Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoi BNNVARA-medewerker, geloof vooral niet dat er een 'veilige werkomgeving' is

Francisco van Jole, erkend MeToo-pleger, in dienst bij BNNVARA alsof het doodnormaal is

Machtsmisbruik heeft een 'verschillig' gezicht.

Leugens, leugens, leugens, leugens. Liegen, liegen, liegen, liegen. Typisch BNNVARA. Uitgerekend de omroep die Tim Hofman betaalde om de MeToo-beerput bij TVOH open te trekken is de omroep die liegt en bedriegt en draait en spint als een familie De Mol wanneer het bij BNNVARA zelf gaat om MeToo-zaken. Want ineens zijn de boontjes oh zo heilig bij de NPO in het algemeen en BNNVARA in het bijzonder. Bij BNNVARA doen ze er, volgens BNNVARA, alles aan om een veilige werkomgeving te creeëren: "Binnen onze organisatie wordt heel actief gepraat over een veilige werkomgeving", aldus BNNVARA over BNNVARA. Ha! FUCK YOU BNNVARA! We weten allemaal dat als écht sprake is van ranzige Metoo, waarbij een veel oudere leidinggevende waar jonge mensen tegenop kijken zich gehuld in zijn witte onderbroek fysiek opdringt aan een veel te jong meisje, er vervolgens helemaal NIETS gebeurt om 'de werkomgeving veilig te houden'. Dan kun je klagen bij vertrouwenspersonen wat je wilt, inclusief keiharde bewijzen zoals geluidsopnamen, BNNVARA veegt het allemaal lekker onder het tapijt. Want Francisco van Jole, waarvan is bewezen dat hij een heel vunzige MeToo-pleger is, zit gewoon nog steeds bij BNNVARA. Hij wordt gewoon nog steeds betaald door BNNVARA, zijn hypocriete holmaatjes van De Nieuws BV doen gewoon nog steeds alsof er niets is gebeurd en het slachtoffer mag gewoon die witte onderbroek voor zich blijven zien omdat Wandelende Dickpik van Jole nou eenmaal gelijker is dan alle andere Wandelende Dickpics bij de verschillige omroep en netjes de handjes boven het hoofd wordt gehouden door oud-VARA-baasjes als Vera Keur en de rest van die zelffeliciterende PvdA-kliek (zoals Van Jole-fluisteraar Mei Li Vos). Dus nee, BNNVARA gaat helemaal niets doen om een veilige werkomgeving te creeëren en '''kritische''' journalisten als Patrick Lodiers doen gewoon lekker alsof hun cokeneus bloedt. Zeg Tim Hofman, wordt het niet eens tijd je eigen toko langs die moraalmeetlat van je te leggen en verhalen van 'machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag' binnen BNNVARA te verzamelen? Daarvan zijn er namelijk nog véél meer dan bij TVOH. Kun je daarna lekker met de camera langs bij die eeuwig lasterende holtor in zijn Rotterdamse woontoren.
Oproep: Ben jij ook wel eens lastigevallen door Francisco van Jole, of gewoon iemand anders van BNNVARA, of sowieso van de NPO, bijvoorbeeld in de DM van je Twitter of in de lift van het VARA-gebouw? Mail dan naar: redactie-at-geenstijl.nl. Wat Tim Hofman kan, kunnen wij ook. Tom Staal wil vast wel een dagje flaneren over het Mediapark om wat Francisco van Rietbergentjes aan de gesubsidieerde tand te voelen. 

Reaguursels

Inloggen

Nou kun je wel zeggen dat hun omgeving gevaarlijk is, maar dat is niet zo. Want ze zijn Links en alles wat Links doet is goed. Ongeacht wat, het gaat om wat je ervan hoort te vinden en niet om feiten. Feiten zijn zoo 2021.

Rest In Privacy | 11-02-22 | 14:28

De gedachte alleen al dat zo'n man met witte onderbroek met pisvlek op je gaat liggen...... Euh ja wat was daar ook alweer mis mee? Ohh ja je wou dat niet.

alsnietmeerwil | 11-02-22 | 11:11

twitter.com/NPORadio1/status/92823643...
Hele bericht met Jole nog maar eens bekeken. Mijn conclusie is dat deze dame na haar bewuste "nee" bij het zoenen toch is meegegaan naar de hotelkamer. En dat daar dan nog wat gebeurde in de zin van onderbroeken. Ben ik de enige die het apart vindt dat je na "nee" dan toch meegaat naar het hotel? Of hoort dat allemaal bij dezelfde "dwang" waarmee je je hebt "dronken laten voeren"?

Mij komt dame over als iemand die haar eigen rol in deze al ontkent met de woordkeuze "dronken voeren" en verder ook raar omgaat met haar eigen "wil" als je na een duidelijk (of niet zo duidelijk) nee toch meegaat. Ik vind dat raar, ik vind dat vreemd, ik vind dat dit verhaal twee kanten heeft.

Dat, even afgezien van de vraag of je als 47 jarige man een jonge dame van 23 lentes moet gaan lastig vallen. Dat lijkt me geen verstandige zaak, omdat overmacht, autoriteit en bekendheid op de loer liggen als verstorende factoren in de verhoudingen. Die zo'n jonge blom mogelijk ervaren heeft als dwang. Maar toch. Totaal naief kan ze toch ook niet geweest zijn? Zeker niet als je met een bandopname nog eens je een-op-een gesprekje komt herhalen.

Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 10:22 | 4

@P-unit | 11-02-22 | 10:33:
"Francisco van Jole heeft haar onheus bejegend en aangerand."

Dat is haar bewering dus. Maar ook in die Talpa zaak vraag ik me af: Wat is er nu werkelijk gebeurd? Het is goed dat er aandacht is voor dit soort zaken, waarbij mannen met een zekere positie en overwicht in leeftijd en of ervaring jonge vrouwen vrouwen benaderen voor sex. Dat levert ongemakkelijke situaties op, zoveel is duidelijk. Die mannen zouden moeten weten dat zoiets niet kan. Toch gebeurt het vaak, wat je alleen al kunt concluderen aan het feit dat niet per se aantrekkelijke maar rijke mannen mooie jonge vrouwen aan hun zijde hebben lopen.

Blijkbaar is er nog steeds een evolutionaire trade-off waarbij mooie jonge vrouwen onder de indruk raken van bepaalde mannen met een status. En dat die mannen die status dus inzetten voor sex. Zo werkt het al sinds de prehistorie vermoed ik. Dat die mannen daarbij soms verder gaan dan gewenst, hoort misschien ook wel bij de strategie om uiteindelijk tegen die ene knapperd aan te lopen die wel positief reageert. Fout? Ja, maar wel effectief. Dat laatste "effectief" is even zonder waardeoordeel, want een fraai gelijkwaardig spel levert het niet op. Maar vrouwen zijn nu eenmaal eerder gecharmeerd van een man met status dan zonder. Dus dat "werkt". Bepaalde mannen zien dan hun grens niet meer, zoals Ali B. en misschien ook Francisco van Jole.

Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 10:46

@Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 10:46: het is de vara die zichzelf op het morele paard hijst. Dus als zij Talpa aanpakken waarom niet bijvoorbeeld van Jole. Het is hypocriet. Dat is het punt. Een discussie over hoe mensen functioneren wordt er niet gevoerd door de vara. Er is geen nuance. Volgens hun regels en die van de #metoo is het cancelen van Francisco van Jole noodzakelijk. Waarom dit nog niet is gebeurd. Tja…

P-unit | 11-02-22 | 10:51

Ik vond het ook al raar dat die TVOH meid van de stress dan maar ging pijpen. Nee is toch nee?

echtpaul | 11-02-22 | 11:19
▼ 1 antwoord verborgen

Kijk, ik kan er als man gerust wel inkomen dat vrouwen niet zitten te wachten op allerlei seksueel getinte opmerkingen of ongewenste avances van (Meestal best lelijke!) mannen die toevallig ook nog eens hun baas zijn, en natuurlijk heb ik geen goed woord over voor mannen die denken dat het oké is om in je witte onderbroek zomaar bovenop een meisje te gaan liggen, maar ik vind het zo langzamerhand wel een beetje een eenzijdige maatschappelijke discussie worden zo, want natuurlijk zijn er óók vrouwen die niet zo onschuldig zijn en dan achteraf met allerlei beschuldigingen komen omdat ze niet hebben gekregen wat zij dachten te krijgen. Niet om dit gedrag van mannen te bagatelliseren, maar ja, het andere geslacht is ook niet altijd alles hoor!

VBO_B_Niveau | 11-02-22 | 09:33 | 3

Wat ook wel eens mag worden aangepakt is de andere kant van de medaille, het omhoog neuken. Vaak worden deze mannetjes gesterkt in hun ideeën doordat er een deel vrouwen is die het wel prima vindt. Seks te ruilen voor een betere positie of werk. Of het gewoon geil vinden de baas te neuken. Daarmee wil ik het trieste gedrag van bijvoorbeeld van Jole geenszins goed praten. Maar het is deel van de problematiek. Het creëert een verwachting die ongewenst moet zijn op de werkvloer. Maar dat vinden we nog geëmancipeerd en hun goed recht. Ik vind het net zo laakbaar. Het misbruiken van je sexualiteit.

P-unit | 11-02-22 | 09:46

@P-unit | 11-02-22 | 09:46:
Nou precies, zo eentje kent iedereen wel. Altijd toevallig een relatie met de baas, binnen een maand of wat na indiensttreding. Getrouwd of niet. Daarna weer een andere meneer, stomtoevallig altijd steenrijke kerels met een mooie positie, groot huis en vette auto. Drie, vier tegelijk ook. Zelf kon ze niet zoveel, maar dit kon ze heel goed. Ook een hele prestatie eigenlijk.

Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 09:57

Hoort gewoon bij de biologie dat mannen en vrouwen proberen te peilen of er interesse is, en een blauwtje lopen hoort daar bij. Kwalijk wordt het pas als iemand probeert vanuit een machtspositie - fysiek, mentaal, hierarchisch- te krijgen wat ie wil.

Zeurders | 11-02-22 | 10:10

Helaas is mediapark links een sekte en zal men minder snel uit de school klappen om de eigen idealen geen schade aan te doen. Zo heeft van Jole zijn macht over de ondergeschikte. Mij verklappen is de idealen kapot maken. En ben je dus een verrader van de goede zaak. Je hoort bij de fascisten. Dus naast de gewoonlijke chantage ligt dit er ook nog boven op. Nu dus de omerta van de ‘veilige werkomgeving’ wat een verkapt dreigement is. Hier is alles in orde, hier deugd men. Waag het eens anders te noemen. Ex communicatie zal volgen. Als hun mediapark buren van de vpro van Splunteren voor zijn gedrag van 30 jaar gelden voor de bus gooien dan moet de vara wel handelen en van Jole met zijn witte onderbroek en al aan het #metoo kruis nagelen. Maar ja. De ideologie mag geen schade, dus jammer redactie meisjes en stagiaires, Mao van radio 1, alleenheerser van Joop is onschendbaar. Schande.

P-unit | 11-02-22 | 09:31

Laten we sexualiteit volledig uitbannen en allemaal in uniforme blauwe overalls naar ons werk gaan. Lijkt mij voor mannen trouwens sowieso de veiligste optie anno 2021.

Bigi Bana Boy | 11-02-22 | 08:45 | 1

Zo n maopak uit de culturele revolutie. Als iemand een pervert was was het overigens Mao.

Shoarmamasutra | 11-02-22 | 08:54

Een kennis van me is van Jole ooit tegengekomen tijdens het cruisen op een drukke parkeerplaats. Zijn witte onderbroek was nog steeds vies.

eerstneukendanpraten | 11-02-22 | 08:43 | 2

Wie was er aan het cruisen? Uw kennis? van Jole? Allebei?

Tietmier | 11-02-22 | 09:24

@Tietmier | 11-02-22 | 09:24:

Allebei natuurlijk. Sommige jongens houden nu eenmaal van bruine geurtjes…

eerstneukendanpraten | 11-02-22 | 09:32

Altijd sterk, van die stukjes waarin naar eigen stukjes verwezen wordt. "Het is waar, kijk maar: we hebben het zelf geschreven destijds."

Bulloch | 11-02-22 | 08:37 | 1

Dat is ook altijd zo mooi aan die wappie " onthullendeinterviewdocumentaries." Altijd in het zelfde groepje kruisverwijzen

Shoarmamasutra | 11-02-22 | 08:56

Die zak noemt zich journalist. Hij is een Marcel van Dammetje aan het doen, maar daar kom ik later op terug. Wat een mafkees die gast.

Astroturfer | 11-02-22 | 08:24

Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen.
Hij die met zonde is werpe m wat harder.

Zou het tijdens de autorit door De Mol's hoofd zijn gegaan hoeveel schijnheilige boter er op zijn interviewers zat?

Schwanzeleber | 11-02-22 | 07:52

Prachtig, eerst veel info verzamelen, niet alles verklappen aan de dader en dan steeds item voor item uitvragen en direct leugenaar roepen als hij anders verklaart dan de beschikbare informatie.

Chanteren is ook mogelijk, kun je zelf nog wat verdienen. Natuurlijk wel uiteindelijk alle info op straat gooien wanneer er betaald is.

Zoelense Hobbyboer | 11-02-22 | 07:45

Tja de lijn tussen gewoon lekker geil ketsen met collega’s na een te gezellige doordeweekse borrel en grensoverschrijdend gedrag is flinterdun tegenwoordig

retba | 11-02-22 | 07:00 | 5

Ketsen, kieren, voor/in de suikerpot hangen, 'kepslenzen', zijn zomaar wat synoniemen uit het rijke ouvre van Kees van Kooten voor de 'oudste beweging ter wereld maken'.

Bluebarry55 | 11-02-22 | 08:30

Ongeveer zo dun als de wand van een condoom en voor je het weet, scheurt-ie en zit je met de ellende.

FrankVeer | 11-02-22 | 08:38

Nou ja de grens is of het wel of niet gewenst is. Daar is wat bij voor te stellen .

Shoarmamasutra | 11-02-22 | 08:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Steriel, ascetisch, hypochonder.

van Oeffelen | 10-02-22 | 23:24

Ik vind het wel grappig dat als de VARA/BNN die Jole met rust blijft laten hij tot zijn dood toe zijn vuile onderbroek met racestrepen in z'n gezicht gewreven blijft krijgen.

Colin.Fart | 10-02-22 | 23:21

Beste tante Kama, mijn kat stuurt me de laatste tijd dickpics. Moet ik met hem naar de dierenarts? Of bestaat er zoiets als een dierenpsycholoog? Mvg Tiscali. P.S. mijn kinderen zijn een bende varkens.

Tiscali-2 | 10-02-22 | 23:19

Deze sneue hetze bagger is wel een x mooi geweest.

janjoker | 10-02-22 | 23:11

Jawel, maar zij komt niet "aan de beurt".
Het vraagt moed zoals Tara Lewis toont maar zij en haar zusters zullen 'nemen hun deel, erkennen hun rol'.
Veel vrouwen zijn afwachtend maar niet stil. Zelfs in deze huidige meToo-episode probeert men hun aandeel in de hopeloos verdeelde sexe-strijd te degraderen, ondergeschikt te maken aan het mannelijk vernuft. Terwijl in de kale, uitgeklede romantiek van een club als TVOH nog steeds een man het voortouw neemt en het meisje als willoos slachtoffer wordt gepresenteerd weet menig vrouw dat haar rol een stuk verfijnder, een heel deel actiever is.

IosefTarasov | 11-02-22 | 02:30

Die Van Jole was zijn tijd vooruit.
Viespeuk avant la lettre zo gezegd :)

De finale eindbaas | 10-02-22 | 22:40

Kan het programma Kopspijkers niet terugkeren in aangepaste vorm? Ik heb nog wel een hamer liggen.

Mr_Natural | 10-02-22 | 22:12 | 2

Die hamers waren gemanipuleerd met een heel raar zwaartepunt waardoor mensen veel sneller missloegen.

Shoarmamasutra | 11-02-22 | 09:00

@Shoarmamasutra | 11-02-22 | 09:00:
Je hoeft het zwaartepunt niet te verleggen. Kermislui maakten het oppervlak recht of een heel klein beetje hol in plaats van bol. Dan springt de hamer weg.

Schoorsteenveger | 11-02-22 | 09:57

Veel metoowitteonderbroekvrienden nog wakker.

van stampij | 10-02-22 | 22:02 | 1

Nou dat valt wel mee denk ik. Maar een aantal van ons vind de huidige #metoo-hysterie nogal kwalijk en overtrokken. Wat die Van Jole heeft gedaan met dat meisje lijkt vooral op dronken onhandigheid, van beide kanten. Een nee wordt pas in tweede of derde instantie als zodanig begrepen en na de nodige excuses (wel geregistreerd) is het voorbij. Maar goed, ik was er niet bij en wellicht ontploft het over vijfentwintig jaar alsnog in zijn bejaarde gezicht.

IosefTarasov | 10-02-22 | 22:50

En onder de vara-leden zitten ook heel veel viespeuken. En onder de televaag-lezers. En ook onder de reaguurders.
Je kan het onderhand wel een maatschappelijk probleem noemen.

Schadenfreude | 10-02-22 | 22:01 | 3

Ik voel mij niet aangesproken..

Wijze uit het Oosten | 10-02-22 | 22:17

Ik voel me wel aangesproken. En nu ?

IosefTarasov | 10-02-22 | 22:51

Viezdoen = smerig; het zou verboden moeten worden.

meneer Q | 11-02-22 | 08:42

Ben benieuwd..

Wijze uit het Oosten | 10-02-22 | 21:59

Liegen.
Velen kennen nog Marcel van Dam van het programma Ombudsman. En wellicht van zijn landhuis waar hij zielige asielzoekers zou opvangen. Dat laatste was een leugen, het eerste de grote leugen.
Marcel CS hadden gehoord dat frisfabrikant Exota flessen gebruikte die ontploften. Als bermbommen of de granaten van Olongren die dat in Mali ook deden

Exota echter niet en dus liet Marcel zien hoe een luchtbuks kogeltje dat wel deed. Tientallen jaren ontkende de Verschillige VARA dat om de schadeclaim van het hierdoor failliete Exota te ontwijken. Nieuwe technieken toonden zonneklaar de baan van het kogeltje en het versplinterende effect.
De beste man liegt nog steeds. Dus echt niet alleen Rutte, de Jonge, .....
Nog wel maakte de VARA het programma De Leugen Regeert, maar zweeg over Exota Marcel.

Rest In Privacy | 10-02-22 | 21:59 | 3

Marcel van Dam is HET voorbeeld van een salon socialist. Een erger soort bestaat niet

Dutch_Viscount | 10-02-22 | 22:59

Maar je kan toch ook niet gaan zitten wachten met de camera aan, tot zo'n fles eindelijk eens ontploft?

Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 08:54

Dick van Wely

IvoTakkema | 10-02-22 | 21:57

Henk Witte, die stukjes schreef voor Joop, is zonder enige ophef verdwenen van Joop na het schrijven van een uiterst antisemitische column. Geen ophef, geen rectificatie, geen uitleg achteraf, helemaal niets. Kai van der Ree, ook uit de BNNVARA stal heeft aan kinderen gezeten. Ook helemaal niets daarover te lezen op de de Joop. Vies kwakje is die site, die beweert met ledengeld betaald te worden ( wat helemaal niet kan omdat je bij lidmaatschap in het verleden cadeaus kreeg die meer waard waren dan de contributie).

Sinterbikske | 10-02-22 | 21:57 | 1

Ja dat herinner ik me nog, onder dat artikel van Henk (dat inderdaad opvallend antisemitisch was) begonnen sommige joopers te monkelen en even later, dezelfde dag nog, was het artikel weg en de auteur verdwenen. Ausradiert und verschwunden. Deze digitale textuele retouche deed Ioseb Besarionis een dansje maken in zijn graf.

IosefTarasov | 10-02-22 | 22:38

goeie, alle Jolo slachtoffers meldt u bij GS

IvoTakkema | 10-02-22 | 21:57
-weggejorist en opgerot-
Tierelier | 10-02-22 | 21:51 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

En nu dus ook Mick van Wely! Hij had toch samen met John vd Heuvel die TVOH reportage gemaakt?

Idiot Savant | 10-02-22 | 21:51

Ja, hoogste tijd dat de sponsoren van BNN/VARA zich terugtrekken. En de sponsoren… dat zijn de belastingbetalerts.

Pferdefotze | 10-02-22 | 21:50

#jojopick

WellusNietus | 10-02-22 | 21:50

Waarom je zo druk maken over iets wat al zo’n 10 jaar moeiteloos volledig te vermijden is? De publieke omroep… alleen (bijna) 50-plussers zijn er nog mee bezig.

Komjehiervaker | 10-02-22 | 21:49 | 3

U betaalt geen belasting ???

robbie103 | 10-02-22 | 22:51

@Komjehiervaker | 10-02-22 | 23:09:
Dat is een heel groot criterium. En ja ik maak me druk over andere dingen. Maar ik heb best wat tijd over om me hier ook druk over te maken. Evenveel tijd als jij hebt om hier ook tegels te plempen.

peterdh | 10-02-22 | 23:25

Ik geloof niet dat zoiets bij de vara voorkomt. Die mensen deugen.

thanseeuwen | 10-02-22 | 21:41 | 1

Netzoals de socialisten zijn voor hogere belasting op de rijken. Behalve de salonsocialisten die in kastelen wonen.

peterdh | 10-02-22 | 23:26

Dat er ooit slaven katoen hebben moeten plukken voor de onderbroek van die rolmops. Echt de witte man waar donkere mensen zo’n hekel aan hebben.

Normpje | 10-02-22 | 21:39 | 1

Een witte onderbroek past beter bij een witte man dan bij een donkere.

SIogra | 10-02-22 | 21:43

Ooit was het hip bij BNN om “voorlichting” te geven over obscure designer drugs en tips te geven om “te koken met je kwakje”. Waar ze bucketlisten aan het afwerken waren door presentatrices met elkaar van speeksel te laten wisselen. Zal me niks verbazen als de toekomstige seizoenen tips geven hoe je een aanrakingsovereenkomst kunt faciliteren bij je lokale notaris, of hoe je neutraal moet flirten op Tinder.

deugallergie | 10-02-22 | 21:39 | 1

Ach ja, dat is het hypocriete. Die vooruitstrevende, revolutionaire omroep heeft door de jaren heen met graagte de grenzen op willen zoeken en bewust grensoverschrijdend willen zijn, want die grenzen moesten zo nodig verlegd worden met het oog op een mooiere, betere, vrijere wereld. Weg met al die regels en regeltjes, leve de vrijheid, want wij kunnen die aan" was het motto. Wat er fout was, dat was niet de grensoverschrijding, welnee, het kwaad zat 'm in het establishment dat grenzen wilde stellen, dat wilde beperken, inperken, begrenzen, verbieden. Diezelfde revolutionairen schreeuwen nu om nieuwe regels en regeltjes, om protocollen en contracten.

Schoorsteenveger | 11-02-22 | 09:55

Frank Masmeijer was ook in dienst van John de Mol.

Jos Tiebent | 10-02-22 | 21:38 | 1

Is hij alweer op vrije voeten?

Dutch_Viscount | 10-02-22 | 23:02

Is al BNNVARA genoemd? Zo nee, zeg ik nog eens BNNVARA. Bij deze dus: BNNVARA.

Kameraansteker | 10-02-22 | 21:38

Francisco zat samen met Soumaya, Demmink, Antifa en de Floyd-plunderaars gezellie onder het tapijt van de dubbele standaarden. Soumaya is er na veel getreuzel wegggepord, maar een oplettende bezoeker ziet soms nog wat krioelen aan de randen.

SIogra | 10-02-22 | 21:33

www.ad.nl/binnenland/francisco-van-jo...
Oke, het verhaal Jole nog maar eens. Tsja wat zal het zijn. Dronken vrouw gaat mee naar hotelkamer, daar is Jole iets te wervend geweest, achteraf na haar smaak. Lastig verhaal. Dronken voeren of gewoon teveel zuipen. Vrijwillig meegaan of te lazarus zijn om nog te weten wat je doet? I dunno. Geen fraaie actie, maar is hier sprake van aanranding? Lastig, lastig...

Beste_Landgenoten | 10-02-22 | 21:30 | 25

@Beste_Landgenoten | 10-02-22 | 22:52: Gijs van Dijk, ook socialist, is volgens mij hier in dit geval wel het Victim. Lijkt mij onschuldig als je naar het "slachtoffer" kijkt. Ik denk dat ze graag door Gijs geknuffeld had geworden, maar dat deed hij niet. Zeer begrijpelijk. Gijs wordt genaaid uit rancune. Maar dat geldt niet voor Jolo. En dan kun je wel zeggen dat ze stomdronken was, bewijs dat maar eens. Lijkt mij een gezocht argument om de verkrachting door Jolo te downplayen. Ik zou maar stoppen met het onterechte Victim Blaming.

rooie vogel | 10-02-22 | 23:58

@letopuwzaak | 10-02-22 | 22:35:
Hej louz, dank voor je reactie. jouw verhaal klinkt heel bemoedigend. "Erover praten is goed". Dat geloof ik ook. Ik vraag me in de verte wel af: waar blijft de romantiek? Maar misschien is dat achterhaald, inmiddels..

IosefTarasov | 11-02-22 | 03:05

@rooie vogel | 10-02-22 | 23:58:
"En dan kun je wel zeggen dat ze stomdronken was, bewijs dat maar eens. Lijkt mij een gezocht argument om de verkrachting door Jolo te downplayen."

Quote uit www.dumpert.nl/item/7281893_de0bdd21

"Francisco van Jole voerde mij, een vrouw van 23, dronken, bracht me naar zijn hotel, ging tussen mij en zijn hoteldeur staan, kleedde zich uit en ging op me liggen, ondanks dat ik nee zei."

Ze zegt dus zelf dat ze dronken was. Oke?

"Voerde mij dronken" ook. Tuurlijk meid. Hij kneep je neus dicht en kieperde jou tegen je wil, vol drank. Je was er zelf niet bij, je liet het allemaal gebeuren. Daarna zei je "nee" (misschien). Het is een onduidelijk verhaal, maar dame gaat niet vrijuit hier.

Beste_Landgenoten | 11-02-22 | 09:42
▼ 22 antwoorden verborgen

Francisco van Jole, weer zo'n "bn-er" die ik alleen van GS ken.

John McClane | 10-02-22 | 21:25 | 1

Kwam hem nog weleens op de Uithof tegen. Gaf hoorcolleges bij Hogeschool voor Journalistiek. Ik heb weinig vertrouwen in de komende generatie journalisten.

waarisdelol | 10-02-22 | 21:31

Ik moet die Jole ook niet, maar waar is het uiteindelijke bewijs? Ik moet daarentegen die de Mos wel, maar waar blijft het bewijs? Klassejustitie? Ik noem maar wat.

dathoujetoch | 10-02-22 | 21:21

Echt GS, dit had ik graag gezien voordat jullie volledig los gingen op Talpa.

Overigens als je dit niet wist heb je echt stront in je ogen. Dit gebeurd overal waar vrouwen en mannen intensief samenwerken.

Paardehoefer | 10-02-22 | 21:20 | 1

https://www.geenstijl.nl/search/?keyword=jole

Is dit nog nieuws? | 10-02-22 | 21:26

Wat ik nooit snap: hoe zie je aan een dickpick wie 'm heeft gestuurd?

Bert Brussen | 10-02-22 | 21:20 | 11

Nou ja, bij whatsapp en mail zie je doorgaans de afzendernaam.

Shoarmamasutra | 11-02-22 | 09:03
▼ 8 antwoorden verborgen

Helemaal mee eens. Je kunt als blanke man niet voorzichtig genoeg zijn. Vandaag had ik samen met een vrouwelijke collega een zakelijke afspraak bij een klant. Heb haar door de regen met de trein laten gaan in plaats van met mij meerijden.

Willy_Wuiles | 10-02-22 | 21:17 | 5

Ik prik elke dag alle damesfietsen lek; kunnen ze niet met een stukje met me mee fietsen. Voorzichtigheid kent geen tijd.

Lorejas | 10-02-22 | 21:20

Klopt daarom haal ik mijn dickpic eerst door de Photoshop zodat het een black cock wordt.

MargauxGrandCru | 10-02-22 | 21:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Ah, voor de zoveelste keer de witte onderbroek?

Er lijkt weinig mis met de witte onderbroek, niemand heeft aangifte gedaan, hij schrijft nog steeds zijn stukjes, draait zijn podcasts en er is niemand die hem zijn scheve schaats kwalijk neemt daar. Zou het dan allemaal toch een beetje meevallen met Francisco van Jole? Dat het niet zo heel erg was, wat er zich voordeed in die schimmige hotelkamer? Of raakt Francisco een gevoelige snaar bij menig GS redacteur?

Beste_Landgenoten | 10-02-22 | 21:17 | 8

vooral bij een, met olifantengeheugen en een haatlijst.

AntiZanicz | 10-02-22 | 23:13
▼ 5 antwoorden verborgen

Krijg liever een dicpick van dolf jansen dan de tong van jolo in mijn bek, maar gelukkig ben ik geen jonge vrouw.

RickTheDick | 10-02-22 | 21:17 | 3

Dolf is wel een van de weinige blanke mannen wiens penis net zo dik is als zijn bovenarm.

John McClane | 10-02-22 | 21:27

Da's lekker makkelijk gezegd. De dick van jansen is toch niet waarneembaar zonder vergrootglas.

wijsvinger | 10-02-22 | 21:30

@John McClane | 10-02-22 | 21:27: in het Nederlands: WIER

AntiZanicz | 10-02-22 | 23:12

Op het media park eet men ook uit elkaars kantine, b.v. vara bij vpro (want design gebouw, moet je gezien hebbuh)
Stond een keer naast die linkse radio 3 sjacheraar die bij elke ton winst nog linkser lulde, ben er nog vies van.

28 | 10-02-22 | 21:17 | 1

u bent een uurtje geweest en daar hangt uw opinie aan op?

AntiZanicz | 10-02-22 | 23:12

Wegkijken.
BNNVARA

Is dit nog nieuws? | 10-02-22 | 21:16

Pak aan BNNVARA….. wat een vreselijke club is dat. Bizar dat het gewoon kan. Alleen al doordat veel mensen op bepalende posities behoren tot de achterban van deze D66 kliek.

ja-nee-misschien | 10-02-22 | 21:15 | 1

er is alleen oud zeer en frustratie, van enig waarschijnlijk verhaal blijkt niets.
Van Dijk van PvdA blijkt volgens AD er bij genaaid door Tinkebel die rancune heeft andere relaties. Niet over het dikke lelijke vrowuen troosten met een knuffel.

AntiZanicz | 10-02-22 | 23:11

Volgens mij heeft Bertje het niet zo op Francisco.

brutus68 | 10-02-22 | 21:12 | 9

@Bert Brussen | 10-02-22 | 21:23:

BL begrijpt dat wel Bert.. Geen zorgen....

neonreclame | 10-02-22 | 21:25

Zoiets als Bonkers Bonespur, een keer tegenspreken of niet meedoen en je komt op de rancunelijst en Bonkers zal het zijn levensdoel maken je te dwarsbomen. Zo extreem dat hij zijn eigen herverkiezing saboteert, en die van vele anderen.

AntiZanicz | 10-02-22 | 22:28
▼ 6 antwoorden verborgen

Op een IPad met GS-app werkt geen van de linkjes. Via browser dan maar…

Verderkijkert | 10-02-22 | 21:11

Wat denk je van misstanden bij gemengde duo's in politieauto's? Gangbangs in de brandweerkazerne? Vrouwen die zijn beland in een Raad van Cumissarissen?

Leptob | 10-02-22 | 21:11 | 1

Daarom alleen maar koppels van het zelfde geslacht in de politieauto's.
Zoals te zien was in The Fast Show op de Engelse televisie youtu.be/oSZLGAuJTLQ

Osdorpertje | 10-02-22 | 21:46

Ik sprak een niet nader te noemen dame, van een niet nader te noemen kleur, in een niet nader te noemen kroeg, en die gaf als antwoord op mijn vraag hoe zij er op zou reageren als er iets zodanig bij haar terecht zou komen...

Ze gaf me een Tjoerie, nl.wikipedia.org/wiki/Tjoerie, en daarmee was de kous af....

neonreclame | 10-02-22 | 21:11 | 2

Talk to the hand!

Lorejas | 10-02-22 | 21:13

It giet oan!

P-unit | 10-02-22 | 21:09

Dit is het momentum om van van Jole af te komen zou je denken, nu of nooit.

Wattman | 10-02-22 | 21:08 | 1

Er kantelt iets.

Lorejas | 10-02-22 | 21:11

Ik ken al die roze linkjes uit dit stukje wel...

Stel nou dat dames bekende roze linkjes gewoon niet openen... Zou dat helpen..??

neonreclame | 10-02-22 | 21:06

Goeie tijd om eens een appeltje te schillen met plakkerige moraalridder van Jole.

Zeurders | 10-02-22 | 21:05 | 1

oude koe uit de sloot halen omdat het kan zonder enige aanwijzing. Vooral omdat de persoon op de rancunelijst staat en het mooi aansluit bij de stemming van de week.

AntiZanicz | 10-02-22 | 21:57

In het vorige topic ook gepost:
Als je volwassen bent en je wordt gepest, moet je dat zelf oplossen.
Als je volwassen bent en seksueel seksoverschrijdend gedrag ervaart, moet je dat zelf oplossen.
Succes!

guldenmiddenweg | 10-02-22 | 21:04 | 3

Gewoon die dickpics in de bedrijfsgroepsapp posten, is het zo afgelopen. Ik zie het probleem niet zo

Thomtidom | 10-02-22 | 21:08

Eens tot op zekere hoogte, maar hoe doe je dat bv met een knuffel als Ali "niemand zal je geloven" B. of je waffel open trekken bij een familie De Mol die eerder hun produkt The Voice zal beschermen dan jou?

Lorejas | 10-02-22 | 21:11

Ook in die gevallen zeg je er wat van en pak je je spullen en ga je weg. Als je het accepteert en niks doet, vind 't je wel prima zo en berouw komt dan na de zonde.

Bakkeleures | 11-02-22 | 07:04

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl