achtergrond

Geenstijl

BREEK HET PENSIOENKARTEL. Stempt allen Lijst voor Onafhankelijk Pensioentoezicht

Allemaal opletten svp en niet in slaap vallen wegens ach pensioen kan het schelen het zal mijn tijd wel duren tegen die tijd is al het geld op. Dit is de belangrijkste pollfuck van het seizoen.

We willen namelijk een poll gaan fucken maar dan serieus want dit gaat ergens over en u moet echt op LvOP stemmen bij de toezichthoudersverkiezingen van pensioenfonds ABP. Dat is met 1,9 miljoen stemgerechtigde leden ons grootste pensioenfonds dus als u er zelf niet bij zit, stuur dit topic dan even door naar alle ambtenaren/leraren/andere types die bij het ABP zitten en nog niet met pensioen zijn. Wij snappen de finesses niet helemaal, maar bij Das Kapital doen ze dat wel en die leggen ons uit dat het ABP op dit moment door incompetente vakbondslui wordt bestuurd waardoor er van alles verkeerd gaat. Zo moeten jonge ambtenaren 1000 euro per jaar betalen voor het vroegpensioen van hun oudere collega's. DAT IS NIET EERLIJK en als de Tele er vragen over stelt lult het ABP eromheen. En de toezichthouder DOET NIETS. 

Dat komt omdat van die 1.900.000 leden maar 85.000 mensen (= 4,5%) gaan stemmen bij de toezichthoudersverkiezing. Dat zijn dan toevallig allemaal brave vakbondsleden die zo samen een PENSIOENKARTEL vormen. DAT MOET DUS ANDERS. U kunt daar wat aan doen, door op de Lijst voor Onafhankelijk Pensioentoezicht te stemmen. Daar staan allemaal slimme economen op (en Arie Boekestijn, kunt u nagaan, GS endorset Boekestijn, hoe kut moeten die anderen wel niet zijn), die gaan zorgen voor, de naam zegt het al, onafhankelijk toezicht op de pensioenen. Dus fuck de FNV en STEM HIERRR op LvOP. U HEEFT NOG TOT 30 APRIL. Slogan: 

BREEK HET PENSIOENKARTEL IN TWEE, STEM EL VEE OO PEE!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.