Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Safari Eurabia - ICE-slasher Abdelrahman, Noord-Afrikaanse sprinkhanen en dope in Dusseldorp

De Profeet van Molenbeek is op bedevaart voor Safari Eurabia. Ook in het Duitse Dusseldorp is het postmoderne eindtijd wat de klok slaat. Hoeren & soara's, en lekker veel kiekjes

Zo zit je in een Duitse trein lekker te genieten van een mok slappe Jacobs Bohnenkaffee en de Bild-Zeitung, zo word je aan reepjes gereten door een Syrische baardmans die allahoe akbar roept. Dat overkwam vier reizigers vorig jaar november in de ICE tussen Regensburg en Nürnberg. Verwarde man, verwarde man, riepen alle media braaf. Der Tagesschau wist al vijf minuten na de aanslag dat de beste man overduidelijk aan schizofrenie leed en dat dit akkefietje niets maar dan ook niets met de islam te maken had. 

In 2016 deed Der Tagesschau de gruwelijke moord op een 17-jarige studente in Freiburg - door een Afghaan die eerder in Griekenland al wegens moord veroordeeld was - af als fait divers en daarom hoogstens interessant voor een regionaal krantje. Omwille van de Willkommenskultur worden islamitische terreuraanslagen door de Duitse staatsmedia het liefst meteen in de doofpot gestopt maar dankzij internet is dat onmogelijk.  

De Duitse media zijn net zo politiek correct en laf als de Belgische. Zo werd de dodelijke aanslag op het Joods Museum in Brussel, op 24 mei 2014, door de landelijke media in eerste instantie afgedaan als een incident, de gebruikelijke reflex in Belgikistan als het om overduidelijk islamitisch geïnspireerd geweld gaat. Een moslima schreef op de website van een van de dagbladen: "Moslims doen zoiets walgelijks en lafs niet, dit moet daarom wel het werk van de Mossad zijn of van neonazi’s."

De aanslag vond op zaterdag plaats, een dag voor de Belgische verkiezingen. Tot de stembussen dicht gingen op zondag, bleven de autoriteiten verkondigen dat het niet zeker was dat het om een aanslag ging. Stel je toch eens voor dat de dader wellicht een mohammedaan is, dan speel je rechts in de kaart! 

Wellicht was het wel een interne afrekening in het Joods milieu, werd her en der gesuggereerd. En mocht het stomtoevallig toch om een aanslag gaan, dan was nog lang niet bewezen dat die aanslag een antisemitisch karakter had, misschien was het een vergisaanslag en was het eigenlijke doelwit een homofiele antiquair, even verderop in de Minimenstraat. Mohammedaanse websites waren er van overtuigd dat het om een aanslag van de Mossad ging, bedoeld om de islam in een kwaad daglicht te zetten. Diezelfde websites waren en zijn er ook van overtuigd dat de Islamitische Staat een duivelse uitvinding van het zionisme en de Mossad was en dat de kalief een jood was. 

Pas een etmaal na de aanslag, op exact het moment dat de stemlokalen sloten, kwam de federale politie met waardeloze beelden van de bewakingscamera’s. Uiteindelijk bleek de dader een Frans/Noord-Afrikaanse crimineel te zijn, Mehdi Nemmouche uit Roubaix, die in de gevangenis vroom was geworden en in Syrië een spoedopleiding koppensnellen had gevolgd: het bekende verhaal. De arme schat kreeg levenslang.

Ik ben benieuwd hoe lang ICE-slasher Abdelrahman A. moet gaan schoffelen in Duitse plantsoenen. Na een grondig, maandenlang durend onderzoek door een team gewichtige psychiaters blijkt nu dat de knul warempel tóch een ordinaire islamitische moslimterrorist is, iets wat iedereen die op Twitter zit natuurlijk al vanaf dag 1 wist. Abdalrahman’s hele woonst was tot de nok gevuld met IS-propaganda maar kennelijk vonden de deskundigen dat in eerste instantie geen aanwijzing.

Het blijft onbegrijpelijk waarom het merendeel der Duitse (en Europese media) de excessen blijven negeren of goedpraten. De gevolgen van de Willkommenskultur zijn overal zichtbaar maar nooit wordt er een verband gelegd tussen misdaad en islamitische cultuurdragers uit Noord-Afrika, Afghanistan, und so weiter. Altijd zijn het verwarmde eenzame wolven, die bij elkaar echter een grensoverschrijdend megaroedel vormen. 

Van alle mogelijke kanten werd mij nadrukkelijk gevraagd waarom ik in de eerste twintig feuilletons van Safari Eurabia nauwelijks tot geen aandacht heb besteed aan het vermoedelijke verband tussen mohammedanen en drugshandel in Spanje, Frankrijk, België en Duitsland. Was ik radicaal gestopt met het recreatief gebruik van narcotica, of bedekte ik een en ander met de mantel der liefde omdat de islam in Europa toch al zo erg gestigmatiseerd wordt? 

Het antwoord is simpel: ik bewaar de sappige verhalen voor later, of zoals mama zaliger zou zeggen: wat in het vat zit, verzuurt niet. 

Zo ga ik met professor Teun Voeten twee weken bivakkeren in moslimghetto Rosengård, een levensgevaarlijke buitenwijk van Malmö, en de komende vier maanden moet ik ook nog het Verenigd Koninkrijk, Wenen, Albanië, Bosnie, Kosovo, Milaan, Wenen, Sicilië, Pantelleria en Lampedusa (twee van de “poorten  van Europa”) en andere rafelranden van de EU bezoeken, en dan komen die vervelende rotdrugs ongetwijfeld aan de orde. 

Maar goed, ik ben ook niet de beroerdste en er deed zich een uitstekende gelegenheid voor om het junkieparadijs in de wijk Oberbilk rond het station van Dusseldorp te bezoeken. Het toeval wil dat dat er een enorme staking was op de luchthaven van Dusseldorp en mijn vlucht naar Faro een halve dag was vertraagd: een goed moment om dus eens een kijkje te nemen in het Maghreb Viertel, alias Klein Marokko. Ik had daar al veel over gelezen de afgelopen jaren en sinds Merkel de Willkommenskultur officieel lanceerde,  werd Obenbirk overspoeld door Noordafrikaanse Heuschrecken (sprinkhanen, zoals ze genoemd worden door de bewoners). Het zijn dezelfde tiepjes die op oudejaarsavond in Keulen massaal Duitse meisjes en vrouwen molesteerden, beroofden, aanrandden en zelfs verkrachtten en precies dezelfde gasten die de Nederlandse AZC’s en de wijde omgeving terroriseren. Leo Lucassen zal deze jongeren ongetwijfeld moderne nomaden noemen, maar sprinkhanen lijkt mij toch beter op zijn plaats. 

Was me dat een tegenvaller! Ik heb twee uur lang door de buurt gewandeld en er is zelfs al sprake van gentrificatie, met van die enge bakfietstiepjes die quinoakoffie met havermelk uit een avocado slobberen. Er is een salafistische boekhandel, Al-Tauhid, en die verkopen alle mogelijke kristallen en stenen tegen kanker en vermoedelijk ook knoflook en kruizen tegen Joden: het schitterende huwelijk tussen de islam en judeofobe New Age-griezels.

Het gaat me te ver om het Maghreb Viertal hip te noemen, maar gevaarlijk is het allang niet meer. De enige verwijzing naar drugs stond op her raam van een duister advocatenkantoor. Besser rufen Sie Mo an!  

Verder zijn er veel shishaclubs, gokhallen  en wemelt het er van de oriëntaalse kappers, met Arabische modellen die zo mogelijk nog gayer zijn dan Geer & Goor, Meiland, Ed Nijpels en Kamiel Eurling bij elkaar. Qua hoeren een paar clubs voor een fijne lapdance, er zijn een paar ranzige seksshops voor de digibete gastarbeider maar dat is het dan wel. Zelfs de spuitende en meth en crack rokende zombies die voor de ingang van hotel Hey Friends bivakkeren, hadden een dagje vrij genomen. Just my luck. 

En dan is er ook nog het stinkend rijke Dusseldorp, waar het geld tegen de plinten klotst: de Königsallee alias de Kö. Een grotere contrast is niet denkbaar. Ik drink een drupje wijn aan de Rijn, tussen de Schickeria en de plaatselijke notabelen, en er vindt net een demonstratie tegen Poetin plaats, althans zo lijkt het. In werkelijkheid is het een ordinaire verkoopstunt om amoebegas te verkopen. 

Frau Antje die met een brede glimlach een cilinder gas verkoopt: altijd lachen met de Duitsers. De sprinkhanen zijn gewaarschuwd! 

Upcoming: Last Nights in Sweden (and beyond)

Arthur van Amerongen maakt voor GeenStijl een rondreis door Europa, door de achterwijken van de omvolking en langs de zonsondergang van het Avondland. Als volleerd wereldreiziger trotseert hij daarvoor met een klein budget menig beschimmeld hostel, karige koffietentje en als het moet: een stenen bankje in een stadspark. Desalniettemin is deze reis een kostbare aangelegenheid dus uw gulheid om Ome Tuur gevoed, verwarmd en gemotiveerd te houden op zijn barre bedevaart langs de historische artefacten van de Europese islam en ideologische boobytraps van de stille burgeroorlog, wordt hogelijk gewaardeerd:

Reaguursels

Inloggen

Dat een ooit gevaarlijke buurt toch een yuppenbuurt weer wordt is toch wel opvallend in dit relaas. Blijkbaar lukt het in Duitsland wel het tij soms te keren?

Jan, Leiden | 24-03-22 | 18:48

Die Putin pop is wel aardig gedaan.

De Entstuckung is waarlijk nog erger dan de verrijking. Wat zijn die gebouwen deprimerend zeg.

Schwanzeleber | 24-03-22 | 10:27

Het interessante is dat juist door iets niet te benoemen, het daardoor nog duidelijker naar de ontvanger overkomt. Een beetje als "stralen door afwezigheid". Met alle mediakanalen is het echter volkomen onmogelijk een zelfverzonnen narratief staande te houden. Eigenlijk verandert het dus in een soort van openlijke naiviteit, gevoed door een tomeloze arrogantie, die op haar beurt weer gevoed wordt door het onaantastbare besef van de eigen morele superioriteit. Allemaal onder het motto van: ik ben beter, dus ik heb gelijk, zelfs als ik niet gelijk heb en jij, lieve andersdenkende, mag daar niks over zeggen, critiseren of zelfs maar in twijfel trekken. Juist. Dat klinkt een beetje erg naar totalitair gedrag. Goed bedoeld, maar desalniettemin: totalitair.

Gladiator Fap | 24-03-22 | 09:05 | 1
-weggejorist-
BoerKoekoek | 24-03-22 | 08:55

"... op het raam van een duister advocatenkantoor. Besser rufen Sie Mo an!"
Erg goed.)

funda | 24-03-22 | 00:46

Arme Duitsers…
50 jaar Turken, die via Kreuzberg een redelijk bestaan hebben weten op te bouwen in Duitsland.
Turken, die zo ongeveer horen bij de Duitse samenleving.
Veel is gedaan om hen te omarmen, en zij hebben bijgedragen aan de Duitse eenwording en economie.
Je kunt in Turkije geen Turk aanspreken, of hij heeft wel familie in Duitsland (of Nederland), Koerd danwel Turk.
Maar toen..
Toen begon de ellende.
Brandhaarden in het Midden-Oosten…
Syrië, Libanon, maar ook Magreb.
“Wir schaffen das” zijn bekende woorden.
Mensen met een Arabische achtergrond.
Waren het eerst Turken, die een armzalig bestaan leden, in bv Kreuzberg(Berlijn), zijn er nu Arabisch-achtige nieuwkomers, die voor hele andere, nieuwe problemen zorgen.
Criminele clans, met een Arabische achtergrond, teisteren steden als Berlijn, Keulen, Ulm, Düsseldorf, Duisburg etc.
Een wereld van verschil met wat de Duitsers gewend waren met de Turken.
Duitsers met een schuldgevoel, vanuit WO2, kunnen geen nee zeggen, want dan worden ze weer gelijkgesteld met de nazi’s.
En nu zitten ze met de gebakken peren.
Net als Frankrijk, België en Nederland, zitten de Duitsers nu met een Arabisch, Berber- probleem.
Een weg terug is er niet.
Zéker niet voor Duitsland.
Je kunt zo langzamerhand stellen dat Europa niet zucht onder een islam-probleem, maar onder een Arabisch kudtmentaliteits probleem.
Het zijn barbaren.
Geef mij maar voor elke zandbakbarbaar maar 2 Turken terug, dan wordt Europa weer een stuk gezelliger.
En ik ken Turken die er net zo over denken.
En Erdogan is een klootzak, maar die zit daar niet voor eeuwig.
Maw… probeer onderscheid te maken tussen Turken en Arabieren.
En al hangen ze hetzelfde geloof aan, er is een wereld van verschil tussen die twee volkeren.

Mooi verslag, Arthur.
Kijk uit naar jouw volgende bevindingen.

Ruimedenker | 23-03-22 | 22:43 | 1

En er is ook een wereld van verschil tussen turken in de steden en turken op het platteland.

viejohuevon | 24-03-22 | 08:05

Hier ook trouwe lezer. Maar idd niet om vrolijk van te worden.

DenkTank | 23-03-22 | 22:02

Onze (linkse) naïviteit wordt door islamiërs uitgelachen. Tijd tikt.

Verderkijkert | 23-03-22 | 21:54

Citaat : ""De Duitse media zijn net zo politiek correct en laf als de Belgische.""..... zet daar maar rustig ook de NL'se media bij (NPO, bijna alle dagbladen, RTL 1,2,3,4,5,6, enz)

Keyboardspeler | 23-03-22 | 21:38 | 2

BEhalve hunnie: https://www.pi-news.net

Verderkijkert | 23-03-22 | 21:56

Dat heet toch Düsseldorf? Of is dit een technisch grapje, dat kan natuurlijk ook. Dusseldorp is een vervoerder, dacht ik.

Kameraansteker | 23-03-22 | 21:12

Herkenbaar, Don Arturo. Zo zat ik net even in het Oosterpark. Bij Nescio en Theo. En dan weer zo’n politieheli boven je kop. Dat went niet.

Piet Karbiet | 23-03-22 | 20:36 | 1

Ik hoorde de politiewagens met schrille sirene en alweer die heli. Lichtgetinte dader, goh. En waarom zouden we toeschietelijker zijn voor Oekraïne?

Madame Poitiers | 23-03-22 | 20:54

Viel die maar...

Helloween | 23-03-22 | 20:31

Shoppen in Düsseldorf is leuk. Een aanrader. Wel naar de Kö gaan.

Lesc | 23-03-22 | 20:11 | 2

Het leukste vind ik klokkijken. Op de Turmuhr. Blijven tellen, blijven tellen.

Kameraansteker | 23-03-22 | 21:14

Shoppen is alleen voor vrouwen leuk.

Nietgek | 24-03-22 | 12:07

"Vermutlich psychische Probleme" dat kun je wel zeggen, zag vandaag 2 meisjes van een jaar of 5, 6 met een hoofddoek om uitstappen uit een auto in Helmond (LI) bestuurd door moederlief met een hoofddoek.

5 jaar en dan moeten ze al hun haar bedekken ? Dan zit er inderdaad een steekje behoorlijk los.

Wattman | 23-03-22 | 20:11 | 6

@jaja | 23-03-22 | 20:26:

Iets in die geest, ze worden steeds gekker. Kunnen we ze niet verleiden om in Tsjetsjenië te gaan wonen en dan wat Christelijke Oekraïners hier in plaats van.

Wattman | 23-03-22 | 21:03

@Wattman: hier op katholieke basisschool in groep 1 al meisjes met hoofddoek. Het went nooit.

Bataafje | 23-03-22 | 21:48
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist en opgerot-
Poolseman32 | 23-03-22 | 20:08 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik vind dat de zevende tegel in dit topic een regen aan complimentjes verdient.

Kouwe Kees | 23-03-22 | 20:06 | 5

@Jan van Haerlem | 23-03-22 | 20:10:
Ja. Ik lees ze vrijwel altijd, en om eerlijk te zijn is het beter leesbaar dan de wat korter-van-stof topics. Het reaguren erop is lastig. Waar te beginnen, waar te stoppen. Doorgaans minder / weinig reacties is iets wat opvalt bij stukjes van Van Amerongen. Ik dacht even wat clicks te genereren..

Kouwe Kees | 23-03-22 | 20:16

@Jan van Haerlem | 23-03-22 | 20:10: Ja, ik lees ze ook altijd helemaal en bekijk de foto's en lees alle reacties, hetgeen kan omdat het er meestal niet veel zijn, maar ik vind het echt interessante stukjes van iemand die er veel van weet.

cugel | 23-03-22 | 20:55

Klopt, de realiteit is keihard.

Agent 421 | 24-03-22 | 07:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Het probleem zal en mag niet worden benoemd.
Volgens mij zijn westerse overheden en media gewoon doodsbang voor hun Islamitische onderdanen.

jaja | 23-03-22 | 20:01 | 4

Ze zijn ook bang voor Saudi Arabië e.d. zolang daar nog olie gekocht wordt.
Maar bijvoorbeeld ook universiteiten met leerstoelen 'Islam' worden vaak gesponsord door Arabische landen.
Een voorbeeld is Günter Lüling in Duitsland: produceerde een aanvankelijk veel geroemde dissertatie (Über den Ur-Qur'an : Ansätze zur Rekonstruktion vorislamischer christlicher Strophenlieder im Qur'an) waarin hij liet zien dat belangrijke delen van de Koran een (anti trinitaire) christelijke oorsprong hadden en dus niet het product waren van een 'openbaring'. Maar hij werd vervolgens volledig buiten spel gezet, kon niet doceren aan welke universiteit dan ook en leefde lang van een uitkerinkje.
Pas recentelijk wordt het belang van zijn werk weer door een beperkte groep wetenschappers onderkend.

Aristotalloss | 23-03-22 | 20:13

Ook dat, want het zijn er inmiddels wel veel. Vandaar telkens de nietszeggende oproepen om ten kostte wat het kost "de boel bij elkaar te houden", en dat politici die bepaalde maatschappelijke problemen wel aankaarten voordurend van "tweespalt" en "haatzaaien" en "polarisatie" worden beticht. Met als toppunt van naiviteit en ontkenning de absurde stelling dat "ISIS helemaal niets, maar dan ook niets met islam te maken heeft". Leg mij dan maar eens uit waarom 100 % van de lieden die naar het kalifaat trokken identificert als moslim, en 100 % van hen aangaf dat de matovatie was dat ze "onder sharia, met andere moslims willen leven".

Asteroid-B612 | 23-03-22 | 21:45

Aristotalloss, de universiteit als liberaal kenniscentrum is een gekoesterd ideaal. Als jij daar gaat roeren in de brij en iets tegen de heersende mening in gaat publiceren, is uitsluiting je deel. Je geeft een prachtig voorbeeld.

GregorVanPallandt | 23-03-22 | 22:32
▼ 1 antwoord verborgen

Ja, maar…

Het was toch zo’n verrijking?

Wijze uit het Oosten | 23-03-22 | 19:56

Ik ben een keer een weekend in Düsseldorf geweest voor een concert van Queen of the Stone Age. In Altstadt heb ik gruwelijk lekker broodje met knapperige beenham op. Hadden we in Utrecht maar zo'n tent.
Ik hoop dat de komende generaties er nog van kunnen genieten, zo'n broodje beenham. De groene khmer en de haatbaarden rukken gezamenlijk op om het onmogelijk te maken.

SterF... | 23-03-22 | 19:53 | 1

Het kruikje gaat zolang te water tot het breekt

likmegaties | 23-03-22 | 19:55

Het is me maar een doldwaze boel hier in Europa.

Overigens was er ook lange tijd in Grunn (Folkingestraat) zo'n new age winkeltje met een grote koran in de etalage. Altijd een curieuze combinatie gevonden. Maar goed, liefde overwint alles.

Duwbak_Linda | 23-03-22 | 19:52

Sprinkhanen=Springhanen.

grapjasz | 23-03-22 | 19:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen