achtergrond

Geenstijl

Poeh hee-alert: ongelooflijk domme moraliserende zeikcolumn van Tommy Wieringa

Wieuw wieuw wieuw moralistisch opgeheven vingertje alarm! De column van Tommy Wieringa is een dom kutstuk.

Tommy betaalde voor een vliegticket naar Porto 237 euro (haha sukkel) en dat moet volgens hem veel meer zijn, want het klimaat gaat eraan, de trein is geen goed alternatief, vlees is ook te duur en zijn kinderen van 6 en 8 zijn 'uit zichzelf' op weg om vegetariër te worden. Einde column.

Nou Tommy, bedankt dat jij allemaal zo goed weet wat er moet gebeuren en dat het voor jou geen ene zak uitmaakt of vliegtickets nou 80, 237 of 1000 euro kosten. Zakenmannetjes en kijk-mij-eens-goed-voor-de-wereld-zijn-mannetjes als Tommy Wieringa blijven toch wel vliegen, omdat ze bakken poet op de bank hebben staan - alleen Henk en Ingrid zijn de pineut maar die verdienen het ook niet om op vakantie te gaan want zij boeken tickets bij prijsvechters en dat zijn de grootste uitbuiters van de planeet. En waar halen Henk en Ingrid het gore lef vandaan een biefstuk met slechts 1 ster van het Beter Leven Keurmerk te kopen? Hebben ze soms geen hart in hun rotte lijven? Ze kunnen godverdomme toch wel even vijftig procent meer betalen voor een lap vlees? En waarom kopen ze eigenlijk die goedkope eieren en niet die dure vrije uitloop kippie plus-troep?

Dat komt omdat het voor jou makkelijk lullen is, Tommy. Sommige mensen staan met een bezwete kop in de rij van de Aldi te hopen dat er genoeg saldo op de rekening staat. Andere mensen staan bij de Marqt die mensen van de Aldi te veroordelen dat ze niet bewust genoeg bezig zijn. Die mensen kopen met hun stomme kop een vliegticket van 237 euro, tikken dan nog even een laf moraliserend columnpje over belachelijk lage vliegprijzen, kopen uiteraard een schone Tesla in plaats van een vervuilende Toyota Corolla uit 1998, flikkeren een ontzettend milieubewuste wagyu-biefstuk van vijftien euro in de pan en gaan zich zelfgenoegzaam over hun eigenste kale bolletje aaien onder hun waterbesparende regendouche van tienduizend piek. Maar die Henk en Ingrid, die klootzakken moeten aangepakt worden.

Fuck you Tommy. Laat deze lege zedenprekerij gewoon over aan Bert Wagendorp. Jij kan veel beter.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.