Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Massale bestorming Spaanse enclave Ceuta was geen incident

Sunny Bergman, here we come!

De laatste bestorming van de grens bij Ceuta is een nieuwe mijlpaal in falend immigratiebeleid. Ruim 700 jonge mannen bestormden de grens en bestookten grenswachters met bijtende ongebluste kalk en vlammenwerpers. Het laat zien hoe de EU en Spanje zijn: de aanval ontkennen, geen vervolgingen, vooral niet terugschieten.

De beelden van de nasleep zijn ook veelzeggend. Migranten met een snee in de hand laten zich achteroverleunend in een rolstoel het ziekenhuis inrijden. Agenten met een vergelijkbare verwondingen lopen gewoon door dezelfde deur. Nog geen uur aanwezig in de verzorgingsstaat en de migranten laten zich alles al aanleunen.

Deze bestormingen sinds 2005 zijn een structureel probleem. Net zoals de Balkanroute of de veerdiensten van de Libische kust naar Malta en Italië. Voor de vorm wordt er nog een opblaasbare boot van het strand afgeduwd, liefst zonder reddingsvesten, zodat mensensmokkelaars meer klanten kwijtkunnen.

Hee Hans Laroes. Hebbie floes?

De nieuwe Italiaanse regering werd bij voorbaat verguisd, maar had het in enkele maanden voor elkaar. Boten werden geweigerd, boten werden onderzocht en nu is de veerdienst opgeheven. Even effectief als het Hongaarse hekwerk uit 2015. Schengen belooft buitengrenzen, Orban bouwde ze. Het gebrek aan Europees beleid uitte zich via een whack-a-mole effect in dit exces te Ceuta.

De Europese Unie onderhandelde eind juni over een nieuw herverdelingsplan van vluchtelingen. Het vorige werd eerst nauwelijks uitgevoerd, toen kwam driekwart niet meer in aanmerking. Italië ging zelfs zover om van het immigratieprobleem een breekpunt te maken, zo lang er geen akkoord is over de migranten, dan ook geen voortgang rond defensie of handel.

Aan herverdeling werken de Visegrad-landen niet mee. Hier ontstaat het beeld van een xenofoob beleid. Brussel vergeet even de miljoen vluchtelingen vanuit echte oorlogen zoals in Oost-Oekraïne die Polen bijvoorbeeld opvangt. Die vluchtelingen werken te veel, dus Brussel ziet ze als arbeidsmigranten. Het Oostblok is niet antivluchteling, maar weigeren kansarme migranten.

Een klein gedachte-experimentje: Een nieuwe golf migranten wordt tegen hun zin verdeeld. Ze willen graag naar Duitsland, Zweden en andere rijkere landen. Sommige worden geplaatst in het Oostblok. Dan zijn er een paar scenario`s mogelijk, die allemaal tot dezelfde ellende leiden:

1) Migranten worden bij aankomst in de procedure opgenomen, en verdwijnen voor het aflopen van hun asielaanvraag in de illegaliteit en reizen zo goed als ongehinderd door naar het land waar ze wel willen zijn. Dit levert een besparing op van publieke middelen in het Oostblok, en geeft dure slecht oplosbare problemen in de landen waar ze naartoe gaan.

2) Migranten worden in de procedure opgenomen, doorlopen deze succesvol en krijgen daarmee een paspoort waarmee ze in de hele EU legaal mogen rondreizen. Misschien mogen ze niet overal werken, maar dat zijn voor uitkeringen en/of zwart werk irrelevante details. 

3) Migranten worden in de procedure opgenomen en krijgen een verblijfsvergunning cadeau, waarmee de migranten direct mogen doorreizen. Het gastland stempelt de ongewenste migranten af en is ze meestal direct kwijt. Dit is een oude Italiaanse methode, die werkt, en is de voornaamste reden dat Frankrijk de grens met Italië weer bewaakt.

4) Migranten worden in de procedure afgewezen, verdwijnen in de illegaliteit naar rijkere EU landen en worden daarom zelden succesvol uit de EU gezet. Het lukt Nederland al niet om op grote schaal migranten uit te zetten, voor landen waar de migrant niet wil zijn omdat die op doortocht is, is dat nog lastiger. Je kunt niet iemand vanuit Polen naar Marokko uitzetten als die zoek is in Duitsland.

Samenvattend is het gunstig voor landen zoals Duitsland is dat de toestroom iets vertraagd aankomt. Dat is op de korte termijn een voordeeltje, op de middellange termijn blijft de migratie stabiel. Uitstel is geen afstel. Ondertussen wordt het overzicht en de controle compleet uit handen gegeven. 

Ik wil bij de NPO!

Iemand die illegaal doorreist blijft zo lang mogelijk onder de radar, dat is niets nieuws. De migrant die straks in de periferie van de EU een nieuw setje documenten heeft gekregen, wordt de nieuwe onaantastbare migrant. Deze groep mag doorreizen zoals Polen en Bulgaren dat nu naar Nederland doen. Zonder een taal te leren of een inburgeringscursus te doen.

Eurofielen roepen heel hard dat het immigratieprobleem alleen als groep kan worden aangepakt. De EU maakt deals met landen zoals Turkije of Libië. Dat brengt de EU in een continue chantabele positie waarbij de dreiging van een nieuwe migrantenstroom als machtsmiddel tegen haar wordt ingezet. 

Maatregelen binnen de EU zijn er vooral als individuele landen kostbare, politiek incorrecte maatregelen nemen. Zoals de hekken van Hongarije, de onderzoeken naar “reddingsboten” of de gesloten havens in Italië & Malta. Dat leidde al tot het sneuvelen van het Schengenverdrag en de Dublinverordening. De EU ontmanteld zichzelf.

Het is de verwachting dat Afrika zich deze eeuw ontwikkeld van een continent van een miljard inwoners naar tussen de drie en zes miljard inwoners. Die zien allemaal via social media een karikatuur van ons bestaan. Wel de luxe en mooie momenten, niet het harde werk wat daarvoor nodig is. 

Er komen meer mensen die steeds meer geweld zullen gebruiken om de EU binnen te komen.

Wolla Volkskrant. Kunnen we stage lopen?

Reaguursels

Inloggen

@Feynman

Maar wat is nu volgens jou het motief van Brussel om er zo weinig tegen te doen?

Durereaguurder | 30-07-18 | 09:47 | 1

Te duur, je kunt er niet maximaal mee deugen, het is niet sexy, voordat ze hier geld aan uitgeven moeten ze eerst opbiechten tegen zichzelf dat er een probleem is, dit verhaal past niet in hun pseudo-werkelijkheid.... etc etc enz enz

Feynman | 30-07-18 | 11:43

Eervolle vermelding voor deze tweet:
"Lieve linkse struisvogels, denken jullie dat deze jongens, als hun droom crasht, niet bij jullie in huis komen om hun aandeel op te eisen? Of hebben jullie hogere hekken?" twitter.com/Zilvera1/status/102381993...

Feynman | 30-07-18 | 08:52''Hendrik Goris: Mensen het zijn geen vluchtelingen, het is de gegoede middenklasse die het opgegeven heeft hun eigen land
op
te b
ouwen.''
Die daar te lui voor is.
​​
Die liever in het Westen in de hangmat van de BelastingBetaler ligt.
Of:
​​
Die liever in de hangmat van de WesterseCultuur ligt en vervolgens alles in het werk stelt om die WesterseCultuur te vernietigen.

Ella | 30-07-18 | 07:46

Je kan een hoop dingen zeggen over negens.
Maar ze kunnen goed dansen en ze lachen altijd zo leuk.

bft | 29-07-18 | 16:38

Gelukkig hebben Wij Femke Halsema (Groen-Links) die Ze allemaal een Plekje gaat geven in Islamsterdam.

liegende lippen | 29-07-18 | 15:38

Waarom gebruiken ze geen waterkanon om te voorkomen dat mensen de hekken gaan beklimmen? Dat is beter dan toekijken hoe onze verdediging faalt en ook beter dan met scherp schieten.

ikke M. | 29-07-18 | 14:47 | 2

Laat er 20 pitbulls 20 rottweilers en Duitse herders rond lopen
blijven die hersenchirurgen echt wel achter hun hekkie.

joppo0 | 29-07-18 | 16:06

er zijn wel meer mogelijkheden om het hek te beveiligen tegen klimmen en klauterende apen.. stroom bijvoorbeeld.. of van dat hekwerk dat vol zit met prikkels. Een grote geul ervoor of kuil net als bij beren en leeuwen.. is ook een optie
maar dat zal wel helemaal niet de bedoeling zijn dat ze buiten het hek moeten blijven.
Die vlammenwerpers die ze bij zich hadden.. bewust dus menselijke bewaking willen vernietigen. Alles om binnen de EU te komen.

Weet je, EU en Europa zijn gewoon knetter gestoord!

fikkieblijf! | 29-07-18 | 16:11

Je kunt het ook van de zonnige kant zien.Vroeger gingen we ze halen in dat soort landen nu komen ze vanzelf.Wat wil je nog meer?Nu hoeven we ze alleen nog maar aan het werk te zetten.

hetwerktniet | 29-07-18 | 14:21 | 2

Linkse vrouwtjes genoeg die graag betalen om door een neger scheel geneukt worden. Dat Nederland daardoor stuk gaat zal ze een worst wezen. Eer, trouw en loyaliteit kennen ze toch niet...

VeelTeSteil | 29-07-18 | 14:32

aan het werk zetten mwhahahmahha.. lol

fikkieblijf! | 29-07-18 | 16:12

In 2015 hadden we al een massale bestorming en welke effectieve maatregelen heeft de EU in de afgelopen jaren daadwerkelijk genomen om een herhaling te voorkomen? 0,0. Enkel miljarden € van ons belastinggeld betaald aan buitenlandse warlords.

JohnWalker | 29-07-18 | 14:12

Godverdomme, hebben we jarenlang gezeik en gejank van negers en negerinnen over de emotionele schade die zij zouden hebben aangaande de honderden jaren geleden begane slavenhandel door de witmens begaan, hun voorouders aangedaan.
Om van dat gezeik en gejank af te komen hebben de witmensen ze jarenlang onderhouden met huis (Bijlmer), Miele, uitkeringen enz., de z.g. HMU voorzieningen.
En nu, god betert het, komen er stromen negers met vlammenwerpers en al de thuislanden van de witmens bestormen met kreten als; ‘waarom zijn onze voorouders in de slaventijd niet door jullie witmensen meegenomen?’ Waarom wel die Sylvana en consoorten en wij niet? Pure discriminatie, wij pikken het niet langer meer, wij willen ook HMU! Wij zijn hier en blijven hier, gelijken kleuren gelijke HMU.
En, ik heb nog eens de familie stambomen van vaders en moeders kant erop nageslagen maar kon niets vinden van enige directe of indirecte betrokkenheid met de slavenhandel. Dus voor de zeikers en jankers van het type Sylvana en de typen vlammenwerpers, mij treft geen blaam loop mijn deur maar voorbij.

Boy Cot | 29-07-18 | 13:59 | 1

je voordeur voorbij lopen zal het probleem niet zijn.. je bsnr is bekend en je IB wordt vanzelf overgemaakt naar de Staat.. en pas op he als je teveel spaart!!

fikkieblijf! | 29-07-18 | 14:13

Nog een Duitser over die uit de DDR tijd weet hoe daar de grensbewaking geregeld was? Misschien kan die helpen om in Ceuta een effectief ijzeren gordijn op te zetten, compleet met wachttorens, kalashnikovs en schietbevel?

Brulboei_61SB | 29-07-18 | 13:56 | 3

Merkel.

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 29-07-18 | 13:57

Egon Krenz zelf gewoon. De laatste DDR president leeft nog steeds.

VeelTeSteil | 29-07-18 | 14:34

Ik heb dat destijds uitgebreid bekeken. Hek van gegalvaniseerd staal 3 a 4 meter hoog. Strook van een tiental meter breed, bij voorkeur in zand. Patrouilleweg en torens met zoeklicht en gewapende vopo's

Lt-Kol Kilgore | 30-07-18 | 07:59

Er is in onze vazalstaat maar eentje die de dienst uitmaakt en als het moet kan beslissen over leven en dood en dat is degene met de meeste centen en niet anders. Parlementaire democratie? Onzin.

beau van rtl | 29-07-18 | 13:15

Je kan er veel of weinig woorden aan vuil maken.. Feit is dat Afrika kampt met een overproductie van mensen en dat probleem gaat alleen maar groter worden. Enige oplossing is om dit genetisch afval af te schieten en de rest die geen vreten hebben kapot te laten gaan. Stel je dit echter voor aan de linkse deug maffia dan ben je een KKK puntmuts Hitler. Als ke vraagt voor oplossingen schelden ze je nog een keer uit, maar die hebben ze dus ook niet. Daarom kunnen we ook beter die deugers afschieten. Ook genetisch afval. Het is tijd voor een grote schoonmaak op moedertje aarde.

KamikazeKut | 29-07-18 | 12:58 | 3

Het wordt hoogste tijd om Chirurgische Chemisch Castratie toe te passen op 50% van de mannelijke populatie in Afrika zodat deze zich niet zo snel meer kunnen voortplanten. Aangezien de kinderen daar veelal een overlevingskans hebben van nul en dus nu massaal naar Europa toe worden gelokt door hun landgenoten die hier met bijstandsgeld bekostigde smart phones berichten via Whatsapp versturen met prachtige fotos van het beloofde land waar alles gratis is en kan. Misschien ook wel gelijk een goed idee om de mannen in moslim gezinnen in Nederland verplicht ook Chirurgische Chemisch te laten castereren!? Zodat de islamisering van Nederland op deze manier wordt gestopt!!! Idee voor de Politieke agenda misschien...

Daan1976 | 29-07-18 | 13:22

Paar voorbeelden,
Bevolkingsdichtheid Nigeria : 206 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Tunesië : 70 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Kenia : 82 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Uganda : 164 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Kameroen : 53 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Gambia : 182 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Marokko : 76 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Congo : 14 mensen per km2
Bevolkingsdichtheid Nederland : 411 mensen per km2
Sahara is niet echt bewoonbaar, toch 2 per km2


BosrandDirk | 29-07-18 | 15:07

Het zal niet al te lang meer duren voordat ‘Keihard Rechts’ het voor het zeggen heeft in europa. Zie Duitsland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Italië enz.
Dan gaat die buitengrens gewoon dicht. Met of zonder fraai Hongaars Hek. Maar wel dicht.
Want Het.Volk.Wint.Altijd!

pennestront | 30-07-18 | 08:55
-weggejorist-
squadra | 29-07-18 | 12:50

Mooi deze komen gelijk allemaal richting het paradijs Nederland omdat alles gratis is en met voorrang klaar ligt voor hen in dit zieke landje. De Nederlander is de klos want betaald de rekening zeer zuur als het gaat om arbeidsplaatsen, wonen, zorg en veiligheid. Wanneer besseffen zij nou eens dat men geen uitkeringsgeld meer moet uitkeren aan mensen die hier NIET geboren zijn! Alleen als men kan aantonen dat men legaal is en 50 jaar arbeid heeft verricht plus btw heeft afgedragen en geen strafblad heeft. Dan pas heeft men een soort van recht. Maar ach Nederland is een zinkend schip!

Daan1976 | 29-07-18 | 12:40
-weggejorist-
van Oeffelen | 29-07-18 | 12:38 | 1

Laten we dit topic vullen tot en met 666 reacties, wat kan er misgaan?

kadij | 29-07-18 | 12:23

Het is eigenlijk wel prachtig hoe die Afrikanen zich een weg vechten naar de "vleespotten" van Europa. Die mensen zouden eigenlijk geholpen moeten worden met wapens om die "vleespotten" te veroveren. Iets voor rabiat-extreemlinkse
goed doeners. Zal ze leren in dat slechte egoistische Europa.

Goedzo | 29-07-18 | 12:11 | 3

Asha ten Broeke is toch zo'n vleespot?

Oblast68 | 29-07-18 | 12:33

Ze worden ook geholpen! De nieuwe socialistische (fascistische) regering ontving elite boef George Soros en pats boem! De hordes illegale Afrikaanse mannen bestormen Spanje! Deze mannen betaalden criminelen en NGO's en laten hun vrouwen en kinderen achter in armoede om hier te roven, verkrachten, moorden en dat alles volgens het nazi Coudenhove-Kalergi plan om Europa te vernietigen geinitieerd door Merkel/Macron/Rutte en de rest van de nazi's in dictatuur EU! Het is een overduidelijk plan en burgeroorlog is het doel!

ceciliaK | 29-07-18 | 12:36

Straks breekt er een stammenoorlog aan de Spaanse Costa's uit tussen de Afrikaanse nep zonnebril, petjes, tasjes, kraaltjes en spiegeltjes verkopers en wiens schuld is het dan weer?.

Pelforth | 29-07-18 | 14:46

Tsja. Met geweld een landsgrens beslechten heet een vijandige invasie, en dan mag je je grondgebied verdedigen door terug te schieten. In feite zou Spanje met een beroep op Artikel 5 hier de NAVO op af kunnen sturen. Een binnen de EU vergeten stukje internationaal recht, of men is er gewoon te laf voor?
Misschien dat Bannon's Movement nog iets tegen Soros' Conquest kan doen...
www.thedailybeast.com/inside-bannons-...

pollens | 29-07-18 | 12:04

Zo is het en niet anders. Vooral de een na laatste alinea:
" Die zien allemaal via social media een karikatuur van ons bestaan. Wel de luxe en mooie momenten, niet het harde werk wat daarvoor nodig is."

We moeten de linkse pers de nek omdraaien, en uit de EU stappen.

Helaas. Er zijn geen sympathieke oplossingen meer.

Jahowiseffe | 29-07-18 | 11:53

zo vlak voor de F1 . klaar met de islam. wil je je prpedo aanbidden , loop naar mekka. een ieder die wil integreren is welkom. geen shaira in NL.

newray | 29-07-18 | 11:53 | 6

@Jahowiseffe | 29-07-18 | 12:07

Kleine aanvullingen/aanpassingen: "... tot MINSTENS je 67e vijf dagen in de week om 7:00 uur je bedje uit moet om aan te sluiten in de file dan wel samen geprakt te worden in de trein om op tijd aan te komen bij de baas om je geld te verdienen, waarna de fiscus nog eens even zowat de helft of zelfs meer van dat verdiende geld inpikt teneinde de verdere influx van kanslozen te faciliteren... "

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 12:30

eefjewentelteefje; laat dat minstens ( tot je 67e ) er maar af.. bij mijn pensioenoverzicht, wanneer gaat u met pensioen staat momenteel 67 jaar en 5 maanden en daaronder, dit is nog niet de definitieve leeftijd, deze gaat nog omhoog... ik verwacht, nu 57 jaar en inmiddels vanaf mijn 20e aan het werk, dat ik op mijn 69e zo ongeveer met pensioen mag. Die zoals ik het verwacht dan stukken lager is omdat er echt nog een andere slag bij komt, je AOW en opgebouwd aanvullend pensioen gaat worden verrekend. Zoals nu ook gebeurt met de WW en pensioen of andere 'úitkering'

fikkieblijf! | 29-07-18 | 12:40

@EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 12:30 |
Was het maar 07:00 uur! Ik heb in de Metaal ook bij bedrijven gewerkt waar bij mij de wekker om 03:45 ging om dan na 1,5 uur rijden om 06:00 te beginnen....

Sjefke7807 | 29-07-18 | 13:26
▼ 3 antwoorden verborgen

En linksstemmers denken massaal dat het bijstandsgeld gratis aan de bomen groeit en onuitputbaar is.

lulleficatie | 29-07-18 | 11:41 | 4

en daarom worden de sociale voorzieningen (met een direct gevolg voor met name de autochtone bevolking) geschrapt, gewijzigd en de toegang ertoe op een hoop gegooid voor alleen diegene die echt niets heeft opgebouwd. Of waar de Nl Staat geen inzage in krijgt wat er wel is opgebouwd in eigen Timboektoe land/ Marokko of ander Afrikaans gebied.
Gaat de AOW leeftijd hoger en hoger worden, en gaat er gekort worden op dit soort wettelijke bijdragen voor de zieke, ouderen en zwakkeren (wajong, WIA zijn daar een direct gevolg van) in dit land..
Dat is het grote gevolg van een onhoudbare situatie om de verzorgings staat te kunnen handhaven.. niet omdat er niet voldoende geld in de staatskas stroomt dmv tax en belastingen maar doordat een steeds grotere groep onrendabele uit de hele wereld hier gevoed, gekleed, gehuisvest, zorg, juridische bijstand om allerlei redenen tot verblijf hier te bewerkstelligen en te behouden, schulden omdat in het oorspronkelijke land ook een onderhoudsplicht is door diegene die het land van melk en honing heeft gehaald,criminaliteit omdat het leefgeld nooit voldoende is voor een auto, elektronica, scooter, sieraden. merkkleding etc etc ..

dat is de afbraak van een welvarend en oorlogsvrij Westen... daar zit een welbewust plan achter.. om niets te doen of vooral heel weinig en vertragend iets te doen.

fikkieblijf! | 29-07-18 | 12:08

Immigratie van mensen met dat niveau is een gigantische kostenpost. Verreweg de meesten hebben voor de rest van hun leven een uitkering, zorg- en huurtoeslag, en slenteren uiteindelijk de AOW in. Als hun vrouwen overkomen beginnen ze aan kinderen (veel) en met de kinderbijslag wordt het leven pas echt goed. Wie dat allemaal gaat betalen is volkomen duidelijk. Langer werken, en nog meer belasting betalen, en beloond worden met een onveiliger land. Waarom zijn we zo gek?

