achtergrond

Geenstijl

PSV-fan piswoest om racismekaart NRC

Racistische spreekkoren. Waar dan?

We hebben gedemonstreerd in Eindhoven. Tegen KOZP. We hebben gezongen en er is geen geweld gebruikt tegen KOZP; alleen enkele schermutselingen met de politie. We hebben geen racistische dingen gezongen of geroepen. Toch meent het NRC dat we ongebreideld racisme hebben gebezigd. Absoluut niet waar. Zelfs de mensen waar we bang voor waren dat ze verkeerde dingen zouden gaan zingen/roepen hebben zich prima ingehouden. De racisme kaart is wel heel snel uitgedeeld door het NRC.

Boos iemand in de stijlloze chatbox. Uit Eindhoven, waar het vanmiddag eventjes stevig aan toeging. Oké, er waren wat akkefietjes met de pliesie. Maar racisten zijn we nie, jonguh.

Tjerk Langman (LPF) trok vorige week al aan de Eindhovense raadsbel met het verzoek GEEN DEMO'S toe te staan in Eindhoven tijdens het kinderfeest, want BlokkeerTjerk zag al in zijn glazen bol wat er vandaag ging gebeuren. BM Jorritsma legde dat verzoek naast zich neer (dom), en twittert vandaag ook nog even een uberfout filmpje van kindertjesbedreiger Jeffrey A. (nog dommer). Kan iemand die Jorritsma verlossen van zijn ambtsketi? Totaal ongeschikt.

Volgens het NRC zijn ze in Eindhoven allemaal Hitler met een KKK-puntmuts en staan er iedere avond brandende kruizen in Stratumseind. Maar is dat wel zo? Hiero bij dit topic VIER filmpjes uit Eindhoven met lawaai, gezang, spreekkoren en boeroepings. Speakers aan en luisteren maar!

"Sinterklaas, wie kent hem niet?" (Vara-coryfee Henk W. 1987)

Haha, dat menneke...

Eh... We verstaan er geen klap van. Iemand?

Ja. Luister ook eens naar spreekkoren!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.