Zinkende VrijMiBo

You appear,
you undress,
you enter the light,
you wake the colors,
you crown the waters,
you begin moving through time like a liqueur,
you finish off the most blinding of shores,
you predict if the world will continue or fall,
you conjure the earth to keep pace with your molten slowness,
you reign in the center of this conflagration
and from the first
to the seventh day
your body an arrogant
palace
where lives
the
tremor
Prettig weekend. En be nice.
Reaguursels
InloggenThanks for support! Enjoy my music en een fijn weekend! 🎶🎶🎶
Deze dame geeft nog eens een andere definitie aan tassendrager.
Poooohh, wat een fraaie dames weer deze week.
Een uitstekende selectie!
Een glimlachende vrouw die je flirtend aankijkt is super aantrekkelijk.
Zie je helaas niet veel meer. Wel hele volksstammen die stuurs naar hun schermpje staren.
En vergeet niet het risico dat jij loopt wanneer je glimlachend en flirtend naar een vrouw kijkt heden ten dagen...
Preauscht!
Beter laat dan nooit..
Iedereen een welgemeende *POLP!* toegewenscht..
Onder de "you"van you wake zit wel een heet fraai heuveltje...
Miss Emma Peel (Lady in Red) is vandaag de mooiste.
Kanonne! Is iedereen hier gestopt met drinken of zo? Heb ik iets gemist? Polp! En een fijn weekend gewenst.
Jij ook! Preauscht ende Polp!
Ben ik eens een keer wat later…
Zo. Die ziet er goed uit!!
Ik mis de poezenplaatjes.
Rust in vrede oppersmurf. Door het sleutelgat naar de smurfenhemel.
‘t Kleine café aan de haven' was best nog een redelijk gecomponeerd liedje, maar met het volkomen zotte 'smurfenlied' heeft Vader A. zich destijds definitief gediskwalificeerd als serieus te nemen liedjesschrijver. Naam te grabbel gegooid voor de centen.
Tja, een legende minder. Maar stel je de begrafenis voor:
Wij lachen en zingen, dansen en springen, maar kunnen ook heel droevig zijn,
Het eind van ons vader, hij is overleden, dus zingen wij nu in refrein:
Lalalalalalalalalala, la la lalalalalala lala, la la lalalalalalalala la la laaaa.
Haar herken ik van WK Rusland. Werd beroemd, bleek hoer te zijn en daarna privespeeltje van een oligarch. Hoe zou het met haar zijn?
Jeetje, het is wel een plastic bedoening vandaag!
Heb mijn kleinkinderen verteld dat het niet erg is dat de stinkende stoomboot van Sinterklaas is gezonken maar goed is voor het milieu. Hij heeft nog een reserve boot met een schone atoommotor, en die komt nu ervoor in de plaats. Gek, met zulke verhalen voel ik me net een ministerpresident.
Neee, jouw verhaal klinkt wel geloofwaardig.
Fijn weekend, proost! Maar als echte man met hosmo is het deze week een tegenvaller. Elke week al lastig door al die jetsers te scrollen, maar nu …
Speciaal uw eigen vrijmibo thevou.com/lifestyle/sexy-men/ Geniet er van.
@Red shirt | 11-11-22 | 18:26: mooi gebaar!
RIP Vader. Zie jullie in dat kleine café aan de haven!
vrijmibo.me/5167715/zinkende-vrijmibo...
Mijn dank is groot!
Als je inlegkruisje maar goed zit.
www.youtube.com/watch?v=7d921ZIzgcM
Zag net op televisie iemand die z'n vork rond draait in de spaghetti tot er een klontje spaghetti aan de vork zit en dat keurig in z'n mond stopt. Ik schep altijd een vork spaghetti in mijn bek en slurp de laatste stukken spaghettislierten als een bulldog naar binnen. Ik ga zo spaghetti maken. Hoe (vr)eet u de spaghetti? PloP! Ohnee, geen plop. Een longdrink glas rode wijn. Vind ik lekker bij spaghetti.
Ik ken dat, en dan heel je bek rood van de pastasaus.
Barbaar.
Te dicht bij de muur en je kan verven.
Lange slierten aan bonken snijden en dan met pindasaus en ketchup naar binnen werken
Spaghetti eet U met een vork en eventueel een lepel.
Inderdaad tot een bolletje draaien.
Ik snijd hem dat schijnt een doodzonde te zijn, liever een dood van zonde dan dat ik er in stik zonder tong om het op zin plek te houden;) De kwaliteit van de pasta is erg belangrijk maar ook de saus moet je niet verontachtzamen het oude familie recept van Mario Uva uit Neck daar zweer ik bij de wijn en de gemalen kippenlevers zijn essentieel voor een diepe en aardse smaak. ciaotutti.nl/italiaans-eten/een-culin...
@Frau_Ferkel | 11-11-22 | 17:25:
Handiger is met vork en schaar.
Als er Italianen bij zijn moet je de spaghetti snijden. En dan aan 't eind een cappuccino bestellen. Gegarandeerd dat ze boos worden.
@Hans Kwalzan | 11-11-22 | 17:28:
Truffatore!
@Mariner | 11-11-22 | 17:27: "Handiger is met vork en schaar."
Dat is een kwestie van opvoeding en stijl.
@Hans Kwalzan | 11-11-22 | 17:28: Spaghetti is in Italië toch een voorgerecht?
@Sinterbikske | 11-11-22 | 17:34: dat heb ik na 3 flessen prima huiswijn echt niet meer door
@Frau_Ferkel | 11-11-22 | 17:25: alleen kinderen en barbaren draaien pasta tot een bolletje. Pasta prik je op je vork met zoveel mogelijk saus, dat doe je in je mond waarbij de spaghetti die niet past of naar binnen wordt geslurpt of met je voortanden doorgebeten zodat wat uitsteekt terug op je bord valt. Zo heb ik het geleerd in Italië
Persoonlijk gebruik ik spaghetti om de saus bij elkaar te houden, een soort bindmiddel dus. Tip: Maak eens zelf Ragu Bolognese, het wordt eigenlijk ook niet met spaghetti gegeten maar doe ik zelf wel.
REAGEER OOK