Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Celal Altuntas bedreigd na Boef-opiniestuk Trouw

Tegelijk is Boef slachtoffer van zijn islamitische opvoeding en de mannelijke tradities van een collectieve  cultuur. De islamitische opvoeding, samen met de invloed van een collectieve cultuur met zijn mannelijke tradities, is veel complexer en  strenger dan de westerse, Nederlandse ik-cultuur. Verlichting, wetenschap en moderniteit hebben hier de strijd grotendeels gewonnen van de christelijke invloed en tradities van honderden jaren geleden.

Dat  geldt niet voor de islam en islamitische landen. Daar gebeurt precies het tegenovergestelde. Zie Iran, zie Turkije, zie IS, zie Irak, zie  Afghanistan. Vrouwen hebben het zeer moeilijk in islamitische landen en islamitische gemeenschappen
schrijft Celal Altuntas vandaag in Trouw. 

Onze favo Joop-scribent Celal kan het weten, want hij is afgestudeerd ervaringsdeskundige, Koerdiër (waar ze wereldkampioen eerwraken zijn) en schrijft er boeken/blogs over. En daar komt meteen gezeik van. Van Kees en Pietje natuurlijk, oh nee wacht. 

PS: Filmpje alhierboven is uit de zomer van 2011. GeenStijl mooiweer-verslaggeefster Chantal maakte toen al kennis met twee Boefjes, maar toen hoorden we al de vingerwapdames niet. Andere tijden.

Social
Social

Reaguursels

Inloggen

Marokkanen en Turken kunnen echte Nederlanders nooit vernederen. Dat is onmogelijk.

van Oeffelen | 12-01-18 | 10:00

Chantal is ook niet voor hunnie bedoeld. Den behaarde bovenlip wordt gemist, ♫…mamaaaa, ik lijk steeds meer op jou…♫

PIS-Alchimis | 12-01-18 | 09:04

Wel altijd grappig als een Marokkaan erudiet en belezen probeert over te komen: "Nooten bennen" LOL

BASinnic | 12-01-18 | 08:35

Islam, het 14-jarige oude sprookje wat eigenlijk nooit echt gewonnen heeft, maar wel altijd veel ellende heeft opgeleverd. Mede mogelijk gemaakt door de zelfbenoemde lieve links mensch. Kutvolk dat het is. Niets bereikt, dus lekker irritant doen naar de mensen die er wel iets van willen maken..,

Bill Cosby | 12-01-18 | 02:43

En het allergrappigste vind ik, is dat ik met Chantal een gezellig en respectvol avondje zou kunnen hebben, en zij niet.

SaintNick | 12-01-18 | 01:56

Is de afzender nou VOC. Aah de VOC, dat waren nog eens tijden, stevige boten vol met heerlijke kruiden en specerijen en andere exotische goederen die het leven verrijken. Tegenwoordig komt er een heel ander soort verrijki.... euhm.. verloedering van de maatschappij van de boot..

Oasizs | 12-01-18 | 00:10

Wij zijn één volk en wat ben ik er trots op dat wij zulke gave gasten binnen onze gelederen hebben.
PvdA/GroenLinks/D66/CDA bedankt!
-
Hebben Merkel, Rutte en Macron eigenlijk zelf kinderen, die tussen deze moreel verheven toppers zullen opgroeien?

bananabanana | 11-01-18 | 22:59 | 1

Dat weet je toch, zij hoeven niks na te laten, want geen nageslacht, en geen verantwoording af te leggen, althans niet aan mensen waar ze om geven.

corbiere | 12-01-18 | 15:34

wat kots ik toch op dat primitieve volk

nottonightjosephine | 11-01-18 | 22:29

Boef en mede bontkraagjes zijn geen slachtoffer van hun islamitische cultuur maar het resultaat. Autochtone Nederlanders zijn daar juist het slachtoffer van.

Mouth Of The South | 11-01-18 | 22:05
-weggejorist-
poisonivy | 11-01-18 | 21:52

Fijn hè al die meningen die massaal gedeeld worden. Er zit een hoop rottigheid tussen.

BozePaarseMan | 11-01-18 | 21:49

Als trouw stelt dat boef een slachtoffer is van zijn islamitische opvoeding, geeft trouw toch toe dat zij de islamitische opvoeding ook als foute opvoeding beschouwen. Heeft niemand dit door?

Fapfap | 11-01-18 | 21:38

'Verlichting, wetenschap en moderniteit hebben hier de strijd grotendeels gewonnen van de christelijke invloed en tradities van honderden jaren geleden.'
Dat heeft hij uitstekend geformuleerd. Iedereen die denkt dat het christendom 'an sich' beter is dan de islam, moet eens een geschiedenisboekje lezen. Het verschil tussen de westerse en de Arabische wereld zit hem niet in de kwaliteit van de religie, maar in de invloed van religie op het dagelijks leven. Dankzij rationalisme, humanisme, liberalisme en socialisme is die hier gelukkig heel beperkt.

bintang | 11-01-18 | 21:38 | 4

De ismes die jij opnoemt hebben in de landen waar ze het verst zijn doorgevoerd tot diepgaande sociaal en maatschappelijk verval geleid. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar de VS: gezinsafbraak, (jeugd)criminaliteit, druggebruik, moord en doodslag enz. enz. zijn allemaal door het plafond geschoten.

koter | 11-01-18 | 22:45

Joris-nummer-zeven | 11-01-18 | 22:17
Ze zijn niet vormgegeven door het christendom, maar tegengewerkt door het christendom. Maar het christendom (en eigenlijk elke religie) heeft er een handje van om, als een ontwikkeling echt niet te stuiten is, hem uiteindelijk te omarmen en te presenteren alsof hij van de religie afkomstig is. Niet dus.

bintang | 11-01-18 | 22:47

koter | 11-01-18 | 22:45
Laat de VS nou net het meest gelovige land zijn in de westerse wereld.

bintang | 11-01-18 | 22:48
▼ 1 antwoord verborgen

Dit is toch echt godgeklaagd. Eencelligen die om niets beledigd zijn en dan gaan dreigen. Onmiddellijk actie ondernemen, politie!

duh! | 11-01-18 | 21:22 | 1

Dankzij het partijkartel kunnen ze nu aangifte doen van groepsbeledigen.

Mahatma | 11-01-18 | 21:27

Ze hebben wel een beetje een punt maar dan hoef je dat nog niet meteen te maken.

boeddhaat | 11-01-18 | 21:17 | 1

Jij hebt geen punt, ook niet een beetje.

duh! | 11-01-18 | 21:23

Ook een onderdeel van de Islamitsche opvoeding. Mensen bedreigen die het islamitische geloof goed onderbouwd bekritiseren. In plaats van er over na te denken en een fatsoenlijk weerwoord te geven is het gelijk dreigen met geweld. En nee, dit zijn geen uitzonderlijke gevallen, het gebeurt namelijk altijd.

guppy | 11-01-18 | 21:06

Overigens is jezelf vernederd voelen een gevoel. Ik snap niet zo goed hoe domme mongolen je kunnen vernederen. Tenzij ze natuurlijk je fysiek uitwonen. Maar dom geblaat van zeer domme mensen zou niemand moeten deren die zijn bek opentrekt.

De Koreaanse Slet | 11-01-18 | 21:05 | 3

Hij kwam bedreigend over op dat meisje lijkt me. Knap dat ze zo rustig blijft staan zonder hem met die roze plofkap op z'n neus te tikken.

Watching the Wheels | 11-01-18 | 21:06

Yep. Beledigd zijn is een keuze.

Mahatma | 11-01-18 | 21:25

Och het valt wel op dat heel veel 'opiniemakers' keiharde mietjes zijn. Of je het nu op links of rechts zoekt ze vallen niet in de categorie stoere mannen. Jank-moslim hier. En mijn favoriet Mike Tsvernovitv "I'm being avthaulted"

De Koreaanse Slet | 11-01-18 | 21:27

Op zich zegt de tweet ook wel wat: "Vanaf vanochtend wordT ik door Turken en MaroKaNNen uitgescholden, vernederd (!), gediscrimineerd (!) en nu via de mail bedreigd met bezoekje aan mijn adres!!! "

"Ik wordt vernederd en gediscrimineerd." Nou, poe poe. Mijnheer wordt gediscrimineerd.
Of heb je wegens profileren van een meninkje, gewoon last van een halfgeletterde malloten die moeite hebben met alles dat hun achterlijke cultuur beledigt. Niet dat dát goed is.

Rommelende Onderbuik | 11-01-18 | 21:04

Och dat is wel de status quo tegenwoordig.

Wat je ook doet of zegt in het publieke debat je krijgt plots kogelbrieven en haatmail. Oh en het absolute dieptepunt was wel Freek de Jonge. Oude kerel. Best grappig ooit maar ow wee als je de hordes - in dit geval extreemrechts - agiteert. Dan krijg je de volle laag. Ik dacht altijd dat dit iets was voor enkel dom tuig maar kennelijk is het mainstream geworden. Ben je een oude linkse hippie krijg je extreemrechts op je dak. Ben je een 'conservatieve' politicus krijg je moslimterroristen en linkse idioten op je dak. Ben je een moslim Burgermeester krijg je van alles op je dak. Ben je vervelende negerin krijg je racisten en seksisten op je dak. Etc. etc.

En natuurlijk alle hypocrieten die de vermoorde onschuld spelen.

De verhuftering is wel een feit hoor.

De Koreaanse Slet | 11-01-18 | 21:02 | 7
-weggejorist-
Eierbal-is-fijn | 11-01-18 | 21:32

Gewoon stoppen met internet helpt ook.

Luivend | 11-01-18 | 22:14

Das duidelijk, daar ben jij toch wel het meest schrijnende voorbeeld van.

WayneGretzky*99* | 12-01-18 | 07:55
▼ 4 antwoorden verborgen

Toen ik die bijdrage in Trouw las was dat net zoiets als "het gaat regenen, dus neem een plu mee naar buiten". Niks nieuws onder de zon dus. Helaas is ook de reactie van de moslims niks nieuws onder de zon. Misschien moet Sting nog een paar keer "insha alla" zingen, dan komt het vast allemaal wel goed.

dysdiadochokinese | 11-01-18 | 21:01

Het is even aanpassen geweest dat hele multicultureel worden, maar inderdaad: Nederland is er een stuk gezelliger op geworden. Dat kleffe blanke gebeuren van de jaren vijftig was toch ook eigenlijk maar niks. Geef toe. Van dit soort frisse knapen knapt mijn dag toch weer op. Niet alles is dus slecht wat er op ons af is gekomen. Fantastisch land. Lichtjaren voor uit gegaan in slechts 50 jaar tijd. Mark, ik heb vertrouwen in de toekomst, oude visionair. In tegenstelling tot een niet nader te benoemen politicus zou ik pleiten voor meer, meer en meer! Laat maar komen al dat superieure volk! Toppers zijn het!

Dagdief | 11-01-18 | 21:00

Islam: dat is tribale cultuur met een religieuze schil.
Hypocriet ook. Zelf hoeren, snoeren en zuipen en van vrouwen eisen dat ze zedig en dienstbaar zijn en thuisblijven.
Rapper Boef draagt dat uit en gepopulariseerd het.

Abu Bachouca | 11-01-18 | 20:59

"Mijn oproep aan islamitische ouders: leer je jongens respect te hebben voor vrouwen. Leer je jongens niet dat zij de hoeders zijn van de kuisheid van hun moeder, zusjes, nichten, maar dat zij juist hun eigen handen, mond en piemel moeten bewaken." schrijft hij.

BAM. Daar vat hij samen waar het hier om gaat. Bijna hele stuk is overigens to the point. Alleen het zogenaamde beschreven masochisme van Baudet kan ik me niet in vinden. Hij zou best eens met Baudet een vorkje kunnen prikken, Baudet zou het goed met hem kunnen vinden.

Maar verder goed stuk. Dapper ook! Maar hij moet wel uitkijken voor ideologische fanatici uit de conservatieve hoek lijkt mij.

Jan, Leiden | 11-01-18 | 20:53 | 1

Vind overigens dat de politie deze Celal moet beschermen. Ongewenste intimidatie aan zijn adres moet niet mogen.

Jan, Leiden | 11-01-18 | 20:58

Gezien de taalfouten, zijn ze wel serieus te nemen.

jezusisonzin | 11-01-18 | 20:50 | 1

Lol, al lach ik tranen met verdriet doordrenkt

dysdiadochokinese | 11-01-18 | 20:56

Weet je wat het is, die mentaliteit van zo'n boef en dat gedachtegoed wordt hen met de paplepel ingegoten. Maakt niet uit waar je dit soort islamietjes tegenkomt, ze denken allemaal zo. De enkeling die het redt op de universiteit en die ik gesproken heb, die zijn net zo. Zelfs westers onderricht opent hun ogen niet. Ze zijn hier niet om zich aan te passen of te integreren, ze zijn hier km jou aan te passen. Begin bij een willekeurige dame met hoofddoek maar eens over Israël..... Zoek wel eerst uit waar de dichtstbijzijnde schuilkelder zich bevindt.

Ir. A. Vierendeel | 11-01-18 | 20:50

Niet bepaald de VOC mentaliteit van die bedreiger.

de Voorzittert | 11-01-18 | 20:44

Platte achterhoofden en hele lange tenen.

sarcastro | 11-01-18 | 20:39

Wat had je dan verwacht meneer! Dat alle M’ers en T’ers zouden zeggen... verrek!!! Hij heeft gelijk!

MeneerGuggenheimer | 11-01-18 | 20:37

Uberlol! #metoo gaat next level in Marokko: linkje van de twitter:
Vijftien Marokkanen lopen hondsdolheid op na verkrachten ezel
Bestaliteit met ezel
ezels in dierentuin
Sidi Kamel, Marokko – Vijftien ‘tieners’ uit het dorp hebben rabiës (hondsdolheid) opgelopen nadat ze seks hebben gehad met een ezel. Ze moesten allemaal naar het ziekenhuis om zich te behandelen met antibiotica. Volgens de Marokkaanse kranten was de familie van de jongens ‘in shock’ en schamen zich voor hun kroost en zijn mikpunt geworden van spot en hoon van de bevolking. De plaatselijke autoriteiten zijn nog op zoek naar andere tieners die mogelijk sex hebben gehad met de ezel.