Jahowiseffe | 29-07-18 | 12:25

onder de linkstemmes zitten ook bijstanders.. vooral die linksstemmers die zichzelf willen ontplooien en 'kiezen' om vooral niet te gaan werken.

fikkieblijf! | 29-07-18 | 12:41
▼ 1 antwoord verborgen

Shoot to kill, grenzen bewaken gaat soms met geweld.
Dat moet dan maar.
We hebben het honderden jaren gedaan, en het werkt goed.

Gerrit gordijnstok | 29-07-18 | 11:24 | 2

Dat zal je dan toch echt zelf moeten doen want ze zullen nog eerder hun loop richten op Europeanen.

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:29

Succes daarmee. Tenzij je een bevel voor hebt gekregen sta je later voor moord in het civiele rechtbankje.

Standvastig | 29-07-18 | 14:00

Wat mij betreft gooien de boel op slot. Ik zie te veel voorbeelden dst het niet werkt. Cultuur, criminaliteit, verzorgingstaat, segregratie zijn voor mij de kenmerken. Het voorbeeldje van vandaag: van iemand die zijn foon was gejat en wonder boven wonder in het AZC grave tevoorschijn komt. Daar ineens foto’s van zijn google account daar zijn gemaakt: bron : joeri fontijn op FB.

timmey | 29-07-18 | 11:15 | 2

Met de Googlemelding:"Beoordeel uw bezoek in AZC Grave".

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:20

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:20
Ja daar haal je wat aan, daar in Grave, dat was vroeger de Generaal de Bons kazerne, toen we nog een leger hadden.
Als je daar nu over de Graafse weg rijd moet je uitkijken dat je niet zo'n asielzoeker van de sokken rijdt.

watmagjenogwel | 29-07-18 | 11:43

Spanje heeft het probleem van de enorme toestroom van migranten op zich genomen door enkele weken terug de boten naar de Spaanse kusten te halen.. wat je nu ziet is dat Spanje hierdoor dwars tegen alle EU regels in het nieuwe 'wir schaffen das' over zich uit heeft geroepen.

nu migranten uit Afrika weten dat ze direct richting Spanje moeten omdat er een deal met Turkije is gesloten, Griekenland en Italië de deur potdicht houden voor dobberboten en de hekken om de Oostkant van de Eu staan dus over land ook niet meer toegankelijk.

wat doet Spanje die zegt 'kom maar hierheen' en roept vervolgens als een enorme toestroom en invasie plaats vindt..

HET IS EEN EU PROBLEEM.. het volgend wat gaat gebeuren is dat Spanje die 10.000 den migranten droppen in Duitsland, Zweden en Nederland.

En geen EU bobo in Brussel die Spanje tot de orde heeft geroepen of gaat roepen.
Waar is Rutte en waar is Merkel!

fikkieblijf! | 29-07-18 | 11:15 | 3

Nee, het is veel ernstiger, men gaat voor de 6000 per persoon die Merkel en Prutte met Macron hebben bedacht. Spanje gaat gewoon in de mensenhandel. Gaaf hoor, misschien kan Prutte het nog een keer aan mij uitleggen waarom die unie zo geregeld moet blijven worden. Ik heb er wel een paar kopjes koffie voor over.

O2Neutraal | 29-07-18 | 11:19

Nogal optimistisch om van Merkel of Rutte ook maar iets te verwachten.
Met dit soort zou niemand meer koffie moeten drinken.
Ik zou ze graag op iets anders trakteren.

BosrandDirk | 29-07-18 | 11:44

02 neutraal.. dat plan van die doorgangslager is er nog niet hoor.. dat komt over enkele jaren, mogelijk zelfs in Afrika alvast.. moet je eens opletten hoeveel er homo blijken te zijn! Tot die tijd blijft de lente, zomer en begin herfst de tijd om over te steken.. let op binnen enkele dagen tienduizenden en gaan we weer kinderen en babys van de Spaanse stranden rapen..

fikkieblijf! | 29-07-18 | 12:12

Als eerste moet er klip en klaar vastgesteld worden dat we hier niet met immigranten of vluchtelingen te maken hebben, maar met een vijandige horde. Een vijandig leger. We zijn in oorlog met de landen die hun manschappen vooruit sturen, niet als verkenners, maar als veroveraars.

dijkbewaker | 29-07-18 | 11:12 | 2

Allereerst moeten in de EU alle leiders vervangen worden en dan bedoel ik niet een afvloeiregeling.
We zijn verraden en verkocht en daar moeten mensen voor hangen of erger.
Straffen die een signaal afgeven aan de volgende generatie leiders: fuck niet met ons.

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:17

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:17

Precies. Onze cultuur, onze veiligheid, onze vrijheid, onze toekomst, ons beschavingspeil is op Marktplaats gezet om daarmee de invasie van wilde barbaren te betalen. De EU-leiders hebben daar geen enkele moeite mee.

K. Westergaard | 29-07-18 | 16:31

Het is bijna surrealistisch als je ziet hoe half Afrika zich, eventueel met geweld, toegang wil en kan verschaffen tot een levenslang onderhoud in Europa. Dat hier een prijskaartje aanhangt van achteruitgang, ontwrichting, onrust, overbevolking en totale instorting van het sociale stelsel, wat al overduidelijk zichtbaar wordt, kan zelfs een kleuter beseffen. Toch blijft het overgrote deel van de bevolking ziende blind over hun eigen ondergang, ze moeten later niet zeuren met 'wir haben es nicht gewusst'.

miss error | 29-07-18 | 11:11

Ik heb nog een partijtje negerschedels liggen om aan je tuinhek te hangen.
NAW bij redactie bekend.

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:10

Stop het gratis geld. Verlaag het grenshek tot twee meter, en zet er om de paar meter een bordje voor met een kogel ofzo erop. Snap je nog niet helemaal hoe je jezelf moet verdedigen? Bel Trump of Israel. Snap je het dan nog niet? Flikker dan op van het pluche en laat iemand andets het doen die niet naar de pijpen van Merkel danst.

Mart6037 | 29-07-18 | 11:08 | 4

Je kunt ook gewoon die mensen lekker in Cueta laten zitten en gewoon alleen eten en drinken geven en verder niets doen. Maar spanje kan nu 6000 per persoon beuren, dus het word gewoon ordinaire mensenhandel. Zo hoort dat in een gave unie zou Prutte misschien wel denken.

O2Neutraal | 29-07-18 | 11:16

Misschien des te meer wanorde en ongerustheid onder de bevolking over de toekomst des te meer macht Brussel naar zich toe kan trekken

Mart6037 | 29-07-18 | 11:28

Mart6037 | 29-07-18 | 11:28 |:
Dat is vrijwel zeker een factor.

LuckyGirl | 29-07-18 | 11:31
▼ 1 antwoord verborgen

Heel veel jaren geleden eens een gesprekje met iemand die ervaring had in Afrikaanse landen.
Die vertelde geef een afrikaan geen salaris na een dag werken hij komt gewoon de volgende dag niet meer pas als hij niet meer te vreten heeft staat hij weer aan de poort.
Verwonderd iemand in onze regering en europa zich nog als ze gewoon gratis geld op kunnen halen dat de stroom niet te stoppen is??????

likdoorn | 29-07-18 | 11:08 | 2

Klopt dat is al jaren zo. Mensen hadden empathie door afrikanen in dienst toch een beter salaris te gunnen. Dan komen ze ineens niet want ze kunnen langer vooruit. Geld op.. dan staan ze er weer. Oplossing: miminum betalen zodat ze wel regelmatig komen. Wij in het westen vinden dit maar een rare houding.

timmey | 29-07-18 | 11:18

En hier in Nederland heb je in de bijstand ook we te vreten, dus die figuren gaan echt niet werken.

Donderdraak | 29-07-18 | 12:05

Bekijk het biologisch. Wat doet de natuur met parasieten?

Paintertje | 29-07-18 | 11:04

Probleem oplossen? Stop landelijke en Europese subsidies, stop toeslagen, minimaliseer uitkeringen en sluit de kinderdagverblijven.

Kwetsnat | 29-07-18 | 10:58

6000 per persoon, spanje lost haar krediet probleem op met mensenhandel. Zo regelen we zaken in een supergave unie, zou het stemvee van Prutte kunnen hebben gehoord via de staatsomroep. Echte daadkracht, gewoon 6000 overmaken en dan nog steeds het probleem niet oplossen. Gaaf!

O2Neutraal | 29-07-18 | 11:01

Zijn er geen waakhonden? Eén scherpe Doberman werkt beter dan 10 agenten.

gestoptmetroken | 29-07-18 | 10:39 | 4

Goed idee! Samen met Rottweilers, Perro de Presa Canarios, Duitse herders, Pitbulls, loslopende krokodillen en gevaarlijke slangen!

Paintertje | 29-07-18 | 11:02

Zag je niet wat die lui bij zich hadden en gebruikte toen ze de grens overkwamen? Die zijn maar gevoelig voor 1 ding.

Mart6037 | 29-07-18 | 11:10

1 Saringranaat is nog effectiever en ook goedkoper.

Flatulent | 29-07-18 | 12:08
▼ 1 antwoord verborgen

Word de laatste tijd heel nerveus van al de beelden op internet die je in de mainstream media niet ziet. Was ik één van hen (als kansloze in dat geval) in Afrika: had ik het dan ook geprobeerd om naar Europa te komen? In hoeverre zijn we zelf ergens aansparakelijk voor deze vroegere koloniën? We zijn er rijk van geworden, voorspoedig en zij zien dat op sociale media. Zij willen ons zijn, maar zijn ze dat ook allemaal intellectueel? Of net zo verlicht in denken? Kunnen ze wel functioneren in een ontwikkelde samenleving?

Wel begrijp ik dat we het ons niet kunnen permiteren dit door te laten gaan. Als Europa kunnen we dit financieel straks gewoonweg niet dragen. Wie stopt dit? En hoe?

Jan, Leiden | 29-07-18 | 10:24 | 11

Sjefke7807 | 29-07-18 | 11:00 |

Misschien kijk ik genuanceerder, maar mijn eindconclusie was toch wel duidelijk? We kunnen ons het niet permiteren.

Jan, Leiden | 29-07-18 | 12:07

toetssteen | 29-07-18 | 11:42 |

Nog eens, met we doelde ik op Europa.

Jan, Leiden | 29-07-18 | 12:08

Sjefke7807 | 29-07-18 | 11:00 |

Grappige is wel dat in diverse Afrikaanse landen de boeren weer worden verwelkomt omdat het inderdaad een zooi is geworden. Voor Zimbabwe komt die tijd vast ook nog wel.

Jan, Leiden | 29-07-18 | 12:11
▼ 8 antwoorden verborgen

Lekker hoor. Ben ik straks bejaard, is het hier Joegoslavie 3.0. Bedankt Rutte, Merkel, Juncker, Rothschild.

demagoog.en.atheist | 29-07-18 | 10:15 | 3

Dan vergeet je toch nog twee van de belangrijkste spelers in dit gelukzoekers spel, de Europese Unie en George Sorros!

FreeVogelaar | 29-07-18 | 10:47

@FreeVogelaar
U heeft de puntjes nog niet verbonden zie ik. Kijk nog eens goed naar hoe de ECFR[*] in het geheel past, vast aanspreekpunt voor alle Eurofiele staatspropaganda en stiekeme "adviseurs" van EU beleid;
kijk hoe de financiering ervan loopt;
welke (hopelijk voormalige) bankentoppers draaien er aan de politieke knoppen (hint: Draghi, Macron).
Welke banken zijn dat? En het plaatje is vrijwel compleet.

[*] European Council on Foreign Relations www.ecfr.eu/

kindapaas | 29-07-18 | 11:17

Balkanisatie. Yup, ik zie het ook somber in. Zo werkt natuur. Dat achterlijke gedoe waar die clowns mee bezig zijn? Goed voor hun portefeuille en een dreiging voor ons.

Standvastig | 29-07-18 | 14:11

Maarre praktisch gezien? Waarom niet terug het hek over? Desnoods via een soort van poort?

Zo van oh een inbreker. Die moet ik niet in mijn huis. Verdedigen!
Oh hij is binnen, met geweld langs mij gekomen, koffie? Zal ik de spulletjes helpen inpakken?

Eh? Waarom niet gewoon knuppel in de nek en hoppa zo de straat weer opkieperen?

Dus waarom niet gewoon weer aan de andere kant van het hek deponeren?

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 10:10 | 7

Dat is vreemd. Ik kan opeens niet meer verder typen in mijn tekstblok? Nou ja, hier dan maar verder.

het persoonlijk op jou voorzien heeft, en je voor je leven moet vrezen, kom je in aanmerking voor asiel. Ook van oorlogsvluchtelingen kan ik me goed voorstellen dat ze de bommen en kogelregens ontvluchten. Maar die hoeven echt niet helemaal naar de EU te komen, om uit die bommen- en kogelregens te zijn. Dat kan dus heel goed "in de regio", zodat ze snel weer allemaal terug kunnen als het rustiger is geworden. Dat is beter dan ze "hier" het einde van de oorlog te laten afwachten. Want zijn ze eenmaal hier - en voorzien van alle gratis "freebies" - dan gaan ze nooit meer terug. Dat heeft een inmiddels ruim 30-jarige ervaring ons wel geleerd.

Dr_Johnson | 29-07-18 | 11:46

@ verbandmeester
Daarmee staan ze voor het hek dan asiel te roepen en zijn ze al in Europa.

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 11:56

Oké dus een verdrag uit 1951 waarin staat dat zodra je op Europees grondgebied bent je meteen asiel kan claimen? Tijd voor aanpassingen in dat verdrag. Ik bedoel een heksenwaag is ook niet meer van deze tijd, waarom een verdrag uit het vorige millennium wel?

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 11:59
▼ 4 antwoorden verborgen

Deze slappe houding van Europa zal er op den duur toe leiden dat een generatie na ons het probleem bij de bron aan besluit te pakken en op grote schaal Afrikanen in Afrika uit gaat roeien.
Of ben ik nu heel somber?

SanderVreibik | 29-07-18 | 10:09 | 1

Nee hoor, tegen die tijd is afrika hier a
De meerderheid. Kijk naar de demografische ontwikkelingen de afgelopen 50 jaar.

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 10:11

""Ook in 'het groen' betoogde mw. ollogren van ooit een partij zich zorgen makend om 'de planeet' indachtig de uitkomsten van de Club van Rome aangaande de immense bevolkingsexplosie op de wereld. Niemand hoor je er meer over""
@ Jan Boule | 29-07-18 | 09:59
Wat mij altijd zo verwondert bij de "politiek correcten" is, dat ze dag in dag uit krijsen over ons milieu en dat we daarom niets meer mogen, want milieu.
Maar de ECHTE milieuvervuiling komt doordat we overbevolkt zijn en tegen elk boerenverstand in, toch steeds meer mensen binnenhalen. Die willen immers ook allemaal koken, schijten, douchen, autorijden, enz. Maar daar hoor je de "politiek correcten" nooit over

telelezer | 29-07-18 | 10:09 | 4

Exact de reden waarom ik de policor milieuridders voor geen seconde meer serieus kan nemen.

Wie roept zogenaamd zo met het milieu begaan te zijn maar tegelijkertijd z'n bek houdt over de rampzalige menselijke overbevolking die onze planeet teistert, is gewoon definitief AF.

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 10:42

telelezer | 29-07-18 | 10:09,

Nog los van het feit dat elke immigrant ongeveer een keer per jaar op vakantie gaat naar zijn eigen land. Dat doen ze nooit op de fiets; daar dankt oa Schiphol zijn groei aan.

En ik gun ze dat van harte; ik zou ook graag op familiebezoek gaan, als ik zou emigreren. Maar het is raar dat de linkse kerk zowel ongecontroleerde massa-immigratie als milieu-extremisme promoot, terwijl die twee nooit samen kunnen gaan. Zoals ook islamknuffelen + emancipatie van vrouwen en homo's nooit samen kunnen gaan. Of in stand houden van de verzorgingsstaat + massa-immigratie onmogelijk samen kunnen gaan.

Dat zijn voor mij slechts enkele van de vele duizenden aanwijzingen dat links niet zo zeer idealistisch is, maar er alleen maar op uit is om ons land totaal te fucken. De naïeve idioten die op het kontje van Klaver stemden daargelaten, uiteraard. Maar de top van die linkse kerk moet wel degelijk weten dat hun idealen niet alleen onrechtvaardig, onwerkbaar en vernietigend zijn; maar vooral ook in tegenspraak met elkaar.
En toch blijven volhouden.

Dandruff | 29-07-18 | 10:46

@EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 10:42 |
Dit dus. Ze zijn op geen énkele manier nog serieus te nemen! Nederland barst zowat uit haar voegen maar Klaverblaadje vindt dat we er best nóg 20 miljoen bij kunnen hebben. Volkomen buiten de realiteit die lui.

@Dandruff | 29-07-18 | 10:46 |
Dat haalt dus gelijk hun hele "vluchteling" verhaal onderuit. Want iemand die echt in gevaar is kan nóóit meer terug! Ze gaan daar niet zelden jaarlijks voor 6 weken of langer naar toe. Rekent u er maar op dat de tamtam daar snel gaat als ze geland zijn. Ik heb zelf jarenlang een Afghaanse familie geholpen. Dat waren de échte vluchtelingen! Zij zijn in de 15 jaar dat ze nu hier zijn nog niet één dag in Afghanistan terug geweest omdat ze weten dat de Taliban ze binnen de week gevonden en gedood heeft. De kinderen doen stinkend hard hun best en grijpen elke kans met beide handen aan. Zij zijn de uitzondering helaas.

Sjefke7807 | 29-07-18 | 11:09
▼ 1 antwoord verborgen

Een groot probleem waardoor deze onzin in stand wordt gehouden is de zogenaamde asieladvocaten die continu door belastinggeld in stand gehouden wordt. Mocht er sprake zijn van een asielprocedure dan slechts eenmalig een kleine vergoeding en daarna helemaal niets meer. Kijk maar hoe snel te afgelopen is met het rekken van deze procedures. Dan zijn ze in een keer niet zo idealistisch meer deze advocaten.

de SENSEI | 29-07-18 | 10:09 | 4

Ik snap ook niet dat dat jaren moet duren.

Vraag 1: Komt u uit een land waar oorlog is?
a) ja
b) nee
c) dat zeg ik niet

Bij b) of c) -> einde procedure. U bent hier niet welkom

Kan mijns inziens in 5 minuten (maar aangezien het ambtenaren betreft geef ze er een dag voor...)

Wim_Kut | 29-07-18 | 10:58

@win_kut:
Vraag 2: Kunt u dit bewijzen aan de hand van geldige papieren?
a) ja
b) nee
c) heb ik opgegeten
Bij b) of c) -> Einde procedure.

Geen papieren, geen toegang. Ook niet voor 'echte' vluchtelingen. Helaas, de goeden moeten onder de kwaden lijden.

marcoplarco | 29-07-18 | 11:09

Antwoord
A) Ja.
Terug naar land van herkomst (met hele familie als je die bij je hebt) en mee helpen je land te bevrijden.

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 29-07-18 | 14:14
▼ 1 antwoord verborgen

Die ene op de derde foto kan zo Judas spelen in de Jesus Christ Superstar musical.

Alco-de-Holist | 29-07-18 | 10:07 | 1

Welnee, dat is Michael Jackson in de clip van Thriller.

gestoptmetroken | 29-07-18 | 10:49

Die uitgeprocedeerde we are here leider
Die kreeg een verblijfsvergunning
Soort van afkopen? Niet?
Kijk, voor jou, een verblijfsvergunning en dan niet meer kraken enzo? Want dat komt zo negatief over op jou?
Probleem oplossen door toegeven aan de eisen van degene met de grootste bek en de meeste schade.

Welkom, welkom in mijn. Laaandd....

