achtergrond

Geenstijl

Krakers in Breda - het stinkt daar naar kont

Bij 'kraker in Breda' hoop je op een belangrijke wedstrijd van voetbalclub NAC, maar helaas

Medio 2019. Buurt in Breda klaagt bij gemeente over krakers in kantoorpand Catharinastraat 87-89. "Mensen voelen zich er gewoon onveilig door. Er is geluidoverlast op rare tijden, er lopen constant mensen af en aan, en er is ook regelmatig overlast door alcohol en drugs."

September 2019. Kantoorpand Catharinastraat 87-89 is nog steeds een grafbende. BN/De Stem gaat maar eens een kijkje nemen. Troep, zooi, rommel, huisvuil, vuilnisbelt naast de woning, wc-potten, fietswrakken, afvalzakken, water komt uit de vijver, 'ironische' hakenkruizen, 'het stinkt hier naar kont', 'fistfuck the police', brandgevaarlijk, schuld van anderen, toekomstplannen, idealist.

Handhaven. Moeilijk he.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Interview met historicus Martin Harlaar, de schrik van woke en gendergekkies

Historicus Martin Harlaar (Amsterdam, 1956) publiceerde Het gender-experiment. Hoe maakbaar is onze identiteit als M/V/X? en Ben ik wel woke genoeg? Een ontdekkingstocht door het land der Social Justice Warriors.

@Arthur van Amerongen | 27-01-24 | 20:45 | 121 reacties

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.