De Ezel overleeft niet!
Het arme dier werd na ongewenste seksuele penetratie afgemaakt en de eigenaar kan nog bestraffing krijgen van de politie. In Marokko is er geen wet seks (zoöseksualiteit ) met dieren verbied, wel is de mishandeling van dieren verboden in het Noord-Afrikaanse land, aldus The Sun.

nieuws.org/2017/08/vijftien-marokkanen...

Abject | 11-01-18 | 20:33 | 3

Behandelen met antibiotica? Strychnine is in dit geval beter.

isitsoornot | 11-01-18 | 20:48

Jarenlang inteelt en indoctrinatie door de imam, als je de achterlijkheid van de koran tot standaard verheerlijkt, dan krijg je dus dit,
en die achterlijkgeloofsovertuiging laten we massaal mooie Nederland binnen.

Plorkface | 11-01-18 | 20:52

Als ze slim zijn vragen ze in europa asiel aan wegens het niet kunnen uiten van hun seksuele geaardheid.;)

steekmug | 11-01-18 | 20:59

Dat bericht is vast geschreven door zo'n Marokkaanse randdebiel die regelmatig loopt te janken dat hij nooit wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Mike Gaatjeniksaan | 11-01-18 | 20:31

En ja hoor waar Pim [posthum] en Geert al jaren voor waarschuwden en schuwden.Het feest gaat beginnen,binnenkort ook bij U in het theater.Maak er wat van beste menschjes jullie stemden er zelf voor en nu zul je het hebben ook..

gelukzoeker | 11-01-18 | 20:31

Inteelt. Pure inteelt.

Rollins | 11-01-18 | 20:30

Hufterst | 11-01-18 | 20:17
"nooit luisteren ze naar Bach, nooit lezen ze WF Hermans of Reve"
Dat ze nooit naar Bach luisteren is inderdaad onvergeeflijk maar dat wordt misschien weer goedgemaakt door de door U opgemerkte omstandigheid dat ze Hermans of Reve niet lezen.

isitsoornot | 11-01-18 | 20:29 | 2

isitsoornot | 11-01-18 | 20:29 | Ik kan u slechts fijntjes tegenwerpen dat Reve dit dit een prachtig comment zou hebben gevonden.

Hufterst | 11-01-18 | 20:47

Hufterst | 11-01-18 | 20:47
Ksnappum.

isitsoornot | 11-01-18 | 21:37

Wat dan wel verrassend is; bedreigers lezen Trouw.

RickTheDick | 11-01-18 | 20:26 | 3

Stunts heeft het ook op zijn Facebook pagina gezet

Abu Bachouca | 11-01-18 | 20:39

Eentje. Die ene die kan lezen. Die vervolgens de rest van de meute voorziet van nepnieuws vertaling. Daarna gaat de meute los. Ookal is dat dan in waardeloos niveau Nederlands.

zimmeradel | 11-01-18 | 20:43

Zal wel een ambtenaar zijn.

sarcastro | 11-01-18 | 20:48

Is die gast een Marokkaan, lijkt wel een Oostbkokker, met z'n dunne armpjes.

Drs. D. | 11-01-18 | 20:25

Celal, ge toont lef !
En die mannetjes, eens even zien, eh........... iets met een snelkookpan en afsluiten met een waardige islamitische teraardebestelling.
Zoals het hoort, respect en al.
Amerika, wat een land !
Godverdomme.

Hensmunter69 | 11-01-18 | 20:24 | 1

Een snelkookpan zoals de Boston Bomber gebruikte, neem ik aan. Goed idee.

isitsoornot | 11-01-18 | 20:37

Neanderthalers waren toch uitgestorven?

Rest In Privacy | 11-01-18 | 20:23 | 1

Ik ben onlangs in therapie geweest, en ik kwam er uit als herboren.

Oprisp | 11-01-18 | 20:45

Altuntas is een held.

aamert | 11-01-18 | 20:22

Gaat Celal hier ook bij Joop over schrijven? Of komen we dan te dicht bij de realiteit?

Otman | 11-01-18 | 20:20

Ach Celal, als Koerd heb je nu wel een beetje te hoog ingezet.
de overheid zal niets voor je doen,
Je 'vrienden' bij de Joop zullen je accuut laten vallen en heel veel turken en marokkanen zullen met schuim op hun bakkes je beledigingen doorgeven.
Sterkt!

Petrus Poortwachter | 11-01-18 | 20:18 | 1

ik vind het wel al erg snel stil als we het ook over Boef hebben, zit justitie er al achteraan.....
Of mogen wij nu ook alle moslima's met hoefdoek hoeren noemen.

Rene046 | 11-01-18 | 21:33

Hoewel ik de moed van Altuntas bewonder, ben ik het niet eens met "De islamitische opvoeding ( ) is veel complexer en strenger dan de westerse, Nederlandse ik-cultuur."
Primaten als Boef bewijzen dat de Islamitische opvoeding veel simplistischer en primitiever is dan de westerse cultuur met zijn "Verlichting, wetenschap en moderniteit".

nick.name | 11-01-18 | 20:17

Ik voel een gedicht aankomen maar ik heb d'r een beetje schijt van en zit aan de cola. Maar de strekking is dit: cultuur hier, gewoontes, tradities daar. Het is allemaal navelgestaart (hey dat rijmt alvast) maar nooit, nooit, nooit hebben die allochtonen het over gezondheidszorg, pensioenen, nooit luisteren ze naar Bach, nooit lezen ze WF Hermans of Reve. Het is allemaal hoofddoekje hier, vrouwenbehandelen daar. Het is alemaal soep zonder groente, alleen maar geestelijke caloriën.

Hufterst | 11-01-18 | 20:17 | 1

Maar de vraag is, drink je cola met een rietje?

Acar_ketimun | 11-01-18 | 23:23
-weggejorist-
Accident_Prone | 11-01-18 | 20:17 | 1

Dat is een diepgaande vraag.
Tot hoever mogen ze gaan?
Kon Pim Fortuyn die vraag maar beantwoorden. Of Theo van Gogh.
Ze weten het antwoord wel.
Het kan ook gevraagd worden aan Geert Wilders, aan Ayaan Hirsi Ali. Thierry Baudet weet er ook wel een antwoord op. En Ebru, zou zij het weten? Vast wel. Probeer het hen te vragen, Celal. Zij weten – wisten – in wat voor een wereld wij leven.

onnosel | 11-01-18 | 20:16

Voor mijn part gaan ze tot aan de Bosporus. Graag zelfs. Waar ik meer nieuwsgierig over ben, hoe zit het eigenlijk met die kechjes Sylvana, cailin, vrouwman vreer, manvrouw hoertje, anoushja Steijn en die nep wetenschapper met die vieze haren?

mexicano + satesaus | 11-01-18 | 20:16 | 1

Die freakshow heeft nu definitef Diane onder de bus gepleudert. En is gestegen in dreigingsniveau, naar shitstorm. Code geel, tegen de tijd dat het GR feestje losbarst is Uit1 allang uit elkaar geklapt. En kunnen we dat SJW circus weer teruggeven waar het vandaan komt.

Acar_ketimun | 11-01-18 | 23:22

Dat gaat echt nooit goed komen.

schijtzat | 11-01-18 | 20:10

Minder minder minder Boef en Celul.
Meer meer meer Chantal (waar is ze eigenlijk gebleven?).
In het kader van de diepte interviews dan he.

D-Fens_1963 | 11-01-18 | 20:09
-weggejorist-
Kamikazepiloot | 11-01-18 | 20:09 | 2

Celal schrijft voor Joop. Hoop dat ze daar voor je opkomen, Celal.

RickTheDick | 11-01-18 | 20:09 | 2

Nope. Geen woord, tot nu toe.

matatwork | 11-01-18 | 20:17

Vanaf vandaag niet meer, Jolo kennende.

Mahatma | 11-01-18 | 21:21

Celal, liefje, never you mind al die loze dreigementen! As we speak komen twee agenten jouw kant uit omdat je noodkreet en gevolg daarvan allang is opgepikt door onze boys and girls in blue. En in het kader van project ‘1984’ -big brother is watching you, is het euvel zo opgelost! Toch?

Accident_Prone | 11-01-18 | 20:08

Wat een held deze man. Jammer dat hij nou niet bepaald een afspiegeling is van wat deze kant op komt.

Linkse allergie | 11-01-18 | 20:05

Als de meesten een echte 'islamitische opvoeding' hadden gehad dan liepen ze nu rond met nog maar één handje. Max.

Wekkertje | 11-01-18 | 20:00
-weggejorist en opgerot-
Taxi!! | 11-01-18 | 19:57 | 1

Celal held. Deze mensen moeten een groter podium krijgen

Schepvogel | 11-01-18 | 19:56

Nog ff over boef. Wat deed hij bij zijn auto met n zatte kop? Ik denk dat ie bezopen is gaan rijden en een stoepbandje heeft meegepikt waardoor hij juist een lekke band kreeg. Toen die dames hem meenamen maar verder niet geïnteresseerd waren om mee naar zijn crib te gaan, toen was zijn riftrots aangetast. Vervolgens ging hij dus los over de dames.
En de hypocrisie, waar niemand over lult, is dat hij, een zuipende, blowende, snuivende en rondneukende moslim ff vertelt hoe dames zich moeten gedragen. Ies niete haram..

Olleke | 11-01-18 | 19:56 | 1

He ho. Het is niet de bedoeling om ze intellectueel te verslaan, het is de bedoeling om ze weg te krijgen. Spoor je wel?

Eierbal-is-fijn | 11-01-18 | 20:21

Altuntas klinkt als een zware überfeministe. Was is er mis met "mannelijke tradities"? De over the top machismo van veel allochtone jongeren is waarschijnlijk gewoon een tegenreactie op de zwaar gefeminiseerde Nederlandse maatschappij. Die jongens zijn gewoon bang op figuurlijk (wellicht ook letterlijk) gecastreerd te worden. Het probleem is dus niet "mannelijke tradities" maar juist het gigantische tekort daaraan in de Nederlandse cultuur.

koter | 11-01-18 | 19:56 | 1

Dude, what?

Wat heb je gerookt?

Mahatma | 11-01-18 | 21:19

Ik wil Boef niet verdedigen of zo,maar hij is in koedijk door ras echte hollanders opgevoed(of niet).

pegaje | 11-01-18 | 19:55 | 1

Is dat zo? Zou kunnen hoor. Zeker het type geitenwollensokken wat ook zo graag de grenzen wagenwijd openzet?

sarcastro | 11-01-18 | 20:46

Boef is gewoon een Tokkie waar het label 'moslim' aanhangt.

brutus68 | 11-01-18 | 19:54 | 2

Elk volk heeft zijn tokkies.
Alleen zit 90% van de islamtokkies hier in Europa.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 20:26

Elk volk heeft zijn tokkies.
Alleen zit 90% van de islamtokkies hier in Europa.

Ce ca! | 11-01-18 | 20:26

Tokkies zijn nu eenmaal het type mens dat je aantrekt met een ruime verzorgingsstaat.

koter | 11-01-18 | 20:30
-weggejorist-
Lupuslupus | 11-01-18 | 19:53

Een sausje "Inclusief" er overheen, en alles komt goed, toch?
Groot probleem van al die SJW'ers met hun inclusiviteitsdenken en hun definitie van maar één gemeenschappelijke vijand. Voor wie moet je kiezen? Voor de onderdrukte, door seksisme naar beneden gedrukte moslima, of voor de Turkse en Marokkaanse boefjes die door racistische Islamofoben maar niet in hun waarde worden gelaten?
Wat doe je, als inclusiviteitsdenker, wanneer diegenen die je als slachtoffers op één hoop wilt vegen mekaar te lijf gaan, mekaar in de weg zitten, mekaar niet begrijpen?

Schoorsteenveger | 11-01-18 | 19:51 | 3

Dit dilemma wordt simpelweg opgelost door zich enkel en alleen op de blanke rechtse man te focussen. En net te doen of dit probleem ZO groot is, dat al het andere bijzaak en incidentjes zijn.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 19:56

Ayatholla_Buttbanger | 11-01-18 | 19:56
Dat hou je maar een tijd vol.

Schoorsteenveger | 11-01-18 | 19:59

Dan ken je het standvastig selectief verontwaardigd zijn van de linkschmensch nog niet. Ze houden al 70 jaar vol, dat alle problemen in het midden oosten aan Israël te wijten zijn. Alle recente voorbeelden van het tegendeel ten spijt.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 20:30

Ik heb me ook doodgeërgerd aan dat stuk van Celal. Boef is GEEN slachtoffer van zijn islamitische opvoeding. Boef is dader, geen slachtoffer. Stelletje jankers.

medusa324 | 11-01-18 | 19:51 | 4

Islamitische opvoeding? Die jongen heeft überhaupt geen opvoeding gehad.

koter | 11-01-18 | 19:58

Slachtoffers zijn vaak weer daders.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 20:27

Hij is toch wel een beetje slachtoffer van zijn eeuwenlange inteelt volk. Vandaar die grafkop en iq van een garnaal.

WayneGretzky*99* | 12-01-18 | 07:56
▼ 1 antwoord verborgen

goeeeeeedd.
Zucht,.... Muphry's law

miko | 11-01-18 | 19:50

Deze is geoooodddd, hij schrijft zelfs in zijn accent. Nooten Bennen.
Wahahahah.

miko | 11-01-18 | 19:50 | 1

ach ja, nooten bennen nooten (dixit Johan Cruyff)

batvoca2 | 12-01-18 | 07:56

Ik ben benieuwd wat Aboutaleb van die " beetje salafist" moslims vind die in de video tekeer gaan tegen de jongedame.

Kaskensj | 11-01-18 | 19:49 | 3

De meest pure vorm om mensen te beschermen tegen het onbedoeld tonen van den bibsspleet.
Niet op alle slakken zout leggen. Dit was goed, zij het enigzins onzeker, bedoeld.

Promedio | 11-01-18 | 20:17

Abou Taleb is aan het radicaliseren misschien? Dan vindt hij dit allemaal helemaal top. Als ik ooit een Paard van Troje heb meegemaakt dan is hij het wel. Wat een infiltratie is dat geweest zeg!

langzullenweleven | 11-01-18 | 20:25

Dankzij Aboutaleb en zijn salafisten ben is al een paar jaar een gelukkige racist en xenofoob.

Rene046 | 11-01-18 | 21:21

Nou, mensen van het OM. Dit is jullie kans om jullie neutraliteit te laten zien.

Mahatma | 11-01-18 | 19:49

Typische reactie van die woestijnratten: als ze het ergens niet mee eens zijn dan direct bedreigen. Maar owee als het andersom is, dan is de wereld te klein. Dit bewijst nogmaals dat ze niets te zoeken hebben in de Westerse beschaving.

Jorisendedraak | 11-01-18 | 19:47 | 3

Mee eens, en nu?

sarcastro | 11-01-18 | 20:44

ach sinds de moslim gemeenschap steeds meer in beeld komt en steeds meer eist, en steeds meer beledigend overkomt, ben ik hun steeds meer gaan haten, en hun vijanden steeds beter aan het begrijpen, en zelfs op rechts gaan stemmen.
zou zeggen ga vooral zo door met de Islam onzin hier te verspreiden des te meer tegenwerking er komt.
Had nu maar lekker genoten van wat we wel mogen in Nederland.

Rene046 | 11-01-18 | 21:18

Heb hier niets aan toe te voegen. Het klopt als een bus. Maar het ergste is hun misbruik van onze democratie, die ze 'straks' gewoon aan de kant zetten en Europa veranderen in het hellegat waar ze vandaan komen.

Graeme Reaper3779 | 12-01-18 | 09:46

Begon te tikken toen de teller nog op 0 reacties stond. Inmiddels meerdere ‘reaguursels’, maar weet nog steeds niet wat de strekking van het oorspronkelijke artikel of de daaropvolgende posts is.

McSplutter | 11-01-18 | 19:45 | 2

De strekking? Gewoon; een populaire rapper misdraagt zich en (hoge bomen vangen veel wind) het wordt opgepikt en de beste boef is de lul. Iedereen en zijn (neuk je) moeder bemoeit zich er mee en nu is er iemand die gaat vertellen dat sommige culturen verder moeten kijken dan 'de vagina en lippen' en dat ze allemaal slachtoffer zijn van hun cultuur. Dat vindt 'die cultuur' dan weer niet jofel (mazzeltof) en dan gaat iedereen vol gas het orgel in op social media.

Alsof ieder zichzelf beheersend mens hetzelfde denkt. Je mag in NL gelukkig (nog) denken wat je zelf wilt, zelfs pedo-adapten, maar je moet je gedrag wel een klein beetje in toom houden wil je nog enigzins van waarde zijn voor/in onze mooie diverse samenleving.

Althans, ik denk dat het daar over gaat.

Offtopic: ik keek net een mooie docu over de Inca's. Mucchi paci of zoiets, een multicultureel stadje hoog in de bergen. Ben benieuwd waarom het ooit ten onder ging.

Promedio | 11-01-18 | 20:31

@Promedio Dank voor de toelichting. Zit nu ook een docu te kijken: Blue planet II. Mooie natuur die al miljoenen jaren bestaat; begin me af te vragen waar we ons druk om maken in onze minieme tijd op aarde.

McSplutter | 11-01-18 | 21:05
-weggejorist-
Taxi!! | 11-01-18 | 19:45 | 3

Tot hoever mogen en kunnen ze gaan Celal Altuntas. Het zijn moslims, dus,... zo ver ze willen,... vraag maar aan PVV-ers.

EODs | 11-01-18 | 19:45

Van alle volken op de aarde, moesten wij uitgerekend deze cultuur hierheen halen om onze plees schoon te maken.
headdesk headdesk headdesk.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 19:44 | 7

Lupuslupus
Wat Roadblock en onnosel zeggen. Frappant was, dat de PVDA er toentertijd tegen was om deze goedkope arbeidskrachten hiernaartoe te halen omdat ze oneerlijk met de Nederlandse arbeider zouden concurreren. Dat was nog voor het verraad van links.
Dus lees nog eens een geschiedenis boekje en kom dan weer gezellig terug om te kletsen met mensen die wel hoger geschiedkundig onderwijs hebben genoten.

Rest In Privacy | 11-01-18 | 20:44

Werkgevers en overheid hadden samen bekonkeld dat de werkgevers de "dure" Nederlandse werknemers massaal in de war mochten dumpen zodat ze goedkope Turken konden inhuren.

Ben Hetzat | 12-01-18 | 11:25

War = wao

Ben Hetzat | 12-01-18 | 11:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Het verbaast mij ook altijd dat de VROUWEN zich moeten bedekken omdat de MANNEN zich anders niet kunnen beheersen. En dat dat dan dus de eigen schuld dikke bult van de vrouwen is.

J. Jarig | 11-01-18 | 19:43 | 5

Dat vrouwen zich moeten bedekken volgens de islam zegt meer over de mannen als over de vrouwen. Of meer over diegene die de qur'an gedicteerd heeft.

Roadblock | 11-01-18 | 20:24

Genesis 3 vers 16 als je het vertaalt naar het joods en christelijk geloof

remtek | 11-01-18 | 20:35

Nog niet zo heel lang geleden had voortplanting een nuttig doel voor de mensheid. Dus dat speelt onbewust misschien nog wel een klein beetje mee?

Promedio | 11-01-18 | 20:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou politie, aan de bak dan maar. Of jagen jullie bij zulke berichten alleen op hollanders?

Tuborg øl | 11-01-18 | 19:43 | 1

Wat zou jij zelf doen? Je wordt er door je meerdere op uit gestuurd om ergens aan te bellen om te zeggen dat ze foeie praat doen op social media. Totaal zinloos gesprek natuurlijk en je weet het. Ga je dan liever naar iemand die bier gooit naar een gebouw of naar iemand die je de moeder gaat neuken ?

Promedio | 11-01-18 | 20:43

Het houdt niet (nooit) op, niet vanzelf!

Taxi!! | 11-01-18 | 19:42

Islamitische cultuur is achterlijk, en onderontwikkeld, want dat mag niet van de sprookjesgod.Wetenschappelijk onderzoek is verboden, want dan zou wel eens duiselijk kunnen worden dat sprookjesgod helemaal niet bestaat/heeft. Niets nieuws toch ?

Bari Oomsma | 11-01-18 | 19:41

Celal vraagt hoever ze mogen gaan. Simpel , zo ver al ze willen gaan want de islamofobie bij onze bestuurders en handhavers is zo groot als het ego van Peter de Vries

langzullenweleven | 11-01-18 | 19:41

We moeten iets doen... Het gaat toch veel te ver dit. Ik mag toch echt hopen dat de politie, in uniform, al bij meneer Celal op bezoek is en de IP's van de ber8chten op dit moment worden achyerhaald om op dit moment die bedreigers op te pakken. Net zoals met dat bier op ministersgooi facebook accountje? Dit is de kans voor de politie om te laten zien dat ze niet partijdig zijn. En hey Nederland. Accepteer noi eens die grofgebekte rappers en.jeugd niet meer. Bedien ze niet meer, verkoop ze niks meer en sluit ze helemaal uit. Het word steeds erger en erger.

LifeCatcher | 11-01-18 | 19:41 | 3

Ja maar, ze kunnen er niets aan doen. Ze zijn vluchtelingen zonder stageplaats.

EODs | 11-01-18 | 19:47

De politie durft hoogstens autochtone cartoontekenaars op te pakken. Denk je nu echt dat ze achter dit soort gevallen durven aangaan ?

Wekkertje | 11-01-18 | 20:09

Er achteraan gaan ze zeker om samen met ze op foto te komen.

Rene046 | 11-01-18 | 21:07

Cultuurverrijkers gonne cultuurverrijk.

Veni_Vidi_Vici | 11-01-18 | 19:39 | 1

Even een lijst van de grote bijdragen die Turken en Marokkanen aan de Nederlandse maatschappij geleverd hebben....
<br>
.
<br>
.
<br>
... Klaar.
<br>

marcoplarco | 11-01-18 | 23:12

Dikke billen. 5 reeten.

PremierKutte | 11-01-18 | 19:38

Nooten bennen!
Geweldig!

LaPachanga | 11-01-18 | 19:37 | 2

vreselijk he? en je dan nog durven afvragen of Celal net zo nuttig is als de schrijver zelf.... mijn hemel wat een domme hond is dat.

langzullenweleven | 11-01-18 | 19:42

Ik vind helemal mooi!

Mr. Happy | 11-01-18 | 19:43

Kunnen we die hele massa groepen die elkaar het leven niet gunnen hier in NL niet gewoon terugsturen? Wordt ook ons land een stukje vrolijker door weer.

Klutskwijt | 11-01-18 | 19:37 | 4

@ Tuborg Øl (vind toch dat het Godenvocht een hoofdletter verdient): Volgens mij zijn Kluts, U en ik het eens. Sarcasme is een zegen!

McSplutter | 11-01-18 | 19:51

Inderdaad. Daarvoor is ooit het begrip 'land' uitgevonden. Was een distillatie proces van vele eeuwen maar uiteindelijk ontstonden landen met een homogene bevolkingssamenstelling qua ras, cultuur en godsdienst met als voordeel dat men elkaar de koppen niet insloeg omdat de neuzen allemaal min of meer dezelfde richting uit wezen. Deze wijze les lijkt men ineens vergeten.

Wekkertje | 11-01-18 | 20:05

Wat mijn gedachte ook. Jonges, ga het fijn eens in Syrië uitvechten.
En wie het wint, mag er gratis blijven.

Rommelende Onderbuik | 11-01-18 | 20:22
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken