achtergrond

Geenstijl

Afzeikmuseum zoekt geschiedherschrijver à 5266 euro bruto per nazaat

Rijks[spatie]Museum zoekt iemand die bordjes kan verhangen

Kun jij heel goed zuinig en afkeurend kijken in het aanzien van nationale kunstschatten, zoals de twee dames hierboven? Wil jij afkomst en huidskleur weer belangrijk maken in het historische perspectief? Ben jij scherp genoeg om op alle stillevens zout te leggen, bijvoorbeeld door een vergrootglas op het zout te leggen? Wil jij een artistieke werkelijkheid creëeren waarin iedereen zich te allen tijde in alle kunstwerken kan herkennen en belangrijker nog: zorg wil dragen dat alles en iedereen van alle rassen, gezindten en genders zich sociaal veilig voelt in het Afzeikmuseum? Ben jij bereid een oogje dicht te knijpen wanneer marxistische psychiatriegevalletjes een pot lijm of een blik soep mee naar binnen smokkelen en hun loensende blikken over onvervangbare werken laten glijden? Kortom: wil jij Martin Bosma, de laatste der cultuurkruisridders, assisteren  om hem tot in de historische eeuwigheid schamperende twitterdraadjes te laten maken, tegen een herstelbetaling die op kan lopen tot wel 5266 euro per nazaat maand? Solliciteer dan nu bij het Rijksmuseum! (via)

STIJLLOOS ARTISTIEK BONUS ADVIES: Wie zich niet in kunst wil herkennen, kan zich voor slechts 550 euro kapot ergeren aan dit werk.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Grappig. Cultuurmarxisten ontkennen het bestaan van cultureel marxisme

In de krant van cultuurmarxistisch Nederland is per ongeluk een opiniestuk geplaatst waarin staat dat cultuurmarxisme intellectuele MOORD is. Dus nu is iedere linksmens en z'n kwetsmillennial in de war.

@Van Rossem | 06-09-17 | 21:11 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.