achtergrond

Geenstijl

Vrijwilligers gevraagd! Wie helpt ons om 300.000 handtekeningen op te halen voor het referendum?

Het portaal is geopend! Op actie.hartvoordemocratie.nl kunnen vrijwilligers zich aanmelden om GeenPeil te helpen met de campagne Hart voor Democratie om vanaf 4 mei 300.000 handtekeningen voor een donorwet-referendum binnen te halen.

Leuk dat we digitaal die handtekeningen mogen ophalen, maar democratie is nog altijd een analoog ding, voor op het plein en in de stad. Bovendien gaan we het zonder hulp niet redden want hoe makkelijk die eerste 10.000 krabbels ook binnen kwamen, driehonderdduizend is echt. heel. veel. Daarom hebben we nu een site geopend waarop je jezelf kan aanmelden om te helpen. Actie.hartvoordemocratie.nl is bedoeld om praktische campagne-plannen te maken of aan te melden en als “dating-site” om vrijwilligers te koppelen. Ook zorgen we er binnenkort voor dat je foldermateriaal en campagne-kleding kunt bestellen om huis aan huis te bezorgen, of om mee de straat op te gaan. De race om 300.000 krabbels begint officieel op 4 mei, dus 5 mei lijkt ons een perfecte dag om de democratie weer eens te gaan bevrijden!

Je hoeft geen donorcodicil op zak te hebben om binnen te mogen op actie.hartvoordemocratie,nl, maar we vragen je wel om je echte (voor)naam op te geven, evenals een geldig mailadres (voor verificatie) plus de vier cijfers van je postcode, want dat is handig voor de planning van lokale campagne-activiteiten. Overige info is optioneel. Geboren leiders kunnen ook een coördinatorfunctie krijgen. Vragen? Stel ze via de app of aan Vrijwilligers-Eindbaas Alpie.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.