achtergrond

Geenstijl

Kopschopkakkers op 17 november voor rechter

'De eerste openbare zitting in het onderzoek naar het (dodelijk) geweld in Mallorca is op woensdag 17 november om 09.00 uur'

Feit 1. "Het Openbaar Ministerie verdenkt vier mannen uit Hilversum van betrokkenheid bij de doodslag van Carlo Heuvelman, voor café De Bierexpress op Mallorca." Het gaat om verdachten: Sanil Boughlalah, Mees Telkamp, Hein Busschers, Lukas Onrust. 

Feit 2. "Het Openbaar Ministerie verdenkt drie mannen uit Hilversum van betrokkenheid bij de poging doodslag op een ander slachtoffer voor café De Bierexpress." Het gaat om de verdachten: Sanil Boughlalah, Mees Telkamp, Hein Busschers.

Feit 3. "Het Openbaar Ministerie verdenkt vijf mannen uit Hilversum van betrokkenheid bij de poging doodslag voor café De Zaak." Het gaat om verdachten: Sanil Boughlalah, Mees Telkamp, Daan van Stapele, Lukas Onrust, K.B.

Feit 4. "Het Openbaar Ministerie verdenkt in totaal zes mannen uit Hilversum van het plegen van openlijk geweld op de boulevard van El Arenal in Mallorca. Het gaat om het plegen van openlijk geweld voor café De Zaak en het plegen van openlijk geweld voor café De Bierexpress." De mannen die door het OM verdacht worden van het plegen van deze strafbare feiten zijn: Mees Telkamp, Lukas Onrust, Daan van Stapele, K.B.

17 november! Spannend! Allemaal in de slachtofferrol!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Papa Boughlalah jankt krant vol over Sanil B. (2)

"Het leven is net een frikandel, je moet hem zelf speciaal maken."

@Struikrover | 27-11-22 | 15:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.