Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Regenbogen! Rutte III vuistdiep in Asha

Waanzinnig gaaf mutsje

Dames en heren, reizigers en verder iedereen die in de file staat. Uw nieuwe kabinet Rutte III heeft snode plannen met uw piemels (m/v/x). Terwijl de woeste zeeën op onze stoere kusten beuken, terwijl De Rus het op onze achtertuin én keuken heeft gemunt uit wraak voor NAVO-terreur, terwijl Zingende Baardmannen met verwarde bloedsuikerspiegels onze landsgrenzen overlopen. Terwijl cheap-ass moelanders Nederlandse Banen inpikken, en terwijl labbekak-knoflooklanden lachend aanspraak maken op pensioencentjes van hardwerkend Nederland, heeft het uw toekomstige regering behaagd om een FERME STAP te zetten in  het Pictogrammen Vraagstuk der Nederlandse WC's. Onder Rutte III moet het definitief afgelopen zijn met urinoirs voor mannen, geslachtsdeelmededelingen in paspoorten en personen die bij geboorte zijn gezien als meisje met roze strijkplanken in Bart Smit-folders. AUB gaan staan. Het Wilhelmus begint.

Social

Reaguursels

Inloggen

Zo, en weer een belangrijk maatschappelijk probleem opgelost : kost niks, doet niemand echt pijn en je kan het bijna niet verkloten.
En hangen maar weer in die groene bankjes....

Zorc | 10-10-17 | 17:04

De huidige generatie politici die door ons West-Europese burgers met nationale regeringsverantwoordelijkheid wordt belast is in de positie (of ze het leuk vinden of niet) om de toekomst van Europa voor een belangrijk deel vorm te geven. We leven op een kantelpunt in de geschiedenis van het Vrije Westen. En iedereen, of het nou Rutte, May, Macron of Merkel is, kiest voor de Chamberlain-route. Vertrouwen in de toekomst? Sorry, excellentie Rutte, die toekomst hebben we helemaal niet meer.

Ales | 09-10-17 | 16:52

Gehypnotiseerd door die felgroene pixel.......

Ales | 09-10-17 | 16:46

Dat Rutte een kwee is begint steeds duidelijker te worden.

puntjeopdei | 09-10-17 | 16:05

Dat Rutte een kwee is begint steeds duidelijker te worden.

puntjeopdei | 09-10-17 | 16:05

Het land wordt steeds gekker.

Te belachelijk voor woorden dat zelfs bestuurders, lui die nuchter en pragmatisch zouden moeten zijn met deze hype van enkele zwakzinnigen hierin meegaan.

Hoe heet dat ook alweer, STUK, het land is stuk.

Moneytron | 09-10-17 | 15:30

Dat gender neutrale gelul wat je zwaar wordt opgedrongen door dit nep kabinet is het symbool van de hedendaagse politiek. Totaal onzinnige zaken laten opblazen door de media en dan een ferm besluit nemen. Wat een kolderieke toestanden. Man man man, En ondertussen de fundering onder de eigen woningregeling slopen, grenzen wagenwijd open laten voor gespuis. Met vertrouwen de toekomst in.... hopelijk stemmen we massaal voor echte vernieuwing en eentje die zinvoller is dan gender neutrale blauwe envelopjes. Vooral geen VVD/D66/CDA stemmen beste Nederlanders.

ILF2 | 09-10-17 | 14:40

Genderneutraal wordt straks uitgelegd als wat de politiek, de bestuurder, de overheidsinstantie als 'neutraal' beschouwd en zoals het haar, (oh shit: die) het beste uitkomt. Dus vrouwenquotums blijven gewoon bestaan. Die zijn natuurlijk wel 'nodig'. En het noemen van 'witte man' bij aanslagen gaat ook gewoon door. Het wordt opportunisme troef. En fuck de rest zal Pechtold denken. Want uit zijn lichaamsopening waar nooit de zon zal schijnen komt dit.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 13:42

En hoe zit het met het recht op privacy van de 99% vrouwen die in hun maandelijkse periode in alle rust hun hygiëne-middelen willen wisselen zonder vreemde kerel aan de andere kant van de deur? En worden in het kader van deze 'gelijkheid' geldverslindende 'geslachtveranderende' operaties nu ook niet meer uitgevoerd of behoudt deze regering zich ijskoud een dergelijke tegenstrijdigheid in de eigen doctrine voor? Waarom zouden wij in godsnaam dansen naar de pijpen van een manipulatief minderheidsclubje borderliner femi-lgbhtqrstuvp'ers dat slachtofferschap tot kunstvorm heeft verheven? Lazer op met je gender!

VanEndehoven | 09-10-17 | 12:58

Ik ga voortaan door het leven als genderneutraal en godsdienst neutraal, kleurlingneutraal was ik even vergeten. Politiekneutraal wil ik snel een oplossing voor zien van de heren. Zo dat lucht op zeg, mij pakken ze nergens meer op.

rattenvanger XL | 09-10-17 | 12:53

Soms kan de politiek ook doorslaan en te snel op maatschappelijke discussie reageren. Natuurlijk zal er een groep mensen zijn die moeite hebben met hun eigen geslachtelijke identiteit, maar hoe groot is die groep nu werkelijk? De natuur (schepping of evolutie) is nu eenmaal gebaseerd op de mannetjes en de vrouwtjes. Je kunt voor mensen die niet lekker in hun vel zitten best iets doen, maar ga dit niet van bovenaf opleggen. Moet ik nu mijn Inlognaam ook genderneutraal maken? Heeft GeenStijl hier al regels voor? Gelukkig wordt in het paspoort het "geboorte-geslacht" nog wel aangegeven. Doe dit ook in de Burgerlijke Stand, zodat het voor toekomstige stamboomonderzoekers ook nog mogelijk is uit te zoeken waar ze van afstammen. Wat leven we toch in een "gaaf" land....

Mannes | 09-10-17 | 12:44

Genderneutraliteit, is een hot thema voor dit kabinet. Wat me echt het meest verwonderd is dat de heren politici op bovenstaande foto en bij andere msm interviews, allemaal "mannelijk" kleding dragen. Ze hebben allemaal een sjiek pak en stropdas om, dit is toch pure hypocrise ten aanzien van de gepropageerde genderneutrailteit. Ik mag toch van onze politici verwachten dat zij het goede voorbeeld geven en zich op zijn minst genderneutraal kleden. Dus mijn oproep aan Rutte, Pechthold, Buma en Segers trek die genderneutrale kleren aan en doe de rest van de bevolking een plezier.

Hinnus2 | 09-10-17 | 12:41

Stond dit in hun verkiezingsprogramma's? Of is stiekem GroenLinks hier de baas? Dit gaat leuk worden voor iemand die in 2200 genealogie wil gaan doen op zoek naar zijn voorouders: 'wat een puinzooi is die periode rond 2020, ik kan niet achterhalen wie wat is!'
Het begint steeds meer de kenmerken te krijgen van een complot. Nu hebben we zogenaamd een 'andere' regering (die we niet hebben gekozen), en wederom hetzelfde beleid als bij VVD-PvdA, hetzelfde socialistische maakbaarheidsgedram.
Soros zit al vuistdiep in het binnenhof, anders kan ik het niet uitleggen. Nog nooit zoveel grondwetschendingen gezien als de afgelopen 10 jaar, nog nooit zo'n impotente regering gezien als van Balkenende, Rutte e.d. Noem een punt, of het nu defensie is, criminaliteit of terreur, men heeft geen visie of antwoord. Maar wel halen ze het plaatje van de plee af waaraan je kunt zien of het een heren- of damestoilet is. In het Engels zeggen we 'pathetic'. Dit kabinet met zijn intense minachting voor de legale burger zal op zijn beurt kunnen rekenen op intense minachting. Goed begin, Mark, echt fantastisch, wat 'gaaf'.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 12:21

Deze maatregelen gaan allemaal tegen het kabinet zelf werken. De geloofwaardigheid van deze regering is al om zeep geholpen voordat ze begon. Mensen zijn niet zo dom als deze bewindslieden denken. Vooralsnog is dit vooral het kabinet die beloftes verbreekt, die zich druk maakt over idiote dingen, die alles duurder maakt en er zullen nog wel wat dingen uit komen rollen. Het sleepnetreferendum wat er lijkt te komen, zal ook weer mensen de ogen doen openen. Daarnaast is het op de meeste ministeries een puinhoop dus ook dat gaat zich snel laten voelen. Pechtold is een eerste klas idioot dat wordt de rest vanzelf zat.

reddeloos verloren | 09-10-17 | 12:17

Geniaal! Mannen per direct 14 weken zwangerschapsverlof. Geen boerka's en kopvodden meer! En seksuele intimidatie is dan ook zo goed als van de baan. In een sportteam slaan ze elkaar soms ook op de kont en krijg je een aai over de borst (uhh... bol). Dit mag je nu dus bij iedereen doen. En voor de reaguurders die bij de geboorte een uitsteeksel hadden tussen de benen: verbieden van bovenkleding op het strand. We zijn immers allemaal onzijdig voor de wet.

Sensemilla | 09-10-17 | 12:14

Er begint zich anders wel een nogal alarmerend patroon af te tekenen. Het land, de familie, het gezin en nu het geslacht, alles waar de burger zijn/haar identiteit aan ontleent lijkt doelbewust en in hoog tempo rond hem/haar te worden afgebroken. Binnenkort zal, ook weer onder het mom van 'discriminatie', zonder twijfel onze naam ter discussie komen te staan en worden we straks aangesproken met ons sofi-nummer. Veronpersoonlijkte burgers zijn makkelijker te manipuleren en om degenen die zich blijven verzetten in het vizier te krijgen hebben we straks een handige sleepwet.
Voorwaarts Kameraden, in ras tempo op naar het 4e Rijk vol door Pia genetisch tot in perfectie gemanipuleerde, geslachtsloze wezens, blij verenigd in een EU- ideologie met de mammon als God en Conchita Wurst als zijn profeet. Heil!

VanEndehoven | 09-10-17 | 12:11

Ze zijn nog niets eens aan de macht en die verschrikkelijke Pechtold deelt al de lakens uit, en die verschrikkelijke windvaan Rutte buigt en knipt mee. De EU kijkt goedkeurend toe hoe dit land wordt omgevormd tot een SJW paradijs!

lanexx | 09-10-17 | 11:54

Een genderneutraal geboortecertificaat is beter verhandelbaar op de beurs. Follow the money.

LifeCatcher | 09-10-17 | 11:54

Jesus. Mijn eerste gedachte was ; bestorm die Bastille, met guillotine, wat zou ik hem graag zien rollen ,... mijn tweede gedachte was ook hetgene wat mijn typ-tourette aardig onder controle hield wegens diep treurig sentiment ; hoeveel Nederlanders gestemd hebben op deze sociopaat.

Kim-Jung-Un | 09-10-17 | 11:53

Als we allemaal genderneutraal zijn dan moeten vrouwen worden gestimuleerd een baard te dragen. Anders is er een ontoelaatbaar onderscheid tussen wat vroeger m of v was. Baardgroeimiddelen worden door de overheid verstrekt. Komt in het basispakket en valt niet onder het eigen risico. Voordeliger dan volledig ombouwen. Bovendien cultuurverrijking! Een kabinet met visie!

bloothommel | 09-10-17 | 11:50

Wat er in je onderbroek zit is geen zaak van de overheid.

JTKDM | 09-10-17 | 11:29

Hoe meer ik er over nadenk hoe meer ik tot een verschrikkelijke gedachte kom.
Die gedachte is dat het Nederlandse volk ( de autochtonen ) stiekem onderworpen zijn aan een IQ-test en dat velen daarvoor gezakt zijn bij gebrek aan een normaal IQ.

BBmetR | 09-10-17 | 11:24

Echt, wat een gaaf land zijn we toch!

Gies van Agt | 09-10-17 | 11:20

Telt dat nou ook voor de mensen die gestemd hebben op de PVV of FVD?

komtdatschot | 09-10-17 | 11:13

Kabinet Rotte III, ik geef het zooitje 3 maanden.

Eugen Sandow | 09-10-17 | 11:12

Met dit soort kutberichten weet je zeker dat wij de lul zijn.

Zoals velen boven mij al vermoeden, dit is een rookgordijn.

eigen-mening | 09-10-17 | 11:12

De geslachtloze maatschappij i.o. aanbidt een merkwaardig ideaal dat overigens al eens eerder is nagestreefd:

Onder het mom van gelijkheid lijken de uitgangspunten van de Theozoölogie* te worden uitgerold over een krimpende nietsvermoedende voornamelijk blanke westerse bevolking van < 1 miljard. De rest van de wereld (1,7 miljard Moslims, > 1 miljard Afrikanen, 1,5 miljard Chinezen, 1,2 miljard Indiers en een overige niet-blanke gestaag groeiende restgroep doen er echter niet aan mee. Het gevolg laat zich raden: de blanke mens vormt zich om tot een geslachtloze leiding gevende elite of ruimt op termijn het veld.

* Zie Jörg Lanz von Liebenfells "Theozologie" (archive.org) (zomaar een kleine greep):
1 De goddelijke status van de mens is geslachtloos;
2 De menselijke sexuele driften zijn een gevolg van vermenging met half-apen (=satyrs volgens klassiek Griekse bronnen danwel Neanderthalers volgens weer andere);
3 De Blanke Mensch heeft een grotere natuurlijke aanleg voor hermafroditisme dan andere etniciteiten. Daardoor is zelfbevruchting mogelijk met onbevlekte ontvangenis als resultaat zonder gebukt te hoeven gaan onder dierlijke lusten;
4 Ouderschap kan volgen uit andere gronden dan natuurlijke geboorte alleen.

Voor de goede orde, Lanz had een schrijfverbod gedurende het Nazi regime omdat die een op dergelijke wijze verzwakte bevolking niet als voordeel herkenden.
Geheel volgens de huidige Omgekeerde Wereld doctrine volgt daaruit dat Wij er juist vóór moeten zijn.

kindapaas | 09-10-17 | 11:00

Iedereen die afgelopen verkiezingen op de VVD heeft gestemd zou je aan een schandpaal willen binden en een boete laten betalen voor landverraad.

BluRay | 09-10-17 | 10:56 | 1

100% eens.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 13:07

Is dit echt het belangrijkste wat men in de maanden kon bedenken?

redneck_texan | 09-10-17 | 10:55

Aanpassing grondwet, mmmmmmmmmm hebben we pas weer gezien dat gaat nog niet zo makkelijk, in dit geval gelukkig niet. En nu graag voor aantreden gelijk opbokken. Het is al erg genoeg dat we een Rutte als premier hebben (gehad) die zichzelf niet kan kwalificeren. Daar heeft weldenkend Nederland echter geen moeite mee.
Voor de rest zou ik zeggen, schaf als overheid de tent van Circus Renz aan en richt een permanente locatie in (LaLaLand). Dat zou een blijk van visie en beleid zijn. Geeft de gekkies een podium waarvoor geen restricties gelden en geeft ons, het publiek, een avondvullende voorstelling die alle denkbare emoties bij je oproept , kortom topamusement. Wel de lusten niet de lasten want het motto luidt: alles uit de tent is van de tent en blijft dus in de tent.

bwanabanjo | 09-10-17 | 10:52 | 1

De gekkies hebben talloze podia waarop ze uiting kunnen geven aan hun verdwaasdheid en passen nog niet in 100.000 tenten. De tent van Renz is wel groot genoeg om alle niet gekkies te kunnen bevatten.

Elessir | 09-10-17 | 11:12

Ondertussen, BTW verhoging, hypotheekrente aftrek weg, eigen woning forfait boete, meer kansloos volk binnen halen en ik vind het nu al kut genoeg. Mei Li vos met je Cordon-partij-kartel je wordt bedankt namens de democratie.

Dirk III | 09-10-17 | 10:47

Stelletje zotten

Dirk III | 09-10-17 | 10:44

Het CDA en de CU (die toch wat behoudender zouden moeten zijn) stonden erbij en keken er naar.
Het onderliggende vraagstuk is zo futiel zo "lekker belangrijk zeg" dat het mij alleen maar op de gedachte brengt dat men dit doet om de bevolking "bezig" te houden, zodat ze weer afgeleid zijn van de realiteit en de zaken die er echt toe doen. Een politieke tactiek die vooral werkt bij SBS6/RTL postcodeloterij rijtjeshuis figuren.

Memek | 09-10-17 | 10:43 | 1

CDA en ChristenUnie vinden dit best. Anders geen regeerakkoord.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 11:29

En daar moet je de oorlog mee winnen.

Bataaf | 09-10-17 | 10:36

Gelukkig geeft ons genderneutrale kabinet in spe het goede voorbeeld.
Het laatste restje balletjes is net vermorzeld met een ferme klap van een rood mapje.

Rommelende Onderbuik | 09-10-17 | 10:35

Als ik niet meer als mevrouw wordt behandeld, voel ik mij gediscrimineerd. Er is niets neutraal aan dat zgn "Neutraal" omdat vanaf nu domineert het lichamelijk kenmerk (of het zich zo voelen) van een groep mensen (hoeveel % vd hele bevolking!?) die zich niet man of vrouw voelt/is. De groep die ergens ertussen in hangt is vanaf nu maatgevend in de Nederlandse maatschappij.

Louise-in-de-pels | 09-10-17 | 10:28

De grondwet aanpassen is even zinloos als Ruttes inlegvelletje. Je kunt je er nl. niet op beroepen als domme burger. Ze moeten het aan een wet toevoegen maar dat durven ze niet.
Volgens de grondwet zijn alle Nederlanders op gelijke voet benoembaar in overheidsdienst, dus je zou verwachten dat de meeste burgemeesters partijloos zijn, net zoals de bevolking. Dat moet van art. 3 grondwet maar daar trekt ook niemand zich iets van aan. Dit is alleen op te lossen door discriminatie obv politieke partij strafbaar te stellen, maar die reden hebben de heren en dames politici niet in de wet opgenomen. En dus krijgen we vaak Haags afval als burgemeester. En u kunt er niets aan doen.

Nichtsneues | 09-10-17 | 10:28

2018: de overheid neemt maatregelen om meer vrouwen aan het werk te krijgen. Met anoniem en geslachtsloos solliciteren bleken alleen maar mannen aangenomen te worden.

roflastc | 09-10-17 | 10:26 | 1

Jij maakt mijn dag weer goed. Dank!

forecastle | 09-10-17 | 11:35

Alleen maar genderneutrale reclames op tv, ik moet het nog zien.

happen_maar | 09-10-17 | 10:25 | 2

FA reclames zullen nooit meer hetzelfde zijn...

Jezus van Nazareth | 09-10-17 | 10:36

Ah, die FA reclames.. das war einmal.

Voorjaarsmoe | 09-10-17 | 10:44

We worden alvast klaargestoomd op de toekomst waarin we half mens / half robot zijn... de tijd dat we volgestopt worden met microchips en ons brein rechtstreeks gekoppeld wordt met het internet zal sneller komen dan we denken. En tja, wat zijn we dan? #aluhoedje?

A-Safari | 09-10-17 | 10:24

'Die meisje' was dus voorbedachte rade.

kwark001 | 09-10-17 | 10:20 | 2

Nee het moet juist weer "het" meisje worden.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 10:30

Dus "dat", een meisje is onzijdig. Maar een jongetje voortaan ook, Rutte bedankt! Wacht ... ook dat was allang zo, het was "het" jongetje. Oh dan wordt het alleen "het" man en "het" vrouw. Die Marokkanen moeten leren om overal "het" van te maken. "Het" minister-president, het Pechtold, het Buma. Ze zijn knettergek geworden met z'n vieren onder leiding Gerrit.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 10:35

Desnoods zet ik met watervaste stift een grote M in mijn paspoort, desgewenst toon ik aan dat ik een man ben. Ben ik nu gek of wordt die gekte mij nu opgedrongen.

BozePaarseMan | 09-10-17 | 10:16 | 1

Dat laatste. En wees gerust: je bent niet de enige die het gevoel heeft in een kafkaëske nachtmerrie terecht gekomen te zijn.

Jezus van Nazareth | 09-10-17 | 10:35

De 'verHEMAÏsering' van het overheidsbeleid.

Abu Bachouca | 09-10-17 | 10:13

Wat een ongekende waanzin is dit. Wederom een voorbeeld van hoe een klein groepje agressieve drammers/SJW's hun verziekte ideeën toch altijd op de agenda weet te krijgen in Den Haag. Genderwappies werden nog maar kort geleden behandeld in psychiatrische klinieken, nu zijn ze kennelijk het nieuwe normaal... Dit land is echt compleet van het padje.

Lefty-Messup | 09-10-17 | 10:13

Ik kan de toekomst voorspellen.
.
Mark -> Premier Rutte III
Pechtold -> Vice premier, Minister van Geslacht en Gender
Buma -> Vice premier, Minister van Landbouw
Segers -> Vice premier, Minister van Religie en Maatschappij
Mona Kijzer -> Minister van Politiek Wonder en Gewichtige Zaken
Pia Dijkstra -> Staatssecretaris LM & OD (levensmoeheid en orgaandonatie)
Jeanine Hennis - Plaschhaert -> Minister van Buitenlandse Zaken
Pieter Omtzigt -> Hoofd afdeling Kop dicht en Bek Houden
.
Verder kan ik niet goed zien.

Ikbeneenzelfbouwer | 09-10-17 | 10:11

Totaal gestoord natuurlijk.

“Het is de bedoeling dat gemeenten, provincies en het Rijk niet zomaar meer gaan vragen naar het geslacht als dat niet nodig is.”

Zodra er communicatie met de burger is (altijd) is het handig die informatie te hebben. Wat gaat het straks worden, geachte heer, mevrouw of anders. Daarbij is er nou eenmaal verschil tussen mannen en vrouwen dus die onzin om het niet te mogen benoemen. Voelen ze zich vast een progressies, maar hier is niets progressiefs aan. Het is kortzichtig, dom en meeloopgedrag van mensen zonder ruggengraat.

Prima verder dat homo’s de zelfde rechten krijgen enz., maar dat genderneutraal beleid is echt de grootste onzin die er uit komt.

Dan dit “er komt eerst nog onderzoek naar bijvoorbeeld het erfrecht en het naamrecht.”. Serieus? Maak de wet zoals je hem wilt hebben op dit gebied… geen onderzoek voor nodig. Als je onderzoek wilt doen, zoek dan eens uit waar al het geld in de zorg blijft. Daar heb je onderzoek voor nodig. Maar dat is te moeilijk voor de heren politici.

Dan dit: “Ook Artikel 1 van de grondwet wordt aangevuld, wat het nieuwe kabinet betreft. Dat was ook een wens die in het Regenboog Stembusakkoord stond. Zo moet erin komen te staan dat discriminatie op basis van een handicap of seksuele oriëntatie niet meer mag.”

Het enige dat met artikel 1 moet gebeuren is dat die wordt afgeschaft. Meest onzinnige artikel dat er is, vooral omdat het niet toepasbaar is.

Daarbij zegt Artikel 1 “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.” Zie daarbij “of op welke grond dan ook” waardoor dus ook handicap of seksuele oriëntatie er al binnen vallen. Overigens bestaat er ook al de wet “Wet gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte” die dat nog eens benadrukt.

DerUnterMensch | 09-10-17 | 10:08

Als de markt vraagt om gescheiden wc's komen (of blijven) er gescheiden wc's. Geen overheid die dat kan ontmoedigen.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 10:08

Genderneutraliteit. Serieus?! Dit is een grapje toch? Zelfs de NOS krijgt nog geen 800 mensen bij elkaar gelogen in 2015 (zie staafdiagram): nos.nl/op3/artikel/2196665-ik-was-in-...
En dat is dan ná een wetswijziging in 2014 die het makkelijker maakte om een geslachtswijziging te laten registreren; daarvoor waren het er gemiddeld rond de 80 per jaar. Je kunt er dus welgevoeglijk vanuit gaan dat het cijfer voor 2015 veroorzaakt is door een leeggelopen 'stuwmeer'.

Sterker nog: als je de redeneertrant van de klimaathysterici hanteert, dan zie je een sterke daling na 2012. Dit kan er zelfs toe leiden dat er over een aantal jaren (laten we 2100 aanhouden) eventueel mensen zijn die zich wellicht willen laten terugherverbouwen tot hun oorspronkelijke geslacht, met alle mogelijke gevolgen van dien!!!1!! ([/klimaathysterie modus].

Zonder gekheid. Laat het even op je inwerken. Op een officiële bevolking van 17,02 miljoen mensen zijn er jaarlijks dus 100 tot 150 mensen (dat is een grove en ruime schatting op basis van de NOS gegevens) die dusdanig ontevreden zijn over hun geslacht dat ze het officieel willen laten veranderen. Die mogelijkheid hebben ze al sinds de wetswijziging van 2014. Case closed, zou je zeggen. Maar nee, voor de SJW's is het niet genoeg: 17,02 miljoen mensen moeten en zúllen die 100 tot 150 door de strot geramd worden. En 'onze' politici gaan daar vervolgens ook nog serieus kostbare uren aan verspillen... Wat een gááf land is dit toch!

Jezus van Nazareth | 09-10-17 | 10:07

Het aanstaande kabinet Rutte III, moge het snel naar de gallemiezen gaan, heeft voor de start al laten blijken niets beters te doen te hebben dan zich te werpen op gender neutraliteit. Wat een bloody gelul.
En dit kan alleen maar een D66 onderwerp zijn, want dat zijn die twijfelaars, die ergens in het midden van het niets doen zitten. Wat een farce!

Memek | 09-10-17 | 10:05

Stop deze inteeltwaanzin uit Amsterdam a.ub.

Ik was vorige week een enquête voor 't een of ander in aan het vullen en er werd naar m'n geslacht gevraagd. Keuzemogelijkheden: male, female of other, please specify.... Echt, hoe heeft 't zover kunnen komen?

Makro777 | 09-10-17 | 10:00

Heb de indruk dat de onderhandelaars door de lange formatie geheel wereldvreemd geworden zijn. Op naar een snelle val van dit kabinet.

watazooi | 09-10-17 | 09:59

Verdulleme nog aan toe, zou je mogen vloeken op geenstijl? Kan zo lekker opluchten bij mij,en het voorkomt ook nog eens radicalisering s gedrag waar ik steeds meer aan begin te denken,zit al aan bommen te denken ,tot nu toe nog sexbommen [in leugenaar gender Markie zijn slaapvertrek] maar blijft dat zo?

gelukzoeker | 09-10-17 | 09:58

Krijgen de moskees nu ook maar één ingang voor mannen en vrouwen of mag het daar wel gescheiden blijven? Laat maar: ik weet het antwoord al.

Steinway | 09-10-17 | 09:58

Net als het Nederlands voetbal. Radicaal aanpakken

Blue Light | 09-10-17 | 09:57

Ik zie de verhitte discussies al voor mij - aan het loket van de burgerlijke stand - wanneer vader Achmed er achter komt dat hij pasgeboren Mohammed niet als 'man' kan registreren.... (- of geldt deze waanzin - net als de hoofddoek op paspoortfoto's- slechts voor de hardwerkende, op tijd uit z'n nest komende, kaaskoppige belastingbetaler? )

bisbisbis | 09-10-17 | 09:56

"Veel beloven en weinig geven doet zotten in vreugde leven."
Mooi spreekwoord dat voor het 3e kabinet van Rutte ook wel van toepassing zal gaan zijn. We wachten immers allemaal nog op die € 1.000 die hij beloofde maar waarvoor we een lastenverzwaring terug kregen.
En wat doet hij nu voor ons? Amaii, hij schaft het geslacht af! Zal wel voor zijn eigen herenliefde zijn maar goed. We zijn dus straks geen man of vrouw meer maar "een" of "die". Lekker handig ook. Handig als je in het buitenland komt, waar men nog niet de volkomen zotheid heeft bereikt, en je moet legitimeren en het paspoort dan wel de identiteitskaart geen geslacht vermeldt. Dat gaat dus problemen geven.
Nee, Rutte begint "pragmatisch" door op WC's de aanduiding voor "heren" en "dames" weg te halen zodat we heen en weer kunnen. Sterker nog, dan volstaat 1 ruimte. In theorie prima, bespaart een hoop overhead aan ongebruikt sanitair maar de vrouwtjes gaan het niet op prijs stellen, ook al bestaan die straks eigenlijk niet meer. Asha ten Broeke zal ongetwijfeld spuitend klaarkomen bij de gedachte aan gender neutrale toiletten maar haar mede-spleetpiemeligen denken daar anders over.
Gisteren het grote nieuws, pauken en tromgeroffel, dat de overheid brieven niet meer begint met de aanhef "geachte meneer" of "geachte mevrouw". Ik weet niet hoe ze die brief wel willen beginnen, dat zal wel zoiets zijn als LS, de meest onpersoonlijke aanhef en voor een persoonlijke brief ongepast. Hier is niet over nagedacht. Jawel, maar heel erg kort. Kort door de bocht. En het wordt nog gekker, let maar op.
Maar we worden nog steeds geboren met een piemel of een kutje, met XY of XX chromosomen en alleen twee verschillende geslachten kunnen zich samen vermenigvuldigen. Kun je op het paspoort en op het schijthuis heel bijdehand gaan doen, maar de natuur verander je niet meer.
Enige voordeel, maar dan ook echt het aller-enigste: als geslacht niet meer bestaat, kun je ook niet meer heaumeau of lesbies zijn. Of hetero. Dus dan zijn we ook van die zeik af, van de gaypride, homobarren, pottenbroeken en al wat dies meer zij. En dát mijn waarde mede-reaguurders zal de énige plus zijn in dit hele verhaal. En meer ook echt niet.
Rutte, wat een fucknut is het ook.

Bakkeleures | 09-10-17 | 09:55

"Veel beloven en weinig geven doet zotten in vreugde leven."
Mooi spreekwoord dat voor het 3e kabinet van Rutte ook wel van toepassing zal gaan zijn. We wachten immers allemaal nog op die € 1.000 die hij beloofde maar waarvoor we een lastenverzwaring terug kregen.
En wat doet hij nu voor ons? Amaii, hij schaft het geslacht af! Zal wel voor zijn eigen herenliefde zijn maar goed. We zijn dus straks geen man of vrouw meer maar "een" of "die". Lekker handig ook. Handig als je in het buitenland komt, waar men nog niet de volkomen zotheid heeft bereikt, en je moet legitimeren en het paspoort dan wel de identiteitskaart geen geslacht vermeldt. Dat gaat dus problemen geven.
Nee, Rutte begint "pragmatisch" door op WC's de aanduiding voor "heren" en "dames" weg te halen zodat we heen en weer kunnen. Sterker nog, dan volstaat 1 ruimte. In theorie prima, bespaart een hoop overhead aan ongebruikt sanitair maar de vrouwtjes gaan het niet op prijs stellen, ook al bestaan die straks eigenlijk niet meer. Asha ten Broeke zal ongetwijfeld spuitend klaarkomen bij de gedachte aan gender neutrale toiletten maar haar mede-spleetpiemeligen denken daar anders over.
Gisteren het grote nieuws, pauken en tromgeroffel, dat de overheid brieven niet meer begint met de aanhef "geachte meneer" of "geachte mevrouw". Ik weet niet hoe ze die brief wel willen beginnen, dat zal wel zoiets zijn als LS, de meest onpersoonlijke aanhef en voor een persoonlijke brief ongepast. Hier is niet over nagedacht. Jawel, maar heel erg kort. Kort door de bocht. En het wordt nog gekker, let maar op.
Maar we worden nog steeds geboren met een piemel of een kutje, met XY of XX chromosomen en alleen twee verschillende geslachten kunnen zich samen vermenigvuldigen. Kun je op het paspoort en op het schijthuis heel bijdehand gaan doen, maar de natuur verander je niet meer.
Enige voordeel, maar dan ook echt het aller-enigste: als geslacht niet meer bestaat, kun je ook niet meer heaumeau of lesbies zijn. Of hetero. Dus dan zijn we ook van die zeik af, van de gaypride, homobarren, pottenbroeken en al wat dies meer zij. En dát mijn waarde mede-reaguurders zal de énige plus zijn in dit hele verhaal. En meer ook echt niet.
Rutte, wat een fucknut is het ook.

Bakkeleures | 09-10-17 | 09:55

De wraak van een a-sexuele, genderneutrale kast-heaumeau. De afbraak van NL in een notendop.
.
Hard times create strong men,
Strong men create good times,
Good times create weak men,
Weak men create hard times.
.
Hoe eerder poppenkast3, met slechts 1 zetel meerderheid, valt hoe eerder we van Rutte & Peggold verlost zijn.
.
Jammer dat Baudet zich zo op de vlakte houdt over de invasiërs hun hersenrot-ideologie.

Veni_Vidi_Vici | 09-10-17 | 09:55

Om te janken dit. Vreselijk.

Makro777 | 09-10-17 | 09:55

En dan geen gelul meer over glazen plafonds en positieve discriminatie voor vrouwen. Ik kan niet wachten om de eerste overheidsinstantie hierop te pakken. Voor lul (of is het kut) gaan ze staan. Allemaal.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 09:55

Niet eens met deze genderneutrale waanzin? Pis in iedere openbare gelegenheid alle plees helemaal onder. Behalve in de pot. Moet je kikken hoe snel deze waanzin stopt.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 09:54

Misschien kan Midas Dekkers even uitleggen dat de verschillen tussen mannen en vrouwen een evolutionair doel dienen en derhalve gekoesterd zouden moeten worden. Verdere afvlakking leidt tot nog meer maatschappelijke ontwrichting. Voor mensen die zich niet of moeilijk kunnen identificeren met een norm, welke norm dan ook, moet je geen nieuwe norm in het leven gaan roepen. Die mensen laat je gewoon in hun waarde en je behandelt ze met respect. Als ze dan nog steeds moeite hebben met hun uitzonderingspositie, dan is dat niet noodzakelijkerwijs jouw probleem.

MickeyGouda | 09-10-17 | 09:54 | 1

Volledig mee eens. Uitstekend verwoord.

Jezus van Nazareth | 09-10-17 | 10:22

Ik wil een genderneutrale hoofddoek.

Avin | 09-10-17 | 09:54

*lul/kut op tafel legt

Bakito | 09-10-17 | 09:53

Was ook echt een hot topic bij de verkiezingen. NOT.

Rico den Hollander | 09-10-17 | 09:51 | 1

Stond ook in het verkiezingsprogramma van de vvd, toch? Net zoals al jaren in het verkiezings-programma van de vvd staat dat ze 1 miljoen moslims in Nederland erbij willen, toch?

Mark_D_NL | 09-10-17 | 10:02

Mannen/vrouwen moeten zich laten ombouwen tot een kut/piemel-combinatiel...
probleem opgelost.
Mannen/vrouwen; gelijke beharing enz.enz.

meneer Q | 09-10-17 | 09:50

Wat een schandelijke vertoning van dit flut kabinet!

F1802 | 09-10-17 | 09:49

Nog nooit iemand daadwerkelijk horen zeggen dat ze zich beledigd voelen door de man/vrouw aanduiding, ook niet in interviews op TV? Wel vaak gehoord "Ik DENK dat mensen zich beledigd kunnen voelen daarom noem ik mijn pasgeboren baby 'mens'"

Maar omdat een vermeende 0,01% zich mogelijk beledigd voelt, gaan we de overige 99,99% aanpraten dat ze zich niet meer trots man of vrouw mogen noemen, en daarmee ZEKER weten beledigen, dat is natuurlijke wel hartstikke top.

een_mike | 09-10-17 | 09:48

En weer buigt 'progressief' Nederland voor de waanzin van de LGHBTXYZ agenda. Duizenden jaren lang had niemand een probleem met het geslacht. Nu zijn er 100 geestelijk gestoorden en de volledige achterban van Alexander Pechtold moet en zal deugen om deze zieke mensen te faciliteren ten kosten van 17 miljoen Nederlanders. Wie stopt deze waanzin?

nerugaer | 09-10-17 | 09:47

Beetje het land lopen trollen mierenneukende D66 onzinmaatregelen.
Die afschaffing van de wet Hillen daarentegen, dat gaat Mark zwaar opbreken. Het beeld neerzetten dat de VVD zo onbetrouwbaar is als de pest (wat wel klopt) zal niet in dank afgenomen worden. Ik zie inmiddels al briesende en vuurspuwende VVD-ers.
Na wat nu al bekend is kun je er op aan dat deze coalitie de kerst niet gaat overleven.

Eppo | 09-10-17 | 09:46 | 1

Die afbetaalde huizen-bezitters bulken van het geld...
ook zij zullen de miljarden kostende toestroom van gelukszoekers moeten meebetalen, nu al zit het overgrote deel in de bijstand.

meneer Q | 09-10-17 | 09:54

Net als Prince:
The Man Formely Known As Woman....
Oftewel: The Symbol (666?) komt voortaan bij iedereen in het paspoort te staan.
Ga dat maar eens uitleggen op het vliegveld van Lima of Dubai...

King of the Oneliner | 09-10-17 | 09:45

Dit is gewoon een gevalletje "Non-nieuws" zo opblazen dat onze (negatieve) aandacht hier volledig op gericht is . Iedereen en zijn moeder over de pis bij de/het/ een / x koffie automaat . Ondertussen worden we afgeleid van echt belangrijke zaken die ergens met een muizenstemmetje verkondigd worden en afgedrukt in kleine letters in de plaatselijke huis aan huis folder in schubbekutteveen.

RexGloriae | 09-10-17 | 09:44

Jaaaaa, laten we iedereen afleiden met een discussie over de wensen van 0.0001% van de bevolking! Want dan ziet niemand dat we de hele boel stelselmatig aan het afbreken zijn. Doe nog een topic, GS! Het leest zo lekker weg.

Slachter | 09-10-17 | 09:42

De hele wereld genderneutraal! Niet meer afrekenen op geslacht! Iedereen gelijk! Niet eerst naar geslacht kijken en dan een oordeel vormen! Welk geslacht iemand heeft mag niets uitmaken! Huidskleur mag niets uitmaken!

Zo, da's geregeld, en nu als de wiedeweerga exact uitreken hoeveel vrouwen en welke huidskleuren er in welk bedrijf werken en het gewenste aantal afdwingen.

een_mike | 09-10-17 | 09:41

Genderneutraliteit is inderdaad de moeite waard om veel tijd en geld in te investeren. De huidige differentiatie is natuurlijk de oorzaak van criminaliteit, corruptie, Jihadisme, armoede, polarisatie, en ga zo maar door, en brengt onze kenniseconomie in gevaar. Ik ben daarom heel blij dat het nieuwe kabinet de prioriteiten goed weet in te schatten. Dat belooft veel goeds!

Hommel | 09-10-17 | 09:41

Had wel zoiets verwacht van het aankomende nachtmerry kabinet, nu is het wachten op verplicht liggend ons behoefte moeten doen op een nog uit te vinden leg constructie,waar we de wereld mee gaan veranderen.

gelukzoeker | 09-10-17 | 09:40

Zinloze maatregel die meer problemen gaat opleveren dan oplossen.

Panos88 | 09-10-17 | 09:40

Hoe kan je nou de grondwet aanpassen daar gaan twee termijnen overheen

Bokito ergo sum | 09-10-17 | 09:40

Stel je een drukke kroeg voor. Nu gaan er dus irritante mannetjes op het vrouwen toilet rondhangen. Dat pikken vrouwen echt niet. En ook geen vrouw die er aan denkt om het mannen toilet te gebruiken. Ik kan me ook niet voorstellen dat je met een gender neutraal paspoort Koeweit binnen komt. Dus dat levert ook weer problemen op.
Uiteindelijk gaan we veel investeren in gender neutraliteit en zal 98% bij het oude blijven.

Febofiel | 09-10-17 | 09:40 | 1

99,9 procent ,Uw schatting zit er helegaar naast Febofiel ,is een bietje dom.

gelukzoeker | 09-10-17 | 09:46

uhh verhogen....

lulleficatie | 09-10-17 | 09:39

Artikel 1 van de grondwet aanpassen? Ja vast, daar moet Baudet-1 ook nog mee instemmen hoor.

Leyrann | 09-10-17 | 09:39 | 1

Die heeft de meerderheid in de kamer....?

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:43

Dat ze de miljarden dat zo'n maatregel kost maar gebruiken om de algemene heffingskorting voor iedereen met honderden euro's te verlagen....

lulleficatie | 09-10-17 | 09:38 | 1

verhogen. dus.

lulleficatie | 09-10-17 | 09:39

In de geschiedenisboekjes zal dit regeerakkoord later worden genoemd als 'het begin van het einde' van het huidige Nederlandse democratische systeem.

Niet alleen telt de wens van een meerderheid van zeker meer dan 80% niet meer, het is ook het regeerakkoord waar het de heren politici behaagt naar het gekrakeel van wat individuen te luisteren die in de jaren 70 simpelweg in een psychiatrisch verpleeghuis gestopt zouden zijn.

Lood om oud ijzer | 09-10-17 | 09:38

Nog even en het wordt verboden om in een geboorteadvertentie te zetten dat "u gelukkig bent met de geboorte van onze dochter of onze zoon..." Alleen Ons kind wordt toegestaan in deze nieuwspraak.

lulleficatie | 09-10-17 | 09:37

Die lui zijn knettergek en dat allemaal van ons belastinggeld, zit hier ter plekke witheet te worden

Mich2007 | 09-10-17 | 09:37

Hermafrodieten begrijpen er straks helemaal niets meer van.
Ik trouwens ook niet.

Cold-Cees | 09-10-17 | 09:35

dit soort maatregelen houd de aandacht af van maatregelen die ons echt treffen. staat er al iemand op het maliveld voor de 50% btw verhoging of andere nare afpakregelingen?

Rest In Privacy | 09-10-17 | 09:35

Het is dus niet meer mogelijk om een klacht in te dienen dat je door iemand van de opposit sex lastig gevallen bent want dat is niet officieel te bewijzen.

BBmetR | 09-10-17 | 09:35 | 1

Over mansplaining, man privilege, glazen plafonds en zwangerschapsverlof lis dus het laatste woord gezegd.

TheseDays00 | 09-10-17 | 09:38

De regering wil geslachtsregistratie zo veel mogelijk beperken. MOOI. Voor 99% van wat de regering met mij moet, hoeven ze niet te weten wat er tussen mijn benen hangt.

Hoe is dit een contentieus issue?

Nietvoordekat | 09-10-17 | 09:33 | 1

registratie is niet meer nodig over hoe je eruitziet tussen je benen. Binnenkort en eigenlijk nu al weet men bij de inlichtingendiensten wat je tussen de oren bedenkt en neerplempt.. of je nu man/vrouw of androgyn bent interesseert 'big brother' niet.
Gaat wel grote consequenties in het strafrecht krijgen zo'n genderneutrale visie. Ben benieuwd hoe de Rooms katholieke kerk deze genderneutraliteit gaat introduceren. De 1e Pausin in beeld!!

fikkieblijf! | 09-10-17 | 09:41

Het vrouwenquotum komt op deze manier natuurlijk wel te vervallen.
Zijn we van dat gezeur ook weer af.

Faphorst | 09-10-17 | 09:33

.. een kabinet met de beste genderneutrale premier sinds den ijstijd.

Jan Passant mk2 | 09-10-17 | 09:32

G V D Geenstijl nou doe je het weer,weer die arrogante schofterige nagemaakte graftakken kop van dat lachende graftak hoofd van onze nationale graftak leugenaar in beeld,weer heel mijn toetsenbord onder met mijn net genuttigde ontbijt, bedankt hoor.

gelukzoeker | 09-10-17 | 09:31 | 1

Als je zo makkelijk over je nek gaat, is het misschien een goed idee om gewoon niet te internetten of zo.

Nietvoordekat | 09-10-17 | 09:34

Maak van zaken die geen groot probleem vormen een groot probleem om de zaken die werkelijk een groot probleem zijn weg te drukken of in het geval van Mark Rukke weg te lachen.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 09:31

Zoals Midas Dekker heel terecht opmerkte is het van de gekke dat er bijvoorbeeld eerst in de café’s een damestoilet moest komen voordat er een vergunning verleend werd en er nu géén apart damestoilet meer mag zijn.

BBmetR | 09-10-17 | 09:30

Ik wil dat ook wel eens proberen wat die gasten roken.

Fapfap | 09-10-17 | 09:27

Definitie van 'onnodig' is cruciaal. Laten ze om te beginnen eens 3 voorbeelden geven wanneer het onnodig is en wanneer het wel nodig is. Komen ze nooit uit.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 09:26 | 1

"Aan K. Huis. U heeft de gemeentelijke heffingen nog niet betaald."
Kan zo de oudpapierbak in. Onduidelijk of het aan de heer of mevrouw Huis is gericht. Beetje advocaat kan daar wel mee uit de voeten.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:34

Aahh kijk eens aan een SJW(rook)gordijn om Ferras achter te parkeren.

sterrefleur | 09-10-17 | 09:25

Aah, dus ik mag eindelijk als Ghanees meisje van 1.56cm met blauwe ogen in mn paspoort??

schoon-schip-maken | 09-10-17 | 09:25 | 1

Lengte vermelden... Laten we dat ook maar afschaffen. Want lilliputters enzo....

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:32

Fuck.Off. Die linkse genderneutraliteithysterie komt uit Canada.
Van alle problemen en uitdagingen waar we nu voor staan, kiest men deze uit?
Waar de gewone Nederlander geen ene fuck om geeft behalve een paar hysterische linkse Amsterdammers?
Dit kabinet kan van mij nu al de prullenbak in.

Julia | 09-10-17 | 09:24

GVD, moet er zoveel gedoe om zijn waar je pist. Als je jezelf meer vrouw voelt ga je lekker op de dames WC. Als je meer man voelt ga je lekker op de heren WC. Probleem opgelost. Nu echte problemen oplossen graag.

Hiesjes | 09-10-17 | 09:24

Iedereen al getekend voor de sleepwet?
Nog maar 8K handtekening nodig.
De mooiste manier om Rutte en Pechthold weer wat slapeloze nachten te bezorgen.
Oh en krijgen we dit keer ook allemaal weer 1000 euro van Mark Pinokkio?

Maya de Blij | 09-10-17 | 09:22 | 2

Iedere werkende NL'er krijgt inderdaad een rekening van minimaal 1000 euro van Rutte III. Belofte maakt schuld, alleen Mark laat die schuld altijd door een ander aflossen.

Dutchbeaurouge | 09-10-17 | 09:26

Denk dat iedere lezer van Geenstijl getekend heeft. Ik deel het op Facebook, maar vreemd genoeg komt deze nooit bij mijn "vrienden" in beeld. Het wordt dus al weggemoffeld door Links.

miknic | 09-10-17 | 09:40

Ik word hier bijzonder recalcitrant van...

Ad Hominem Tu Quoque | 09-10-17 | 09:22

Allemaal, ook mannen een burka aan.. da's pas genderneutraal!!

fikkieblijf! | 09-10-17 | 09:19

Yep, duidelijk.
Beter dat ik mijn lul en balzak meteen afsnijd. En de staafmixer in de vagina en op de borsten van mijn vrouw plaats. Wel effe laten hechten en we kunnen samen genderneutraal oud worden. Fijn.

Billy Ocean | 09-10-17 | 09:18

Mooi.
Kan ik dan met terugwerkende kracht nog even schadeloos gesteld worden voor het feit dat ik het land 14 maanden lang moest verdedigen juist omdat ik met een lul geboren ben?

Ikdus | 09-10-17 | 09:18 | 2

Ja en dan vertelde ze er ook nog bij dat je dan een echte vent kon worden in het leger.

Bennie Boos | 09-10-17 | 09:30

@Bennie Boos
Kijken naar wat de generaties na afschaffing van dienstplicht aan kweetjes heeft opgebracht, vrees ik dat dat nog een kern van waarheid inzit ook.
Wat dan wel weer van toepassing is op dit bericht.

Ikdus | 09-10-17 | 10:26

Modern hoorrrr. Ach de aandacht is weer even op iets nutteloos en ongevaarlijks. Schapen.

Mark_D_NL | 09-10-17 | 09:17

Ik vind dit best wel belachelijk. Over hoeveel mensen hebben we het nou? 10.000 mensen? Moeten dan 17 miljoen mensen zich compleet gaan aanpassen om 10.000 mensen, die er niet eens om vragen, te voorzien van een plee? Als je vrouw of man wil zijn wees dat dan lekker, loop lekker de mannenplee in en hang je kunstmatige snikkel in de urinoir naast mij, interesseert me echt niks. Maar genderneutraliteit is denk ik precies het omgekeerde van wat iedereen wilt, zowel transgenders als niet-transgenders.

Old_Spice | 09-10-17 | 09:16

Artikel 1 wordt uitgebreid met sexuele voorkeur. Gaat lastig worden voor kansenparels die kk homo vaak gebruiken. Of toch niet....?

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:15

Deze waanzin geldt voor overheidscommunicatie en niet voor paspoorten en identiteitsbewijzen, maar dat maakt het niet minder waanzinnig.

De Vrijlansier | 09-10-17 | 09:15

Nah ja, dan vanaf nu ook geen gezeik meer als ik de bril omhoog laat staan of er over heen pis. Verschillen bestaan niet meer.

Dagdief | 09-10-17 | 09:14

ik vraag mij inderdaad af welk doel hiermee bereikt dient te worden. Mohamed en Achmed alsmede Nouri zijn toch jongensnamen. Aischa of Samantha zijn ook echte meidenamen.. of mag naamherleiding naar een geschlacht ook niet meer?
Zie totaal de relevantie van deze nieuwe wet niet in.
Komt er voortaan in het paspoort ook geen foto meer dan?

fikkieblijf! | 09-10-17 | 09:14

Is rutte zelf wel genderneu(k)traal?

Kanarie_Geil | 09-10-17 | 09:14

Ik vermoed dat iedereen straks met een inlegvelletje in zijn onderbroek moet rondlopen van Rutte.

Texacoballletje | 09-10-17 | 09:13 | 1

ROFLOL

King of the Oneliner | 09-10-17 | 10:04

Ondertussen bidden tienduizenden Polen aan hun grenzen, om islam en ottomanen buiten te houden

am*dam | 09-10-17 | 09:12

Bij Minerva zongen ze vroeger al “Mark Rutte, die houdt niet van kutten”. Niet van piemels ook, blijkbaar.

Glasgow Argus | 09-10-17 | 09:10 | 2

dat inderdaad, ik heb het vermoeden dat hij A-sexueel is.. dat bestaat ook nl.. Hij is wel dolverliefd op het leiden van dit land en wordt g**l van het vooruitzicht in de toekomst..

fikkieblijf! | 09-10-17 | 09:17

Ik vond Rutte de eerste week na zijn aantreden een verademing. Maar na Rutte 1 ging het rap de linkse kant op. Nu snak ik terug naar Balkenende. Die liet dit soort gender non-issues niet toe op de agenda.

Old_Spice | 09-10-17 | 09:18

Interessant. Ik reis nogal veel voor mijn werk. Waar kan ik compensatie halen als een land of een luchtvaartmaatschappij mij weigert vanwege een nogal onvolledige persoonsbeschrijving in mijn paspoort? Of blijft het gewoon weer bij dure basissymboliekjes die er niet toe doen en die niets oplossen - immers: er valt niets op te lossen?

bisbisbis | 09-10-17 | 09:09

Kabinet Wereldvreemd 1; de genderproblematiek is toch niets iets waar de nederlander van wakker ligt?

theo-is-dood | 09-10-17 | 09:08

De laatste kans voor "het midden". En nu al verkloot!

echt_links | 09-10-17 | 09:08

Wat daar naar buiten komt wandelen op de foto zijn toch ook geen echte kerels, zijn gewoon een stelletje onzijdige testikelloze zit plassende schandknapen van bedenkelijke allure . Meer wijf dan vent ja dan ga je wat verzinnen met je vriendinnen en dan komt dit uit je wijvenkoker rollen na 7 maanden ouwehoeren, proficiat dit is waar Nederland op zat te wachten.

Texacoballletje | 09-10-17 | 09:07

Moet ik hier boos om worden? Eigenlijk vind ik het wel prima.

SynthetischBismut | 09-10-17 | 09:07 | 2

totdat je beseft wat de werkelijke reden is voor deze 'maatregelen'.
het is een stuk onschuldiger dan het zo eerst lijkt.
Het is manipulatie, het langzaam afnemen van identiteit, zelfbesef en eigenwaarde, zodat de mens eenvoudiger te knechten is. Wat iemand werkelijk uniek of bijzonder maakt wordt vervangen door door politici/activisten voorgeschreven 'identiteiten', zodat men via identity-politics macht kan uitoefenen op de burger en hen kan manipuleren (wat een variatie is op wat men in de DDR ook deed).

Tohuwabohu | 09-10-17 | 10:05

Tohuwabohu | 09-10-17 | 10:05
Jij ontleent je identiteit aan het vinkje bij M of V op een formulier voor de rioolbelastingsheffing?

SynthetischBismut | 09-10-17 | 11:16

En koeien en stieren?
Kippen en hanen.
Reu en teef?

de honden blaffen... | 09-10-17 | 09:07 | 1

Wordt allemaal afgeschaft. Stieren geven voortaan melk, hanen leggen eieren, vrouwen krijgen teelbalkanker en mannen gaan naar de gynaecoloog.

bisbisbis | 09-10-17 | 09:13

"Het correctief referendum gaan we niet in de grondwet zetten". "Hmm, wat dan wel." "Ik weet het, we gaan artikel 1 aanpassen met nog meer details".
Waarbij dat laatste er natuurlijk juist voor gaat zorgen dat het artikel minder inclusief is. Immers, als alles apart wordt vermeld, is alles wat niet wordt vermeld duidelijk niet de bedoeling.

TheEgg | 09-10-17 | 09:06

Laten we hopen dat dit kabinet de kerstdagen niet haalt.

kommabijmebinnen | 09-10-17 | 09:05

D66 maar hernoemen in PvdE (Partij van de Eloi)

BASinnic | 09-10-17 | 09:05 | 1

Ik heb net hun partij progrom doorgenomen en iets over gender, niets over gender neutraal, wel: Wij bouwen 100.000 huurwoningen die energieneutraal zijn.
Dus dit komt misschien van groen links? stukje jatten en kiezers van jesse pleasen?, geen idee maar democratie en recht van de meerderheid is kennelijk een postmoderne gruwel.

28 | 09-10-17 | 09:51

Gulpen moeten ook verboden worden! Daarnaast moeten WC's verlaagd worden zodat iedereen zittend moet pissen. WC rollen moeten links hangen want anders is schijten ook al haram.

Heerlijk hoe gefantaseerde problematiek werkelijkheid kan worden met die buklaaf van een Rutte. Geen haast om jezelf af te vragen wanneer die 101 miljard euro terugkomt... nee genderneutraliteit! Zorg naar de kloten, Onderwijs is ruk, Defensie is failliet... maar wij houden ons bezig met genderneutraliteit.

RenHoek | 09-10-17 | 09:04 | 3

RenHoek | 09-10-17 | 09:04 |
WC rollen moeten links hangen want anders is schijten ook al haram.

*gauw plee checkt*
*opgelucht ademhaalt*

De Vrijlansier | 09-10-17 | 09:10

In de meeste WC's zou ik niet onbeperkt opgelucht ademhalen. Zeker niet als die domme rukker van de boekhouding net is geweest.

RenHoek | 09-10-17 | 09:14

Doe die pleerollen rechts, je draait je lichaam in een ongeluk om erbij te komen. Als je rechts bent .

gato | 09-10-17 | 10:20

Nou. Een overwinning voor de mensheid. Dit zal vast een maatschappelijke verlichting teweeg brengen zoals we sinds de 18de eeuw niet meer hebben gezien. Een genderneutraal standbeeld voor die man lijkt me zeker op zn plaats.

Dutchbeaurouge | 09-10-17 | 09:04

Een pan-Europese burgeroorlog staat op uitbreken en het is geruststellend dat ons nieuwe kabinet de prioriteiten prima op orde heeft.

BASinnic | 09-10-17 | 09:04 | 1

Yes, bezoek aan Rijksmuseum verplicht. Kosten van de verbouwing komen op die manier er wel uit. Toevallig? Of Oekraïense toestanden? Ik gok het laatste.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:42

slinger dit soort onzin erin, zodat de media los kan gaan op dit soort non-issues. Allemaal afleiding mensen. En iedereen en je Geenstijl trapt erin.

Pimp my Voortuin | 09-10-17 | 09:02

Zonder geslachtsvermelding zal ons paspoort in veel landen geweigerd worden, niet? Als wij dan zandbakkiërs mét geslachtsvermelding gaan weigeren, komt het misschien toch nog goed.

Guido | 09-10-17 | 09:02 | 2

Alle paspoorten krijgen een inlegvelletje met je geslachtsdeel.

ZureJoop | 09-10-17 | 09:26

Telt niet voor paspoorten. En Zandbakkistanen komen hier ook zonder paspoort.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:40

Wat een onzin.

RenHoek | 09-10-17 | 09:02

🎤ben ik van transgender bloed

nemeton | 09-10-17 | 09:01 | 1

+veel.

Guido | 09-10-17 | 09:02

Urinoirs verbieden, dat zou het geregeerd worden door Kabinetten Rutte wel het allerbeste samenvatten. Urinoirs werken namelijk perfect voor de doelgroep, wie er hoeft te zijn heeft er geen last van, wie er wel moet zijn boeit het weinig dat het er niet echt uitziet, het is rete-efficient en vlug vergeleken met het alternatief..

Dus logisch dat het weg moet. Alles dat werkt moet kapot, en alles moet voor iedereen zijn, ook als het niet werkt.

Sjors W. | 09-10-17 | 09:00 | 1

Gewoon een houdertje met plastuiten ophangen voor de penislozen. Opgelost!

Analia von Solmsch | 09-10-17 | 09:24

Dan is GeenStijl hun tijd ver vooruit. Reaguurders kunnen zowel man/vrouw/genderneutraal zijn.

Oeloeboeloe | 09-10-17 | 09:00

Knettergek!

Fatwabuster | 09-10-17 | 09:00

Zo slecht wordt RutteIII dus niet, wellicht nog beter dan het beste kabinet sinds WOII.

Pimol | 09-10-17 | 08:57 | 4

@TheEgg eerder Koude Oorlog 2.

SanderEvers | 09-10-17 | 09:23

Omdat ze een setje in gaan voeren? Daarom zo goed? Hadden ze in Rutte 1 of 2 ook kunnen doen. Mosterd na de maaltijd. Is gewoon voor de vorm omdat het blijkbaar een hype is die vanuit de USA is overgewaaid. Maar ja, we gaan in de toekomst zien wat voor problemen dit op zal leveren bij rechtzaken: wat weegt zwaarder: genderneutraal of vrijheid van godsdienst? Want die botsen nogal eens.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:29

* setje is wetje

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 09:29
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl