achtergrond

Geenstijl

Lentekriebels? Maak "theybies"

theybies

snappen we

snappen we

We hebben de kracht even niet voor een duiding. In plaats daarvan dus maar gewoon even een open vraag aan u: doen ouders dit uit een oprechte zorg om het welzijn van hun kindje? Of speelt er iets anders? Er lijkt in de docu een (1) volwassene aanwezig in de vorm van psychotherapeut Mark Vahrmeyer, die met ouders aan genderthema's werkt. Hij waarschuwt dat deze opvoeding het sociale- en schoolleven van een kind juist extra moeilijk kan maken. "By raising a child perhaps in this way, where they're not assigned a gender at all, they are different. By definition, they are standing out no matter how we look at it. It does create that sense of difference and it is ultimately still an experiment."

Je zou als ouder maar zo demonstratief in genderideologie geloven dat je het geslacht van je kind """geheim""" houdt voor omstanders en je het een verziekte jeugd en algeheel kansarm leven van je kind waard vindt. Dat is toewijding.

De prijsvraag

Ondertussen in bier van het merk Bier

Oh 5 jaar geleden dus ook al. Time is a flat circle

snapt u niet maar het maakt toch allemaal niet meer uit

snapt u niet maar het maakt toch allemaal niet meer uit

snapt u niet maar het maakt toch allemaal niet meer uit

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Interview met historicus Martin Harlaar, de schrik van woke en gendergekkies

Historicus Martin Harlaar (Amsterdam, 1956) publiceerde Het gender-experiment. Hoe maakbaar is onze identiteit als M/V/X? en Ben ik wel woke genoeg? Een ontdekkingstocht door het land der Social Justice Warriors.

@Arthur van Amerongen | 27-01-24 | 20:45 | 121 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.