Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GELEKT. De tactieken van Kick Out Zwarte Piet

Pietendiscussie op de heetste dag van ’t jaar! Interne strijdplannen van de "lieverdjes" van KOZP & Co. bij GeenStijl in de schoen gevonden.

Wat we hier zien is een mooi linkje tussen Bouterse-apologeet* Sandew Hira (AKA Dew Baboeram) en The New Urban Collective van KOZP'er Mitchell Esajas. Eerstgenoemde is van het type dat zijn eigen diploma's maakt in Paint, de ander doet alsof hij in vrede komt maar tussen de regels door schemert de dreiging.

Terzake: wat we in de mail vonden, is een PDF met een presentatie die vermoedelijk al uit november 2013 stamt. Daaruit blijkt een meerjarenplan voor de strijd tegen Zwarte Piet. Maar: "Sinterklaas is een symptoom", de werkelijke intenties gaan dieper en richten zich op confrontatie in plaats van assimilatie. Zo spreekt de presentatie over "de neergang van Oud Europa" en "the fall of the West". Volgens de analyse van Hira is de "monoculturele" Europese identiteit "doordrongen van racisme", dat is "ingebakken in de westerse cultuur", van filosofie en godsdienst tot cultuur en politiek. Er is een "grote confrontatie" nodig om de samenleving te veranderen.

Ter ondersteuning van die claim verwijst Hira naar filosofen uit de 18e eeuw als Hume, Hegel en Kant. Die hebben inderdaad uitermate denigrerende dingen over zwarten gezegd, maar waarbij genegeerd wordt dat we in die opvattingen 250 - 300 jaar later allemaal verketterd hebben. We zijn allemaal gewoon nog diezelfde mensen als toen, kennelijk: Hira claimt dat onze samenleving "in meerderheid onder invloed staat van racistische ideeën", en bepleit een burgerrechtenbeweging zoals in Amerika. Want hier mogen kleurlingen ook geen koffiebar binnen, of zoiets.

Om de beweging kracht bij te zetten, zoekt Hira "verbinding met andere migrantengroepen: koppel racisme aan islamofobie" (altijd al geweten dat daar een strategie achter zit, waar de MSM met open ogen in getuind zijn), en adviseert hij ook "verbindingen in de witte gemeenschap" (de media zijn hun vriend, evenals de SJW's). De blanke autochtoon wordt vervolgens als een karikatuur neer gezet, want racisme en stereotypering mag natuurlijk wél als je zelf een kleurtje hebt:

Het verzet en de confrontatie moeten overigens wel in vrede: "Baseer je op geweldloos verzet" en "destabiliseer het geweldsapparaat" (waarmee ze de politie bedoelen). Mede daarvoor willen ze "beschaafde witte Nederlanders naar voren halen" - hoe zijn ze dan bij die rabiate blanke gekken van De Grauwe Eeuw uitgekomen? Voorts willen ze "Toerisme bedrijven (sic) oproepen om Amsterdam en Nederland cultureel te boycotten", maar de enige die het toerisme 6 jaar later deaud willen maken, is GroenLinks. Ook willen ze kinderen inzetten ("goed voorbereid"):

Kindslaafjes

Maar onthou vooral: Uiteindelijk zijn Nederlanders allemaal racisten. En niet een beetje. Maar als we racisten zijn, Sandew Hihi, waarom hebben we dan de slotslide met je mailadres & 06-nummer netjes verwijderd uit de volledige presentatie (PDF)? Zou een racist dat doen? Mmmmhh?

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
lik_mn_bolle | 26-07-19 | 12:55

5% heeft meegedaan aan slavernij??? Ik geloof hier echt geen ene zak van, dus 5% van de toenmalige Hollanders was rijk genoeg om een slaaf te hebben/houden of in de handel te zitten? Nou ik denk dat niet eens 1% van de toenmalige Hollanders rijk genoeg was voor een slaaf of handel of kolonisatie van een of ander land, en dan kan je van die 1% nog een hoop aftrekken die daar niet aan deden, dus hou je uiteindelijk maar een heel klein groepje Hollanders van over die daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor die ellende en dan spreken we ook nog over mensen die al lang niet meer leven...

AntiGod | 26-07-19 | 11:28

Een belangrijk argument tegen zwarte piet is dat het een karikatuur is. Daar kan ik op zich wel inkomen. De vraag is alleen of dat dat erg is? Lambiek van Suske en Wiske is ook een karikatuur van een blanke man van middelbare leeftijd. Heeft een neus als een banaan. Altijd 3 haartjes aan de ene kant en aan de andere kant van zijn verder volkomen kale hoofd. Verder komt hij niet al te snugger over. Toch is er werkelijk helemaal niemand die Lambiek verbind aan racisme. Wel durf ik de weddenschap aan te gaan dat als Lambiek zwart was geweest en op exact dezelfde manier in de strip was verwerkt dat het racisme kaartje onmiddellijk getrokken zou worden.

Als het maken van karikaturen alleen is toegestaan voor karikaturen met een blanke huidskleur. Wie zijn dan de racisten?

RazorBlade72nd | 26-07-19 | 11:17

weggejorist-
FredKlep | 26-07-19 | 00:45 | 2 |
---
Het stellen van een vraag levert hier al een "weggejorist" op. Diep triest.

FredKlep | 26-07-19 | 09:48

Vooroordelen, stereotypen en racisme. Recent naar Curaçao geweest en in ieder geval gezien dat daar wel heel veel luie mensen wonen. Nog nooit zo'n grote smerige vuilnis bende gezien als daar in die wijken. Gebeurt in mijn witte straatje niet hoor.

Misterspok | 26-07-19 | 07:40

Valt me al eerder op "joris", heb je iets tegen me oid? zeg t gewoon. met dat kindertopic zei ik top, en dat werd weggejorist. slaat helemaal nergens op! En dit ook niet want t mag gewoon! Weest eens geensstijl stoer en laat deze staan.

Carnage_pinata | 26-07-19 | 04:03

Dat zou die Somalische democratische afgevaardigde Ilhan Omar
eens verteld moeten worden
over slavernij
"somebody did something"
Maar het Nederlandse woord voor 'oogkleppen op'
heet daar 'confirmation bias'.
Allemaal selectieve Social Justice Warriers-praatjes
Toneelspelers, beroepsleugenaars dus. die 'doen-alsof': nepperde-nep.
De verkeerde import van overdrijvende actievoerders.
Maar nu komt het.
Politiek-strategisch ben ik er heel blij mee.
Want politiek-links wil graag al die zielige zwarten, islamieten en homo's helpen in hun emancipatoire strijd voor inclusiviteit.
En natuurlijk gaat dat niet lukken.
De indeling politiek links is pro-SJW; pro-islamiet en pro-homo is gegarandeerd op termijn een doodlopende weg. Exit links.
Blijkt, achteraf bekeken, dat links hiermee z'n eigen doodvonnis tekende.
Want al die SJW-negers, alsook die islamieten, en zelfs ook die homo's, zullen blijken zo reactionair als wat te zijn; want óf -zwart-racistisch; want óf orthodox behoudend hun 'ware islam', want of ongrijpbaar recalcitrant.
Volhouden mensen, mijn voorspelling, binnen tien jaar is dit linkse geneuzel he-le-maal foetsie.
Mijn vader zei 't al: 'als je oud wordt, kun je lachen, heel veel lachen'.

Der Paulie | 26-07-19 | 03:00

waarom ben ik weggejorist? het is waar laat de politie maar controleren.

Carnage_pinata | 26-07-19 | 02:33
-weggejorist-
FredKlep | 26-07-19 | 00:45 | 2

In de oudheid.
In de middeleeuwen.
In de 16e eeuw, en de 17e eeuw, en de 18e eeuw, en in de 19e eeuw
bestond er nog mensenrechten-statuut.
Let wel, iedereen deed maar zo'n beetje wat.
Bij oorlogen ontstond 'altijd' achteraf de discussie;
'wat doen we met de overwonnen vijand?'
Twee mogelijkheden: 1e de vijand doden. 2e de vijand tot slaaf maken.
Dat deden dus letterlijk 'alle' volken; geen één uitgezonderd.
Technisch gesproken moet je dus over de slavernij zeggen:
"het waren de losers; de overwonnen vijand, en de meest humane oplossing voor iedereen die verslagen was, om er 'n slaaf van te maken. Logisch.
Ik herhaal: de meest humane behandeling van 'n overwonnen vijand was:
er slaven van maken.
(Want heus; niemand in de oudheid legde hun oor op je zieltje om te horen of alles goed met je ging; er werden geen levenslange gevangenisstraffen uitgevoerd (=onbetáálbaar!); de vijand moest nog iets opbrengen graag.
Is er 'dus' enige schande over een slavernijverleden (?), néé, men zou er juist trots op moeten zijn, die vijand niet 'gewoon' te hebben uitgemoord.
En zo zit het voor alle geschokte kinderzieltjes.
Slavernij-verleden is nooit een schande.
En alle afgeleide teksten over zwarte piet, kolonialisme en 'racisme' hebben niets te maken met hoe de oudheid begrepen dient te worden; want niemand in de oudheid, tot en met medio de 19e eeuw, had nooit problemen met 'zwarte piet', of met 'kolonialisme', of 'racisme'.
De zich in verontwaardigende mensen over 'zwarte piet', 'kolonialisme' en 'racisme' wentelen zich in nep-emoties; dat zijn 'van-anderen-horen-zeggen-emoties' (met wat inlevingsvermogen). Die mensen zijn toneelspelers; die er net zoveel vanaf weten, als dat ze tot tranen toe zouden protesteren tegen de christenvervolging in de Romeinse arena's met leeuwen voor 'n groot publiek.
Laat je niet gek maken mensen. Keep cool.

Der Paulie | 26-07-19 | 00:15 | 4

Het wil maar niet lukken in één keer. (dus helaas weer sorry, sorry)
De zich in verontwaardiging wentelende mensen over 'zwarte piet', 'kolonialisme' en 'racisme' wentelen zich in nep-emoties; dat zijn 'van-anderen-horen-zeggen-emoties' (met wat inlevingsvermogen). Die mensen zijn toneelspelers; die er net zoveel vanaf weten, als dat ze tot tranen toe zouden protesteren tegen de christenvervolging in de Romeinse arena's met leeuwen voor 'n groot publiek.

Der Paulie | 26-07-19 | 00:21

we feel u bro *boks*

Carnage_pinata | 26-07-19 | 00:28

@Der Paulie | 26-07-19 | 00:21: Nou er was wel handel van slaven uit Afrika, maar ALLE witte Hollanders worden hier van beschuldigt, al onze voorouders zouden dat gedaan hebben, en dat is natuurlijk gewoon onzin, alleen de rijke elite had hiervoor geld, en das maar een heel klein deel van onze voorouders, het overgrote deel van onze voorouders heeft hier nooit wat mee te maken gehad.

AntiGod | 26-07-19 | 11:38
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom willen dan zoveel negroïde mensen op den blanken duivel lijken, door hun haar te ontkroezen e.d. zie bijv ene M. Jackson.

Kanarie_Geil | 26-07-19 | 00:08

In plaats van dankbaar te zijn dat ze naar Suriname, de Beneden- en Bovenwindse eilanden verscheept werden. Hun voorouders mochten wel hun kloten (en de rest) behouden en konden zich dus voortplanten. Andere stamgenoten werden naar Arabië verscheept (versleept), werden tijdens de reis van hun (nou ja) edele delen ontdaan en diegenen die dit overleefden konden, als ze geluk hadden als eunuch in de harem werken. Van de slaven die naar de Amerika's werden verscheept overleed 10% tijdens de reis. Va de slaven die naar Arabië werden verscheept overleefde (waarschijnlijk) slechts 20%.

C.Dirick | 26-07-19 | 00:02
-weggejorist-
Carnage_pinata | 25-07-19 | 23:07

Dus het werkelijke plan is "de neergang van West Europa"?
Goh, wie had dat nu kunnen denken...

Kom op mensen, iedereen die de MSM links laat liggen wist dit al lang.
Vrijwel alle linkse dogma's sinds 1969, zijn òf totaal debiel, òf in strijd met andere linkse dogma's. Zo is een onbeperkt immigratiebeleid in strijd met een sterk sociaal stelsel. Iemand die beiden predikt is dus òf zeldzaam dom, òf hij/zij probeert ons sociaal stelsel onbetaalbaar te maken (en uiteindelijk dus te vernietigen).

En dat is een mooi bruggetje naar de vele linkse kerkgangers die vanaf hier Stalin, Mao, Castro en Pol Pot bejubelden. Hun beleid hier was echter altijd precies 180 graden het tegenovergestelde van dat van hun idolen.
Domheid?
Welnee, Het draaide dus allemaal om ondermijning van onze samenleving. Dat blijkt het duidelijkst uit het "pacifisme", dat deels betaald werd vanuit de USSR. Het enige doel daarvan was om onze legers te verzwakken.
Maar er zijn veel meer voorbeelden van beleid dat geen enkel doel lijkt te dienen, behalve ons te verzwakken tegenover onze vijanden.
Zoals;
- verdeeldheid zaaien door politiek, raciaal en religieus geweld aan te moedigen;
- gedogen van (gewelddadige) criminaliteit en extremisme;
- zelfs het subsidiëren van (gewelddadige) criminaliteit en extremisme.

En over dat laatste punt hebben we het nu; subsidie voor extremisme.
Stop daarmee. Dit zwarte racisme draait echt alleen maar om subsidie. Iemand met een normale baan die dagelijks met blanke mensen werkt wordt geen racist. Maar deze black supremacists kregen bovenop hun luiheids-uitkering decennialang allerlei subsidies om ons te haten. Logisch dat de meest talentloze debieltjes onder hen dat ook echt zijn gaan doen.

Dandruff | 25-07-19 | 21:30

Dergelijke gedachten leggen ook ieder gebrek aan intellectueel historisch besef bloot. Wie waren de eersten die de slavernij afschaften? Juist. De blanken. Wie waren de laatsten die slavernij afschaften ( en nog steeds stiekem praktiseren). Juist, de islamitische landen. En toch rascisme koppelen aan islamofobie? Het laat het bankroet zien van iedere vorm van logisch denken en tevens dat ieder middel geoorloofd is om het marxistisch globalistische doel te bereiken. Walchelijke lui.

matrixbluepill | 25-07-19 | 20:57

Wat ik gisteren ook al schreef, wat zit erachter. Ik ben ervan overtuigd dat dit echter slechts het topje van de ijsberg is. Er zit nog een veel grotere beweging achter.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 20:49 | 1

De UN en een keur aan NGO's. Waarom? Om te voorkomen dat de produktiefactor "arbeid" zich verenigt en vervogens de produktiefactor "kapitaal" instructies gaat geven. De Islam heeft over dit soort zaken nog niet diepgaand nagedacht en is daardoor redelijk "veilig".

kindapaas | 25-07-19 | 21:09

Presentatie is te gelikt voor woorden, daar zit een organisatie achter met experts. Hint:UvA bijvoorbeeld ..

Jenny_L | 25-07-19 | 20:09

iedereen die tegen zwarte piet is, moet een maand verplicht slaaf zijn.

Mischien leren ze dan, hoe goed ze het hier hebben met de vrijheid in Nederland.

Stelletje kinderfeest verkrachters.

Ik vind terroristen nog minder lastig dan dit gestoorde volk.

ze moeten gewoon doorgaan met klagen, zonder goede reden dan zullen een keer de verkeerde tegen komen.

ZeroPointEnergy | 25-07-19 | 19:59

Racisme is een vorm van xenofobie, en dus van alle tijden en volkeren. Dit zijn mensen die balen van hun donkere uiterlijk, dat heet een raciaal verlaagd zelfbeeld, en hun frustratie projecteren op die mensen die ze diep in hun hart zouden willen zijn:blanken. Zo verklaart zich ook die obsessie met het Slavernijverleden . Daar heeft niemand van de Afro-Hollanders die nu leven schade van. Integendeel, zij plukken slechts de vruchten van dat verleden: geen honger, Ebola en wanbestuur in Afrika, maar een westers paspoort. Mensen die een zwart verlaagd zelfbeeld hebben zijn hypergevoelig voor alle zwarte cultuuruitingen door blanken, ook als die om, bijvoorbeeld roet, en niet om ras gaan, zoals bij Zwarte Piet. Links springt automatisch achter zulke Zwarten aan, al is de racisme-claim nog zo bizar, want links vindt zwarten nog zielig. Verder, hoor je ooit zwarten over The Modern Slavery Index? Nee, want Afrika speelt nog steeds eredivisie bij moderne slavernij. Je wilt immers blanken pakken. De Ghanese bevolking wendde zich onlangs vol walging af van de bevindingen van Ghanese historici dat slavernij al lang bestond voor de komst van Europeanen, en de Ashanti -negers gretig meewerkten met de slavenhandel. Ghanesen zijn dus racisten. Zij schreeuwen alleen als er blanke schuld is. Tot slot het Oude Europa. Veel niet-westerse allochtonen denken dat dat decadent en dus zwak is. De geschiedenis leert dat Europa de moordkuil van de wereld is. Wat tragisch is. Want wij zijn allen MENSEN

Modepop | 25-07-19 | 19:50

Net in die periode volgde ik al een jaar berichtgeving in Amerika op de voet. Michael Brown en de rellen in Ferguson en Baltimore, kreeg veel meer mee van wat er werkelijk aan de hand was dan wat je hier in de media gaat horen. En zo ving ik ook ergens een bericht op dat BlackLivesMatter naar Amsterdam was getoogd om daar een presentatie te houden, het zou me niets verbazen als het deze presentatie betrof, en al helemaal niet als in het publiek wannabe Angela Davis Sylvana Simons zat. Het cirkeltje is rond, met deze informatie gaat niets gebeuren en uiteindelijk gaan ze gewoon hun zin krijgen.

Datsun_Cherry | 25-07-19 | 19:04

goh is het alweer novembert. Ze zijn er nog. Ik steun hun. vorig jaar een klein donker getint meisje gezien dat zich verkleed had als Zwarte Piet. Kind een draai om de oren gegeven en naar huis gestuurd. Ga je maar wit schmincken, rascistisch kind. Zucht waar gaat het naar toe met deze wereld?!

Allahiswoestijduivel | 25-07-19 | 18:55 | 1

er zit ook geen humor in he. kutkinderen, beetje denken dat het leuk moet zijn

Carnage_pinata | 26-07-19 | 00:30

Kijk in de wieg bij een negerin en minstens negen op de tien keer ligt er iets in dat donkerder is dan zijzelf. Kijk in de wieg bij iets met een hoofddoekje en je kunt er zeker van zijn dat wat daar in ligt zwart haar heeft en dito ogen. Komt dat racistisch over? Over een blanke joodse vrouw kan je praktisch hetzelfde zeggen, maar keppeltjes zijn nu eenmaal geen aangeboren ding en zul je daarom ook niet in de wieg aantreffen. Kleur is hier slechts bijzaak. Waar het om gaat is dat minderheidsgroepen zelf hun eigen verzuiling in stand houden en dat zie je ook terug komen in dit KOZP strijdplan. Vrijwel uitsluitend onder de blanke Nederlanders vind je personen die zich onbelemmerd buiten hun eigen culturele warme nest durven of zelfs kunnen begeven. Dat is in zichzelf heel mooi, maar wat het zo jammer maakt is dat het gros daarvan zo stom is als het achtereind van een varken en dus totaal niet beseft dat ze uitsluitend worden ingezet als soldaten voor een vreemde mogendheid. En dat maakt de verzuiling niet minder, maar maakt slechts dat de natuurlijke blanke meerderheid zich geroepen voelt om zichzelf op dezelfde wijze op te stellen.

Pierre Tombal | 25-07-19 | 18:53

Kom maar door met voorbedrukte aangiftebiljetten!

Ik voel me beledigd, weggezet als racist in zwart/wit.

NumbNuts | 25-07-19 | 18:17

begint dat gedram van die zeikerds nu alweer? zet ze allemaal in een werkkamp, trek hun uitkering in en laat ze desnoods verhongeren,. maar stop dat gezeik.
ZP blijft.

langzullenweleven | 25-07-19 | 18:11

De wereld, met name Nederland, is beter af zonder deze racisten

Mordorscum | 25-07-19 | 17:58
-weggejorist-
pibasso | 25-07-19 | 20:56

Dat wijf is compleet gestoord.

pibasso | 25-07-19 | 20:56

En neuken van een zwarte met een blanke is dat ook racisme. Dat mokkel van Sylvana Simons kan daar over mee praten en heeft ervaring uit de praktijk.

gratias | 26-07-19 | 00:06
▼ 1 antwoord verborgen

In die tijd had je 2 soorten mensen. Met geld, die hadden slaven, mensen zonder geld waren slaven. Had niks te maken met kleur.

Rotterdammert1965 | 25-07-19 | 17:15

Als je niet vecht voor datgene wat je hebt, materieel of immaterieel, raak je het vanzelf kwijt. Kwestie van tijd. Dit tuig zaagt aan de poten van onze verworvenheden. Mocht dit zo doorgaan worden we een ontwikkelingsland. Met de witte mens als slaaf.

WhiteShark | 25-07-19 | 17:03

Tuurlijk is er een plan. Er is toch ook ook een financiering. Verdeel en heers. Als je voor Zwarte piet bent, dan ben je automatisch racist. Geef racisme een gezicht en zorg ervoor dat de pers (hoe dan ook) met je mee gaat. Vaak gebeurd dat, want de pers moet toch ook geld verdienen aan deze discussie. Dat is hun bestaansrecht. Wordt er geen ruzie gezocht is er ook niks aan. Kijk maar op tv.

edo2018 | 25-07-19 | 17:03

Waar mensen zich allemaal niet druk over maken. De wereld lis rond. Get a life.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 17:00

Ik denk dat zodra de subsidie eraf gaat (zoek dat eens uit GeenStijl) dit clubje als blanke sneeuw voor de zon verdwijnt.

Wekkertje | 25-07-19 | 16:56 | 1

Nou dat was dus bijna het geval. De meldingen bij het racisme meldpunt waren tot een record laagte gedaald dus de kraan werd iid dichtgedraaid... Tot Quincy Gario de Op-de-grond-ligt-Piet speelde een aantal jaar geleden
Vanaf dat moment stegen de meldingen en werd racisme weer rendabel... De teerling werd geworpen en Syvana Simons had weer inkomsten! Jippie!!!

Remus McMillan | 25-07-19 | 17:10

Beschaafde witte Nederlanders: de top van politie en justitie, MSM journalisten. kortom, het is aardig gelukt.

rexmundi666 | 25-07-19 | 16:50

Daar waar dit soort extremisten gewoon een plan hebben hebben wij als gastland dat helaas niet. Wij laten ons onder de voet lopen totdat er iemand wakker wordt en het te laat is.

BozePaarseMan | 25-07-19 | 16:18 | 2

Ze hebben geen plan, wel een doelstelling. Als dat is bereikt moeten ze gaan nadenken over inrichting en besturing van hun nieuw verworven paradijs:
-met of zonder koningshuis?
-met of zonder rentedragende staatsschulden? Bij wie mag je schulden hebben in hun samenlevingsmodel, wil die hun wel geld lenen?
-wie gaat de basisvoorzieningen leveren, zodra de continuïteit in gevaar komt (bedrijven kunnen afhaken of failliet gaan tenslotte)
-wie mogen er rijk zijn en hoeveel mogen zij bezitten?
-heb je nog wel een leger nodig, nu iedereen gelukkig is? Indien ja, wie is de vijand? Wie is bereid voor die nieuwe idealen te sterven?

kindapaas | 25-07-19 | 16:46

Kick them out!

ritter vn hüpfburg | 25-07-19 | 19:26

De o zo racistische kozp heeft een plan. Hypocriet zooitje sukkels.

donkieshot | 25-07-19 | 16:04

Godver, er wonen meer Surnamers in Nederland dan in Suriname. Zo tof is het er dus niet. Maar pas je godverdomme aan en maak er wat van. Maar zelfs dat blijkt voor sommigen nog te lastig. Tieft lekker op dan joh naar die corrupte bende in Suriname

pibasso | 25-07-19 | 16:00 | 3

Dat schijn je niet te mogen zeggen als ze eenmaal een Nederlands paspoort hebben. Maar het klopt wel, exact zoals Trump het bedoelde. Ruim eerst de tyfuszooi in je eigen shitholecountry op waar je oorspronkelijk vandaan komt, en kom dan hier maar weer eens miepen.

BenPakdee | 25-07-19 | 16:11

Ja, maar als je dat zegt ben je racist ...

Kim-Jung-Un | 25-07-19 | 16:36
-weggejorist-
pibasso | 25-07-19 | 16:00

Hoe zat het ook weer met de Out of Africa theorie?
En waar kwamen dan werkelijk de eersten kolonisten vandaan?
Just saying.

MistaRazista | 25-07-19 | 15:54 | 6

De eerste mens kwam uit de Balkan.

am*dam | 25-07-19 | 18:27

@kindapaas | 25-07-19 | 17:23: Nee, dat doet het niet. Dat gaat niet over wensdenken, of over meningen, of het volgen van je hart. Dit gaat over feiten en dingen die gebeurd zijn of niet gebeurd zijn. En de manier waarop je dat te weten komt, de manier waarop je betrouwbare kennis genereert over datgene wat je ervan te weten kunt komen is wetenschap.

En die is aangaande de herkomst, migratie, verspreiding en algehele vroege geschiedenis van anatomisch moderne mensen zeer gecompliceerd. Het is evenwel helder en klaar dat alle nu levende mensen, hun genetische herkomst kunnen traceren tot grote migratiestromen uit Afrika 70.000 tot 50.000 jaar geleden. Maar dat is niet het hele verhaal, want er zijn ook veel vroegere migratiestromen geweest die inderdaad in het Eurazische zijn beland en die hebben geleefd en weer uitgestorven (bijv. Griekenland, Apidima-2) om door Homo neanderthalensis te worden overleefd met een dikke 40.000 jaar voor de volgende migratiestroom.

Desalniettemin zijn naast dat - sluitend - genetisch bewijs de oudste fossiele (directe) voorouders van onze soort te vinden uitsluitend in Afrika.
www.researchgate.net/publication/3178...

Mazzelstof | 25-07-19 | 18:28

@Mazzelstof | 25-07-19 | 18:28:
Alleen de Vedda's zijn al ouder dan 80.000 jaar. Voor de out-of-Africa wensdroom bestaat slechts anecdotisch bewijs, gebouwd op onbewijsbare aannames en selectieve vondsten. Ik behoud mij het recht voor eraan te twijfelen.

kindapaas | 26-07-19 | 04:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Blijf gewoon met de GOUDE koets naar me werk gaan ! punt uit!

The Concierge | 25-07-19 | 15:51

Individuen of organisaties die het steeds over huidskleur hebben zijn racistisch.

Axelvon | 25-07-19 | 15:50

En zie de comments, zelfs surinames mogen deze man niet.

deling | 25-07-19 | 18:00

Kunnen we niet resetten naar 1969 en het vanaf de maanlanding nog een keer proberen met deze wereld?

McSnor | 25-07-19 | 15:29 | 1

Stemrecht van vrouwen weer intrekken ?

Kim-Jung-Un | 25-07-19 | 16:37

Hij heeft wel een punt. Ik heb Anouk en Doutzen Kroes altijd al Anti-racisten gevonden

Snap je!? | 25-07-19 | 15:15

Het 'International Institute for Scientific Research' ???
-
Héél wetenschappelijk en héél onderzoekerig, zie hier: iisr.nl.
-
Wie financiert deze aperte zwakzinnigen?

bisbisbis | 25-07-19 | 15:12 | 2

Nee, niet opgezocht, ik raad maar wat: Soros?

Kinkfactor | 25-07-19 | 16:15

Kom kom, ontwikkelingshulp. Alles op niveau. Zo helpen we ook de orang-utangs in Borneo. Wil niet zeggen dat als die hun diploma "zelfstandig wonen" halen dat ze dan in Nederland al a Winkel zomaar hoogleraar kunen worden....

BenPakdee | 25-07-19 | 16:18

er is een kans ! zwart op wit is racisme. stel voor om voortaan wit te drukken op het zwarte papier , dus niet van jah het staaT zwart op wit hoor . nee het is wit op zwart , je moet toch wat?

Baron de laclou | 25-07-19 | 15:08

vieze haatvolle pdf.
Tegen de letter en de geest van LZVE in
Vieze haatvolle pdf is strafbaar.

Oorlogsverklaring geaccepteerd.

hallevvezool | 25-07-19 | 15:05

Bewapenen! , eerst die piet nu de gouden koets na 1000 miljoen euro restauratie de plomp inrijden , beelden omgooien , hoofddoekjes promoten . tis godeverdomme net ISIS

Baron de laclou | 25-07-19 | 15:05 | 1

U raakt de kern: de Islam streeft naar een zelfsturende samenleving, met basisvoorzieningen en diensten beschikbaar op het poetsen van een wonderlamp. Vanwege hun identiteit van kleur denken onze wereldverbeterende aktivisten dat ze vanzelfsprekend een plaats hebben in dit zelfsturende paradijs. Mocht de wonderlamp echter achterblijven bij de verwachtingen dan ontstaat er al snel behoefte aan "vrijwilligerswerk". Wie biedt zich aan, niemand? Dan moet er aan het natuurlijke enthousiasme gewerkt worden om de nieuwe meesters te dienen.

kindapaas | 25-07-19 | 16:58

Hij probeert gewoon de Amerikaanse mensenrechten revolutie na te doen, maar vergeet een belangrijk punt: blanke Hollanders zijn native in Nederland. Daarom heeft Nederland een blanke geschiedenis en cultuur. Nederland is niet blank d.m.v. Verovering en kolonisatie.
Dus is zijn hele standpunt fout.

Graftak | 25-07-19 | 15:00 | 2

In aanvulling op graftak: In Nederland is nooit een segregatie geweest tussen rassen wel een vrijwillige verzuiling maar dat was op basis van "geloof" (katholiek, protestant of socialist) en die ontzuiling hebben we zelf teniet gedaan.

EmilioEsteves | 25-07-19 | 15:05

Amerikanen zijn geen kolonisten maar settlers. Voordat de Europeanen er kwamen was er niets. Ja wat nomadische indianenstammen die elkaar over de kling jaagden.

Dus zelfs het originele standpunt is onjuist.

_ILT_ | 25-07-19 | 16:24

... and by the end of the day it is all about..... money.

bisbisbis | 25-07-19 | 14:53 | 6

@kindapaas | 25-07-19 | 17:04: Tja, als het ergens vandaan zou moeten komen dan bij hen, en niet uit de algemene middelen. Maar ergens stel je dan toch de nazaten van plantagehouders verantwoordelijk voor het gegeven dat afstammelingen van mensen die honderden jaren geleden tot slaaf werden gemaakt, vandaag de dag hun eigen broek niet weten op te houden. Terwijl je het ook kan omdraaien door te stellen dat ze daardoor juist veel meer en betere kansen hebben dan mensen die in armoede en zonder fatsoenlijke scholing opgroeien in Afrika.

harbi | 25-07-19 | 17:51

@harbi | 25-07-19 | 17:51:
De kunst is om die radicalen deze zoektocht te laten doen! Een klein stemmetje zegt mij dat ze dat niet durven want dan krijgen ze geen subsidie meer.
Wat mij betreft heb je gelijk en is er geen enkel recht op welke compensatie dan ook; we leven in het hier en nu en er is geen erfschuld. Wil men een beter leven in de voormalige koloniën, voeg die landen dan toe aan de Eurafrikaanse Unie. Die suggestie is overigens niet nieuw; zowel H.G. Wells, Coudenhove-Kalergi als Clarence K. Streit ( www.constitution.org/aun/union_now.ht... ) hebben daar al veel eerder voor gepleit. Als je goed gaat zoeken (bv de website van de EC zelf) dan vind je nog veel meer over dit onderwerp.

kindapaas | 26-07-19 | 04:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Er is volgens mij maar heel weinig "witte woede" over Zwarte Piet, zeker minder dan 5%, en dat is nu juist het probleem van de zwartmohammedaanse racisten.

Guido | 25-07-19 | 14:49

Meneer zal vanavond wel prominent bij Jinek aan tafel zitten, samen met Sunny of Silvana

AdPatat1960 | 25-07-19 | 14:48

En toch verbaas ik me er steeds over dat de zwarten en bruinen in Suriname steeds de blanken betichten van kolonialisme terwijl die er eerder waren dan zij en het voorbijgaan aan het feit dat de enige mensen in Suriname die recht hebben op Suriname de indianen zijn.

BBmetR | 25-07-19 | 14:46 | 2

En de enigen die er wat van hebben gemaakt waren de blanken, zoals bijna overal op de wereld. Kijk naar Zuid-Afrika enige welvarende land op dat hele continent en langzaamaan wordt het een teringbende zoals de rest van het continent, maar ja als je dat zegt is het racisme natuurlijk.

EmilioEsteves | 25-07-19 | 15:07

@EmilioEsteves | 25-07-19 | 15:07:
Iets verder terug in de geschiedenis: Rhodesië, onder bestuur van bijna libertariër Ian Smith... En toen moest koste wat kost van de linkse kerk de toenmalig communist Robert Mugabe in het zadel worden geholpen. Wat dat heeft aangericht mag genoegzaam bekend zijn.

brekebeen | 25-07-19 | 16:31

Zou de boetvaardigheid van zo'n Sunny Bergman haar nu ook een hogere status opleveren in de zwarte gemeenschap? Of kan dat niet omdat ze nu eenmaal blank is en zelfs een leven van volmaakte 'kleurenblindheid', boetedoening en activisme geen 'redemption' kan opleveren?

Schulzie | 25-07-19 | 14:33 | 3

Kleurenblindheid is racistisch, echt waar!

Sjinn-Tonnick | 25-07-19 | 14:38

'Sunny is een hij,

bisbisbis | 25-07-19 | 15:16

In Zuid-Afrika waren er zwarten die officieel tot blanke waren verklaard en dus allerlei privileges hadden. Ik denk dat Sunny Bergman naar een soortgelijke status streeft. Een soort ere-zwarte.

MAD1950 | 25-07-19 | 17:21

Eigenlijk is het veel te heet (ik zit op het op één na warmste plekje van NL) om me druk te maken over deze totale weg-gooiers, maar helaas kan ik het niet helpen wanneer ik dergelijke abjecte bagger lees.

"Hira claimt dat onze samenleving "in meerderheid onder invloed staat van racistische ideeën", en bepleit een burgerrechtenbeweging zoals in Amerika."

- Die lui denken allemaal dat ze de nieuwe Rosa Parks zijn. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze zèlf ten diepste racistisch(!) bezig zijn naar de inheemse bewoners van dit land. Dit land is al duizenden jaren b.l.á.n.k. van oorsprong - er is hier dus nóóit een verdrongen volk of cultuur geweest! - dus zijn de 'natives' blank, is er blanke cultuur en geschiedenis. Het feit dat zij de Nederlandse aboriginal dit alles willen ontzeggen is hèt schoolvoorbeeld van, jawel, racisme! Ik weet niet hoe het met u is verder, maar mij komt deze kwats ondertussen mijlenver de strot uit. Wie denken ze wel dat ze zijn om de inheemsen hier zo op basis van een stel waanideeën tot in het diepst van de ziel te mogen komen grieven?! En dit alles ook nog eens gebaseerd op de Amerikaanse rassenproblematiek die daar inderdaad wel degelijk speelde/ speelt, maar hier in NL nooit! Wij hadden géén gescheiden ingangen, drinkfonteintjes etc., géén aparte zitplaatsen in de bus. En dan al die afgrijselijke sjw Newspeak die er doorheen geweven zit. Je tenen krullen achterwaarts van het tapijt van ergernis.

- Verder zijn de A4-tjes hier op het bureau wit, de oorspronkelijke Nederlander is blánk! Het woord "wit" wordt als pejoratief gebruikt èn bedoeld. Het is géén compliment. Vergelijkt u het maar met het "N-woord" voor donkere mensen in Amerika. Maar omdat het de blanke betreft is het ineens allemaal dikke prima. Ze zouden hen eens moeten uitleggen dat racisme, racisme blijft ongeacht de kleur van degene die het racisme begaat.

"Volgens de analyse van Hira is de "monoculturele" Europese identiteit "doordrongen van racisme", dat is "ingebakken in de westerse cultuur,.."

- En dan en passant ook nog even roepen dat álle etnische blanken al vanaf de geboorte racistisch zijn en het in hun cultuur, identiteit, hun génen zit. Men hangt attributen op aan een hele groep enkel en alleen vanwege hun huidskleur. Volgens mij hadden we daar een mooi woord voor. Ach kom, wat was het nu toch? Het begint met een "R" geloof ik.

"... zoekt Hira "verbinding met andere migrantengroepen: koppel racisme aan islamofobie"

- Verder zou ik Hira eens willen aanraden om de Koran, Hadith, Sira en Sharia te lezen. Dán zal hij nog eens wat leren over superioriteitsgevoel en racisme! Verder is een fobie volgens DSM-IV een ongegronde irrationele angst voor een alledaags voorwerp of alledaagse handelingen. Angst hebben voor, en wantrouwig zijn naar een totalitaire ideologie die bewezen(!) wereldwijd slachtoffers maakt is geen fobie, maar gezond boerenverstand.

- Als laatste wil ik hen nog dit meegeven:

Indien al die Nederlanders dan zulke verschrikkelijke racisten zijn waarom geven ze dan zo gul aan allerlei goede doelen die heel vaak, hoe vreemd, in Afrika e.d. liggen? Wat mij betreft ligt daar gelijk ook een mooie "F you" in het verschiet. Als we hier ten lande dan zulke racisten zijn, geen cènt meer naar al die goede doelen. Want ons geld is blijkbaar níet racistisch. Of zo. Laat de geldputten maar opdrogen. Mogen ze het zelf doen daar.

PS: @GS, roken jullie servers ook door de hitte des doods? Want ik kreeg net een enorme "internal error" voor de kiezen toen ik mijn Stelcon tegel wou plaatsen.

Sjefke7807 | 25-07-19 | 14:31 | 4

Je tikt alle spijkers er in! Wat hier nog aan toe te voegen? De ware racisten zijn zij die Piet zijn zwartheid ontzeggen.

DeEchteWaarheid | 25-07-19 | 15:55

@Sjefke
Mooi uiteengezet! Mijn telefoon lijkt nog niet bevangen door de hitte...

ratelaar | 25-07-19 | 16:19

Goed uitgelegd Sjefke Dank

am*dam | 25-07-19 | 18:30
▼ 1 antwoord verborgen

Rascisme zit in het hoofd van dwazen en wordt levend gehouden door dwazen, die zichzelf niet respecteren. Doe effe normaal, ga werken, ga iets doen en je verdient het respect waar je naar op zoek bent.

Ronnie uit Helmond | 25-07-19 | 14:15

Hadden we Marie Servais nog maar, die kwam tenminste nog op voor de kleurling middels een oud-Hollandse protest-song. youtu.be/GcA07j40dcs

KARLSSON | 25-07-19 | 14:12

Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met dit soort liederlijke lieden.

Misschien dat ik dan toch maar ga overwegen om dan toch maar racist te worden om hun dan toch maar hun zin te geven.

Sjinn-Tonnick | 25-07-19 | 14:09

Pagina 26: De tweede generatie allochtoon geboren in Amsterdam! Allemaal!

Dlareg | 25-07-19 | 14:07

Alle zwarte pieten worden ontslagen omwille hun huidskleur... KOZP is racistisch.

Kris | 25-07-19 | 14:06

Dit bewijst weer het falen van het westerse immigratiebeleid incl hier in NL.

Lychnari | 25-07-19 | 14:03

Tja, ik neem het mijn over over over grootvader nog steeds kwalijk dat hij Indonesië, suriname en de nederlandse antillen heeft bezet c.q. niet bijtijds heeft losgelaten. Nu zitten we hier met gekleurde personen uit deze contreien. Er zitten er veel hier, werken in de drugs en hebben een grote bek. Hadden ze die landen links laten liggen hadden we nu geen poppenkast hier.

jan huppeldepup | 25-07-19 | 14:02 | 2

Welbeschouwd verdienen wij ook een soort financiële genoegdoening. Kijk eens naar de emotionele schade die wij, blanke mannen, lijden.

DeJemelscheet | 25-07-19 | 14:17

Wat Indonesië betreft heb je het mis, de andere twee kan ik niet beoordelen vanwege nooit geweest. We hadden overigens beter kunnen fuseren met Indonesie, dan waren we nu een republiek geweest. Wie Indonesië kent wil zelfs niet meer terug naar NL al kreeg hij ervoor betaald.

kindapaas | 25-07-19 | 17:37

Wat heeft KOZP toch een hoop nuttige idioten in de 'witte gemeenschap'. Dat het zogeheten 'wij/zij denken' via zuiver etnische lijnen verloopt valt in ieder geval niet vol te houden en dat is precies hun stokpaardje. Myth busted!

Schulzie | 25-07-19 | 14:01

Als die gasten geen uitkering zouden hebben, hadden ze helemaal geen tijd voor dit soort onzin. Het wordt eens tijd voor een rechts kabinet die elke vorm van sociale zekerheid af gaat schaffen.

Henk de Vries2074 | 25-07-19 | 13:59

Alsof het in bv Suriname allemaal zo koek en ei is. Echt een eyeopener dit stuk van Nancy de Randamie. In de ban van slavernij – Zo tolerant is Suriname helemaal niet werkgroepcaraibischeletteren.nl/in-de...

RickRD | 25-07-19 | 13:55

Als de blanke Nederlandse bevolking maar lang genoeg racisme en onverdraagzaamheid wordt verweten dan wordt dat vanzelf een self-fulfilling prophecy. Die ontwikkeling zie je nu al want de afkeer van types als Sylvana Simons, Jerry Afriyie en Gloria Wekker wordt steeds groter.
Sandew Hira en KOZP krijgen zo vanzelf hun gelijk, maar wel door hun eigen toedoen. Iets waar ze zelf overigens niet bij gebaat zullen zijn.

harbi | 25-07-19 | 13:55 | 4

Absoluut waar. Maar hoezo denk je dat ze daar niet bij gebaat zijn? In huidige klimaat verwacht ik eerder een ‘zie je wel, allemaal racisten’ gevolgd door een langdurige zelfkastijding olv de MSM met daarbij allerlei privileges voor de ‘slachtoffers’.

dirk diggler | 25-07-19 | 14:45

@dirk diggler | 25-07-19 | 14:45: Er is een grote kloof tussen de oikofobie die door de MSM wordt beleden en de mening van de burgerij. Dat bleek bijvoorbeeld uit de overwinning van Forum tijdens de PS-verkiezingen, die gebeurde ondanks dat de MSM wekenlang Forum en Baudet door het slijk haalden door hen weg te zetten als xenofoob en racistisch.

harbi | 25-07-19 | 15:00

@jan huppeldepup | 25-07-19 | 14:06: Waarom zou je eigenlijk niet remmen voor een aardige Surinamer? Ik zou eerder "Ik rem niet voor Sylvana Simons" of "Ik rem niet voor Jerry Afriyie" op mijn auto plakken.

MAD1950 | 25-07-19 | 17:38
▼ 1 antwoord verborgen

Ah dit is er een voor de boeken. Voor als we weer eens kleur moeten bekennen.

Cobalt bomb | 25-07-19 | 13:52

Volgens mij klopt het standpunt dat het westen in verval is wel aardig. De dominante positie die het westen had loopt op haar eind.
Wat de minderheidsgroepen zich echter nog niet beseffen is dat dit evengoed voor hen betekend, die zijn evengoed onderdeel van het westen. Een andere denkfout is dat dit te wijten is aan het inherente racisme, de minderwaardigheid van de blanke. Dat en sich is een racistische pre-positie.
Wat ook een denkfout is dat aanvallen op cultuur en tradities een heilzaam effect hebben.
Het tegendeel is waar, het wakkert alleen vervreemding en ressentiment aan, daarmee creëert het een voedingsbodem voor confrontatie en conflict. De kans is groot dat vooral de minderheidsgroepen dan aan het kortste eind trekken.
Oftewel, ben je deel van het probleem of van de oplossing?
Als jij onze rare tradities respecteert dan respecteren wij die van jou.
Nu dringt zich ineens de gedachte op hoe arrogant is het om Nederland te verdelen in groepen en dan claimen dat jou groep het recht heeft om de andere groep te marginaliseren. Wat een domme, domme, blinde man die Sandew Hira.

ratelaar | 25-07-19 | 13:46 | 4

@Peter Emile | 25-07-19 | 15:43:
Dan moet je er niet raar van op kijken dat er ook mensen zijn die hetzelfde voelen bij ‘typisch’ Nederlandse tradities. Als je elkaar het licht in de ogen niet gunt dan ben je elkaars vijand. Dan, waarom überhaupt nog proberen tot een oplossing komen? Dan kun je de ander beter gewoon vernietigen. En daar zijn we (mensen) bijzonder goed in.

ratelaar | 25-07-19 | 16:13

@ratelaar | 25-07-19 | 16:13: Inderdaad. De dood of de gladiolen. Daar zal het op uitdraaien. Hoe erg kun je jezelf verloochenen? Dit land is van Nederlanders met hun ´typische´ tradities. Als die tradities nieuwkomers niet aanstaan kunnen ze altijd nog terug verkassen.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 16:45

@CalamityJane | 25-07-19 | 16:45: Natuurlijk is Nederland van de Nederlanders. Dus ook van de Nederlanders die zwarte piet racistisch vinden.

ratelaar | 25-07-19 | 19:59
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien wordt het eens tijd om dit soort totaalwappies te negeren? Doodzwijgen? Geen aandacht meer aan schenken?

Tu quoqe, GS.

EefjeWentelteefje | 25-07-19 | 13:46 | 5

Nee Eefje, dit moet je juist de spotlight geven wat het zo krampachtig probeert te ontlopen. Een kijkje achter de schermen van de pseudomulticulti dictators.

Cobalt bomb | 25-07-19 | 13:54

@Fuckinghell | 25-07-19 | 13:53 |
Die is anders, in tegenstelling tot deze ellende, héél makkelijk op te lossen hoor^^

Sjefke7807 | 25-07-19 | 14:16

Nee, het is goed dat dit naar buiten komt, kunnen de gutmensen ook eens zien hoe 'zij' over 'ons' denken.

AdPatat1960 | 25-07-19 | 14:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Ah toch fijn dat ze in de rasistische hoofddoeken discussie gaan mengen. Een hoofddoek het symbool van onderdrukking en vernedering (lees vrouw=slaaf).

ikdenkwat | 25-07-19 | 13:41 | 2

Tsja. Kan hoor, bij dit soort kromdenkers. Totaal geschift.

EefjeWentelteefje | 25-07-19 | 13:47

Maar altijd leuk om te weten dat deze mentale flipperkast de stoere hoofddoekloze vrouwen in Teheran dus beschouwt als racisten.

EefjeWentelteefje | 25-07-19 | 13:53

Iedereen weet dat, als je een presentatie geeft/maakt, hetgeen je presenteert onderbouwd en juist moet zijn. Hiermee staat of valt je hele betoog. De minste of geringste misser is het enige wat er na afloop bij je publiek blijft hangen. Op dit punt kan de hele bijdrage van kozp dus bij het afval. Zie pagina 12. In duitsland 4026 moslims. Juist ja dat bedoelde merkel met 'Wir ...'. Op pagina 55 de burgemeester van a'dam heette, hoe je ook over hem denkt: 'Eberhard' en niet 'Eber'. Kozp je bent 'af'.

pa_niek | 25-07-19 | 13:36

Ik ben het zat dat bepaalde groepen mensen ons een racist noemen. Als ik om me heen kijk zie ik mensen, geen kleuren en tinten. Ja, ok. Natuurlijk zie ik dat wel, maar lieve en niet-lieve mensen heb je in alle soorten en maten.

En dan die trend om blank naar wit te converteren. Als ik een maandje tussen 6 planken lig, dan ben ik aardig op weg naar wit. Maar tot die tijd ben ik gewoon BLANK.
Hoe dan in het engels? Heb ff gegoogeld en:
Tegenwoordig heb je "people of colour",
zet mij maar in het rijtje "people drained of colour" Dat vind ik nog wel aardig.

Maar hou op mij wit te noemen. Dat vind ik racistisch.

Kletse | 25-07-19 | 13:36 | 4

@Lukysleven | 25-07-19 | 13:44: Het grootste probleem is dat niet enkele individuen (terecht) worden beticht van racisme maar de gehele Westerse cultuur. Dit komt overgewaaid uit Amerika onder de term 'Institutioneel Racisme'. SS in Amsterdam is elke dag bezig om deze ideologie te verspreiden. Graag zou ik wat statistieken willen zien over wat de colloratie is tussen schoolresultaten/inkomen en IQ/Oorsprong. Ik denk dat dit veel kan verklaren wat dus niks met racisme van doen heeft

ProFail | 25-07-19 | 14:14

Tegenwoordig is het zelfs zo dat als kleur je niet uitmaakt je racist bent omdat je mensen van kleur hun kleur ontkent, volgens 'experts' dan.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een dermate verdraaiing van logica best indrukwekkend vind, helemaal omdat er basis van logica voor nodig, wat volledig lijkt te ontbreken bij deze 'experts'. Knap.

Sjinn-Tonnick | 25-07-19 | 14:23

De een is blank, de ander ligt in zes maal plank.

bisbisbis | 25-07-19 | 15:23
▼ 1 antwoord verborgen

En dan te bedenken dat er in Suriname en op de Antillen zoveel mis is maar daar zit geen verdienmodel. Gesubsidieerd de vijfde colonne opzetten en het mag van de gutmenschen.

Trumme | 25-07-19 | 13:29 | 4
-weggejorist-
Lukysleven | 25-07-19 | 13:46
▼ 1 antwoord verborgen

te warm vandaag om me druk te maken over Dhr. Zwarte Piet.

Zyprexa20mg | 25-07-19 | 13:24 | 1

Zijn gewoon chocolavreters die tonnen subsidie binnen harken via Soros en belachelijke gestoorde groene sekte kliek in Amsterdam!Alles krijgt de stempel discriminatie want ja wij zijn wit en eten kaas en pepernoten,december komt Zwartepiet en goed Heiligman de Sint voor ons kinderfeest! Tijd om dat zootje nergens meer vergunning te geven voor welke belachelijke demonstratie dan ook zijn complete haatzaaiers,wanneer gaat OM hier eens wat aan doen?

T.Fortgens3041 | 25-07-19 | 13:33

Hoe zou het overigens met de arbeidsparticipatie van KOZP en andere gelijkgezinden zijn? Wat hebben zij in positieve zin bijgedragen aan onze welvaart en onze maatschappij? De grap is ook dat ik verder niet lees in hun ppt dat de landen waar hun voorouders vandaan komen het nu wel zo geweldig doen. En om Van Bukkem aan te halen: Om met de woorden van een bevriend staatshoofd te spreken: "Go back to your own country, and go fix things there." Lijkt mij inderdaad een beter idee voordat je hier ooit de maatschappij wilt veranderen waar wij in ieder geval wél op een positieve manier ons steentje hebben bijgedragen.

Jodelahie | 25-07-19 | 13:24 | 3

Ze leven van gesubsidieerde stichtingen en hebben nog nooit een bedrijf van binnen gezien en krijgen alle media aandacht.

Trumme | 25-07-19 | 13:31

Een dikke Antilliaan die nog nooit in zijn leven gewerkt had, vertelde mij ooit dat zijn voorvaderen slaven waren geweest en wij blanke Hollanders daarvoor moesten boeten door hem levenslang een uitkering te verstrekken. Daar had hij recht op vond hij. #koekoek

RickRD | 25-07-19 | 14:01

@RickRD | 25-07-19 | 14:01:
Uptv op youtube heeft daar een mooi item over.
Onze Hindoe mede Nederlanders.
Als 75% van hen niet op de FVD stemt,dan vreet ik een afgehakte klit,uit de As Soena moskee op.

brutus59 | 25-07-19 | 15:58

Maar lezen we hier nu daadwerkelijk iets nieuws?

Derkaderr | 25-07-19 | 13:23 | 1

Nee, alles wat gezegd kan worden in deze discussie is al gezegd. Partijen zijn uitgepraat.

Veldmaarschalk Sorry | 25-07-19 | 14:15

Toch nog maar 'ns zeggen: "racisme is ingebakken in de westerse cultuur" is een racistische opmerking. Zeggen dat de meerderheid wel gegeneraliseerd mag worden door de minderheid, omdat die altijd zieliger is, is dubbel racistisch.

Kijkje in de absurde tunnelvisie: "een beetje zwanger kan niet en een beetje racisme ook niet". Dus als 1 "wit" iemand racistisch is, is iedereen het, dan weet je het als iemand in je straat zwanger is wordt je krijg je er blijkbaar zelf ook een kind bij. 5% verantwoordelijk voor slavernij in het verleden, betekent die andere 95% ook en alle afstammelingen. Hoe je weet wie dat is? Puur op huidskleur, je kunt daar alleen van afkomen als je halfbloed bent dan wordt je schuld automatisch gehalveerd. Een beetje racisme/generaliseren bestaat niet, behalve blijkbaar als het over wit gaat, dat is zelfs niet een klein beetje.

De oplossing tegen (echt) racisme is niet nog meer racisme, dat is een brandend huis blussen door het huis ernaast ook in de fik te steken.

een_mike | 25-07-19 | 13:23

het lijkt wel oorlog

Damien368 | 25-07-19 | 13:19

Je geeft ze een vinger....

RenHoek | 25-07-19 | 13:18

Verbinden doe je maar lekker bij EHBO les.

Achiel | 25-07-19 | 13:16

die lui krijgen hiervoor gewoon subsidie , althans het zou mij niet verbazen.

Baron de laclou | 25-07-19 | 13:15 | 3

Soros!

HogeNood | 25-07-19 | 13:18

Om met de woorden van een bevriend staatshoofd te spreken: "Go back to your own country, and go fix things there."

VanBukkem | 25-07-19 | 13:13 | 3

Die gaan we er in houden, want hij klopt als een bus.

Rdock | 25-07-19 | 13:17

Hij had beter kunnen zeggen: Go fuck yourself.

pomodorus | 25-07-19 | 13:19

@pomodorus
Dat is wat ie dacht.

VanBukkem | 25-07-19 | 13:23

En iedereen in de eerste fasen van de zwartepietendiscussie maar denken dat het ze ging om de zwarte huid van zwarte piet. Maar dit waren leugens, want roetveegpieten of regenboogpieten bleken ook niet voldoende aanpassingen te zijn om het probleem op te lossen, want ze zijn pas tevreden als het hele sinterklaasfeest volledig van tafel gaat, en daarna is er vast wel weer iets anders wat ons racistisch maakt. Deze onderhuidse haat richting blanken dat nooit zal stoppen, want wij hebben destijds hun land ingepikt, en dat zullen ze ons nooit vergeven, ook al leven ze nu dankzij ons in een geciviliseerde wereld, met mensenrechten en technologie, want wordt voor het gemak genegeerd.

JackStick | 25-07-19 | 13:12 | 1

Inderdaad, en dan die naieve koppen van die idioten die de roetveeg pieten verzonnen en zo.. godskolere, wat zijn die DOM!

vmk | 25-07-19 | 13:18

"en The New Urban Collective van KOZP'er Mitchell Esajas"

Lifehack, richt een groepje op met een woord als 'afro' 'urban' of 'twerk' in de naam en je wordt overladen met subsidie.

Historicuck_Han | 25-07-19 | 13:09

Misschien leuk om een door GS georganiseerde Zwarte Piet-verkiezing te organiseren. In Amsterdam. Haal je een boel publiciteit mee.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 13:08 | 2

Jááááá!

HogeNood | 25-07-19 | 13:09

Ik doe mee!!1! (met stemmen dan)

GWBA | 25-07-19 | 13:23

Het is rascisme maar de drijfveer is nationalisme.

Balgesjaakt | 25-07-19 | 13:07 | 3

fascisme.. neo fascisme

vmk | 25-07-19 | 13:19

Alles wat autochtoon NL doet is racisme. En erop gericht om alles wat een ander kleurtje heeft te benadelen. En nationalisme (houden van je nationaliteit) is slecht!!1! Moet verboden worden!1!! En als je niet blank bent ben je lief. Zo, het is gezegd. NL anno 2019...

GWBA | 25-07-19 | 13:27

@GWB | 25-07-19 | 13:27:
Het gekke is, zodra turken of marrokanen tutterend etc.... door de straten gaan als hun klup gewonnen heeft (welke klup mag je zelf bedenken) met levensgrote turkse en marrokaanse vlaggen etc... bij zich, dan is nationalisme geen enkel probleem meer en wordt het zelfs beschermd door de powers that be. Altijd raar gevonden, dat "hunnie" allemaal wél trots op hun roots mogen zijn maar zodra je een Nederlandse vlag meeneemt en trots op NL bent zit je automatisch in de bruine hoek. Weg met ons was nog nooit zo duidelijk zichtbaar.

elfenstein | 25-07-19 | 13:49

Waarom ben ik niet verbaasd? Een kind kan zien dat zo'n KOZP veel meer inhoudt dan het afschaffen van Zwarte Piet.
Benieuwd hoe zo'n oproep aan 'migranten bij de politie' valt binnen de politie. Die groep wordt nu neergezet als een 5de colonne. Hey Carel Broers, wat vind jij hiervan?

Amsterdamsko | 25-07-19 | 13:07 | 3

ZP is een beginnetje inderdaad. Daarna volgen meer eisen. En als daar niet aan voldaan wordt, rellen en aanslagen.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 13:09

@kuifje: onder welke steen lig jij?? Daarna volgen rellen en aanslagen??? Heb je dat echt allemaal gemist???

GWBA | 25-07-19 | 13:30

@GWB | 25-07-19 | 13:30:
Je vraagt het aan het huismeubilair. Uiteraard heeft ie dat niet gemist.

Cobalt bomb | 25-07-19 | 13:56

Hou tegen eens op om die Amerikaanse nep onderzoeken een op een te vertalen en toe te passen op Nederland. Wij hebben hier geeneens een “witte” gemeenschap. Dat is ook weer zo’n rare vertaling. Wij zijn gewoon Nederlanders. Wij denken niet over onszelf dat wij blank zijn. Blank dus, en niet wit.
Je hebt hier Nederlanders, nieuwe Nederlanders en een stelletje zeik allochtonen.

Osdorpertje | 25-07-19 | 13:04

Mijn dochter heeft een groep 6 presentatie over huisdieren, publishen jullie die ook?

3Xniks | 25-07-19 | 13:02 | 2

Als het over inheemse dieren gaat wel, voor uitheemse weet u wel waar u moet zijn.

NeedIsaymore? | 25-07-19 | 13:31

Zeg, zo praat je niet over niet-westerse-immigranten!!!1! Huisdieren... tsss.

GWBA | 25-07-19 | 13:32

Wat een zwartkijkers zijn dat, die Dew en Mitchell.

Kanarie_Geil | 25-07-19 | 13:01

Is prima, dan ben ik maar een racist. Het zal wel, dat woord is compleet betekenisloos geworden.

2voor12 | 25-07-19 | 13:01 | 4

Daar heb je wel een punt

Arietjuh | 25-07-19 | 13:26

blank = racist. Al een tijdje. Ik zie het al als een koos-naampje.

GWBA | 25-07-19 | 13:33

Say it loud:
I'm racist and I'm proud!
Tsja, als ik op basis van mijn afkomst en huidskleur zo betiteld wordt, dan ook maar met volle overtuiging.
*hema shirtje ontwerpen doet*

elfenstein | 25-07-19 | 13:45
▼ 1 antwoord verborgen

Terroristisch zou ik het niet willen noemen, staatsondermijnend ja daar zitten wel degelijk elementen in. Vooral als het gaat om het moedwillig omzetten naar een Nieuw Europa naar eigen denkbeeld.

Zuma | 25-07-19 | 12:59

Ze hebben het geprobeerd om zich in blankmans te verplaatsen met die analyse? Of gewoon nee joh - we bombarderen ons gevoel gewoon tot feit. Als er iemand begint te piepen schiet je gewoon in de slachtofferrol, daar zijn ze gevoelig die vreselijke Nederlanders, ow sorry de Haters.

Aap Noot Miesje | 25-07-19 | 12:58

Noem eens een paar Afrikaanse landen waar een goed lopende democratie is. Ik kan ze niet bedenken. Maar ik weet wel hoe dat komt. Alle geschoolde Afrikaners zijn naar Europa gekomen als kansenparels. Tja ...

Rdock | 25-07-19 | 12:57 | 5

@Kuifje-in-de-EU | 25-07-19 | 13:13:
Ok, dan ga ik naar Tunesie en begin daar een Pulled Pork BBQ toko.
U kan vast beginnen met bloemen en rouwkaarten bestellen. Land is meer dan 90% islamitisch, iets anders dan totale discriminatie op basis van geloof of de afwezigheid daarvan plus het aannemen dat een blanke dan wel een christelijke zal zijn hoef je daar niet te verwachten. Diep geworteld in die cultuur, afwijzen, beschimpen en bij de wat meer hardliners: afslachten die ongelovige honden. Zouden wij dat hier doen dan was de shitstorm niet te overzien.

elfenstein | 25-07-19 | 13:42
▼ 2 antwoorden verborgen

"VerbiedT Zwarte Piet" is gebiedende wijs, dus zonder T. Slimmerds.

Rico Tampeloerus | 25-07-19 | 12:57 | 6

@HogeNood | 25-07-19 | 13:06:
Dit is nieuw voor mij. Kan je een voorbeeld geven van gebiedende wijs met meerdere personen aub?

Rico Tampeloerus | 25-07-19 | 13:11

@Rico Tampeloerus | 25-07-19 | 13:11:
Gaat U zitten. Geniet, maar drink met mate. Moeilijk, ev of mv? Het Nederlands is wat dit soort zaken betreft wel een zooitje geworden.

brekebeen | 25-07-19 | 13:20

Niet opgelet in de 3e klas, zoek het nog eens op. google stam+t

Tjemig | 25-07-19 | 14:21
▼ 3 antwoorden verborgen

Wtf, die twee zijn van Hindoestaanse komaf. Ten eerste kwamen die geheel vrijwillig naar Suriname. Ten tweede een is er echt iets heel vreemds aan de hand als Hindoestanen zich vereenzelvigen met Creolen en Marons, laat staan het voor die groepen opnemen. (Muv cocaïne handel dan.)

Tjemig | 25-07-19 | 12:55

Vroeger nog speels een dammetje aangelegd in een riviertje in Frankrijk. Ik heb mede Frankrijk opgebouwd dus.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:55 | 2

14 juli gaat ook over jou, Patje.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 16:12

Er worden in NL nog altijd meer hoofddoeken gedwongen op de kop gezet van vrouwen en meisjes dan dat erom gediscrimineerd wordt.
Je ziet ze werkelijk overal, zelfs op basisscholen.

Maar we kunnen dus concluderen dat KOZW voorstander van de hoofddoek-dwang is, want.. die moraal-dwang komt in dat geval dan Mohammed de grote mode-designer uit de 7e eeuw.
De hoogtijdagen van de geitenleren slippers, de enkellange jurken voor mannen en de gedwongen 'sieraad-'bedekking van al die anders zo hoerige vrouwen, zo worden ze nu eenmaal geboren, als hoer.

Pro gedwongen zedigheid dus, deze zwarte en wanne-be-black witte mannen die over het algemeen zelf bij meerdere vrouwen kinderen krijgen.

En de vrouwen die dit steunen..., ik krijg er altijd dat IS-gevoel bij, zedig bedekt slepen ze je de slavenmarkt op, om je te verhandelen, zoals het goede moslims betaamt, dat deden en doen ze ook in donker Afrika zo graag.

Yumi | 25-07-19 | 12:54 | 2

Yumi
Toen, maar ook nu nog, werd de bruidsschat gegeven in de vorm van sieraden. Daar deed men een lange sjaal omheen zodat de sieraden bedekt waren. Dit om grijpgrage handen van rovers niet de kans te geven.
In India draagt men die sjaals, een sjalawar.

toetssteen | 25-07-19 | 13:14

@toetssteen | 25-07-19 | 13:14:
Vandaar dat gouden tanden meteen een hot item werden, toch een stuk lastiger eraf/uit te trekken dan een doek binnen de eigen cultuur.

Yumi | 25-07-19 | 13:27

Heeft de hogepriester van de deugbrigade Matthijs van Nieuwkerk al gereageerd op deze bevindingen?
Of de zelfbenoemde feministe Eva Jinek?
En waar is Margriet van der Linde, de oudlinkse BN-lesbienne?

leo de pejo | 25-07-19 | 12:50

Aan het hele KOZP gajes, alle daaraan gelieerde figuren (hoi Sjef Airfryer) en instanties, incl. de schare "usefull idiots" (hoi VN troelala) en het mediageile clubje "BN-ers" (hoi Péjtuuurh, hoi Silly Syl): u bent triest, uw fascistoide tactieken bekend en derhalve sneu & af. En nou opzouten graag.

Grijskijkert | 25-07-19 | 12:49

Analyse?? 'Bek dichthouden', 'oprotten'... Potje schelden lijkt me een betere omschrijving!
En hoezo 'witte woede'?? Volgens mij zijn toch echt de tegenstanders woedend.

Zenzeo | 25-07-19 | 12:49 | 2

Waarom gaan deze mensen niet weg, als het ze hier niet bevalt?

Iedereen wil naar Europa. Weet u waarom? omdat Europa staat voor welvaart, economie, en veiligheid.

En voor de rest wie het hier niet bevalt ga toch weg. Er moet wetgeving komen die dit mogelijk maakt. Daarvoor is het nodig om dat hele bestuurlijke corrupte benoemde politieke onderdrukkende grondwettelijk negentiende eeuwse apparaat te moven door middel van: E-democracy

Zij zijn degene die dit allemaal goedkeuren en mogelijk maken met UW belastingcenten.

ja-ja-nee-nee | 25-07-19 | 13:01

@ja-ja-nee-nee | 25-07-19 | 13:01: "omdat Europa staat voor welvaart, economie, en veiligheid."

Over niet al te lange tijd dient u hier de verleden tijd toe te passen, "stond".

Kanarie_Geil | 25-07-19 | 13:32

Ik was laatst opgenomen door een familie in een indianenreservaat, ik heb meteen gezegd dat ze maar eens moeten stoppen met die dierennamen, want dieren voeren geen oorlog. Een dokter heeft die tomahawk gelukkig uit mijn rug kunnen verwijderen.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:49

Weg met ons! Alles vervangen door gebruiken in andere landen waar alles heel veel beter geregeld is dan hier in Nederland. Dan worden wij een nieuw Solamie 2.0 of zo. Zou wel jammer zijn voor al die SJW millennials als dadelijk hun mobieltjes niet meer werken, er geen bakfietsen meer gemaakt worden en ze niet meer kunnen eten bij hun favoriete quinoa food court omdat iedereen het gehad heeft en er de brui aan geeft.

Moonwarrior | 25-07-19 | 12:49 | 1

Zet de Europeaan in Afrika (en de Afrikaan er dan uit) en binnen no time is Afrika een welvarend werelddeel.

ja-ja-nee-nee | 25-07-19 | 13:04

Zwarte mensen zouden inderdaad dankbaar moeten zijn om hier te wonen ja, zonder het westen zaten ze nu nog steeds in Afrika tussen de vliegen elkaars ribben te tellen. Als je het westen daar niet dankbaar voor bent, waarom wil je dan zo graag hier blijven? Men schaamt zich ervoor om dankbaar te, zo lijkt het.

JackStick | 25-07-19 | 12:48 | 4

Denk eerder dat men zich beseft dat onze individualistische prestatiecultuur (slaaf van het geld) toch niet zo mooi was als ooit gehoopt. Tja, en dan is het bek houden met je uitkering, of middels subsidies en stichtingen -in vereniging- ageren tegen de overheersende 'succesvolle' betalers.

Toos Doos | 25-07-19 | 12:52

@Zenzeo | 25-07-19 | 12:51:
Klopt, ik heb in die periode beroepshalve in Parbo met een inspecteur van politie zitten praten, en op mijn vraag of ze nou iets merkten van de uittocht naar Nederland grijnsde hij dat de misdaadstatistieken omlaag vlogen.

Roadblock | 25-07-19 | 12:59

@Zenzeo | 25-07-19 | 12:51:
Even een nuance: de overlast komt voornamelijk van het negroïde deel der Surinamers. De Javaans-Surinaamse mensen integreerden makkelijker. Evenals het Hindo(e)staanse deel. Die, zoals zijzelf zeggen, een vergelijkbare mentaliteit als de autochtone NL'ers op nahouden; dus goed je best doen op school zodat je later een goed betaalde baan hebt. Dus niet de hele middag en avond lopen 'hosselen' op Ganzenhoef of Kraaiennest.

leo de pejo | 25-07-19 | 12:59
▼ 1 antwoord verborgen

Een documentje gericht tegen het vrije westen alwaar zij zich zo fijn voelen. Niks bereikt in het leven, dan maar boos zijn op alles en iedereen. Fijn die open grenzen...

Bill Cosby | 25-07-19 | 12:48

Ik vraag mij steeds meer af of dit mijn land nog wel is. Ik benader(de) ieder persoon op basis van zijn individu en niet op basis van zijn huidskleur of afkomst. Ik merk echter door dit gedram dat ik steeds minder ongedwongen in het leven sta. Dat ik ieder woord op een weegschaal moet wegen. In plaats van inclusief merk ik dat ik steeds wantrouwender word. De kinderlijke onschuld zijn we langzaam maar zeker kwijt aan het raken. Als je hier wat van zegt word je weggezet als racist of in de extreem rechtse hoek gedrukt. Waar is de realiteit gebleven? Het begint zo langzamerhand, of is eenrichtingsverkeer geworden door een stel diversiteitsdrammers. Ik voel mij niet verantwoordelijk voor wat er een paar 100 jaar geleden gebeurd is. Maar ik word weggezet als een boze witte man. Om te beginnen ben ik niet wit maar blank. Het enige dat hier mee bereikt wordt is dat groepen mensen tegen over elkaar komen te staan. Ik ben wel benieuwd wat de dubbele agenda van Den Haag/Europa is. Ik ben niet van de complottheorieën maar ook zij moeten toch de uitwassen zien van hun beleid?

exqueeseme | 25-07-19 | 12:45 | 7

A.u.b. niet klagen maar vechten.
"O, o, o, waren alle mensen maar lief voor elkaar!" - ja hallo, heeft U weleens geschiedenisboeken ingezien. Dit is normaal - vecht!

HogeNood | 25-07-19 | 12:58

@Toos Doos | 25-07-19 | 12:58: ja je hebt gelijk

Rdock | 25-07-19 | 13:00
▼ 4 antwoorden verborgen

Vooral bijten in de hand die je voedt... Dit zijn de echte haatzaaiers, en onruststokers, deze zogenaamde antiracisten. Een pamflet van pure haat naar blanken, zou je het zelfs kunnen noemen, wellicht strafbaar zelfs.

Batavi Magistralis | 25-07-19 | 12:45 | 2

+veel

Bill Cosby | 25-07-19 | 12:48

+ mee eens dit gaat nog eens goed fout

Haat-links | 25-07-19 | 12:56

Lekker ranzige reksten. Die man is beroepsgekwetst. "geweldloze orderoepen" yeah, right.

horsteknots | 25-07-19 | 12:45

Toen de Romeinen weggevaagd werden door de barbaren, heeft het ook 1000 jaar geduurd voordat er van een beschaving gesproken kon worden. En die beschaving werd notabene gebouwd op wat er van de Romeinen was overgebleven.

Mr.Crowley | 25-07-19 | 12:45

Een paar jaar geleden waren er (zelfs hier in de panelen) veel naïevelingen die dachten dat deze extremisten genoegen zou nemen met een paar uiterlijke aanpassingen aan Zwarte Piet. "We" (de gelijkgeschakelde media) hebben ze een vinger gegeven, nu ruiken ze bloed en gaan ze voor de hand. Daarna gaan ze voor de nek.

solcama | 25-07-19 | 12:44 | 1

We hebben straks witte zwarte Pieten.

Rdock | 25-07-19 | 12:51

En ach, de racisme kaart wordt nu al tegen Boris Johnson getrokken, terwijl hij het meest multiculturele en diverse kabinet ooit heeft samengesteld. De linksmens is af en toe zo voorspelbaar dom...

brekebeen | 25-07-19 | 12:44 | 1

Lol
Af en toe :)

Haat-links | 25-07-19 | 12:56

Omdat racisten en fascisten een kleurtje of een hoofddoek op hebben maakt ze dat nog niet minder racistisch en fascistisch.
Nooit meer dat graag en ga dood achter je Deugbunkers liggen.

Jan Passant mk2 | 25-07-19 | 12:43

75% van Antillianen & Surinamers ? Zie in de online wereld de Antillianen zichzelf blij zwarter maken met het sinterklaasfeest.

am*dam | 25-07-19 | 12:43 | 1

Voor ontkrachting van de andere genoemde cijfers, zie de tweets van Stefan Molyneux

am*dam | 25-07-19 | 12:46

Ja maar Geenstijl, zijn jullie er nu niet een beetje ingestonken? Het is juli, en bij deze het startschot voor ‘de discussie’. Niemand heeft daar zin in/baat bij, behalve die haat-losers.

Nohara | 25-07-19 | 12:42 | 2

-IK heb daar zin in/baat bij.
-IK wil frontale tegenaanvallen.
-IK ga NIET op eieren lopen.

HogeNood | 25-07-19 | 12:49

@HogeNood | 25-07-19 | 12:49: En negeren is geen optie? Heeft weinig met ‘op eieren lopen’ te maken. Des te feller de discussie, de te meer aandacht de hele schijtdiscussie krijgt. Zonder podium maken ze helemaal niets klaar.

Nohara | 25-07-19 | 15:06

Eerlijk gezegd valt het mij wel mee dat ze in staat zijn om ppt presentatie te maken, lol.

Rdock | 25-07-19 | 12:42

Kindern gebruiken vanwege hun huidskleur, alsof het een doosje kleurpotloden is en ze dan inzetten voor je eigen politieke gewin via een 'moraal-verbod'.

Echt een cultuurtje wat je wilt omarmen.... doch alleen ergens in een totalitaire staat met mind control waar 'moraal' via dwang zegeviert, hoe komen ze erop.

Yumi | 25-07-19 | 12:41 | 1

Doen ze in de EU ook met die klimaat kleuter...

Gandalph | 25-07-19 | 12:58

De Nederlandse identiteit is al eeuwen doordrongen van "leven en laten leven": onze beroemde tolerantie. Men merkt terecht op dat die tolerantie racisme en discriminatie niet uitsluit, en daar mag je ook best wat aan willen doen, maar deze groepen prediken bewust "leven en laten sterven", het einde van de tolerantie. Ze wijzen met de vinger naar de blanke Nederlander die van andersculturigen zou eisen dat deze zijn identiteit opgeeft, maar eisen tegelijkertijd dat diezelfde blanke Nederlander zijn identiteit opgeeft, omdat deze hen niet aanstaat.

Het einde van de tolerantie. Stel je eens voor wat dat met dit multiculturele landje gaat doen.

Muxje | 25-07-19 | 12:40 | 3

Ik kan mij er wel iets bij voorstellen... Bouterse?

Rdock | 25-07-19 | 12:48

Ik vind Nederlanders eerder onverschillig dan tolerant....

buicksquad | 25-07-19 | 12:54

@buicksquad | 25-07-19 | 12:54: Tolerant betekent niet dat je iets goed vindt, maar slechts dat je je er niet mee bemoeit. Sterker nog: tolerant zijn impliceert eigenlijk dat je iets *niet* goed vindt; je moet je best doen om het te negeren. Dus "onverschillig" komt aardig in de buurt.

Muxje | 25-07-19 | 13:25

Tijd dat de AIVD deze troep gaat oprollen, incluis de top, GL.

vmk | 25-07-19 | 12:40 | 5

De AIVD, laat mij niet lachen aub, die slaan nog geen deuk in een pakje boter! Zelfs niet met hun sleepwettool

Rdock | 25-07-19 | 12:47

Dan sta je precies voor datgene wat ze willen, het onderdrukken van vrijheid van meningsuiting. Als het journaille in dit land nu eens ballen toonde, en gewoon publiek dit soort geleuter zou duiden voor wat het is, namelijk totaal niet onderbouwde, feitelijk compleet onjuiste, maar staatsgevaarlijke bullshit, dan zouden deze debielen wellicht nog kunnen proberen het journaille weg te zetten als racistisch, maar dat zou dan echt geen enkel effect meer sorteren. Waarom zijn de media in bijvoorbeeld de UK vele malen harder tegen dit soort onzin, dan hier? Oh, in de UK hebben ze ondanks jaren van socialistische vernietiging nog ideeën over vrijheid en democratie... Hier is zo langzamerhand de totale samenleving en de overheid in de greep van de linkse octopus. Dat is erger dan de Mafia.

brekebeen | 25-07-19 | 13:02
▼ 2 antwoorden verborgen

"koppel racisme aan islamofobie"

Ze willen dus het huidige systeem, waaronder ze gelijke rechten als de gehate witmans hebben gekregen, totaal omver werpen en om dat te bereiken gaan ze samenwerken met een groep die terug wil naar een middeleeuws systeem waaronder ze al hun rechten weer zullen verliezen.
Goed plan, what could possibly go wrong?

ZonderNaam | 25-07-19 | 12:38 | 3

Kun je nagaan hoe gestoord ze wel niet zijn, zum kotzen.

vmk | 25-07-19 | 12:40

Kijk naar Iran, daar is precies hetzelfde gebeurd. Linkse types die om onduidelijke redenen van "het establishment" af wilden en met de baardmannen in bed doken. Toen dat landje de omslag maakte waren het trouwens die linkse types die als eerste de dodencellen in verdwenen.

Muxje | 25-07-19 | 12:42

Logica van meneer Sandshrew Hoera: Ben je voor Zwarte Piet, dan ben je islamofoob. Hebben de aanhangers van de religie van de vrede hier al op gereageerd?

Jodelahie | 25-07-19 | 12:44

Ik heb praktisch niks meer met nederland, het voelt allang niet meer als "mijn" land.
Echt druk kan ik me er daarom niet meer om maken.

Slipsnifter | 25-07-19 | 12:38 | 7

@Gandalph | 25-07-19 | 13:01: kijk nog eens in je glazen bol en leg me uit: hoezo? Hint: dat is jouw angst, zijn jouw angstscenario's, niet de mijne.

Toos Doos | 25-07-19 | 13:12

@Penus Decoratus | 25-07-19 | 13:07: en jij bent? Het geweten dat even boven komt drijven? Man man man.

Toos Doos | 25-07-19 | 13:13
▼ 4 antwoorden verborgen

"Die lui moeten gewoon terug gaan naar hun eigen land, eerst daar de boel opknappen en goed laten draaien, en daarna hier komen vertellen hoe ze dat gedaan hebben."

Bucket of Shit and P | 25-07-19 | 12:37 | 1

Hey Donald, jij ook hier?

Arietjuh | 25-07-19 | 13:34

Wie is deze Sandew eigenlijk en waarom krijgt ie zoveel aandacht hier?

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:37

Zojuist met stijgende verbazing de hele ppt gelezen. Halve waarheden en hele leugens, niet ter zake doende informatie, verbindingen die niet worden onderbouwd en conclusies die ongegrond zijn. Jammer dat de linksmens deze shit blijkbaar als waarheid omarmt en inferieure culturen (Ik citeer slechts Bolkestein en Cliteur) als leidend beschouwen. Alweer een bewijs dat de integratie is mislukt en assimilatie nooit zal plaatsvinden. Ik begin zo langzamerhand Hongarije als een lichtend voorbeeld te beschouwen voor het voortbestaan van de Europese cultuur.

Jodelahie | 25-07-19 | 12:36 | 2

De linksmensen hebben dit bedacht, om inderdaad onrust en problemen te genereren, waar zij dan de oplossing voor hebben, dat is inperking van burgerrechten, steevast.

brekebeen | 25-07-19 | 12:40

Waarschijnlijk moeten we extremisme met extremisme bestrijden. Het is / wordt oorlog om het maar zo te zeggen. Al dat zooitje uitkeringstrekkers gaan mij niet vertellen wat ik hier moet doen en hoe ik hier moet leven. Bruin is bruin, wit is wit en zwarte piet is zwarte piet.

Rdock | 25-07-19 | 12:36 | 3

Piet met een hoofdletter graag.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:38

Zeer juist - we moeten spiegelen. Ook naar de islam.

HogeNood | 25-07-19 | 12:39

Wat een vuile fascisten zijn het zeg.. kolere, staatsgevaarlijke lui!

vmk | 25-07-19 | 12:36 | 2

Volgens mij valt het wel mee. Iemand die een eigen 'wetenschappelijk' instituut heeft dat alleen op papier bestaat kan niet heel staatsgevaarlijk zijn. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit van hem gehoord.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:40

@Jezus_Boeddha | 25-07-19 | 12:40: Zooitje was toch in het nieuws, met hun busje geblokeerd door wat Friezen.. vreemd dat u daar nog niet van heeft gehoord.

vmk | 25-07-19 | 12:42

Nou!! Dat wordt vanavond geheid breed uitgemeten in het 20:00 uur journaal, de NRC, Volkskrant enz...., nieuwsuur, Jinek....

Ben benieuwd

D.Bader | 25-07-19 | 12:35 | 1

Ja als er geen echt nieuws is.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:41

Volgens mij is wat dit soort lui bereiken vooral dat meer en meer Nederlanders een schijthekel aan kleurlingen krijgen, waar dit vroeger (jaren 80/90) niet of veel minder zo was.
Zie je in US ook. Veel polarisatie komt omdat extreem linkse hippies niet in oplossingen maar in problemen denken. En van blanke mensen -een meerderheid- de vijand willen maken.
Als ik steeds tegen jou zeg dat je mijn vijand bent, ga je het zelf op een gegeven moment geloven ook. Dat word niet (of juist donders goed) begrepen. Hun denkbeelden worden uit angst voor het zijn van racist overgenomen door steeds minder extreem linkse mensen. Alles wat daar dan niet mee instemt is HITLERRRR en/of extreem rechts. Feitelijkheden en historie worden om dit vijandbeeld te laten kloppen verdraaid of weggelaten.
Hier zal dezelfde extreme polarisatie en vijandigheid gaan ontstaan als in de VS. Ik bereid mezelf maar ook mijn kinderen daar vast op voor.

DeJemelscheet | 25-07-19 | 12:35 | 6

En dat terwijl de meeste kleurlingen dat óók niet eens willen. Ik kan me niet voorstellen dat de meeste Surinamers het eens zijn met het geblaat van een Sylvana Simons bijvoorbeeld.

Mohguh | 25-07-19 | 13:26
▼ 3 antwoorden verborgen

Zijn dit mensen met een zwarte huidskleur of mensen met een zwarte ziel?

Mr_Natural | 25-07-19 | 12:34 | 2

En met een enorme zwarte piel...

HoerieHarry | 25-07-19 | 12:39

en een enorme zwarte bril.

Kanarie_Geil | 25-07-19 | 13:07

Het wordt dringend tijd dat onze overheid, regering, bestuurders, politieke partijen in dit land eens waakzaam worden en optreden tegen dit ondergronds aanwakkerende vuurtje door deze links fascistische clubjes.
Als we dat niet doen krijgen we wel de rekening ervoor.
Deze lieden terugsturen naar hun land van herkomst, gestolen of onterecht verkregen Nederlandse nationaliteit of niet. Pas de wet aan en bij overtreding zware straffen en... wegwezen. Zij zijn een groot gevaar voor ons land, voor onze kinderen en kleinkinderen. Politiek grijp NU in.
Dit zijn geen Nederlanders, die zijn erop uit op het omwerpen van onze maatschappij.
Ze willen wel de lusten, maar hebben verder niks met dit land.

outdoor | 25-07-19 | 12:34 | 1

Het gaat om twee mensen. Niet bepaald zorgwekkend. Niemand kent ze verder.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:42

Wat is er mis met dankbaarheid?

In alle eerlijkheid: men komt hier om wat te halen. En dat lukt dan ook nog.

Carmelita | 25-07-19 | 12:34 | 1

Was het maar dat ze alleen iets kwamen halen, ze willen ons veranderen en opvoeden, ze willen dat wij wij niet meer zijn.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:37

Ongelooflijk dat er een discussie is over zwarte piet.
Het toppunt van decadentie.
Er zijn blijkbaar mensen in dit land die letterlijk geen fuck ,maar dan dus ook helemaal niks te doen hebben.Ze willen wel met hun belachelijke "social media" accounts aandacht genereren.
En dat krijgen ze,zelfs hier.
Echt nieuws,zoals ,is Erdogan dood,hoe zit het met de vrouw van de koning van Marokko,of hoeveel schade veroorzaken de democraten nog voor zichzelf,lees ik nauwelijks.

pejoar | 25-07-19 | 12:32 | 1

Ach, elk ras heeft zo z'n voorkeuren.

HogeNood | 25-07-19 | 12:36

Boudry is er niks bij, bij die sarcasten van Kick Out Swerte Piet.

Conan de Rabarber | 25-07-19 | 12:31

Kan iemand eens vragen wat precies het ideaal en het einddoel is van deze mensen?

Poesmobiel | 25-07-19 | 12:30 | 10

@Alexis de T. | 25-07-19 | 12:57: Ja, prima. Ik zou een visie, een uitgewerkt plan willen zien. Niet die kleine, ontwrichtende, polariserende stapjes waar we nu mee te maken hebben. Nu worden deze mensen serieus genomen terwijl dat misschien helemaal niet hoeft als je de achterliggende bedoelingen kent.

Poesmobiel | 25-07-19 | 13:02

@Poesmobiel | 25-07-19 | 13:02: Ze moeten dus niet serieus worden genomen. Ze komen niet met een vergezicht, alleen met tactieken. Dat is op zich al een reden om ze niet serieus te nemen. De enige langee termijn strategie dier hier achter zit is er zo snel mogelijk beter van worden. Meer is het niet. Ze zijn waarschijnlijk wel tegen discriminatie (wie niet) maar leggen er een vergrootglas op, zoeken makkelijke sachtoffers uit en hyperpboliseren er de shit uit. Net als alle andere activistjes, of het nou homohaat is, of islamofobie of klimaat. Het is allemaal gewoon een script. En dan ben je meteen af.

Alexis de T. | 25-07-19 | 13:30

@Alexis de T. | 25-07-19 | 13:30: Helemaal eens, maar laten we dat nou eens aantonen. Een paar jaar geleden keek ik nog weleens tv en dan werd ik helemaal kanarie van gesprekken zoals 'Er is heel veel discriminatie.' Vraag: 'Wat moeten we doen?' Aaarggghhh!
De vraag zou minstens met iets moeten beginnen zoals hoe, waar, waarom of wanneer.
Afijn, je snapt, ik wil graag af van deze schadelijke kul.

Poesmobiel | 25-07-19 | 13:44
▼ 7 antwoorden verborgen

Zucht,
Deze links-fascistische gedachtenpolitie moeten we blijven ontmaskeren voor wat het is. En deze is helemaal erg: "koppel racisme aan islamofobie".
Zuivere islam aanhangers zijn juist letterlijk racistisch, fascistisch en discriminerend tegen vrouwen, homo's en overige westerlingen.
Die instructies staan in dat boekje van ze, dat elke dag gepredikt wordt.
.
En dat dat moet gaan helpen tegen discriminatie?
Deze mensen zijn zo dom dat ze eigenlijk geen aandacht verdienen.
Maar ja, de witte gut-mensch in de MSM strijkt nog 1000 keer vergevend over het goed bedoelende hart. Tegen beter weten in....

hotmint | 25-07-19 | 12:29 | 2

hotmint | 25-07-19 | 12:29
NegerTs zijn anders ook niet per se populair hoor, onder mocro's, Turken en Arabische kringen.
Moet je eens kijken hoe een mocro papa en mama kijkt als dochterlief met een negroide vriend thuiskomt.
Dan is het mini-Alhambra te 020-Oost te klein hoor.
.
En in Arabische kringen is het nog het meest erg;; daar staat ELKE niet-Arabier sowieso lager dan de Arabier.
Vraag maar aan de Filippino en Indonese vrouwen in S.A.., Dubai of Qatar.
Vraag die eens, hoe die hun *zusters* en *broeders* behandelen.
.
En dan heb je nog de Surinamers, die over het algemeen heel tof zijn, maar toch zeker ook overdreven tof DOEN op hun eigen thuisland, als het gaat om de samenlevend mix van culturen daar.
Want achter de besloten deur van de families wordt door een Suri-Hindoe heel anders gepraat over de Suri-Chino, de Suri-Creool, de Suri-Javaan, en de Suri-BosnegerT.
En vice versa.
En ja, bij de meeste Suri's heb ik dat idee niet, maar het leeft daar absoluut.
Pffftt, vind het maar benauwd joh. Temperatuur maakt me weinig, maar vochtig benauwd man.

chicago river | 25-07-19 | 13:00

"Zuivere islam aanhangers zijn juist letterlijk racistisch, fascistisch en discriminerend tegen vrouwen, homo's en overige westerlingen." Vergeet de Joden en negers niet! Maar klopt idd.

PitbullLover! | 25-07-19 | 13:09

Na elk "incidentje" wijs ik die multi culti crap weer een beetje meer af. Raar hè.

brughslurph | 25-07-19 | 12:29

Ben onderweg naar Playa del Naya in Spanje.
Als ik Sinterklaas daar toevallig tegenkom zal ik eens vragen wat hij er van vindt.

HoerieHarry | 25-07-19 | 12:28 | 1

Sinterklaas zal je daar niet tegenkomen, die zit lekker in zijn paleis in Madrid aan een gekoeld bisschopswijntje.
Zwarte Piet daarentegen...

Kapitein Sjaak Mus | 25-07-19 | 12:33

Gaat meteen al goed mis in chapter 1.2:
-"Zwarte mensen moeten dankbaar zijn hier te wonen en moeten hun bek dichthouden"-
.
Kul, pure overdreven kul. Iedereen, volwassen man en vrouw indien GBA-registratie, heeft stemrecht, en verder geldt het rechtboek voor wat geldt als bedreigen, aanzetten tot haat en opruiing voor iedereen (maar voor sommigen een beetje meer, niewaar, Wilders?).
.
Walg van dit type mens..
Al waren ze pimpelpaars of kwamen ze van oorsprong uit het echte(!) Finland.

chicago river | 25-07-19 | 12:28

Ik vind dat Dew en Mitchell op een zwarte lijst horen.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:27

Waarom moet er over dit soort verknipte ideeën van compleet verknipte ontoerekeningsvatbare randdebielen gedebatteerd worden? Er is vrijheid van meningsuiting, dus ze mogen hun gedachtegoed ventileren, vervolgens staat het een ieder vrij daar het zijne of hare van te denken of zeggen, maar het hoort absoluut geen enkele invloed te hebben. Eén van de zeer schaarse momenten dat Rutte iets nuttigs heeft gezegd is toen hij stelde dat de overheid niet over feestvieren en de invulling daarvan gaat. Wat een laffe media is dat toch, die hier niet gewoon de kachel mee aanmaakt. Oh, wacht even, die zijn links, dus volksverraders.

brekebeen | 25-07-19 | 12:26 | 3

Actief ondermijnen van een samenleving.. aansturen op geweld.. de hells angels zijn er niets bij.

boerk | 25-07-19 | 12:34

Er hoeft niet over gedebatteerd te worden, maar er moet wel aandacht worden besteed aan de ideeënwereld van Knock Out Zwarte Piet eh... Kick Out Zwarte Piet. Want die ideeën worden door de publieke omroep en het overgrote deel van de pers wel serieus genomen en Knock Out sorry: Kick Out krijgt van het partijkartel wel carte blanche om kinderfeestjes te versjteren. Wie ertegenin gaat, krijgt een politiek proces aan z'n broek. Zie de Blokkeerfriezen en de Eindhovense schlemielen. Daarom dus.

MAD1950 | 25-07-19 | 12:35

Nou, destabiliseren van het geweldsapparaat is iets meer dan enkel je mening uiten.

Schoorsteenveger | 25-07-19 | 12:44

Heel gevaarlijke figuren die al veel bereikt hebben . Ze hebben ons en nog belangijker de musea, festivals , het onderwijs etc. met hulp van de laffe mainstream media het ene na het andere schuldgevoel aan weten te praten.
Grotere racisten dan dit soort figuren zijn er niet.

Zwizalletju | 25-07-19 | 12:26

Nederlanders moeten zich veel meer schamen
Andere culturen omarmen en zich bekwamen
In de sharia wetgeving
Anders volgt ’n aanvaring
Met negers en moslims, die werken nu samen

Ze worden namelijk gediscrimineerd
Nederlanders hebben niks geleerd!
Dus krijgen ze nu een lesje
En het gaat zeker clashen
Nu er zoveel haat wordt gecreëerd

Deze haatspiraal moeten we snel doorbreken
Want anders gaan we door met ‘t kweken
Van nieuwe fascisten
En moslimextremisten
Die alle slachtoffers op elkaar willen wreken

Angélica de Sancé | 25-07-19 | 12:25 | 3

Over 100 jaar is er geen Nederland meer.
Ik wens u veel succes met wat er dan nog van over is.

Mr.Crowley | 25-07-19 | 12:28

Schamen ? pleur op met deze onzin.
U bent totaal van de ratten besnuffeld.

vmk | 25-07-19 | 12:39

@vmk | 25-07-19 | 12:39: Ik denk dat u de strekking niet helemaal begrijpt... Try again and smell the rat...

Angélica de Sancé | 25-07-19 | 12:57

De aanpak werkt behoorlijk averechts op mij. Vroeger nooit gedacht in termen van wij-tegen-zij maar tegenwoordig wel.

priks | 25-07-19 | 12:25 | 1

Inderdaad, weet niet wat hun werkelijke motieven zijn maar dat het racisme zal aanwakkeren is één ding wat zeker is.

sprietatoom | 25-07-19 | 14:43

"Neergang van oud Europa". Letten we op, AIVD?

Deflatiemonster | 25-07-19 | 12:25 | 2

"Neergang van oud Europa" laat dat maar aan de EU over.

priks | 25-07-19 | 13:03

Ze hadden een strategie en hebben deze uitgevoerd dus.

Superior Bastard | 25-07-19 | 12:25 | 2

Elk groepje zeikende stoners heeft zo'n "strategie". Het enge is niet dat ze zulke plannetjes maken, maar dat zo'n strategie in de maatschappij van vandaag de dag werkt. 20 jaar geleden zouden ze zijn uitgelachen, 40 jaar geleden zouden ze het land zijn uitgeranseld. Maar nu zegt men "ergens hebben ze wel een punt".

Muxje | 25-07-19 | 12:32

@Muxje | 25-07-19 | 12:32:
Eens! Het toverwoord is voortdurende aandacht. Dat moet je dit soort beroepsintriganten nooit geven, buiten een pak ransel dan misschien.
Maar nu iedereen graag zijn hersenscheten op social media deelt, omdat men blijkbaar gelooft dat er mensen op hun mening zitten te wachten, is dit helaas een utopie geworden.

Superior Bastard | 25-07-19 | 12:39

Ben er ondertussen wel een beetje klaar mee dat ik als blanke man overal de schuld van krijg van die mafklappers..

Wijze uit het Oosten | 25-07-19 | 12:24

Als kind vond ik iedere neger een Zwarte Piet. Zestig jaar later vind ik dat nog steeds. KOZP betekent dus dat ze zichzelf eruit willen trappen.
De analyse 'dankbaar moeten zijn' en 'aanpassen of oprotten' is volkomen logisch en juist.

gestoptmetroken | 25-07-19 | 12:23 | 1

Als jong ventje trok ik veel met Antilianen op, zo'n 20 jaar geleden. Zo liepen we ooit eens achter een Sinterklaas optocht aan. Uiteraard zagen kleine kinderen mijn vrienden aan voor 'zwarte pieten' Uit ervaring kan ik zeggen dat ze hier werkelijk geen halve kudt om gaven. Ze speelden vrolijk mee... Het probleem is dat Social Justice vanwege subsidie een verdienmodel is geworden voor klagers en deugers. Stop met het verstrekken van subsidies en het houdt op. Die mensen moeten dan op zoek naar een echte baan...

Nemo_Tenetur | 25-07-19 | 12:39

Je laat mensen toe in je land die dan vervolgens heisa gaan schoppen in plaats dat ze blij zijn in Nederland te zijn.

Veel migranten nemen kennelijk hun (vaak verkapte) haat voor het westen mee naar Europa en houden daaraan vast. En dit haat komt er vroeg of laat in een of andere vorm uit.

In essentie is dit ook een gevolg van de massa migratie.

Swieberj | 25-07-19 | 12:22

Jaja, de Gouden Koets.
Wedden dat die laffe strijders daar verre van weg blijven?
Hypocrieten.

Maar een beweging vol kanslozen die ineens een doel (denken te-) hebben zal imploderen.
Gaat het niet snel genoeg? Infiltreren!

Gazzerop | 25-07-19 | 12:22 | 2
-weggejorist-
tien_gulden | 25-07-19 | 12:24

Het houdt maar niet op dat gezanik over Zwarte Piet! Het is potverdorie nog maar juli.... En als ik het woord ‘wit’ lees i.c.m. mensen - ‘witte kinderen’, ‘witte mannen’ etc. - weet ik sowieso meteen dat het foute boel is.

Augustwoman | 25-07-19 | 12:21

Gewoon die KOZP bende geheel negeren (ook de media!!!)>
Na een paar maanden hoor je er niets meer van

Dutch_Viscount | 25-07-19 | 12:19 | 2

Helaas, daar gaan de NPO en de andere usual suspects wel voor zorgen.
Die gaan de huilers weer hun platform geven.
De azijnbode zal weer met de grote voorganger op pad gaan en daar uitgebreid verslag van doen.

Gazzerop | 25-07-19 | 12:24

Nee, zo rolt de Nederlandse Propaganda Organisatie niet, wishful thinking.

Kanarie_Geil | 25-07-19 | 12:25

Ik begin zo bruin te worden dat mensen om mij heen mij verzoeken om te stoppen met zeiken.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:19

Stel je bent halfbloed. Dan woont er een nazi in je. Wat dan? Dan eis je herstelbetalings van de duivel in jezelf.

RickTheDick | 25-07-19 | 12:19 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Heeft Trump misschien toch niet een beetje gelijk als hij tegen sommige mensen roept dat ze eerst maar eens orde op zaken moeten stellen in hun eigen land van oorsprong voordat ze menen hier maar eens de hele boel moeten veranderen?

hxl | 25-07-19 | 12:17 | 1

De president had geen beetje maar volkomen gelijk! Hoog tijd dat de Nederlander het zat wordt steeds meer in te leveren voor een stel lamlendige zwarten die als doel hebben het Westen te destabiliseren en de bevolking te vernederen.

Maris v.d Hof5393 | 25-07-19 | 12:50

Wat er nodig is een krachtige tegenbeweging die het Sinterklaasfeest volledig gaat terugzetten in de oorspronkelijke vorm. Niet omdat we zo graag vast houden aan tradities. Maar omdat we ons niet de les laten lezen door een plaag die we zelf geïmporteerd hebben.

Crusher | 25-07-19 | 12:16 | 2

Dit is precies waarom ik m'n hakken in het zand zet.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:23

Eens...

Arietjuh | 25-07-19 | 12:56

Pfff kunnen ze niet gaan zeuren bij de elite die het gewone volk nog steeds als (loon)slaaf gebruikt? Zien die lui nou niet dat het voet volk hier in Nederland gewoon ook misbruikt wordt en dat ze de enige aardigheidjes die we dan nog hebben afpakken.. snik ik wordt hier zo droevig van...

David000000007 | 25-07-19 | 12:16

Polderversie van de New Black Panther Party.
Geen oog voor nuance, zaken ook kunnen omkeren of enige vorm van zelfspot.
Lees dat weliswaar prima gerapporteerde Omvolkskrant-artikel (van die verschrikkelijke linkse groene volidioot-drammer Michael Perssons), over de *moord* of TOCH de *zelfmoord* van Willie Jones, in Scott County, Mississipi, en je weet wat die gasten voor agenda hebben.
.
(mag geen linkje voegen; zoek op willie jones + vk).
.
Enige verschil tussen KOZP en New Black Panther Party is dat de poldernegerTs maar al te graag schietijzers zouden willen hebben, en dat de Panthers de schietijzers als een arsenaal in hun black trailer trash camps bewaren, maar net zo graag gebruiken.
Extremisten to the max.
Boer let op uw kippen als de vos de passie preekt.

chicago river | 25-07-19 | 12:15 | 1

Lil' toevoeging: het betreft hier een (zelf)ophanging aan een boom, te Mississippi.

chicago river | 25-07-19 | 12:17

Als je dit pdf helemaal bekijkt dan is het een soort van oorlogsverklaring tegen alle autochtonen van Europa.

Overigens ook leuk om te lezen op de eerste pagina dat het komt van een soort van Scientific Research (ik kon mijn lach niet echt inhouden, sorry hoor....).

Graaf Monte Cristo | 25-07-19 | 12:15

Wacht even hebben ze het nu over zwarte kinderen? Hoe dan? Ik had net geleerd dat ook dit racistisch is? Deze engerds zijn niet te volgen.

Repetitive Beats | 25-07-19 | 12:15
-weggejorist-
Dr_antonickx | 25-07-19 | 12:14

Vroeger was ik erg inclusief. Nu mogen alle etniciteiten van mij de typhus krijgen. Dat gedram heeft dus wel effect gesorteerd.

JanVergoor | 25-07-19 | 12:13

Dus kort samengevat, als we Zwarte Piet Zwarte Kwame noemen, is er weer rust in de tent. Bueno.

aardappelninja | 25-07-19 | 12:12

Kijk, weet je meteen waarom die club in het rijtje 'terroristische organisatie' thuishoort. Heeft geen moer te maken met activisme, wel met staatsondermijning.

Toos Doos | 25-07-19 | 12:12 | 1

Hoho, het kan ook psychose en dus ontoerekeningsvatbaarheid zijn. Dat weten we sinds kort nog eens extra goed.

Realism Is All | 25-07-19 | 12:16

Hier krijgen illegale (!!!) kleurlingen voorrang op een woning op een toplokatie (020).

Kanarie_Geil | 25-07-19 | 12:12 | 1

.... en maar racisme roepen. Kansloze droeftoeters.

Dr_antonickx | 25-07-19 | 12:17

Ik heb geen zin meer om met die mensen samen te wonen, respect voor ze te hebben, of om nog uberhaupt naar ze te luisteren. Schijtvolk, die alleen de blanke hand van de blanke mens nog waardeert omdat daar geld in ligt voor ze.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:12 | 3

Je zou het bijna gaan verdommen om nog te gaan werken omdat je op die manier via de staat ook die uitvreters in leven houdt. Misschien moeten alle blanken (en andere goedwillenden) maar collectief een hangmat aanschaffen en vanaf nu het handje ophouden. Eens kijken hoelang dat uitschot het dan nog weet te rooien hier.

F5-toets | 25-07-19 | 12:33

@F5-toets | 25-07-19 | 12:33: Kijk naar wat er in Zuid Afrika gaande is en je weet wat het resultaat wordt.

marcoplarco | 25-07-19 | 15:44

Ze schrijven dat de immigranten de wederopbouw van Europa hebben gedaan. Vergeten zijn ze blijkbaar dat immigratie pas in de jaren zestig op gang is gekomen en Europa toen al 15 jaar minimaal aan het wederopbouwen was..... LOL ze dichten zichzelf een grote rol toe. Overigens kwamen de meeste Surinamers (want daar komt dit PDF vandaan) pas in de jaren zeventig naar Nederland.

Graaf Monte Cristo | 25-07-19 | 12:12 | 2

Ik heb het al zo vaak gezegd, als die mensen ons land hebben opgebouwd dan moeten hun thuislanden er ondertussen uitzien als een soort Atlantissen.

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:13

@Patje2011 | 25-07-19 | 12:13:
Wij moesten hen wel vertellen wat ze geacht werden te doen. Precies zoals de Egyptische bouwheren de slaven vertelden hoe ze de stenen op elkaar moesten stapelen om een pyramide op te bouwen.

Schoorsteenveger | 25-07-19 | 12:42

Symbolen van racisme: 'Hoofddoeken discussie'.

Zucht, gaan we weer...

Hoofddoek is symbool van een ideologie en heeft niets met ras te maken. Voor de duidelijkheid: opgetieft met de hoofddoek, en dus de Islam.

Maar het zal me een zorg zijn of die zieke ideologie, dat kankergezwel, beleden wordt door een pikzwarte Afrikaan, of een roomblanke Fries.

Next.

Realism Is All | 25-07-19 | 12:11 | 1

Het enige wat ze doen is discriminatie verwarren met racisme. Discriminatie op basis van geloof is echter heel normaal. Ik ken geen gelovige die niet discrimineert. Zowel moslims als christenen gaan liefst alleen om met andere moslims. Niet gelovigen (de mensen met gezond verstand en kritisch denkvermogen) willen logischerwijs andersom ook geen religekkies in hun omgeving. Dit kan nooit worden opgelost en heeft inderdaad niets met ras te maken. Want christenen doen zaken met christenen van alle rassen. Zo ook moslims en niet-gelovigen.

BluRay | 25-07-19 | 12:19

Ik herken mij voor 100% in de 'Analyse: Wat gaat schuil achter de witte woede ?' enz. Een volstrekt redelijk standpunt. Wat is hier moeilijk aan?

xavier | 25-07-19 | 12:11

Hira oprotten.

HogeNood | 25-07-19 | 12:11

Ik geloof dat ik Trump steeds beter begrijp. Waarom maken ze zich zo druk over hun nieuwe 'thuisland', als het in de landen van herkomst nog zo'n tyfuszooi is op vrijwel elk gebied (economische ontwikkeling, vrijheid, gelijkheid man en vrouw etc.). Val ons niet lastig, ga eerst je eigen land opbouwen en zoals Trump daaraan nog gastvrij toevoegde ' and then come back'.

Road to serfdom | 25-07-19 | 12:11 | 1

Maar als ze hier geboren zijn maakt dat blijkbaar enorm verschil en dan mag je dat niet zeggen van de deugers.

Dat ze zich compleet niet identificeren met ons en onze moraal en werk-ethiek is allemaal niet belangrijk.

Realism Is All | 25-07-19 | 12:14

Dat ze hier überhaupt tijd voor hebben. Zoek een baan, maak jezelf nuttig in je leven en betaal je uitkering terug.

Dr_antonickx | 25-07-19 | 12:11

Ik als sub-autistische beta-man kan met dit gewauwel helemaal niks.

Alco-de-Holist | 25-07-19 | 12:11 | 1

Same here.

Dr_antonickx | 25-07-19 | 12:12

Pagina 8: Migratie als instrument voor wederopbouw (.. van Europa)
het staat er echt.

vrijwel_bijna | 25-07-19 | 12:11 | 1

En in dit geval, vooral islamieten die ze binnenhalen. Dat betekent een afbraak van Europa.

Thoth | 25-07-19 | 12:15

hier word je toch schijt en schijt ziek van dit pleuris volk ,ook weer racistisch ?

WegmetdeEU | 25-07-19 | 12:10

Zwarte Piet als kinderschrik bestaat ook al niet meer. Nu is-ie een kindervriend. Tradities veranderen mee met de normen in een samenleving. Maak er het beste van.

Diotima | 25-07-19 | 12:11

Prima om hier nu al aandacht aan te besteden. Laat die club maar door de mand vallen, hebben we er in december hopelijk geen last meer van

Arietjuh | 25-07-19 | 12:09

Nou snapt de politie misschien ook eens wat er binnen hun organisatie aan de hand is: beoogde destabilisatie.

Pieter Breydel | 25-07-19 | 12:09

Er gaat geen dag voorbij zonder te worden geconfronteerd met geweld, fysiek of verbaal, van onze nieuwe landgenoten. Ik ben ze zo zat!

Montesquieue | 25-07-19 | 12:09 | 2

En als je dat spuugzat bent, compleet murw gebeukt van al dat gedram, al dat nemen en nooit iets teruggeven, al dat racisme tegen witt... blanke mensen en/of Joden die het gros van alle vooruitgang hebben geboekt, de kut-media die zelden objectief lijken te zijn... Kortom, genoeg argumenten en redenen hebt.

DAN, JA DAN. Dan heet dat 'een Fobie'. Islamofobie. Xenofobie.

Een ***Irreële*** angst dus, niet redelijkerwijs ergens op gebaseerd.

Welnu, het is bij mij geen angst maar meer pure woede om dit soort domheid en idioten wiens vreten ik elke dag bij elkaar loop te ploeteren, en irreëel, en dus fobie, is het al helemaal niet.
Right...

Realism Is All | 25-07-19 | 12:23

@Realism Is All | 25-07-19 | 12:23: 'Een fobie (Grieks: φόβος, phóbos = angst, vrees is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een overmatige angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties', zegt Wikipedia.
Islamofobie is dus een psychische aandoening. Dus u kunt er niets aan doen. Nocht dat nu moet het geval zijn dan kunt u vermoedelijk vrij goed beredeneren waarom u de islam niet ziet zitten. Dan is fobie dus niet aan de orde. Een ieder die nu nog het woord Islamofobie gebruikt weet dus niet waar ie over praat en is anderen aan het na-papagaaien. Negeren derhalve.

goedverstaander | 25-07-19 | 12:45

"Uit een onderzoek van de Harvard-universiteit blijkt dat extreem warm weer onze cognitieve vermogens met 13,5 procent kan verminderen. De beste temperatuur om cognitief te presteren is 16 graden."

Zie je wel, ik wist het!

www.welingelichtekringen.nl/wetenscha...

Rest In Privacy | 25-07-19 | 12:08
-weggejorist-
tien_gulden | 25-07-19 | 12:08

De anti-racistische racisten, hoe kun je jezelf nog serieus nemen...
Hetzelfde heb ik met die hele Antifa zooi.

Probleem is dat zowel de media als de politiek deze debielen met hun regressieve retoriek niet tot aan de enkels afzagen.

amateurrr | 25-07-19 | 12:08

There is only one race. De rest is culturele indoctrinatie en politieke bullshit.

threeheadedmonkey | 25-07-19 | 12:08 | 1

Dus we zijn allemaal Marokkanen?

Pieter Breydel | 25-07-19 | 12:10

Niks nieuws onder de zon. Het zijn de tactieken van de verongelijkten.

Schoorsteenveger | 25-07-19 | 12:07

Ja man dit lijkt echt op iets dat gaat werken
Vooral aangezien de meeste mensen al een 'nee kanker op' attitude hiertegen hebben

niemand specifiek | 25-07-19 | 12:07 | 1

'attitude' > 'houding'

HogeNood | 25-07-19 | 12:16

De eerste natte sneeuw is al weer aan het vallen en dus is het weer tijd voor ons nationale Pieten-debat.

Ridde Rogter | 25-07-19 | 12:07

Hmm, dit gelezen hebbende ben ik nu helemaal voorstander van analyse 1.

Pieter Breydel | 25-07-19 | 12:06

Als witte autochtoon heb ik een hekel aan moslims, alochtonen en zwarte piet haters. Eigenlijk heeft hij dus best wel gelijk.

quigg | 25-07-19 | 12:05

Groepen zwarte en witte kinderen? En die lichtgetinte kids dan? Zeker weer niks in hun schoen?

Lorejas | 25-07-19 | 12:05

Hoofddoeken == goed , want vrouw maakt die keuze natuurlijk helemaal zelf!

Hoofddoekendiscussie == racisme

Voor zover de logica van een anti zwarte piet activist.....

FasiscovanJole | 25-07-19 | 12:05

Hoogste turbojankstandje airfryer kicks in

Hemmenaar7 | 25-07-19 | 12:05

Ben het wel eens met punt 1, analyse.

Road to serfdom | 25-07-19 | 12:05

Moeten die mensen niet werken dat ze daar allemaal tijd voor hebben?
Domme vraag natuurlijk.

Osdorpertje | 25-07-19 | 12:04

1 ding moet je ze nageven, die KOZP leden hebben een enorm talent voor het etaleren van hun eigen domheid.

Harry Turtle | 25-07-19 | 12:04
-weggejorist-
Graaf Monte Cristo | 25-07-19 | 12:04 | 3

Zijn die racistische klaplopende negers nou nog niet verboden ?

van Oeffelen | 25-07-19 | 12:04

Omgekeerd kolonialisme, importnegers die voor anderen de moreel en de moraal willen gaan bepalen en ook nog hun hand op houden.

Dauthi | 25-07-19 | 12:02 | 1

De nakomelingen van de slaven hebben een compleet land te beschikking, namelijk Haïti in Latijns Amerika en dat is een van de armste landen ter wereld. Kortom je hebt het of je hebt het niet.

Dutch_Holland | 25-07-19 | 12:14

Begint het geouwehoer nou al?

Slough | 25-07-19 | 12:02

Ze hebben een punt over dat beetje. Kick Out Zwarte Piet is 100% racistisch. Ze zien in alles met een kleurtje iets negatiefs. Al strooit het met snoep, het is zwart dus slecht. Eng racistisch volk.

DerUnterMensch | 25-07-19 | 12:02

Een hoofddoek is dus onderdeel van een ras?

ijssiev | 25-07-19 | 12:01 | 1

Vaak wel.

HogeNood | 25-07-19 | 12:23

het zijn bijna terroristen als je het mij vraagt. deze lieden moeten lekker naar Suriname gaan en daar proberen het onderlinge racisme aan te pakken.

Schepvogel | 25-07-19 | 12:01 | 2

Surinamers kloppen hun eigen graag op de borst dat de religieuze en kleurtjesmeltingpot fantastisch werkt in Paramaribo en omstreken.
Dit zijn uiteraard de Surinamers die in 75 zo snel mogelijk naar NL kwamen.
Gratis doekoe,je weet wel..

Jimmy Mc Clure | 25-07-19 | 12:14

@Jimmy Mc Clure | 25-07-19 | 12:14:
In heel Paramaribo wonen slechts 244.000 mensen. Dat is iets meer dan een stad als Eindhoven. Dan kun je jezelf makkelijk op de borst kloppen.
Overigens, het botert al decennia lang niet tussen de negers en hindo(e)stanen in Suriname. Heeft in het verleden al tot grote rellen geleid en men vreesde zelfs een burgeroorlog.

leo de pejo | 25-07-19 | 12:53

Nog 2 zulke dagen en ik ben ook een zwarte Piet.

Dutch_Holland | 25-07-19 | 12:01 | 1

“Volgens de analyse van Hira is de "monoculturele" Europese identiteit”

Als we het toch over “monocultuur” hebben dan valt er in het werelddeel Afrika meer eer te behalen.

Dutch_Holland | 25-07-19 | 12:06

Sommige mensen zijn nu echt eenmaal leuker wanneer ze er niet zouden zijn. Er is werkelijk niks waar ze in positieve zin in bijdragen.

Rollins | 25-07-19 | 12:00 | 1

Keurig verwoord!

Slough | 25-07-19 | 12:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl