18 | 09:56

De wet geeft de ruimte aan advocaten om zieke geesten weer vrij te krijgen. De wet geeft de ruimte aan het OM om te functioneren zoals ze functioneren.
Het is een kwestie van prioritering en wetten wijzigen door 1 topadvocaat en 1 topOM’er met elkaar de hiaten eruit te schrappen.
En in de tussentijd moet je als een echte hoeder je schapen behoeden voor de wolven.

Franque | 23-12-18 | 08:14 | 2

Advocaten hebben geen functie meer die zijn er alleen voor de burger zodat die denkt dat er recht bestaat. Het om maakt de dienst uit.

Cashforce1 | 23-12-18 | 09:24

Het scheelt 90 % van de rechtzaken als we islamitische daders via de sharia gaan berechten, zoals ze willen en het hoort.
De humane wetten zijn er voor westerse, verlichte geesten. Niet voor dit soort uitwerpselen van een varken.

BenPakdee | 23-12-18 | 09:25

"wij als samenleving hebben haar niet gered" Wij als in de autochtone Nederlandse samenleving of de gesegregeerde Turkse samenleving in Nederland?

HanMar2 | 23-12-18 | 07:49 | 1

Genau!!
Hoofddoekje leggen, en toch een beroep op demokratie doen. Gaat niet zo best samen, blijkbaar.

BenPakdee | 23-12-18 | 09:27

Is/was zij werkelijk 16? Ze ziet er veel ouder uit? Of is dat al die fake-up?

Begrijp me niet verkeerd, de dader is net genoeg om als gedwongen testpersoon te dienen in naam van nieuwe wetenschap.

Waarom dieren gebruiken, toch?

Kop Kaaz | 23-12-18 | 07:33 | 3

@Kop Kaaz

Ik zat net nog even haar foto te bestuderen en dacht hetzelfde: 16 is het nieuwe 26. Uiteraard is dit meisje een slachtoffer, maar dat laat onverlet dat er dubieuze keuzes in het spel waren. Veel van die meisjes dromen van de flashy lifestyle van Kim Kardashian. Daar is de make-up ook op geënt. Ze zijn fair game voor elke loverboy die langs komt rijden in een opzichtige auto. Mijn eigen bijna 16-jarige zou gillend wegrennen als zo'n vent haar alleen maar de weg zou vragen. Maar ja, die vindt KK een domme snol.

MickeyGouda | 23-12-18 | 08:22

@MickeyGouda
Kim Kardashian is niet dom. Maar wel gehaaid, en wel een snol.

Nivelleermarionet | 23-12-18 | 09:14

MickeyGouda | 23-12-18 | 08:22
Nivelleermarionet | 23-12-18 | 09:14

Dank u, goed dat ik niet de enige ben die dat zag. En inderdaad, KK is een domme snol.

Kop Kaaz | 23-12-18 | 09:23

Het is in en in triest wat de d66’ers en GroenLinksers van ons land hebben gemaakt. Ook de slappe hap van de VVD bakt er niks van. Welke concrete wetsvoorstellen liggen er nu op tafel om bijvoorbeeld ons rechtssysteem aan te passen? Waarom is het OM en zijn de rechters en de politiek stekeblind. Hebben ze nou echt niet door dat de straffen veel en veel te laag zijn. Een rechter die een crimineel geen straf geeft omdat anders de verblijfsvergunningsaanvraag in gevaar komt. Dit is toch GVD niet te begrijpen. Ik maak mij ernstige zorgen in dit Nederland. Het wordt tijd dat we zelf maar iets moeten gaan doen. Want het is inmiddels echt wel duidelijk dat de overheid er niet voor iedereen is!

Rdock | 23-12-18 | 07:21 | 1

Het is hopeloos. Ze vinden serieus dat de straffen hoog genoeg zijn. Wat ga je beginnen tegen mensen met een blok beton voor hun hoofd?

Rheia | 23-12-18 | 09:03

Het is weer de individuele schuldvraag die er helemaal niets van bakt tegenover de familie en religieuze groep. Deze groep staat al heel lang bekir eraslan zijn gedrag toe. We hebben voldoende voorbeelden dat 'ze' heel goed in staat zijn elkaar op te ruimen. We hebben ook voldoende voorbeelden dat de turkse gemeenschap het niet zo heeft met nl politie. Imams die het niet snappen maar tegelijkertijd heel goed in staat zijn hun schaapjes wilders continue bedreigingen te sturen. Imams die bestaan omdat hun goddelijke wetten boven alles gaan.Het komt voor omdat ze willen dat het voorkomt. Kan je weer zeggen wat vrouwen moeten doen, om zulks te voorkomen.

Alquest | 23-12-18 | 07:13

"Wat een gaaf land hebben we toch(?)".

steekmug | 23-12-18 | 07:06 | 1

Ja voor criminelen is dit het paradijs . Nieuwe aanvoer is onderweg ,men gaat ze zelfs halen geloof ik ...

Koning BongoBongo | 23-12-18 | 09:22

Echte Crime Fighters die VVDers...

Kanarie_Geil | 23-12-18 | 07:06 | 1

Tja, dat krijg je met een ministerie van KLASSEjustitie en SCHIJNveiligheid!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:30

Het vaasje gaat zo lang te water tot hij barst. In NL schijnen de vaasjes van plastic te zijn.

bergsbeklimmer | 23-12-18 | 06:46 | 1

Nee hoor, van kauwgum!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:31

Er zijn nog een aantal Friezen die een les gelezen moet worden. Je mag anderen het recht te demonstreren niet ontnemen. Dat is veeeeel belangerijker.

ratelaar | 23-12-18 | 06:45 | 2

Ja hallo dat zijn normale burgers die zijn eng!!!

David000000007 | 23-12-18 | 08:43

De burger moet zien dat de regering uit deugende moraalridders bestaat. Friezen zijn makkelijker te pakken dan criminelen.

Nivelleermarionet | 23-12-18 | 09:17

Mea culpa? Welnu, niet namens mij, Feynman! Foute insteek. Dat er alweer een stelletje ambtenaren bij Justitie faalt, kan mij niet worden verweten. Ik betaal ieder jaar weer een bak geld aan de staat om deze samenleving stabiel en veilig te houden en qua stemgedrag kan mij in dit opzicht weinig worden nagedragen. NIKS mea culpa: sua culpa. Het staatsappraat faalt. En de baas van de politie in Hoorn, waar die mevrouw haar eigen verkrachter moest opsporen, die zit nog gewoon op zijn plek. En die verkrachter is inmiddels gewoon weer in Nederland en geniet gezellig een uitkering. DAT is tekenend voor de Augiasstal die Justitie heet. Die club faalt al
tientallen jaren aan alle kanten, en er is al
Tientallen jaren niemand, die er eens flink de bezem doorheen haalt. Wij moeten in dit land eens áf van het merkwaardige adagium, dat onze ambtenaren dag en nacht hun stinkende best voor de burger doen, daarbij gehinderd door geldgebrek. Ik durf hier de stelling aan, dat als ons geliefde ambtenarencorps alle geld in de wereld ter beschikking had en alle competente mankracht, dat de productiviteit en de effectiviteit nauwelijks merkbaar zou stijgen. Dat staatsapparaat is er namelijk alláng niet meer voor de burger; dat staatsapparaat is al een jaartje of dertig alleen maar met zichzelf bezig. En er is geen enkele politicus in Den Haag, die dat hardop durft te zeggen.

bisbisbis | 23-12-18 | 06:24 | 4

Sorry hoor, maar dat adagium betreft die ambtenaren waar u het over heeft, heb ik nooit zo ervaren.
Vraag me af, afgezien van de onderwijswereld en nog een paar catagoriëen of er Nederlanders zijn die wel vinden dat die ambtenaren hun stinkende best doen.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 06:45

Law and order noemen ze dat bij de vereniging van dieven

Botte Hork | 23-12-18 | 06:47

hear hear

hackxor | 23-12-18 | 07:00
▼ 1 antwoord verborgen

Het is een zegen dat wij hier zo massaal kunnen afreageren. Het maakt Nederland tenminste een stuk veiliger, nu wij op ons zolderkamertje blijven en stoom kunnen afblazen via ons synoniempje. Zelfs de vrijmibo voorziet in een behoefte..

Rest In Privacy | 23-12-18 | 05:42 | 4

Ik voel mij in ieder geval gesteund hier op GS dat ik niet de enige ben in dit land. die nog een beetje gezond inzicht heeft. Is mij veel waard.

Rheia | 23-12-18 | 09:06
-weggejorist-
eikenloof | 23-12-18 | 11:02

En nu maar hopen dat GS niet verboden gaat worden in de EUSSR! Ik zie de bui al hangen!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:33
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
copywriter | 23-12-18 | 05:17 | 2

Goed stuk weer. Juist als het ergens echt om draait vervallen de schreeuwerige activisten in apathie. Want a. ze hebben het zelf niet verzonnen en b. het betreft hier een fundamenteel principe. Niet dat er eentje op de hoek wat staat te fluiten. Maar gewoon eentje die al jaren heeft aangetoond een fysiek gevaar voor de samenleving te zijn.

Jaren geleden al was er zo'n gek die zijn vriendin in bleekwater heeft verzopen. Je zou zeggen als je zoiets flikt, dan zijn de rapen gaar. Maar nee, er moest gepraat worden en dat deed ie dan ook heel fijn. Zo fijn dat al dat softe gezeik niets minder dan apert nutteloos was. En toch blijft men met onbegrijpelijke reclasseringsprotocollen werken.

Soms moet je gewoon geen protocol volgen, maar je boerenverstand gebruiken. Dat schijnt echter niet meer te mogen, want dan hebben al die Linkse Hogere Beroeps Terroristen alles voor niks opgesteld. En dat willen we in Nederland niet, dat houden ze dan weer wel scherp in de gaten.

hoochee | 23-12-18 | 05:06
-weggejorist-
eikenloof | 23-12-18 | 04:53 | 3
-weggejorist-
eikenloof | 23-12-18 | 04:42 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Mooi man. Diversiteit enzo.

fdisk | 23-12-18 | 03:37

Ik snap niet waarom al die afrikanen naar hier emigreren. Het kan in Afrika toch niet zoveel erger zijn. O wacht gratis geld.

alufoliegroothandel | 23-12-18 | 03:28 | 3

Ja, alle Turken komen helemaal vanuit Afrika naar hier.

johoost | 23-12-18 | 08:20

Turkije is Europees en Aziatisch overigens

Sucker | 23-12-18 | 08:56

Wanneer we nu het gratis geld eens dáár gaan bezorgen? blijven ze dan daar??
Nou, daar moet ik eens over nadenken, geld kost het toch.

BosrandDirk | 23-12-18 | 11:00

Tja. Het is echt heel triest gesteld. Dit tuig kan gewoon haar gang gaan, maar vol op het orgel tegen de blokkeerfriezen en Geert Wilders. Als dat de prioriteiten zijn in onze samenleving dan is de rechtsstaat echt stuk.

Wim_Kut | 23-12-18 | 06:25

Ik zie de beelden van een Nederlandse politie agent die door turken kapot wordt geschopt tijdens een protest.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 03:09

Eindelijk is een keer een allochtoon het slachtoffer ipv een autochtoon, daarmee is het cirkeltje rond. Het faal OM heeft nu wel de bodem bereikt, zelfs allochtonen zijn nu vogelvrij. Niemand is zijn leven nu meer zeker in de heilstaat, te laat voor links om het nog te fixen. Kwestie van tijd voordat de zand cultuur het heft nog meer in eigen handen neemt en de laatste restanten rechtsstaat in elkaar zakt.

ZwarteDag | 23-12-18 | 02:59 | 1

Ergens vind ik het ook wel karma. Het geweld wat immigranten mee hebben gebracht raakt hen zelf nu ook.

witdusracist | 23-12-18 | 07:16

Ben autochtoon, wit en een man, dit is een cultuur dingetje waar ik niks over mag zeggen, immers rascisme, cultural appropriation, white privillage, fobie etc. En volgens DENK moeten Turken zich zeer vast houden aan hun cultuur en volgens GL moeten zijn alle culturen mooi.

Dus zoek het maar lekker uit!

allesofniks | 23-12-18 | 02:45 | 4

Precies dat.

marrretje | 23-12-18 | 03:22

Wit dus racist, volgens vele politieke partijen. Logisch dat je er klaar mee bent.

witdusracist | 23-12-18 | 07:27

U bent blank.

gato | 23-12-18 | 08:37
▼ 1 antwoord verborgen

Het OM, een van de vele ministeries, of is het mysterie(s) die alleen nog kunnen scoren als het niet te moeilijk is.
Vraag het de Friezen maar.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 02:29 | 1

Of een ITer.
Maar ze hebben wel een heel dik smoezenboek, dat dan weer wel.
Kom... welke smoes kunnen we het klootjesvolk nu weer eens op den mouw spelden.

watmagjenogwel | 23-12-18 | 02:36

Wat wel raar is, is dat er de afgelopen 2 jaar geen broer, neef of oom van het meisje iets tegen die achterlijke groom-turk heeft ondernomen. Normaal gesproken is dat soort volk nogal vlot in het verdedigen van de familie eer. Zou er meer achter zitten?

BenPakdee | 23-12-18 | 02:03 | 2

Er is meestal meer gaande dan wat de media U voorschotelen.

Montgomery Burns | 23-12-18 | 02:20

Hee racist, je krijgt het door he? Je PVV is going south like a motherfucker.

Shareholder II | 23-12-18 | 02:23

Ik vraag me af of het o.m of de politie bij een dochter van Max en Willem ook zo lamlendig traag gereageerd zouden hebben.... Iedere burger in dit land wordt onder dezelfde omstandigheden hetzelfde behandelt volgens de grondwet..... Mijn vermoeden is dat niemand ook maar een begin van hetzelfde probleem bij de bovenonsgestelden zou merken wegens het spontaan verdwijnen van wat voor (kinder)bedreiger dan ook.........
IDEE:" .... Is er niet een eilandje in het markermeer op te spuiten voor wat wolven die zich mogen uitleven op tweevoeters die gemist kunnen worden.....? Dit in het kader van nieuwe natuur waar het wat betreft voedselvoorraad in ieder geval beter geregeld is dan in de oostvaardersplassen....
Ook nog eens CO2 neutraal.... en passend in de doelstelling van: het nuttig hergebruiken van afval...

dijkbewaker | 23-12-18 | 02:01 | 2

Ik ben geen fan van het koningshuis, maar ik wil hier toch even een lans breken: De dochter van het koningshuis is geen gewone burger, en je maakt en belachelijke vergelijking. Het is al heel snel heuse majesteitsschennis, en dan is het gooien van een waxinelichtje al goed voor 2 jaar brommen en eeuwigdurende observatie.
Daarnaast gaan verstandige, welopgevoede, evenwichtige jonge vrouwen niet in op die achterlijke groomingstypes.

BenPakdee | 23-12-18 | 02:07

BenPakdee
---
Beetje merkwaardige reactie.
1- je bevestigd mijn argumenten
2- Je meent dat tieners in de pubertijd verstandige evenwichtige mensen zijn?
En het ligt dus aan de jonge vrouwen als ze slachtoffer zijn geworden?

dijkbewaker | 23-12-18 | 11:21

"Wij als samenleving hebben haar niet gered"
Er is een deel van de samenleving die de oorzaak benoemd, eerwraak , islam, massaimmigratie. Dat deel van de samenleving wordt weggezet als zijnde, rascist, islamofoob, extreem rechts. Het andere deel van de samenleving kijkt lekker weg en is naïef wat islam en bijbehorende wreedheden betreft. En dan is er nog een deel van de samenleving die bang is om zich uit te spreken. Het is de samenleving niet die haar niet hebben gered, het is het niet benoemen van een heel groot probleem wat we hier hebben binnengehaald. Pas als je de kern van het probleem benoemd en de oogkleppen van de samenleving afvallen gebeurd er iets. Nu is het lijdzaam afwachten wanneer er nog iemand

Lappedonsje | 23-12-18 | 01:50 | 6

ik13736132, Het citaat waar poster het betoog mee begint geeft antwoord op uw eerste vraag. De tegel heeft juist alles met die dingen te maken.

WijnVlekWrijver | 23-12-18 | 02:02

ik13736132 Deze " gevaarlijke gek" wordt in zijn cultuur als volledig normaal beschouwd. Sterker nog, het zou zijn eer aantasten als hij dit niet zou doen. En dat bedoel ik met wegkijken en niet benoemen. Het is de cultuur die je binnenhaald die haaks staan op onze normen en waarden.

Lappedonsje | 23-12-18 | 02:34

Ook ik voelde mij beledigd door de kop van dit stuk, als ik, samen met 95% van "de samenleving" hier inspraak op zou hebben was dit nooit gebeurd en had dit figuur allang door zijn gedrag in een Turkse gevangenis gezeten omdat "mijn samenleving" dit figuur jaren geleden had uitgezet...

razwanzel | 23-12-18 | 04:41
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik weiger hiervoor enige verantwoordelijkheid te nemen. Tot zover de opmerking dat de maatschappij gefaald heeft om haar te beschermen. Dit komt voort uit een idiote zandbakcultuur en de verantwoordelijkheid ligt bij Yasser Klaver, Verhoeven, Kuzu, Sargentini, Van Toorenburg, Rutte, Arib, Dierenpoes en al het deugvolk dat keer op keer weg blijft kijken, het Marakech pact tekende en de grenzen open houdt. De imam mag geschokt zijn, ik ben geschokt dat de imam nog hier is. De islam hoort niet in Europa. Nazi's mag ik ook niet.

Frau Merkel | 23-12-18 | 01:31 | 4

Zo gek veel verschil tussen nazi's en islam is er niet.
Ik draag veel een warm hart toe en ben intolerant naar intoleranten. In de regel is er aardig met mij te leven.

Frau Merkel | 23-12-18 | 02:42

@Papa Jones: Ebola?

ZwarteDag | 23-12-18 | 03:02

Van ebola krijg je eerst een warm hart, maar daarna een koud hart.

Frau Merkel | 23-12-18 | 04:01
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe kan het dat er voor dit soort misslukkelingen in onze maatschappij gelegenheid geboden word (al dan niet misdadig) dat do'n debiel in zo'n dikke patserbak kan rondrijden?

WijnVlekWrijver | 23-12-18 | 01:25 | 2

Vragen, vragen:
Hoe kan een laag-IQ-er die van gevangenis naar gevangenis gaat een patserauto betalen.
Hoe komt een laag-IQ-er aan meerdere wapens.
Hoe komt het dat zo'n leegschedel niet bekend is bij de belastingdienst.
Enz, enz.

Jan Dribbel | 23-12-18 | 01:41

Er rijden in de stad waar ik woon tientallen te jonge gastjes in véél te dure bakken rond, en door deze wordt som aan naÌve vrouwen bloodgesteld met nu het overmijdelijke geval dat een molima het slachtoffer is. De media geilen extra op deze tranen terwijl ernsige misdaden aan de orde van de dag zijn.
Humeyra RIP.

WijnVlekWrijver | 23-12-18 | 01:53

Een bounty hunter zou een relax leventje hebben in West Europa.

Nerderlander | 23-12-18 | 01:24

Niet mijn samenleving, vriend.

Shalalieshalala | 23-12-18 | 01:21 | 1

Stem GeenPeil!

threeheadedmonkey | 23-12-18 | 02:32

Berber: Zweeds advocate Elisabeth Fritz heeft opgeroepen de waarheid onder ogen te zien omtrent de daders van seksueel geweld in Zweden. Volgens Fritz worden de meeste verkrachtingen gepleegd door allochtonen. Toen ze hier onderzoek naar wilde doen, kreeg ze te horen dat daar geen statistieken van bestaan. “Het is tijd om na te gaan hoe de daders van verkrachtingen eruit zien.” sceptr.net/2017/10/zweden-meeste-dade... 9 op de 10 verkrachtingen wordt door moslims gepleegd (2017) Inmiddels ligt het hoger. In steden met verhoudingsgewijs de meeste moslims worden ALLE groepsverkrachtingen door moslims gepleegd. 5% wordt gepakt, nadat door 25% van de vrouwen aangifte is gedaan. (Velen durven niet) Dat is 4x20x9 zoveel gemiddeld in Zweden, terwijl de moslimconcentraties in grote steden is en op het platteland nauwelijks verkrachtingen worden gepleegd. U vroeg om de cijfers? Hier zijn ze! nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden... Zweden, enkele jaren geleden nog tweede wereldwijd, nu eerste. In 2015 al een groei van bijna 1500% door moslimimport. Inmiddels is het nog veel erger. Enne, zoek in het vervolg zelf, ik ben je kech niet.

Angélica de Sancé | 23-12-18 | 01:05 | 10

RickTheDick; Man Man wat overdreven. Is mooi toch juist met die moslims. Zoveel humor en zelfspot dat ze hebben. Zoveel Liefde en verdraagzaamheid. Altijd lachen met die lui.

WijnVlekWrijver | 23-12-18 | 01:41

Rick, ik wil vermijden dat de berber denkt dat ik de cijfers uit mijn duim zuig. Dat gun ik deze trol niet en Kuifje kan nu ook meteen in Afrika blijven!

Angélica de Sancé | 23-12-18 | 01:50

Angelique, Markiezin, dat zijn inderdaad wel schrikbarend hoge cijfers. Is het zeker dat de daders in heel veel gevallen mannen zijn van allochtone afkomst?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:42
▼ 7 antwoorden verborgen

Beetje gemakkelijk weer om de schuld in de schoenen van justitie te schuiven zeg. Dit land stikt van de mafklappers met losse handjes en een strafblad. Je kunt ze niet allemaal preventief opsluiten. Zo werkt de wet niet en zo moet die ook niet werken. Het is sneu dat hij de politie juist voor was.

Beste_Landgenoten | 23-12-18 | 01:04 | 7

In een land waar we allemaal preventief worden ingeënt tegen ziektes kunnen deze zieke gasten preventief worden opgesloten.

ummeh | 23-12-18 | 07:04

De samenleving, wisten die het dan, de Turken wel, e politie ook.
Wel eens aangifte gedaan, uren wachten en de politie zit in een kantoortje koffie te drinken,

gato | 23-12-18 | 08:46

"ZE" zijn de politie altijd voor. Of die lopen natuurlijk overal achteraan. Net als justitie......

Piklo | 23-12-18 | 11:45
▼ 4 antwoorden verborgen

“Wij als samenleving hebben haar niet gered”.

Zeer treurig, zo’n jong meisje dat door zo’n hufter uit het leven is gerukt.

Maar “wij als samenleving” zouden dus collectief schuldig zijn?

Waarom besteedt politie/justitie te weinig tijd aan dit soort zaken? Door capaciteits- en geldgebrek. Z-e-k-e-r niet door lafheid en/of desinteresse (een rotte appel daargelaten).

Welk overheidsorgaan gaat over het toekennen van (belasting)geld en extra personeel?

Wat voor soort mensen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers?

Wat voor soort mensen zijn oververtegenwoordigd in kostenverslindende voorzieningen als de zorg, bijstand en andere ondersteunende voorzieningen?

Wat voor soort mensen worden - tegen de zin van de meerderheid van de Nederlandse bevolking - toch maar steeds weer massaal binnengelaten?

Het juiste antwoord op dit soort vragen zou iemands stemkeuze moeten beïnvloeden.

Helaas echter zijn veel moreel-superieure deugers niet geneigd noch bereid antwoord te geven op dit soort vragen. Laat staan dat zij hun stemgedrag erdoor zouden laten beïnvloeden.

Dit (immer wegkijkend) deel van de samenleving mag zich deze kritiek aanmeten.

Gaan jullie dus maar lekker mea culpa doen, hypocriete deugmens.

Kompromat | 23-12-18 | 01:04 | 3

Handig, zo'n enter toets.

threeheadedmonkey | 23-12-18 | 01:21
-weggejorist-
Mr_Natural | 23-12-18 | 01:23

Bovenaan mis ik nog 'Madrid, 5 december'.

Papa Jones | 23-12-18 | 01:27

wat ik niet snap is dat iedereen geschokt is, de verdachte is moslim, dus justitie heeft zich de afgelopen twee jaar in allerlei bochten gewrongen om deze man te ontzien, het enige wat me eigenlijk verbaast is dat in dit traject uberhaubt een keer aan aangifte is opgenomen, hulde voor het doorzettingsvermogen van Humeyra, maar dat het bij voorbaat kansloos was weten we allemaal.

2Alabama | 23-12-18 | 00:59 | 2

Wat een flauwekul. De gevangenissen in Nederland zitten vol met moslims.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:00

Waarom komt dat bij de justitiebegroting dan zo niet aan bod? Waarom blijven de grenzen open voor dit volk? Waarom worden deze lui na uitzitten van de straf niet uitgezet? Hoeveel van die 16.000 zaken zijn door een moslim gepleegd? Misdrijf kan door mosdrijf vervangen worden, dan zijn we sneller klaar.

Frau Merkel | 23-12-18 | 02:46

Snelheidsboetes nemen minder tijd in beslag, zo'n aangifte van bedreiging geeft alleen maar meer administratieve rompslomp. Heeft jan-met-de-pet geen zin in, want extra typwerk.
Direct boetes kunnen uitschrijven brengt geld in het laatje voor de overheid, dat is belangrijker.

Kamikazepiloot | 23-12-18 | 00:58 | 1

Zo'n moord heeft wél meer impact dan die verkeersdoden door snelheidsduivels. Maar snelheidsboetes zijn wél veel efficiënter als we het aantal moorden willen terugdringen natuurlijk.

Papa Jones | 23-12-18 | 01:02

Mea culpa. Humeyra zal gemist worden en met die zakkenwasser zitten we nog opgescheept. En weer voelt het alsof dit te voorkomen was. (andere voorbeelden waren niet nodig Feynman). Praten ze niet recht. Alle kinderen moeten worden beschermd. Signalen gemist? Communicatie foutje? Beleidsmissertje? Ik snap niet dat de top van het OM niet uit zichzelf begint op te stappen. Dat wegduiken. Dat systeemdenken. Die arrogante houding. Mijn medeleven voor familie en nabestaanden.

Shareholder II | 23-12-18 | 00:54

Alhoewel er hier toch aardig wat red flags waren is het achteraf altijd makkelijk praten.
Waarschijnlijk krijgen ze in een multiculturele paradijs als Rotterdam per dag minimaal tien van dit soort bedreig-aangiftes per dag. Ga er maar aan staan met je onderbezette korps.

Harry Turtle | 23-12-18 | 00:50 | 3

Niet alleen dat, ik wil toch ook wel een klein stukje verantwoordelijkheid bij het destijds 14 jarige meisje leggen. Facebook contact is een ding, als bij ontmoeten de vent in kwestie een oude zak is moet er toch een belletje gaan rinkelen. Vervolgens dure cadeau's aanpakken: foei en nee, hebben je ouders je nooit opgevoed?
De overheid doet voortdurend campagnes om jonge meisjes te waarschuwen tegen dit soort grooming, en toch loopt zo'n kind er in. Ook een gevalletje Darwin, denk ik dan.

BenPakdee | 23-12-18 | 01:14

BenPakdee | 23-12-18 | 01:14

Wie is er niet jong geweest. Maar dat is nog geen reden om niet oud te worden.

Papa Jones | 23-12-18 | 01:23

BenPakdee | 23-12-18 | 01:14
Blame the victim.
Gek

miko | 23-12-18 | 04:23
-weggejorist-
Peter777 | 23-12-18 | 00:49 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

De Nederlandse samenleving heeft inderdaad gefaald, maar ze is helaas nog niet voldoende geïntegreerd......

Mazoeza | 23-12-18 | 00:44 | 6

Is de samenleving vrouwelijk?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:01

Wat zegt je gevoel?

Frau Merkel | 23-12-18 | 02:49

Het is vreselijk wat er met dat meisje is gebeurd, maar toen mijn kleindochter die leeftijd had zag ze er niet zo uit.
En die ouders dan? Hebben die dat niet in de gaten gehad.
Zag gisteren de begrafenis van dat meisje in Turkije, Alleen maar mannen vrouwen mochten er niet bij, wat voor een cultuur hebben we hier binnen gehaald?

roodborstje1 | 23-12-18 | 09:25
▼ 3 antwoorden verborgen

je betaalt belasting voor bescherming en vervolgens wordt er gefaald. Dat is het mensen. We betalen belasting voor een overheid die ons helpt, dat is het idee. Als het naar de verkeerde kant schiet dan gaat het mis Rutte stinkjan,

tragic1911 | 23-12-18 | 00:44 | 4

Zou die arme scholiere ook belasting hebben betaald?

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:02

Ik wilde mijn reactie nog aanpassen.
Maar mijn redenatie is, Vent voorgoed opsluiten en de hele familie terug sturen als we dat een poos volhouden denken ze wel 3 keer na voor ze dit weer gaan doen.

roodborstje1 | 23-12-18 | 09:30

Maar waarom zijn familie straffen? Misschien zijn dat wel heel brave lui.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:44
▼ 1 antwoord verborgen

Allemaal heel erg wat er gebeurd is en wat mij betreft moeten ze dit soort piemels bij de tweede of derde bedreiging meteen een jaartje vast zetten. Maar wat ik me even afvraag. Waarom wordt dat meiske in Turkije begraven? Je leeft in NL, profiteert in NL en als er stront aan de knikker is ga je linea recta naar die dictatuur onderaan de EU grens. Why?

Den duif | 23-12-18 | 00:39 | 6

Maakt die familie zelf wel uit denk je niet? Misschien was het een wens van haar? Wat gaat het ons aan?

Shareholder II | 23-12-18 | 01:52

Het gaat ons in zoverre aan dat dit aantoont dat de integratie aan alle kanten faalt. Assimilatie moet de doelstelling zijn. Ze was toch Nederlandse? Of toch eigenlijk niet?

Frau Merkel | 23-12-18 | 02:52

Zal ook wel goedkoper zijn.

marrretje | 23-12-18 | 03:47
▼ 3 antwoorden verborgen

Doodstraf weer invoeren.
Brengt haar niet terug maar geeft nog enigzins voldoening...

Ali Bi | 23-12-18 | 00:32 | 1

Of enigs-

Ali Bi | 23-12-18 | 00:40

Ja, het is onze schuld. Flikker lekker even op. Is het schuldgevoel zo groot binnen jullie PC- gedachenfilter? Zak dan maar lekker door het ijs zou ik zeggen.

Manneke Pislam | 23-12-18 | 00:30 | 2

Aan stupiditeit valt weinig aan te doen.

lacucaracha | 23-12-18 | 00:50

Hear- hear. Leg de schuld waar hij hoort: bij die achterlijke eerwraak religie.

BenPakdee | 23-12-18 | 01:20

Dat Hollanders wél opgepakt worden geloof ik niet. Onderbezetting ten top.

Papa Jones | 23-12-18 | 00:53

Rutte kijkt weg en lacht wat af. Wat vindt hij NL toch een gaaf land. Ondertussen viert de criminalitiet hoogtij en worden de daders nauwlijks of in het geheel niet gestraft. Hij lijkt inmiddels meer op de rover hoofdman van NL dan een MP.

watazooi | 23-12-18 | 00:26 | 3

Tóch nog! Ik dacht al, waar blijft die reactie...

Papa Jones | 23-12-18 | 00:33

Rutte is populair bij de georganiseerde misdaad.
Hoe meer er bezuinigd wordt op Politie, OM en Rechtspraak hoe groter de winsten van de maffia.

Jan Dribbel | 23-12-18 | 00:42

Alles is de schuld van Rutte.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:04

Alle culturen zijn gelijk.
Volgens de NRC, de slijpsteen van uw geest.

NPOlitiekgekleurd | 23-12-18 | 00:22 | 1

Maar hoe komt het dan dat de ene cultuur geholpen moet worden, en de andere moet helpen???

de honden blaffen... | 23-12-18 | 01:15

Als politie en justitie alerter hadden gereageerd, zou ze nog wel in leven zijn.
Steek die maar in je zak overheid, ze had de pech dat ze geen vip was.

snapal | 23-12-18 | 00:21

HEAR! HEAR!
Behalve bij het OM en het Ministerie van Justitie.
Onze rechtsstaat is te grabbel gegooid zodat politici er carriere kunnen maken en de rest van het land bespuugd kan worden.

Noltie | 23-12-18 | 00:20

Na de eerste zin 'Wij als samenleving' afgehaakt.

Laat ik het gezellig houden met de Kerst.

RenHoek | 23-12-18 | 00:19 | 12

Sneeuw die valt, mensen zingen
Snel iets halen, de laatste dingen
Ik had er niks mee, nu zeg ik geen nee
Kerstmis is het mooiste feest voor mij.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:48

Prachtig Patje, ik heb tranen in mijn ogen.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:45

Kuifje-in-Afrika
Heel ontroerend al die kerstreclame's!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 14:25
▼ 9 antwoorden verborgen

Wat een prachtig meisje was dit, aan de hoogste boom met de dader!
Sterkte voor de nabestaanden.

pino2 | 23-12-18 | 00:11

In 1950 werden er in Nederland jaarlijks ca. 35 mensen per jaar vermoord.
In de jaren '70 van de vorige eeuw, begint dat evenredig met de immigratiecijfers te stijgen tot het huidige niveau.

de honden blaffen... | 23-12-18 | 00:09 | 6

Oef, inderdaad. En Rotterdam is een gevaarlijke stad.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:29

De cijfers weet ik niet, maar wel dat ons iets wordt wijsgemaakt wat aantallen en stijgingen betreft. Mijn oma werkte vanaf de jaren zestig als verslaggeefster bij een provinciale krant waar een moord toen dagenlang voorpaginanieuws was, net als een inbreker met een thermische lans of een oplichter als Heer Olivier. Nu hoor je zoiets hooguit als het bij Opsporing Verzocht wordt behandeld of is het een voetnootje op pagina 15.

Maris v.d Hof5393 | 23-12-18 | 00:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Ben benieuwd of de advocaat die hem bij de vorige 'gevalletjes' heeft bijgestaan zichzelf ook afvraagt wat zijn bijdrage is geweest aan dit verloop met de trieste dood van dat meisje?

Butchijo | 23-12-18 | 00:07 | 5

Iedereen, ongeacht wat voor miserabele verspilling van DNA het ook moge zijn, heeft recht op een eerlijke zaak en vertegenwoordiging door een advocaat.

Ik zou het niet kunnen, de gedachte die je beschrijft zou aan me vreten. Voor anderen is het gewoon werk.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:21

Lees dat boek van Coen Verbraak, waarin hij strafpleiters interviewt. Enkelen geven ruiterlijk toe dat ze moordverdachten vrij hebben gekregen die hadden opgebiecht wel degelijk de dader te zijn geweest.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:32

Advocaten toetsen ook of het OM haar werk goed doet natuurlijk.

Papa Jones | 23-12-18 | 00:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Wie nu nog de andere kant uit kijkt en dit alles probeert weg te redeneren of af te doet met een 'er is ruimte voor enkele verbeterpunten maar er gaat ook heel veel goed in dit land' of zoiets, is feitelijk een medepleger of heeft in ieder geval veel van die moorden door verregaande incompetentie mogelijk gemaakt.

isitsoornot | 23-12-18 | 00:07 | 4

Hoeveel buurvrouwen heb jij? En zijn die allemaal niet vermoord? Ongelooflijk!!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:34

Eéntje maar! Dus een kans van 50 procent. En ze leeft nog steeds. Ik leef best in een veilige straat.

Papa Jones | 23-12-18 | 00:40

Klinkt als een safe space inderdaad.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 01:07
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een verschrikkelijk verhaal, hoe meer er naar buiten komt, hoe meer het idee dat het te voorkomen was zich aan mij opdringt. In en in triest.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:06

Het OM is het afvoerputje van juridisch Nederland.

Mahatma | 23-12-18 | 00:05 | 2

Is dat geen pleonasme? Of, nu ik het nog een keer lees, zelfs een dubbel pleonasme?

Mr_Natural | 23-12-18 | 00:07

Politici zijn normaliter de afvoerput, maar de grootste slijmerige drap zit in de poes van Vrouwe Justitia.

Ronnie uit Helmond | 23-12-18 | 00:33

@Kuifje, ik waardeer echt dat je probeert het in perspectief te zien. Het enige wat ik wil zeggen is dat het gewoon een tendens is dat geweld tegen vrouwen heel normaal is bij veel nationaliteiten die we importeren.
De eeuwige dooddoener in elke discussie dat je tegen "buitenlanders" bent zoals Berbaar doet is zooo passé. Je hoort mij niet praten over "buitenlanders dit en dat". De groep is heel eenvoudig te verbinden door hun geloof de islam. Hierbij wil ik weer niet zeggen dat een koe een dier is en daardoor alle dieren een koe. Dat slaat nergens op maar de daders hebben wel overwegend deze verbindende factor. Ik lees in ieder geval nooit over zuuraanvallen of eerwraak in Europa door Peruanen, Chinezen, Indonesiërs, Spanjaarden, Italianen, Bolivianen, Vietnamezen, Japanners enzovoorts.
Het is gewoon evident dat we met de toename van de mensen met de islamistische cultuur we een toename hebben gekregen van geweld tegen vrouwen op een manier die we hier voor de immigratie niet kenden.
Dat is wennen en zal wennen blijven. Maar het niet willen benoemen om maar niemand te kwetsen daar help je niemand mee! Al helemaal deze vrouwen niet die blijkbaar extra kwetsbaar zijn en op justitie moeten kunnen rekenen.

Dirk III | 23-12-18 | 00:05 | 6

Je kunt het ook niet willen snappen Berbie. De voormalige koloniën waar dit vandaan komt zijn moslimlanden.
Een gefrustreerde moslim maakt een meisje af na afgewezen te zijn en dat heeft niets met eerwraak te maken. Zelfs in uw Deug66 handboek had u dit kunnen nalezen. Zelfs als het bedoeld was om te trollen is het gewoon dom.

Frau Merkel | 23-12-18 | 03:00

Kuifje-in-Afrika | 23-12-18 | 00:35 Hij vermeldt het dus correct qua islamitische achtergrond, je vermijdt opvallend goedpraterig te vermelden dat het doorgaans om Pakis gaat. West-Indies nauwelijks, hoogstens als copycats.

sockpuppet | 23-12-18 | 03:38

Ja, moslimlanden. Dat snap ik. Maar ook voormalig koloniën. Voor de inwoners daarvan was het altijd makkelijker om naar het VK te verkassen.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 11:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik heb wat moeite met die "wij" in het zinnetje "wij als samenleving". Zou er al een "wij" bestaan, dan zijn het de kiezers van de huidige regerings-partijen die werkelijk niets doen aan de veiligheid van Nederlandse burgers. De "gewone" politieman geef ik nog wel het voordeel van de twijfel, maar de politiek, politie-top, justitie en die duizenden types die zich voortbewegen als psycholoog en hulpverlener in dit criminelen-circuit falen al jaren aan alle kanten. Elke keer is het weer och en wee en medeleven met de familie, maar er gebeurd helemaal niets en het is een loterij wie de volgende is die het slachtoffer is van overheids-falen.

Ruikbaard | 23-12-18 | 00:01

Als iemand je bedreigt kan de politie in Nederland je niet beschermen! Zelfde gold voor die verpleegster in Waalwijk. Ze riep ook de hulp in van de politie, maar toch doodgeknald door haar ex.

Ikreaguuralzesjaar | 23-12-18 | 00:01 | 5

17 jarige Juliette Bouhof die door haar 22 jarige exvriend Koen B is vermoord uit jaloezie. Ook zij deed eerder aangifte vanwege een naaktfoto waarmee de ex dreigde.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:16

@Patje2011 | 23-12-18 | 00:16
En zo zijn er nog tientallen voorbeelden maar in dit specifieke geval wensen de usual suspects toch liever even in te gaan op de achtergrond en het veronderstelde geloof van de moordende junk.
Sad en voorspelbaar.

Berbaar | 23-12-18 | 00:32

Zo níet de nadruk leggen op achtergrond dat dit juist naar voren komt. Goed gedaan slimmerik.

BozePaarseMan | 23-12-18 | 00:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Een laag intelligente gek belaagt een jonge vrouw.
Dan zijn ras, geloof en alle andere zaken niet van belang. Het is een menselijk drama dat uiteindelijk zelfs leidt tot haar dood.
De maatschappij is hierin fout; de bescherming die haar geboden had moeten worden is niet geboden.
Daaraan hebben de politie, het OM, de rechtspraak, maar bovenal het in de maatschappij ingesleten fluwelen-handschoenen-beleid, de ontkenning van het slachtoffer en de industrie rondom de dader die hem (haar) centraal stelt schuld.
Zolang sociologen, psychologen, psychiaters en de vele andere xx-ogen en xx-aters de daders blijven pamperen, zullen er nog vele Humeyra's volgen

langzullenweleven | 23-12-18 | 00:00 | 7

Behalve misschien de omgeving van de dader kon niemand weten wat die gek zou gaan doen. Met de wijsheid van nu en achteraf is het gemakkelijk praten. Misschien had het slachtoffer de ring en de schoenen terug moeten geven, je weet het niet.

Maris v.d Hof5393 | 23-12-18 | 00:19

langzullenweleven | 23-12-18 | 00:19
Niet ons, maar ras moet tussen aanhalingstekens.

schijtzat | 23-12-18 | 00:34

Damn right!

Ronnie uit Helmond | 23-12-18 | 00:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Acceptabel gevaar?
Subjectief begrip, met ontkennen of bevestigen kom je geen stap verder.
Nee is niet acceptabel, en ja ook niet.

snapal | 23-12-18 | 00:00

Waarom zo kritisch op de politie?
Die zijn zwaar onderbezet.
Ze laten niet voor niets 16000 zaken vallen na het doen van meerdere oproepen aan de politiek.

MaxiCosi24 | 22-12-18 | 23:58 | 4

De prioriteiten van de Nederlandse politie liggen bij het halen van hun target door het binnenharken van Euro's en dus door het punctueel verbaliseren van verkeersovertreders. Dit in nauwe samenwerking met BOA's en het megalomane CJIB.
Uw 10 km te hard op de rondweg is belangrijker dan uw aangifte van een strafbaar feit.
Enfin, dat weet u ook allemaal wel.... Maar u piept nooit, dus....

Pierre Lebon | 23-12-18 | 00:29

Omdat de politie dan duidelijk moet maken dat het zo niet langer kan. De politie gaat bij iftars aan tafel zitten en de top weigert de problemen aan te pakken of verder te escaleren. Daarmee is de politie onderdeel van het probleem geworden.

Frau Merkel | 23-12-18 | 03:06

Maar als je op het politieburo komt staan ze allemaal koffie te drinken.

gato | 23-12-18 | 08:53
▼ 1 antwoord verborgen

Agenten proberen gewoon het minimum te doen waarmee ze formeel wegkomen als het mis gaat.

Gewinflipt | 22-12-18 | 23:57

Politie en justitie presteren al jaren helemaal niets meer

van heinde en verre | 22-12-18 | 23:52 | 2

En? Hoe is dat? Internet?

Mr_Natural | 22-12-18 | 23:54

Internet! Judas!

threeheadedmonkey | 23-12-18 | 00:03

Als er gevaar voor je kinderen dreigt, vertrouw dan niet op de politie. Die worden pas wakker als je kind verkracht of vermoord is. Gewoon zelf definitief oplossen. Een dood kind is ook levenslang voor de achterblijvende nabestaanden.

Oepsie1234 | 22-12-18 | 23:51

@berbaar, niemand beweert hier dat er geen relationeel geweld tussen autochtonen plaatsvindt. Niemand beweert dat autochtonen ook klootzakken of psychopaten kunnen zijn? Je claimt weer lekker makkelijk dat we met zijn allen gek zijn en jij de wijsheid in pacht hebt.
Loverboys die hun vrouwen bv. brandmerken, verkrachten, gedwongen prostitueren en vernederen zijn vaker Klaas, Henk en Harm of Mohammed, Saban en Leroy?
Zuuraanvallen zijn gepleegd door Jan en Sjoerd of Abbas en Abdul?
De UK met grote aantallen Pakistani hebben wel/niet een enorm zuuraanvallen probleem?
Vaders of broers die hun dochters/zussen vermoorden omdat ze met een andere man zijn gegaan dan papa wilde of voor het huwelijk hebben gerotzooid gebeurde ook in 1970 in Nederland?
Meisjes genitaal verminken als ze gaan menstrueren is een typisch Nederlands cultureel dingetje?
Meisjes die een jongen niet aankijken of reageren of gesis worden door Niels en Rik voor hoer uitgemaakt of door Moh en Moh?
Mensen zoals jij maken deze problemen in Nederland alleen maar groter door ze niet te benoemen en te ontkennen. Mede door dit gedrag van relativeren en doodzwijgen zal het blijven en erger worden. Want stel je voor dat je een onderbuiker bent en niet deugt volgens de deuglat van de NPO.
Donder toch een eind op man!

Dirk III | 22-12-18 | 23:51 | 14

@Dirk III | 22-12-18 | 23:51 |
Chapeau! U haalt me de woorden uit de mond. Want het is precies deze perfide houding die deze ellende laat voortduren.

*Brandblusser aanreiken doet*

Sjefke7807 | 23-12-18 | 01:05
-weggejorist-
Zupschufter | 23-12-18 | 01:43

Mooie tegel! Die @Berbaar is gewoon een irritante trol, daar moet je niet te veel aandacht aan besteden!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:46
▼ 11 antwoorden verborgen

Eigenlijk is de oplossing heel simpel: bij bedreiging 1: aanhouden: pv en heenzenden. Bij bedreiging 2: in VH tot terechtzitting. Een straf waarin bepaalt wordt dat na bedreiging 3 Een gevangenisstraf van x maanden wordt uitgevoerd. Bij bedreiging 3 aanhouden en straf uitzitten. Dan hebben de politie en OM handvatten en is het in No time over.

rexmundi666 | 22-12-18 | 23:50 | 1

Luchtfietser, lees U eens in over de casus in kwestie.

Berbaar | 22-12-18 | 23:54

Maar blijf vooral geloven dat nedeland het beste land ter wereld is om in te leven. Ik zie nederland gelijk met een willekeurig noord afrikaans/zuid europees land.

Henk de Vries2074 | 22-12-18 | 23:50 | 3

Als het hier zo vreselijk is dan lekker wieberen knul.

Berbaar | 22-12-18 | 23:52

Henk de Vries2074 | 22-12-18 | 23:50 |
Nederland is 1 van de landen waar de belastingdruk het hoogst is. In 2019 gaat het mes dit keer er vol in. We gaan met zijn allen er op vooruit.. Weer een leugen van Rutte.

Wasbakplasser | 23-12-18 | 00:24

Berbaar, wie moet dan jouw uitkering en subsidie betalen?

Frau Merkel | 23-12-18 | 03:09

Er moet gewoon beter geluisterd worden. En dan vooral naar de mensen met ervaring.
Ik werkte in een ver verleden op de gesloten afdeling van een inrichting waar we een jonge gast, zo gek als een deur, met een machtiging hadden opgenomen.
Je mocht toen iemand hooguit twee weken in de separeer houden. Toen de officier van justitie kwam klagen dat het echt niet langer kon antwoordde onze teamleider met:'Kom, dan gaan we een kopje koffie drinken, pakken mijn collega's zijn spullen even in, kunt u hem zo meenemen.'
Toen mocht 'cliënt' toch gewoon langer gesepareerd blijven. In totaal negen maanden lang. En terecht.

Petrus Poortwachter | 22-12-18 | 23:49

Feynman, je weet toch zelf ook wel dat iedere regeringsperiode sinds 20 jaar geleden het IBA II rapport eerst de samenwerking tussen reguliere GGZ en TBR-instellingen flappentapperijen als Het Dok (Delta met de Kijvelanden) en De Waag metm veel gejuich opleverden, maar dat de regering daarna al snel wegens kostenexplosies ieder jaar weer het mes zette en zet in de budgettering van forensische GGZ en TBS-zorg? Zou me niks verbazen als er niet alleen wachttijden voor TBS-plaatsing is, maar dat passanten óók al niet meer in HvB's geparkeerd kunnen worden. Want die zijn deels immers vrolijk in de afgelopen vijftien jaar wegens cellenoverschot gesloten. Dan heb je nog de wachttijd bij de man met de pet, die heeft geen tijd door allerlei tekorten om samen met z'n OvJ een RM te scoren bij een rechter om sociopaten zoals Bekir E gewoon van de straat te trekken en in een KIB te mikken. Supersimpel, en iedereen stays alive...

youtu.be/I_izvAbhExY

Humeyra heeft het ook niet gered omdat haar familie haar onvoldoende beschermde. Dat verhaal over een mogelijke ontvoering gaat over het nog immer voorkomende schaken van een meisje door een man die weet dat haar familie hem afwijst. EEn ontvoering is alleen bedoeld om het meisje/de vrouw zwanger te maken. Degene die een maagd zwanger maakt, moét met haar trouwen. Haar familie kan zich dan niet meer verzetten tegen de feitelijke roof van hun dochter. Alleen het doden van de dochter kan de eer redden. Maar schaken is een geaccepteerde noodgreep, dus op eerwraak loopt dat niet snel uit.

In Nederland komt schaken voor onder Nederturken. De Nederlandse overheid weet precies hoe het werkt, maar bescherming van gastarbeiderskinderen is geen enkele priorioteit. In geen enkele Stad, bij geen enkele politieregioi, en op geen enkel ministerie.

F. von Zeikhoven | 22-12-18 | 23:47 | 4

Maximá is trouwens toch ook een gastarbeider met dochters? Onder de Nederlandsche (EUropeesche) adel was schaken ook een tijd in gebruik. Hoor je verderd niks van, maar misschien toch eens een Triple A-risico-analyse vragen aan die Peter van der Voorst-dude... Voor je het weet vliegt er een Ottomaansche Prins op tapijt en al over de Eikenhorst...

F. von Zeikhoven | 22-12-18 | 23:55

threeheadedmonkey | 22-12-18 | 23:50
Ja klopt, maar tis de dodelijke werkelijkheid. Acceptabel risico op slachtoffers. Zorgfinanciering is oorlog, dat weer je toch...

F. von Zeikhoven | 22-12-18 | 23:58

Ga verder....

threeheadedmonkey | 22-12-18 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen

Wat kan ik nog doen? PVV stemmen?

JohnJames_001 | 22-12-18 | 23:46 | 16

@ ArjenZH
Met Wilders als premier werd dit gevaar voor de samenleving ook als zodanig behandeld, en daadwerkelijk in de gaten gehouden en/of minder vrijheden hebben.

JackStick | 23-12-18 | 00:37

@Papa Jones | 23-12-18 | 00:19 |
Wilders heeft nooit in een kabinet gezeten. Hij gedoogde slechts. Het was het CDA dat het eerste kabinet opblies.

- wnl.tv/2017/02/10/wilders-schuldig-aa...

Dus voordat u zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt zou ik me even inlezen.

Sjefke7807 | 23-12-18 | 01:34

Het CDA heeft de PVV de schuld in de schoenen geschoven,geholpen door de policor media.

Frau Merkel | 23-12-18 | 03:13
▼ 13 antwoorden verborgen

Geloof dat de Turkse gemeenschap váák nog de befaamde regel 'oog om oog, tand om tand' hanteert. Ik voel onwettige activiteiten aankomen, denk ik.

LostSandWich | 22-12-18 | 23:45 | 2

Ja, dit gaat consequenties hebben.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:00

Oh nee hoor.
Die gaan gewoon de NL staat aanklagen.

Ali Bi | 23-12-18 | 01:23
-weggejorist-
ccr316 | 22-12-18 | 23:43 | 11
▼ 11 antwoorden verborgen

Heeft er al iemand getypt: ik zou haar doen? Dat kan dus echt niet hè , xo’n lekker Turks wijf dat op de voorpagina staat, verschrikkelijk gewoon. Voor de rest zou ik graag onderzoek in Nederland zien over Rotherham- achtige praktijken. Maw moslims die autochtone meisjes Groomen. Etc. Dit ene meisje geeft een vertekend beeld. Hoe sneu dan ook voor haar.

rattenvanger XL | 22-12-18 | 23:42

Bananemonarchie = Bananejustitie: bananerechters, openbaar bananeministerie en uiteraard te weinig agenten die over te weinig middelen beschikken en continu teruggefloten worden door gepolitiseerde Bananecommisarissen die voluit Banaan gaan op agenten die zelf nadenken.

De Briemusketier | 22-12-18 | 23:39 | 3

*bananenmonarchie
*bananenjustitie
*bananen.….ga zo maar door

langzullenweleven | 22-12-18 | 23:45

michael panhuis achtig gehalte dit verhaal.. het komt vaker voor, je zou zeggen dat het eenvoudig op te lossen is: geef psycho’s geen ruimte.

timmey | 22-12-18 | 23:38

Effe een vraagje. Kan iemand mij vertellen hier of ze hier geboren is of in Turkije?

Basil Fawlty | 22-12-18 | 23:36 | 19

@Kuifje-in-Afrika | 23-12-18 | 00:39 |
Cynische ghehehe. "Opkomende economie" is een eufemisme. Het zijn als je de balans bekijkt 3e wereldlanden met een dun laagje chroom en als het mis loopt moeten de IMF en wereldbank weer bijspringen omdat het landen zijn die politiek eigenlijk zwaar instabiel zijn.

Basil Fawlty | 23-12-18 | 00:47

@basil
inderdaad... onder het mom van “terug naar vaderland” en “moslimgrond”.
Gaat nog een paar generaties duren eer begraven in NL ingeburgerd is...

Ali Bi | 23-12-18 | 01:19

Ali Bi | 23-12-18 | 01:19 |
I know. Maar uit respekt voor dat meisje laten we het hier bij houden en de discussie een volgende keer verder voeren want ik moet me echt inhouden om de ingebrande domme nep Turkse Erdo mentaliteit/nationalisme van de Nederturken niet volledig af te branden want ik heb er een bloedhekel aan. Dus volgende keer verder. Ok?

Basil Fawlty | 23-12-18 | 01:43
▼ 16 antwoorden verborgen

Misschien is het een idee om het OM en de Politie wat meer geld te geven. Daarvoor kunnen we best de belastingen een beetje verhogen. Dat zal de pakkans en het voorkomen van dit soort tragische gevallen vast ten goede komen.

Petrus Poortwachter | 22-12-18 | 23:34 | 5

Als hiervoor de belastingen worden verhoogd, zou ik dat graag betalen. Dit in tegenstelling tot milieugeneuzel dat water naar zee dragen is.

Papa Jones | 22-12-18 | 23:40

@Knufter | 22-12-18 | 23:38
Erasmus zei ook dingen en die is net als Pin ook al heel lang dood.

Berbaar | 22-12-18 | 23:43

Mijn tegel was cynisch bedoeld. Zolang er nog tijd is om GW jarenlang te vervolgen en een bus met 24 mafklappers te voorzien van een uitgebreid politie-escorte krijgen ze geld genoeg.

Petrus Poortwachter | 22-12-18 | 23:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Wij?? De overheid trekt zich helemaal niets meer van haar gewone burgers aan, dus ik vereenzelvig me al een heel poosje niet meer met die overheid. ZIJ, Feynman!

benjeallanggek | 22-12-18 | 23:28 | 3

yep

Papa Jones | 22-12-18 | 23:32

Klopt. Overheid en OM staan niet voor de normen en waarden die ik wel heb: geef leuke (hardwerkende) mensen complimenten, geld, beloning. Geef criminelen straf, zet psycho’s uit de samenleving en geef moordenaars en mensen die iemand verlamd maken de doodstraf.

timmey | 22-12-18 | 23:42

eens
wél sua culpa maar niet mea culpa

langzullenweleven | 22-12-18 | 23:53

Is het is een keer geen tijd dat iemand met een dubbel paspoort 50 % straf naar Nederlandse maatstaven krijgt en in dit geval 50 % Turkse strafmaat ? Kan N.L ook met b.v een uitkering doen. 50% Nederland en de rest mag je met je dubbele paspoort uitzoeken met je thuisland. Waarom moet Nederland altijd 100 % verantwoording dragen voor iemand met een dubbel paspoort ?

ja,diedus! | 22-12-18 | 23:28 | 1

Ik heb meer zoiets van je komt uit een ander land hierheen voor (hoogstwaarschijnlijk) een beter leven, werk, uitkering, liefde oid. Maar gastvrijheid houdt op op t moment dat iemand hier is en zich niet kan gedragen.. diegene in dit land willen houden is verraad. Uitzet is het dnige wat passend is. Hetzelfde geld voor een nederlander die verhuist naar een ander land voor een beter leven en daar de criminaliteit in gaat, dat land moet gewoon ook diegene terugsturen.

timmey | 22-12-18 | 23:48

Dit is toevallig het topje van de ijsberg.
Geweld tegen vrouwen is gewoon stoer in die kringen

rooiesaus | 22-12-18 | 23:26 | 2

Precies dat zit ingebakken.

lacucaracha | 23-12-18 | 00:52

Dat is bij psychopaten een probleem ja. Neem bijvoorbeeld reaguursels hier, tegen Halsema of Ten Broeke. Stoer in die kringen. Zit ingebakken.

Shareholder II | 23-12-18 | 01:59

Nederland schender van het verdrag van Istanbul of het vrouwenverdrag, waarin tot uiting komt dat de rechter ( de staat) veiligheid en het voorkomen van intieme terreur en huiselijk geweld voorop staat?! De rechtstaat interpreteerde het anders, daders worden beschermd en slachtoffers verder geslachtofferd. En als het bloed stroomt, huilt men krokodillentranen.
Wedden dat het slachtoffer van vandaag ook een soortgelijk geval is: www.boevennieuws.pro/nieuws/familiedr...

LostSandWich | 22-12-18 | 23:25

'Waarom is MeToo en straatgesis een item en dit niet?' Eh, omdat een bepaalde vrouwengroep alleen de zaken benoemd waar zijzelf tegen aan lopen?

Mark van Leeuwen | 22-12-18 | 23:18 | 4

@berbaar
Nee. De ongelijke positie van vrouwen en mannen binnen de islam is niet echt een item bij de MSM, nee.

benjeallanggek | 22-12-18 | 23:32

Daar kan May niet op dansen.

threeheadedmonkey | 22-12-18 | 23:41

Volkskrant schrijft regelmatig over de ongelijkwaardige positie van de vrouw in de Islam.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:05
▼ 1 antwoord verborgen

Nog 1 vuistregel voor het ezelskoppige politieapparaat: iemand die zich niet aan het contactverbod houdt en met een pistool op de foto staat DIE PAK JE OP!!! Hoe dom kun je in godsnaam zijn?? wachten op bewijs? EEn lijk als bewijs?? Flikker toch een eind op stel lakse laffe idioten. En doe wat aan de Wet verdomme.

Rheia | 22-12-18 | 23:17 | 13

Knufter | 22-12-18 | 23:39

Ja, uitzetten zou een optie zijn. Maar hij heeft al een lang strafblad. Ik snap dan niet dat zijn laatste veroordeling slechts drie weken detentie opleverde. Ik zou het exponentieel laten stijgen.

Papa Jones | 22-12-18 | 23:44

Papa Jones | 22-12-18 | 23:44

Two strikes and out. Ik vind die Amerikanen veel te soft met hun drie.

Knufter | 22-12-18 | 23:48

Er zijn nog 5000 zaken voor u. Of meer. Sinds de grote steden verrijkt zijn hebben de agenten het een beetje druk gekregen. En zeg nu niet dat ze wel tijd hebben om te flitsen, dat is een andere tak van sport. In een ziekenhuis wil je ook door de chirurg en niet door een schoonmaker geopereerd worden al dragen ze allebei een witte jas.

Maris v.d Hof5393 | 22-12-18 | 23:51
▼ 10 antwoorden verborgen

Weer zo'n gewelddadige Moslim/CultuurVerrijker die je lieven kwijt dan rijk bent.

Ella | 22-12-18 | 23:13 | 9

@Berbaar | 23-12-18 | 00:22
Verkrachting in Zweden;
1980; 10,6 per 100.000 inwoners
2010; 63,6 per 100.000 inwoners

www.diva-portal.org/smash/get/diva2:5...

Berbaartje, met je smerige insinuaties; weer plat op je smoel.
Staan in die PDF trouwens, achteraan, heel veel onderzoeken voor je om te lezen. Stukje realiteit in je bakkes.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:43
-weggejorist-
Angélica de Sancé | 23-12-18 | 01:18

@Angélica de Sancé | 23-12-18 | 01:18
Fuck, dat is nou net wat ons berbertje niet wilde zien. Ik voorspel 0 reactie van gene zijde.

Zupschufter | 23-12-18 | 01:37
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik vraag me af waarom we nog steeds dierproeven doen (Ik ben geen voorstander van dierenpartijen of dierenrechten) als we dit soort mongolen rond hebben lopen. Pedofielen, moordenaars, de meeste politici, verkrachters, verwarde personen die een aanslag plegen maar wat geen terrorisme is etc. gewoon 3 jaar proeven van de farmacie op los laten (en laat nu net op het laatst het proefje fout gaan)

brie-de-penis | 22-12-18 | 23:13 | 5

brie-de-penis | 22-12-18 | 23:13 |
Die dierenmoordenaars in Rijswijk hebben onlangs weer toestemming gekregen om 800 (!) totaal onschuldige apen te vermoorden vanwege onderzoek naar (God sta mij bij) malaria!!! 80% zal worden vermoord en op de resterende 20% gaan ze verder met proeven doen. Mag er a.u.b. een bom op dat instituut?

Lupuslupus | 22-12-18 | 23:33

Proeven op mensen doen dat deed een zekere Mengele ook graag.
Idioot!

Berbaar | 22-12-18 | 23:36

@Berbaar
Het loslaten van mensen als Panhuis, deze Bekir en andere idioten op de samenleving komt neer op experimenten doen op mensen in die samenleving, in dit geval dat Turkse meisje en Anne Faber. Ook niet zo fris, eigenlijk,

JvanDeventer | 22-12-18 | 23:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Blijf erbij dat dit een jaar of 50/40 geleden ondenkbaar was in NL.
Dat heeft in dit geval weinig te maken met cultuur en/of islam.
Want dit had net zo goed met een autochtoon 16 jarig meisje kunnen gebeuren.
Dit heeft alles te maken met een structureel falende politie en justitie.

Ook vroeger gebeurden er wel eens moorden op jonge meisjes en vrouwen.
Maar dat waren tragische en op zichzelf staande gevallen, waar niemand op voorbereid kon zijn.

Maar dit stuk schorem had al een strafblad zo lang als de arm van zijn grootvader en een reputatie waar een Turkse kangalhond nog geen brood van zou lusten. In een andere tijd zouden alle alarmbellen, bij een toen ongetwijfeld nog wel competent Rotterdams politiekorps, zijn afgegaan.

Maar ons land is grondig verkloot door de cultuurmarxisten in de afgelopen halve eeuw. En van deze verkloting maakt de politie en de justitie dus ook deel uit. Wijlen commissaris Gaultherie van Weezel van de Rotterdamse gemeentepolitie, bijgenaamd ''Jan Hak'', zou zich in zijn graf omdraaien wanneer hij dit zou weten.

Ab Sconditus | 22-12-18 | 23:11 | 12

@Dirk III | 22-12-18 | 23:36
Zoek die lekker zelf op Dirkie en of U een (half)jaar wel of niet reaguurt boeit me geen reedt.

Berbaar | 23-12-18 | 00:14

@Berbaar | 23-12-18 | 00:14
Wel een grote bek, maar het niet kunnen onderbouwen.
Typisch Berbaartje.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:16

Eerwraak is ook zo'n gemoedelijk nederlands cultuuruitinkje.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:18
▼ 9 antwoorden verborgen

Ik ben bang dat we hier aan moeten gaan wennen. Kijk naar GB met elke week 15 zuur aanvallen. www.thesun.co.uk/news/7002106/uk-acid...
Het is een cultuur dingetje. In de Arabische cultuur worden veel jongens als een verwend prinsje groot gebracht. Vrouwen worden stelselmatig achtergesteld en als bezit beschouwd. Als zo'n jongen nooit enige realiteitszin wordt bijgebracht zullen bij alle jongens met teveel trots, testosteron, islam en Arabische cultuur de stoppen doorslaan als een vrouw hem durft te weigeren. "Wie denkt die kech wel niet dat ze is!!", "Ben IK niet goed genoeg voor haar?!". Neem vervolgens jaloezie en gekrenkte trots en daar heb je een prachtig recept voor nog heel veel toekomstig leed bij veel vrouwen.
Succes ermee dames! Gelukkig zijn de powervrouwen zoals S. Kaag er voor jullie...

Dirk III | 22-12-18 | 23:11 | 3

Maar Turken en Afghanen en Pakistanen zijn helemaal geen Arabieren.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:19

Klopt, alleen zou ik voor islamitische cultuur in plaats van Arabische cultuur gekozen hebben.

Maris v.d Hof5393 | 22-12-18 | 23:42

In India worden ook veel vrouwen aangevallen, maar het merendeel van de populatie aldaar is Hindoe.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:48

Vroegâh hadden we in dit land feministes.
Wat zichzelf thans kwalificeert als 'feministe' houdt zich exclusief bezig met de speelgoedfolder van Bart Smit c.s.
Hebben geen dientengevolge tijd voor echte feministische vraagstukken.

Ars Vivendi | 22-12-18 | 23:11
-weggejorist-
Rheia | 22-12-18 | 23:07 | 11
▼ 11 antwoorden verborgen

Die vent neukte als 29-jarige dus met een 14-jarige. Je gaat me niet wijsmaken dat dit in de zeer gecontroleerde Turkse gemeenschap geen algemene kennis was.

boonmoi | 22-12-18 | 23:06 | 8

Kuifje-in-Afrika | 22-12-18 | 23:21
Dat komt ook omdat stalkers geen nummerbord hebben.

Mr_Natural | 22-12-18 | 23:34

De ene stalker is de andere ook niet.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:51

Stalking is legaal succesvol aan te pakken Kuif!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:27
▼ 5 antwoorden verborgen

'Wij'?

Sorry maar ik voel me niet aangesproken. Van mij mogen de straffen voor geweld en intimidatie een veelvoud zijn wat het nu is. En bij moord gewoon levenslang.

Maar ja, geen partij die dat in zijn programma heeft staan.

Papa Jones | 22-12-18 | 23:05 | 10

@ tweety: Kuifjes vrindje volkertvdg stond al sneller op straat.

WayneGretzky*99* | 23-12-18 | 00:40

Tweety, ik begreep juist dat er tegenwoordig vaker levenslang wordt gegeven.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:42

Ik heb Pim een paar meer meegemaakt, dus Volkert is niet echt mijn vriend. Kreeg ook geen levenslang hè.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:43
▼ 7 antwoorden verborgen

Zeer goed, zoals altijd Feynman! Maar wat verwacht u van jonge vrouwen en meisjes dat ze doen? U wilt dat we in opstand komen? Hoe? Pepperspray mag niet en helpt niet tegen een revolver/pistool. Witte mars met ballonnen? Heeft in Belgie geen ene moer uitgemaakt. Gele hesjes bij rechtbanken neerzetten? Alle D'66 rechters en geitenwollensokkenmedewerkers bij de reclassering trekken zich van protest niets aan. Ze staan boven de maatschappij, hoog verheven op roze wolken vol, met andere 'Gutmenschen'. Tegenstanders van de woestijncultuur die vrouwen onderdrukt/genitaal verminkt/of vermoordt, zien ze als nazi's, racisten en PVV-tokkies. Die zijn fout en moeten worden gebrainwashed door de NPO en heropgevoed. Daarvoor waarschuwen ze: rechtsextremisme rukt op. Niets mag de immigratiegolf in de weg staan en de religie van de vrede beledigen. Daarom wordt veel verzwegen. Aanslagen zijn incidenten. Moord is ook een aanslag. Een MOORDaanslag maar er gebeurt niets. Ik zou niet weten meneer Feynman, HOE we 'het niet meer moeten pikken' en in volkswoede moeten uitbarsten. Zeg me HOE en als het werkt, loop ik voorop. Ik heb al eens gereageerd op artikelen dat ik aangifte deed tegen gesis e.d. en intimidatie en dat dat niets opleverde. Ja, ik ga met pepperspray op stap, en altijd met een groep maar ik weet NIET hoe ik iets kan veranderen. Minder minder minder misschien, is wel al een oplossing maar daar beslis ik niet over. Het worden er TOCH steeds meer meer meer!

Angélica de Sancé | 22-12-18 | 23:04 | 7

Trouwens, er gaan ook genoeg verhalen rond van meisjes die aangifte willen doen, wat dan door de politie wordt afgeraden. Nee dan Amerikaanse straffen, sex offenders gaan daar jaren, zo niet levenslang het gevang in.

Muuke | 22-12-18 | 23:22

@Angelica
Bravo!
Toptegel.

Ab Sconditus | 22-12-18 | 23:49

Er is een manier!

Rest In Privacy | 23-12-18 | 09:11
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik zeg het nog 1 keer: Dit land is ziek! Waarom? Omdat een figuur als Bekir E. -een overduidelijk gestoorde en gevaarlijke gek- gewoon vrij rond loopt. En van zijn soort zijn er nog veel meer met een strafblad die gevaarlijk zijn en waarvan je weet dat ze anderen en de samenleving kapot maken en/of ernstige materiële en/of immateriële schade toebrengen. Zulke mensen horen NIET vrij rond te lopen!!! Maar wat doe je tegen een verrot rechtssysteem? Zelfs als alle vrouwen een geel hesje aantrekken gaat er niets veranderen omdat de politieke agenda een hoger doel heeft dat niet in het belang is van de bevolking. De bevolking is nu al massaal tegen immigratie van dit soort geloofs gestoorde inteelt debielen. Maar he, wat boeit het wat het volk vindt? Wat boeit het dat ze in gevaar zijn? Wat boeien die vermoorde en verkrachte mensen de politici en justitie in dit land? NIETS!! GVD helemaal niets!

Rheia | 22-12-18 | 22:57 | 14

Maar die grijnzende clown Prutte zegt dat Nederlandje een gaaf landje is en knijpt ondertussen bezeten in zijn vaasje.
Verder heeft de ongebluste gelijk. Nederlandse vrouwen stemmen overwegend domlinks. Kijk maar naar het stemvee op die vmbo’er Klaver en zijn foute partijtje. Vooral vrouwen.
Het vrouwenstemrecht heeft dit land nog harder richting de afgrond gedreven.

Superkwatta | 23-12-18 | 10:50

Je hebt net zo'n stereotyp vrouwbeeld als een fanatieke moslim, Kwatta.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 12:13

Ze voeren gewoon de orders van Brussel uit, niks meer en niks minder! Brussel bepaalt en Den Haag geeft die orders door aan Politie en Justitie en die kunnen niets anders doen dan accepteren en uitvoeren! Of dacht u dat al die agenten het prettig vinden om al die slachtoffers van geweld te bergen? Geloof het maar niet! Dat zooitje in Brussel staat bovenaan de voedselketen en daar moeten we allereerst vanaf!

BaldEagle | 23-12-18 | 12:57
▼ 11 antwoorden verborgen

We kunnen met z'n allen diverse theorieën, voorstellen, gedachten en uitlatingen over dit soort varkensstronthopen ten toon spreiden: Maar zolang Ollongren, Jesse Klaver - onze nieuwe aanwinst bij D66 - SP - en de PvdA zich als een blok achter deze hersenloze maniakale monster opstellen beste mede reaguurders zal hier voorlopig geen einde aan komen. De enige remedie: Olie een uiterst licht ontvlambaar goedje over deze lamstraal en daarna ..., vult u de rest maar in.

jale | 22-12-18 | 22:55 | 2

In het water gooien. Meesten kunnen niet zwemmen. Daarna gooi je natuurlijk een boei om ze te redden (dit laatste moest ik zeggen van Joris).

Rheia | 22-12-18 | 23:03

En welke partijen gaan hier, realistisch, dan wel een einde aan maken?

Berbaar | 22-12-18 | 23:13

Al eerder gezegd:
Aangezien de roverheid de bevolking alleen maar als melkkoeien ziet, pleit ik voor een second amendment in Nederland.
De politie, justitie en alle andere ambtenaren doen NIETS om d bevolking te beschermen. In tegendeel, zie Marrakesh pact en het verduisterde vluchtelingen pact (dat is een ander pact dat ook getekend is).

watergeus | 22-12-18 | 22:54 | 1

U heeft een medestander.

marcoplarco | 22-12-18 | 23:24

Ongeacht afkomst is dit een goedkoop wegwerpartikel.

threeheadedmonkey | 22-12-18 | 22:54 | 2

Over wie heb je het?

benjeallanggek | 22-12-18 | 23:08

De dader natuurlijk.

threeheadedmonkey | 22-12-18 | 23:28

Ja, dit maakt NL weer een beetje bewuster van een al 40 jaar wegkijkende overheid. Wanneer pikken we dit niet langer?

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:54

Ondertussen leeft de kerstgedachte in 020,

De gemeente heeft besloten de bed-bad-broodopvangcentra Walborg en Schuitenhuisstraat vanaf eerste kerstdag overdag niet meer te sluiten. Ongedocumenteerden kunnen er dan 24 uur per dag terecht.
www.parool.nl/amsterdam/bbb-opvang-va...

AntonJensen | 22-12-18 | 22:51 | 2

Daar gaan ze nog spijt van krijgen, want aanzuigende werking.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:12

Ja, Femke denkt aan 't winkelend publiek daar. Heel prettig ;-)

Shareholder II | 23-12-18 | 03:04

De Nederlandse samenleving kon hun niet bereiken omdat ze geen deel uit willen uitmaken van onze samenleving.
Ze verkozen hun eigen enclave.
Wij hebben niemand laten vallen.
Hun eigen gemeenschap heeft hier gefaald.
De eeuwige trotse Turk en schaamte cultuur is hier 100% schuldig.

Ray69 | 22-12-18 | 22:51 | 1

Voordat haar lichaam was afgekoeld zat het al op een vliegtuig naar het thuisland,
met alle macht niet willen integreren, is nu niet de media opzoeken.
Deze mensen gaven geen fuck in/om Nederland,
dus is het case closed.

Halul gebakken | 22-12-18 | 23:12

Hoe zit dat nu precies met eerwraak? Is de familie nu ook 'gerechtigd' dit toe te passen op de moordenaar van Humeyra?

H.Teeuwen | 22-12-18 | 22:45 | 7

schoon-schip-maken | 22-12-18 | 22:51
Ongewenst zwanger van een nuance door aan de schijterij te zijn geweest, dat is berbaartje.

Ongeblustekalk | 22-12-18 | 23:00

@Berbaar, zolang er van het Turkse paspoort geen afstand gedaan wordt (of kan worden), mag u het 'Nederlands' weglaten. Deze bevolkingsgroep en hun evenknie uit het Rif hebben net even te vaak bewezen geen deel uit te (willen) maken van de Westerse maatschappij. Profiteren en parasiteren, ja dat dan weer wel.

marcoplarco | 22-12-18 | 23:23

@ Marco, ook al pleuren ze dat vodje weg worden het never nl-ers.

WayneGretzky*99* | 22-12-18 | 23:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Met enige achtergrondkennis (geen vragen graag) weet ik dat dit beest afkomstig is uit een gewoon Turks gezin het zusters die een zeer respectabel beroep hebben.
Dit (letterlijk) misbaksel staat in schril contrast met zijn ouders en zijn zussen.
Vanaf geboorte al een misbaksel en een drama voor de ouders.
OM en politie hebben dit beest volledig onderschat en dat heeft een mooi kind haar leven gekost.
Ondanks het feit dat ik een volledig gesegregeerde samenleving van Turken en autochtonen een aperte fout van de politiek van de afgelopen dertig jaar vind is dit een gevalletje 'Panhuis'.
De Turkse gemeenschap of hun zeden, eer, of moraal zijn hier 'nicht im frage' maar een doorgedraaide idioot, afkomstig uit een stabiel gezin, zijn hier verantwoordelijk voor.
En het OM, de politie en de reclassering stonden erbij en keken ernaar..
Dát zijn de achterliggende daders.

Wijze uit het Oosten | 22-12-18 | 22:44 | 6

Yep berbaar. Ben blij dat u het zegt. De beperking ,aangestuurd door een kabinet van rariteiten.

tweetybird | 22-12-18 | 23:10

Wijze uit het Oosten | 22-12-18 | 23:02
Maar de achterliggende daders zijn OM, politie en reclassering. Daar schuif jij het op af, niet op een subcultuur.
De fout begint bij het fundament.

Ongeblustekalk | 22-12-18 | 23:12

eh nee, zij hebben gehandeld op basis van de linkse gedacht: een niet-pigmentieër die een wel-pigmentieër aanpakt is per definitie een racist. Daar gata het fout in onze samenleving, dat hebben we de autochtoon zelf opgelegd.

lovekila | 23-12-18 | 08:35
▼ 3 antwoorden verborgen

"Wij als samenleving" kunnen helemaal niets doen. Behalve 1x in de 4 jaar stemmen. Dit land, deze overheid is gewoon doodziek. Ongeneeslijk ziek.

Lupuslupus | 22-12-18 | 22:43 | 7

Die allochtonen zijn zwaar oververtegenwoordigd, vanwege 3 feiten:
1- in verhouding een jonge populatie. En jongeren zijn gemiddeld genomen crimineler dan 50-plussers.
2-Allochtonen horen in Nederland vaak bij de onderklasse, en onderklasse is gemiddeld genomen gewelddadiger
3-Nogal wat allochtonen komen uit een cultuur waar het gebruik van geweld niet per definitie wordt afgewezen.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:11

@Kuifje. Dus?
Het is wat het is?

Handhaven is de oplossing, ongeacht achtergrond.

Maytheforcebewithyou | 23-12-18 | 00:27

Marokko en Turkije hebben hun gajes gedraineerd naar het Westen of zijn ze daar net zo erg als hier?

Superkwatta | 23-12-18 | 10:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Draai het om. Feit: Dankzij het internet klotst de porno tegen alle plinten in alle huiskamers omhoog. Feit: wie zoekt die vindt. Je zou gaan vermoeden dat met zoveel pro Allah bevredigingsmogelijkeden het overal salam is wat de klok slaat. Maar paradoxaal genoeg neemt het aantal seksdebielen, met name van moslimhuize, alleen maar toe. Dankzij internet is de baksteenwereld buiten het internet gevaarlijker geworden, met name voor jonge vrouwen. Feit: de overheid acht de jacht op 'nepnieuws' en 'Russische inmenging' van hogere prioriteit (want hobby van Ollongren) dan het waarborgen van een leefbare leefomgeving voor het Nederlandse volk en de jonge vrouwen in het bijzonder. Er wordt keer op keer wel met de mond beterschap beloofd. Keer op keer blijken deze woorden loze beloften te zijn. In Frankrijk stond Who shot the sheriff allang hoog op hun verdachtenlijst. Voor niets blijkbaar. Deze seksdebiel stond op een Nederlandse verdachtenlijst, mag ik aannemen. Voor niets blijkbaar. Wordt het niet eens tijd op deze acute nepveiligheid in Nederland aan de kaak te stellen in plaats van de blik met globaliserende trucage weg te leiden richting 'Rusland'?

Eeuwig..Op..Vakantie | 22-12-18 | 22:43

Ah, u wilt aangifte doen van bedreiging?
U kunt eh, even kijken, over twee weken even langs komen, tot dan.
En laat dat collectieve meeculpa maar weg Feynman.

de honden blaffen... | 22-12-18 | 22:41 | 1

meaculpa uiteraard.

de honden blaffen... | 22-12-18 | 22:42

Zij veertien, hij dertig, ze hebben twee jaar de tijd gehad om hem op te pakken als pedofiel.

botbot | 22-12-18 | 22:41

Misschien waren de verantwoordelijke mensen die moesten voorkomen dat Bekir zijn laatste misdaad begin, bevangen door twijfel. Twijfel vanwege het diversiteitsvirus dat de samenleving gijzelt en dat voorschrijft dat ze rekening moeten houden met de afkomst van Bekir en het slachtoffer. Twijfel vanwege het herhaaldelijk geuite verwijt dat mensen met dezelfde afkomst als Bekir bewust harder aangepakt worden door justitie en overige autoriteiten.
Misschien zijn deze mensen super voorzichtig geworden en kozen zij noodgedwongen voor zorgvuldigheid boven snelheid, met alle gevolgen van dien....
Deze mensen doen het nooit goed. Ik heb met ze te doen.

Amsterdamsko | 22-12-18 | 22:39 | 2

Zou het ook niet een praktische misser zijn? Dat deze stalker op verschillende bureaus is beland, maar dat niemand zich echt verantwoordelijk heeft gevoeld en de zaak naar zich toe heeft getrokken?

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:58

@Kuifje-in-Afrika
Het zou zomaar kunnen. Toch breek ik een lans voor de beslissers die enerzijds geacht worden om onafhankelijk van de publieke opinie te opereren maar anderzijds een deel van deze publieke opinie het verwijt krijgen geen rekening te houden met culturele verschillen en bevooroordeeld te zijn.

Amsterdamsko | 23-12-18 | 00:49

Opvallend weinig ophef in de media trouwens ook over die twee afgeslachte blanke vrouwen in Marokko. Komt dat omdat de praattafels met vakantie zijn, of omdat het 'daderprofiel' wellicht gevoelig ligt...?

Zenzeo | 22-12-18 | 22:38 | 3

Kerstverkansie en 2 scandinavische deernes in Marokko.
Niet echt voorpagina materiaal, hoe triest het ook is.

Berbaar | 22-12-18 | 22:43

Salafism spread around the world. Het leuke goedje komt uit Saudi Arabië. Veranderd landen in andere landen. Met geld koop je alles! Nu ook in Europa verkrijgbaar.

Paintertje | 22-12-18 | 22:48

Tuurlijk, daar is wegkijkende berbertje weer. Stel dat het twee Marokkaanse vrouwen waren geweest die op vakantie in Noorwegen onthoofd waren door een paar Noorse mannen. Denk je dat er dan ook zo extreem weinig media aandacht voor was geweest?
Nee, dan was het weken over niets anders gegaan in de foute linkse praatgroepjes op TV.
Met twee maten meten noemen we dat en daar zit een ziek beleid achter.

Superkwatta | 23-12-18 | 10:36

Oh ja, in alle opzichten, cultureel, sociaal, religieus, zich afzonderen van ‘ons’, maar ‘wij’ hebben haar niet kunnen redden? Tief toch op zeg.

Soefkoet | 22-12-18 | 22:37 | 7

Ik voel me ook niet aangesproken.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 23:14

Belachelijk van de schrijver om de schuld maar even over iedereen uit te smeren.
Niks te 'wij'. Er is een ik, er is een jij, er is geen wij. Ophoepelen met alles als behorend tot één groot collectief te willen zien.

sockpuppet | 23-12-18 | 03:43

De schrijver heeft wel degelijk gelijk. Iedereen die op partijen heeft gestemd die deze slappe aanpak van criminaliteit voorstaan, is medeschuldig aan de gevolgen ervan. Dat is toch volstrekt logisch.

Superkwatta | 23-12-18 | 10:30
▼ 4 antwoorden verborgen

geitenwollensokkenbrigade

VanBukkem | 22-12-18 | 22:33

De samenleving en kwetsbare mensen, of dit nu autochtone ouderen of allochtone jonge meisjes zijn, beschermen tegen crimineel en gestoord tuig heeft al vele jaren lang geen prioriteit meer in de EUSSR. Want dat kost centjes.
De trieste resultaten van dit structurele wanbeleid worden net zo structureel op de MSM gedownplayed, doodgezwegen en gebagatelliseerd.

Wat wel prioriteit heeft is de bevolking financieel uitmelken en hen hersenspoelen in het onderwijs en de media om dit gelaten te ondergaan, want TINA/There Is No Alternative. Voor de rest kunt u barsten en zoekt u het zelf maar uit. De politie is veel te druk met flits, flits, kassa om zich over uw veiligheid te bekommeren. Is ook veel te gevaarlijk. En flits, flits, kassa levert wel centjes op.

Het schijnt dat de aanhangers van het geloof van de vrede nu ook geen bevoorrechte uitzonderingspositie meer hebben wat dit betreft. En thans in de EUSSR net zo goed aan de wolven zijn overgeleverd als ieder ander.

Dat is pas inburgering en integratie!
Welkom in onze wereld, Nederturken.
De wereld van de ''witte'' Nederlanders.
De wereld van structureel te worden afgeperst en gepiepeld door de (r)overheid. De wereld van de geitenwollensokken-policor-tombolajustitie, met hun doelbewuste faalhazerij en jammerlijke incompetentie; onder het mom van een zogenaamde ''rechtstaat.''
Waardoor men dus nu ook uw kinderen op het EUSSR-altaar van hun onverzadigbare lust naar geld en macht laat slachten.
En vergeet straks niet om krom te gaan liggen voor de ''vergroening''. de ''duurzaamheid'' en het ''milieu.''

Ab Sconditus | 22-12-18 | 22:24 | 3

Het OM heeft 16.000 kant en klare zaken in de shredder gemikt, elke zaak betreft een wetsovertreder of crimineel die door de politie is opgespoord, verhoord, tegen wie proces-verbaal is opgemaakt en dat alles ondanks de ondervonden tegenwerking van het OM. Weet je hoeveel tijd daarin gaat zitten? Daarnaast worden massa's zaken geseponeerd of met een flutstrafje afgedaan, leg het maar uit aan de gedupeerden. De verwijten aan hun adres zijn zo onterecht, ik vind het van grote klasse getuigen dat zij ondanks slechte beloningen, het geweld tegen hen, het disrespect, en een stoet onaantastbare klootzakken op straat toch niet gedemotiveerd raken. Diepe buiging en respect.

Maris v.d Hof5393 | 22-12-18 | 22:51

@Maris
Het voetvolk en het lagere kader van de politie kan er ook weinig tot niets aan doen. Maar zij worden inderdaad wel bijna elke dag met de gevolgen van een op alle relevante gebieden falend overheidsbeleid geconfronteerd.
En door het hogere kader als het ware aan handen en voeten gebonden in wat normaliter en in andere tijden hun kerntaak zou moeten zijn.
Voor deze mensen heb ik ook alle respect, want ze zijn bepaald niet te benijden.
Bij het minste of geringste worden zij door de lynxe meute, waar het hogere kader en het OM hun oren naar laten hangen, beschuldigd van ''etnisch profileren'', ''institutioneel racisme'' en andere cultureel marxistische ongein.
Het is mij allemaal uit den treure bekend.

Ab Sconditus | 22-12-18 | 23:45

Ab Sconditus | 22-12-18 | 23:45
Er zullen er ongetwijfeld aan aantal in de lagere regionen tussen zitten, onze wijkagente echter, die gaat er prat op om in de zomer de tuinen te checken bij met name 80 plussers om die lekker te laten schrikken dat de schutting/achterdeur nog open staat. Op het moment dat dat marokkaanse kudttuig hier loopt te etteren is ze met haar dikke reet niet eens in staat om ze 1 straat rennend bij te houden.

lovekila | 23-12-18 | 08:29

Dit zijn volkeren die naar de Oude Wereld zijn overgewaaid. In het Nederlands zou ik zeggen, dit zijn landen die weinig geciviliseerd zijn: Turkije, Marokko. Primitief. Dit soort mensen zijn nu onderdeel van de Westerse waarden. Dit is nog maar het begin: heel Afrika komt naar Europa.

Paintertje | 22-12-18 | 22:24 | 2

Ik denk meteen aan Heel Holland Bakt en ben al benieuwd naar hartigheden met echte stukjes giraffe erin sowieso. Een tarte a la hyena. Nieuwe smaken. Doen.

Shareholder II | 23-12-18 | 02:48

@ShareholderII: maar jij bent dan ook niet helemaal lekker in je bovenkamer! Dat scheelt!

BaldEagle | 23-12-18 | 13:06

Zolang de dames maar bang zijn en de schuld kunnen geven aan de boze blanke man, sorry witte boze man met metoo dan is de samenleving beschermd. De rest zijn toch allemaal interessante mannen met passie.

Rotterdammert1965 | 22-12-18 | 22:20 | 3

Yep , de zwakke plek van de westerse samenleving : de vrouw.

nemeton | 22-12-18 | 22:40

Niet dat ik het debat nog verder wil verzieken

nemeton | 22-12-18 | 22:42

Vlak de verwijfde mannen niet uit

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:51

Als zijn oom zijn zus die ook zijn oma en achternicht is, niet had geneukt was dit allemaal heel anders gelopen.

Botte Hork | 22-12-18 | 22:18 | 5

Ken ik niet. Maar komt die ook uit een incest cultuur?

Botte Hork | 22-12-18 | 22:47

@barbaar: Was John Freyters dan een groomer die al meerdere vrouwen/meisjes had lastig gevallen met dezelfde tactieken?

Harry_Witkamp | 22-12-18 | 23:04

@Berbaar: Als de stamboom dusdanig vervlochten is dat de wortels niet van de takken te onderscheiden zijn, is er dan wel sprake van een 'ras'?

marcoplarco | 22-12-18 | 23:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat mea culpa is niet namens mij. Niet dat ik het niet vreselijk vind maar ik stem pvv en voor zover ik weet had meneer een dubbel paspoort en was zijn Nederlandse al lang ingetrokken als mijn stem enige inbreng had gehad.

"Geert heeft geen oplossingen" hoorde ik vroeger. Ik hoor dat steeds minder.

Knufter | 22-12-18 | 22:18 | 7

@ArjenZH | 22-12-18 | 22:34
"Relationele sfeer", het gaat om een minderjarige leerlinge van een school die op haar 14e een 2x zo oude man tegen het lijf is gelopen en daar niet voor is beschermd door alle betrokken volwassenen van ouders tot schoolhoofd, van politie tot de familie van die moordenaar. Niemand heeft voldoende gedaan om het te voorkomen, terwijl elk van die mensen voldoende had kunnen doen. Die moordenaar moet even uit zijn sprookjeswereld getrokken worden en op tijd wakker gemaakt worden. Hij had even op tijd de verkeerde tegen moeten komen, maar is waarschijnlijk zijn hele leven als allochtoon met allerlei handicaps in de watten gelegd.

Watching the Wheels | 22-12-18 | 22:50

Watching the Wheels | 22-12-18 | 22:50

Inderdaad. Los van of het problemen in de relationele sfeer al dan niet overal voorkomen had in dit specifieke geval uitzetting dit voorkomen. Zo simpel is het. Wat maakt het nou uit dat in IJsland ook wel eens iemand een ander heeft doodgemaakt? Rare redenerig.

"Auto-ongelukken komen overal voor dus veiligheidsriemen zijn geen oplossing".

Knufter | 22-12-18 | 23:37

Niet zo dom wegkijken hoor arjen, dit soort dingen gebeuren in islamitisch mediterrane milieus veel meer dan bij Nederlanders. Net zoals eerwraak, ook zo’n dingetje. Of komt dat ook overal even vaak voor volgens jou...?

Superkwatta | 23-12-18 | 10:26
▼ 4 antwoorden verborgen

"De imam van de moskee waar Humeyra werd herdacht, begrijpt niet waarom de dader nog buiten rondliep."
.
Hmm volgens mij is dit een Nederlandse imam die nog nooit de koran gelezen heeft, en ook niet op de hoogte is van de Sharia...
.
Het erge is dat er nog vele honderden meiden als Humeyra met angst thuis zitten... en alleen met boerka de straat op durven... en dit geld ook voor vele niet gelovigen...

Rene046 | 22-12-18 | 22:16 | 3

En toch blijven de meesten via bv een facebook contact maken met jongens/mannen van hun eigen (volk eerst) cultuur..

haatsmurfin | 22-12-18 | 22:43

Sponsor van die Expo ISA ?..... Islamic Shashantantra Andolon ....
werkelijk... brrrrr

Rene046 | 23-12-18 | 23:08

De overheid moet je altijd voor het blok zetten. Ze had veilig thuis moeten blijven en niet naar school gaan. Dan was de leerplichtambtenaar langsgekomen en had de familie hun verhaal kunnen doen, dan was de overheid aan zet geweest. Maar misschien ook een gesloten cultuur probleem.

RdeFriesch | 22-12-18 | 22:16

Het OM dat weigert criminele afgewezen asieleisers te vervolgen in Weert.
De lamlendigheid straalt er vanaf.

Jan Dribbel | 22-12-18 | 22:15 | 2

Heeft hier geen kudt mee te maken.

Berbaar | 22-12-18 | 23:06

Tuurlijk wel berbertje, het is typerend voor een over de volle breedte falende instantie.

Superkwatta | 23-12-18 | 10:22

Dit is het zoveelste slachtoffer van stalking met de dood als gevolg. Het wordt tijd dat stalking zwaarder bestraft gaat worden en dat slachtoffers beter beschermd worden.

BozePaarseMan | 22-12-18 | 22:15 | 8

@Berbaar, klopt. Dat is ook moeilijk maar iets sneller ingrijpen was wenselijk geweest als je jezelf portretteert met wapens. Meneer had naar alle waarschijnlijkheid geen wapenvergunning. Genoeg vragen dus..

MoonBeebe | 22-12-18 | 22:55

@MoonBeebe | 22-12-18 | 22:55
Eens, vragen genoeg.
Bijvoorbeeld waarom de politie hem 6+ maanden lang niet kon opsporen.

Berbaar | 22-12-18 | 23:05

Misschien geen tijd om te zoeken? Was niet zo moeilijk. Een stalker is altijd in de buurt van degene die door hem gestalkt wordt, berbaartje.

Muuke | 22-12-18 | 23:45
▼ 5 antwoorden verborgen

Moord is van alle tijden, zeker moorden in de relationele sfeer komen vaker voor. Dat is niet gelijk een cultuur dingetje. Ze hadden ook door het leven kunnen gaan als Johan en Wendy.

Mark_D_NL | 22-12-18 | 22:13 | 10

Nope watching the wheels. Overkomt net zo goed autochtone meisjes en wordt er ook niet oo tijd ingegrepen. Dat komt omdat politie geen tijd heeft. Niet hun schuld maar de schuld van dit kabinet die alles al jaren verziekt en op het verkeerde bezuinigt. Je ziet het bij defensie. Bij politie in de zorg.En daardoor gebeuren dit soort klote dingen.

tweetybird | 22-12-18 | 23:18

Mijn excuses. Het was idd wat flauw.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 00:00

@tweetybird | 22-12-18 | 23:18
Eens met je verhaal over de "efficient" gemaakte overheid, ze hebben geen tijd. Oneens met je verhaal dat het bij autochtonen ook gebeurt, ik heb nog nooit een autochtoon zijn 14 jarige vriendinnetje van school zien halen in een dure auto. Daar zou altijd iemand iets van (durven te) zeggen.

Watching the Wheels | 23-12-18 | 12:49
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik probeer een traan te laten... maar het lukt me van geen kant

Roger Gene II | 22-12-18 | 22:13 | 12

Ik ben ook assertief en word boos als iemand zegt dat de dood van een 16 jarig meisje hem -vanwege haar afkomst- hem niks kan schelen.
Volkomen harteloos. Kunnen we het daar dan in ieder geval over eens zijn?

ArjenZH | 23-12-18 | 00:12

ArjenZH | 23-12-18 | 00:12
Roger schreef: 'Ik probeer een traan te laten... maar het lukt me van geen kant'. Weet je, dat heb ik ook wel. Hoe afgrijselijk deze gebeurtenis ook is, het raakt me niet echt meer. Als het me echt diep zou raken dan zou ik geen leven meer hebben. Vergelijk het met een arts die alle problemen van alle patiënten mee naar huis neemt. Neem het me niet kwalijk, humor is de laatste vorm van zelfverdediging en tevens de hoogste vorm.

Mr_Natural | 23-12-18 | 01:00

ArjenZH | 22-12-18 | 23:33
Walchelijk racistisch commentaar.

ArjenZH | 22-12-18 | 22:05

Beroerd Nederlands zei u?

rokertje | 23-12-18 | 07:37
▼ 9 antwoorden verborgen

Waarom zouden wij middelen moeten vrijmaken voor een subcultuur die hun primitieve levenswijze hier tot uiting brengt.
Het lijk wordt niet eens hier begraven maar in Turkije.
Opzouten met die meuk.
Wij als samenleving treft blaam feynman? Slappe zak.

Ongeblustekalk | 22-12-18 | 22:12 | 9

Berbertje, je denkkader is bijzonder beperkt, maar waarom wil je dat toch iedere keer zo ostentatief etaleren?

Superkwatta | 23-12-18 | 01:54

Wij zijn schuldig aan het feit dat we zo dom zijn geweest en nog steeds om deze cultuur te willen mensen met de onze. Wat volstrekt onmogelijk (is gebleken).

Rheia | 23-12-18 | 08:26

@superkwatta: Geen rood fietsje in je jeugd doet best wat met je!

BaldEagle | 23-12-18 | 13:10
▼ 6 antwoorden verborgen

"wij als samenleving hebben haar niet gered." Niet precies mijn samenleving. Eerder een paralelle die niets met westerse normen en waarden van doen wil hebben. Enkel het geld hier is goed. Groomers komen uit een bepaalde hoek. Die inteelt-shit ook. Wat een verrijking van onze cultuur!

Harry_Witkamp | 22-12-18 | 22:09 | 9

Goed van je berber.

WayneGretzky*99* | 22-12-18 | 22:31

Ongeblustekalk
Oproerkraaier? Ik prefereer schavuit!

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:33

Berbertje heeft moeite met verhoudingen. De vluchtende kleurling ook.
Kijk eens naar de inhoud van de gevangenissen en het percentage van deze groepen in de maatschappij. Dan ga je een enorme oververtegenwoordiging zien van bepaalde groepen buitenlanders. Dus tief op met je valse voorstelling van zaken en je doortrapte relativeringsleugens.

Superkwatta | 23-12-18 | 01:59
▼ 6 antwoorden verborgen

Zij is niet de eerste en ook niet te laatste want die faal justitie en pliesie veranderen toch niet. Op naar het volgende slachtoffer dan maar.

WayneGretzky*99* | 22-12-18 | 22:03

Ach, beschieten, besnijden, het hoort er allemaal bij. Went wel.

Mr_Natural | 22-12-18 | 22:02 | 51

ArjenZH | 23-12-18 | 00:18
Laat me raden: Hillegersberg, Kralingen?

Mr_Natural | 23-12-18 | 00:24

@ arjen: kijk daar komt de aap uit de mouw, in je kuch villaatje kuch en dan kotsen liever naast een turk wonen. Salon socialistje weer een feit. De mazzel het lutsert.

WayneGretzky*99* | 23-12-18 | 11:54

@Mr_Natural | 23-12-18 | 00:24
Beide niet ver van de Bergselaan, waar die moordenaar naartoe gevlucht is. De hele stad is onveilig door die lui, Leefbaar is niet voor niks de grootste partij.

Watching the Wheels | 23-12-18 | 12:53
▼ 48 antwoorden verborgen

Politie, justitie, OM , rechterlijke macht ? Kijk voor de grap eens naar het verdienmodel en alles wordt direct duidelijk.

Baron Clappique | 22-12-18 | 22:01

Het is inderdaad raar dat de #metoo hoerover bijzonder stil is. Te stil. Beangstigend stil.

Ben wel bang voor een toename van dit soort mannen die vanuit een cultuur leven waar wordt gedacht dat de man over een vrouw mag beschikken en vervolgens zich boven de wet verheven voelt: juist gevoed door die cultuur waar mannen ver boven vrouwen staan.

Als vrouwen vanuit die cultuur als niets waard worden beschouwd, hoe ga je dan dit soort zeer geweldadige delicten in de toekomst voorkomen?

Het is slechts een kwestie van wachten op de volgende wederom weerzinwekkende moord, wou dat het anders was.

Jan, Leiden | 22-12-18 | 22:00 | 4

#metoo hoor je niet, want het was geen blanke man met een fatsoenlijke positie en carriere in de Westerse maatschappij. Dan telt #metoo niet.

marcoplarco | 22-12-18 | 23:09

Het schijnt dat de #metoo slachtoffers van dit soort geweld niet meer zo goed kunnen tweeten

Antigoog | 23-12-18 | 00:46

#metoo roepen tegen een allochtoon veroorzaakt kortsluiting.

artie | 23-12-18 | 10:25
▼ 1 antwoord verborgen

Ondertussen in 020,

Amsterdam gaat onderzoek doen naar de veiligheid van mensen die uit geloofsgemeenschappen stappen. Aanleiding zijn vragen in de gemeenteraad over bedreigde christenen met een islamitische achtergrond.
www.parool.nl/amsterdam/amsterdam-ond...

AntonJensen | 22-12-18 | 21:59 | 4

logisch, uit islam stappen ist verboten

Hadena | 22-12-18 | 22:16

Hier is alvast de samenvatting; ze zijn niet veilig.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:52

@Hadena, er helemaal niet instappen is volgens dat islam crapuul ook verboten. Staat de doodstraf op.

marcoplarco | 22-12-18 | 23:07
▼ 1 antwoord verborgen

Op ze Amsterdams , het lijkt wel of ze bagger schijten van angst bij de politie en justitie voor dat moslim geteisem.

blauwe zander | 22-12-18 | 21:58 | 4

Hoezo is de politie bang voor dit geteisem? Ze hadden hem al diverse keren opgepakt. De politiek is (met het OM) schuldig aan deze ellende, die moet de politie, die met één been in de gevangenis en één hand op de rug moet werken want institutioneel racisme, betere handvatten geven en steun in de rug. Ook schuld zijn de kiezers die min of meer voor die slappe ellendelingen in Vak K hebben gekozen.

Maris v.d Hof5393 | 22-12-18 | 22:17

Helemaal goed Maris!!

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:34

Nee hoor, ze zijn echt niet bang, maar van Brussel mogen ze de allochtoontjes geen strobreed in de weg leggen, zelfs als het geteisem is! Daar zit hem de kneep!

BaldEagle | 23-12-18 | 13:13
▼ 1 antwoord verborgen

Als zelfs de imam het al niet snapt....

diederik12345 | 22-12-18 | 21:55

"Inmiddels heeft justitie het medisch beroepsgeheim deels gesloopt en rechters verteld dat ze ook zonder advies TBS mogen opleggen. "
Het slopen van medisch beroepsgeheim is een extreem slechte zaak. Eentje uit de categorie: Wij slopen uw privacy voor uw bestwil. Het probleem zat hem in het tweede gedeelte: Zonder advies TBS opleggen. Het is allemaal zo'n zwaktebod. De eenvoudige oplossing:
1: Deze dader mag nooit meer onbehandeld de samenleving in.
2: Dader verdwijnt in de cel. Voorgoed.
3: De dader mag zich, vrijwillig, aanmelden voor behandeling.
4: Als dader niet zijn stinkende best doet tijdens de behandeling, verdwijnt dader weer gewoon in het cachot. Hij komt niet langs af, en krijgt al helemaal geen proefverlof.
5: Pas als een onafhankelijk panel (van _niet_ geitenwollen sokkendragers) ervan overtuigd kan worden dat patiënt succesvol behandeld is, gaan we erover nadenken dader voorzichtig een proefverlofje te geven. Met enkelband en begeleider. 1 vinger verkeerd, en terug de bak in. Kansen verspeelt, tot nooit meer ziens.

TheEgg | 22-12-18 | 21:54 | 2

6. vanwege de hoge kosten wat gepaard gaat met de klimaathysterie is de doodstraf een goedkoper en niet onredelijk alternatief.

Tha Analyzer | 22-12-18 | 22:01

Tha Analyzer | 22-12-18 | 22:01
Wel nadien in een CO2 neutrale oven schuiven s.v.p.

Ommezwaai | 22-12-18 | 23:29

Maar het is wel een lief, zoetsappig lulverhaal dat weer een heleboel hartjes sneller doet kloppen en we deugen allemaal nog lang en gelukkig.

harry19612 | 22-12-18 | 21:52

Ik snap het sentiment maar je kunt iemand simpelweg niet veroordelen op basis van 'voorspelbaar gedrag'. Kunt ook niet iedereen TBS geven vanwege vrees voor recidive. Dan krijgt 80% TBS.

Zo'n Panhuis ook, die kreeg psychiatrische behandeling omdat de einddatum van zijn straf in zicht kwam. Oké, de straf was sowieso veel te kort voor ons gevoel, maar ook na 10 jaar komt zo'n treinongeluk weer vrij. Ja en wat dan? Achteraf blijkt dat het beter zou zijn geweest de man levenslang op te sluiten. Maar goed, op basis waarvan?

Maar goed. RIP mooie jonge vrouw.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 21:51 | 10

@Busverhuur
Ik geloof dat het 15 jaar is (minimum), niet per se levenslang. Ja daar kun je als maatschappij voor kiezen. Ik ben niet bij voorbaat tegen, zijn zowel argumenten voor als tegen te bedenken. Een ding kan ik je wel voorspellen: 100% veilig wordt het niet.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:29

Berbaar
Zijn we het ook een keer eensch ;)

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:32

In Nederland wordt zo laf en kort gestraft dat het eigenlijk een aanmoediging is om te recidiveren. En dat heeft deze Turk dan ook gedaan. Jong meisje is nu dood. Linkse Nederlandertjes lopen dit te bagatelliseren met slappe excuusjes zoals achteraf is het mooi wonen. Dan ben je dus niet in staat tot het ontdekken van vrij duidelijke patronen. Deze misdaad is geen incident, dit is schering en inslag en toch wordt er niks aangepast in ons falende strafsysteem met incompetente rechtertjes.
90% zou vervangen moeten worden wegens ideologisch verblind,

Superkwatta | 23-12-18 | 01:50
▼ 7 antwoorden verborgen

RIP

Mammeloe | 22-12-18 | 21:50

Mooi resume. Ben het alleen niet eens met verwijzing richting politie als potentiële veroorzaker. Net als bij het NOS journaal: Gerri Eickhof kom er maar in we moeten een schuldige hebben. Het zijn niet onze gezagsdragers maar een deel van onze bevolking dat zich misdraagt. Sommigen tijdelijk, sommigen levenslang. Einde gedoogcultuur aub. Of moet eerst de inner circle van de rechterlijke macht worden gebruuskeerd door dit soort gajes?

DrBowned | 22-12-18 | 21:50

Ik ben inmiddels alleen maar blij dat dit soort figuren zich vooral binnen hun eigen stam roeren.
Medelijden kan ik niet meer opbrengen. .
"Welcome to the jungle"..

R. Ketelsteen | 22-12-18 | 21:49 | 13

@Lupuslupus | 22-12-18 | 23:03
En ik walg weer van zure, schijnheilige, bejaarde, gristenheksen.
Zo is de cirkel weer rond lupus, ouwe zuurpruim van me.

Berbaar | 22-12-18 | 23:58
-weggejorist-
Superkwatta | 23-12-18 | 01:45

Als de shit hits the fan. Zijn er ook broeders van mijn eigen stam waar ik een woordje mee ga wisselen. De wegkijkende brigade.

SmaritesII | 23-12-18 | 09:32
▼ 10 antwoorden verborgen

IK ben woedend maar het heeft weinig zin. Kritisch denkvermogen bestaat niet meer. Het is wachten op de val van de middenklasse.

Tha Analyzer | 22-12-18 | 21:49 | 2

Woedend? Echt niet hoor. Ik haal gewoon mijn schouders er over op. Wat mensen elkaar aan doen boeit mij totaal niet meer. Komop zeg, dan kun je elke dag wel in een hoekje gaan zitten janken en dat ben ik dus echt niet van plan.
Ik ben alleen verantwoordelijk voor mijn eigen daden en laat mij never nooit een schuldcomplex aanpraten. Hoop volgende maand 74 te worden en heb nu wel lang genoeg tegen de stroom opgeroeid. Het heeft helaas geen effect gehad dus ik stop er mee en leef gewoon verder in mijn eigen kleine bubbel. Als je je alles aantrekt heb je zelf geen leven meer.

Lupuslupus | 22-12-18 | 23:01

Ik hoop het met u mee, ouwe. En ongezien respect voor die leeftijd. Volgende maand Tom Staal met bjer, taart en tieten langs ter adres.

Acar_ketimun | 22-12-18 | 23:46

Zien de Turkse ouders hun dochter liever met een agressieve 31 jarige Turkse junk of met een nette 16 jarige Nederlandse jongen van het VWO?

Rest In Privacy | 22-12-18 | 21:49 | 8

Beide families hebben niets met Nederland. Ja Nederland is goed voor de uitkeringen, toeslagen, kinderbijslag en AOW. Beide families spreken waarschijnlijk ook geen woord Nederlands.

Paintertje | 22-12-18 | 22:34

Berbaar
Hoezo onderbuik? De ouders hadden inderdaad moeite met deze jongen, ze hebben zelfs contact gehad met zijn ouders. Maar het is toch een legitieme vraag of de ouders een Nederlandse jongen met een goede toekomst zullen goedkeuren? Ik zou het jammer vinden als ze zo bekrompen zouden zijn om dat af te keuren. Of mogen alleen Nederlandse meisjes iets met Turkse mannen nemen?

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:48

Pedofilie is het kernwoord in dit verhaal, Goed de overheid en justitie laat steken vallen waar veel mensen in dit gaaf land last van hebben, dat komt door de bezuinigingen de afgelopen jaren van die wereldvreemde mensen die allemaal verkiezingsbedrog uitoefenen.
Maar de oorzaak in deze case begint toch met een islam cultuur waar het normaal is dat er contact is met oudere mannen en jonge meisjes.

Rest In Privacy | 23-12-18 | 10:26
▼ 5 antwoorden verborgen

Het echte probleem is dat er jurisprudentie wordt gemaakt door rechters die te emotioneel betrokken zijn.
1 te lage uitspraak leidt tot jarenlange toekenning van veel te lage straffen voor onbegrijpelijke feiten.

Bon-sens | 22-12-18 | 21:49

Wij konden haar als samenleving niet beschermen; onze wetten voorzien daar niet in. Ook na herhaald stalken en een gebiedsverbod overtreding had de dader slechts enkele maanden achter de tralies gegaan waarna hij was vrijgekomen - waarschijnlijk nog veel bozer en wraakzuchtiger- en hoogstwaarschijnlijk- dan toe had geslagen.
Wil je dit voorkomen, dan zul je de wet aan moeten passen en daarin de mogelijkheid op moeten nemen om iemand bij wie een redelijk vermoeden bestaat dat hij toe gaat slaan in "administratieve detentie voor onbepaalde tijd" te plaatsen.

miff | 22-12-18 | 21:48

We hebben dit soort falen eerder gezien.

Ruim drie jaar geleden werd een verpleegster door haar ex neergeschoten, ze had al meerdere aangiften tegen hem gedaan.

Triest.

www.ad.nl/binnenland/vermoorde-verple...

Padjepejer | 22-12-18 | 21:45 | 6

Romy, Linda, Nadine, Laura. Meisje in Arnhem in brand gestoken door ex. Jonge vrouw Arnhem doodgestoken waar kind van 4 bij was.Jong meisje in Enschede/Almelo? recent. Na herhaaldelijke aangiften. Namen/gevallen die me te binnen schieten. Vogelvrijverklaarden.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 22:22

Padjepejer | 22-12-18 | 21:53
Dus je kan in Nederland gewoon een pistool kopen zonder opgepakt te worden?
En dan zijn er nog figuren die roepen"het gaat om inschaten"
Nee,het gaat om handhaven van de wet maar ja,niet in de grote mensenwereld schijnbaar.

ditotje | 23-12-18 | 00:23

@ ditotje | 23-12-18 | 00:23 ... Dus je kan in Nederland gewoon een pistool kopen zonder opgepakt te worden...

Het is niet mijn wereld, maar dat schijnt dus redelijk gemakkelijk te gaan ja, mits de juiste connecties. Mij is in een bui van openhartigheid eens verteld dat met name figuren afkomstig uit bepaalde landen uit Zuid-Oost Europa grootschalig handelen. Verder is er natuurlijk ook nog zoiets als het dark web.

spinselsinjehoofd | 23-12-18 | 09:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Niet alleen vrouwen blijven stil.
Het volk ook.
De politiek.
Iedereen.
We fopstraffen iedereen de moeder en kunnen alleen maar hopen dat het onheil niet in je eigen kring voorkomt.

de Voorzittert | 22-12-18 | 21:45 | 3

Je zou kunnen beginnen met je kinderen op te voeden m.b.t. de islam. En niet als ze 16 zijn want dan heeft het geen zin meer.

Lupuslupus | 22-12-18 | 23:08
-weggejorist-
Lompiedompie | 23-12-18 | 00:33

Waarom is het pedagogisch fout om je kinderen te willen behoeden voor islamitische ellende?

Superkwatta | 23-12-18 | 01:39

Mijn dochter heeft een keer last gehad van zo'n erdo schepsel. De 2 Politie agentes van rond de 20 die op onze melding werden helemaal nat in hun broekje van turkmans . Wij moesten hem maar niet meer lastig vallen.

Ghibli | 22-12-18 | 21:44 | 3

Ja, en hun mannelijke collega's dragen allemaal een luier omdat ze voortdurend in hun broek schijten.

Baron Clappique | 22-12-18 | 22:04

Hoe is het afgelopen met de aandacht van de Ottomaan?

Mahatma | 23-12-18 | 09:39

Overreden met de ghibli?

Nuchternederland | 23-12-18 | 10:31

Het OM, de politie en Grapperhaus zijn verrot van het wegmoffelen van feiten . Naast de 16.000 zaken die ze in de prullenbak hebben gedonderd is dit meisje het zoveelste slachtoffer van falen van politie , Justitie en de Drammer 666 rechters .
Er zijn al diverse hoge lieden van het Om vertrokken . Tijd om er eens goed de bezem door te halen, maar dat kan je van deze VVD minister niet verwachten. Pappen, nathouden en wegkijken is zijn houding ! Heeft dit flut kabinet al 1 probleem goed opgelost ??

FrankOngerust | 22-12-18 | 21:43 | 2

Je hebt de 'k' achter het woord 'politie' vergeten.

Maris v.d Hof5393 | 22-12-18 | 21:47

Het is een CDA minister. Niet dat dat verschil maakt.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 21:54

Shit. Mooi meisje. Raar dat dit kon gebeuren. Waar waren haar broeders, die dappere strijders.

RickTheDick | 22-12-18 | 21:42 | 2

Raar? Nu het meisjes in kwestie een kleurtje heeft c.q. het strikje moslim om heeft, moet dit opeens in het nieuws. wat van al die gevallen met westerse vrouwen de afgelopen 20-30 jaar die onder het tapijt worden geschoven en bewust NIET in het nieuws worden vermeld?.

lovekila | 23-12-18 | 07:45

lovekila | 23-12-18 | 07:45
Eens!

Is dit nog nieuws? | 23-12-18 | 11:07

Strafkamp, werken tot hij er dood bij neervalt.

Rest In Privacy | 22-12-18 | 21:41 | 6

Sorry, moet zijn : Heren hierboven.

Keyboardspeler | 23-12-18 | 00:38

Schiermonnikoog is te mooi. En te klein.

schijtzat | 23-12-18 | 07:25

Ik weet een mooi eilandje in de Waddenzee: de Vliehorst youtu.be/pzp9JinE9pg

funkyd | 23-12-18 | 10:25
▼ 3 antwoorden verborgen

Het verhaal (als je daar van spreken kan) stuitert weer alle kanten op Feynman pfff.
En "grijze wollensokkenbrigade" huh??

Berbaar | 22-12-18 | 21:40 | 4

Sla dit soort artikelen gewoon over berbertje, veel verstandiger, duidelijk te lastig voor je, hou het maar bij de vrijmibo.

Superkwatta | 23-12-18 | 01:34

Als je bijdrage alhier bestaat uit kritiek op de vorm, en negeren van de inhoud, dan geeft dat een inkijkje in de ziel...

Nuchternederland | 23-12-18 | 10:29

Berbaartje berbaartje..
Tegengas geven is hier niet wenselijk. Volg het advies van voorgaande op, en sla alsjeblieft dit soort stukjes over.
Zéker als je niet begrijpelijk kunt lezen.
Bij een volgend stukje over Paay mag je weer los. Voor nu zou het je sieren als je minimaal een bloemetje bij de nabestaanden van het meisje laat bezorgen. Zelf kan je het niet.

NiCeY | 23-12-18 | 11:37
▼ 1 antwoord verborgen

Vindt het volgende slachtoffer dat ook?
Brrrrr dit monster mag nooit meer vrijkomen!

keestelpro | 22-12-18 | 21:36 | 4

Kom kom, het is gewoon Nederland hoor, Het land waar iedere crimineel (en zeker van buitenlandse afkomst) ongeveer 342.343.588 kansen krijgt. Dat mag best een paar mensenlevens kosten.

En Humeyra wordt gewoon een getalletje in de statistieken ....

Wat is Nederland toch een gaaf vaasje ...

James Lastig | 22-12-18 | 23:06

Nederland gaat kapot door wetgeving gebaseerd op foute aannames en wensdenken.
Alsof psychopaten behandelbaar zijn, dat zijn ze niet. Er is nauwelijks een behandeling binnen de psychiatrie evidence based. Dat zegt al genoeg.
Nederlandertjes zijn ook erg gedwee en naïef. Ze laten zich gemakkelijk iets op de mouw spelden. Nederland is met de Scandinavische landen en Duitsland ook het meest aangetast door het socialisme. Dat ziekelijke willen deugen voor de buitenwereld. Die misplaatste tolerantie jegens laag gedrag en barbarij. Dat gebrek aan gevoel voor eigenwaarde.
Bij de Duitsers zit die collectieve erfschuld vanwege de oorlog en de jodenvergassing er nog voor een deel tussen. Dat Duitse schuldgevoel, dat straalt ook op ons af, daar hebben wij ook last van.
Mede daarom zijn wij veel te laf en zwak jegens misdadigers en psychopaten.
Janken over de doodstraf, maar ondertussen wel je eigen vrouwen, dochters en zussen laten verkrachten en vermoorden. Het is geen kracht, het is zwakte.

Superkwatta | 23-12-18 | 01:32

@Superkwatta | 23-12-18 | 01:32 ... Nederland is met de Scandinavische landen en Duitsland ook het meest aangetast door het socialisme...

Wat ik graag zou willen aanvullen met -hoe twisted het ook klinkt- feminisme en gynocentrism.

spinselsinjehoofd | 23-12-18 | 09:41
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl