achtergrond

Geenstijl

Oekraïense MinBuz vernedert Duitsland: "Jullie gaan ons de Taurus kruisraketten toch wel leveren, het is slechts een kwestie van tijd"

Het ongekalibreerde zigeuner-lef van deze gladjakker

Vorige week nog die volkomen onterechte schoffering van Elon Musk door Zelensky's hoofdadviseur, en nu dit weer. Bovenstaand is natuurlijk dezelfde Dmytro Koeleba die u in juni 2022 een Poetinvriendje noemde en begin september nog zei dat u uw kop moest houden met uw kritiek op de trage voortgang van het Oekraïense tegenoffensief. En nu dit weer over de levering van Duitslands Taurus kruisraketten. Gisteren zei de Duitse MinDef Boris Pistorius dat de Amerikaanse levering van langeafstandsraketten niet automatisch betekent dat ook Duitsland overstag gaat, enkel omdat Duitsland eerder had aangegeven sowieso geen langeafstandsraketten te leveren zonder dat Amerika het ook deed.

En dat kwam Duitsland MinBuz Annalena Baerbock bovenstaand dus op een vernederende woordenwisseling te staan. Koeleba: "No, I wouldn't say that Annalena went beyond the official position of the German government. But, you know, you will do it anyway. It's just a matter of time. And I don't understand why we're wasting time.

En dat terwijl chef van de Duitse krijgsmacht Brigadier-Generaal Christian Freuding dit weekend te gast in Oekraïne zelf zei dat militaire bijstand aan Oekraïne al tot 2032 is verzekerd - zie na de breek. Maar zelfs daar neemt Oekraïne dus geen genoegen mee.

Ondertussen, ook Duitsland: 'steun nu al tot 2032 verzekerd'

Heel Slim. Zo praat Zelensky's hoofdadviseur over India en China

Eerder al tegen u: "Kop dicht"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Het belangrijkste Europese instituut van deze eeuw: 'Abteilung 6' van Duitslands Bundesamt für Verfassungsschutz

Ook wel Duitslands Federale Bureau ter Bescherming van de Grondwet; toch wel iets meer dan enkel een Europese binnenlandse inlichtingendienst

@Spartacus | 13-11-23 | 20:30 | 274 reacties

GAAT FOUT met @SarahAshtonLV, trans-bekeerling en 'woordvoerder' Oekraïne

Okay, inmiddels is het echt zielig en zijn de onderstaande beelden waarin ze denkt met ex-president Poroshenko in gesprek te zijn gewoon verdrietig

@Spartacus | 27-09-23 | 21:30 | 69 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.