Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NU.nl = voorlichtingsbureau gemeente Breda

"Journalistiek"

Als u een keer goed wilt lachen, dan moet u op dit artikel van NU.nl klikken. Daarin wordt uitgelegd waarom de gemeente Breda na de totale clusterfuck rond het 538-Oranjefeest uiteindelijk besloot geen vergunning af te geven. Nou ja, 'uitgelegd'... De burgemeester en politie van Breda mogen uitgebreid hun verhaal doen, maar GEEN WOORD over de Bredase horeca, het Bredase ziekenhuis en een aanzienlijk deel van de Bredase politiek die PISWOEST waren over het geplande feest met 10.000 man in de terrassenhoofdstad van Nederland. Echt hoor. Is dit een FieldLab voor door gemeenten betaalde advertorials of zoiets?

Reaguursels

Inloggen

Vijf minuten lezen op nu . nl levert gegarandeerd een verhoogde bloeddruk en een berg irritatie op.
Gekleurde artikelen, passend binnen het pocodeugnarratief, maar in de comment/censuur sectie is het helemaal feest. Kritiekloze blaat vol sociale wenselijkheid zonder enige onderbouwing, maar als je ook maar een vleugje commentaar hebt, word je standaard weggezet als rechtsextremistische, seksistische vanallesfoob en moet je met allerlei bronnen komen. De censuurdictatuur zal daarna vakkundig je comments wissen - "we don't tolerate common sense and realism".

Helemaal humoristisch is het slotje op de commentsectie om de meest belachelijke redenen, vaak als zelfs het meest linksdraaiende biogarde yoghurt publiek op die site de waanzin begint te doorzien. Ik heb bewust geen account op die site, ik denk dat ik het geen dag zou volhouden :)

Hadrez | 20-04-21 | 18:45

Nu . nl is al heeeell lang een kritiekloze overheidsspreekbuis.

FirstAnnual | 20-04-21 | 17:46

Nu punt nl is het doorgeefluik van persberichten van de overheid en gevestigde instanties. Wat een trieste bende. Het absolute dieptepunt is hun reactiemogelijkheid, waarbij die gegarandeerd uitgeschakeld is als zélfs de makke schapen van een nu punt nl reaguurders doorhebben dat het flauwekul is wat er staat en de reacties derhalve niet in het straatje van de digitale Pravda vallen.

Bamberger Reiter | 20-04-21 | 17:07

Het is vooral schokkend om te zien hoeveel onwaarheden ze daar in hun artikels vertellen. Ook staan ze bekent om hun censuur in de reactie-panelen. Wijs ze op hun fouten en je komt er niet meer zo gemakkelijk door.

Vooral rondom Trump en de verkiezingen was het erg. Een enkele keer had je eens een artikel waar geen onwaarheden in zaten.

Ze zijn er ook gewoon van op de hoogte.
Zo staat “Trump en corona: van 'hoax' naar 'onder 100.000 doden doen we het goed'”
Gewoon nog altijd (meer als een jaar oud) online, iets waar ze bijvoorbeeld ook in de reacties heel vaak op gewezen zijn dat het niet klopt.

Ze weten dus dat het niet klopt, maar het interesseert ze niet. Ze informeren hun lezers doelbewust foutief, waarschijnlijk met een politiek motief of vanuit een persoonlijke bias.

En ondanks dat ze vandaag met dit artikel kwamen “Agent die omkwam bij bestorming Capitool stierf een natuurlijke dood”, iets wat overigens al maanden bekend is.

Is er geen update bij het artikel “Agent overleden aan verwondingen die hij opliep bij bestorming van Capitool”

En die fake news site deed dan aan factchecking voor Facebook. Hilarisch. Een van de grootste verspreiders van fakenews in Nederland.

DerUnterMensch | 20-04-21 | 16:16

Ik denk dat John de Mol nu een fikse schadeloosstelling van de stad verlangt. Uiteraard heeft hij hier toestemming voor gehad (en kosten gemaakt). Die gaat hij nu verhalen op de Bredase belastingbetaler. Ze hadden het om te beginnen al niet korten toestaan.

ECLP | 20-04-21 | 14:16 | 1

Ik neem toch wel aan dat als het gaat om een field*lab*-*experiment*, waarbij zoveel variabelen een rol spelen om iemand wel of geen akkoord te geven en dat *al* die variabelen per dag, of zelfs per uur kunnen wijzigen... Dan neem ik toch wel aan dat dat gewoon in de voorwaarden is opgenomen. Naja onderschat natuurlijk nooit de incompetentie van de overheid. Maar toch. Wat nou als de dag voor het concert een compleet ziekenhuis afbrand, of het aantal besmettineng exponentieel is gestegen door een soortgelijk field-*lab*-*experiment* een dag eerder? Wat nou als het maximum IC capaciteit is bereikt, 100% en we mensen moeten weigeren. Allemaal dingen die te voorzien zijn omdat ze niet uitgesloten zijn. Ik neem aan dat dat gewoon is afgedicht in het contract dat getekend is voor dit field-*lab*-*experiment*.

peterdh | 20-04-21 | 14:50

Nu punt nl maakt het nog stukken bonter dan de NOS staatspers. Op teletekst kom je af en toe nog berichten tegen waar een kern van waarheid in zit. Op Nu staan uitsluitend leugens en propaganda.

obominotie | 20-04-21 | 14:14

Nu punt nl, wat een riooljournalistiek. Kom er per ongeluk wel eens. Volgens mij werken daar alleen politiek correcte stagaires

Fijn_dat_je_er_bent | 20-04-21 | 14:04

En wie is er nu weer op zijn pik getrapt? Goede beslissing, foute aanpak om er te komen.

van Oeffelen | 20-04-21 | 13:46

en ondertussen lekt het kabinet maar door..

starbuck280 | 20-04-21 | 13:46

ik snap nogsteeds de giga ophef hierover niet. 1 groot feest met weinig regels. als je dit monitort heb je een prima proef evenement en kan dus wat we al langer weten. namelijk het doorgaan van zooi in de buitenlucht.

Baksteenbakker | 20-04-21 | 13:15 | 1

Ik persoonlijk vind het niet kunnen dat de horeca dicht zit, de sportscholen dicht zitten, de bioscoop, poolhal, theater, en ga zo maar door. Dat alles dicht zit. Niet vanwege de naleving op de coronaregels. Dat werd uitdrukkelijk gezegd. Ook door onze twee clowns:

"We hebben er alle vertrouwen in dat de horeca de coronaregels goed in acht kan nemen in hun ondernemingen. Daar zit het probleem ook niet. Het gaat om het verminderen van het aantal reisbewegingen. Dat is het probleem. Dat willen we voorkomen. En daarom houden we alles dicht."

Kun jij mij uitleggen waarom het dan dus ok is om een event met 10.000 mensen vanuit alle steden uit het hele land naar 1 stad te laten trekken, door alle provincies heen te baggeren, om zich vervolgens allemaal in 1 stad te concentreren om even lekker te feesten, en daarna weer allemaal door het hele land terugakkeren. Velen zullen bij vrienden crashen, want ja feestje duurt lang, je hebt wat gedronken en je wilt niet nog eens een keertje snachts doodmoe van Breda terug naar groningen reizen halfdronken/halfkaterig. Dus slaap je snachts bij wat vrienden die 10 km verderop wonen.

Kun jij mij uitleggen waarom dit FieldLab event, wat dus ingaat tegen zo ongeveer alle argumenten om de rest van Nederland dicht te houden, dus ineens geen probleem vormt op dat gebied.

En kun je me dan ook even vertellen waarom dit FieldLab event nuttig is? Een FieldLab event dat totaal geen afspiegeling is van "het normale leven" het is een concert. Dat 1 x per jaar gegeven wordt. Itt tot bovengenoemde horeca, bioscopen, theaters etc. die het hele jaar door bezocht worden. En dus een veel beter proeftuin zou zijn om nuttige data uit te halen.

Een event wat waar ook nog eens een heeeel select type bezoekers komt, jongeren veelal. Zo ongeveer 0 migranten. Verder totaal geen enkele afspiegeling van de maatschappij, hoe dat nuttige informatie gaat opleveren voor de bestrijding tegen corona of het opleveren van nuttige data voor de opening van Nederland.

Waar het op neer komt is dat er nu heel veel geld wordt gestoken in bijna letterlijk "Brood en Spelen" om het volk rustig te houden. Alle mensen die het zo erg vinden dat het concert niet door gaat, hebben het echt *alleen* maar over "Mijn feestje gaat niet door boohoo". Ik heb nog niemand gehoord over: "Kut dat het niet doorgaat, nu kunnen we geen informatie inzamelen over de opheffing van de lockdown".... Nee.... "Mijn feestje wordt mij niet gegeund"..... Het is een FieldLAB *experiment* in het leven geroepen om data te verzamelen over hoe de maatschappij terug kan naar normaal. Naar een opening van de lockdown. Dat is het doel. Niet een feestje. Althans dat zou het moeten zijn, want zo is het ons verkocht.

Ik ben geheel voor het niet laten doorgaan van dit event. Want het is op geen enkel vlak nuttig. Het is op geen enkel vlak te rechtvaardigen tegenover ondernemers. Het is op geen enkel vlak te rechtvaardigen voor de data die het oplevert <- Wat het hele fucking *doel* moet zijn van die FieldLabs.

Waarom niet even out of the box denken. Noem eens wat: Houd voor mij part een loting. elke 2 weken 10% van de restaurants/bioscopen/theaters/whatever openen. Alleen met reserveren, en vol = vol. Dan heb je echte data. Dan heb je realitische data. Dan heb je data waar je iets aan hebt bij het opengooien van de gelockdownde maatschappij. Nu niet. Nu gooien we geld over de balk om het volk brood en spelen te geven zodat ze hun bek houden.

peterdh | 20-04-21 | 13:56

En als je helemaal wilt lachen, lees dan hun commentaar sectie. Bestaat louter uit bots.

AntoniusVeenstra | 20-04-21 | 13:04

Vanmorgen 538 van mijn Sonos gepleurd....

apek00l | 20-04-21 | 13:03 | 1

Eindelijk 16 geworden?

johoost | 20-04-21 | 13:29

538 heeft het ook alleen maar over de veiligheid.
Onzin en dat weten ze best.
Boter op hun hoofd en/of bord voor de kop dus.

Die gaan niet toegeven dat het gewoon sociale domheid is, dat je dit niet kan maken op deze manier. Eigen plezier eerst.

Valt ook niet mee, vanuit je opgepompte media-bubbeltje naar buiten kijken.

kloopindeslootjijook | 20-04-21 | 12:51

Grappig dat deze advertorial-'journalsitiek' van NUpunt, belicht wordt.

Maar de veel ernstigere (en structurele!) propaganda, die deze zogenamde nieuwssite verspreidt, onbenoemd blijft....

- ik noem een vacature van vorige week: ervaren onderzoeksjournalist gezocht.
"We vinden het belangrijk dat je oog hebt voor de onderwerpen diversiteit en racisme"....
- ik noem reageerders die door de redactie speciaal geselecteerd zijn, als zogenaamde experts worden weggezet, en zelfs op verzoek van de redactie reageren!
(met diezelfde geslecteerde experts, wordt het gewone publiek vervolgens geacht te discussieren.... met de censor als arbiter. Diezelfde censor die opdracht heeft gegeven de discusie aan te gaan!)
- ik noem het structureel gekleurd verslag doen.
- ik noem het structureel verzwijgen van specifiek nieuws. Of het slechts gedeeltelijk vermelden.
- ik noem het vermelden van feiten, dat door de censor structureel onmogelijk wordt gemaakt. Tenminste, zolang het 'onwelgevalige' feiten betreft.

- weetje: de hele affaire Kauthar is 0 (nul!) keer vermeldt. En de censor heeft heeft overuren gedraaid, om elke verwijzing naar deze zaak, te verwijderen! (behoorde blijkbaar niet tot het 'nieuws'....)

NUpunt = hét propaganda-medium van multikul en islam
Beter kan ik het niet samenvatten.

michelpen | 20-04-21 | 12:50 | 3

Wat dacht je van nu punt nl die bepaalt op welk nieuws je mag reaguren en op welk nieuws niet.

Papa Jones | 20-04-21 | 12:59

@Papa Jones | 20-04-21 | 12:59:
Dat is één van de vele toegepaste 'trucs'.
Als ik alle manipulatie-technieken zou benoemen die NUpunt toepast, dan was mijn schrijven echter vier keer zo lang geweest!

Waar je het door jou benoemde het beste ziet:
artikelen waar op gereageeerd mag worden, maar die al snel weer gesloten worden.
Omdat de inhoud van de reacties de censor niet aanstaat. Omdat sommige (ongewenste) recaties teveel likes krijgen. Of omdat het artikel slechts de helft vertelt. En reageerders de andere helft proberen aan te vullen....
Of nog erger: wanneer er gewezen wordt op onjuiste berichtgeving (wanner het artikel dan niet aangepast wordt, dan weet je zeker dat er sprake was van opzet: bewust onjuiste of onvolledige berichtgeving!)

michelpen | 20-04-21 | 13:22

Ben een tijd reaguurder geweest op nu punt nl. Paar jaar terug was het nog leuk. Er werd destijds vrij veel getolereerd.
Nu reaguur ik er niet vaak meer. Het gros van mijn reacties wordt weggefilterd. Als er dan "perongelijk" toch een reactie doorkomt, kan die doorgaans op aardig wat duimpjes omhoog rekenen. Doet mij toch wel vermoeden dat er nog aardig wat rechtse figuren aanwezig zijn op nu punt nl.

Nu is de laatste jaren dus flink gedegradeerd. Helaas.

Ingridmaas | 20-04-21 | 14:08

gewoon tempo maken met vaccineren zodat we weer alles open kunnen doen net als in Israel

Diederik_Ezel | 20-04-21 | 12:46

Mooie stad overigens, Breda. Ondanks al die berichten over drugs in de onderwereld van Brabant, heeft men het in Breda architecturaal goed voor elkaar.

Hetzelfde geld naar mijn beleving, voor steden als Eindhoven en Den Bosch (De nieuwere gedeelten, welteverstaan).

Nederlandop1 | 20-04-21 | 12:45

Aha, het gaat dus om signalen geven om de bestuurders te beïnvloeden. Dus, iets van een signaal afgeven. Ik ga morgen met mijn zaklampje naar het raampje van Rutte knipperen. Wedden dat het gaat werken? Ik kom in de krant, yes!
("man signaleert Rutte dat hij het goed doet, waarom denkt Rutte dit?")

nobodiesunmighty | 20-04-21 | 12:41

Hmm, eens kijken. Het ziekenuis was tegen en is dat nog steeds. De horeca was tegen en is dat nog steeds, een gedeelte van de politiek was tegen en is dat nog steeds.
De gemeente was voor en is nu tegen.
Tja, waarom zou je inderdaad de partij die van standpunt is gewijzigd interviewen? Dat is uiteraard het *kuch* minst interessant.

Nivirto | 20-04-21 | 12:38

NU altijd objectief en nooit geen censuur. Man, man wat zitten daar een breinloze meepraters.

Rest In Privacy | 20-04-21 | 12:37 | 2

nooit geen is altijd

Nivirto | 20-04-21 | 12:39

De ophef over dit feest geeft aan dat het met Nederland niet meer goed komt kwa 'vrijheid'.

OscarWilde | 20-04-21 | 12:37 | 1

Ik zei het vanochtend nog tegen mij vrouw... hoe absurd is het dat we ons zojuist afgevraagd hebben of we ons op dit moment met mensen uit 1 of uit meerdere gezinnen mógen treffen. DDR 2.0, totale Überwachung.

Gladiator Fap | 20-04-21 | 12:42

Gooi de hele boel toch gewoon open, de horeca was amper een bron van besmettingen.

Wijze uit het Oosten | 20-04-21 | 12:35 | 1
-weggejorist-
DenDeenseElena | 20-04-21 | 13:46

Het is niet zo ingewikkeld. Pjotr Depla is van de PvdA, de club die een warme band met de gelijkgeschakelde media heeft en geregeld De Internationale zingt.

Egerius | 20-04-21 | 12:32 | 1

Egerius | 20-04-21 | 12:32 Jaja, dat is de burgervader van je stad. Hij had de risico's vantevoren niet goed ingeschat. Wat een oetlul, en dat ie nog spreektijd krijgt in de media, om zijn falen goed te praten.

Vitale-Reaguurder | 20-04-21 | 12:50

Ik denk dat als dat een van de weinige evenementen is op die dag ze bang zijn voor een herhaling van het facebookfeestje in Haren uit 2012 ? Zelfs wij hier in Haren overwegen om een kijkje te nemen op dat 538 feestje. Er is hier niks te doen die dag.

vanWinsum | 20-04-21 | 12:31

Burgemeester was even “vergeten” de raad te informeren. Waarom zou je ook op zo een gevoelig dossier.

Valka | 20-04-21 | 12:30 | 2

Burgemeester heeft duidelijk niets met de raad op. Hij is blijkbaar met andere mensen in gesprek en neemt dan zijn beslissingen.

vanWinsum | 20-04-21 | 12:33

Ja het leek hem wel leuk.
Pas veel later kwam hij erachter dat het om 10.000 mensen ging.
Doei.

kloopindeslootjijook | 20-04-21 | 12:53

2023: premier Kaag moet zich verantwoorden tegenover de parlementaire enquête commissie die werd ingesteld n.a.v. de verdwenen miljoenen subsidies in de wat ook wel is gaan heten "Fieldlab-affaire'.

Montgomery Burns | 20-04-21 | 12:29 | 2

De enquete werd ingesteld na het overlijden van de heer Omtzigt en was binnen een week klaar met het rapport. Premiere Kaag verklaarde erg tevreden te zijn met de inhoud en zag niets belastends. Zeliet zich daarbij leiden door de twee adviseurs van de commissie, de heren Rutte en De Jong, allebei ex-bewindslieden, die geheel belangeloos het raport voor de commissie samenstelden.

dathoujetoch | 20-04-21 | 12:33

@dathoujetoch | 20-04-21 | 12:33: ... daarbij aanmerkend dat "met de kennis van nu er geen actieve herinnering was aan de gebeurtenissen van 20 April, behalve dan de exacte hoogte van haar salarisstrook en wat ze die dag gegeten heeft".

Gladiator Fap | 20-04-21 | 12:44

Aangezien al die evenementen niet meer doorgaan kunnen die 925 miljoen euro wel aan iets anders besteed worden.
Inkoop van Pfizer vaccins ofzo. Ik zeg maar iets geks.

2voor12 | 20-04-21 | 12:27 | 6

Men krijgt nooit alle begrotingen rond , altijd een hoop gemier en nou worden er met miljoenen en miljarden gesmeten alsof het niets is..... en dat kan allemaal maar.

Koning BongoBongo | 20-04-21 | 12:53

@Swaffelkaffert | 20-04-21 | 12:41:
Sterker nog, we hebben leegstaande ziekenhuizen die failliet zijn gegaan. Die kunnen zo weer opgevuld worden. Maargoed inderdaad. De bedden zijn het probleem niet. De apparatuur is het probleem niet. De mediactie is het probleem niet. De kamers zijn het probleem niet.

Waarom worden mensen niet opgeleid tot corona-only IC verpleegkundigen in een jaar. Ja dat kan. Biedt ze compensatie voor dit na-corona "nutteloze" dimploma, en laat ze met doorbetaling van loon op kosten van de staat hun volledige diploma halen, of voor mij part een opleiding gaan volgen tot astronaut. Dan hadden we in een half of in een heel jaar genoeg IC verpleegkundigen gehad om mensen die alleen met corona op de IC zitten te verplaatsen naar een andere kamer (want die zijn er: "de bedden zijn het probleem niet, het is louter het personeel") en dan is de druk op de normale IC, met de normale IC verpleegkundigen een heel groot stuk lager. Dit zal al met al veeel minder miljarden kosten dan de samenleving maar op slot te houden, ondernemingen dicht te houden (ja: 2 personen op 25 m2 op afspraak 10 minuten winkelen is ook gewoon "dicht").

peterdh | 20-04-21 | 14:11
▼ 3 antwoorden verborgen

Stelletje idioten.
Besteed die 925 miljoen aan blijvende oplossingen zoals ventilatie upgrades in openbare gelegenheden en donder heel gauw op met die test maatschappij.

Datgingniegoed | 20-04-21 | 12:26 | 1

inderdaad, hoe triest is het,nee we gaan nog meer de mensen pesten want we zijn al lekker bezig dit jaar.

Spychopaat | 20-04-21 | 12:38

Haha, de term nu punkt nl is keihard VERBOTEN in de comment box.

Die site heeft in het algemeen weinig met onafhankelijke journalistiek te maken. Het was eventjes leuk in 2004, maar daarna niet meer gelezen.

Professor Superhirn | 20-04-21 | 12:25 | 3

Een topmoment was toen ze besloten dat iedere aanmerking op de klimaatreligie verboden werd. Zelfs die met wetenschappelijk onderbouwd bewijs van gerenomeerde onderzoekers.

2voor12 | 20-04-21 | 12:31

@2voor12 | 20-04-21 | 12:31:
Begon toen het zgn noodzakelijk was om nog meer te modereren (lees censureren) Wat een onbenul moet je zijn om daar te willen werken.

Rest In Privacy | 20-04-21 | 12:40

@2voor12 | 20-04-21 | 12:31: als wetenschappers het volgens journalisten en bestuurders het erg eens zijn met elkaar, moet je gaan oppassen. Wetenschappers die het niet eens zijn met elkaar leveren tenminste 'vooruitgang' op (er blijft nagedacht worden). Consensus is de dood voor wetenschap.

nobodiesunmighty | 20-04-21 | 12:45

Nu punt nl, luister nog liever naar Bobby Pensen, thank you very much.

Graaf_van_Hogendorp | 20-04-21 | 12:20

Ohh nooos nu kan ik niet in het echt zien hoe walgelijk Rene le Blanc werkelijk is!
No party like a pauper party! naar hem kijken en zijn zangkunsten aanhoren, is instand Covid ervaren.

TijdelijkOptimist | 20-04-21 | 12:19 | 3

Als je Rene de Wit heet en je jezelf schaamteloos Rene le Blanc noemt heb je wel punten verdient hoor.. respect

Gottlob | 20-04-21 | 12:26

René wordt een wereldster. Heb hem gisteren nog op de treurbuis gezien, echt geweldig, wat een charisma. Naast hem nog een aantal aankomende sterren. Daarbij een jongen met morbide obesitas en een ontzettend lelijk scheef hoofd, waarschijnlijk van de inteelt. Die deed ook iets in de artiestenwereld al is mij nog steeds niet duidelijk wat. Die meldde doodleuk dat hij sinds hij weer vrijgezel was niet over aandacht van de vrouwtjes verlegen zat. Dat zullen dan wel lelietje vrouwen van boven de vijftig zijn geweest..

eerstneukendanpraten | 20-04-21 | 12:52

Rien ne va plus, het subsidiegeld is niet meer van U.

Montgomery Burns | 20-04-21 | 12:18

Maar het ís toch ook gewoon zo?
Het plaatselijke ziekenhuis en de plaatselijke horeca, het kon de burgemeester geen reet schelen.
Is enkel verboden omdat ze ongeregeldheden voorzien nu.

Papa Jones | 20-04-21 | 12:17 | 1

... en die ongeregeldheden ook nog in de schoenen proberen te schuiven van "personen op sociale media", kortom van de mensen die het evenement een belachelijke geldverspilling vonden.

MAD1950 | 20-04-21 | 12:44

Nu punt wat??

PieterOpZicht | 20-04-21 | 12:16 | 1

punt eu slash nl

entwederoder | 20-04-21 | 12:20

NU is al jaren activistisch. En je wordt sinds twee weken overspoeld met Ramadan artikelen.

Mahatma | 20-04-21 | 12:15 | 2

Oh, verrek, dat is waar ook. Buiten nu punt anal valt die aandacht overigens wel mee.

entwederoder | 20-04-21 | 12:21

@Mahatma Of 5x Max Verstappen waardoor er voor echt belangrijk nieuws geen plaats meer is. Niemand daar die het merkt. Tegensputterende posters worden geruisloos geëlimineerd. Slechts een heel enkele keer mag je iets zeggen, maar dat is er meestal na een uur al weer afgehaald.

Rest In Privacy | 20-04-21 | 12:44

Volmaakt verwerpelijk dat Depla (de fietsenhokspecialist) meldt dat er verschil van inzicht was tussen Hem en de politie (waarvan meneer Depla overigens voor verantwoordelijk is). Dit heet dan de 'schuld' afschuiven op de politie, en zelf een beetje populair blijven bij Talpa, 538, de Grootbiermaffia en het commerciële fieldlab. Goede burgemeester zeg, Arm Breda, pauvre pays.

dathoujetoch | 20-04-21 | 12:14 | 3

Het kan nog altijd erger, je kan Halalsema of zwaargewicht Sharon f*cking Dijksma als burrie hebben. Depla valt in dat licht nog mee.

Graaf_van_Hogendorp | 20-04-21 | 12:22

Was trouwens geen hoofdprijs, die mevrouw uit het fietsenhok. Depla zal wel een tijdje droog hebben gestaan

pibasso | 20-04-21 | 12:30

Ik moest gisteren al lachen toen bij het nieuws werd gedaan alsof het grote aantal verwachte demonstranten het probleem waren... en niet de 10.000 verwachte bezoekers.

Calastir | 20-04-21 | 12:13

Gisteravond ging het in het cafe over het herstellen van de democratie. Is de afgelasting door wellicht een zowat 400.000 maal ondertekende petitie, democratie ten top?

Leptob | 20-04-21 | 12:12

FieldLab, dat is nu al hét woord van 2021. En het is nog maar April.

Schoorsteenveger | 20-04-21 | 12:12 | 1

Faallab lijkt me beter .

Koning BongoBongo | 20-04-21 | 12:55

Was Depla niet de burgervader die onlangs door GS zo geroemd werd voor zijn kordate optreden inzake Covid maatregelen?

Broadsquire | 20-04-21 | 12:11 | 1

Volgens mij was dat de man die zich liet stoksoppen in een fietsenhok toen hij nog wethouder was.

eerstneukendanpraten | 20-04-21 | 12:48

90% van alle mainstream, en zeker adverteerder-gedreven media is sowieso gewoon overheids/NGO/corporate PR. Heeft niets met "journalistiek" te maken.

snakedogman | 20-04-21 | 12:11

Het demissionaire kabinet wilde niet stoppen, de burgemeester was te laf. Geen wonder dat de gemeenteraad zegt " foutje bedankt, als het goed gaat staan die andere vooraan op hun borst te kloppen. Als het fout gaat zijn wij als gemeenteraad de lul. Dus de tering voor jullie". Geef ze is ongelijk.

jan huppeldepup | 20-04-21 | 12:08 | 4

@jan huppeldepup | 20-04-21 | 12:56: 's ipv is

sqlMaster | 20-04-21 | 13:33
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl