achtergrond

Geenstijl

Niet-westerse jeugd hunkert naar Holocaust-onderwijs, maar helaas: westerse jongens verzieken de lessen met hun voetballeuzen

Het antisemitisme van westerse jongeren is té problematisch.

Arme niet-westerse jongeren. Allemaal hebben ze braaf de Talmud in hun tas gestoken. Joodse kandelaar mee. Organogram van rijke joden op internationale invloedrijke posities voor hun neus, klaar om lessen te trekken uit hoe je verder kunt komen in het leven met hard werk, slimme investeringen en een karakter-uitdagende mentaliteit. Maar neeeee, de blonde jochies zitten weer over het vergassen van hun voetbalvijandente te schreeuwen en verstoren daarmee keer op keer de lessen. De niet-westerse jongeren zitten er hoofdschuddend bij en vragen zich af: waar komt al die haat toch vandaan? Zij hebben juist geleerd dat een gesloten denksysteem alleen maar tot polariserende vijandsbeelden leidt. En dat extreme opvattingen, of star vasthouden aan je eigen ideologische opvattingen linksom of rechtsom historisch gezien bijna altijd op het bordje van de joden eindigt. En Daarom steunen ze Israël, omdat ze beseffen dat joden een veilige thuishaven nodig hebben in een wereld die hen zo kwaadwillend gezind is. Vanwege al die akelige rot westerse jongeren!!!

Foto: islamitische jongeren wachten vol ongeduld op rondleiding door Westerbork

Foto: islamitische jongeren wachten vol ongeduld op rondleiding door Westerbork

Ondertussen, in het meer volledige bericht op NOS.nl:

Marokkanen oververtegenwoordigd

Bij "een flinke oververtegenwoordiging" van de antisemitische incidenten (20 procent) hebben de 'daders' wat betreft antisemitisme een Nederlands-Marokkaanse achtergrond. Dat is een verdubbeling ten opzichte van tien jaar geleden. Turkse Nederlanders zijn ook oververtegenwoordigd, maar slechts licht.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Rabbijnrammer weer op vrije voeten

Er bestaat niet zoiets als een grondrecht op gevangenisstraf

@Ronaldo | 02-04-24 | 15:06 | 148 reacties

Statement GeenStijl over Lenny Kuhr

Oh crap hopen dat total Champ Rob Frank (zie video) dit topic niet leest

@Ronaldo | 26-03-24 | 15:00 | 214 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.