achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Kaag, QR-codes en een fitgirl (88) in het Stamcafé

Ja jezus, oprechte kwaliteitszender Deutsche Welle

Wat een dag. Wat een dag. Sigrid Kaag is nog niet weg, of ze is al weer terug (als fractievoorzitter van D66) en de QR-samenleving is nog niet ingevoerd of we mogen alsnog zonder pasje naar het terrasje. 

Maar. We hebben nog iets voor u. 

Nu zijn we al zelden trots op onszelf, en bovenstaande video maakte het er niet beter op. Inmiddels is ze 89 trouwens want bovenstaande video circuleert al minstens acht maanden, maar werd deze week door DW in de herhaling gegooid. Nahida Abden heet ze. Uit Libanon komt ze. Is 88 jaar oud zegt ze. En ja als zo'n keurige Duitse staatszender als Deutsche Welle dat opschrijft, dan hebben wij het maar te geloven hè. Bepaald desoriënterend is het allemaal wel. Achtentachtig (88). Dus wij "88 year old woman" googelen en we beginnen de simulatie steeds meer te betwijfelen. Nahida heeft vier kinderen, de oudste is 60, haar man overleed 40 jaar geleden en ze is nooit meer hertrouwd. Nou guurders. Paar screenshots om de discussie te geleiden, na de breek.

88

  88

Hoe wij onze 88-jarige vrouwelijke fitnessinstructeurs voorheen kenden

LOL Tunahan

Haha

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Hehe

FT vat het samen

Interim Dutch foreign minister and liberal leader Sigrid Kaag resigns after losing parliamentary motion of censure over 🇳🇱 Afghanistan evacuations. She is currently in thick of coalition talks. An like most Dutch ministerial resignations, I have no idea what this means 🤷🏾‍♀️

Sigrid Kaag
Sigrid Kaag
@SigridKaag

Lees hier mijn verklaring: d66.nl/nieuws/sigrid-…

42
Reply

Hé. Een plan

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.