Dit wil je ook lezen
LIVE. Rechtszaak van de eeuw: Hazes vs. Juice
Ruzie over "gecremeerde kroket"
@Struikrover |
09-01-23 | 13:00 |
229 reacties
Vrolijke Nationale Krokettendag allemaal
Op een broodje met mayo
@Ronaldo |
09-10-22 | 13:00 |
115 reacties

Het is weer gezellig in de familie Hazes
Dan bent u weer helemaal op de hoogte
@Mosterd |
13-08-22 | 13:37 |
174 reacties
Gletsjers massaal dood door runderkroket met patat/appelmoes doperwten en een bakje ijs
Planeet onleefbaar door kindermenu
@Pritt Stift |
09-08-22 | 17:30 |
202 reacties
Overheid is er klaar mee. Rem op reclames met fastfood. U bent te zwaar te vet & morbide obese
Cora van Mora gecanceld DOOR DE STAAT
@Pritt Stift |
18-03-22 | 09:01 |
406 reacties
In ander belangrijk shownieuws: Diarreetje Hazes
Even voor het archief
@Mosterd |
21-01-22 | 15:50 |
109 reacties
André Hazes gegijzeld
Nee niet die slappe zoon, maar de og
@Mosterd |
30-12-21 | 11:11 |
91 reacties
Maarten van Rossem misschien wel COVIDMOORDENAAR!
Misschien wel Marco Borsato besmet!
@Bert Brussen |
22-12-21 | 19:43 |
129 reacties
Hazes ligt eraf, tijdelijke vriendin van Hazes ligt er ook af, ex van Hazes 'gniffelt' om liefdesleven
Bridget! Knipper met je ogen! Een knikje! We zien je
@Mosterd |
17-09-21 | 18:00 |
228 reacties
Reaguursels
InloggenA-1 (plaatje snelweg A1 thv Afslag Muiden), B-2 (foto Joop Dikmans) C-3 (.jpg met beftreffende Citroen auto) D-4 (snede uit Google Maps met departementale weg D4), E-5 (foto van benzine pomp met E98-slang), FG-doen-niet-mee, H-6 (foto van wassenbeeld van André bij Madame Tussauds)
Gvd de enige keer dat wit brood lekkerder is dan volkoren is als er een kroket op ligt! Een kroket hoort op wit brood (daar is niets racistisch aan). Een hamburger eet je toch ook niet op een mueslibol?
Op tabaksproducten staat dat roken de gezondheid schaad. Hoe gezond men is reflecteert zich in het uiterlijk. Het zou de volksgezondheid bevorderen als er voortaan een foto van Rachel Hazes op iedere tabaksverpakking zou staan.
Ze kwam toch uit een slagersfamilie?
Slagerij van Galen op de Oudedijk te rotterdam
Ik vind die Yvonne wel een pittige tante en ik vind het heerlijk
om te horen wat voor stompzinnige dingen die kut-BN'ers uithalen.
Hadden we maar meer Rachels, dan was het snel gedaan met de opwarming van de aarde.
Iemand die 200+ sigaretten per dag rookt, regelmatig vliegt en vier (?) keer heeft gebigd heeft toch een aardige footprint.
Hoeveel kroketten zou Frans Timmermans in zijn leven verorberd hebben?
Hoe zou het eigenlijk zijn met Sonny Crockett?
Misschien heeft mevrouw Hazes wel een heel goede inborst, doneert ze een groot deel van de miljoenen van wijlen haar echtgenoot André aan goede doelen, weet jij veel. Yvonne Coldeweijer is, dat weten we zeker, een parasitaire rioolrat uit de onderste kringen van Dante's hel, alwaar ze vertoeft in gezelschap van Evert 'the turtle' Santegoeds en Albert 'the lizard' Verlinde.
Is Albert V. dood ?
Ze waren al uit elkaar. Rachel is volgens mij geen erfgename.
Voorop gesteld dat Rachel Rochel al met 15 oraal Dré Hazes wist te bekoren met een happy ending terwijl ze in feite oppas was van z'n andere nagebroed uit een eerdere tragedie.... vinden wij Rochel meer een frikandel zwaar overgefrituurd. Wat is het toch een door en door eng mens [wijf zou te veel credits zijn].
Doe die van de Febo uit muur maar. Die is meestal verder.
Raggel is een mormel.
Dat mens is een geile milf kroket..check rachelhazes(punt)online lol
Deze gecremeerde kroket zou ik zeker niet doen.
Ik hou niet van haar op mijn kroket
Ik zou ze niet allemaal doen!
Een bitterbal is eigenlijk een kroket met een erectiestoornis. (zie foto's Rachel)
Zo. We zijn er uit. Dit topic kan afgesloten worden.
Adje Van Gelooven, als ik het goed schrijf, dat waren zeer fijne kroketten.
Ik zie dezelfde korsten.
Hoe worden kroketten eigenlijk gemaakt?
In een fabriek in China zitten hele magere meisjes 24/7 drie bitterballen aan elkaar te naaien voor één kroket met zeer fijne draadjes van draadjesvlees.
Daarna worden ze in een zeecontainer via het Suez-kanaal naar Rotterdam gebracht, waarna, ze herverherpakt worden in dozen met een Mora/Kwekkeboom/Dobbe logo.
Komt allemaal uit dezelfde fabriek, man!
Ze gebruiken daar 40 jaar oud vlees voor.
"Het stonk echt verschrikkelijk"
"Je kon er alleen nog maar bitterballen en kroketten van maken."
Aldus een Chinese beambte.
"En aan de Hollanders verkopen."
Nou, ze worden eerst weer uit elkaar gehaald en dan weer in elkaar gezet. Dat is ter controle.
Staan er nou wel de goeie namen achter die letters?
Ik vind "Snuifje Hazes" wel goed gevonden.
Niets mis met een goede kalfskroket. In goedkope kroketten zie je vaak van die donkere draadjes vlees, dat is dus paardenvelees. Ik heb er zelf geen problemen mee, maar mijn vrouw en dochter eten die dus niet meer.
Stop deze degradatie van mijn brein @GS aub
Ga dan eens werken of zo, neem je leven eens in eigen handen ipv anderen verantwoordelijk te stellen voor jouw welzijn.
Al weer, who gives a fuck !
Nahja, volgens mij ging de discussie onder kenners" over of je nu eentje moest van Van Dobben of Kwekkeboom.
Mij maak het het niks uit. Als het maar kalf is.
Geen van 2-en met die dikke korsten moet juist zo dun mogelijk zijn,
In Utrecht hebben we de Zeldenrijk kroketten.
Een Zeldenrijk en z’n zwager, uit Loosdrecht, zijn samen in de kroketten en andere snacks gegaan.
Prima kroketsjie wâr…
Fabriekje in Overvecht.
@Uw Verzekeringsadvis | 09-01-23 | 18:55:
Dikke korsten? K las borsten. Its in the eye of the beholder. Proost!
Het zou mij niet verbazen dat de die twee dit onderling hebben afgesproken zodat ze beiden hun moment van aandacht in de media weer te pakken hebben.
Vanaf een bepaald moment duurt het niet lang voordat ze een kort-pittig kapsel nemen.
Frikandel met oogjes dan?
Mijn god, wat is die zonnebank dame ordinair.
Zijstraat. Enige wat ik wel eens mis "first world problem" hier in Lugano zijn de kreketten of bitterballen met mosterd tijdens de borrel (mosterd geen probleem maar dus die kreketten en bitterballen) maar er is een Nederlandse winkel in Zurich die ze hier gekoeld levert voor een werkelijk schandalige prijs (en terecht. Vraag/aanbod). Ik heb mij tot nu toe ingehouden. Ik ga volgende maand weer richting Amstelveen en dan tijdens de borrel met maten de bitterballen. En dan geniet ik er ook echt van. Lol!
hollaendische-laedeli.com/bitterballe...
Van vannacht nog we hebben dicht bij elkaar gezeten in 020, ik in de beurs van Berlage waar destijds de Assurantie beurs was gevestigd, jaartje of 10 in de middag daar op de beurs geweest, gouden tijd, daarna kroeg en daar voor vaak lunch. En btw nette dames is ook niet alles.
Ze zijn ook zelf te maken, maar kost enige tijd. Een fijne ragout maken, een nachtje laten afkoelen, volgende dag balletjes draaien. Dan kan je ze al gaan frituren of natuurlijk invriezen. Ik doe het wel eens, is echt lekker.
@Ruimedenker | 09-01-23 | 18:54:
Exact. Dat is de winkel! Zeer aardige mensen en ook al hoef ik daar niet te kopen maar zo nu en dan bestel ik wat puur voor de gein en ik wil dat die kleine bedrijven blijven bestaan (serieus). En als ik bestel krijg ik een handgeschreven briefje met hartelijke groeten en dat ik mag genieten van hun produkten. En zij kunnen dan vertellen dat ze ook in Lugano leveren. Mooi toch? Lol!
@Uw Verzekeringsadvis | 09-01-23 | 18:58:
Ha! Had al zo'n gevoel dat je zou reageren maar 12 uur GS limiet bij topic en als je het te laat ziet, tsja. Maar inderdaad mooie tijd toen.
@Nuuk | 09-01-23 | 18:59:
Zekers. Moet ik eens goed over na gaan denken.
Basil, ervan uitgaande dat je met de auto gaat: dubbele koelbox (kleine box in grote box), koelelementen ertussen en zelf diepgevroren importeren? Bij een eventuele tussenstop zou je kunnen vragen of ze in de keuken van het hotel in de vriezer mogen overnachten?
@ole guapa | 09-01-23 | 19:08:
Exact. Goed idee idd. Maar dan neem ik de trein naar Zurich met koeltas. 1 uur 50 minuten reistijd en terug ieder half uur vanaf Zurich hbf naar Lugano.
Auto zelfde tijd qua reizen maar ik vind de tunnels (en die heb je hier zeer veel zoals je weet) voor mijn ogen moeilijk en vooral San Gottardo. Ben ik geen fan van.
Probeer ze eens zelf te maken, klinkt ingewikkelder dan het is en de kwaliteit is de kwaliteit die je er zelf aan geeft, iig bijna altijd beter als de meeste die je koopt
@zwellevertje | 09-01-23 | 20:29: en Nuuk
Goed idee. Lijkt mij iets voor in de lente om het te proberen. Ik hou jullie op de hoogte. Zal dan GS cafe topic zijn.
Eigenlijk helemaal geen wonder dat André zoveel zoop..
Oh ja wil je zo'n geval dubbel zien?
Zij is 3 maanden ouder dan ik, lees ik hier net in de comments. Ik verslikte me bijna in mijn hapje kroket. Ik ben niet meteen, maar wel vlak daarna, even in de spiegel gaan kijken. Ik zie er, goddank, niet uit als een kroket. Aldus ikzelf. En verder? Ik vind haar niet leuk. Ik vind die Yvonne niet leuk.
Kroketten vind ik lekker. Wel graag vers vet. En mosterd.
Dat mens ziet er inderdaad uit alsof ze bij de Febo veel te lang in de 'muur' heeft gezeten en langzaam is uitgedroogd.
In de bladen stond dat de zelfmoordpoging was mislukt maar wie gelooft die bladen nog.
Kan over deze uitverkiezing gecorrespondeerd worden?
Tweede keer vandaag. Komkommertijd? Uitgelopen nieuwejaarsreceptie of gwoon indolentie? Overigens, een smakeloos onderwerp en dat geldt voor beide partijen en ook de voor de afgebeelde voederwaren.
necrozus, geen familie van.
Trek in kroketten nu.
Even Koefnoen opgraven.
m.youtube.com/watch?v=PG27jIMDhRA
Je moet sowieso geen verkoold voedsel eten.
Krijg je darmkanker van.
Maar als ik moest kiezen tussen Raggel en een gecremeerde kroket, dan werd het de gecremeerde kroket.
Hoe zit dat met garnalenkroketten?
Die mag u uitsluitend met bieslook mayonaise eten.
Gecremeerde kroketten door Mosterd is weer eens wat anders dan kroketten met mosterd. Rachel met mosterd... uh nee.
Rachel Friedel Hazes-van Galen.
Friedel dus..
Da’s een gepaneerde frikandel, extra bruingebrand, zo taai als rubber.
Toch knap waar jij allemaal verstand van hebt terwijl je hier 24/7 rond hangt.
@Lukiluuk | 09-01-23 | 18:44:
Eigenlijk weet ik helemaal niet veel…
Ik Google wat en Wiki erop los.
24/7 is wat overdreven, maar in m’n vrije tijd probeer ik wat tijd te doden op de GeenStijls.
En dan werk ik op MaDiWo ook nog.
Op werkdagen ben ik wat minder actief.
Alles fout behalve de kroketten. Vrouw persoon is veenlijk "het meisje van Yde" thans opgebaard in het Drents muzeum. Stamt uit de ijzertijd.
Krokandel vin’k eigenlijk meer bij haar passen.
Ik moest opeens denken aan het soort honden waarvan je het nekvel kan pakken en een halve meter omhoog kunt trekken terwijl het beest gewoon op de grond blijft staan.
Beetje raar dit. Heeft ook helemaal niets met een kroket te maken.
De zeehond?
Bloedhond? Wat wilt u suggereren????
U bedoelt de Shar-pei? Die zien er in ieder geval een stuk beter uit dan Rochel ...!
A, heeft minder rimpels, verser (staat nog geen haar op), niet gecremeerd. Ik geef het op, stop de tijd. Zeg het maar.
Ik kan ook niet beslissen, ik zie echt geen verschil.
Ik heb liever een kaassoufflé, lekker licht van kleur
Of een kaaskroket.
Wat een afzichtelijk wijf is het in alle opzichten. Die ouwe is nu goed af...
Twee croquetten met brood, wit brood.
Bruin brood matters!
Hoe worden kroketten eigenlijk gemaakt? Eerst het jasje maken, dat volspuiten met zachte substantie met harde stukjes, of eerst de zachte substantie met harde stukjes kneden en daar het jasje omheen plakken?
Eerst de binnenkant, dan de buitenkant, anders ken het nie.
@SterF... | 09-01-23 | 18:30:
Ah, net als bij rookworst.
Net als glas.
Wordt geblazen, daarna doorgeslepen, gevuld en weer dichtgelast.
Best een klus, ongelooflijk voor die prijs!
Tegenwoordig gaat het met een 3D printer is mij verteld.
Eerst opstijven in de vriezer, daarna lekker paneren. ( klinkt een beetje als necrofilie, maar dat bedoel ik nie ).
Kijktip voor je:
www.youtube.com/watch?v=tyO-HgdTi7I
Hoe worden kroketten eigenlijk gemaakt?
In een fabriek in China zitten hele magere meisjes 24/7 drie bitterballen aan elkaar te naaien voor één kroket met zeer fijne draadjes van draadjesvlees.
Daarna worden ze in een zeecontainer via het Suez-kanaal naar Rotterdam gebracht, waarna, ze herverherpakt worden in dozen met een Mora/Kwekkeboom/Dobbe logo.
Komt allemaal uit dezelfde fabriek, man!
In het vorige topic over deze kroket riep iemand iets over een veenlijk. Dat kan eigenlijk ook wel.
Ja dat was ik. Maar ik kom daar op terug. Dat veenlijk, 150 jaar geleden opgegraven in Drenthe behoort tot ons cultureel erfgoed. RACHEL niet en haar nageboorte ook niet. Plaatje opzetten doet van meneer in gele zwembroek.
Stelletje racisten! C. is een satékroket. Om een voorverwarmde Oriëntaalse noten dressing af te beelden bij deze mevrouwen moet je ook wel heel ver gaan hoor. Waarom is dat nou weer nodig? Dit is nou het verkapt racisme in Nederland waar links het over heeft.
Weet je zeker dat het niet een goulashkroket is?
@TaliSepatu | 09-01-23 | 18:30: Nee. Het is duidelijk een satékroket en jullie zij allemaal racisten. [/woke]
@TaliSepatu | 09-01-23 | 18:30:
Voor een goulashkroket slinger je pornhub maar aan.
A, C, E en G zijn in ieder geval geen gecremeerde kroketten, die zien er prima uit. Ik krijg er honger van.
C
Ik ben blij dat die ouwe Hazes dit niet meer mee hoeft te maken
Die at liever knakworstjes
Doe maar 2 van A iedere dag bij de lunch (nee, ik ben niet Frans Timmermans, nog niet qua formaat). B, laat maar.
Dit is de moeilijkste " zoek de 3 verschillen" ooit.
Volgens mij zit de kroket strakker in zijn vel …..
Ze ziet eruit als een kroket die net iets te lang gebakken is en daarna minstens 3 uur lang achter een luikje in de FEBO heeft gelegen.
Dat zijn wel de beste. Daar kun je de smoel tenminste niet aan branden.
Hmm ik zie ook wel gelijkenis met een gerookte makreel.
Kalskroket of suddervleeskroket?
Kipkroket.
Goulash kroket
F : Hans van Willigenburg
Is dat die gast die zo uit een tosti-ijzer is gesprongen?
LOL
croquette parchemin.
Zolang ze geen hamsters als huisdier heeft moet je er niet te lang over nadenken.
Wees gerust, die heeft ze niet meer
@Trekhaas | 09-01-23 | 18:24: ieuwww
De afzet van kroketten zal hard achteruit gaan de komende weken.
Kwetsende kwis.
Ja, en de frituursector wordt al hard getroffen met prijzen van olie en energie.
Maar wát voor kroket?
Verdomme, zo kan ik toch geen afweging maken..!!
Gewoon de goedkoopste van het huismerk. Die met 10% "vlees" en de rest zetmeel.
@norseman | 09-01-23 | 18:19:
Owh, nou, dan die.
Met bearnaisesaus alstublieft.
Wat is een dry-januari?
@SterF... | 09-01-23 | 18:19: dat je alleen sex hebt met vrouwen 55+
Hier val ik dan toch door de mand, ik had ze allemaal fout.
Gevuld met saté. AKA sh!t
je mag het niet zeggen maar zo ziet ze er dus wel uit.
Kroket eet je met Mosterd.
Dusss.
Heeft Spartacus al gereageerd?
Maar toch, zou geen ‘nee’ zeggen.
Held!
@At_Dawn_They_Sleep | 09-01-23 | 18:27: Eet jij nooit een kroketje dan?
LOL!!!
Ik zou 'm eerder in een hete kroket steken dan in mevrouw Hazes.
Dat is geen Kwekkeboom die vrouw.
Hoe langer ik kijk, des te meer denk ik dat hier sprake is van een man met een pruik op.
Als ze maar van Roksahansa afblijven...!!!
Potverdorie zeg…
Ze is net zo oud als ik, 52.
Ik kan je verzekeren, dat als ik naast Rachel ga staan, de mensen vragen of ik haar jongste broertje ben.
Dat mokkel ziet eruit als 64.
Wat??!
Ik ken vrouwen van 64 die eruit zien als 52.
Verschrikkelijk….
Dan heb je blijkbaar geld, dan zie je er zo goedkoop uit.
Stijlloos gewoon.
Het geeft het woord ‘verlept’ een nieuwe betekenis…
Nee lol wat? 52? Time is not on her side.
"Je hebt geen idee hoe duur het is om er zo goedkoop uit te zien" (Quote van Dolly Parton)
@TheEgg | 09-01-23 | 18:28: Die staat op mijn bucket list, of ik eerder op de hare waarschijnlijk.
Ik hou me niet bezig met dit soort roddeldinges, maar... 52? Echt. Jezus. That's a harsh 52.
Nou, laten we het eens over die Coldeweijer hebben.
Die zit er uit als een she-boy sekspop.
Als een soort gehaktstaaf dus?
Naar mijn bescheiden mening is die mevrouw een gecremeerde kroket noemen eerder een compliment dan een belediging, tenzij je een kroket bent uiteraard.
Die mevrouw kijkt dermate zuur dat je op voorhand al weet dat je geen mosterd nodig gaat hebben, nouja misschien achteraf om de smaak weg te spoelen..
Nou eet smakelijk. brrrr de horror
Ik ga altijd voor het duurste, dus de kroket.
Er is ontegenzeggelijk wel enige gelijkenis.
# kleine krokette Katinka #
HAahhaahahha.
Mens ziet er toch vrij krokant uit.
Waar kan ik precies uit kiezen? Ik zie op de foto's alleen maar kroketten. Nu weet ik nog niet hoe Rachel er uitziet.
De kroketten met haar zou ik niet eten.
Ik vind beiden wijven zonde van de co2 footprint om dit soort dingen op mijn scherm te krijgen.
Ziet er goed uit!!! Die kroketten
Bij nader inzien is dit geen eerlijke vergelijking. Ze hadden dan ook een kroket moeten laten zien die net zo oud is als Rachel, toch?
Krokante tante hoor.
Held!
Take one for the team…
Respect!
*Slow clap*
Ik hou van vrouwen maar ik sla even over. Doe maar een MC kroket.
Ja, een kroketje gaat er altijd n.
Ik houd vrouwen, da's wat meer werk maar je hebt wel lol in je werk.
Ook een boek over geschreven: "Het houden van vrouwen"
(OKOK gejat van Finkers)
Dit steunt mijn these weer dat vrouwen worden oud en mannen interessanter. Bij het zien van de kroket krijg ik honger, bij het kijken naar Rachel is mijn honger weg.
Ik ben heel interessant.
Kwekke boom.
Was wellicht ooit een kwikke boom...
@Louter Leuter | 09-01-23 | 18:11: Kwakjes boom
Moet dat nou, die naaktfoto's van Rachel?
Daar jij het eerder vandaag al had over gecremeerde kroketten (in het Warm hè? topic), betekent dat dan dat jij Mosterd bent of kent?
C is wel Hazes
Jeeeezus, ik ben weg hier ( voor vandaag).
Hoewel ik die hele Hazes clan niet te pruimen vind gaat het niet aan iemand een gecremeerde kroket te noemen. Laat die roddeltante gewoon opzouten, ga eens aan het werk, achter de kassa vragen ze nog personeel.....
Weet niet of je 400.000€ achter de kassa binnen harkt.
Mag je nog wel kroketslet zeggen?
Tegen die kroket wel, die smaakt meestal wel.
@Mr_Pikibelly | 09-01-23 | 18:05: Zijn dat die kroketten die een beetje naar sperma smaken? Ik vraag het voor de hond van de buren.
Kees Kroket, was dat niet zo'n tent in Den Bosch?
die is niet goed opgedroogd na de frituur.
Ik vind dit ook kwetsend. Voor de kroket dan.
Was best wel een lekker wijf vroeger. Is geen schim meer van wie ze ooit was.
Dacht Andre ook.... toen ze 15 was.
Vroeg rijp, vroeg rot. Vroeg wijs, vroeg zot.
Rund-vlees gevuld. Hoe dan ook.
Je bent een rund als je met Rochel stunt?
Kroket, die andere is al ver voorbij de houdbaarheidsdatum.
Ik denk dat verschrompeld inderdaad meer van toepassing is.
Ik zou me ook doodzuipen met zo'n vrouw.
ACEG en daarna een lekker kroketje
In ieder geval zwaar geschrompeld.
Kan het zingen?
Neen. Het is professioneel weduwe.
Hoeveel zonnebankjes zijn we hier verder?
Weekje op standje cremeren, meer is niet nodig.
REAGEER OOK