achtergrond

Geenstijl

'Man (20) uit Nijmegen' verkracht 15-jarig meisje

Gelukkig is er nog de regionale journalistiek. Anders hadden wij namelijk dit schokkende bericht in de Gelderlander over de verkrachting van een 15-jarig meisje gemist. Of dit bericht over de veroordeling van de dader tot 2,5 jaar gevangenisstraf bij Omroep Gelderland. Een 15-jarig meisje dat stoned is verkrachten. Dan ben je echt een vies zwijn. Fijn ook dat De Gelderlander en Omroep Gelderland de relevante details over de dader melden: een man (20) uit Nijmegen. Een man dus! 20 jaar! En uit Nijmegen! Bah. Al die mannen (20) uit Nijmegen, viespeuken zijn het. Politie, alle mannen (20) uit Nijmegen etnisch profileren svp! En dames, als je een man (20) uit Nijmegen ziet, pas dan maar op! Politiek, doe eens wat aan mannen (20) uit Nijmegen! En vooral niet de citaten uit de gerechtelijke uitspraak na de breek lezen!

"In de avond van 18 juni 2017 is aangeefster samen met [getuige 1] en verdachte vanuit station Nijmegen-Lent naar het huis van verdachte gelopen.8 Zij heeft [getuige 1] toen aan verdachte in het Arabisch laten vertalen dat ze vijftien jaar oud is. [getuige 1] heeft aangeefster en verdachte nog even alleen gelaten in het huis van verdachte en toen hadden zij een gesprek. Dat verliep moeilijk, omdat verdachte niet goed Nederlands sprak."

"De verdediging heeft de rechtbank verzocht rekening te houden met het feit dat het toekomstperspectief van verdachte door deze zaak op losse schroeven is komen te staan, nu verdachte een vluchteling is uit [land] die zijn leven in Nederland probeert op te bouwen."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.