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 10:06 | 3

Nee, het is nog gekker: de veiligheidssituatie in Darfur, het deel van Soedan waar hij vanbdaan heet te komen (weten wij niet met zekerheid) 'is in de afgelopen weken verslechterd'.
-
Meneer Jone (zo heet de goede man) had van ambtenaren zes maanden geleden de tip ontvangen om toch vooral een nieuwe verblijfsvergunning aan te vragen.
-
Er zit een apart mechanisme achter: terwijl andere Europese landen hun Soedanese gelukszoekers gewoon terugsturen naar Soedan vanwege de verbeterde veiligheidssituatie, krijgt iemand die hier zestien(!) jaar lang actief de zaak heeft ondermijnd, op een goede dag een brief in de bus dat hij hier voor altijd de samenleving mag verrijken.
-
Ik zou nog wel eens de ambtenaren willen spreken, die Darfur plotseling zo verschrikkelijk 'onveilig' hebben weten te verklaren.

bisbisbis | 29-07-18 | 10:33

Ik zou wel eens een één op één discussie willen met de ambtenaar die zijn handtekening onder die vergunning gezet heeft.

marcoplarco | 29-07-18 | 11:06

@bisbis
Daarmee negeert die ambtenaar de eerdere uitspraak van de rechtbank dat degene illegaal is. Dus wat heeft een uitspraak van een rechter dan nog voor waarde? Kan een ambtenaar dat zomaar?

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 11:55

Het. Zijn. Geen. Vluchtelingen.

Het zijn gewoon migranten. Ik zou het woord 'vluchtelingen' voortaan alleen nog maar willen gebruiken voor politiek vluchtelingen.

Wat ik me wel afvraag is wat de migratiestroom van de laatste 5 jaar heeft veroorzaakt. Ja oorlog in Syrië is er een, maar er is altijd wel ergens oorlog en zeker in het M-O is dat schering en inslag. Ook in andere delen van de wereld is het vaker wel dan niet oorlog en toch kan ik me niet herinneren dat dat eerder zo'n grote stroom mensen heeft opgeleverd die zo massaal deze kant op komen. Er moet nog iets anders achter zitten.

Braboblanke | 29-07-18 | 10:05 | 5

Braboblanke | 29-07-18 | 10:05,

Dit was doelbewust beleid.
We kunnen discussiëren over het waarom van dat beleid, en dan zullen er al snel beschuldigingen als "aluhoedje" vallen. Maar feitelijk was deze immigratiegolf het beleid van de EU. Dat blijkt uit het feit dat de EU zelf haar beleid van vóór 2014 veranderde;
- buitengrenzen die voorheen bewaakt werden, werden open gegooid;
- illegalen die voorheen "illegaal" waren, mochten ineens blijven;
- Merkel nodigde Afrika uit "wir schaffen das", en niemand sprak haar tegen;
- integendeel, diverse EU-gesponsorde sites geven immigratietips over veilige routes, regelgeving, hoogte van uitkeringen per land, idem gratis zorg, etc.

Dat is echt allemaal beleid.

Dandruff | 29-07-18 | 10:32

@netniet | 29-07-18 | 10:16 |
Oehh, heel scherp dit. En helaas volkomen correct. Door hun hersenloze gedeug hebben de Linkse luchtfietsers dit continent niet alleen in een hell hole voor de inheemse bevolkingen veranderd, ze hebben óók de veilige haven voor échte vluchtelingen weg gegeven! Er zijn verschillende verhalen bekend van vluchtelingen die hier hun beul op straat tegen kwamen. Die had zich hier naar binnen gelogen en ook een A status weten los te peuteren. Hieronder wat voorbeelden:

- www.ad.nl/binnenland/ethiopieneuml-r-...

en:

- www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Sjefke7807 | 29-07-18 | 11:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Hekken onder hoogspanning, gevoed door zonnepanelen die zijn gefinancierd met EU-subsidie?
Communautair milieuvriendelijk immigratiebeperkingsbeleid.

Kompromat | 29-07-18 | 10:04

Grenzen sluiten is slechts stap 1.
Veel belangrijker is stap 2; elke illegaal onmiddellijk uitzetten. Geen decennialange dure juridische procedures, op kosten van de belastingbetaler. Al was het alleen maar om de boodschap naar Afrika over te brengen dat illegaliteit en geweld niet loont.

Maar het belangrijkste is stap 3; hier speelkwartier voor de subsidiesector beëindigen. Er zijn hier veel te veel mensen die veel te veel belastinggeld krijgen toegestopt om verkrachters, overvallers, extremisten en oorlogsmisdadigers naar Nederland te halen. En ze hier te houden, zelfs na diverse veroordelingen voor grof geweld.
Daar moeten we gewoon vanaf.
Deels door al die subsidies te beëindigen.
Maar deels ook door verantwoordelijken aan te klagen voor het leed dat ze mede veroorzaken. Zo voerden Amnesty International en cs meermaals campagne vóór verblijfsvergunningen voor individuele verkrachters en moordenaars die daarna wederom in de fout gingen. Dit gebeurde oa in Zweden en Engeland. Feitelijk zouden zij daar gewoon ook voor aangeklaagd moeten worden, net als andere verantwoordelijken; rechters, "hulpverleners", etc. Een werkgever die zijn personeel na een feestje dronken weg laat rijden is ook strafbaar, en medeverantwoordelijk voor de gevolgen. Terecht.
Iemand die hier gevaarlijke gekken uitnodigt èn beschermt is dat ook.

Dandruff | 29-07-18 | 09:57

De nette manier om dit te stoppen is massaal PVV of FvD te gaan stemmen. Doet men dit niet dan zullen de kinderen van de generatie van de NL-ers die nu 20 tot 30 jaar oud zijn in de minderheid zijn en is het voorbij met NL, de verzorgingsstaat, de democratie (wordt al steeds minder) en zal waarschijnlijk de islam regeren. De keuze kan nu nog gemaakt worden door anders te stemmen. Doet men dit niet dan is het over want een burgeroorlog zullen de softe NL-ers niet gaan winnen van al deze migranten waarvoor geweld dagelijkse kost is. Beter is het, als dat dan nog mogelijk is, om de "usefull idiots" die deze ellende mogelijk gemaakt hebben voor het gerecht te slepen en omdat het dan oorlog is ook het oorlogsrecht, landverraad op hen toe te passen uiteraard een rechtzaak maar helaas wegens gebrek aan tijd geen hoger beroep! De "usefull idiots" die nu ons land regeren (en weten wat ze doen, hallo minister Blok) geloven kennelijk dat zij het voor het zeggen zullen blijven hebben als de meerderheid hier in NL uit import bestaat. Overigens als de import het land overneemt is het binnen 20 jaar een 3e-wereldland want zij geloven dat ze eeuwig v/e uitkering kunnen blijven leven, werken is niet hun ding.
Dat de meeste NL-ers nog niet door hebben wat er gaande is komt omdat ze dom gehouden worden door de MSM en ook die zullen we ter verantwoording moeten roepen voor het verzwijgen v/d waarheid over en verspreiden van propaganda voor een ons vijandige indoctrine (islam).

johnelec | 29-07-18 | 09:56 | 4

gewone .. man..

Jan Boule | 29-07-18 | 10:20

Ik denk niet dat PVV of FvD in dit stadium nog iets kunnen uitrichten, daar heeft de Merkel EU en politiek het te ver voor laten komen.
Het is allemaal het gevolg van verraders op machtsposities.

BosrandDirk | 29-07-18 | 11:11

Jan Boule | 29-07-18 | 10:18
Die campagne met betrekking tot verstandig ouderschap was zo succesvol dat je ook nog in de jaren 80 en 90 op afkeurende blikken kon rekenen als je ergens met meer dan twee eigen kinderen verscheen. Openlijk of wat minder openlijk werd het asociaal en egoïstisch gevonden als je meer dan twee baby's kreeg.

En het was ook zo vreselijk logisch, toen: er kwamen steeds meer files, er waren echt te weinig huizen en er waren ook toen al perioden waarin er te weinig werk was. Op tv waren er elke dag wel docu's te zien waarin gehamerd werd op de vervuiling, het watertekort, de tekorten aan energie en olie.

Niets maakt me zo pisnijdig als het zien van die familiekuddes die nu om me heen leven. Met zoveel kinderen als ze willen. Die niet eens behoorlijk opgevoed worden en waar we met z'n allen zoveel plezier van hebben.
De mensen die overal kunnen wonen. Met al die volgende baby's die ik niet mocht hebben. Die blijkbaar niet vervuilen en waar alle ruimte voor is.

Mijn twee jongens en hun (paar, want inmiddels onbetaalbaar geworden) kinderen mogen nu dealen met de schaamteloze, blijkbaar onbeperkte aanwas.
Ik heb er geen woorden voor.

Poesmobiel | 29-07-18 | 11:20
▼ 1 antwoord verborgen

Aan deze sprinkhanenplaag komt pas een einde als heel Nederland kaalgevreten is.

Goedverdoemme | 29-07-18 | 09:53

Onze Bijenkorf wordt veroverd door wespen. Ze dragen niets bij, ze eten enkel de nectar op en vreten onze larven aan..... en ze steken je nog dood ook.

Oepsie1234 | 29-07-18 | 09:52 | 2

goede analoog

telelezer | 29-07-18 | 09:59

dit dekt inderdaad de lading

ILF2 | 29-07-18 | 11:34

We kunnen van alles vinden van de Berlijnse muur maar die bleek wel zeer goed te werken.
Overigens vraag ik me ook af hoe goed Marokko haar zuidgrens bewaakt en handhaaft op paspoorten, visa en 'dus' illegaliteit.

loze stijl | 29-07-18 | 09:47 | 5

Die Berlijnse muur was bedoeld om het eigen volk binnen te houden, niet om de buitenlanders te beletten binnen te komen... toch een klein maar significant verschilletje.
Wat Marokko betreft, lees de tegel van @Wol | 28-07-18 | 23:04 | ; volledig eens dat het schandalig is dat Marokko overal mee weg lijkt te komen.

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 09:54

Pak je het een beetje goed aan dan komt je muur op de UNESCO lijst te staan als Wereld Erfgoed, net als de Chinese Muur. Tja, tijd dus dat de culturele sector in Europa eens aan de slag gaan met nuttige zaken ontwerpen.

Kompromat | 29-07-18 | 10:09

Ehm een muur om ontsnappen te voorkomen of om te beschermen tegen invallers is gewoon dezelfde muur, maar vanaf de andere kant bekeken. Een kant tegen het "kwade". 180 graden draaien en je bent ineens zelf een verdediger dan wel aanvaller.

Is dit nog nieuws? | 29-07-18 | 10:14
▼ 2 antwoorden verborgen

"Er staan er godver nog tientallen miljoenen te wachten om ook onze cultuur te verrijken met achterlijkheid. "
@ npo | 29-07-18 | 09:36
Werden de kiezers ook maar eens wakker
youtu.be/rN-LlMSS9tU?t=10

telelezer | 29-07-18 | 09:45 | 3

Het beste kun je straks in Polen of Oost-Europa gaan wonen.
Deze landen krijgen geen migranten uit Afrika en moslimlanden binnen, zij hebben aan Brussel te kennen gegeven dat ze niet mee doen met het Frontexplan van Brussel om asielgerechtigden eerlijk over de EU-lidstaten te verdelen.
Uiteindelijk komt het merendeel in Duitsland en Nederland terecht.
Nederland is voor asielzoekers het meest aantrekkelijke land - hier krijgen ze gratis opvang en verblijf in een AZC met daarna een ingerichte woning, extra zorg, extra aandacht plus recht op een levenslange bijstandsuitkering.
Onze lakse politici en Kamerleden maken het voor ons steeds moeilijker en alsmaar duurder.
Hoe is NL over 5 jaar....? Vrees dat veel mensen dit land zullen ontvluchten.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 10:04
-weggejorist-
Jezusaapje | 29-07-18 | 11:11

Rutte probeert via EU-Brussel te regelen dat er via Frontex opvangcentra komen in Zuid-Europa waarbij geselecteerd wordt wie in Europa ''echt'' recht op asiel hebben.
Wat gaan we dadelijk zien....?
De meesten willen naar NL... wij zijn verplicht al deze mensen hier opvang, een woning, zorg plus een uitkering te verstrekken. Weigeren is dan niet meer mogelijk want deze mensen hebben recht op asiel.
Niemand wil naar Polen of Oost-Europa. Zweden heeft in 2016 een asielstop ingevoerd... Noorwegen, Finland en Denemarken zijn intussen strenger geworden en hebben een jaarlimiet ingesteld.
Nederland heeft alles bij het oude gelaten - dit verhaal wordt voor ons onbetaalbaar en onbeheersbaar.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 09:39 | 2

Aantal bewoners Nederland:
1900 : 5.1 miljoen
1945 : 9.2 miljoen
1970 : 12.9 miljoen
2000: 15.8
2017: 17.1 op een oppervlakte van 33.000 km2
Noorwegen telt 5.3 miljoen inwoners op een oppervlakte van 332.000 km dus tien keer zo groot.In nederland is de bevolkingsaanwas het grootst van West-Europa. België houdt haar bevolking jaren lang min of meer stabiel op 11 miljoen. Het moge duidelijk zijn dat de bevolkiingsaanwas voornamelijk op het conto van immigratie en geboortes ( vrouwen uit de Hoorn van Afrika hebben een enorme natale productie in verhouding tot de autochtone vrouwen) funest gaat uitpakken voor de leefbaarheid van Nederland. Honderdduizenden huizen moeten worden gebouwd . "Ook in het groen"betoogde mw. ollogren van ooit een partij zich zorgen makend om "de planeet'indachtig de uitkomsten van de Club van Rome aangaande de immense bevolkingsexplosie op de wereld. Niemand hoor je er meer over, apr

Jan Boule | 29-07-18 | 09:59

@Jan Boule... uw verhaal klopt helemaal.
Migrantengezinnen zijn qua aantal kinderen het dubbele van autochtone gezinnen. Dit heeft met hun traditie en religie (islam) te maken, waarbij vrouwen geacht worden kinderen te krijgen en in huis voor het huishouden te zorgen.
De Nederlandse vrouwen hebben dikwijls een baan en willen hooguit twee kinderen. Je ziet nu al dat er meer allochtone kinderen in de basisklas zitten dan autochtone. Over 20 jaar zijn migranten en moslims in de meerderheid.
De schuld ligt grotendeels bij Den Haag - migranten uit moslimlanden worden hier onder de noemer ''vluchteling'' door de overheid en gemeenten in de watten gelegd... voor hen wordt alles van A tot Z geregeld. Ze worden als kasplantjes behandeld en de gemeente vindt het normaal dat 75% een bijstandsuitkering krijgt. Het is geen wonder dat steeds meer Nederlanders een aversie en haat krijgen tegen Den Haag en hun gemeente.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 12:26

Het is allemaal één grote komedie. We voorzien alle afrikanen van een goedkope telefoon met verbindingsmogelijkheden zodat zij kunnen weten hoe goed wij het hebben. Dat heet jaloers maken. En als ze dan deze kant opkomen laten we ze het liefst verdrinken. Of misschien ontwikkelen we hier langs de grenzen van de EU wel een soort plezierjacht.

Leptob | 29-07-18 | 09:37 | 2

Die telefoons, dat begrijp ik ook niet, allemaal hebben ze er een.
En een kaart, dus kunnen bellen, op wie zijn kosten eigenlijk, want zelf hebben ze geen geld.

gato | 29-07-18 | 09:52

gato | 29-07-18 | 09:52 |
Het lijkt er een beetje op om ze verslaaft te maken, net zoals met drugs gebeurt.
Eerst een gratis telefoon met abonn. en daarna misschien betalen?

watmagjenogwel | 29-07-18 | 11:24

Er staan er godver nog tientallen miljoenen te wachten om ook onze cultuur te verrijken met achterlijkheid. Het is al voorbij de status onhoudbaar, maar van Europese politici en zeker NL-se hoeven we niets te verwachten. Er is oorlog op komst.

npo | 29-07-18 | 09:36

""Het is gewoon hopeloos. We zullen ermee moeten leven.""
@ Graaf_van_Hogendorp | 29-07-18 | 09:05
Inderdaad; en niemand kan zeggen "Wir haben es nicht gewusst" want niemand kan ontkennen dat Wilders daar al jarenlang voor waarschuwt. Het masochistische naieve kiesvee beseft niet wat ze hun (en onze!) kinderen aandoen
www.youtube.com/watch?v=rN-LlMSS9tU

telelezer | 29-07-18 | 09:34

Cueta opdoeken. Klaar.

Dirk III | 29-07-18 | 09:27 | 3

dat gebeurt toch nooit, het blijkt dat de EU zich met opzet machteloos houdt; ik ben ervan overtuigd met opzet om chaos te creeren en zo de nationale eenheid kapot te maken (Juncker is immers doodsbang voor nationale eenheid van de landen)
Een onmiddellijke oplossing blijkt te zijn wat Australie, Hongarie, en nog een paar Oost Europese landen doen: strikte grenscontroles en grenshekken. Dat zal weliswaar niet 100% maar toch wel 90% gelukszoekers en uitvreters tegenhouden.
Maar probeer dat maar eens aan het kiesvolkje te vertellen, dan ben je een racist.

telelezer | 29-07-18 | 09:40

Dirk III | 29-07-18 | 09:27,

De meeste illegalen komen nog steeds via de Middellandse Zee.
Cueta is niet het probleem. Opdoeken is sowieso niet nodig zolang er maar duidelijk beleid is. Dus elke illegaal altijd direct weer uitzetten, in plaats van door te sturen naar Europa. Feitelijk is dat in Cueta zelfs veel makkelijker dan wanneer ze per boot komen, omdat ze letterlijk vanaf Marokkaanse grond de grens aanvielen. Bij zogenaamde "bootvluchtelingen" krijg je de lastige discussie over hun nationaliteit, en welk land ze terug zou moeten nemen.

Dandruff | 29-07-18 | 10:09

De geest van die maffe dictator zweeft nog steeds rond binnen het spaanse. En nu hebben ze een verdienmodel gevonden voor Ceuta. Met mensenhandel, 6000 voor de verwerking per persoon. Gaaf, zo'n unie, wie wil daar nu niet kopjes koffie aan bijdragen.

O2Neutraal | 29-07-18 | 11:08

Het is natuurlijk tijd om te mobiliseren. Deze grenzen moeten dicht. Desnoods met schietorders. Afrikaanse landen die niet meewerken om de stroom in een eerder stadium te stuiten worden getrakteerd op sancties. Militair ingrijpen in geval van recidive. Als we dan toch ons leger overal en nergens inzetten dan maar voor dit doel.
.
Wij, als burgers, hebben recht op bescherming, hebben recht op controle over onze grenzen, hebben recht op keuzes omtrent instroom in onze maatschappij en onze voorzieningen.

Parel van het Zuiden | 29-07-18 | 09:26 | 5

Gisteren duizenden mensen opgevangen , ook door guardia civil boten in Cadiz en de rest van de kust.

gato | 29-07-18 | 09:55

Wij burgers hebben ook rechten dat klopt. Recht op een sociale huurwoning maar dan wel onder aan de wachtlijst. Verder hebben we plichten, we moeten werken, belasting afdragen, betalen voor je AOW en zorgverzekering. De nieuwkomers mogen 3 jaar thuiszitten in hun direct verkregen woning met inrichting en genietend v/e uitkering en gratis medische zorg waaronder tandarts om in te burgeren terwijl de NL-ers in de meeste gemeenten vrijwillig hun plantsoen bij kunnen gaan houden.
Bescherming krijgen we al helemaal niet, voorbeelden genoeg van mensen die aangiften doen waar niets mee gebeurt. Het recht op een referendum hebben we ook niet meer met dank aan D66.

johnelec | 29-07-18 | 10:14

Parel van het Zuiden | 29-07-18 | 09:41
Jij wordt zeker veel op feestjes uitgenodigd?

JI-HAAT | 29-07-18 | 16:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Een van de grootste veroorzakers van deze ellende is onze eigen "hulp" industrie. Zonder uitzondering organisaties die onder de mom van "goed doen" heel veel geld verdienen aan deze manier van migranten import. De schade die ze daarmee aan Europa en dus ook NL aanrichten interesseert hen echt niet. Alleen eigen portemonnee telt.
Dankzij deze asociale organisaties komen al deze migranten hierheen en weten ze de weg hoe ze dat moeten aanpakken.
Iedereen die geld doneert aan dit soort organisaties helpt dus gewoon mee aan deze ellende.
-
Het wordt echt tijd dat we deze "goede doelen" gaan behandelen voor wat ze in werkelijkheid zijn. Asociale egoïstische en Europa vijandige parasieten die verboden en vervolgd moeten worden.

moitambien | 29-07-18 | 09:25 | 4

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 09:31
Precies!

moitambien | 29-07-18 | 09:42

Zie ook het boek ‘de crisiskaravaan’. Uit 2008, toen wisten we het al.

DenkenDanDoen | 29-07-18 | 10:41

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 09:31
Daarom krijg je het niet uitgeroeid, immers, iedereen speelt mee voor eigen gewin, die gaan heus niet stoppen hoor.

watmagjenogwel | 29-07-18 | 11:19
▼ 1 antwoord verborgen

Alleen zijn dat wel echte vluchtelingen

Afrikanerhart | 29-07-18 | 09:38

Tranentrekkende verhalen op links dat er in Johannesburg straks geen drinkwater is. Global Warming natuurlijk.

Even vergeten erbij te vertellen; De huidige machthebbers hebben de (blanke) techneuten die verstand van de waterzuivering hebben, verjaagd. En nu gaat het spul stuk. Joh.

marcoplarco | 29-07-18 | 11:01

Maar, maar, maar, deze mannen gaan straks toch ivm de vergrijzing onze billen wassen?

Carmelita | 29-07-18 | 09:21 | 1

Ja, want Linkse machthebbers doen nu al jaren alsof deze import niet vergrijst en dat ze, ondanks dat zo'n 95-100% een uitkering heeft, ze heel graag hard werken.
De linkse achterban is niet gewend zijn om zelf na te denken.
Ze praten alleen maar dom na wat hen als politiek correct is voorgeschoteld.
Dus die geloven dat dus.... jaar in jaar uit...

moitambien | 29-07-18 | 09:37

.. maar goed. Er zit niks anders op dan dat Spanje Ceuta teruggeeft aan de Afrikanen. Of dat de EU heel Spanje teruggeeft aan de Moren.

Met een hoog hek rond Brussel, waarbinnen de Gutmenschen verzameld kunnen worden die deze aanval op de toekomst van onze kinderen zo gewild hebben.

Jan Passant mk2 | 29-07-18 | 09:15

@Feynman en @omanders:
En met dat soort Turks tuig doet de EU dus 'zaken'.

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 10:54

Turkije is een land die je goed in de gaten moet houden. Het gaat heel erg uit de hand lopen met dit land. Heeft één van de grootste legers in de wereld en is niet te vertrouwen. De EU heeft een deal met dit land. Turkije haalt straks de stop uit de gootsteen en Europa zal verdrinken in de vluchtelingen.

Paintertje | 29-07-18 | 11:20
▼ 1 antwoord verborgen

Lees net in de Spaanse krant,,Gisteren zijn zo een duizend mensen gered , die met bootjes aankwamen, ondertussen komen lang Cadiz en andere plaatsen overal bootjes aan.

gato | 29-07-18 | 09:12 | 4

maar dat wordt zoveel mogelijk stil gehouden, want dat zou immers koren op de molen van Geert en Thierry zijn; en dat mag echt niet; stel je toch voor dat het kiesvee wakker wordt en op hen gaan stemmen, dat zouden Juncker en Pechtold beslist niet leuk vinden

telelezer | 29-07-18 | 09:19

Sinds mad Merkel honderduizenden inteelt gestoorden binnen liet (net als hier)
hebebn er sinds 2015 al 83000 ""incidenten/einzelfalle"" plaatsgevonden.
Hoofdzakklijk verkrachtingen ,aanrandingen ,steekpartijen en moorden op jonge vrouwen.
Allemaal gepleegd door de binnegehaalde goudstukken.

joppo0 | 29-07-18 | 09:40

Mag toch aannemen dat ze allemaal in Spanje, het 'eerste veilige land' een huis, een uitkering, een Miele en vier Spaanse meisjes aangeboden krijgen?

marcoplarco | 29-07-18 | 10:57
▼ 1 antwoord verborgen

Ik word bang. Wat als straks mijn kinderen onderdeel van een minderheid zijn?

Isnogaanhettype..... | 29-07-18 | 09:08 | 8

Advies: nog meer kinderen maken. En geef dat advies ook aan je eigen kinderen.

Braboblanke | 29-07-18 | 09:58

Las van de week dat boven Soros nog een hogere engere man staat, ene Brandon, niemand heeft hem ooit gezien, maar naar het schijnt is dat de grootste baas,

gato | 29-07-18 | 10:00

Ik wil niet generaliseren, maar toch, 'Eigen Schuld'

BosrandDirk | 29-07-18 | 10:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Cueta en Melilla uit de EU zetten zou dit soort taferelen kunnen verhelpen.

happen_maar | 29-07-18 | 09:06 | 1

Men kan stemmen op wie je wilt, maar heeft geen enkele zin, de EU bepaald wat er gebeurd, wij zijn niets meer.

gato | 29-07-18 | 10:02

Kunnen we nog wel verwachten dat onze politici daadwerkelijk zich hard opstellen tegen illegale migraten en de EU?

Ik heb begrepen dat sinds begin jaren '70 er geen hoge ambtenaren meer zijn zonder partijkaart. Degenen die er nu nog zitten, zullen een CDA/PvdA/VVD en heel misschien D66 of GL partijkaarten hebben. Deze partijen (of partijen waaruit ze voortkomen) hebben sinds de jaren '60 gezinshereniging op grootste schaal toegestaan.

Zelfs als een PVV in de regering komt die een strenger asielbeleid eist, zal op veel weerstand rekenen bij de ambtenarij. Los van de publieke opinie, die beheert wordt door de MSM die ook oproepen tot weerstand.

Alleen wanneer het volk massaal op partijen stemt voor een strenger asielbeleid, zullen de ambtenaren wellicht overstag gaan omdat ze moeten. Maar hoe realistisch is dit? De gemiddelde ambtenaar stemt PvdA, CDA en D66. De student Penthouse en Jessias.

Het is gewoon hopeloos. We zullen ermee moeten leven. Mijn enige schrale, wrange troost, is dat deugers uit de provincie die nu op deugpartijen stemmen en hard 'welkom in mijn land' zingen, ook straks de geneugten van de massa-immigratie geconfronteerd worden. En dan, op het allerlaatst, zullen ze misschien begrijpen waarom er toch deugnieten waren die niet zo'n zin hadden in massa-immigratie en kritiek hadden op de multiculti.

Misschien.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-18 | 09:05 | 3

@Graaf_van_Hogendorp... denk dat het op een ander manier spaak gaat lopen.
Over een jaar of 4-5 krijgen we weer een recessie waarbij mensen werkeloos worden en we moeten constateren dat veel migranten afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering.
Den Haag komt financieel enorm klem te zitten in een land met grote woningnood met steeds meer onvrede en afkeer tegen Den Haag en de gemeenten - omdat burgers goed zien dat migranten hier in de watten worden gelegd... terwijl voor ouderen en hulpbehoevenden minder zorg en minder geld is. Voor migratie is onbeperkt geld beschikbaar.
Je zult zien dat mensen uit Afrika naar NL blijven komen en dat rijke en werkende Nederlanders dit land massaal gaan ontvluchten... dan is het over en sluiten.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 09:15

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-18 | 09:05 Het is gewoon hopeloos. We zullen ermee moeten leven.
Totdat de bom barst. Van de politiek, links/rechts/midden, hoeven we niets te verwachten. En als die bom barst zal het 1 grote teringzooi zijn. Daar is het huidige Syrie niets bij.

stoutklein_kutkonijn | 29-07-18 | 09:15

@graaf, hoe erg ook, dit gaat niet via het stemhokje opgelost worden. De bom barst een keer, en dan wordt de verandering met geweld afgedwongen. Dat, of we zijn verloren.

marcoplarco | 29-07-18 | 10:56

zoo. en nou weer naar buiten.

newray | 29-07-18 | 09:05

Kan helaas geen link plaatsen maar die Orban ligt ook nog eens met Erdogan in bed.

Even zoeken doet wonderen ;)

D.Eugniet | 29-07-18 | 09:01 | 1

Plaats een spatie voor je link en hij word geplaatst.

Rest In Privacy | 29-07-18 | 09:05

.. ik voel de woede wel van deze arme jonge mannen!
Waarom namen mijn vermeende voorvaderen de voorvaderen van deze stakkers niet mee in de slavenboot, naar het Beloofde Land van de Eeuwige slavernijherdenkingen & -schuldbekentenissen van Bwana!

Nu moeten zij over zo'n gemeen scherp en hoog hek klauteren om een plekje in de verwenboot te verdienen voor zichzelf en hun nageslacht tot in de n-de generatie.

Jan Passant mk2 | 29-07-18 | 08:59
-weggejorist-
ja,diedus! | 29-07-18 | 08:56 | 1

Wanneer komt er nou eens een politieke partij die de grenzen van nederland wilt sluiten tegen ongewenste figuren, en weer onafhankelijk wilt zijn zonder bemoeienis van brussel.
O wacht ff,die partij bestaat als sinds 2006 dus daar ligt het niet aan.
Waar ligt het dan wel aan.Nou volgens mij aan de zombies die elke keer weer stemmen op de haagse maffia en geen moer geven om de toekomst van hun kinderen
Ik heb het nog nooit begrepen en ik zal het ook nooit begrijpen ook.

komtdatschot | 29-07-18 | 08:56

Op de NPO zie je alleen maar vrouwen en kinderen. Mijn conclusie is dat GS liegt. Toch ?

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:55

Ik word hier zooooooo boos van dat ik het liefst alle verantwoordelijken in den haag iets aan doe. Maar ja plaats je dat hier, dan heb je weer een van te pakken

Henk P | 29-07-18 | 08:54 | 2

Ja , van mij. Want ik ben het er mee eens.

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:55

Een ban* klote t9

Henk P | 29-07-18 | 10:56

Als dit zo doorgaat kunnen ze onmogelijk nog een boete opleggen voor het niet kunnen tonen van een ID. Iets met rechtsongelijkheid .

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:52 | 2

Goed punt.

am*dam | 29-07-18 | 09:42

Is allemaal privé is mijn antwoord dan. :)

Rest In Privacy | 29-07-18 | 09:53

Walgelijk.

van Oeffelen | 29-07-18 | 08:50

"Deze bestormingen sinds 2005 zijn een structureel probleem."
Even denken, 2005.. oh ja, toen stemden we nog tegen de Europese Grondwet van de EU, in een referendum. Daarna is het blijkbaar bergafwaarts gegaan met handhaven van grenzen en regels.
Kan ik heel veel inhoudelijks over gaan schrijven, maar het is niet mijn beleid.
Zoals het van 295 miljoen andere Europeanen ook geen beleid is.
Maar daar gokt de EU dus al 13 jaar op, dat wij met zijn allen ons lekker gaan bemoeien en opwinden over zaken -dag in, dag uit.
Illegale immigratie (gelegaliseerde gesubsidieerde mensenhandel) is heel simpel: het is onhoudbaar geworden en het gaat voor grote problemen zorgen in heel Europa. Afwachten en zelf niet teveel mee bemoeien tot het nodig is, dat is mijn advies.

Mensdier | 29-07-18 | 08:50 | 1

We hebben toch tegen gestemd, dus balkenende is de groootste boef en komt ermee weg met een geweldige baan.
Als gelovige zal hij wel wat uit teleggen hebben bij de hemelpoort.
Maar ook die bestaat niet.

gato | 29-07-18 | 10:33

Als ik zo die foto’s zie dan valt gevoel over het slavernijverleden wel mee. Blijkbaar is het goed toeven tussen alle racistische blanken. Eerst gehaald en eigenlijk nu nog. Het zal wel weer om geld gaan.

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:45 | 1

In de geschiedenis van de slavernij zijn blanken vaker slachtoffer dan dader. Daders waren wij slechts in een zeer kleine periode, en toen hebben wij blanken slavernij afgeschaft. Slavernij bestaat echter nog steeds in Afrika en Azië.

André4711 | 29-07-18 | 09:37

De Hongaarse methode is effectief. Zet het hek 100 meter van de grens af. Alles wat illegaal binnen komt gaat terug het hek over. Ze blijven op Hongaars grondgebied, maar komen niet verder. De keuze is simpel. Blijf op de 100 meter strook zitten of ga terug.
De negers en co die al binnen zijn kunnen allemaal naar Brussel en Straatsburg. In het EU parlement is plek zat. Maak het daar maar een hellhole waar alle EU adepten een stijve van krijgen.
Als de hele bevolking de dobbernegers straal negeert gaat een deel vanzelf terug. Gewoon laten merken dat ze niet welkom zijn. Bij tijd en wijle even een tikje met de schouder, straal negeren en er dwars doorheen kijken.

Frau Merkel | 29-07-18 | 08:45 | 1

Ik wil ze wel negeren , maar mijn belastingcenten , inmiddels euro’s worden wel gedwongen van mij afgepakt. En mijn kinderen wonen wel langer thuis. Maar ik doe mijn best. De intocht van de vierdaagse was er zo een. Heerlijk , geen hoofddoekjes , geen opgefokte tyfus-“ jongeren” . Wat een rust en verbondenheid . Zo was Nederland 40 jaar geleden.

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:49

"Migranten met een snee in de hand laten zich achteroverleunend in een rolstoel het ziekenhuis inrijden. Agenten met een vergelijkbare verwondingen lopen gewoon door dezelfde deur. Nog geen uur aanwezig in de verzorgingsstaat en de migranten laten zich alles al aanleunen."
Wat goed dat Feynman erbij stond, en alles meteen onomstotelijk signaleerde!

Poso | 29-07-18 | 08:44 | 2

Ben jij erbij geweest om dit op te kunnen schrijven ?

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:50

@Feynman
Dat je Orban hier aanhaalt om je artikel te onderbouwen vind ik toch wat onverantwoord.
Een "politicus" die holocuast-misdadigers nog postuum een schouderklopje geeft en er geen probleem mee heeft om de pensioenkassen van zijn burgers te plunderen.

D.Eugniet | 29-07-18 | 08:40 | 5

Volgens die gedachte mag je ook niet in een Volkswagen Kever op een snelweg rijden.

Feynman | 29-07-18 | 09:40

Het concept voor de Kever is door Béla Barényi ontwikkelt.
de.wikipedia.org/wiki/VW_Käfer

Het concept en ontwikkeling van de autosnelweg is ook niet door Dolfie geleverd.
de.wikipedia.org/wiki/Autobahn#Geschichte

D.Eugniet | 29-07-18 | 10:15

D.Eugniet | 29-07-18 | 10:15
Hekwerk is ook niet door Orban ontwikkeld, de beslissing om tot massaproductie en massa-gebruik over te gaan daarentegen...

Feynman | 29-07-18 | 10:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Mensen blijven veredelde dieren. Op zoek naar de drinkplaats en het groene gras. Dat is lastig te stoppen behalve door onszelf in een reservaat te plaatsen.....

Mayan | 29-07-18 | 08:40 | 1

dat doen wij toch? alleen helpt het hek niet.

ogeon | 29-07-18 | 08:43

En in Zuid - Afrika verjagen ze de blanken. Weg welvaart , weg infrastructuur en orde. Weer een Afrikaansland naar de klote. Het is geen racisme hoor , maar opkomend bewustzijn. Snapt u het nog ?

ja,diedus! | 29-07-18 | 08:39

Er wordt wat heen en weer geschoven met geld door corrupte hoge ambtenaren en ja hoor, ze drukken er zomaar een paar honderd criminelen over de hekken bij Ceuta. In Spanje staan de busjes klaar om ze door te laten rijden naar Noord Europa.
Staat het natte dozen koor uit Apeldoorn al klaar om deze hartchirurgen en tandartsen te ontvangen?

beau van rtl | 29-07-18 | 08:38
-weggejorist en opgerot-
Jay-Jay-Jay | 29-07-18 | 08:16

Belangrijk is dat een land als Nederland haar asielbeleid gaat wijzigen. Doordat onze overheid en gemeenten deze mensen in de watten legt met gratis opvang en verblijf in een AZC... met daarna gratis een ingerichte woning, extra aandacht, extra zorg en een levenslange bijstandsuitkering - blijven mensen uit Afrika en moslimlanden naar Europa komen.
De FOUT zit bij Den Haag en bij de politiek... zij beschouwen deze mensen als ''vluchteling'' en willen alles perfect regelen. Laten we eerlijk zijn - wij zouden ook naar NL gaan in de wetenschap dat we al deze dingen levenslang gratis kunnen krijgen, wie wil dat niet in deze wereld?
Naast een aanzuigende werking wordt dit verhaal voor ons onbetaalbaar en onbeheersbaar... en roept het steeds meer spanningen en weerstand op in onze samenleving. Hoe lang wil Den Haag hiermee blijven doorgaan?
Zweden heeft een migratiestop ingevoerd in 2016, Denemarken is een stuk strenger geworden en heeft een limiet ingesteld... Den Haag doet net alsof er niets aan de hand is.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 08:10 | 6

Sociaal econoom. Natuurlijk joh, het komt door Wilders. Helemaal goed, jij hebt het door. Komt het ook niet een beetje door Trump. Ook toch wel?
De fout ligt 100 % bij den Haag. Wees eens wat specifieker man of houdt anders je mond.

beau van rtl | 29-07-18 | 08:43

@sociaal_econoom | 29-07-18 | 08:35

Ja zeg. Het heeft inderdaad niets te maken met twintig jaar politiekcorrecte smeerpijperij op dit onderwerp. Politieke moorden, laster, smaad, demoniseren en stelselmatig iedere vorm van kritiek wegzetten als xenofoob/racist/fascist/nazi. Nee. Het is inderdaad Wilders.
.
Ik kan wel raden waar uw stem naartoe is gegaan de afgelopen verkiezingsrondes. Rest de vraag in hoeverre u bij andere politiekcorrecte smeerpijperij betrokken was.
.
The least of us, unfortunately also the loudest of us...

Parel van het Zuiden | 29-07-18 | 09:15

"De FOUT zit bij Den Haag en bij de politiek..."

De fout zit grotendeels bij het door de MSM gehersenspoelde stemvee, dat willens-en-wetens voor de eigen ondergang blijft stemmen.

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 09:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Mijn moslim, neger, etc vrije vakantie in wit Rusland zit er weer bijna op. Ik heb er nul gezien. Er is hier geen gratis geld. Werken voor 300 dollar per maand. Met voedsel prijzen die bijna op Nl niveau liggen. De mensen willen ze ook niet. Het oosten wordt in de toekomst het westen.

Zatkniss | 29-07-18 | 08:09 | 4

Kaasfondue
In minsk is meer te verdienen, 300 is modaal. Gavariete pa ruski? belaruski ludie gavariete tolka pa ruski. Hier geen foldertjes in 20 talen en als ze je in de winkel niet begrijpen schoppen ze je gewoon naar buiten. Idem politie etc.

Zatkniss | 29-07-18 | 08:20

Kaasfondue. Nu nog niet , maar over een paar jaar, als hier alles op is, graag denk ik.

beau van rtl | 29-07-18 | 08:24

@Zatkniss
Men werkt daar omdat men moet. Vroeger kenden wij dat hier ook. Tot zover de complimenten aan Wit-Rusland (Belarus). Maar om dat land nu als een soort voorbeeld te nemen? Loekasjenko is er al sinds 1994 president, het land wordt niet voor niets "de laatste dictatuur van Europa" genoemd. Die hang naar "sterke" dictatoriale leiders uit Oost-Europa begint me een beetje de keel uit te hangen. Oppositie tegen islam, massa-immigratie en China is dikke plus. Maar keuze voor dictatoriale Oostblokhufters hoef je bij mij niet mee aan te komen.

Kompromat | 29-07-18 | 09:40
▼ 1 antwoord verborgen

Uiteindelijk is het heel simpel, 'We have no country if we have no border', was getekend, Donald J Trump. Wanneer Spanje niet bereid is om haar grenzen effectief te beschermen moeten de binnengrenzen (helaas) maar weer gesloten worden. Eerst de situatie maar eens onder controle krijgen en daarna maar eens goed gaan nadenken over een volwassen immigratiebeleid in plaats van dit paniekvoetbal van Merkel en co.

therealbraindump | 29-07-18 | 07:38 | 1

Als het om bescherming van de buitengrenzen EU gaat, dan ligt de verantwoordelijkheid ineens bij de landen. Laat de EU in zee nog een extra grens trekken waar gezamenlijk in een EU zeezone de vluchtelingen geweerd worden. Dan doet de EU eens wat nuttigs inplaats van alleen maar de landen die de problemen opvangen op de vingers tikken.

Tapioca pudding | 29-07-18 | 08:42

De foto deed mij meteen aan vleermuizen denken.

ristretto | 29-07-18 | 07:07 | 1

Ja ,mij ook ,dus ik was benieuwd waar dit onderwerp over zou gaan.

Koning BongoBongo | 29-07-18 | 08:44

Allemaal symptoombestrijding. De rijke westerse landen en China moeten eens een keer ophouden met Afrika leeg te plunderen. Gewoon eerlijk handel drijven met Afrika, dan krijg je daar ook welvaart met als gevolg minder bevolkingsgroei, minder enge ziektes en veel minder migranten. Daarnaast moet de VS eens ophouden met het stoken in de wereld, met name in het Midden-Oosten.

stoutklein_kutkonijn | 29-07-18 | 07:06 | 9

De migraties worden juist aangewakkerd door de stijgende welvaart. Wie anders kan dit betalen? Kijk maar eens goed naar die "migranten". Ze hebben mobieltjes.

omanders | 29-07-18 | 09:28

@stoutklein_kutkonijn
In Afrika moeten ze gewoon eens ophouden zich als een stelletje konijnen voort te planten. Extreem hoge geboortecijfers in landen die zich niet economisch kunnen redden (en ook in de toekomst niet) is het werkelijke probleem.

Kompromat | 29-07-18 | 09:48

@jan onbewoond
"Ontwikkel er de landbouw en infrastructuur. "

Wat blanken ontwikkelen en daar naar toe brengen, leidt nog niet automatisch tot Afrikanen met een westerse mentaliteit. Blanke boeren worden verjaagd, maar de zwarte Afrikaan gaat echt geen boerderij runnen. Het gevolg is hongersnood.
En waarom kunnen ze in Afrika niet zelf iets ontwikkelen?

"Geld vergaren en niet delen is ook een ziekte in het westen."

Het westen heeft in 40 jaar tijd 2000 miljard dollar aan Afrika geschonken. Wij Nederlanders leven in het meest genivelleerde land ter wereld. Dus, hoezo delen wij niet?
Ontwikkelingshulp is zinloos als de mentaliteit van Afrikanen niet verandert. Wij westerlingen denken verder dan woensdagavond je weekloon wegzuipen.

André4711 | 29-07-18 | 09:53
▼ 6 antwoorden verborgen

Als de (buiten) grenzen niet worden gesloten zal de illegale massa migratie alleen maar erger worden.

In Marokko wachten meer dan 50.000 Afrikanen erop om via de Spaanse exclaves Europa binnen te komen. En het worden er steeds meer. Marokko beschermt zijn grenzen niet voldoende en chanteert de EU en Spanje om meer geld te krijgen.

Volgens de Spaanse krant “El Mundo” zijn er volgens informatie van de politie meer dan 50.000 Afrikanen die er in Marokko op wachten de Spaanse exclaves binnen te dringen en daarna in andere delen van de EU. Het gaat om de ergste migratiesituatie aan de Spaanse grens sinds meer dan tien jaar.

Het "gratis geld" heeft kennelijk een zeer sterke aanzuigende werking op deze illegale migranten.

Kaskensj | 29-07-18 | 07:03 | 3

Spanje zette de deur op een kiertje, en kijk nu eens wat er gebeurt. Nieuws over die lieve linkse nieuwe Spaanse regering is nog hetzelfde uur ook in Afrika bekend.
Spanje lief; maar dat land kent nog grote werkloosheid.
Maar eenmaal in Ceuta, ben je in Noord-Europa, dat is de gedachte die Brussel verspreidt.

marjen | 29-07-18 | 07:39

Marjen. Ik geef je op een briefje dat er niet een z.g. vluchteling langer dan een paar weken in Spanje blijft. Komen allemaal naar Noord Europa, want daar is wat te halen. In Spanje krijgen ze niets. Goed hoor.

beau van rtl | 29-07-18 | 08:33

@Kaskensj
Marokko probeert Spanje en de EU weer onder druk te zetten om bepaalde (handels) belangen uit te vechten. Dit kunstje flikken ze elke keer.

Kompromat | 29-07-18 | 09:50

Dit gaat fout aflopen, dat is zeker.
Deze illegaliteit is een vorm van bijstandsfraude. En dan die agressie terwijl je illegaal bezig bent. Dat vraagt om hard optreden want dit is crimineel gedrag.
Overigens:
- de EU ontmantel-t-
- dat Afrika zich ontwikkel-t-
Hoe moeilijk is dat nou?

marjen | 29-07-18 | 07:01

Wat is dat toch? Alsof het een soort spelletje is. Zakdoekje leggen ofzo. Wanneer ik eenmaal over een hekje ben mag ik blijven? Net alsof een inbreker in mijn huis mag wonen wanneer het hem lukt binnen te komen. Die mep je er toch gewoon uit. Al of niet inclusief hersenschudding. Is dat nou zo moeilijk of Is werkelijk iedereen in Brussel straalbezopen of aan de baantjesjagen? En maar afgeven op Trump met zijn immigratiebeleid. Hij heeft meer ballen dan heel Brussel en de Europese hoofdsteden bij elkaar
En met die importheffingen: He grabbed Europe by the pussy.

Mart6037 | 29-07-18 | 06:50 | 2

"Net alsof een inbreker in mijn huis mag wonen wanneer het hem lukt binnen te komen" Weet je, je zit niet eens ver van de waarheid af..... Denk aan We Are Here

HanMar2 | 29-07-18 | 06:56

Het doet mij meer aan apekooien denken.

Rest In Privacy | 29-07-18 | 06:57

Het doet mij denken aan de bestormingsscene in WorldWarZ.

Eucalyppta | 29-07-18 | 06:13 | 1

Get to the choppa and use the M60D!!!

steekmug | 29-07-18 | 07:53

De enige conclusie is dat het gewoon beleid is, als mijn leven niet hier was Dan zou ik naar het voormalige oostblok proberen te verhuizen

Bokito ergo sum | 29-07-18 | 06:11

Ik haat de EU. Opknopen die ongekozen speknekken. Hup Polen, Tsjechië en Hongarije.

Wachtmeester R | 29-07-18 | 05:23 | 2

Wat ben je mild..

schoon-schip-maken | 29-07-18 | 05:41

De EU heeft natuurlijk wel eeuwige vrede en welvaart in Europa gebracht...

Rest In Privacy | 29-07-18 | 06:42
-weggejorist-
LasVegasTheGuy | 29-07-18 | 05:14

MarcS | 28-07-18 | 23:54
"Fuck onze cultuur! Hoe meer ik daar over denk, hoe meer ik denk dat die niet bestaat."

Kijk zo begint het, u heeft teveel naar Maxima geluisterd, u bent reeds geïndoctrineerd. U voldoet volledig aan de wens van de EU

watmagjenogwel | 29-07-18 | 03:19

Zo lang er zakkenvullende desgeinteresseerde corrupte politici legaal rondlopen zal er niets veranderen

restman | 29-07-18 | 03:18 | 1

Het probleem is, dat zijn ze toch nagenoeg allemaal?
Nee, nee, nee, nee we noemen geen namen, namen noemen we niet.

watmagjenogwel | 29-07-18 | 03:21

En live optreden daar verzorgen met Claudia de Breij en haat 100 BN-hantekeningzetters, een T-shirt aan van Ministerblok en dit op alle NPO’s en de Eu uitzenden als te gelijkertijd de ‘vluchtelingen’ op de muziek afkomen, ‘Je bent welkom’!

Ray Skak | 29-07-18 | 02:40

Als die Afrikanen zo graag naar ons willen komen, is het dan niet praktischer dat wij naar hun komen? En het bestuur van hun landen overnemen?

Gewinflipt | 29-07-18 | 01:29 | 3

Hebben we al gedaan. Was een groot succes (vergeleken met het huidige bestuur). Dus zijn we ermee gestopt. En toen was ik de logica kwijt

Winter_is_coming | 29-07-18 | 01:44

Rhodesia, thans Zimbabwe was de "bread basket" van Afrika maar toen onder luid gejuich van toen de PSP, PPR, CPN en de EVP, thans Groen Links en natuurlijk de PVDA Mugabe aan de macht kwam is het land afgezakt naar een failed state met een inflatie waar Weimar Duitsland nog een puntje aan kon zuigen. En weet je wat nog triester is maar wel verwacht? Al die linkse klootkjokers die toen stonden te juichen geven natuurlijk nu niet thuis. Vingers in de oren en heel erg hard lalalala roepen en met de hele kermis naar het volgende Gutmensch fiasco.

Basil Fawlty | 29-07-18 | 02:15

Als toevoeging. Waarschuwing! ;-)) Long read: "How To Kill A Country" www.theatlantic.com/magazine/archive/... uit 2003 dat artikel maar helaas het klopte wat de journaliste toen schreef.

Basil Fawlty | 29-07-18 | 02:30

Het beveiligen van grenzen is de meeste basale basistaak van staten. Dat lukt al niet tegen zwak bewapende Afrikanen. Wat als Rusland eens zijn 20.000 tanks voltankt en westwaarts rijdt?

Gewinflipt | 29-07-18 | 01:24 | 2

Dan hollen de dobbernegers heel hard terug naar Spanje om in te schepen richting N-Afrika.

Jan Dribbel | 29-07-18 | 01:37

Het punt is nou juist dat de EU helemaal niet probeert de grenzen dicht te houden. Ze bouwen een klein hekje om te kunnen claimen dat ze hun best doen, maar in werkelijkheid willen ze zoveel mogelijk immigranten in zo kort mogelijke tijd. De nationale identiteiten van de lidstaten moeten uitgedund worden om ruimte te maken voor een nieuw Europese identiteit met een nieuw creool Europees ras.

stampertje85 | 29-07-18 | 03:21

Even de vingers omhoog:
.... wie glimt ook van oor tot oor van pure trots omdat u en de uwen al deze jongemannen, de nareizigers (hun 'gezin' - vader, moeder, broers en zussen en het halve dorp) én alle nakomelingen die zij op de wereld gaan zetten, volledig mogen gaan fianancieren?

Wering | 29-07-18 | 01:22 | 1

Nu blijven berbaar, dks cum suis stil Wering.

NeedIsaymore? | 29-07-18 | 08:28

Waarom wordt er niet met scherp geschoten? En daarbij op vitale delen richtend? Ik begrijp het niet.

MrPolska | 29-07-18 | 01:20 | 2

Je begrijpt het wel. Zo werkt het niet.

HoerieHarry | 29-07-18 | 01:22

Een paintballgun is pijnlijk maar niet dodelijk. Dat zou dan wel moeten kunnen. Ik zie kansen voor leuke paintball game vakanties waarbij de partijen duidelijk zijn en de motivatie hoog is.

Winter_is_coming | 29-07-18 | 01:42

Nu op radio 1 sfeerinterview met Johan Derksen over zijn levensloop, muziek, z'n desinteresse voor musea en de stapel ongelezen boeken vanwege tijdgebrek, de gastenkeuzes van redacties van talkshows en de politieke ontwikkelingen .

drs.Nee | 29-07-18 | 00:59 | 1

Mooi die oude brompot. Ik mag 'm wel maar nu effe niet. Zal het later beluisteren maar dank voor tip!

Basil Fawlty | 29-07-18 | 01:05

Mijn god hoe (verwacht) ontluisterend die 1e foto. Hebben die mensen dan geen eer? Nee. Verbaast het mij? Nope. Als een stel idioten hangend aan een hek. Kansloze onopgeleide Afrikaanse paupers. Waarschijnlijk komend uit Ghana, Senegal, Nigeria. Allemaal landen die safe zijn. Gaan die mensen iets bijdragen in Europa? Nee, want zelfs in hun eigen land zijn het kansloze klaplopers anders hang je niet als een debiel aan dat hek. D'r is niks zieligs aan. Zij zien Europa als continent of "milk and honey" en de weg van minste weerstand. Want stel je eens voor dat ze in hun eigen land gaan studeren of iets proberen op te bouwen.

Basil Fawlty | 29-07-18 | 00:58

Als het zó gaat kunnen we uit praktische overwegingen net zo goed
Afrika koloniseren.

nemeton | 29-07-18 | 00:47 | 5

Basil, heb toch geen Bitcoins gekocht. Heb er geen spijt van.
Dat je het weet, haha.

HoerieHarry | 29-07-18 | 01:34

@Harrie
Ghehehe ;-))
Kreeg overigens die vraag vanavond trouwens weer van een vriendin tijdens een diner want ze wist dat ik via een ETF tot december vorig jaar daar een klein bedrag in had geinvesteerd en goed op heb verdiend maar op 18.500 uitstapte en sindsdien niks meer daarin heb gedaan. Ik heb de USD/BTC in een grafiekje op een van mijn schermen staan en kijk er zo nu en dan naar maar.... ik zei tegen haar: "Wil je instappen schat en denk je dat weg omhoog is. Prima maar op dit moment is er geen fundament en is het puur speculatie en als je toch iets doet, doe het met geld dat je kunt missen, of het 100, 1000 of 10.000 euro is".

Basil Fawlty | 29-07-18 | 01:46

@Basil Fawlty | 29-07-18 | 01:46
Instappen met een ETF is knap want die bestaat (nog) niet. En natuurlijk net als iedereen op 18.500 uitgestapt. Zucht. En dan nog meer lulkoek over "geen fundament" en "speculatief". Ga eerst eens een boek lezen voordat je die onzin post. Saifedean Ammous - Bitcoin Standard bijvoorbeeld.

NV_2017 | 29-07-18 | 12:11
▼ 2 antwoorden verborgen

Om heel Europa heen liggen een heleboel zo goed als of helemaal onbewoonde eilanden.

drs. Schilder | 29-07-18 | 00:47 | 2

Ja ameland enzo.

Omebert | 29-07-18 | 00:51

Omebert, Australie. Best groot, bijna onbewoond.

HoerieHarry | 29-07-18 | 01:12

Hoe zit dat eigenlijk met fistfucken? Hoe kan dat eigenlijk man. Een wijf die een hele vuist van een vent in haar anus neemt. Dat is toch een recept voor incontinentie? Maar ja niemand die daar mee zit....

Omebert | 29-07-18 | 00:47 | 1

Goed punt

Nacho_Vidal | 29-07-18 | 01:07
-weggejorist-
Rest In Privacy | 29-07-18 | 00:42 | 3

Het enige moslimland in Europa (Frankrijk) draait opvallend goed de laatste tijd.
Waarschijnlijk is Macron gewoon geld aan het bij drukken.
Kan niet anders.

HoerieHarry | 29-07-18 | 00:33
-weggejorist-
Ommezwaai | 29-07-18 | 00:26 | 2

Begrijp heel goed dat mensen uit Afrika en moslimlanden kost wat kost naar Europa willen.
Vooral Nederland is erg in trek... hier krijg je als migrant maanden soms jaren opvang en verblijf in een AZC met iedere dag gratis eten, drinken, slapen, zorg en zakgeld.
Als statushouder krijg je een ingerichte woning met extra aandacht, extra zorg plus een bijstandsuitkering.
Eenmaal in Nederland dan wordt door de overheid en gemeente alles voor je geregeld en betaald. Wij vinden dit normaal, maar voor mensen uit Afrika is dit ongekende weelde.
Naar Polen en Oost-Europa daar wil men niet naar toe.... Zweden heeft in 2014 een migratiestop ingevoerd, Denemarken is ook strenger geworden.
Duitsland en Nederland zijn het meest geliefd, denk dat NL veruit het beste land is. Echter de vraag is.... hoeveel migranten kunnen wij financieel en maatschappelijk bolwerken - je kunt hier niet oneindig mee doorgaan.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 00:25 | 3

Laatste zin.
Jawel politiek gezien zeker.
True de Baudets van deze wereld krijgen veel stemmen maar als ze een regering kunnen vormen de helft plus 1 met 6 of meer partijen hebben ze de democratische meerderheid en kunnen ze doen wat ze willen.
Tijdens een crisis houden ze de rijen gesloten en blijven ze zitten want vallen is erger.

Johan_Voorhaar | 29-07-18 | 00:37

In 2015 nam Zweden 163.000 asielzoekers op.

drs.Nee | 29-07-18 | 00:52

Dat is niet een vraag dat kan niet.

lacucaracha | 29-07-18 | 01:26

Overheid gaat alleen voor makkelijk doelen zoals goed-beschaafd volk leegtrekken

Asiel-eisers verdienen onze steun, anders bent u een rascist ....... (graag zou ik zeggen, want ik zie het inmiddels meer als een geuzen-titel)

Ervaringsdeskundige | 29-07-18 | 00:21 | 1

Onze regering en Kamerleden denken hier te lichtzinnig over... zij denken dat wij ongelimiteerd mensen uit Afrika en moslimlanden hier opvang, huisvesting, zorg plus een uitkering kunnen bieden.
De woningnood wordt alsmaar groter in Nederland.
Den Haag zal een limiet of net als Zweden een stop moeten invoeren - anders gaat het hier over een paar jaar bij een volgende economische recessie grandioos fout.
Op een bepaald moment keert de wal het schip... waarbij je zult zien dat rijke en werkende Nederlanders dit land zullen ontvluchten - dan is Nederland niet meer te redden.

sociaal_econoom | 29-07-18 | 00:43

Zelfgemaakte vlammenwerpers? Hmm ze zijn dus wel creatief en handig. Als ze dat nou eens zouden gebruiken om hun eigen shithole country welvarend te maken.

knutsel_ | 29-07-18 | 00:19 | 1

Vergt permanente inspanning en creativiteit. Zijn ze te gemakzuchtig en lui voor.

HaatbaardKnipper | 29-07-18 | 00:22

In militaire termen heet zo'n aanval een "human wave attack".
Door met zoveel mogelijk mensen een vijandige linie doorbreken.
Het strand van Normandië was zo'n voorbeeld.
Vele duizenden lieten daar op het strand het leven maar omdat er een veelvoud van duizenden waren hadden ze die slag gewonnen. Er waren met geallieerden dan de Duitsers daar kogels hadden.
Daar deden de Duitsers tenminste nog pogingen om de aanval af te slaan.
Europa staat tandenloos met een gebroken geweertje toe te kijken.
Moedeloos wordt je ervan en is het wachten en te hopen op een sterke man die het roer omgooid.

Johan_Voorhaar | 29-07-18 | 00:18 | 3

a) de invasie van de geallieerden valt niet onder de noemer human wave attack. b) vind je een afweer in de vorm van een genadeloos salvo van kogels een passeende oplossing?

Buerman | 29-07-18 | 00:32

Ik heb nooit gesuggereerd dat je een gattlinggun moet leegschieten op dat volk.
Het is de vraag of dat werkt of niet.
Het werkt wel komt omdat de groepen daarna het wel laten.
Het werkt niet omdat je daarna een shitload storm over je heen krijgt (door bovengetekende).
Zeg het maar of het werkt?
Wel moet je alles doen om het te stoppen. Waterkanonnen, spuiten met een penetrante misselijkmakende lucht, een muur herontwerpen vraag maar aan Israël.
Een slotgracht bouwen is niet meer de oplossing er moet een oplossing zijn tussen het leegschieten van een machinegeweer en het succesvol weren van dat volk.

Johan_Voorhaar | 29-07-18 | 00:47

@buerman, op b: ja eigenlijk wel. Na twee waarschuwingen mag iemand van mij best neergeschoten worden, om deze te weren uit je land. Israël is hiervan het briljante voorbeeld wat praktisch te werk gaat en schijt heeft aan de politieke correctheid van de V-N.

barryvantiggele | 29-07-18 | 00:49

Waarom is de wet op de landloperij eigenlijk afgeschaft?

de honden blaffen... | 29-07-18 | 00:18 | 1

Die gasten liepen over het strand tot ze bij een naaktstrand kwamen en renden toen de velden en bergen in, politie op de been om ze te pakken., stond in de Spaanse krant.
Ceuta, ik kan wel huilen, bewakers in ziekenhuis en die meute werden gelijk een gebouwtje ingeholpen, wat kregen ze daar, papieren?
Sanchez maakt er een troep van, socialist en vriendje van Macron. Ik vraag me af hoeveel er hier door de velden, stranden en bergen rondlopen en roven, want geld hebben ze niet, maar het zijn er duizenden, want ook in Andalusie zitten er heel veel.
Een land , wat eindelijk weer een beetje op zijn pootjes komt te staan, wordt nu onder gedompelt met asielzoekers. Ze hebben al geen huizen voor de Spanjaarden zelf, wat gaan ze doen met die asielzoekers, de helft verdwijnt naar Noorden, maar de rest., wat doet Colau in barcelona met die mensen.
Waar is Europa mee bezig, ik weet het niet, maar het is wel erg.

gato | 29-07-18 | 08:12

Stel, nagenoeg de meerderheid van deze mensen gaan in illegaliteit verdwijnen, want ze weten dat het niet lukt om asielstatus te krijgen, illegaal moeten blijven, een netwerkje met taalgenoten beginnen, misschien met connecties naar land van herkomst en landgenoten laten aansluiten, door heel Europa. Stel dat wordt een soort verborgen 2e 'EU-economie' En dat soort economie bestaat uit van zakkenrollers en kleine dealers tot aan het snelle geld, drugshandel en georganiseerde crime, dat kennen we al, 1% van de mensen zijn nu eenmaal psychopaten, dus die gaan niet een commune oprichten die los van de gewone economie kan functioneren, maar dat is f*ck de samenleving, ikke eerst, de anderen draaien voor op, enfin, dezelfde mentaliteit waar we onze bankencrisis aan te danken hebben..
Stel.
Dan zal het niet lang duren of EU-bewoners gaan effecten merken en het als een bedreiging zien. En het verzet zal vrij hard gaan, niet fraai, want het zal worden gezien als een sprinkhanenplaag en de groep zal als groep schuldig worden aangewezen.
Vraag is hoe hypothetisch dat is.
Het gaat nu eenmaal niet met een green card, die mensen die economische aansluiting hebben, hebben geen bootjes nodig.
En stel je hebt zelf kinderen en die gun je en toekomst. Geen wonder dat mensen zich zorgen maken.

kloopindeslootjijook | 29-07-18 | 00:17 | 1

Hetgeen u beschrijft is de dagelijkse realiteit:de reeds aanwezige mocromaffia.
Deze krijgt er stevige concurrentie bij. Tussen die groepen breekt als eerste de pleuris los.
Nederland reageert met een overleg orgaan die de opdracht krijgt om te onderzoeken hoever het zover heeft kunnen komen.

Maytheforcebewithyou | 29-07-18 | 18:37

Een burgeroorlog is meestal maar 1 maaltijd verwijderd

Oepsie1234 | 29-07-18 | 00:11

Men moet een land en de kernwaarden daarvan net zo behandelen als mans/vrouws eigen huis.
U bent welkom wanneer ik u uitnodig, echter u moet zich houden aan de regels die ik als huiseigenaar/ pater familias opstel.
Als u op deze regels schijt, mijn familie onjuist bejegent of mij als huiseigenaar de regels oplegt met hulp van gütmenschen dan zal ik u ogenblikkelijk van mijn terrein verwijderen.
De C. De Breijs en Ruttes van deze wereld leven in een bubbel van voordelen en rijkdom (met nadruk op dom), maar menen wel de rest van het land de regels voor te schijven.
Een man van een landelijke bond heeft in Amsterdam gewoond en zijn conclusie is dat A'dam kapot is. Alle politici en bestuurders zouden verplicht moeten worden om in de grootste pauperwijk te wonen wanneer in ambt om het gevoel van de normale man te kunnen bevatten

Olleke | 29-07-18 | 00:07

Veel herasnegers. Doet me denken aan de reaguursels van Berbaar. Het zijn er teveel, ze lijken allemaal op elkaar en niemand heeft er iets aan.

RickTheDick | 29-07-18 | 00:02 | 3

Lol

HaatbaardKnipper | 29-07-18 | 00:16

Spot on!

kaasfondue | 29-07-18 | 08:09

:-)

NeedIsaymore? | 29-07-18 | 08:21

Wie waarschuwt daar ook alweer 15 jaar voor? Oh ja Wilders, maar daar moet je natuurlijk vooral niet op stemmen, want raasjiesjt
youtu.be/rN-LlMSS9tU

telelezer | 29-07-18 | 00:00

In het land van Victor Orban koop je al een huis met land vanaf 7.000,- euro.

Manneke Pislam | 28-07-18 | 23:57 | 1

Wanneer ik Hongaars zou spreken en schrijven zou ik zo overwegen er een appartement te kopen en er te gaan werken.

Jan, Leiden | 29-07-18 | 10:13

'En de aandeelhouders van Miele vonden het goed.....'

Bartel-Aap | 28-07-18 | 23:54

De val van het West Romeinse Rijk, de val van de EU, dezelfde oorzaak, civiel wars in West Europese landen. Oost Europa, sluit zijn grenzen en heeft derhalve geen last want zij hebben geen immigranten uit culturen die haaks staan op de Europese cultuur. Met dank aan alle DEUGERS en het elitaire clubje wat er heeeeel goed aan verdiend heeft en op tijd het vliegtuig pakt om te vertrekken naar veiliger oorden. Dit scenario is over 15 tot 20 jaar realiteit.

De Evangelist | 28-07-18 | 23:52 | 3

Ik denk het ook. En de oorlog zal extreem brutaal worden ook.

Oepsie1234 | 28-07-18 | 23:56

war is a racket.
3x raden wie er gaat verdienen

blabla9899 | 29-07-18 | 00:02

Toch gaan de deugers en hun moslimvriendjes aan het kortste eind trekken.

HaatbaardKnipper | 29-07-18 | 00:18

Nu even zereneus,denk je dat nou echt dat dit waar is.
I.Q is 0.1 bij die gasten.

mvgrt

pegaje | 28-07-18 | 23:43 | 1

Kunnen buitengewoon goed klimmen.

HaatbaardKnipper | 29-07-18 | 00:19

Wat mij persoonlijk nog het meest verbaast is de hoeveelheid reaguurders die denkt dat al die immigranten in de eerste plaats voor de asielaanvraag gaan. Naïef gewoon. Of dom.
Het doorlopen van de asielprocedure is handig omdat je in de eerste dagen verzekert bent van onderdak. Maar de meeste afrikanen weten heus wel dat het niets op gaat leveren.
De meesten proberen dan ook zo snel mogelijk een vrouw te strikken. Liefst hoogblond want dan ben je helemaal de man voor het thuisfront.

Dát is de weg naar een verblijfsvergunning. Niet het asielverzoek.
Een samenlevingscontract afsluiten volstaat immers al.

druipsmurf | 28-07-18 | 23:37 | 5

@HoerieHarry: Het gaat in de panelen doorgaans over werkelijk van alles als het om de invasie van deze excoten gaat, maar niet dáárover. De conclusie is dan snel getrokken ja. Op een enkeling na is men niet veel wijzer dan gemiddelde burger die braaf alleen de MSM-nieuws volgt. Die denken alleen aan asielprocedures en afwijzingen.

druipsmurf | 29-07-18 | 00:28

denken=denkt

druipsmurf | 29-07-18 | 00:30

Ik was iets te fel Druipsmurf.

HoerieHarry | 29-07-18 | 00:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Waarschijnlijk al geconstateerd, maar het zijn godverdomme net vleermuizen.

Von Knarrenstein | 28-07-18 | 23:35 | 1

Als in neiging tot parasiteren?

HaatbaardKnipper | 29-07-18 | 00:20

Ja lieve mensen, met 17 miljoen mensen in NL zullen wij de wereld wel even redden! Welkom voor alle kenniswerkers uit India (hoogopgeleid), arbeiders uit Oost-Europie (laagopgeleid) en vluchtelingen (genoeg kennis waar de Mieles worden uitgedeeld): Welkom!
Dus stempt allen vvd! (Niet woke Stef blok, die is af.)
PS: voor alle vvd'ers: dit is sarcastisch bedoeld, de broodheren (Alt-Rechts) hebben de import van Turken en Marokkanen (handjes an de loopband) destijds veroorzaakt.
PS2: De aardgasgelden zijn echt niet verjubeld door PvdA/Den Uyl, hij was namelijk slechts 4 (!) jaar aan de macht, maar wel oor het rooms-liberaal kartel in de periode Van Agt - Lubbers is het Groot Kapitaal sindsdien de werkelijke machthebber, met paljas Rutte als ""rechtmatig"" opvolger (afschaffing dividendbelasting).

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 23:35 | 1

PvdA/Den Uyl zijn wel verantwoordelijk voor het invoeren van gezinshereniging. Zonder dat gedrocht was het lang niet zo uit de klauwen gelopen....

Ommezwaai | 29-07-18 | 00:21

Hoog tijd dat we die oplossing tegen de overbevolking in Afrika die we in de jaren '70 hebben uitgevonden gaan uitrollen.

Ebola to the rescue.

Backeljau | 28-07-18 | 23:33 | 3

Zoals AIDS, bedoel je? Leuk! Een 'medicijn' dat onze eigen bevolking treft.

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 23:39

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 23:39

Niet echt. De vaccins ertegen zijn 100% effectief. Gewoon kwestie van te vermijden dat die in Afrika geraken.

Backeljau | 28-07-18 | 23:49

Backeljau. Dat advies lijkt me onversneden racistisch. Echter feitelijk met overbevolking en beperkt budget zal het daar wel op neerkomen.

kaasfondue | 29-07-18 | 08:07

Als de Europese man niet massaal aan de Amerikaanse sojaboon gaat komt er misschien een keer een verzet.

lacucaracha | 28-07-18 | 23:32 | 3

Ik vermijd soja als de pest en sta iedere dag in de sportschool. Als de shit losgaat ben ik absoluut van de partij.

OpperGek | 28-07-18 | 23:57

OpperGek | 28-07-18 | 23:57
Als de shit ooit losgaat, heeft u er meer aan om iedere dag de schietbaan te bezoeken...

Ommezwaai | 29-07-18 | 00:18

@ Ommezwaai | 29-07-18 | 00:18

Ga ik binnenkort mee beginnen.

OpperGek | 29-07-18 | 00:25

Je kon erop wachten, in Duitsland heerst nog steeds de welkomsgekte:
Duitse steden willen dobbernegers opnemen uit Spanje.
www.ad.nl/buitenland/duitse-steden-wi...
Onze Oosterburen zijn totaal gestoord.

Jan Dribbel | 28-07-18 | 23:31 | 4

Ik ben er pas een tijdje geweest en wat ik daar zag, daar word ik niet vrolijk van.

pibasso | 28-07-18 | 23:54

Köln laatst nog geweest, je hoeft er nooit meer naar toe. De stadscentra zijn letterlijk zwart van de asielzoekers/bedelaars/criminelen geworden. De tranen sprongen je in de ogen. Je begrijpt gewoon NIET dat de Duitse bevolking dit accepteert..... en die accepteren het straks ook niet meer!

Oepsie1234 | 29-07-18 | 00:02

Toch moet het kennelijk veel erger worden voor de mensen wakker worden. Ze hebben immers nog massaal op Merkel gestemd.

miss error | 29-07-18 | 00:13
▼ 1 antwoord verborgen

We krijgen precies wat ons toekomt. Hoe kers.

harry19612 | 28-07-18 | 23:30

En dat geweld werkt, dus zal niet alleen gebruikt worden om binnen te komen.

bleached | 28-07-18 | 23:29

Wacht maar tot ze in het kader van een beetje inburgeren horen dat een shirtje aantrekken wel een beetje de norm is.

GormSuil | 28-07-18 | 23:27
-weggejorist-
HoerieHarry | 28-07-18 | 23:21

Grappig, kon gewoon 5 x mijn tegel copy-pasten hierboven..

goldsammy | 28-07-18 | 23:20 | 1

Dat maakt jou een spamhoer.... verder nog iets zinnigs te melden?

Fatwabuster | 28-07-18 | 23:46

Kwestie van een wetje maken, illegaal de EU binnenkomen is strafbaar en je krijgt nooit meer toegang tot Europa. Directe uitzetting en alle kosten verhalen op de crimigranten. Hoe moeilijk kan het zijn? En uiteraard met scherp schieten bij illegale grensoverschrijdingen.

dutch bikkel | 28-07-18 | 23:05 | 8

@dutch bikkel | 28-07-18 | 23:30
Nou knul vertel, hoe gaat dat "verzet" er uit zien dan?
Ik zie alleen maar gebral op de Internetz van types zoals U en verder niks.
Humor om te lachen en types om verwaarloosbaar te achten.

Berbaar | 28-07-18 | 23:37

Berbaar heeft gewoon gelijk, waarom staat niemand in brussel en gooit die lui eruit, de gevangenis in.

gato | 29-07-18 | 08:23

Het gaat om wat men niet ziet, bij verzet. Duuh.

Mensdier | 29-07-18 | 09:10
▼ 5 antwoorden verborgen

Nog even en het staat hier blank van de gekleurde handophouders... Kleurtje kan me dan niet zo boeien, maar het karakter van dat volk deugt niet. De beleefde en zwakkere exemplaren blijven thuis, de psychopate types die desnoods geweld niet schuwen om moedwillig de wet te breken en grenzen te overschrijden komen hierheen. Ze kunnen niks en willen niks, behalve gratis geld.

Als je dan al als overheid totaal gefaald hebt om je basistaak te vervullen: de landsgrenzen verdedigen met zo min mogelijk, maar zo veel geweld als nodig, neem dan op z'n minst de bron van aantrekking weg. Als je een leger mieren of een zwerm wespen in je huis krijgt, berg dan die pot honing in de koelkast op en maak regelmatig schoon. Zorg dat ze niets kunnen krijgen van enigerlei luxe.

Sluit de COA centra, verdeel de "migranten" over de gemeentes op basis van inwonertal of enthousiasme van de bevolking om ze op te vangen. A'dam zal wel vooraan staan zeker? Maar geef ze echt alleen bed, bad en brood, geen huis, geen uitkering, geen wooncheque of andere zaken. Desnoods een tentje op een camping, een blik bonen, verrijkt brood en een vitaminepil, een gezamenlijk schijthuis en douches. Willen ze meer, zullen ze de taal moeten leren en echt werk zoeken zoals asperges steken of bollen pellen. Wedden dat NL dan ineens niet meer het beloofde land voor ze is?

Afgezien natuurlijk dat je ze met kop en kont al bij de grens het land uit hoort te donderen, dat hek onder stroom hoort te zetten en met traangas en rubber kogels dat tuig hoort te weren. Welke halve zool laat geharde criminelen toe in een opvangkamp, die hun bestaan binnen de EU al beginnen met poging tot toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en lak aan de wet?

En hoe bestaat het dat Marokko hiermee wegkomt? Je zou als EU of Spanje en NL sancties tegen dat land moeten instellen wegens het weigeren om die figuren al bij haar eigen grens te weren. Wat komt u in Marokko doen? Geen legitieme reden zoals werk, bezoek, of een toeristenvisum met borgsom, je komt er niet in. Als Marokko in staat is om een hek rond de hele bezette Westelijke Sahara te bouwen om Polisario buiten de deur te houden, maak dan je Berberse kat wijs dat ze zogenaamd niet in staat zijn een paar dolle Afrikanen tegen te houden.

Laat de Marokkaantje maar eens belasting betalen op import uit en export naar de EU of NL. Op alle geldstromen naar dat land. Laat er een reisverbod komen voor elke Marokkaan om hierheen te komen, en ook voor NL Marokkanen die daar op bezoek gaan zonder legitieme reden zoals ernstige ziekte of een sterfgeval. Doen ze dat toch, paspoort kwijt en je komt niet meer terug. Je hebt al een Marokkaans paspoort dus dat heeft dat voor ons ook eens een keer nut. Eens kijken hoe lang het duurt voor de regering van Marokko ineens wel in staat is haar grenzen te bewaken, net zoals ze al jaren efficiënt de Berbers marginaliseert. Als Marokkanen iets kunnen, is het wel ongewenst volk in elkaar rammen.

Wol | 28-07-18 | 23:04 | 8

Ik heb een hekel aan de meeste Marokkanen die ik ken of die ik tegenkom. Ik weet dat dat niet mag, maar toch is het zo. Kan ik niets aan doen. Ik vind het schijnheilige, nagemaakte , misselijke hufters.
Ik vind het ook jammer dat ik mijn nederlandse buurman wel mag uitschelden voor wat dan ook. Daar komt hooguit de rijdende rechter aan te pas. Zeg ik iets verkeerds tegen mijn buitenlandse buurman bedoel ik hetzelfde, maar ben ik een racist. Wordt ik wel eens een beetje moe van. Een lul is een lul ook al komt hij uit Timboektoe.

beau van rtl | 29-07-18 | 12:10

Berbaar is sowieso een lul trouwens, maar dat vindt bijna iedereen.

beau van rtl | 29-07-18 | 12:11

Berbaar | 28-07-18 | 23:34
Want ze zijn zo goed geïntegreerd dat ze alleen maar Nederlands spreken en geen woord Marokkaans-Arabisch of Berbers? Ze houden zich puur aan Nederlandse normen en waarden, passen totaal niet in de Marokkaanse cultuur en gaan dus ook vrijwel nooit naar Marokko op vakantie? Dan hebben ze ook geen last van zo'n maatregel.

Het gaat erom de Marokkaanse overheid onder druk te zetten en dat doe je o.a. door haar burgers te benadelen die dan gaan klagen in Rabat om er iets aan te doen. Bovendien, als je wéét dat het niet mag, tenzij je een gegrond excuus hebt, en je doet het toch, mag je dan niet gestraft worden? Net als het volk dat over dat hek klimt?

Las vandaag op Teletekst over een Sovjet-dissident schrijver die is overleden. Pakten ze ook gewoon zijn (enige) nationaliteit af. Bondgenoot Saoedi-Arabië doet dat ook nog steeds. Hebben ze bij Bin Laden kennelijk ook gedaan. Geen leuk gezelschap, maar het kan dus gewoon.

beau van rtl | 29-07-18 | 12:10
Schijnt wel dat ze daar iets groter zijn.

Wol | 29-07-18 | 15:49
▼ 5 antwoorden verborgen

Geef dat rottige stukje grond meteen aan Marokko en klaar is Kees. Ik dacht dat kolonialisme niet meer mocht van mevr. Simons? Wat moeten die Spanjaarden daar mee. En als we toch aan het risken zijn: geef Gibraltar aan de Spanjaarden terug, want ook dat kolonialisme mag niet van mevrouw Sylvana.

Turambar | 28-07-18 | 23:04

De huidige toestand in Afrika in twee woorden:
Paren en baren.

Jan Dribbel | 28-07-18 | 23:01 | 3

Van paren naar baren: gewoon de letter P op z’n kop zetten...

Berbarossa | 28-07-18 | 23:59
-weggejorist-
steekmug | 29-07-18 | 06:31
-weggejorist-
steekmug | 29-07-18 | 06:31

De laatste zin. Het blijft niet bij geweld om de EU binnen te komen. Geweld werkt voor ze.

grom | 28-07-18 | 23:00 | 1

Precies

pegaje | 28-07-18 | 23:02

Volgens Adjiedj Bakas in WNL opinimakers is de overbevolking in afrika een business model.
Nigeria is voor de helft islamitisch en de ander helft christelijk.
Voor iedere islamitische baby die geboren wordt geven de Saoedi-Arabië en de golfstaten 1000 dollar.
De christenen kunnen niet achterblijven en krijgen van de evangelicals ook 1000 dollar.
Dus fokken ze tegen elkaar op.
Luister vanaf 13 min 9 sec:
www.nporadio1.nl/wnl-opiniemakers/uit...

Kijkeensaan | 28-07-18 | 22:55 | 3

En jij gelooft Charlatan Bakas?

Cobarde | 28-07-18 | 23:14

Die badjas lult wel vaker uit zijn nek. Moet wel, om zijn boekies te verkopen.

Mark_D_NL | 28-07-18 | 23:32

@Cobarde | 28-07-18 | 23:14
@Mark_D_NL | 28-07-18 | 23:32
___
Geloven is een groot woord.
Maar het zou me niet verbazen als dit gebeurt.
Islamieten en christengekkies doen wel vaker gekke dingen.

Kijkeensaan | 28-07-18 | 23:48

Behalve non-virtuele grenzen dienen er ook virtuele grenzen opgetrokken te worden: al die Afro's kijken zich immers geil op hun mobieltjes; die moeten massaal gejamd worden en in plaats van geilmakers dienen er filmpjes met duidelijke info op die mobieltjes te worden afgespeeld, waardoor er minder gekkigheid in die koppies komt. Heel dit ellende verhaal wordt mede veroorzaakt door de virtueel bedrieglijke droomwereld op al die Afro-mobieltjes

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-07-18 | 22:51 | 5

Berbaar | 28-07-18 | 22:57
U benijdt die Afrikanen om hun geilheid?

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-07-18 | 23:15

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 28-07-18 | 23:15
Hoi debieltje!

Berbaar | 28-07-18 | 23:28

Wegens grenoverschrijdende minachting van medereaguurders wel of niet onder invloed van alcohol oprotten met deze lijn van comments Berbaar.

kaasfondue | 29-07-18 | 08:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Kent u die film World War Z?

Stoefke | 28-07-18 | 22:49 | 3

Vind Z-Nation er meer op lijken

miknic | 28-07-18 | 23:01

devil13 | 28-07-18 | 23:07
Komt behoorlijk overeen!

vluchtelingallergie | 29-07-18 | 00:28

Voor straf moeten ze naar europa waar ze een huis krijgen met Miele en uitkering.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 22:49

Overbevolking.

aartvantiemenvanjand | 28-07-18 | 22:44

“De EU ontmanteld zichzelf.

Het is de verwachting dat Afrika zich deze eeuw ontwikkeld”

Prima stuk, maar dit doet pijn aan de ogen.

Akiron | 28-07-18 | 22:44 | 5

Arikon doelt pp de 2 spelfouten.

`Samenvattend is het gunstig voor landen zoals Duitsland is dat de toestroom iets vertraagd aankomt`.

ik.zou.haar.doen | 28-07-18 | 22:52

Op

ik.zou.haar.doen | 28-07-18 | 22:53

Akiron. Lol, en er zelf 2 maken. Ik ben af.

ik.zou.haar.doen | 28-07-18 | 22:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoe deden dat onze Japanse (Bondgenoten) ook al weer, als er weer een golf ongenode gasten het strand op kwamen, maar wel geleerd volgens het boekje van onze Duitse oosterburen. Deze puinhoop geeft duidelijk weer de onmacht van onze ongekozen nietsnutten. De Europese bevolking slaapt nog steeds en wordt overruled door linkse gekkies die denken dat ze een rusthuis kunnen creëren voor de rest van de wereld. Deze gekkies en sneeuwvlokjes zijn de volgelingen van onze nieuwe Hitlers (Jesse Klaver, Wijnand Duyvendak en Co en bijbehorende tuig van slangensnijders, brandstichters, bommenleggers, enz, enz dit soort is trouwens wel koninklijk goedgekeurd, want Maxima kreeg van dit soort haar kennismaking over ons Nederlanders en wist gelijk dat wij niet bestaan, deze verantwoordelijkheid kun je niet overlaten aan Duitsers ) . Ooit wel eens afgevraagd wie dit gaat betalen, deze volgelingen van deze nieuw linkse idioterie, nou kindertjes die weer voor de zoveelste keer het "nieuwe zijn" graag willen uitvinden, nog even en jullie hebben geen nagel meer om op jullie reet te krabben vanwege de armoede. Blijf vooral jullie goeroes volgens en geloven in de grootst mogelijke onzin die deze rattenvangers uitkramen.

von Amsberg | 28-07-18 | 22:40 | 1

Hear hear!

prakkie | 28-07-18 | 22:51

De vraag is wie er nu beter van wordt als half Afrika hier het oude Europa naar de typhus helpt? De voormalige Oostbloklanden worden door de idioten die deze massamigratie toestaan weer in de invloedssfeer van Rusland gedreven, of ze nu willen of niet.

Eppo | 28-07-18 | 22:40 | 2

Beter onder de invloedssfeer van Rusland dan onder de knoet van de islam. Niet zo'n moeilijke keus.

Lupuslupus | 28-07-18 | 23:07

Nogmaals herhalen wat rmstock | 28-07-18 | 22:06 | schreef:
.
"Alan Stang’s Immutable Laws of Warfare : • Law One: If you don’t know you are in a war, you will lose. • Law Two: If you don’t know you are in a battle to the death, you will die."
.
Dit is ernstig, ... alleen weten te veel burgers het nog steeds niet.
Met dank aan de misleidende politici en de media.

Kijkeensaan | 28-07-18 | 22:38

Ceuta & Melilla zijn beide in Marokko (en aan de Middellandse Zee grenzende!) gelegen Spaanse EXclaves, dus géén enclaves. Slechts een enkel medium (Volkskrant, Het Laatste Nieuws) weet rekening te houden met dit gegeven...

Walliewal | 28-07-18 | 22:37 | 2

Nou spannend heur!

Berbaar | 28-07-18 | 22:46

Dan is het toch heel simpel om de migranten direct terug over het hek te zetten. Waarom zouden ze met geweld beloond worden ?

Trumme | 28-07-18 | 23:05

Vrouwen en kinderen eerst over de hekken, zou je denken.

Jan Dribbel | 28-07-18 | 22:35
-weggejorist-
Titje | 28-07-18 | 22:23 | 1

"A great civilization is not conquered from without, until it has destroyed itself from within." - Will Durant

En zie hier het Masterplan van de EUSSR!

Klassenfeind | 28-07-18 | 22:22

Ik liep vandaag naar de supermarkt in mijn blanke randstaddorp. Opeens zag ik een neger zitten op een bankje. Hij was zo'n enorme exoot. Niet alleen omdat hij een neger was. We hebben hier ook wel wat negers, maar die zijn anders. Deze man had een sinistere blik, heel onsympathiek. Echt onbekend voor mij, in mijn dorp. Hij zag er Somalisch uit en ik kreeg Black Hawk Down flash backs. Ik had niet het idee dat het de goede kant op ging. Maar zakelijk, feitelijk gezien heb ik gewoon niets te klagen in Blankstad. Ik ken problemen alleen van TV. Ik ken gevaren alleen van TV. Ik kan naar de stad vlakbij gaan, de niet-blanke stad en daar zie ik een moskee waar ik nare dingen over hoor en suffe figuren uit zie lopen. Ik vraag me af of ik de politie moet bellen de volgende keer dat ik hem weer op dat bankje zie zitten.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 22:21 | 4

Hihi de gedachtegang van een bange poeperT in 1 tegel.

Berbaar | 28-07-18 | 22:44

Weet je wat ie met die grote rode lippen kan doen?

HoerieHarry | 28-07-18 | 23:01

Das lief. Berbaar die de Sinistere Somalier bij hem thuis uitnodigt voor een kopje qatthee.

kaasfondue | 29-07-18 | 07:57
▼ 1 antwoord verborgen

Dit is wat Juncker zei.. Kleine stapjes, tot er geen weg terug is.

vmk | 28-07-18 | 22:21 | 3

Er is altijd een weg terug, het wordt alleen een steeds langere weg.

MogeWijEveOvergeve | 28-07-18 | 22:24

De weg terug gaat over heel veel stoffelijk overschotten

The2Amendment | 28-07-18 | 22:31

De weg terug zal pijnlijk zijn, vooral voor de sneeuwvlokjes...

Benesha | 28-07-18 | 23:00

Het is warm, regende vandaag wel gelukkig.
Laten we het niet zwaarder maken dan het al is,
Daarom een zomers plaatje voor iedereen, de interpretatie daarvan mag u zelf invullen.
www.youtube.com/watch?v=SVLr0bLYiIs

MogeWijEveOvergeve | 28-07-18 | 22:20 | 1

Is leuk, dank!

Berbaar | 28-07-18 | 22:41

Wijlen Khadaffie, van Libië, heeft hier jaren geleden veelvuldig voor gewaarschuwd.
Libië is inmiddels bevrijd. We came, we saw, he died.

Arachne | 28-07-18 | 22:17 | 1

Frankrijk was de bevrijder en Duitsland nodigde uit. Maar goed wij hebben Timmermans, Rutte en Verhofstadt. Die doen ook hun best!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 28-07-18 | 22:23

De overbevolking in Afrika is door ons zelf veroorzaakt.
Vaccineren en voedselhulp heeft de overbevolking in Afrika mogelijk gemaakt, in de tijd dat een gemiddelde Afrikaan alleen maar kinderen wilde voor zijn/haar(haar; vrouwen in Afrika hebben geen fuck in te brengen maar ik zet het er voor de vorm er toch maar even bij) oudedagsvoorziening. Vreemd eigenlijk, omdat Nederland een "kennisland" is en dit toch van te voren had kunnen voorspellen net zoals de bevolkingskrimp na de babyboomgeneratie.

MogeWijEveOvergeve | 28-07-18 | 22:08 | 9

@I.P standing up | 28-07-18 | 22:33
Als je de vraag kan stellen, kan je het antwoord ook vinden.
Geloof me, er gaat een nieuwe horizon voor je open.

MogeWijEveOvergeve | 28-07-18 | 22:41

Er was een paar jaar geleden een verdrietige neger uit een afrikaans land op TV die ons letterlijk smeekte om alsjeblieft te stoppen met die ontwikkelingshulp. Hij zei letterlijk:"stop hier alsjeblieft mee, want anders leren we nooit voor onszelf te zorgen!" En hij heeft gelijk.

prakkie | 28-07-18 | 22:57

Als ik het vroeger allemaal had geweten, had ik zeker geen zilverpapier mee naar school genomen, voor de kindertjes in Afrika.

watmagjenogwel | 29-07-18 | 03:42
▼ 6 antwoorden verborgen

genocide door import
kusjes khazaren + muppets

blabla9899 | 28-07-18 | 22:07 | 6

Echtwaar, gelooft u echt in dat kazaren verhaal?

salonsocialist | 28-07-18 | 22:39

@salonsocialist
vrij simpel, degene welke de geldpers in handen heeft, heeft alles in handen. maar mocht je het niet geloven, doe eens gek, tijd om ns n andere mening te lezen. kevin macdonald - culture of critique

blabla9899 | 28-07-18 | 22:50

@bla
Lees voor wat meer neutrale achtergrond informatie ook eens "Die Chasaren; historische Studie. Ein Nachlass" (Hugo Freiherr von Kutschera, 1909, archive.org )

Geschreven vóórdat het thema gekaapt is door samenzweringstheoretici en speciale belangengroepen, een absolute must-read voor iedereen die zich een onafhankelijke mening probeert te vormen.

Overigens, er zijn redenen dat de centrale banken privaat zijn; er zijn redenen voor het toestaan van samengestelde interest in het financiele systeem; er zijn redenen voor het bestaan van faillissementswetten die voorkomen dat investeerders meer verliezen dan hun inleg. Dat zijn in de regel niet degenen die slim gebruik maken van deze faciliteiten. Waarom zijn deze keuzes gemaakt en door wie? ;)

kindapaas | 29-07-18 | 05:03
▼ 3 antwoorden verborgen

The Bridge 2018 : "The Last Days of Sweden" De politie in Malmö staat stijf van de slaapmiddelen, drugs etc. en is kind aan huis bij de psycho doktoren. De Moslim gemeenschap kan niet ophouden met lachen, maar dat zie je in deze serie dus niet. Het grootste gevaar is om een dreiging niet te onderkennen. "Stang’s Immutable Laws of Warfare : • Law One: If you don’t know you are in a war, you will lose. • Law Two: If you don’t know you are in a battle to the death, you will die."

rmstock | 28-07-18 | 22:06

Zoveel gelukszoekers die ergens van moeten leven worden uitgebuit of verdwijnen in de criminaliteit.
Dat laatste is meestal een feit, want easy money en de straffen zijn laag.
Ooit komt de dag dat "opsporing verzocht" een eigen kanaal gaat krijgen of misschien wel afgeschaft wegens "discriminerende profilering".

I.P standing up | 28-07-18 | 22:05 | 1

I.P standing up | 28-07-18 | 22:05
"opsporing verzocht" een eigen kanaal gaat krijgen of misschien wel afgeschaft wegens "discriminerende profilering".
Afgeschaft wegens gebrek aan belangstelling.
Het werd zo'n saai programma.

watmagjenogwel | 29-07-18 | 03:38

Wat zouden onze voorouders hebben gedaan?

Schraapmaad | 28-07-18 | 22:04 | 3

En misschien een belangrijkere vraag, wat zouden ze er van vinden? Gevochten tot bloedend aan toe om hun nageslacht grenzen en harmonie te geven, en in 20 jaar een heel continent naar de tering geholpen. Dit land is stuk.

Schraapmaad | 28-07-18 | 22:09

Ik denk dat ze verbaasd zouden kijken hoe de handelswaar gratis aan boord kwam zonder zweep.

I.P standing up | 28-07-18 | 22:09
-weggejorist-
prakkie | 28-07-18 | 23:00

Het zijn de politici, die de EU burger verraden !!!
Het zijn niet de regels en wetten die bepalen wat er werkelijk gebeurt !
Daar mogen de politici zich niet achter verschuilen.
Waar zijn de daden van die overheid ????

nederburger | 28-07-18 | 22:03 | 4

Wat voor een realistische daden had U willen zien dan?

Berbaar | 28-07-18 | 23:12

@prakkie | 28-07-18 | 23:04
Wat moeten politici met gratis olie knul?
Doe eens niet zo hysterisch.

Berbaar | 28-07-18 | 23:13

@Berbaar | 28-07-18 | 23:13
Ehm... friet bakken?

Berbarossa | 29-07-18 | 00:11
▼ 1 antwoord verborgen

De oplossing is letterlijk DOODeenvoudig.
Gebruik 3 maanden lang verzekerd dodelijk geweld tegen deze invasieve soorten.... geef ze nooit meer uitkeringen en onderdak.... en ze zullen niet meer komen .

Oepsie1234 | 28-07-18 | 22:03 | 5

Die goldsammy begint dodelijk vermoeiend te worden. Doe er eens wat aan Joris.

pibasso | 28-07-18 | 23:42

pibasso | 28-07-18 | 23:42
Sluit ik me bij aan.

VeelTeSteil | 29-07-18 | 00:07

Joris, mijn dank is groot!

pibasso | 29-07-18 | 20:09
▼ 2 antwoorden verborgen

220. Op zonne-energie. Duurzaam en effectief. In combinatie met water. Vanuit zee, Dus drinkwater wordt niet gebruikt. Wel melden aan de energie-verdien-lobby.

Kamervraag | 28-07-18 | 22:03

Ik moet toch even denken over die bootjes en de term "opblazen".

artie | 28-07-18 | 22:02

Prima stukje Feynman. Maar hoe rijmt dit stukje met je eeuwige steun aan Puigdemont en de catalaanse separisten die deze "vluchtelingen" allemaal doodknuffelen en de EU omarmen...?

Jorgensen | 28-07-18 | 22:02 | 2

Dat begrijp ik dus ook niet, in mijn dorp woonde een moslimstel, zijn er niet meer, maar Spanje is fel tegen Putin, en voor gelukzoekers, ik kan het als nederlander niet begrijpen en zou het wel willen uitschreeuwen, wat doen jullie , waarom zo dom handelen. Ze zijn alleen voor Puidgemont omdat ze een Republica Catalunya willen, ze hangen al borden op dat ze dat zijn, worden weer weggehaald, maar een week later hangen er weer nieuwe, Hun strijd is gewoon tegen Madrid op dit moment.

gato | 29-07-18 | 08:39

Ik ben voorstander van zelfbeschikking van volkeren als ijkpunt voor democratie. Ook ben ik tegenstander van politiek rondpompen van geld. Of het nu van Noord naar Zuid binnen de EU is, of van Barcelona naar Madrid, het effect is altijd hetzelfde. De ene groep politici probeert de geldkraan verder open te draaien, de andere groep probeert de stroom te knijpen. Het geeft wij-zij denken, confrontaties en ieder plan dat de totale hoeveelheid geld of welvaart verbetert, raakt op de achtergrond. Uitwisseling van ideeën heeft ons vooruitgang gebracht, niet het rondrijden van geldwagens.

Feynman | 29-07-18 | 09:44

Afrikaanse landen de keuze geven: zelf hun inwoners bij zich houden, of wij regelen het met militaire middelen.

De Geus | 28-07-18 | 21:57 | 5

Vanbukkem, Mali is het stokpaardje van Bert Koenders, doe maar eens googlen. Misselijke man die Bert.

pibasso | 28-07-18 | 23:39

@Berbaar | 28-07-18 | 22:40

Dacht u dat wij dat niet kunnen?
Hoeveel apache zullen daarvoor nodig zijn? Hoeveel bodies om de stroom te stoppen?
Het is politieke onwil, niet onmogelijk.

MarcS | 29-07-18 | 00:05

Grensbewaking is veel eenvoudiger als er geen cadeaus bij grensoverschrijding beloofd worden en als afschrikwekkende effecten verzekerd zijn als je gepakt wordt

kaasfondue | 29-07-18 | 07:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Zag een paar beelden van dat onontwikkelde vullis. Schat zo'n 300 jaar gevangenis straf bij elkaar.

WayneGretzky*99* | 28-07-18 | 21:56

Misschien eens bellen met Putin: Hoe bouwden jullie vroeger ook alweer een IJzeren Gordijn?

Precies wat we nodig hebben.

Ichneumonidae | 28-07-18 | 21:53 | 2

Wat moeten we met een nieuw ijzeren gordijn? Als wij gewoon die door god gegeven natuurlijke barrière in de vorm van de Middellandse Zee eens wat beter zouden exploiteren, dan was er niks aan de hand.
En die Spaanse enclaves in noord Afrika, hee, die moeten we gewoon opgeven. Wat moet je er mee?!

VanBukkem | 28-07-18 | 22:15

Nee joh! Gewoon 1 keer een M-16 leegschieten op dat tuig. Houdt het vanzelf op. Een klein offer 'for the service of the good'.

WhiteShark | 29-07-18 | 00:15

Maar gelukkig krijgen we dit jaar nog hulp van Steve Bannon in onze strijd tegen de Soroiden. Dat gaat een mooi project worden, geen EU meer, maar nog steeds immigratie. Vervolgens kunnen de US en China met individuele landen verdragen afspreken en worden we hier via verdeel en heers gekoloniseerd.
Wanneer beseffen we ons hier nu eens dat de EEG een prima systeem was? Grenzen, geen afrikanisering, maar wel een handelsblok dat noch van de US noch van China onder de indruk is.

Pierrepoint | 28-07-18 | 21:49

Onder Franco zou Ceuta gewoon worden verdedigd en zou Podemos niet eens hebben bestaan. Europa is in verval.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 21:49 | 5

@Berbaar | 28-07-18 | 22:38

Dat zegt hij niet, dat is wat u leest of verdraait volksmennertje dat u er bent. Dat deed de propaganda meneer van AH ook, de boel verdraaien.

MarcS | 29-07-18 | 00:02

@Berbaar | 28-07-18 | 22:38
Op dit moment zou ik iemand van het kaliber Stalin, Franco, Mussolini of Adolfje een volledige carte blanche willen geven om deze compleet waanzinnige immigratie- annex invasieproblematiek binnen 48 uur naar een obscuur hoekje in onze geschiedenisboeken te verbannen. Ik ben ervan overtuigd dat alle vier bovengenoemde heren glansrijk zullen slagen voor deze nieuwe risk-opdracht.

Berbarossa | 29-07-18 | 00:28

Zeg dat nooit in Spanje, mensen zijn nog steeds niet over die ellende heen, zoveel doden er gevallen zijn, overal monumenten, zelfs in mijn dorp zijn er 7 man gewoon doodgeschoten, dus noem nooit zijn naam in Spanje.

gato | 29-07-18 | 08:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Tja, we hebben al Afrikaanse temperaturen. Logisch dat de bevolking zich hier dan erg thuis gaat voelen.
Onbegrijpelijk dat er niet gewoon 10 militairen volautomatisch het vuur hebben geopend. Slappe spaanse hap.

The2Amendment | 28-07-18 | 21:48 | 3

Als je ze zag raggen op hun eigen volk ten tijde van dat Catalonie referendum... niet te geloven...

WayneGretzky*99* | 28-07-18 | 21:58

Tja, ze mogen niets doen. En tegen de catalanen mocht dat wel. Opdracht vanuit de politiek, die al die apen heeft uitgenodigd om te komen.

prakkie | 28-07-18 | 23:09

Daarom is Cataluya zo boos op madrid. En er zitten nog steeds mensen gevangen .

gato | 29-07-18 | 08:45

Zei het al eerder, maar 't is gewoon oorlog met Afrika. Lijken me alle middelen toegestaan. Als hiervoor al gesuggereerd, hoogspanning, en als men via zee komt net zo behandelen als Somalische piraten, Russian style (die blazen ze gewoon het water uit).

Men kijkt maar weg en doet of die invasie van ongewenste, totaal kansloze vreemdelingen iets is wat we maar moeten accepteren, maar meer dan een totaal destructieve instelling is dat niet. Ga inderdaad maar eens wat Exocets gebruiken en met scherp schieten - moet je zien hoe snel het voorbij is.
No pasaran - hoe moeilijk is dat?

Ichneumonidae | 28-07-18 | 21:44 | 1

Het is oorlog met de EU.

lacucaracha | 28-07-18 | 22:24

Vriend Trump had wel raad geweten met die ongenode gasten. Die had al lang de navy naar de Middellandse Zee gedirigeerd.

VanBukkem | 28-07-18 | 21:42 | 8

@VanBukkem | 28-07-18 | 22:19
Houeensopmetfeiten daar kunnen ze niet tegen.
Ouders kinderen gescheiden? Obama, Trump kost het op zodra hij ervan weet. De $^^&%$# racistische klootzak.

MarcS | 29-07-18 | 00:00

Het hekje van Clinton sprong iedere Mexicaan overheen. Sinds februari is men al begonnen met een serieus hekwerk plaatsen. Dankzij Trump die tot op heden iedere belofte nakomt. Werkelijk ongekend voor een politicus.

Rest In Privacy | 29-07-18 | 02:39

@MarcS | 29-07-18 | 00:00 :

Ga je roes eens uitslapen zatlap.

Rest In Privacy | 29-07-18 | 02:40
▼ 5 antwoorden verborgen

In plaats van landen in die regio geld te geven om migranten op te vangen of terug te nemen, zou Nederland en andere landen subiet alle honderden miljoenen euro's subsidie naar deze landen moeten stopzetten. Dan komen er heel snel duidelijke afspraken waar die landen zich aan gaan houden.
Het is van de zotte dat landen als Marokko weigeren uitgeprocedeerden terug te nemen

Olleke | 28-07-18 | 21:40 | 4

Alles draait om geld. De NGO's, de mensen smokkelaars, de COA's, de veerponten vanaf Libië, de shithole countries. Alles.
Raak ze waar het pijn doet, in de portemonnee en zelfs de koning van Marokko doet een 360

Olleke | 28-07-18 | 21:54

Deventer... die muur staat er al jaren !!
Niet zo veel npo kijken !

joppo0 | 28-07-18 | 21:55

@Olleke | 28-07-18 | 21:54
Absoluut, het is een kinderlijk eenvoudig abc’tje. Maar helaas, we zijn ingesloten door een volledig gedegeneerd zootje babyboomers en millenials, en die zijn door effectieve propaganda verworden tot wezens waarvoor de typering zombie nog te flatteus zou zijn. Idiocratie in zijn volle glorie.

Berbarossa | 29-07-18 | 00:43
▼ 1 antwoord verborgen

Toen GS enkele dagen geleden een blogpost wijdde aan de nieuwe Ceuta-invasie, schreef ik dit om tenminste iets van mijn woede en volstrekte onbegrip over deze gebeurtenis kwijt te kunnen:

'Een verse lading beesten, klaar om in Europa te komen parasiteren, intimideren, zieken, roven, mishandelen, verkrachten. Waarom, waarom wordt het vuur niet geopend? Waarom staat daar een omheining wanneer deze toch niets te betekenen heeft? En wie denkt er nog dat die grensbewakers een grens bewaken, terwijl die bewakers zelf heel goed weten dat ze niets werkelijk effectiefs en afschrikkends mogen en kunnen ondernemen om die 'grens' te verdedigen? Wie treedt er eindelijk met geweld op tegen deze waanzin?'

Nu lees ik het stuk van Feynman en denk alleen nog maar: stop met de nutteloze discussie, stop met het eindeloze nepvergaderen, met het pseudo-empathische gezever over de zielige Afrikaantjes, het gedram over koloniale erfschuld. Stop met alle holle frasen over 'oplossingen'. Er is maar één ding dat de Zuid-Europese regeringen te doen staat.
Ga over tot verdediging van Europa tegen dit volk, dat al geweldpleger en dus crimineel is bij poging tot binnenkomst. Ga over tot bescherming van de Europeanen - niet volgende week, niet morgenochtend, maar nu. Gebruik het geweldsmonopolie dat de natiestaten hebben. Open bij de eerstvolgende bestorming het vuur tegen de invasoren die uit hun negorijen niets anders dan rotzooi meebrengen. Stel met geweld een voorbeeld. Dat is namelijk het enige wat deze agressoren begrijpen: geweld.
Zuid-Europese landen, lap de EU, VN en de hele werelddeugkliek aan uw soldatenlaars, laat militairen hun positie innemen, zorg voor dagen munitievoorraad en ga tot actie over - als uw veiligheid, uw cultuur, uw land u lief is.

De Vrijlansier | 28-07-18 | 21:39 | 6
-weggejorist-
goldsammy | 28-07-18 | 23:17

goldsammy | 28-07-18 | 23:17
U heeft wel weg van Pechtold met die opmerking... Maar er zit een forse kras in uw plaat.

Ommezwaai | 29-07-18 | 00:12

Dat is geen kras, dat is de hele plaat. En meer is er ook niet over te zeggen, helaas. Verder uitstekend stuk van vrijlanselier.

Degrelle | 29-07-18 | 01:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Vluchtelingen? Waar zijn dan de kinderen, vrouwen en bejaarden?
Ik zie alleen maar jonge sterke mannen die hierheen komen, alleen maar!!
En hoe komen ze in godsnaam aan een vlammenwerper en ongebluste kalk?
Er moet echt meer gebeuren om deze stroom tegen te houden, genoeg is écht genoeg!

dubbelicious | 28-07-18 | 21:37 | 4

dubbelicious | 28-07-18 | 21:37
Ja maar wij hebben ook ongeblustekalk. Het lult, zeurt en ettert er lustig op los. Gelukkig is het geen linksgekkie maar slechts een rechtskneus. Dat laatste soort is van ons immers.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 28-07-18 | 22:16

Alweer enkel jonge mannen, dus moslim-soldaten. Yep, een nieuwe fase in de deal van de EU met de moslims.

prakkie | 28-07-18 | 23:13

Allemaal soldaten voor het nieuwe Europese leger, als oom Donald ons niet meer helpt met het enige echt sterke leger. Zo simpel is het.

pibasso | 28-07-18 | 23:34
▼ 1 antwoord verborgen

Voortreffelijke column, Feynman. Je zegt zelfs heel gedetailleerd precies zoals het is. Hadden wij maar een premier als Geert Wilders die hekken om het land zet, net zoals Urban in Hongarije heeft gedaan, of eventueel een zeer strenge controle.

Maar nee hoor. Wilders is verguisd en Nederland blijft gewoon vrolijk de Sociale Dienst van de hele wereld, zoals Hans Janmaat in de jaren tachtig al zei. Met name van Afrika en Turkije heden ten dage. Over vijftig jaar is de Nederlandse bevolking volledig lichtgekleurd of zwart.

De EU, Rutte, Pechtold, de zichzelf benoemde linkse elite, idioten als We Are Here, GroenLinks, Volkskrant, NRC, PvdA... Zij hebben de burgeroorlog geïmporteerd. In mijn ogen zijn zij allemaal oorlogsmisdadigers. Dank voor uw aandacht.

hoogstetijd | 28-07-18 | 21:37

We zijn onze landen al kwijt geraakt, het is niet meer te keren, dankzij de land(en)verraders in Brussel. Ik hoop dat de politie en grensbewakers eens onze landen gaan verdedigen en dat de resp. regeringen noodverordeningen gaan uitvaardigen......... zal wel ijdele
hoop zijn....

klaar-is-kees | 28-07-18 | 21:36

De EU heeft dit aan zichzelf te danken door van het grondgebied een soort finishlijn te maken die je allerlei rechten en beschermingen geeft zodra je de finishlijn gepasseerd bent ongeacht de manier waarop. Daarom dat over prikkeldraadhekken klimmen, verstoppen in vrachtwagens en tochten in gammele bootjes überhaupt wordt geprobeerd. De EU leiders en de illegalen spelen verstoppertje; met EU grondgebied als buut.

bifferman | 28-07-18 | 21:35 | 3

Ik vind het wel een mooie vergelijking, dank!

Berbaar | 28-07-18 | 21:39

@ berber: Hij heeft het speciaal voor jou in kleutertaal geschreven anders ben je al weg na het eerste woordje De...

WayneGretzky*99* | 28-07-18 | 22:00

Dit en helemaal dom om die finishlijn dan in een ander continent te leggen waardoor oversteek niet eens nodig is. Waarom is dit uberhaupt nog van Spanje?

Martinspire | 30-07-18 | 00:53

Het kan niet anders of dit is bewust beleid van de EU.
Iets anders kan het niet zijn.
Dit moet tot een welbewust gekozen catastrofe leiden.

Bolder | 28-07-18 | 21:35 | 4

De arbeidsmarkt wordt niet overspoeld. Ze gaan voor de uitkering en leveren geen enkele bijdrage aan onze maatschappij.

Leffe Blonde | 28-07-18 | 23:05

Het is idd bewuste politiek om de vervelende blanke Europeanen kalt te stellen. Een EU dictatuur vestigt zich makkelijker als de Europeanen hun handen vol hebben met deze horden wilden en smeken om redding. Ordo ab chao. Dat leren al onze politici en zeker de hoge piefen van de EU in hun loges. En vergeet het maar dat het om de goedkope arbeidskrachten gaat. Dan importeerde men wel horden Aziaten. Ooit eens in Afrika geweest? Iedere job die hier door 1 man wordt gedaan wordt ginder door 5 à 10 gedaan.

Benesha | 28-07-18 | 23:12

Wat Benesha | 28-07-18 | 23:12 zegt klopt. Het is bewust zo georganiseerd. In ruil voor deze hordes krijgt de EU miljarden barrels gratis olie als dank voor het verspreiden van de pislam. Dat het volk hieronder lijdt, boeit hun geen zak. En NIMBY rutte houdt zijn eigen wijk blank zoals we nu weten.

prakkie | 28-07-18 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

Onwil. Een paar zwaarbewapende militairen die er geen moeite hebben de grens te beschermen en het probleem is opgelost. Desnoods eerst met rubber en daarna met scherp.

Dutch_Holland | 28-07-18 | 21:33 | 1

gelijk met scherp om alle discussie te vermijden....

klaar-is-kees | 28-07-18 | 21:37

Uh Feynman, klein feitje de havens van Italië zijn helemaal niet meer gesloten.

Berbaar | 28-07-18 | 21:31 | 6

MarcS | 28-07-18 | 23:56 en Berbaar | 28-07-18 | 21:31
Hier kunnen jullie live een schip zien met 40 migranten aan boord voor de kust van Tunesië, waarvoor de havens in Tunesië, Malta, Frankrijk en Italië gesloten zijn.
www.marinetraffic.com/en/ais/details/... Dit is geeneens een rogue NGO schip.

Feynman | 29-07-18 | 09:52

@Feynman, notabene een schip uit Tunesie die voor anker ligt bij Tunesie! Natuurlijk wil dat lllegale tuig niet van boord, ze willen gratis geld en dat krijgen ze niet in Tunesie...

ZwarteDag | 29-07-18 | 13:30

Feynman | 29-07-18 | 09:52 Wel vreemd dat je hier niets over leest op het Nederlandse "nieuws"

ditotje | 29-07-18 | 15:19
▼ 3 antwoorden verborgen

Vroeger, ten tijden van het ijzeren gordijn wisten we allemaal dat degene die probeerde de oversteek te wagen, mogelijk neergeschoten werd.. zou er nu een zo’n Heras held uit het hek geknald worden dan beeft en siddert half West Europa en spreekt iedereen er grote schande van..

havannahapper | 28-07-18 | 21:30 | 1

En die situatie heeft de vrije wereld zo'n 50 jaar geaccepteerd.

Arachne | 28-07-18 | 21:52

De EU houdt onze handen op de rug, zodat we alleen kunnen toekijken hoe onze cultuur vernietigd wordt.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 21:30 | 1

Fuck onze cultuur! Hoe meer ik daar over denk, hoe meer ik denk dat die niet bestaat.
Onze veiligheid e voorspoed is in gevaar.

MarcS | 28-07-18 | 23:54

Het enige wat echt gaat helpen, is het bewaken van de buitengrenzen. Niet het "bewaken" zoals het nu al jaren is opgevat: dobbernegers oppikken en richting de EU - Italië, maar die doet niet meer mee; en Spanje - ferry-en, of ze vanuit Griekenland helemaal naar Duitsland laten wandelen - Hongarije doet niet meer mee - nee, zorgen dat ze de EU niet binnenkomen. Dat betekent: ze terugvaren naar de Afrikaanse kust en zorgen dat ze Griekenland niet binnenkomen vanuit Turkije.

En Ceuta en Melilla? Twee grote hekken: één met razorwire etc, en daarachter, met grote waarschuwingsborden, een hek onder 20.000 volt. Die hordes klaplopers moeten geweerd worden, hoe dan ook.

Dr_Johnson | 28-07-18 | 21:29 | 7

Interessant artikel, Berbaar, maar je hebt me nog niet helemaal overtuigd. Kennelijk kunnen hekklimmers daar blijven tot ze 18 zijn:

"... are now stuck in limbo in this tiny enclave of Spain in North Africa until they turn 18."

maar wat er daarna gebeurt, daarover zwijgt het artikel, en daar gaat het mij nou juist om: worden ze dan uitgezet naar Marokko? Of naar een ander Afrikaans land (waar ze vandaan zijn gekomen)? Of mogen ze toch op een of andere manier blijven, worden ze "gelegaliseerd" en kunnen dan verder Europa intrekken? (Mauro mocht destijds ook blijven tot hij 18 werd; daarna zou hij terug moeten naar Ghana, of Angola, ik weet niet meer; maar toen werd er weer een uitweg verzonnen waardoor hij toch kon blijven).

".... often try to escape as stowaways on the daily ferry to Málaga"

Dus dat is wat ze vervolgens proberen. Nou weet ik niet hoe vaak dat lukt, en het doet me een beetje denken aan de jungle van Calais, waar ook lieden proberen als verstekeling aan boord van vrachtwagens naar de UK te komen; nou lukt dat niet heel vaak, maar de "aanzuigende werking" bestaat wel degelijk.

Nogmaals, ik weet te weinig van de situatie in die encalves af, maar jouw artikel geeft toch ook niet echt de antwoorden, ben ik bang

Dr_Johnson | 28-07-18 | 22:53
-weggejorist-
goldsammy | 28-07-18 | 23:16
▼ 4 antwoorden verborgen

Waarom mag spanje wel enclaves in Afrika hebben, en mag Gibraltar niet bij het UK blijven ??

Winston1 | 28-07-18 | 21:29 | 1

Dat komt omdat Ceuta een Melilla al Spaans waren voordat Marokko bestond. Gibraltar is door de Nederlanders en Engelsen op de Spanjaarden veroverd. Je kan niet iets teruggeven aan een land dat niet bestond op het moment dat jij iets al in bezit had.

Mokum Kosher | 28-07-18 | 23:18

Die bestorming lijkt mij ook een heel klein beetje te maken hebben met de ligging van Ceuta. Beetje zoals the Wall out Game of Thrones.

Ggroengras | 28-07-18 | 21:28

Gelukkig stijgt de zeespiegel.

VanBukkem | 28-07-18 | 21:27 | 1

En zijn er al witte haaien in de Mediterranee gesignaleerd.

Pelforth | 28-07-18 | 22:42

Wat ik niet begrijp, je kan ze toch oppakken en met dezelfde rotgang weer over dat hek flikkeren? Gewoon even zorgen dat er geen camera's bij zijn.

Balletje Mayo | 28-07-18 | 21:27 | 5
-weggejorist en opgerot-
goldsammy | 28-07-18 | 23:16

goldsammy | 28-07-18 | 23:16
Herhalio.

VeelTeSteil | 29-07-18 | 00:03
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik dacht altijd dat Nederland het meest halfzachte land van Europa was, maar Zweden en Spanje zijn nog een stuk erger. Eerst die boot vol dobbernegers binnenhalen, toen dit in Ceuta en gisteren kwam er midden op de dag, in alle openheid een grote rubberboot met negers uit Marokko op het Zuid-Spaanse strand aan. Allemaal niet voor de eerste keer, maar je hoort niets over noodverordeningen of felle debatten in het Spaanse parlement. Compleet geschift zijn ze daar.

JvanDeventer | 28-07-18 | 21:25 | 3

Maar ze deugen wel!

vmk | 28-07-18 | 21:26

je moet kijken wie hun dat volk laten binnen halen,,
de EU betaald landen zoals Spanje 6000 Euro per persoon.
En laat net de EU aangestuurd worden door globalisten en multinationals die hier straks veel geld mee gaan verdienen, want u bent te duur geworden. zoek ERT EU.
www.google.nl/search?rlz=1C1AVNG_enNL...

Rene046 | 29-07-18 | 03:20

Duh! Lekker deugen en vervolgens de dobbernegers doorsturen naar het noorden want daar krijg je gratis geld, huis en een miele! Kwestie van tijd voordat Frankrijk ook de grenzen met spanje sluit en dan is het deugen plotseling niet leuk meer en worden ze niet meer toegelaten (zie italie),

ZwarteDag | 29-07-18 | 13:19

Zonder harde maatregelen kom je er.nooit.meer.van.af.

ditotje | 28-07-18 | 21:23

Het is blijkbaar alleen gevaarlijk voor jongetjes van een jaar of 18 in die landen aan de foto te zien.
De rest van de bevolking heeft blijkbaar geen last van 'het gevaar' waarvoor ze 'vluchten'.

HoerieHarry | 28-07-18 | 21:17 | 1

Indd

EA 827 | 30-07-18 | 09:07

Kunnen die Russen niet hun Z-virus loslaten in Afrikanie ?

vmk | 28-07-18 | 21:15 | 1

Dat is bijna no-time verspreid over de rest van de aarde, tenzij je het genetisch afstemt op de target. Er is echter geen enkele garantie dat het virus zich niet aanpast en de rest van aarde eveneens uitroeit...

ZwarteDag | 29-07-18 | 13:17

Zou dat hek van schrikdraad voorzien met een iets hoger voltage dan in de wei. Misschien ook maar een gracht graven met Piranhas er in. Of ga ik nu te ver?

Neelix99 | 28-07-18 | 21:14 | 6

Die hekken zijn vlijmscherp, NATO scheermes prikkeldraad, met kleine scherpe mesjes ipv stekels. Denk je echt dat 24V (schrikdraad) of van mijn part 110V ze gaat tegenhouden? Handschoenen en beschermende kleding en huppetee.

bergsbeklimmer | 29-07-18 | 05:51

@bergsbeklimmer
Ik dacht meer aan 150 Kvolt, daar hoef je niet met een rubberen handschoen in de buurt te komen, daar slaan de vlammen al over zodra je er een meter vandaan staat.

Eddy Spagetty | 29-07-18 | 08:45

@eddy, 150KV is hoogspanning, op die hoogte slaat dat door naar de bodem. Schrikdraad heeft een maximale spanning van 10KV, maar wel een heel lage stroom om het niet dodelijk te maken. Hoeft ook niet, schrikdraad zorgt voor een verstijving van de spieren zodat je dat hek niet meer kunt overklimmen.
Mocht dat wel lukken, dan zorgen landmijnen en automatische schietinstallaties er wel voor dat je niet verder komt. Duitsers zijn meester in het maken van dergelijke barrieres, uit een KZ zijn maar bar weinig mensen ontsnapt..

ZwarteDag | 29-07-18 | 13:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Als consequent al die boten teruggesleept waren, vanaf boot 1 ,dan was er helemaal niks aan de hand geweest
Europa gaat ten onder aan zijn eigen verdeeldheid, besluiteloosheid en zwakheid. Stinkende wonden zullen ontstaan. Feitelijk is het al te laat.

du Roi Soleil | 28-07-18 | 21:12

Gewoon met scherp van die hek afschieten, lijkt me niet zo moeilijk.

Free will | 28-07-18 | 21:12 | 3
-weggejorist-
goldsammy | 28-07-18 | 23:15

die hek? Deze is wel heel erg....
Daarnaast niet helemaal oneens met uw reactie, dit heeft meer weg van een geweldadige invasie. Schieten lijkt me ietwat veel, maar stroom schijnt ook te helpen...
En mensen uitzetten ook. Verban ze naar een onbewoond eiland als het eigen land ze niet terug neemt.

Smeerzalf | 29-07-18 | 00:01

Waarom neemt de EU geen maatregelen als het eigen land ze niet terugneemt? Volledige blokkade: geen visa meer, geen handel meer, geen financiele transacties meer.

Neem een landje als Marokko. Het lijkt wel heel groot op de kaart, maar de totale economie is net zo groot als die van de provincie Braband. Als de EU vandaag sancties oplegt dan komen ze morgen smeken om asjeblieft weer mee te mogen doen.

Maar ja, de EU wil dit juist zo vreselijk graag, he...

Opslag Medium | 29-07-18 | 09:05

Als ik m'n paspoort niet kan laten zien krijg ik een boete..

merel veld | 28-07-18 | 21:11 | 1

U deugt! ;)

Rest In Privacy | 28-07-18 | 22:45

Er is helemaal geen probleem het is een kwestie van willen. En de EU bonzen willen niet. Er was ons toenemende welvaart en eeuwigdurende vrede beloofd en men is alleen maar bezig met het strippen van mensen en daarmee toekomst en ontplooingsmogelijkheden van compleet willekeurige landen.

In 2020 bestaat Duitsland 150 jaar en het is nu al de 3e keer dat ze proberen om Europa naar de klote te helpen. Misschien is het een keer genoeg.

netniet | 28-07-18 | 21:10 | 3

Is het dan het afschaffen van Duitsland en haar inwoners niet de ultieme maatregel tegen dit probleem. Zodra de Duitsers niet zijn, zijn alle problemen opgelost.

Arachne | 28-07-18 | 21:49

De Moffen zijn inderdaad wederom het probleem. Het zijn de Moffen die het beleid maken in Brussel. Het sijn de moffen met hun ziekelijke collectieve schuldgevoel en zelfhaat. En het zijn de Moffen die graag niet doen of ze deugen, maar ondertussen weer heel Europa proberen te onderwerpen. Met die gekke heks van een Merkel net haar geretardeerde wirschaffenes.

kempenaer | 28-07-18 | 22:52

Edit:
sijn = zijn
niet = net
net = met

kempenaer | 28-07-18 | 22:54

Vlammenwerpers?
Het lijkt godsamme op Mad Max zonder auto's.

HoerieHarry | 28-07-18 | 21:07 | 3

En ballen met stront en ongebluste kalk, 22 politie agenten gewond, waarom geen hoogspanning op het hek ?

Eddy Spagetty | 28-07-18 | 21:31

De EU is te humaan Eddy, en dat weet dat volk.

HoerieHarry | 28-07-18 | 21:35

Heeft niets met humaniteit te maken, alles met beleid. George Soros en de eurocraten in Brussel hebben miljoenen Afrikaanse en/of islamitische immigranten nodig om de homogeniteit van de natiestaten mee te ondermijnen. De enige manier om de EU door de strotten van de Europeanen te kunnen blijven duwen. Die Afrikanen en moslims integreren en assimileren namelijk nauwelijks tot niet en kosten alleen geld en voegen geen enkele waarde toe.

kempenaer | 28-07-18 | 22:50

Hé, een muur aan de zuidgrens. En dan maar klagen in Europa wanneer The Donald er ook eentje wil. Verder: mensen die je land ongevraagd binnenkomen, gewoon direct uitzetten ZONDER rechtsbijstand en tientallen beroepsprocedures.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 21:03 | 1

MemeMagieIsEcht | 28-07-18 | 21:03
100% eens.

toetssteen | 28-07-18 | 22:34

Dacht in eerste instantie in de bovenste foto een zwerm vleermuizen te zien zeg.

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 21:02 | 4

@ Eddy Spagetty

Kijk eens de film "World war Z", dan wordt alles duidelijk...

eerstneukendanpraten | 28-07-18 | 23:09

@eerstneukendanpraten |

Was ook mijn eerste gedachte......

goldsammy | 28-07-18 | 23:13
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl