achtergrond

Geenstijl

Beelden DAG 5. Onze Jongens van de Sultan Murad Brigade lijden zware verliezen, Armeniërs ook

Het bleef nog lang onrustig. Hier dag 1, 2, 3 en 4.

We snappen er in principe steeds minder want beide partijen blazen steeds harder van de toren hoe enorm ze aan het winnen zijn. Wel is inmiddels dat ONZE JONGENS van de Bert Koenders-divisie de goede strijd voeren. Maar het gaat onze Sultan Murad Brigade (wiki) nou niet echt voor de wind., want ze zijn sinds het begin van het conflict al meer dan 40 strijders verloren.

Aan de Armeense zijde zijn er inmiddels 104 militairen en 23 burgers gedood. Lijkt ons wat weinig gezien de constante stroom aan direct hit drone-beelden, maar de Azeri's claimen vervolgens weer 2.300 soldaten gedood te hebben, inclusief "130 tanks, 200 artillery units, 25 anti-aircraft units, five ammunition depots, 50 anti-tank units, 55 military vehicles.

Na de breek nog een sloot van propaganda over en weer, en LOL @ die Armeense strijder die in het filmpje voor de breek z'n eigen AK47 hip fire vastlegt.

Een onfortuinlijk Armeens konvooi

Vermeende beelden van Armenen die observatiepost heroveren

Weer beduidend minder indrukwekkende beelden aan de Armeense zijde

Israelische drones neergehaald

Aan zin in de toekomst vooralsnog geen gebrek bij president van Artsakh

Aan zin in de toekomst vooralsnog geen gebrek bij president van ArtsakhAan zin in de toekomst vooralsnog geen gebrek bij president van Artsakh

Had dan ook een vak geleerd!

Helder!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GeldBlog - Amerika op de pijnbank

Het nieuws sinds 2020 laat zien dat het aantal conflicten alsmaar toeneemt. En sinds 7 oktober, lijkt een nieuwe versnelling te hebben plaatsgevonden. Wie zit hier achter en waarom?

@Alexander Sassen van Elsloo | 04-02-24 | 19:29 | 283 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.