achtergrond

Geenstijl

NRC-lezers staken abonnement wegens schrikbarend gebrek aan nuance & precisie bij NRC

Miniscule verherverbetering cq correcties & aanvullingen bij bovenstaande lezersreactie over het gepruts en gefaal bij NRC Hamasblad. Gratis weblog GeenStijl heeft geen 10 redacteuren, maar 6, waarvan er 2 zich met de liveblogs bezighouden. Weet u dat ook weer. Help GeenStijl, voor de prijs van 1 zaterdagkrant. Andere NRC-opzegger na break, en dat is ons er eentje hoor. Een wereldberoemde oude bekende (*) die thansch in talkshows grossiert in schrikbarende kledingstukken.

Het doet er niet toe wie de waarheid spreekt over de rampzalige explosie in het Al Ahli ziekenhuis in Gaza - iedereen blijft de versie geloven van zijn kant. En nu op naar het volgende bloedbad.

Yaroslav Trofimov
Yaroslav Trofimov
@yarotrof

Israel blames the bombing of the Al Ahli hospital in Gaza, where hundreds are reported to have been killed, on an errant Palestinian Islamic Jihad rocket. Hamas accused Israel.

Image
74
Reply

En dat is 2

''Deze koppen zijn gevaarlijk''. Een foto van 1 jullie eigen koppen - die jullie op X lieten staan toen jullie wisten dat je ernaast zat - had ook niet misstaan. En in de marge je eigen foute aandeel benoemen is ook niet sterk, zeg ik eufemistisch. Voor mij tijd afscheid van…

NRC
NRC
@nrc

De explosie bij het Ahli Arab-ziekenhuis in Gaza werd door veel nieuwsorganisaties toegeschreven aan een Israëlische luchtaanval, terwijl bewijs daarvoor ontbrak. „Deze koppen zijn gevaarlijk.” nrc.nl/nieuws/2023/10…

655
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.