achtergrond

Geenstijl

Marie-Antoinette Barth. Kop eens een revolutie

De Marleen Barth-soap, we rollen even doorrrrrrrr met tuintegels lichten. Vandaag opwarmertje van het nieuws van gister in de Televaag dat het powerkoppel van gewetenloze parasieten dus ook nog eens in de ambtswoning blijft wonen voor een huurbedragje van 1400 eypo per maand en dat ze dat dus ook nog eens omlaag wilden lullen naar 1000. Toch om ziek van te worden? De ambtswoning van Wassenaar is immers een miljoenending. Zullen we eens kijken wat U en ik als gewone mensen krijgen voor die bedragen? 

Voor € 1450 is dit riante staaltje troosteloze bloemkoolarchitectuur voor u. Iets meer dan 100 m2 (ofwel de keuken in de woning van de Hoekemaatjes) en lekker onderhoudsarm want volledig met de brandspuit schoon te maken. (Funda voor het te laat is).

Voor een rug is er du moment van googlen in Wassenaar zegge en schrijven EEN appartementje te vinden door de funda-mentalists. En wat voor eentje. Suïcideflatje voor de laatste dagen van een eenzame bejaarde. 70m2 - precies genoeg voor het ego van de sociaaldemocratische senator.

Ter vergelijking: hier moesten de Kartelista's het mee doen. Dikke villa, voor zes ton verbouwd en wel gelegen aan de goeie kant van het dorp. Voor een sterker en socialer Nederland, de PvdA. Overigens betaalden ze toen Jan nog burgemeester was slechts € 860 in de maand maar voor dat geld is in Wassenaar niks te huur behalve een garagebox, dus dat laten we maar voor wat het is.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.