achtergrond

Geenstijl

Oost-Europeanen pakken helemaal geen banen af zo blijkt uit een superobjectief onderzoek

Hallo alle zeiksnoeten die zeuren over zo'n Polenhotel!

Die Polen zijn anders hartstikke handig, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek 'hela hola Polen zijn hartstikke handig en daarnaast ook fijne kerels' uitgevoerd in opdracht van de superobjectieve en geheel belangeloze Algemene Bond Uitzendondernemingen die er ab-so-luut geen baat bij heeft dat Polen en andere Oost-Europeaanse arbeiders worden neergezet als hartstikke handige lui alsmede fijne kerels. Polen zijn gewoon onmisbaar, dus we willen niks meer horen over dat banen inpikken. Ze werken hard. Ze pakken geen gratiesj geld aan. Ze kopen lekker veel bier. En ze rijden mensen dood. Maar ja, kleinigheidjes blijf je houden.

Syp '▲' Wokia

Arbeidsmigranten zijn al sinds mensenheugenis onmisbaar voor uitzendbureaus die leven van arbeidsmigranten die ze uit het buitenland halen. Daarom bestellen die uitzendbureaus van tijd tot tijd rapporten waarin staat dat die arbeidsmigranten voor heel NL onmisbaar zijn.

Jean Wanningen
Jean Wanningen
@trias_politica

’Migrant is onmisbaar’ telegraaf.nl/t/2152099/ Aldus een rapport in opdracht van (niet geheel belangenloze) uitzendkoepel ABU. c.c. @demo_demo_nl Bovendien: Zijn alle kosten wel meegenomen?

197
Reply

Weet je misschien ook. Hoe komt het dat de Amerikanen wel op de maan kunnen komen en Silicon Valley kunnen uitvinden maar nog steeds geen apparaat hebben om tomaten te plukken? Of zijn de illegale Latino's te goedkoop?

Matt Steinglass, quitting this fascist platform
Matt Steinglass, quitting this fascist platform
@mattsteinglass

Trouwens, je hebt misschien gemerkt dat de werkloosheidsniveau in VS tot 3.9% gedaald is. Waarom zouden Amerikanen tomaten leren plukken?

9
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Poolse premier stelt alleen maar vragen

vragen als WAAROM IS WEST-EUROPA EEN ETNOCULTUREEL, RECHTSORDELIJK KRUITVAT en Polen niet stem op ons

@Spartacus | 08-09-23 | 18:00 | 155 reacties

Novum: Polen doneert vier MiG 29s aan Oekraïne

Polen is hiermee het eerste NAVO-land dat overgaat tot de levering van straaljagers.

@Spartacus | 16-03-23 | 17:30 | 162 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.