achtergrond

Geenstijl

LIVE - Het Radio 1 Lijsttrekkersdebat

Zonder Pieter Omtzigt

In het rijtje oud-Hollandsche gezelschapsspelen zoals koekhappen, sjoelen en spijkerpoepen mag het Radio 1 Lijsttrekkersdebat niet ontbreken. Veel te veel lijsttrekkers (16 ditmaal) in een te kleine ruimte die met elkaar in """debat""" gaan onder leiding van Lara Billie Rense Wilma Borgman en Winfried Baijens. Traditioneel gekkenhuis met veel stoelendansen en changementen waar dus ook Timmerfrans zich - ongetwijfeld schreeuwend - van 17:00 tot 19:30 uur in den breedte doorheen moet bewegen. Een van de andere koplopers ontbreekt echter en dat is Pieter Omtzigt omdat hij naar eigen zeggen geen zin heeft in deze open inrichting live vanuit Nieuwspoort. Niet getreurd, de NSC-voorman ziet u zondag wél in het meer overzichtelijke RTL debat.

UPDATE 18:49 - Dat was niet erg gezellig tussen Geert Wilders en Dilan Yesilgöz: "Als ik kijk naar Wilders en zijn programma en wat hij hier verkondigt, dan heb ik daar helemaal niets mee."

UPDATE 19:09 - Mededeling: Frans Timmermans heeft het debat verlaten omdat hij naar eigen zeggen een afspraak heeft met de Duitse bondskanselier Olaf Scholz. Jammer, anders had hij kunnen uitleggen waarom hij eerder tijdens het debat loog over de bouw van kerncentrales.
UPDATE 19:29 - Debat afgelopen.
UPDATE 19:45 - Dat komt niet meer goed tussen Wilders en Yesilgöz zo lijkt het

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

D66-filmster Carline van Breugel live op televisie vermoord door Pieter Omtzigt

Soort geslachtsverandering van iemand met een heel grote mond naar iemand met de mond vol tanden

@Mosterd | 10-11-23 | 09:30 | 520 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.