achtergrond

Geenstijl

Prinses Christina (72) overleden aan botkanker

Ziekbed prinses in stilte gepasseerd, uitvaart werd vorige maand al geoefend.

Het was sinds vorig jaar bekend dat ze ziek was, maar het verloop van de ziekte werd uiteraard verzwegen. Dit voorjaar vertrok ze uit het openbaar leven. Nu is prinses Christina overleden. Alle Nederlandse MSM hebben tegelijkertijd een communiqué ontvangen. Wij zoeken nog even op welke van de 267 halfzussen dat ook weer precies is binnen de Oranje rangen, en vullen dit bericht verder aan. RIP, natuurlijk. En allemaal haar kerst-cd kopen als eerbetoon, want de rest van haar koninklijke kunstcollectie had ze al verkocht vanaf een kleedje op de Koningsdagbraderie.
Familiepositie: Ze is de vierde en jongste dochter van oud-koningin Juliana en prins Bernhard, tante van koning Willem-Alexander. Haar peetvader was Winston Churchill.
Citaat RVD: Ah, nu ook op Koninklijk Huis punt NL. "Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden delen met groot verdriet mede dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Christina der Nederlanden vrijdagmorgen 16 augustus 2019 op het complex van Paleis Noordeinde in Den Haag op 72-jarige leeftijd is overleden. Zij leed al enige jaren aan botkanker." Ze was zangpedagoge. Nooit geweten.
Greet Hofmans: Was allemaal haar schuld. "Greet Hofmans werd op initiatief van prins-gemaal Bernhard van Lippe-Biesterfeld door koningin Juliana in 1948 ingeschakeld om de ongeneeslijke oogziekte van prinses Marijke (de latere prinses Christina) te behandelen. Deze ziekte was ontstaan doordat haar moeder besmet was met rodehond tijdens de zwangerschap." (wiki)
VolksGrapje gevonden: "Eerst heette ze Marijke toen kon ze niet kijke, nu heet ze Christien en kan ze nog niks zien"
Recensie: Van eerder genoemde kerst-cd. LOL.
Condoleren: Aangeslagen reaguurders met een hermelijnen huilbui kunnen hierrr hun grieven delen in het condoleanceregister.

Bijna uitverkocht, snel toevoegen aan de kunstcollectie voor het te laat is!

Hier zingt ze op een begrafenis

Zangeres gevangen in het keurslijf van een prinses

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.