achtergrond

Geenstijl

LIVE. Tweede Kamer neemt afstand van Halsema

Anderhalve meter afstand past zó niet bij Amsterdam

En dan gaan we nu naar de Nationale Vergaderzaal voor het Gesprek van de Dag, te weten burgemeester Femke Halsema van Amsterdam die zelf aanwezig was bij een demonstratie die ze vervolgens niet durfde te stoppen omdat ze bang was voor rellen. Geert Wilders is boos op Femke Halsema en stelt vragen aan Ferd Grapperhaus, die ook boos is op Femke Halsema. Wij verwachten nog een bijdrage van Klaas DIjkhoff, die boos is op Femke Halsema en van Rob Jetten, die niet echt boos is op Femke Halsema, maar wel verdrietig. Hopelijk gaat Jesse Klaver, die nog helemaal niets heeft gezegd over Femke Halsema, nu wel iets zeggen over Femke Halsema. Wel allemaal anderhalve meter afstand bewaren aan de interruptiemicrofoon!
TOETJE: En we krijgen ook nog Jan Paternotte over het KLM Voucher Schandaal.
UPDATE: Klaver (van GroenLinks): "Dit was verkeerd"

Mijn hemel wat een hypocrisie bij @jesseklaver. Gisteren maakt het @groenlinks-account (135.000 volgers) reclame voor de demonstratie. In het vragenuur zegt Klaver dit over Halsema:

GroenLinks
GroenLinks
@groenlinks

Vanmiddag is er een solidariteitsprotest in Amsterdam. Solidariteit met de beweging in de VS en tegen anti-zwart geweld in Nederland. Ga je ook? Hou je aan de regels: kom zo min mogelijk met het ov, hou je aan 1.5 meter en demonstreer vreedzaam, maar krachtig. #BlackLivesMatter

424
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.