Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE! Songfestival Finale met Duncan Laurence

#Itstime for Eurovision! De finale met DUNCAN LAURENCE als topfavoriet!

Zullen Máxima en Willem in 2020 op de ereloge gaan zitten in de Ziggo Dome naast premier Baudet om de eerste finale sinds Dingedong in Nederland mee te maken? Of vinden zij dit festival nog platter dan een iftar en passen ze dit keer? Wat nu al een schaduw werpt op het festival dat binnen de stadsgrenzen van Mokum gaat plaatsvinden, is dat de meerderheid van de partijen in deze regressieve gemeente vegetarisch eten en drinken eist bij feesten. Wat we wel zeker weten, is dat u dit feest straks mag betalen voor AVROTROS en dat een zeer speciaal talent met een zeer bijzonder salaris, waar zelfs Frans Timmermans een puntje aan kan zuigen, zal gaan presenteren. Het Waterloo effect komt eraan.

Let the games begin!

1 - Malta
Voor het eerst sinds jaren mogen deze eilanden weer in de finale. De zangeres komt van Gozo, waar sinds jaar en dag alle culturen samenkomen. We vermoeden dat dat niet was om de Arabieren, Sicilianen, Romeinen, Fransen, Britten etc te laten strijden om het beste lied. Toen werd het nog echt uitgevochten met zwaarden en speren en was je pas een eiland als er koppen rolden. Maar, zoals u weet, sinds de EU is er vrede en Malta maakt er deel van uit. Het lied is daarom een ode aan onze grote voorganger Frans en heet Chameleon. Tompoes!

2 - Albanië
Bloedwraak is nog steeds een veel voorkomend euvel in dit land. Hele families zitten verwikkeld in vetes en durven hun huis niet uit. Toch durft deze dame die eruit ziet als een schilderij wat in de jaren 50 bij menig Hollands huishouden naast de Friese staander hing een lied te zingen, waarin ze alle Albanezen oproept om terug te keren naar hun land. Als u goed oplet, dan ziet u halverwege een groot vogelnest met mensen erin. Wat een fijne gedachte. Ons vermoeden is, dat de Albanezen die de leiders zijn van de cokemarkt in de UK, de boodschap weglachen met een bloedneus.

3 - Tsjechië
Drie hipsters op het podium brengen nog geen Praagse lente. Het is een beetje een lied en opvoering als Eva Jinek. Het lijkt modern, het lijkt aantrekkelijk, het is allemaal redelijk obessief door alles in een hokje te willen duwen. Maar van advocaat tot bioloog komen ze toch allemaal van een kouwe kermis thuis.

4 - Duitsland
De Geschwester die helegaar geen zusters zijn, zingen een zeer verwarrend lied. Het lijken twee meisjes uit de Pijp, die lekker een chai latte willen gaan drinken in een yoga broek met het matje nog onder de arm, terwijl ze een aantal matches binnen swipen om ook ’s nachts nog een keer de zonnegroet te mogen voordoen in een kamertje van tien vierkante meter. Ze zingen dat ze het vuur bij de ander in de ogen zien, maar dat ze juist elkaar moeten helpen. Gewoon omdat ze allebei een scheur hebben. Best seksistisch lijkt ons. Weddenschap: ze krijgen nul punten en mogen dan eindelijk hun verholen gevoelens voor elkaar uitvechten in een modderbad. Want die energie, die voelen we wel bij deze frollies. Oost- en West-Duitsland zijn ook nog steeds geen lieve zusjes.

5 - Rusland
Kirkorov is het brein achter het draakje dat nu zijn gal gaat spugen in Tel Aviv. Hij is al decennia lang de edelkitsch manager van de Russen. U kent het wel van de strass en steentjes, veel spiegeltjes, rook, vuurwerk, windmachines en meer van die toestanden, die Nederlanders niet begrijpen. Wij vinden een oranje strik in de haren met Koningsdag al gek genoeg. Elke persconferentie van deze closet-sergay wist Kirkorov weer alle aandacht naar hem toe te trekken. Een beetje als het vrouwelijke deel van dat Koefnoen echtpaar in unisex trainingspak. Moskou of Sint Petersburg gaat het niet worden, het lied is gewoon te pathetisch.

6 - Denemarken
Vrouwtje theelepel en de Stoel van Noach zijn wonderwel doorgestoten naar de finale. We vermoeden omdat er teveel Scandi’s mee mochten stemmen. Haar meest opvallende regel in dit vredeslied luidt “don’t be too po-li-ti-cal”. Dat past goed bij haar generatie die gewoon lekker wil vloggen over flyshamen terwijl ze een sabattical hebben tijdens de quarterlife crisis op een strand in Kho Kut. De leegste huls prijs gaat daarom naar deze kleine zeemeermin.

7 - Turkije
Niemand begreep hoe deze tandarts en multimiljonair met een strot van schroot de finale kon halen. Kuzu en Öztürk begrepen het wel. De mediahype was bijna compleet totdat onze Rodin-fans met een Pallievlag in Jeruzalem werden gestopt door de Joden. Daar zijn ze namelijk nog wel in de meerderheid en staan er geen politieposten voor elk raam met een Hebreeuwse letter erop. Wij hopen dat dit keer de vuvuzela's het wel doen en dat het lied alsnog iets krijgt om echt om te lachen. Volgende keer gewoon weer een Italiaanse dame sturen van deze leeftijd. Sabrina en haar jongens bijvoorbeeld.

8 - Noord-Macedonië
Supertrots is dit land dat ze door zijn na jaren van proberen. Dat ze voor het eerst onder hun eigen naam mogen optreden, maakt dit een dubbel feest. Omdat de Grieken toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun naam na decennialang verzet, zullen er vast wat punten op en neer gaan. Ook dit lied gaat weer over vrouwen en trots, daar zijn er meer van dit jaar, en vorig jaar werd er zelfs mee gewonnen. Dat gaat nu niet gebeuren. Ze krijgt zelfs aftrek voor de jurk in Shrekkleur. Maar dit glittermomentje pakt niemand haar meer af.

9 - Zweden
Zoals elk jaar zijn de Zweden weer grote kanshebber, dit keer met een gospelsong. Gospel is namelijk heel populair in Uppsala. Als er een volk is, dat populaire muziek en media begrijpt, dan zijn deze Vikingen het wel. Ze hopen op een Obama-effect, en dat we stemmen omdat een volledig nie blank nie act nooit eerder won. Wij voelen ons in de wiek geschoten, aangezien Milley Scott, Sandra Reemer, Xandra, Ruth Jacott, Justine Pelmelay, The Hearts of Soul, Linda Wagenmakers, Hind, Maxine en Franklin Brown en Marcha Bult (2% indiaan) deze Zweedse act allemaal voorgingen.  En toen gaf Zweden ook geen 12 punten aan ons. Is Zweden echt zo erg veranderd?

10 - Slowvenië
Buitenaardse zweefteef met haar nerdie vriendje zingen in eigen taal een lied over wat ze morgen aan moeten trekken. Ze twijfelen werkelijk over alles. Zijn ze verliefd op elkaar, of is ze toch panseksueel? Zal hij de synthesizer spelen of toch het gitaar? Wie was erger? Tito of Milosevic? Ze weten het gewoonweg niet. Wat ze wel zeker weten, is dat hun lievelingskleur wit is. En daarmee geven ze een subliminale boodschap af op dit feest dat juist hoort te verzusteren.

11 - Cyprus
Opdracht. Kijk heel goed hoe haar pakje zit en hoe de stof essentiële stukken bedekt. Dan is in een keer de seks weg. Want veel stof is er niet gebruikt. De lied heeft een duidelijk thema en dat is herhaling. Het thema is dat je veel herhaald ziet worden. En als je een thema maar vaak genoeg herhaalt, dan wordt het vanzelf niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer weer gewoon een klassieke Griekse godin sturen. Wij zeggen een Vicky Leandros met een mooie ballad.

12 - Nederland
Dit is volgens de bookmakers met bijna 50% de gegokte winnaar. Inzetten op Duncan Laurence heeft dan ook geen zin meer. Het is een losing game. Wij hopen echt enorm dat hij wint. Enerzijds voor de muziek, want het is gewoon het beste en meest subtiel in beeld gebrachte lied. Geschreven door hemzelf. Anderzijds, omdat het maandenlange nieuwsfeiten en ruzies gaat opleveren. Wie gaat dat betalen? Waar moeten we het houden? Hoe gaan we dat beveiligen? Wie mogen in de ereloge zitten? Wie mag het presenteren? En nog belangrijker, wat is Nederland nu? Komen we nog steeds weg met tulpen en kaas? Of wordt het toch pulsvissen en flitspalen? Wordt dit dan eindelijk de kans om sorry te zeggen voor ons koloniale verleden? Zodat we onze leitkultur eindelijk overboord kunnen flikkeren om eens te tonen wat een melting kots we zijn geworden. Wij zien heel veel geitenpaadjes in het verschiet.

Vanaf 1.23

13 - Grietenland
Waar wij de Grieten vooral associeren met Ajax, Apollo en de Uil van Minerva, zijn ook de Grieten zo ver dat alles moet verwijven. Dit festival is daar het ultieme kansje voor. Zoals OB ons allemaal heeft geleerd kan je werkelijk alles met een tampon. Schermen met je floret, proberen op te stijgen in je tule jurk, handballen of gewoon enorm vals zingen in een jurk waar aan de voorkant een kudt is geplooid. De tijden van stoere strijders is voorbij, het paard is aangekomen in dit voormalig stoere land van filosofen. De dames schreeuwen om een Bigger Love. Bij ons krimpt-ie juist bij het zien van deze pauzeact van GroenLinks-afdeling Delfshaven.

14 - Israël en de Palestijnse gebieden
Dit historische land wat echt de moeite waard is om te bezoeken (campagne doen?) en waar iedereen zich veilig voelt omdat bij elke shopping mall je door een detectiepoortje moet en je tas moet openen voor een militair met pafpaf, stuurt een verplicht nummertje. Deze Freddie Mercury-kloon die te lang in de magnetron heeft gezeten, heeft eerder een psycholoog nodig dan een podium. Met veel te veel pathos zingt hij dat hij iemand is. En als we dit twing keer gehoord hebben, dan raken we zelf ook in verwarring. Wie ben jij dan eigenlijk. Als alle Hebreeuwers zo waren, dan was dit land van melk en honing allang naar de Filistijnen.

15 - Noorwegen
Het land van Fjorden en olie en gas heeft al zijn opbrengsten van deze fossiele geneugten altijd ingezet voor het nationale belang. In Nederland is het opgesoupeerd aan uitkeringen en aan wat eigenlijk? Daarom moeten we de Noren bewonderen, omdat zij wel nuchter zijn. Wat we ook zeker weten is dat de Noren hun geld niet hebben uitgegeven aan deze act en dit lied. Het is een samenraapsel van alles wat Eurovisie volgens velen is. Hoempa hoempa, gekke kermis met een beetje couleur local door een trol die niet kan zingen het geluid van een rendier dat bronstig is na te laten doen halverwege het lied. Dat begrijpen ze nooit in Portugal, want daar klinkt alleen een ouwe vrouw zo die net van een klif is gedonderd. Jammer.

16 - United Queendom
Ooit heersten ze over de wereldwateren en waren ze the real colonists. Ze zongen over Poppen in een string en stuurden Cliff Richard twee keer het podium op. Die was ook dol op poppen. Het is echter al jaren geen Bucks fizz meer en hun mind maken ze al lang niet meer op. Dit jaar dumpen ze een volvette wafelmaker op het toneel die een lied zingt dat geschreven is door de Zweedse zanger van dit jaar. Hij heeft de naam van zijn vader en moeder getattoet op zijn linker of rechterarm. Dat moeten we even nazoeken. Dus eigenlijk kunnen we stellen dat ze best wel een authentieke Brit sturen dit keer. Dat is een pluspuntje. We hopen dat ie niet helemaal onderaan eindigt, want het is wel een typetje dat we verdenken van emo-eten. En dat is voor niemand fijn om aan te zien. Off you go, chap.

17 - IJsland
Al vaker stuurde dit geiland SM-acts met mannen en vrouwen in lak en leer. Dit keer is het lied een soort Rammstein met beat eronder. De zanger die een beetje piept, studeerde in Nederland. De zanger die een beetje schreeuwt op een manier die we niet meer zagen sinds de jaren 30 is in het dagelijks leven een huisvader en journalist. Deze hele act is dan ook speciaal samengesteld om het geiland eens lekker op te schudden. Ze hebben haat aan Israël en willen dat het gaat zegevieren. Dat gaat niet gebeuren, want wij vermoeden dat als we hun serieus een gag bal in de bek duwen en dit eilandje eens flink aanduwen, ze snel een ander liedje gaan zingen.

18 - Estland
De Zweedse hunk (ziet u de trend?) in een zwarte leren jas, mag op het podium midden in de storm staan. Wij denken dat het eerder een excuus is voor hem, om te zeggen dat hij door de windmachines zijn stem is kwijtgeraakt. Want zoals Chantal Janzen zou zeggen: "Wat kan die man hockeyen, he?" Dit is de ideale schoonzoon, die je dochter versiert in een leasebak, en als ie er eenmaal in is geweest, dan is het tijd voor een nieuw lied. Gewoon lekker account manager worden, gozert.

19 - Wit-Rusland
Wit Rusland, mag die naam nog wel? Regenboog Rusland is meer van deze tijd en zou spontaan de mensen thuis verblinden voor wat er werkelijk in dit land gebeurt. Stel je toch voor dat we in dit land moesten zingen volgend jaar. De regie zou in ieder geval strakker zijn. Omdat we al diep in de avond en in de olie zitten,  gewoon lekker over je heen laten komen dit nummertje van Zena the Warrior. Ze draagt een broekje waarbij je net niet... we dwalen af. Denk gewoon aan je schoonmoeder, of kijk naar het lied dat het dit jaar niet haalde in voorronde van Wit Rusland. Een klassieker onder de kenners. 

20 - Azerbeidzjan
Reserve-Turkije stuurt een hartpatiënt in Robin Hood-kledij. Volgens de heaumeaus is hij de hunk van het festival. Hij heeft de neiging om elke keer als hij gezongen heeft zijn biceps te rollen. Daar moet vast een naam voor zijn. Het Zweedse lied, en de Zweedse achtergrondzangers, trekken deze dude naar een hoger niveau. Zijn gewoonlijke repertoire is flamenco en dat soort. Hij laat daar een beetje van horen in het tussenspel. Zonder geluid werken de beelden goed met een snuifje poppers.

21 - Frankrijk
Om ons te verrassen, is Frankrijk voor iets heel anders gegaan dan waar Europa ze mee associeert. Het Yellow Vest Choir kreeg geen inreisvisum, dus toen hebben ze maar deze Marokkaanse YouTube-personality ingestuurd. Het zingt dat het een koning is, of een koningin. Het is het ultieme SJW-lied, waarbij de persoon die zingt een langharige blondine wordt en wordt ondersteund door een ballerina die dol is op kaasplankjes en een andere dame die eigenlijk geen idee heeft wat hij zingt. Ze is namelijk stokdoof. Als klap op het feux d’artifice bewijst Frankrijk dat je helemaal niet hoeft te kunnen zingen, het gaat gewoon om meedoen en deugen. En deze Eiffeltoren des deugs wint in dat opzicht dan ook glansrijk. Bah, een blonde haar in mijn bek.

22. Italië
Het schandaal van het jaar. De winnaar van San Remo (u weet wel van Volare en andere wereldhits) is een Egyptische Italiaan uit Milaan die zijn vader nooit gezien heeft. Volgens ons een van de betere liedjes, maar zoals Italianen als geen ander kunnen, vliegt het alle kanten op. Daardoor zien we vooral een agressief kijkende bontkraag in een staccato dat bedreigend aanvoelt. Salvini viel vooral over het feit dat hij een lied met een zinnetje in het Arabisch zingt. Iets met habibi. Kan een zomerhit worden waarbij je kan terugmijmeren over vakanties in Rimini toen je nog niet elke tien meter werd lastig gevallen voor een leren riem door een new italian.

23 - Servië
Mooiste vrouw van het festival zingt net als Estland midden in de storm. Deze dame is echter wel echt een local, wat toch weer twee extra punten oplevert. Ze zingt net als Frankrijk over kronen en koningen, maar doet dat wat smaakvoller, zonder te deugen. Nu hebben Serven volgens ons toch al geen last van deugen, dus daar zullen ze wel voor gestraft gaan worden. Een keer won dit land, toen stuurden ze een zeer volgroeide dame die zeg maar van scharen en gummen houdt. Ze dachten dat ze gewonnen hadden om het lied. Hahahha.

24 - Zwitserland
Céline Dion is de laatste winnares voor dit Alpenland. Laat dat een waarschuwing zijn. Deze Sky Radio-hymne gezongen door mooiboy die in heel Duitstalig Europa bekend is, is de grootste concurrent voor ons Duncan. Hij is de man die ervoor kan zorgen dat wij nog langer geassocieerd gaan worden met Dingedong. De titel Arcade past veel beter bij ons rijk, want je gooit er steeds muntjes in, maar de jackpot van 1000 euro komt maar niet. Deze Zweedse productie (u kunt ze inderdaad naast de Billy en de ballenbak aantreffen) zou een gemiste kans zijn voor Europa. En zolang Céline Dion nog leeft, zonder te hoeven eten, blijft dat een intrigerend verhaal voor de Zwitsers.

25 - Down Under
Waar in Allahsnaam zit die enorme paal toch bevestigd? Het is het grote raadsel dit jaar. Deze drie vrouwen, een operazangeres en twee ouwe heksen, worden met paal en al het podium op gereden. Niemand weet hoeveel situps ze hebben moeten doen om deze vorm van bekkeninstabiliteit te kunnen demonstreren op dit wereldpodium. De seizoenen in Oz zijn omgekeerd aan die van ons en wij vermoeden dan ook dat dit eigenlijk de inzending was voor het kerstcircus van Monaco. De act betovert je zodat je het lied niet meer hoort. En dat laatste is bar slecht. Voorkom dat we dit moeten horen de komende jaren op Radio 2.

26 - Spanje
Een godenzoon uit Barcelona die verslaafd is aan work-outen. Hij mag de olifant spelen die het verhaaltje uit gaat blazen dit jaar. Op zijn Spaans is het een grote chaos met een heel huis alle kleuren van de regenboog en een enorme reus die het hele pand door elkaar schudt. Wat de symboliek daarachter is, ontgaat ons volledig. Het publiek zal wel lekker meeklappen en gek doen, op de deun die volgens ons door de Hermes houseband is bedacht. Hopelijk zit er genoeg alco achter de kiezen, zodat alles nu leuk lijkt. Zelfs deze schreeuwzang.

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Watjijwat | 19-05-19 | 18:11 | 2

Whahaha lees deze voorbeschouwing nu pas - briljant en spot on!

2tribes | 19-05-19 | 12:33

Gisteravond was ik even druk met lachen om al die silly acts waarbij de Noren wel het meest lachwekkende neerzetten met op zijn minst minus 12 points. Maar nu had ik even alle tijd om bovenstaande satirische voorbeschouwing te lezen. Geniaal weer met rake observaties en helemaal waar met de wetenschap van nu. Duncan is een kanjer, gefeliciteerd !

suscrofa | 19-05-19 | 11:27

Er is mij altijd wijsgemaakt dat er live gezongen werd en als ik naar de meeste inzendingen luister geloof ik dat ook wel, want zo slecht.. Een van de weinigen die wel kon zingen was Australië, maar blijkbaar was toch niet alles live... check haar waardeloze playback rond 2:54:
youtu.be/Eo5H62mCIsg?t=175

Kristal Suiker | 19-05-19 | 11:10 | 1

Bij een beroemde onemilliondollargirl (hoewel geen deelnemer) was het 100% absoluut hoorbaar dat het niet live was. Tenenkrommend zelfs, totdat haar coole duetpartner mee ging doen en haar eigen stem vervormd werd. Wel toepasselijk dat ze achterover van de stairway to heaven viel aan het eind.

suscrofa | 19-05-19 | 17:03

Ik wou even melden dat ik niet naar die onzin heb gekeken.

Wolkbreuk | 19-05-19 | 10:11

Hup Ajax

Overnijd | 19-05-19 | 10:03

Amazing and fantastic

batvoca2 | 19-05-19 | 09:15

Vind het bewonderenswaardig dat Kuzu als enige politicus de moeite heeft genomen om naar Israël af te reizen om Duncan te supporteren en nu natuurlijk uitgebreid te feliciteren.

janleuk | 19-05-19 | 01:40 | 3

Issie al op vrije voeten dan?

keestelpro | 19-05-19 | 08:29

Goh nou! Van onze belastingcenten! Lekker bewonderenswaardig hoor, echt!

BaldEagle | 19-05-19 | 11:36

Wij taaien af.... 4thoseabout2rockwesaluteyou sweetdreams all.

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 01:31 | 1

Benen en armen wijd, overgeven aan de elementen!

HoerieHarry | 19-05-19 | 01:32

De hysterie mag wel wat minder en die roze Emma is een beetje jammer. Het is het ESF niet het WK voetbal

Rest In Privacy | 19-05-19 | 01:23

Emma wie?

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 01:23 | 1

Emma Wortelboer. Had ik ook nooit van gehoord. Heel lief meisje.

Shareholder II | 19-05-19 | 03:36

Het is misschien een beetje gek,maar ik hoor nu net op het eind na de overwinning dit nummer pas voor de 1e keer. En heel eerlijk snap ik niet dat hij hiermee gewonnen heeft? Wat een lelijk kudt nummer zeg! Ik vond die Zweden en Noren veel beter. Maar ja,hoe dan ook ,na vierenveertig jaar ineens weer gewonnen,waarbij ik denk dat verkeerde mensen weer hiermee gaan pronken.

Welles! Nietes! | 19-05-19 | 01:22 | 1

Is ook geen nummer dat je lekker keihard in de auto gaat draaien. Dan beter ff knallen met mis Cyprus: youtu.be/3jCAyvVJVFw

Ook niet echt het beste, maar knalt wel lekker door de speakers.

CarelJan7937 | 19-05-19 | 01:32

Zou het telefoonvoting systeem dan toch objectief zijn: 1x stemmen per nummer / simkaart?

Waarom dan niet gratis ipv 45 cent per oproep /sms?

CarelJan7937 | 19-05-19 | 01:19 | 1

Het systeem met televoting werkt met een evenredige vertegenwoordiging. Anders zou Rusland de dienst uitmaken vanwege het grotere aantal simkaart stemmers.

Tuinhekje | 19-05-19 | 10:07

Gefeliciteerd, Duncan met je mooie lied! Wat ben je een leuke gast. Terecht gewonnen vind ik.

letopuwzaak | 19-05-19 | 01:18 | 4

Duncan leest dit niet. Schrijf voortaan berichten aan jezelf in een dagboek.

Ongeblustekalk | 19-05-19 | 01:21

Absoluut! Prima gozer. Velen een prachtige avond bezorgd.

Shareholder II | 19-05-19 | 03:38
▼ 1 antwoord verborgen

Ilse de Lange zag er weer lekker uit. Dat het wicht nog geen kinderen heeft.
Ik zal eens bellen.

Ongeblustekalk | 19-05-19 | 01:17

12 punten voor iedereen hier!

R. Skickr | 19-05-19 | 01:15

@ HoerieHarry. Ging jij niet je leren pet opeten als Nederland zou winnen?

Crusher | 19-05-19 | 01:14 | 7

Harry.
De held van de kelder, de prins der petten, de schrik van de spiegel.

Oprisp | 19-05-19 | 01:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Dat ijsland wat een enorme droeftoeters zijn dat.
Ik hoop dat ze bij het verlaten van Israel een full body search krijgen

Jacktheflipper | 19-05-19 | 01:13 | 4

Vrij kinderlijke manier om het statement te maken. Neem ik die kids deelnemers niet kwalijk. Maar des te meer den natie voor deze inzending. Die punten uitdeler van hun was ook al zo debiel. Ijsland is ver heen..

Shareholder II | 19-05-19 | 03:45

@Shareholder II | 19-05-19 | 03:45:
Het zal de kou wel zijn

Jacktheflipper | 19-05-19 | 11:01
▼ 1 antwoord verborgen

Heeft Papa Jones zijn handen al gewassen?

Pedronegro | 19-05-19 | 01:12 | 5

* pompt op een flesje palmolive *

Papa Jones | 19-05-19 | 01:21

@Papa Jones | 19-05-19 | 01:21: Goed zo. Pedro houdt alles in het snotje...

Pedronegro | 19-05-19 | 01:23
▼ 2 antwoorden verborgen

En over drie jaar wereldkampioen voetbal. Zal godverdomme ook eens tijd worden.

Stormageddon | 19-05-19 | 01:11 | 1

Niet te geloven dat een land als Nederland al vijf keer het songfestival heeft gewonnen maar nog nooit het WK voetbal. Wij zijn echt een groot voetbal land!

keestelpro | 19-05-19 | 12:43

Is er al ergens een racismekaart getrokken ?

janleuk | 19-05-19 | 01:11 | 3

Als ik zeg wat er allemaal getrokken gaat worden in Tel Aviv vannacht, dan heb ik een permaban en jij een nachtmerrie.

Gajus | 19-05-19 | 01:19

Zweden had moeten winnen maar het ESF is een wit neokoloniaal bolwerk.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 01:26

@lingo star | 19-05-19 | 01:26: Mooi, houden zo

janleuk | 19-05-19 | 01:36
-weggejorist-
Gajus | 19-05-19 | 01:10 | 1

Leef een beetje onder een muzikale steen en hoor het nummer nu voor het eerst, niet slecht verder.

sprietatoom | 19-05-19 | 01:10

IK wist dat Waylon zonder hoed het ging redden!!!!

Pedronegro | 19-05-19 | 01:08 | 1

Die zal nu wel zwaar zitten te dampen. Die vindt zichzelf de beste.

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:31

Doorgestoken kaart, Zweden was beter.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 01:07 | 3

Zweden vond ik niks interessants. Wel lieve vrolijke mensen, maar muzikaal gezien was ik er niet weg van. Blijft smaak.

letopuwzaak | 19-05-19 | 01:16

Was ABBA der weer dan?

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:30

En van voetbal heb je ook al geen verstand.

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:33

Goed voor het nationaal gevoel! Zal wel misschien wat invloed hebben bij de verkiezingen

Jos Tiebent | 19-05-19 | 01:05

Ziggo Dome, Here I come!

VanBukkem | 19-05-19 | 01:05 | 4

Wanneer ga je optreden daar?

HoerieHarry | 19-05-19 | 01:07

@Stormy
Ook goed.

VanBukkem | 19-05-19 | 01:07
-weggejorist-
Watjijwat | 19-05-19 | 19:10
▼ 1 antwoord verborgen

Well, fuck me!

Rest In Privacy | 19-05-19 | 01:05 | 1

Indeed, ik val van me stoel hiero, en dat is heus niet alleen vanwege de Baileys!

De Briemusketier | 19-05-19 | 01:10

Het spaarvarkentje reikt de prijs uit.

Swoop | 19-05-19 | 01:05 | 1

lol

2tribes | 19-05-19 | 12:38

Shit

Denarius | 19-05-19 | 01:04

GP naar Zandvoort, Eurovisie naar Nederland... geweldig.

RenHoek | 19-05-19 | 01:04 | 3

En Ajax naar de CL- finale.

Swoop | 19-05-19 | 01:06

sail

Shareholder II | 19-05-19 | 03:52

En max wereld kampioen F1

Jacktheflipper | 19-05-19 | 11:04

Bij deze start ik de campagne dat het ESF volgend jaar naar Assen moet. In de TT-hal.
ESF in Assen! Zandvoort de Formule1, Assen het ESF.

Stormageddon | 19-05-19 | 01:04 | 2

Goed plan.

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 01:06

Best sneu dit.

Ongeblustekalk | 19-05-19 | 01:14

Leuk voor Nederland. We zijn terug met Ajax en Duncan ;)

Rest In Privacy | 19-05-19 | 01:04

Dat wordt volgend jaar betonscharen duiken in Amsterdam.

Puntjes-maker | 19-05-19 | 01:03 | 2

Dat is Arnhem

R. Skickr | 19-05-19 | 01:13

Yeaaaaaahhhhh, 'WE' hebben gewonnen #toeterende auto's

janleuk | 19-05-19 | 01:03

Gefeliciteerd!!!

ProAsfalt | 19-05-19 | 01:03

Geweldig hoera

Jacktheflipper | 19-05-19 | 01:03

Wij zijn Duncan, wij zijn de beste!

RenHoek | 19-05-19 | 01:02 | 1

Toch wel leuk toch?

HoerieHarry | 19-05-19 | 01:04

Gefeliciteerd Duncan!

HipsterBrood | 19-05-19 | 01:02

Hahahahaha dat hoofd van die neger uit Zweden! So cold... so cold

Behangdelul | 19-05-19 | 01:02 | 2

Het was zichtbaar dat de punten hem tegen vielen......

Drunken_Pumpkins | 19-05-19 | 01:04

83 was ook wel schraal ook.

Maar ik wacht wel op een gifje

Behangdelul | 19-05-19 | 01:13

Goedvedomme!!!!!! Noord Macedonie was beter!!

keestelpro | 19-05-19 | 01:02 | 2

Nee, Azerbaidjan vond ik het lekkerst.

HoerieHarry | 19-05-19 | 01:03

Landveraajjer! LOL

Crusher | 19-05-19 | 01:05

Hadden de bookmakers toch gelijk

sprietatoom | 19-05-19 | 01:01

Wat zijn we goed! Wat kunnen we goed zingen zeg!

borgmonster | 19-05-19 | 01:01

Un-fucking-believable!

Crusher | 19-05-19 | 01:01

Gefeliciteerd allemaal

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 01:01

Yeaaaah!
Na 44 jaar weer eens!
Wat gaaf.

Kudtkip | 19-05-19 | 01:01
-weggejorist-
RenHoek | 19-05-19 | 01:01 | 1

yes,niet verwacht ik zag die neger al uit zn stoel springen

Henk de Vries2074 | 19-05-19 | 01:01

Bam!

Jos Tiebent | 19-05-19 | 01:01

Ja!

Deksmaat | 19-05-19 | 01:01
-weggejorist-
VanBukkem | 19-05-19 | 01:01 | 1

Ik word gek.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:59 | 4

We gaan verdomme toch niet winnen heh?

HoerieHarry | 19-05-19 | 01:01

Indien nodig kunt u contact opnemen met een professionele kliniek in Den Dolder.

Brabeaulander | 19-05-19 | 01:04
▼ 1 antwoord verborgen

P1

R. Skickr | 19-05-19 | 00:58

Ik zou het oprecht grappig vinden als Rusland zou winnen.

Brabeaulander | 19-05-19 | 00:58

Tamtamtamtam

R. Skickr | 19-05-19 | 00:57

Gelukkig die ellende volgend jaar niet in Nederland.

i-Wonder | 19-05-19 | 00:56 | 4

Guess again!

letopuwzaak | 19-05-19 | 01:04

Hup Holland Hup

letopuwzaak | 19-05-19 | 01:04

Nou maar hopen dat je een schone onderbroek aan hebt anders sta je nog meer voor lul

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:17
▼ 1 antwoord verborgen

Russian Collusion

R. Skickr | 19-05-19 | 00:56

Døørgestøken kært

R. Skickr | 19-05-19 | 00:54

Dit volg ik even niet.

Brentjeee | 19-05-19 | 00:54

Wordt er nu een polcorsausje over gegoten of is die computer gewoon brak.

Pedronegro | 19-05-19 | 00:53

Ik voel een Tottenham aankomen.

RenHoek | 19-05-19 | 00:53

en nu komt er een compleet wazige zooi met punten. En the winner is,

Henk de Vries2074 | 19-05-19 | 00:52

Burp!
Sorry.

Ongeblustekalk | 19-05-19 | 00:50

Slopend

R. Skickr | 19-05-19 | 00:50 | 1

Ik trek dit niet meer. :(

VanBukkem | 19-05-19 | 00:53

Doet Turkije niet mee?

J.Luns | 19-05-19 | 00:49 | 1

Die stelen zo meteen toch gewoon die beker?

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:19

De vraag rijst nu of het Europese volk klaar is voor de sound van Duncan.

ProAsfalt | 19-05-19 | 00:48

Op Israël kan je rekenen.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:47 | 1

Teminste hebben we nog 1 vriend in Europa (?)

suscrofa | 19-05-19 | 00:57

* krabt eens even goed aan zijn hol *

Papa Jones | 19-05-19 | 00:43 | 2

En, hoe ruiken je vingers nu?

RickyLaRue | 19-05-19 | 00:48

@RickyLaRue | 19-05-19 | 00:48:
Snif snif...
Ja kweenie, een bekende geur, past ook wel bij het songfestival op één of andere manier.

Papa Jones | 19-05-19 | 00:51

It's a losing game

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:43

Gheh. Wat een toestand, nou.
Die Nederlandse commentator klinkt met de minuut meer alsof er een kopjes gevende drol op z'n gemoed inspeelt, en hij zo 1-2-3 niet weet waar hij/zij/x zo snel heen moet om die kopjes gevende drol een plek te geven.
.
Oh wacht; nu krijgt Neeheederland weer 12 points, en nu lijkt het alsof de kopjes gevende drol niet langer kopjes geeft.
Medelijden met zijn medecommentatoren in de broadcast-ruimte nu.
Maar wat doe ik hier?1! *Out* /*KlOLK*

chicago river | 19-05-19 | 00:41

Griekenland. Ah. Daar hebben we nog wat van tegoed.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:40 | 1

Kutgrieken.

Stank voor dank noem ik zoiets.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:41

Corrupt zooitje. Een en al vriendjespolitiek. Laat maar weer eens overduidelijk zien dat wij altijd in het pak genaaid worden. Zo rolt europa.

Schuldenbrau | 19-05-19 | 00:40

Albert Verlinde vindt dat de ESF te weinig gekleurd is. Zo zie je maar dat het gayfeestje nog niet divers genoeg is.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:39

Ok, t vertrouwen is weer terug.

R. Skickr | 19-05-19 | 00:38

Nederland is gewoon niet belangrijk, en de meesten hebben nog nooit van nederland gehoord (alleen 020 met hun oude hoeren en wiet), dan ga je er ook niet op stemmen, want het gaat natuurlijk niet om de muziek.

Henk de Vries2074 | 19-05-19 | 00:35 | 1

Goh, als er een of andere tering pauper geld nodig heeft is onze deur de eerste waar ze op kloppen.

WayneGretzky*99* | 19-05-19 | 01:22

kut belgen mogen doodvallen

Oromis | 19-05-19 | 00:35 | 5

Verraders ja. We kregen altijd 12 van ze. Nooit meer 1 punt naar die naaiers.

suscrofa | 19-05-19 | 00:39

Mochten ze dat nog niet dan...?!

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:44

Zijn niet voor niets in 1830 van ons afgescheiden, dus waarom zouden wij punten van hen ontvangen?

ProAsfalt | 19-05-19 | 01:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Loving is you is a losing game. Een mooie metafoor voor de EU in het algemeen en het eurovisie songfestival in het bijzonder. We worden genaaid.

Afgeschminkte Bassie | 19-05-19 | 00:35 | 1

Gos nu weet ik het weer ! Amy Winehouse. Anyway you are completely right.

suscrofa | 19-05-19 | 00:44

Duncan is niet inclusief genoeg... Het blijft een witte man ook al is ie heaumeau...!

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:33

Ik neem mijn harde woorden van gisteren terug. Duncan is een geweldig zanger en heeft het beste liedje. We worden getruced vanavond. Ik stel voor dat we nooit weer aan dit zielige liedjesfestival meedoen. Tevens stel ik algehele mobilisatie voor. Als ze oorlog willen onze europese 'vrienden' dan kunnen ze het krijgen. En morgen Nexit uiteraard.

suscrofa | 19-05-19 | 00:30 | 3

En mocht dat allemaal nuet haalbaar zijn dan volgend jaar gewoon Mark Rutte sturen begeleid door het Urker mannenkoor met een Nederlandstalige bewerking van Ein bitchen Frieden, ein bitchen Liebe.

suscrofa | 19-05-19 | 00:34

Jij kan beter jouw toekomstvisie beperken op die paar vierkante meters in het flatje waar je woont.
Daarna kan je als het lukt verder de wereld in...

Ongeblustekalk | 19-05-19 | 00:37

we maken totaal geen kans iedreen stemt weer voor de vriendjes

Oromis | 19-05-19 | 00:30

Volgend jaar Armin van de buren of snollebollekes!

Kees netals me Broer | 19-05-19 | 00:30 | 6

ik predik hier al 10 jaar voor de jostiband. stem daar maar eens tegen

Behangdelul | 19-05-19 | 00:37

Zanger Rinus met Deborah en Johnny Ruysdael. Goed genoeg.

P.redgleuf | 19-05-19 | 00:39

@Kees netals me Broer | 19-05-19 | 00:37: volle blikjes richting het podium ;)

RickyLaRue | 19-05-19 | 00:42
▼ 3 antwoorden verborgen

Anything can change en publieksstem zit er nog niet bij.

R. Skickr | 19-05-19 | 00:30

Rustig aan allemaal. Jury stemmen is toch voornamelijk politiek. De stemmen van de LJHMBTF comjoenitie telt toch zwaarder.

Behangdelul | 19-05-19 | 00:30

Ik heb het idee dat we wat terugzakken.

Pedronegro | 19-05-19 | 00:29

Haha. Mooi dat dit karretje in de poep loopt. Kappen met deze onzin

Lochos | 19-05-19 | 00:27 | 5

@VanBukkem | 19-05-19 | 00:29: WK vrouwenvoetbal wat eerdaags begint zal ook wel desastreus eindigen. Leven heeft zo geen zin meer. Doet bier pakken

janleuk | 19-05-19 | 00:33

Oh toch niet.

Lochos | 19-05-19 | 01:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Derksen had dus gelijk.

RenHoek | 19-05-19 | 00:27 | 2

Derksen heeft gelijk en Cornald speelt een losing game.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:30

Oeps

SicSeb | 19-05-19 | 01:09

Niet alleen life is a losing game voor Duncan, maar ook het songfestival.

myrna1965 | 19-05-19 | 00:26

Nog ff volhouden, dan zijn we er weer vanaf.... voorlopig

Denarius | 19-05-19 | 00:26

De bookmakers kunnen zich beter weer bezighouden met paardenraces.

Jan Dribbel | 19-05-19 | 00:25

De paniek in de stem van Cornald Maas is trouwens goud hoor. Die hele Duncan interesseerde Europa geen hol. Haha.

de Voorzittert | 19-05-19 | 00:25

Te vroeg gejuicht

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:25

Doorgestoken kaart.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:25

Wat spannend hé? Verder ben ik ook ontzettend tegen uitsluiting en racisme. Kusjes.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:24

Uitslag kan je kopen. SMS bombardement a 45 cent per bericht.
Is niks objectiefs aan.

CarelJan7937 | 19-05-19 | 00:24

Noord-Macedonië, sinds wanneer is dat een land?!

de Voorzittert | 19-05-19 | 00:22 | 5

Geen idee, maar zo leren we nog eens wat.

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 00:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Hopen op penalty's.

RenHoek | 19-05-19 | 00:21

Dat krijg je ervan, met je ge-hype. Australië wint. Doei.

dopinie | 19-05-19 | 00:20 | 3

Is maar goed ook. Want de NPO gaat weer om geld zeuren en wie moet het presenteren en waar.... Lama!

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:21

Dan kunnen we het mooi volgend jaar in de middag kijken en zijn we voor studio sport klaar

Kees netals me Broer | 19-05-19 | 00:32

Kut. Ik dacht "laat ik ook eens meedoen."
Gelukkig heb ik meer verstand van andere dingen.

dopinie | 19-05-19 | 01:03

Het kan nog! Het kan nog!

VanBukkem | 19-05-19 | 00:19 | 3

Tandje erbij, nu wij!

R. Skickr | 19-05-19 | 00:20

@R. Skickr | 19-05-19 | 00:20:
Ik durf niet meer te kijken.
*trekt zich terug op de plee*

VanBukkem | 19-05-19 | 00:22

Zijn we er toch weer ingetuind. We moeten maar eens kappen met die huilverhalen 'Nederland favoriet'

RenHoek | 19-05-19 | 00:19 | 1

Wij moeten hier eens leren dat hoe vriendelijk en "talentvol" we ook zijn de vuist altijd dieper in een andere reet zit

R.F.Pickering | 19-05-19 | 00:36

Dit
Gaat
Mis

de Voorzittert | 19-05-19 | 00:18 | 1

Machmood Hakbar gaat lekker!

RickyLaRue | 19-05-19 | 00:20

Kansloos dit.

R. Skickr | 19-05-19 | 00:18

Gaat niet gebeuren.

RenHoek | 19-05-19 | 00:17 | 1

Nou ik had de pyjama al aan dus... gooi er een goeie horror in en dan pitten. "Dingedong" neuriet.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:19

Wat een heerlijk irritant Nederlands kutwijf dat weer alleen achterblijft op de dansvloer.

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:16 | 1

Inderdaad ja!

R. Skickr | 19-05-19 | 00:19

We slaan weer een flater met die roze gilkip.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:16

Kansloos gillend naar huis.

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:15
-weggejorist-
Ongeblustekalk | 19-05-19 | 00:13 | 2

Ik mis het Frans? "Doeoeoeze pwoan."

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:13

Toch mooi als je 35 jaar je zakken kan vullen als zangeres terwijl je niet kan zingen.

Jimmy Mc Clure | 19-05-19 | 00:12 | 1

Ze heeft een imago gecreeerd.
Op zich ook wel knap.
Ik was in 2006 bij een concert van haar.
Werkrlijk niet om aan te horen ondanks de achtergrondzangeressen.

HoerieHarry | 19-05-19 | 00:17

En dat benne de eerste 12

janleuk | 19-05-19 | 00:12

JAAAAAAAAAAAAA! Douze points!

VanBukkem | 19-05-19 | 00:12

Het gaat om de boodschap mensen: WAKE UP.
Duh.

nedpol | 19-05-19 | 00:12

Madonna was toch het hoogtepunt van de show. En iedereen die zeurt dat zij vals zong: ik heb het niet gehoord. Je kunt op zijn hoogst discussiëren of haar stemklank je aanstaat.

ProAsfalt | 19-05-19 | 00:12 | 5

Lol. Nou ik vond het hartstikke leuk dat ze er was, maar een kwartel kan horen dat dit niet het originele of logische notenschema van 'like a prayer' was!
Geeft niet, maar in haar geval had ik dat koor een grote rol gegeven, met een mooie opbouw en climax. Beetje simpel zo... maar ach.

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:33

Ik heb geen close-up gezien. Was het madonna wel?

Muuke | 19-05-19 | 00:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Die in die malienkolder heeft nog minder tieten dan Doutzen.

Swoop | 19-05-19 | 00:10 | 1

Ik doe der

Jacktheflipper | 19-05-19 | 00:12

Als de morgen is gekomen heb ik weer een miljoen op mijn rekening

Oetiohnegentechnik | 19-05-19 | 00:09

Je kijkt toch deels voor het commentaar van Jantje. Hij is wel wat braaf deze editie.

Brentjeee | 19-05-19 | 00:09 | 2

No way José, no Jantje op mijn kijkbuis, staat op de Beeb.

Kinkfactor | 19-05-19 | 00:27

Stukje gekeken, op de BBC. Graham Norton maakt er zelf al een show van.

Muuke | 19-05-19 | 00:37

Lol. Het ongezouten terechte commentaar van Jan Smit en die ander... ja.. hm toch blij dat ik haar gezien heb:))

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:07 | 3

Hee, ik zie liever Madonna playbacken dan Jan Smit live zingen.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:09

Nou, ik ook!

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:34

Kan ik nog stemmen?

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:07

Had er nou eentje een Palestijnse vlag op haar rug....?

Focus | 19-05-19 | 00:07

Twee jongetjes in een jurk... wat is dit?

Pedronegro | 19-05-19 | 00:07

Wel een eerlijke Nederlandse presentator (wanstaltig optreden)

Swoop | 19-05-19 | 00:06 | 2

Ja laat hem politiek commentator worden, wat een koning.

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:08

En gelijk heeft hij

Jacktheflipper | 19-05-19 | 00:14

Niet helemaal zuiver, lol

Zo Ontzettend Moe | 19-05-19 | 00:06

Leuke act ook van Madonna! Met gasmaskers enzo... WTF?

Stijlloze bezoeker | 19-05-19 | 00:06

Goed. We concluderen dat Madonna haar mond toch beter voor iets anders kan gebruiken. Zingen kan ze echt niet.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:06 | 1

On her knees bedoelt u?

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:11

Dit was wel heel slecht.

RenHoek | 19-05-19 | 00:06

Niet zuiver en 'achter de poest' zoals wij hier in het Noorden zeggen. Ze was buiten adem...

Rest In Privacy | 19-05-19 | 00:06

Shazam herkent de nummers van Madonna, dus live is het niet.

borgmonster | 19-05-19 | 00:05 | 1

In het begin was het live, volgens mij zijn ze op playback overgegaan omdat het te vals was.

Crusher | 19-05-19 | 00:07

Kijk, een neger jongen... Deugpunten voor Madonna...!

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:05

Heel slim. Zet er maar een vervormen op. Is niet om aan te horen.

medusa324 | 19-05-19 | 00:05

Ik kan mateloos genieten van dit wijf.
Kan er niks aan doen.

HoerieHarry | 19-05-19 | 00:04 | 1

Ja maar ja, ze wel ophouden met 'zingen'.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:07

Denk je alles gehad te hebben, krijg je dit. Wat een armoe.

4thoseabout2rockwe.. | 19-05-19 | 00:04

dat oude wijf kan beter in dr aanleunwoning blijven zitten, man man man, ze haalt het gewoon niet meer. Ga gewoon breien oid.

Henk de Vries2074 | 19-05-19 | 00:03 | 1

Louise krijgt zojuist een keiharde rescensie op dr ogen bij de npo.

De Briemusketier | 19-05-19 | 00:08

Doe toch dan maar IJsland nog een keertje.

Puntjes-maker | 19-05-19 | 00:03

Schijnen megaspeakers, waarop Madonna te horen is, richting Gaza te staan. Palestijnen smeken Israëliërs om raketten.

janleuk | 19-05-19 | 00:03 | 1

Haha lol

Brentjeee | 19-05-19 | 00:04

Lekker autotune.
Kan beter naar mijn 28k8 modem luisteren.

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:03

Dracarys!

RenHoek | 19-05-19 | 00:02

Er is 'n tiet van kom'n en 'n tiet van gaon... Oh nee tochnie, autotune to the rescue.

Crusher | 19-05-19 | 00:02

Ah, ze hebben het aan-knopje op de autotune gevonden.

dopinie | 19-05-19 | 00:02 | 1

lol

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:04

Vet zeg!

Deksmaat | 19-05-19 | 00:02 | 1

Ziet er allemaal weer gelikt uit!

HoerieHarry | 19-05-19 | 00:03

Here are the results from the Dutch jury: 0.1 point for Madonna

drammerd | 19-05-19 | 00:02

The best of the rest. Nee, zelfs dat niet.

jacobh-59 | 19-05-19 | 00:02

Net als je dacht dat het niet nichteriger kon...

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:02

Madonna als the complete game of thrones, nu nog een neger aan het kruis..

myrna1965 | 19-05-19 | 00:01

Na een minuut of twee begon het wat iel te worden en heel, heel vals.

RenHoek | 19-05-19 | 00:01

Madonna laat helaas wat nootjes vallen hier en daar. Auw, best pijnlijk.

Swoop | 19-05-19 | 00:01

Wie is die kraaiende vogelverschikster?

Denarius | 19-05-19 | 00:01

Vals.

RenHoek | 19-05-19 | 00:00

Jezus, wat slecht.
Madonotna

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:00

Met het ene oog wel de tekst, maar met het afgedekte oog de melodie dus niet. Had beter andersom geweest.

jacobh-59 | 19-05-19 | 00:00

Madonna, wat slecht. Ga playbacken

ronaldvw | 19-05-19 | 00:00

Pijn in mijn oren van Madonna, kan iemand die vrouw tegen haarzelf beschermen.

Ze verkracht haar eigen Like a Prayer, zo slecht heb ik nog niet gehoord.

CarelJan7937 | 19-05-19 | 00:00

Het is niet dat de hele wereld al niet wist dat ze niet kan zingen, maar kolere wat gaat die af als een gieter zeg.

dopinie | 19-05-19 | 00:00

Het is mooi geweest. Tijd voor een welverdiend pensioen. Als het niet kraakt, is het vals.

medusa324 | 19-05-19 | 00:00

Nee maar even zonder gekheid jongens: wel de beste act van de avond: Madonna.

VanBukkem | 19-05-19 | 00:00 | 4

Voor een dove wel ja.

osolemio | 19-05-19 | 00:01

Jij was toch opgerot?
Of heb je er verstand van?

Kaas de Vies | 19-05-19 | 00:02
▼ 1 antwoord verborgen

Madonna op vergelijkbaar niveau als de kandidaten.

Mauguio | 19-05-19 | 00:00

Zijn het mijn oren of zingt ze kei vals...

Expertus_Dico | 19-05-19 | 00:00

Miljoen betaald voor Madonna , zo vals als de pest

janleuk | 18-05-19 | 23:59 | 1

Zo vals als een kraai en het ziet er niet uit

Jacktheflipper | 19-05-19 | 00:01

Madonna. Wat erg dit.

osolemio | 18-05-19 | 23:59

Noorwegen.

wilderst | 18-05-19 | 23:59

Een fucking koor met boerka´s aan. Totaal geen gene.

Pedronegro | 18-05-19 | 23:58

Where is the Iron Throne?

Rest In Privacy | 18-05-19 | 23:57

Ik stem op Madonna.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:57 | 3

Die Madonna is me er een eentje hoor...

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:58

Niet slecht voor de eerste keer live.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:58

The Queen of Pop.

ProAsfalt | 18-05-19 | 23:56 | 1

Auw, m'n oren zeg.

RickyLaRue | 18-05-19 | 23:58

Maar wie heeft er nou gewonnen??

Botte Hork | 18-05-19 | 23:54 | 1

Madonna.

RickyLaRue | 18-05-19 | 23:57

Hoezo doet Australië eigenlijk mee met de eurovisie songfestival en wordt heel dit gebeuren in Israël gehouden. Het zal wel aan mij liggen dat ik dit niet begrijp maar het zal mij een Frieslander droge worst wezen.
Het interesseert me geen reet, zo nu eerst een Drentse worst met kruidnagel in plakjes snijden en een Brabeaulandse pilsbier meester maken.
Proost.

Brabeaulander | 18-05-19 | 23:54 | 2

Snijd Conchita Wurst in plakjes, verwijder de haren en bak deze goed gaar in bananaspek. Serveer met een flinke klodder gayonaise.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:56

Waarom zijn al die riedeltjes in mineur eigenlijk. Maak eens een mooie melodie in majeur.

deoudererijperevrouw | 18-05-19 | 23:53 | 3

Ze zijn in majeur grotendeels, toch?

letopuwzaak | 18-05-19 | 23:56

@letopuwzaak | 18-05-19 | 23:56: Nee hoor, de meeste niet. Die deuntjes die in je hoofd blijven zitten zijn meestal in mineur geschreven.

deoudererijperevrouw | 18-05-19 | 23:59

Ja... en dat zijn deze niet volgens mij:) maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet alles met evenveel aandacht heb geluisterd!

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:12

Heb echt werkelijk alleen in getuned toen Nederland begon puur om te kijken of ie het live ook kan brengen en toen weer uit gezet. Ik kan er echt niet naar luisteren. Mocht het winnen dan mogen ze dat lekker in Amsterdam houden. Het is daar toch al afgeladen vol met toeristen, kan dit er vast ook wel bij.

HipsterBrood | 18-05-19 | 23:53 | 1

Oke ik heb heel even terug gezapt om te checken of ze al punten aan het uitdelen was, begint Madonna like a prayer super vals te zingen. Weer uit gezet.

HipsterBrood | 19-05-19 | 00:01

Wtf hij knipperde niet eens met zn ogen.

R. Skickr | 18-05-19 | 23:58

Ik zou haar niet nog een keer doen.

Kaas de Vies | 18-05-19 | 23:50 | 4

Het was toch israel in kaas, dan de rode zee en dan mocht jij een keer.
bah

Ongeblustekalk | 18-05-19 | 23:53

Dit doe ik mijn clouddienst niet aan.

Kaas de Vies | 18-05-19 | 23:55

Zei Josef tegen God.

Oprisp | 18-05-19 | 23:55
▼ 1 antwoord verborgen

Mocht Nederland het winnen dan moeten wij nadenken over de artiesten om het programma op te vullen.
Ik heb erover nagedacht.
Laten wij beginnen met André Rieu. De hele wereld heeft van hem gehoord.
Vervolgens Armin van Buuren, DJ Tiesto. De beroemste DJ ter wereld.
Within Temptation, symphonische metal, een uitermate populaire band in de hele wereld.
En sluiten wij af met Mental Theo & Charly Lownoise. Waarom? Omdat deze genre in Nederland is ontstaan.

ProAsfalt | 18-05-19 | 23:49 | 4

Wat dacht je van Vandeberg Moonkings

R. Skickr | 18-05-19 | 23:51

George Baker...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:54

Lee Towers ?

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen

Niks gezien, niks gehoord. Vooraf wist ik niet eens hoe de Nederlandse inzending klonk. Om 23.00 GS gelezen, ow ja het stemmen zal wel beginnen. Gewoon even kijken of "we" winnen, zal wel niet. "We" worden altijd hoogstens tweede....

Blijkt de Nederlandse inzending echt een topnummer, dat ik al weken op de radio hoor. Waarvan ik aannam dat het gewoon een internationale topproductie is, waarvan ik de zanger nog niet ken/new kid on the block is.

Als "we" met dit nummer niet winnen, tussen de rest van de dragqueen-bagger en semi-bagger, dan kijk ik nooit meer.

Niet dat dat verder er toe doet. Maar serieus, ik wist tot een half uur geleden niet dat dit de Nederlandse inzending was, ondanks dat ik het nummer al tig keer gehoord en gewaardeerd heb.

WasHetMaarMakkelijk | 18-05-19 | 23:49 | 4

Ich habe est nicht gewusst....

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 23:56

@Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:53: Neen, ik luister vooral radio op het werk, luister muziek en mijn gehoor schakelt af bij dj geleuter. Dattem Duncan het wist ik al even, maar nog niet gelinkt aan het nummer.
Verder vermijd ik NPO/RTL/SBS programma's met roddelrubriekjes en abc-BN-ers als de pest...

Dus nee, niet onder een steen, maar ook niet op de hoogte.

Het korte samenvattingsfilmpje na alle optredens (die ik dus niet gezien heb) liet me bovenstaande schrijven.

En de rest is geschiedenis. Heb ik ook eens gelijk...

WasHetMaarMakkelijk | 19-05-19 | 01:20

@WasHetMaarMakkelijk | 19-05-19 | 01:20:
Voor mij geldt exact hetzelfde! Ik kijk nooit naar het Songfestival maar zag toevallig gisteravond op Internet een filmpje van Duncan die dit nummer zong (al tig keer op de radio gehoord, werkelijk geen flauw idee dat dit ons Songfestivalnummer was!) en was verrast hoe deze Nederlandse zanger dit nummer op een passionele, beschaafde manier ten gehore bracht! Ben nu gewoon trots op onze Songfestival winnaar! Net als op Conchita Wurst destijds, ook een topper met een geweldige stem!

BaldEagle | 19-05-19 | 11:31
▼ 1 antwoord verborgen

Je kunt ook gewoon eens kappen met vreten bollie.

RenHoek | 18-05-19 | 23:49

Zijn varkens tegenwoordig koosjer?

brutus68 | 18-05-19 | 23:49

Leuk, die trol van Frankrijk mag nog een keer optreden. De regisseur wist niet hoe snel ie weg moest zoomen toen ze drbenen wijd deed.

Swoop | 18-05-19 | 23:48

Heeft iemand de olifant in de kamer al benoemd?

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:48 | 1

Spekkie...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:49

Ah, ik moet mijn vakantie nog beoken naar torremolinos. Hele dag op een gele banaan hangen achter een speedboot.

RenHoek | 18-05-19 | 23:48 | 1

Volgens mij kan jouw speedboot beter achter die banana gaan hangen.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:52

Was ff schijten, heb ik iets gemist?

R. Skickr | 18-05-19 | 23:47 | 1

Het optreden van Madonna. Dat was er niet want blijkbaar ging heel Europa schijten.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:49

Ook vreemd is dat je alleen kan stemmen voor 45 cent per stem.
Gaat geen hond doen tenzij je er een bak geld voor overhebt.

Verklaard ook waarom bepaalde landen ten Oosten van ons altijd hoge punten halen, gooien er een bak poen tegenaan ;-)

CarelJan7937 | 18-05-19 | 23:47

Deze zou eigenlijk 'wurst' moeten heten... Ze bestaat er voor 80 procent uit...!

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:47 | 1

geel

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:50

Wat is geel toch een leuke kleur hè

Deksmaat | 18-05-19 | 23:47 | 1

Ze heeft goeie kuiten...

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:48

Geen bananen meer voor deze jongen.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:47

Daar is Varkka.

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:46

Madonna heeft een dikke kont gekregen

varkenshouder | 18-05-19 | 23:45 | 3

Spek smaakt niet meer?

Zo Ontzettend Moe | 18-05-19 | 23:46

Ze is 61.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:47

Nodig dan Gal Gadot uit.

RenHoek | 18-05-19 | 23:44 | 1

Precies

SicSeb | 18-05-19 | 23:47

Wat een freakshow, Madonna is tegenwoordig van de piratenpartij.
Miss Cypris zit lekker frontrow en vol in beeld, was ook de minst slechte.

Niet het lekkerste wijf, wel het minst slechte nummer. Rest van het arrangement van deze Georgische Griekse Cyprioot is niet om aan te horen. Cyprus zal wel een bak geld op tafel gelegd hebben en een goede producer ingehuurd hebben.

oordeelt u zelf: www.youtube.com/channel/UC2CHXtd1F3yx...

CarelJan7937 | 18-05-19 | 23:44

God, God, wat duurt het lang. Doe eens uitslagen? Die fles moet nog leeg.

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:44

Yo bro do the talking man. Bro cool.

Oprisp | 18-05-19 | 23:43

Beugelbekkie?

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 23:43

Nog even een neger in een ridderpak erachteraan jassen. Wat een armoe.

Pedronegro | 18-05-19 | 23:42 | 1

Was het een Kruisriddert?

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:44

Heeft die negert nou het jurkje van Madonna aan?

Swoop | 18-05-19 | 23:42 | 1

en dat vinden we niet raar dat vinden we allemaal heel gewoon

myrna1965 | 18-05-19 | 23:43

Liggen we al uit?

R. Skickr | 18-05-19 | 23:42

Wie is deze rukker?

RenHoek | 18-05-19 | 23:42 | 1

Wycleff Jean

R. Skickr | 18-05-19 | 23:43

En nu negert met bril?

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:41 | 1

Na wa I am sayin. Na-mean

SicSeb | 18-05-19 | 23:43

Man man man aat een dieptepunt

R. Skickr | 18-05-19 | 23:40 | 1

Haha ik ga stuk om die commentaren op de autotune en ridder rap.

2tribes | 19-05-19 | 12:56

Wat leuk inclusief allemaal. Kunnen de punten komen ja?

Pedronegro | 18-05-19 | 23:40

Hari Krishna op een eurgel

myrna1965 | 18-05-19 | 23:40

A glimpse of things to come......

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:40

Een vent in een jurk. Mogen de Palestijnen ook nog een stukje zingen.?. Klinkt erg Arabisch.

Swoop | 18-05-19 | 23:40 | 1

Wanneer Frodo de cockring niet in de vulkaan gepleurt krijgt moeten we naar deze muziek luisteren tot aan het eind der tijden.

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:43

Zie Madonna en moet opeens denken aan The Hunger Games.
Enfin, on with the Fairy Parade!

BootleggersSmurf | 18-05-19 | 23:40

En ineens zijn we in het Midden - Oosten aanbeland..

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:39

Schik me de tyfus wat is dit

Jacktheflipper | 18-05-19 | 23:39

Nou, waar blijft die einduitslag. Ik hou het niet meer!

VanBukkem | 18-05-19 | 23:39

Milly Scott met Fernando en Filippo, dat waren nog eens tijden.
Ik voel de tranen weer opkomen...... zo mooi !

varkenshouder | 18-05-19 | 23:38

Luchtalarm?

RenHoek | 18-05-19 | 23:38

Afknapper zeg

Deksmaat | 18-05-19 | 23:38 | 1

Die Madonna, toch?

schijtzat | 18-05-19 | 23:39

Dat gebazel van dat wijf...

RenHoek | 18-05-19 | 23:36 | 3

Totaal over de datum.

Normpje | 18-05-19 | 23:39

@VanBukkem | 18-05-19 | 23:41: ja, ik kijk ook niet zo krek, maar... ze moet haar kop wel houden. Kreunen is prima. Deed liever die zonder borsten in zilverjurk.

Normpje | 18-05-19 | 23:44

Kan mevrouw Ooglap de autoqueueueu wel lezen?

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:35

Godallejezus. Die Madonna is nog steeds een ontzettend lekker wijf hoor. Met haar 61 jaar.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:35 | 6

@VanBukkem | 18-05-19 | 23:39:
Dat klopt.
Op de cd is het OK maar live is het niet te harden.
En ik kan het weten.

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:41
▼ 3 antwoorden verborgen

Pfff, Madonna. Een enorme desillusie.

schijtzat | 18-05-19 | 23:35 | 2

Ze heeft zich prima aangepast.

medusa324 | 18-05-19 | 23:37

Wie heeft in haar linkeroog gekwakt?

RenHoek | 18-05-19 | 23:34 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Gelet op de vele negatieve reacties wil ik graag er op wijzen dat Feynman inmiddels al een poosje zijn stukkie heeft geplaatst: wèl de moeite waard.

VP732 | 18-05-19 | 23:34 | 1

Morgenochtend... Nu eerst tieten!

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:38

mocht buitenaards leven op dit moment de aarde ontdekken, denk ik dat ze snel doorvliegen

yeps | 18-05-19 | 23:33

Ik word een beetje gruizig van deze muziek.

Computer_says_no | 18-05-19 | 23:32

Je zou bijna smeken dat Hamas weer raketten gaat afvuren...

Mathijs2017 | 18-05-19 | 23:32 | 2

Kuzu staat voor de deur de coördinaten door te geven dus effe afwachten

janleuk | 18-05-19 | 23:33

En dat iemand de Iron Dome even uitzet.

RenHoek | 18-05-19 | 23:35

Waar blijft Hamas met z'n loepzuivere zelfbouw raketten show

janleuk | 18-05-19 | 23:32

Moet die foto van Celine nou echt ?

Hurdy Gurdy Man | 18-05-19 | 23:31

Net een paar in de samenvatting gezien, brrr wat een bende...
Opheffen die troep... dit kan toch echt niet meer anno 2019...
En dan ook nog die baardvrouw uutnodigen... europa is stuk af kapot ziek.... en ze laten zien dat inclusief af ia... dat dan weer wel

Mathijs2017 | 18-05-19 | 23:30

Als die Duncan wint vreet ik m'n lederen pet op.

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:30 | 1

Petje.
Gefermenteerd in liefdessap tot een bruin hapje.

Oprisp | 18-05-19 | 23:38

Ik blijf Duncan de beste vinden.

RenHoek | 18-05-19 | 23:30 | 5

Ik ook.

schijtzat | 18-05-19 | 23:34

Ik vond het echt mooi.

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:18

Ik kende het nummer al, wist alleen niet dat het onze inzending was.

Muuke | 19-05-19 | 00:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Rariteitenkabinet.

RenHoek | 18-05-19 | 23:27

Maar goed, even een serieuze noot, ik denk dat we wel moeten concluderen dat onze beschaving wel zijn dieptepunt bereikt heeft. Erg veel dieper kunnen we als westerse beschaving niet zinken.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:27 | 2

Wordt tijd voor wat tuchtiging uit Islamitische hoek. Daar staat op al deze gekkigheid een enkele reis naar beneden vanaf een flatgebouw.

medusa324 | 18-05-19 | 23:30

Beter diep gezonken dan niet ingedronken

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:32

De dag dat je uitkijkt naar Madonna

Deksmaat | 18-05-19 | 23:27 | 1

Heet heden ten dage Esther

janleuk | 18-05-19 | 23:30

Servië en Rusland waren mijn favorieten, maar ik denk dat ik Servië net een tikkie beter vond. Ik vond Slovenië ook wel grappig; dat meisje dat constant haar vriendje aankijkt terwijl zij monotoon zingt. Ik vraag mij af hoeveel punten Slovenië gaat krijgen. Het lijkt mij wel grappig Slovenië de zangwedstrijd wint (alhoewel ik hoop dat Servië of Rusland zullen winnen).

Mijn ervaring met dit programma leert echter dat alleen absolute freaks en homo's kans maken om te winnen, dus waarschijnlijk worden IJsland of Frankrijk de winnaar...

IkBenEenLiberaal | 18-05-19 | 23:27 | 1

Geef Azerbeijan en Estland ook wel een kans.

Swoop | 18-05-19 | 23:33

man man, wat een freak show

Henk de Vries2074 | 18-05-19 | 23:27

Beste nummer van de avond!

Zo Ontzettend Moe | 18-05-19 | 23:27

Gali, je bent verdwaald, dit is geen zangwedstrijd, maar een verkleedpartijtje.

Swoop | 18-05-19 | 23:26

Wat een armoe....

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 23:25 | 1

Maar toch een festival om door een cockring te halen.

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:29

Ik denk dat ik de Iron Dome maar eens ga bellen.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:23 | 1

ik zit helemaal stuk hiero.

De Briemusketier | 18-05-19 | 23:26

Liet ze nou een groot stuk van haar kudt zien?

R. Skickr | 18-05-19 | 23:23

Volgens mij heeft de totale gay-scene de avond van het jaar.

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:23 | 3

Godsamme....

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:24

Overspoelen volgend jaar Amsterdam. Dat wordt één grote orgie.

janleuk | 18-05-19 | 23:27

Volgens mij gaat er een boel technisch fout nu

Jos Tiebent | 18-05-19 | 23:23 | 1

Kuzu zit aan de kabels met z'n kniptang.

janleuk | 18-05-19 | 23:29

Mis een marineschip

Deksmaat | 18-05-19 | 23:22

Da's een beste teen.

RenHoek | 18-05-19 | 23:22

Eindelijk kwaliteit

R. Skickr | 18-05-19 | 23:22

Over een paar jaar een gaypornfistfuckscene op het Songfestival, in het kader van de LGBT promotie-dinges.

Crusher | 18-05-19 | 23:21

Tel Aviv gay-capital... Ja dat is nu wel bevestigd.
Heerlijke stad om te zijn trouwens.

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:21 | 1

Dr komt zo nogeen marsmannetje...

Swoop | 18-05-19 | 23:23

Maar even los van die baard jongens; ze had best een goed figuur.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:21

When you see the ring...

RenHoek | 18-05-19 | 23:20 | 1

... lick it.", aldus Analingus van Potum.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 23:24

The Wurst case ever.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:19

Er is meer verkeer in en uit de kont van Conchita geweest dan de Coentunnel op maandagmorgen.

RenHoek | 18-05-19 | 23:19

[Zucht...] Conchita Wurst.
Ik dacht al: Waar blijft ze?

VanBukkem | 18-05-19 | 23:19

Wtf zit er nou in mn tv??

Wokpan1975 | 18-05-19 | 23:18

Madonna met een pet? En een baard? Dit kan niet waar zijn. Maar het is toch waar.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:18 | 2

Vrouwen op die leeftijd krijgen nu eenmaal baardgroei.

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:20

Dr vibrator zat nog in dr broek geloof ik..... manmanman

Wokpan1975 | 18-05-19 | 23:21

Conchita Wurst.

Ik snap em nu pas. Wurst = Worst. Mijn god wat is mijn leven compleet.

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 23:18

Heb je dat ook weer.

Swoop | 18-05-19 | 23:18

It can't be unseen.

R. Skickr | 18-05-19 | 23:18

Conchita heeft een flinke bobbel in de broek.

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:18 | 2

Durfde niet te kijken

R. Skickr | 18-05-19 | 23:21

Soort van KnackWurst

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:44

Help!!!

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:18

Ah, het was nog niet gay genoeg.

ikbenerweer! | 18-05-19 | 23:18

Echt niet!

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:17

Vies gedrocht.

RenHoek | 18-05-19 | 23:17
-weggejorist-
jacobh-59 | 18-05-19 | 23:17

Hoe zit het eigenlijk met die verdwenen gitaar van Estonia?

myrna1965 | 18-05-19 | 23:14 | 1

Ik zeg:

1. Cyprus
2. Nederland
3. IJsland
4. Zweden.

RenHoek | 18-05-19 | 23:14

Cyprus is wel echt hitje. #teamcyprus
Dame in kwestie <3

Brentjeee | 18-05-19 | 23:13

Met het risico dat Jeugdzorg zo voor de deur staat: mijn 16-jarige heeft erg van uw aller commentaar genoten. De nieuwe lichting reaguurders staat al klaar in de coulissen.

MickeyGouda | 18-05-19 | 23:12 | 2

Goed om te horen, haha! Kroost van jou kan alleen maar een waardevolle toevoeging zijn!
Maar bespaar het haar nog even:))

letopuwzaak | 19-05-19 | 00:20

Ik ben eruit. Ik ga op San Marino stemmen. Die gast heeft wel wat weg van Right Said Fred.

ProAsfalt | 18-05-19 | 23:11 | 2

I'm too sexy for my car....

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:12

Wanneer komt de act van Gaza?

born2killn00bs | 18-05-19 | 23:10 | 3

Die heeft Kuzu al opgevoerd

myrna1965 | 18-05-19 | 23:16

Kuzu popelt maar komt niet binnen.

janleuk | 18-05-19 | 23:16

Weg met ons is gewoon EU beleid.

ikbenerweer! | 18-05-19 | 23:09

"You cannot vote for your own country." Ah. Het is net de EU.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:09 | 3

Ha! Scherp

Deksmaat | 18-05-19 | 23:12

LOL!

keestelpro | 18-05-19 | 23:13

Ja!! Deze tegel is af.

Nuuk | 18-05-19 | 23:18

Ik viel in slaap bij Spanje. En toen het nummer af was werd ik weer wakker.
#geenmening

keestelpro | 18-05-19 | 23:08

Apart liedje en mooi gedaan van Australië.
Snelle decormensen werken daar.. poeh.

letopuwzaak | 18-05-19 | 23:07 | 4

Die stok zat vooraf al in haar reedt, schijnt.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 23:14

Dat is er inderdaad één die beklijft.

MickeyGouda | 18-05-19 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

medusa324 | 18-05-19 | 22:55
Echt?
Nah, wedstrijdjes janken win ik wel vaker.

Gelukkig, het ergste is (als het goed is) voorbij.
Straks wordt het pas echt leuk, het stemmen tellen!

Kudtkip | 18-05-19 | 23:07 | 2

Ah nee, ik bedoelde die Kudtkip uit Israel die vorig jaar het songfestival heeft gewonnen.

medusa324 | 18-05-19 | 23:09

Hoop voor iedereen dat ze er in één keer uit zijn. Verlenging, en God verhoede het, strafliedjes is niet te trekken.

Maar ja. Ik kijk niet eens.

Nuuk | 18-05-19 | 23:20

Kudt Spanjaard heeft godverdomme een lekker nummertje gemaakt...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 23:07 | 2

Ik heb al 4 weken geen lekker nummertje gemaakt.

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 23:07

Echt alles is kut aan Spanje

R. Skickr | 18-05-19 | 23:06 | 1

Behalve Barcelona dan maar dat mag niet van Brussel.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 23:16

Hebben ze daar nou robocop op het podium staan?

Kamikazepiloot | 18-05-19 | 23:06

Absolute kanshebber. Die meid zong erg zuiver en kundig. Je moet ervan houden, maar ze zong echt goed.

LV-223 | 18-05-19 | 23:06

Australië wint !
Het hele circus klimaatneutraal met Jettetax naar Melbourne in 2020.

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 23:06 | 1

Nee joh, Engeland.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 23:10

Que si, Que no.... ik ben een homo.

RenHoek | 18-05-19 | 23:05 | 1

Dat wisten we al

blisterverpakking | 18-05-19 | 23:17

1. Nederland
2. Zweden
3. Australië

Jos Tiebent | 18-05-19 | 23:04 | 2

1. Gijs Staverman
2. Aad van Toor
3. Arnold Schwarzenegger

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 23:05

Nah, bijna goed.

Jos Tiebent | 19-05-19 | 01:13

Ik stem op Hamas.
Wat een kutmuziek.

VanBukkem | 18-05-19 | 23:04

Nothing holding me down? Ben maar blij met dit soort high end dildo's!
#Australië

keestelpro | 18-05-19 | 23:03 | 1

Wat een kudt nummer

Jacktheflipper | 18-05-19 | 23:04

The Joker.

RenHoek | 18-05-19 | 23:03

EK Paalzitten

R. Skickr | 18-05-19 | 23:03 | 2

Die paal moet in de punami zitten anders Kan je niet zo waardeloos zingen

Jacktheflipper | 18-05-19 | 23:06

Zelf dacht ik eerst fierljeppen maar dan zonder fierl en ook zonder jeppen.

jacobh-59 | 18-05-19 | 23:15

Alsof mijn hond met zijn ballen vastzit in de grasmaaier.

RenHoek | 18-05-19 | 23:03

Werd ze nou geknepen?

Zaadhaan | 18-05-19 | 23:02

Hahaha pis zowat in mijn broek hier hahaha

Deksmaat | 18-05-19 | 23:02 | 4

Beste draadje sinds tijden. Jammer van die muziek.

spinselsinjehoofd | 18-05-19 | 23:05
▼ 1 antwoord verborgen

Welles! Nietes! | 18-05-19 | 22:51
Gestoord van Kuzu om het ESF tussen de regels door ongepast te vinden omdat de Pallies zoveel te huilen hebben.
Nu ja, past wel in de GGZ-Contest. En standaard in Denk's gedram.

Ik weiger echt te huilen. Hé, gelukkig is daar de fee uit Australië!
*blij*

Kudtkip | 18-05-19 | 23:02

Tieten!

R. Skickr | 18-05-19 | 23:01
-weggejorist-
Huiskens | 18-05-19 | 23:01

Australische milf. Met benen van een meter of twee? Lijkt net als die Servische weggelopen bij dat Ijslandse tafereeltje.

Swoop | 18-05-19 | 23:01

Goeie tieten.

RenHoek | 18-05-19 | 23:00 | 1

Ze kan niet zingen maar heeft in ieder geval 2 kwalitieten.

HoerieHarry | 18-05-19 | 23:03

Johnny Logan wint.

RickTheDick | 18-05-19 | 22:59

Idd. Net een musical nummer. Maar dat doet het vaak het best op het songfestival.

SanderEvers | 18-05-19 | 23:00

Zwitserland speelt in op de doelgroep. Wat een poppie.

medusa324 | 18-05-19 | 22:57

Hij zuigt net zo als Ricky Martin... Letterlijk en figuurlijk...!

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:57 | 1

Was hij lekker?

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:59

Verticale VVS, wat kut.

RenHoek | 18-05-19 | 22:57

Die zwitsallander is wel de gheylste vent vanavond. Ik zou hem bijna doen.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:57 | 1

Madonna wordt de geilste vent van de avond.

HoerieHarry | 18-05-19 | 22:58

Nu gevaarlijke outsider Zwitserland.

keestelpro | 18-05-19 | 22:56 | 1

Nou maar dan wel met het geluid uit. Scoort goed bij de boys en girls.

Swoop | 18-05-19 | 22:59

Servië zou in 1951 gewonnen hebben.

keestelpro | 18-05-19 | 22:55 | 2

Ze hadden in 1914 moeten winnen.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:58
-weggejorist-
Huiskens | 18-05-19 | 23:00

Bij Oost-Europese vrouwen denk ik altijd aan SM.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:55

Ik kan er niet meer tegen mensen. Elk jaar hetzelfde geneuzel. Elke jaar dezelfde dramatische shit. Elk jaar weer.

Ik denk dat ik naar Australie verhuis. Zodat ik voor altijd verlost ben van het Eurovisie Songfestival!

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:55 | 3

Die doen ook mee toch?

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:55

Servië, ik blijf het toch zeggen hoor, de lekkerste vrouwen zijn oostblokkers...

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:53 | 2

Oostblokkerinnen ;-)

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:56

Heerlijk die benen van 2 meter lang

Jacktheflipper | 18-05-19 | 23:10

Italië speelt in op het Arabische sentiment. Sigrid Kaag en Judith Sargentini begrijpen dit.

keestelpro | 18-05-19 | 22:53

ABBA & Mouth & MacNeal 1974, dat waren nog eens tijden.

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 22:52 | 2
-weggejorist-
Huiskens | 18-05-19 | 22:54
-weggejorist-
Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:52 | 1

'k Kan 't niet helpen, maar dit is toch ook wel de GGZ-Contest.
Bijna iedere performer heeft wel een zielig verhaal van non acceptatie in de jeugd.

En nou moet het met alle audiovisueel geweld ons trauma worden.
Ik weiger te huilen, maar... maa... ma... ehhhehhh

Kudtkip | 18-05-19 | 22:51 | 1

Jij hebt vorig jaar al gewonnen.

medusa324 | 18-05-19 | 22:55

Ach hij doet z'n best.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:55

Wat een Turkse pannenkoek

SicSeb | 18-05-19 | 22:56
▼ 1 antwoord verborgen

Een Arabirische singert met sneakerboys?

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:51
-weggejorist-
Huiskens | 18-05-19 | 22:50

I'm gonna make me an earclip I can't refuse

jacobh-59 | 18-05-19 | 22:50

Italië heeft een mongol gestuurd.

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:50

Zweden en Italië deugen, dat levert punten op.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 22:50

Goh... Een Mahmood die klaagt over geld... Uniek...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:49

Shaggy?

R. Skickr | 18-05-19 | 22:49

Mislukte Shaggy

Deksmaat | 18-05-19 | 22:49

Dit zou onder Silvio Berlsuconi nooit gebeurt zijn.

RenHoek | 18-05-19 | 22:48 | 2

Goeie ouwe tijd....

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:51

gebeurD.

Sjeeeezzz.

ikbenerweer! | 18-05-19 | 22:51

Ook heel fijn... Een 'echte' Italiaan...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:48 | 2

Die Egyptische Italiaan kan wel zingen.

HoerieHarry | 18-05-19 | 22:49

Niets nieuws onder de zon. In het oude Rome liepen ook veel Egyptenaren rond.

medusa324 | 18-05-19 | 22:51

Damnit. Kwam net toch wel hard van die dikke.

Mijn moeder die naast me zat keek raar op!

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:48 | 2

LOL +10

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:50

Met een knal door de geluidsbarrière

SicSeb | 18-05-19 | 22:57

Zou die dunne bij die fransoos(in) ook bij elke beweging zuchten en steunen zoals alle dunnerds altijd doen?

Gazzerop | 18-05-19 | 22:47

Wel grappig dat 99% van de performers in de buurlanden waar ze nu naast optreden gewoon van een gebouw gegooid worden.

Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:47 | 2

Scherp Kaas :)

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:49

Valt wel mee, ze doen geen flikker daar.

Oprisp | 18-05-19 | 22:54

Jullie kunnen lullen wat je wilt, maar dat extreem dikke wijf deed wel haar best.

LV-223 | 18-05-19 | 22:47 | 1

Volgens mij kon ze wel door de vloer zakken

R. Skickr | 18-05-19 | 22:52

Ga weg gedrocht.

RenHoek | 18-05-19 | 22:47

He Conchita Bratwurst! En je schrikt je dan nog een keer de pleuris, want er komt opeens een gedrocht aan.....

Swoop | 18-05-19 | 22:47

Lijkt wel op dat wijf van de Hanson Brothers

RenHoek | 18-05-19 | 22:47 | 1

Hahaha nee dit dan

Deksmaat | 18-05-19 | 22:45

Ok je moet kiezen....

R. Skickr | 18-05-19 | 22:45 | 1

Nee dank u ik pas.

matatwork | 18-05-19 | 22:48

Asha ten Tuinbroek is that you?

RenHoek | 18-05-19 | 22:45

Wat een spektakel bij die Fransoos(in)!

Gazzerop | 18-05-19 | 22:45

Een blonde langharige Marrokaanse heaumeau, je verzint het niet

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:45 | 2

Wat zal die vader van hem vinden...?

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:46

Briljant Frankrijk. Soort monty python, maar dan Frans.

Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:45

Eh... Wat is er met mijn netvlies? Op de achtergrond is geloof ik Frankrijk?

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:45

Weer een vent in een jurk?

RenHoek | 18-05-19 | 22:45

Madamesjeu Herma Frodite?

jacobh-59 | 18-05-19 | 22:45

Hoort die dikke erbij?

R. Skickr | 18-05-19 | 22:45 | 1

lol

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 22:48

Help, m'n avondeten!

Jos Tiebent | 18-05-19 | 22:44

Frankrijk heeft een probleem. Meerdere.... :-S

keestelpro | 18-05-19 | 22:44

Frankrijk>>> Hij/Zij/Het wil de clichés van 'mannelijkheid' aankaarten... Altijd -1!

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:44

Gandalf zn biseksuele broer?

R. Skickr | 18-05-19 | 22:44 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een janknummer. Succes mey laatste plaats.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:42

Azzurbijsjan is ook gewoon kei goed.
Het is echt appels met peren vergelijken dit.

keestelpro | 18-05-19 | 22:42 | 2

Lekker plaatje....

HoerieHarry | 18-05-19 | 22:43

Zijn dat nou robot-fleshlights bij die Azeri? Trouwens ook top 10

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:42 | 1

Jerevan zero points

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:43

Gaat weer 2.000 punten van buurlanden krijgen.

RenHoek | 18-05-19 | 22:40

In plaats van autotune robotune?

Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:40

Ze kon het al op haar 16e

R. Skickr | 18-05-19 | 22:39
-weggejorist-
keestelpro | 18-05-19 | 22:39 | 3

Zouden die twee danserts die Belarussische dame al hebben gedaan?

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:38 | 1

Dat zijn de enige twee homo's in Wit-Rusland.
Heeft zij weer.

Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:41

Iemand die Wit-Rusland zou doen?

VanBukkem | 18-05-19 | 22:38 | 4

#MeToo

Expertus_Dico | 18-05-19 | 22:39

Sloppy third

R. Skickr | 18-05-19 | 22:40

Helaas. Is nog geen 18.
*belt politie*

VanBukkem | 18-05-19 | 22:41
▼ 1 antwoord verborgen

Smurfin doet ook mee voor wit Rusland?

Welles! Nietes! | 18-05-19 | 22:37 | 1

Lekker jonguh

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:37

Estland was griezelig zuiver het hele nummer lang in tegenstelling tot de ½ finale.
Opeens ook weer een kaper op de kust. (nah)

keestelpro | 18-05-19 | 22:36 | 1

Este piraten zijn gevaarlijk. Weleens een viking op bezoek gehad?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:38

Weer zo een heerlijke oostblokse

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:36 | 1

Heeeeerlijk. Wat een lekker wijf

R. Skickr | 18-05-19 | 22:38

Ja, dit is geil.

*ritst broek open*

RenHoek | 18-05-19 | 22:36

Lekkere wit Russische moves. I likey

R. Skickr | 18-05-19 | 22:36

Hoe kan die gast telkens zo snel zijn gitaar pakken?

Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:36 | 3

Lijkt me niet helemaal live. Heel raar.

Swoop | 18-05-19 | 22:37

@Kaas de Vies | 18-05-19 | 22:39: je reinste knip - en plakwerk.

Swoop | 18-05-19 | 22:43

Deze klinkt aardig, wanneer komen wij?

Welles! Nietes! | 18-05-19 | 22:36 | 4

Helemaal aan het eind. Na de puntentelling.

medusa324 | 18-05-19 | 22:38

@keestelpro | 18-05-19 | 22:37:
Dat is beter dan bij de eu-verkiezingen straks. Daar liggen we vier dagen voor.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:40
▼ 1 antwoord verborgen

Hoort iemand anders bij die belletjes ook steeds het intro van Wuthering Heights?

letopuwzaak | 18-05-19 | 22:34 | 1

Dat zeg ik ook net.

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 22:35

Als je in IJsland woont ben je al vreemd genoeg, met een vulkaan of een geijser in je achtertuin. Of een rare gozer die met zijn blote reedt in een leren pakkie op een berg sneeuw is gaan zitten. Die hebben ze allemaal naar israel gestuurd, met een roze strik eromheen en een kaartje "deze mag je houden, veel plezier ermee".

De Briemusketier | 18-05-19 | 22:33 | 4

*vorig

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:37

@Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:37:
Na de prestaties van het IJslandse voetbalelftal is deze eurovisie inzending toch weer twee stappen terug. Wellicht is het een idee om toeristen te weren, en kan het ook in 020 werken.

De Briemusketier | 18-05-19 | 22:50

@De Briemusketier | 18-05-19 | 22:50:
Als jij het zegt!

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:58
▼ 1 antwoord verborgen

Estland komt wel in de top 10.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:33
-weggejorist-
Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:33

Natte krant. Dweil.

RenHoek | 18-05-19 | 22:32

Nasaal is ook in

Deksmaat | 18-05-19 | 22:32

Wat een vreselijke Ijslandse gedrochten. Geef de linkse gekkies ook maar geen microfoon meer want dit is het resultaat.

myrna1965 | 18-05-19 | 22:32 | 1

Was leuk man, vrouw.

mqdv | 18-05-19 | 22:33

Krijste hij nou Smeagol?

RenHoek | 18-05-19 | 22:31 | 1

Nee wie goan Høken

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:32

IJsland beste tot nu toe.

Moet alleen nog een hardcore-kick onder.

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 22:30 | 2

Eensch

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:33
-weggejorist-
Huiskens | 18-05-19 | 22:30 | 3

Zanger mist nog een masker met ern dildo erop maar verder best aardige beat.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:30

Meesteres België gaat helemaal uit d'r plaat op IJsland denk ik. XD

keestelpro | 18-05-19 | 22:30

Klinkt wel als iets van Pierre Kartner.

RenHoek | 18-05-19 | 22:29

Wat heurt ik nou, samples van Hitler in een Songfestival liedje?

Crusher | 18-05-19 | 22:29

IJsland! Verfrissende klanken!

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:29

Alle vulkanen op IJsland barsten uit.

medusa324 | 18-05-19 | 22:29

IJsland heeft professionele hulp nodig. #borderlinesyndroom

VanBukkem | 18-05-19 | 22:28

Klinkt als ene A. Hitler in zijn beste tijden.

RenHoek | 18-05-19 | 22:28 | 2

Je was me voor, maar dit kan toch niet per ongeluk zijn?

Crusher | 18-05-19 | 22:31

Komt door gebruik van Boreale toonladder. Deze komt altijd wat harder over dan in werkelijkheid bedoeld.

impy | 18-05-19 | 22:44

SM is in da mode zie ik

Deksmaat | 18-05-19 | 22:28

#teamLucyAyoub

Mauguio | 18-05-19 | 22:28

Ik ben benieuwd of Madonna straks met autotune gaat optreden, of dat ze zichzelf helemaal op de slachtbank gaat leggen. Ieder normaal mens weet dat ze totaal niet kan zingen.

LV-223 | 18-05-19 | 22:28 | 4

Haar tieten waren nog vreemder.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:32

Live to Tell, omhoog getakeld op dat grote kruis met doornenkroon op, had nog wel wat spektakel opgeleverd in Israel.

wo ist der bahnhof | 18-05-19 | 22:34
▼ 1 antwoord verborgen

Frans Bauer opletten: Nu komt de IJslandse Rammstein!

keestelpro | 18-05-19 | 22:27 | 3

Gaylord

Wokpan1975 | 18-05-19 | 22:29

Ha ha mooi man Høken

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:29

Dat mochten ze willen in hun blote SM billen..

myrna1965 | 18-05-19 | 22:30

Nou zul je het krijgen

Jos Tiebent | 18-05-19 | 22:27 | 2

Mag je vanavond ook weer op de tamtam slaan bij de afterparty? :-)

keestelpro | 18-05-19 | 22:28

Nee, op die stok met staafjes

Jos Tiebent | 18-05-19 | 22:31

Belangrijke update: de column van Feynman staat online.

hoogstetijd | 18-05-19 | 22:26 | 2

Ja dat hadden we al gezien.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:27

Iceland Dark Room. Tja, met maar 350,000 inwoners heb je ok niet veel keus.

Swoop | 18-05-19 | 22:29

Die presentatrice met dr lelijke jurk en kleine tieten is ook een teleurstelling.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:26 | 2

Een van de lekkerste vrouwen van dit moment...

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:28

*herhaling*
#teamLucyAyoub

Mauguio | 18-05-19 | 22:30

Die dikke Brexit is niet slecht.

medusa324 | 18-05-19 | 22:23 | 3

-opgejorist en weggerot-

VanBukkem | 18-05-19 | 22:25

UK... we have a winner. Beste nummer.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:23 | 3

Nee joh, die wijven hebben wel lekkere kontjes though

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:25

@R. Skickr
U heeft er duidelijk geen verstand van.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:25

Die Engelander is een goede reden om de Britten uit de EU te gooien.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:23

Computer says no.
The only gay in the village.

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:22

Oh Jamaj doet ook mee?

Welles! Nietes! | 18-05-19 | 22:22 | 1

Yup

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:23

Het VK valt meteen door de mand in de 1e zin.
Ook helemaal kudt als je geen voorronde mag zingen ter voorbereiding.

keestelpro | 18-05-19 | 22:22

Godverdomme weer zo'n lul die gepest is.

RenHoek | 18-05-19 | 22:21

Waar is dit te volgen,want eerlijk gezegd heb ik geen benul wat de Nederlandse inzending is,hoe het lied heet of hoe het klinkt.

Welles! Nietes! | 18-05-19 | 22:21 | 3

Wij ook niet.

medusa324 | 18-05-19 | 22:22

Is op een stukof 20 zenders te volgen, maar om het goed te zien moet je wel je radio aan zetten.

Swoop | 18-05-19 | 22:26

Het is saai

mqdv | 18-05-19 | 22:28

Dat gegrom had ik ook 200 jaar verboden.

RenHoek | 18-05-19 | 22:20 | 1

Lol

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:20

Red die kale! Er zit iets pijnlijk dwars in zijn keel!

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:20

Wat een schatje. Noorwegen zorgt voor vuurwerk eindelijk

R. Skickr | 18-05-19 | 22:20 | 1

Mee eensch, die kale trol blaast de heaumeaux uit hun reedtveters !

De Briemusketier | 18-05-19 | 22:22

Die kale had in Noorwegen moeten blijven.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 22:19

Ik heb de zaal nog niet zo hard mee horen zingen als bij Noorwegen.
Het is ook wel een heel goed nummer!

keestelpro | 18-05-19 | 22:19

Dotan aan de telefoon. Hij wil zijn trollenleger terug.

medusa324 | 18-05-19 | 22:19

Noorwegen laat zien dat het ook deugt en komt met een Sami liedje in het Samisch; een of andere Noorse inheemse stam.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:18 | 6

Stom dat wij nooit op het idee zijn gekomen om een Fries te sturen.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:22

Is toch een soort Lapland?

Jos Tiebent | 18-05-19 | 22:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Noorwegen is de winnaar dit jaar....

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:18

En die van Noorwegen zijn ook al in therapie. En wat een nietszeggende inzending.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:18

Doet er ook iemand mee die geen problemen had in zijn jeugd?

RenHoek | 18-05-19 | 22:17

Israël speelt duidelijk een thuiswedstrijd.

keestelpro | 18-05-19 | 22:16

tip van Mieke. Israël 12 points!

de euro middenweg | 18-05-19 | 22:16

Bloed uit mijn oren.

medusa324 | 18-05-19 | 22:15

Someone did something

Rest In Privacy | 18-05-19 | 22:15

Dit moet die Israëli van zijn therapeut doen. Ander nut kan ik niet bedenken.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:15

Israël wil het niet weer organiseren denk ik.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 22:15 | 1

Lol!

letopuwzaak | 18-05-19 | 22:36

Someone not so good

R. Skickr | 18-05-19 | 22:15

Duncan was loepzuiver. Ik heb laatst een hele nacht geprobeerd ook zo te zingen, maar niet gelukt.

RenHoek | 18-05-19 | 22:14 | 2

Ik moest lachen

R. Skickr | 18-05-19 | 22:15

Ah. Was u dat.
Ik had al een vermoeden.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:16

God wat was dat Griekenland slecht.

RenHoek | 18-05-19 | 22:13

Ah nu psychologisch verhaaltje over de moeizame jeugd van den Israëlische zingert.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:13 | 1

waar is kuzu?

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:15

Hup IDF

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:12 | 1

Mozes, wat een Achenebbisj liedje.

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:18

Duncan is top echt goed.
Nu op zijn grieks nog nooit geprobeerd doet pijn aan mijn oren en ari

Jacktheflipper | 18-05-19 | 22:11 | 3

Waar zit je ari?

medusa324 | 18-05-19 | 22:13

Vreemd dat dat wijf van Griekenland geen baard heeft.

Zaadhaan | 18-05-19 | 22:11

Kees-Jan, we krijgen alles terug, met rente, tóch?

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:11 | 1

Maar deze mogen ze houden.

medusa324 | 18-05-19 | 22:14

Griekenland: vreselijk nasaal en vals.
Ik eet een week geen Grieks meer voor straf.

keestelpro | 18-05-19 | 22:11

Toppertje, goed gedaan.

BozePaarseMan | 18-05-19 | 22:09 | 1

Dank je.

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 22:12

Nosejob gehad?

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:09

Die Griekse is ook lekker, wat uit haar keel komt is minder..

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:09 | 3

Lekker? Uw lat ligt laag..

BozePaarseMan | 18-05-19 | 22:10

Als dat geen kerel is.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:10

Alle glazen uitelkaar geknald.

medusa324 | 18-05-19 | 22:11

Toch wel netjes die 4e plaats.

Draaikontje | 18-05-19 | 22:09

De neerdalende en vertrekkende zon maakte het helemaal af.

ProAsfalt | 18-05-19 | 22:08

Eerste keer dat ik het nummer van NL hoor.
Vind het eerlijk gezegd maar gekweel. Wel heel mooi gekweel hoor, daar niet van.
't Jong kan het wel.

Gazzerop | 18-05-19 | 22:08

Het blijft een janknummer. Goed gezongen, maar dat is alles.

LV-223 | 18-05-19 | 22:08

Griekenland heeft een verstopte neus.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:08 | 1

Ik heb dopjes in mijn oren gedaan.

keestelpro | 18-05-19 | 22:12

Foutloos

Die nare vent | 18-05-19 | 22:07

Toch geen meelaller.
Ok Next.

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:07

We gaan naar Amsterdam!

keestelpro | 18-05-19 | 22:07

Sterk toch een beetje fan.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:06

Dat Cyprus moge winnen.
Hoor die Duncan nu, gaat hem niet worden.

CarelJan7937 | 18-05-19 | 22:06 | 2

Ja het jankt te veel en dat vinden mensen niet altijd leuk.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:08

Landverraders

mqdv | 18-05-19 | 22:10

Duncan kan tenminste wel zingen. Dat dan weer wel

SicSeb | 18-05-19 | 22:06 | 2

Zangkwaliteit telt vrijwel NOOIT mee met het songfestival.

SanderEvers | 18-05-19 | 22:11

De eerste twee zinnen van Duncan waren loepzuiver in tegenstelling tot de ½ finale. Een songfestival is geen turnwedstrijd. Bij turnen is vooral de afsprong van groot belang. Bij zingen is de allereerste zin het allerbelangrijkste.
Ik heb een goed gevoel!

keestelpro | 18-05-19 | 22:06

Jammer matige start

R. Skickr | 18-05-19 | 22:04 | 4

Een winnaar

R. Skickr | 18-05-19 | 22:07

Heel goed gedaan van die Duncan!

letopuwzaak | 18-05-19 | 22:49
▼ 1 antwoord verborgen

Nu ga je het krijgen.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:03

Hup Duncan!

Deksmaat | 18-05-19 | 22:03 | 1

Ik vind echt dat hij goed zingt zo live.. en ik vind het refrein echt mooi:)

letopuwzaak | 18-05-19 | 22:37

Cyprus is gaan winkelen bij Meesteres België.
Wel lekker nummertje voor in een SM kelder. :-)

keestelpro | 18-05-19 | 22:01 | 1

Kleindochter van Madonna. Puntbeha en het is helemaal af.

medusa324 | 18-05-19 | 22:03

Cyprus doet me denken aan Kylie Minogue. Ook zo'n ontzettend lekker wijf.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:01 | 1

U heeft smaak +1

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:02

Mag deze vrouwvernederende kleding nog wel op de BBC?

Earl_of_Doncaster | 18-05-19 | 22:01

Lekker moedertje van Cyprus

R. Skickr | 18-05-19 | 22:01

Cyprus komt uit Georgië, heerlijk die oostblokse vrouwen. Madre Mia wat een schoonheden

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 22:01

Cyprus heeft een S&M meesteres

SicSeb | 18-05-19 | 22:01

Knap, sta je daar met een gitaar, zit er geen gitaar in het nummer.

R. Skickr | 18-05-19 | 22:00

Sineke had hier hoge ogen gegooid.

Ik roep maar wat | 18-05-19 | 21:59

Slappe Waylon en Lisa imitatie van Slovenië.

VanBukkem | 18-05-19 | 21:58 | 1

Wendy en Lisa?

Nuchternederland | 18-05-19 | 22:13

Zelfs mevrouw ENDP had het door...

eerstneukendanpraten | 18-05-19 | 21:59

Geef dat kind een biefstuk.

medusa324 | 18-05-19 | 21:57

Lief meisje die Sloveense

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:57

Het is wel verplicht multiculti in de West Europese landen. Frankrijk, Zweden, Italië.

SicSeb | 18-05-19 | 21:57

Sloveense Twarres. Wat een horror.

R. Skickr | 18-05-19 | 21:57

GS flikker nou eens op met dat songfestival man.
Wat een overdreven aandacht op dit blog.

Vroeger waren jullie nog eens spraakmakend, maar nu lijkt het wel de story of prive!
Homooooo,s!

Gerrit gordijnstok | 18-05-19 | 21:56 | 1

Dat is heaumeaux waarde..

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:58

Deze Zweedse gast heeft de allerbeste stem van het hele deelnemersveld.
De enige met een goede ademhalingstechniek waarschijnlijk omdat hij een 100 meter renner is. Heerlijk om naar te luisteren zoveel extra lucht na iedere zin.
Winnaar? We wachten op Duncan.

keestelpro | 18-05-19 | 21:55 | 1

Ja die gaat straks eerst miepen en dan in refrein whohohoe'n. Vinden ze leuk.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 22:06

Zweden playbackte

R. Skickr | 18-05-19 | 21:55

Echt een Noorse groep

Deksmaat | 18-05-19 | 21:55 | 1

Zweeds. Gooi het nou al door mekaar *nog maar eentje draaien doet*

Deksmaat | 18-05-19 | 21:56

Heel erg lekker hoor, Zweden.
Als het hele lied nou die flow had?
Winnaar.

Kudtkip | 18-05-19 | 21:54 | 2

Zag er niet zo Zweeds uit.

medusa324 | 18-05-19 | 21:55

Zweden is verkleurd

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:55

Ik zou echt de radio wegzappen voor al deze bagger. Nou hup Nederland.
Gezellig zo hoor.

letopuwzaak | 18-05-19 | 21:54

Dr Alban voor Zweden, altijd lachen.
Waar is Pipi?

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:54 | 1

Die leg ergens in een greppel, te grazen genomen door een Keniaan

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:55

Wauw! Een chocolade Bjorn!
Ook heel bijzonder!

Gazzerop | 18-05-19 | 21:54

Nu de Vikingen....

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:53 | 2

Afro-Vikingen...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 21:55

Dobber-Vikingen...

Expertus_Dico | 18-05-19 | 21:55

Kan Johan Derksen niet het commentaar bij het ESF verzorgen?

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:52

Heerlijk, van die tenenkrommende schurende grapjes

Deksmaat | 18-05-19 | 21:51

'Wordt dit dan eindelijk de kans om sorry te zeggen voor ons koloniale verleden?'

Nee, GroenLinks is jullie voor. GL is in de gemeente Groningen de grootste (waar zit het verstand van al die stemmers) en wil de naam van de Zeeheldenbuurt wijzigen in Zeeroversbuurt. Echt waar! Het is agendapunt 7 op het programma van die zieke partij.

hoogstetijd | 18-05-19 | 21:49 | 2

Fijn. Maar de vraag is wie het songfestival gaat winnen.

medusa324 | 18-05-19 | 21:52

@medusa324 | 18-05-19 | 21:52:
Weet ik, maar ben niet geïnteresseerd. Superior Bastard | 18-05-19 | 21:43 zei #teamjohanderksen en daar sluit ik me graag bij aan. Ik had veel liever Feynman gehad, zal morgen wel worden.

hoogstetijd | 18-05-19 | 21:56

Turkse dames zonder kopvod, altijd + bonus.

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:48 | 2

Oh, makkadonja

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:49

Zeker, lekker hoor...

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:49

Dit nummer van Macedonië is voor mij de winnaar.
Wat een topwijf. De tekst en compositie snijden door mijn ziel en dat is wat muziek moet doen!

keestelpro | 18-05-19 | 21:48 | 2

Eens. Tsjechië was ook leuk maar geen winnaar.

osolemio | 18-05-19 | 21:52

Jammer, altijd weer Eva, die heerlijke Tsjechische schoonheid afzeiken, jullie willen haar allemaal heimelijk in je bed. Dromen allemaal van Eva.

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:47

Dit gaat winnen. Noord Macedonië. Prachtig.

osolemio | 18-05-19 | 21:47 | 2

Had een rappie tussendoor gemoeten. Dit is mooi maar beetje saai.

medusa324 | 18-05-19 | 21:48

Klopt, lekkere vrouw ook...

IkwilJinekwel | 18-05-19 | 21:48

Gelukkig hoef ik niet naar het Songfestival te kijken. Wat een bagger, geef mij maar een potje voetbal. FC Groningen staat met 1-0 voor, hopelijk houdt mijn cluppie deze voorsprong vast.

Maris v.d Hof5393 | 18-05-19 | 21:47 | 4

2-0.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:11

Kut. 2-1.

VanBukkem | 18-05-19 | 22:15

@VanBukkem | 18-05-19 | 22:15: - puur waardeloos, ja. Stom om Sierhuis te wisselen, het liep juist zo lekker.

Maris v.d Hof5393 | 18-05-19 | 23:09
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom horen we nooit meer dit soort kwaliteits muziek youtu.be/lvR1YgT7QYs

ccr316 | 18-05-19 | 21:46

Noord-Macedonië kan 'm ook krijgen trouwens.

VanBukkem | 18-05-19 | 21:46 | 4

Ze heeft iets te veel naar Adele geluisterd.

SanderEvers | 18-05-19 | 21:48
▼ 1 antwoord verborgen

Er is ook zoiets als te veel timbre

Deksmaat | 18-05-19 | 21:46

Kloteserver en wat en verschrikkelijke jurk

R. Skickr | 18-05-19 | 21:46

San Marino heeft echt wel een leuk disco nummer.
Met die lage stem maakt het niet veel uit of je zuiver zingt.
Een beetje het 'balla a la discoteca' effect. Of Lou Reed of Leonard Cohen.

keestelpro | 18-05-19 | 21:45 | 1

Pino d'Angio

Jos Tiebent | 18-05-19 | 21:50

Dingedong, nanana, lalala, oehoe

Oprisp | 18-05-19 | 21:51

Wie?!

Superior Bastard | 18-05-19 | 22:02

Naar aanleiding van de inzending uit San Marino vraagt mijn kind met oprechte verbazing of dit de finale is en hoe slecht de rest dan wel niet was. Ik ga er eens lekker voor zitten.

MickeyGouda | 18-05-19 | 21:45 | 6

Prut, meiden!
Ik weet ook niet waarvoor.
Brood & spelen ofzo..
Luf u anyway.

Ruimedenker | 18-05-19 | 22:03

@Ruimedenker

Likewise!

MickeyGouda | 18-05-19 | 22:12
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
R. Skickr | 18-05-19 | 21:44

Groot gelijk van San Marino om gehoorbescherming te dragen.

impy | 18-05-19 | 21:44

Nah, geen Saban de halfTurk aub.
KaleKudt.
Hup Dunkie!

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:44

Harry Vermeegen!!!!!1!

R. Skickr | 18-05-19 | 21:43

#teamjohanderksen

Superior Bastard | 18-05-19 | 21:43

Zing baklava

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:43

Allemachtig wat kan drie minuten lang duren. San Marino. Help.

osolemio | 18-05-19 | 21:42

Wie is @terriblekid, en waarom linkt zijn nick door naar de artikelen van @Mosterd?
Schaamt Mosterd zich dat hij een songfestival gaylord is? Een nickname om de nickname te verhullen, of wat?

Stormageddon | 18-05-19 | 21:40 | 2

Ja nou niet normaal zeg.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 21:43

Ik snap het ook niet

letopuwzaak | 18-05-19 | 21:53

Gaat er nog geneukt worden vanavond of wordt het alleen braaf meekijken naar deze poppenkast?

Turbulentie? | 18-05-19 | 21:40

Denemarken heeft een hoog Nicole - Ein bischen Friede - gehalte.
Het concept kan hoge ogen gooien in dit circuit.
Niet een winnaar maar wel 1e rijtje.

keestelpro | 18-05-19 | 21:40
-weggejorist-
Jan Leul | 18-05-19 | 21:40 | 1

Voortaan onze boodschappen bij de Deen?

jacobh-59 | 18-05-19 | 21:39

Denemarken is Noord-Groningen.
Hup Denmark.
Oh kudt, geen Mark. Fcuk Mark.

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:38

Ik heb het al eerder gezegd maar ik zeg het nog maar eens: Denemarken wint. Ondanks dat ze niet helemaal zuiver zingt.
Duncan teleurstellend derde.

VanBukkem | 18-05-19 | 21:37 | 3

Ik vind deze wel grappig ja. Beetje aandoenlijk ook. Maar doet me aan iets denken maar kom er niet op

Deksmaat | 18-05-19 | 21:39

Lily Allen denk ik eerder (nr Fuck you?)...

Sardirod | 18-05-19 | 23:35

Zal de trollenfabriek in st.Petersburg ook op volle toeren draaien voor Kirkorov?

steekmug | 18-05-19 | 21:36 | 1

Wel als de Azerbeidzjaanse miljonair en zakenman Jan Abramovzich er mee gaat bemoeien

Jan Leul | 18-05-19 | 21:43

Rusland heeft een prachtige ballad en de studio versie is prachtig.
Alleen heeft de zanger live een irritant nasaal geluid.
Er komt meer volume uit z'n neus dan uit z'n smoelwerk.
Hij heeft al meerdere keren mee gedaan en zal dat waarschijnlijk nog vaker doen. Maar winnen gaat hij nooit want hijzelf is de zwakste schakel in een team dat voor de rest helemaal foutloos is.

keestelpro | 18-05-19 | 21:35 | 1

En hij heeft geen paraplu

Deksmaat | 18-05-19 | 21:37

Ah nee toch?

kotelet | 18-05-19 | 21:34

Die Rus schreeuwt de voering uit zijn strot.

medusa324 | 18-05-19 | 21:33 | 1

Een R*s die Engels zingt is gewoon gehackt.

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:35

Waarom zingt die Rus over Daycream?

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:32

Wat een kattengejank van de Duitsers. Ingezet op de verkeerde toonhoogte.
Tieten zitten wel op de vertrouwde plek.

Kudtkip | 18-05-19 | 21:31 | 1

Lekkere meiden dus goed nummer

Jacktheflipper | 18-05-19 | 21:56

Trap er niet in: die 2 duitseressen zijn geen zussen.

keestelpro | 18-05-19 | 21:31

En doen er ook nog witte mannen mee die liever met een vriend gezellig een biertje drinken of slap lullen enzo ipv hem klaar te maken? Ik vraag het overigens voor mijn vriendin.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 21:31

Vanavond Micha Wertheim "Voor de zoveelste keer" 23:25 - 01:00 NPO 3

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 21:30 | 1

Ok dan geen npo3 voor mij

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:41

Hoor iets van Smoke gets in your eyes hierin

Deksmaat | 18-05-19 | 21:30

Wat Albanië betreft: herinnert iemand zich De herberg met het hoefijzer nog? Onlangs herlezen en toch wel een mooi boekje. https://adendoolaard.nl/herberg-hoefijzer

JTKDM | 18-05-19 | 21:30

En het bleef nog lang onrustig in de gayclubs van Tel-Aviv. Kameraad Kuzu schijnt daar ook al gesignaleerd te zijn met een bruine zakdoek in zijn linkerachterzak...

eerstneukendanpraten | 18-05-19 | 21:28 | 6

@Jan Leul | 18-05-19 | 21:34:
Geil......

HoerieHarry | 18-05-19 | 21:35

HoerieHarry | 18-05-19 | 21:35 . Morgen alle kleuren zakdoeken doet kopen ;-)

Jan Leul | 18-05-19 | 21:46

@Jan Leul | 18-05-19 | 21:34:

Kuzu heeft gewoon schijt aan iedereen die niet moslim is.

eerstneukendanpraten | 18-05-19 | 21:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik zou beide Duitslanden doen.

VanBukkem | 18-05-19 | 21:28 | 3

Maar dan moeten ze wel beloven dat ze ophouden met zingen.

VanBukkem | 18-05-19 | 21:30

Ik zal je kop kaalscheren, Boef!

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:31

Tsjechië was nu veel beter dan tijdens de ½ finale.
Super goeie tekst, song en uitvoering.
Lekkere retro disco sound.
Kan nooit laag eindigen al zouden ze willen.

keestelpro | 18-05-19 | 21:28 | 1

Level 42 light, mwa.

wilderst | 19-05-19 | 00:02

Wat ziet die Celine Dion eruit zeg.

HoerieHarry | 18-05-19 | 21:27

Nou boeit het me geen ene zwik maar wel kudo's voor de omschrijvingen @terriblekid.
Smakelijk gelachen.
Laat maar even weten wanneer we allemaal uitslag krijgen.

Gazzerop | 18-05-19 | 21:27

Morrissey steunt openlijk de For Britain Party. Vind ik belangrijker.
England is mine and it owes me a living.

Mammeloe | 18-05-19 | 21:27 | 1

Deze jochies hebben er wel wat beters van gemaakt dan 1 lampje aan een zwarte draad en een aftandse synthesizer van het Waterlooplein.

medusa324 | 18-05-19 | 21:27

Malta, wat een ...
Arabische flow en dan heet het iets met kameleon - best treffend eigenlijk.
Dat heeft Italië ook qua muziek.

Afijn, hup Duncan!
Als 'we' winnen mag Britt Dekker het van mij presenteren.
Leuke griet toch, lekker spontaan en slimmig dommig.
Co-host Kalkie - kan die ook eens echt in een mooie jurrek.

Kudtkip | 18-05-19 | 21:26

'Vanwege uitzendrechten is het niet mogelijk om deze uitzending buiten Nederland te bekijken.'
Wat fijn dat ik naar Thailand ben vertrokken. leve de publieke omroep.

HesselWorst | 18-05-19 | 21:25 | 1

Op de Thaise t.v. zie je alleen propaganda van het Koningshuis.

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 22:57

Hoe laat is led zeppelin aan de beurt ??

witchmaster | 18-05-19 | 21:25 | 2

Die zijn allang dood. Madonna stast met 1 Bern in het graf, met het andere komt ze straks aangerollatord.

medusa324 | 18-05-19 | 21:28

Since I've been lovin' you...

eerstneukendanpraten | 18-05-19 | 22:13

Ik wacht nog effe op de doventolk..

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 21:23

3 woorden en 1 getal in geheimtaal van Albanië:
Vokkie
1
Lokkie
Sokkie
(vals)

keestelpro | 18-05-19 | 21:23

Nein, nein, nein!!!

Kamikazepiloot | 18-05-19 | 21:21

albanie moet winnen ze heeft 100% gelijk iedereen terug naar eigen land

Oromis | 18-05-19 | 21:20

Geef me water ik ben een zwemmer.
Geef me vuur ik ben een vechter.
#komermaarop
Lekker nummer van Malta. Zeer van deze tijd.
Gaat hoog eindigen wat ik je brom.

keestelpro | 18-05-19 | 21:20

Malta wordt hem niet

Deksmaat | 18-05-19 | 21:19 | 2

Albanië iig ook niet.

Jan Leul | 18-05-19 | 21:23

En Tsjechië ook niet

Jan Leul | 18-05-19 | 21:26

Malta Ik doe der

Jacktheflipper | 18-05-19 | 21:19 | 3

Haar bijnaam is badmeesteres Malta.

keestelpro | 18-05-19 | 21:21

@Jan Leul | 18-05-19 | 21:28:
Daar ga Ik voor. Beter een zwembad dan een woestijn

Jacktheflipper | 18-05-19 | 21:59

Ik dacht zojuist al naar die IJslandse act te kijken, maar de tv bleek nog op Veronica te staan.

wijsvinger | 18-05-19 | 21:19 | 1

lol

4thoseabout2rockwe.. | 18-05-19 | 21:26

drama, drama als je hiervoor je zaterdagavond opoffert

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:18 | 1

Het is dit of slapen..

Turbulentie? | 18-05-19 | 21:21

Een stukje verbroedering met de wereld.
Ga sinds een decennium maar weer eens kijken. Zomaar even zin in.
Wel kut die muziek maar ok.

letopuwzaak | 18-05-19 | 21:17

Je moet behoorlijk hersendood zijn als je dit vrijwillig gaat zitten kijken.

Montgomery Burns | 18-05-19 | 21:15 | 5

@Montgomery Burns | 18-05-19 | 21:15
Of je bent vrouwelijk?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 21:18

Joh, Hier kijkt niemand serieus. Houden elkaar zoet op deze zaterdagavond op GS.

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:25

Zo te zien aan de reacties hier kijken intussen heel wat reaguurders. Wordt het live gestreamed op Facebook?

Mannes | 18-05-19 | 21:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Met de kippen song trut gezien.
Wat een gedrocht

Jacktheflipper | 18-05-19 | 21:13

Nou, mooi allemaal hoor.
*** "the Who live at Leeds" op de draaitafel leggen doet***

Opblaas_boot | 18-05-19 | 21:12

We vinden er geen kut aan.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 21:11

laten we maar niet winnen kost mij allemaal weer mijn belastinggeld

Oromis | 18-05-19 | 21:11 | 2

Het is dat óf minster Kaag geeft al je geld weg aan duurzame toestanden in de 3e wereld.

medusa324 | 18-05-19 | 21:24

Madonna komt straks ook nog zingen hoor ik net.

HoerieHarry | 18-05-19 | 21:09 | 1

U bedoelt Esther

Jan Leul | 18-05-19 | 21:19

Waar moeten we dadelijk zijn voor het stemmentellen om te controleren of het allemaal wel kosher gebeurt? Ik verwacht hierbij meer stemfraude dan a.s. Donderdag, namelijk.

Stormageddon | 18-05-19 | 21:08 | 3

Als dat zo is dan wordt het Zweden. Sowieso ben ik bang,

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:21

Heeft GeenStijl al een delegatie naar Tel Aviv gestuurd?

Mannes | 18-05-19 | 21:23

In China bij Huawei.
Ook voor de Oscars :)

Ongeblustekalk | 18-05-19 | 21:31

Gaaf. Kan er weer zonder schaamte naar de BRT worden gekeken. Daar snappen ze de onzin van deze freakshow tenminste. Hup Belgen.

LV-223 | 18-05-19 | 21:08

Hoop dat Australië wint ghe ghe ghe

Deksmaat | 18-05-19 | 21:07

Jaaa, ik ben voor Duitsland.!
Leve de Saksen, het beste volk op aarde!!1!

Ongeblustekalk | 18-05-19 | 21:05 | 2

Nou ik vind de Zoelu's ook wel wat hebben.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-05-19 | 21:12

Gelukkig gaan die een Teutoontje lager zingen.

wijsvinger | 18-05-19 | 21:23

Maar als je zegt dat t een homo feest is dan is t huis te klein.....

kat-de-kat | 18-05-19 | 21:04 | 1

Je was gisterenavond in topvorm Johan !

Jimmy Mc Clure | 18-05-19 | 21:21

Ik zit er alweer klaar voor in m'n lederen darkroom outfit inclusief lederen pet.

HoerieHarry | 18-05-19 | 21:03 | 5

Geniet ervan, HoerieHarry!!

letopuwzaak | 18-05-19 | 21:14

@Ongeblustekalk | 18-05-19 | 21:06 En jij hebt voor de gelegenheid je penis nog iets verder naar achter gebonden, om goed voor de dag te komen in je nieuwe zalm roze minirok? Mwahahaha...

belaberde_reaguurder | 18-05-19 | 21:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Mèh...
Not my cup of tea.

Wijze uit het Oosten | 18-05-19 | 21:02

We hebben deze overwinning echt nodig.
Goed voor de economie.
Oh, Amsterdam valt af. Teveel toeristen.
Ahoy, here we come!

Ruimedenker | 18-05-19 | 21:01 | 4

@Jan Onbewoond | 18-05-19 | 21:19: Bernard jr . gaat het organiseren. Wordt of de Heineken music hall of circuit Zandvoort

Jan Leul | 18-05-19 | 21:30

Maastricht is ook in de running

Jos Tiebent | 18-05-19 | 21:45

@Jos Tiebent | 18-05-19 | 21:45:
Rottermerplaat?

Jacktheflipper | 18-05-19 | 22:03
▼ 1 antwoord verborgen

Les Pays-Bas, douze points

Deksmaat | 18-05-19 | 21:01 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Azerbeidzjan gaat dit op z'n sloffen winnen.
Ik zei het al eerder, en ik zeg het nog eens. * #Ladbrokers belt *

Whisper | 18-05-19 | 21:01

Weet je wie er ook altijd drunken is?

Rest In Privacy | 18-05-19 | 21:00

Filipp Kirkorov is inderdaad een verschrikking. De Gerard Joling van de Russische tv. Alleen krijgt hij NOG meer zendtijd dan Geer in zijn hoogtijdagen.
Dat hij zo populair is bij de Russen ligt aan zijn geaardheid. Hij was lang getrouwd met een oudere vrouw, maar als je hem ziet, is er geen twijfel mogelijk waar zijn hartje wél ligt...

Gajus | 18-05-19 | 20:58

"Het land van Fjorden en olie en gas heeft al zijn opbrengsten van deze fossiele geneugten altijd ingezet voor het nationale belang. In Nederland is het opgesoupeerd aan uitkeringen en aan wat eigenlijk? Daarom moeten we de Noren bewonderen, omdat zij wel nuchter zijn."

Hear hear
Tot zover de politiek. Nu songfestival kijken.... o wacht

Tha Analyzer | 18-05-19 | 20:58

Op weg naar de ziggodome, let the games begin. Daarna is vrouwtje nat ennwordt het neuken

ronaldvw | 18-05-19 | 20:55 | 3

To much info, ronnie.

Ruimedenker | 18-05-19 | 20:58

Alleen bij songfestival of ook bij F1?

mono-culti | 18-05-19 | 21:06

Deze show duurt nog 3,5 uur. Prettige wedstrijd.

de Voorzittert | 18-05-19 | 21:06

Waarom wordt er eigenlijk nog opgetreden? Als de bookmakers dit bij het rechte eind hebben, kan dat zingen voortaan gewoon achterwege gelaten worden.

de Voorzittert | 18-05-19 | 20:54

Van Zwitserland zei iemand of ze in een identiteitscrisis zitten,en van Zweden of het lijkt of het al geheel omgevolkt. Is, enz.Zo kun je het songfestival verpolitieken.Linkse mensen stemmen op Duncan,denk ik,en rechtse op die sm groep.

Jan Onbewoond | 18-05-19 | 20:52

Ik zit er helemaal klaar voor!

Wanneer treedt Double Date op!?

Nacho_Vidal | 18-05-19 | 20:51 | 1

Die zitten nog even te mailen.

Ruimedenker | 18-05-19 | 20:59

Dunken is toch iets van basketbal?

JvanDeventer | 18-05-19 | 20:50

Wat is trouwens de deal met semi-finales en een finale? Na 1x weet je het toch wel?

Muxje | 18-05-19 | 20:49

En ik trapte er weer in.Doen ik natuurlijk ook niet meer.

komtdatschot | 18-05-19 | 20:53

Op Fox Eredivisie play offs voor europees voetbal

Rest In Privacy | 18-05-19 | 20:47 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Vorig jaar kaapte die vreselijke Israëlische plofkip de eerste prijs voor de neus van Oostenrijk weg.
Dit nummer had moeten winnen: Cesár Sampson - Nobody But You
www.youtube.com/watch?v=usUA5BfU9pg

keestelpro | 18-05-19 | 20:43 | 2

Jij bent een kenner. Maar er is ook een popular vote. Zo had ik vorig jaar Israel goed. Vandaag ga ik weer kijken. Voor het eerst en als plebs. Ik zal mijn keuzes straks doorgeven, ben benieuwd!

wilderst | 18-05-19 | 21:39

1. Noorwegen
2. Azerbijzjanjz
3. Nederland
4. Denemarken

Outsider: Slovenie

wilderst | 18-05-19 | 23:45

Hopen dat hij verliest en laatste word!. .. .

Brainder | 18-05-19 | 20:43 | 1

Hopelijk start hij met de juiste stembanden anders vlieg ie uit de bocht.

keestelpro | 18-05-19 | 20:46

Duncan maakt goede kans om de winnaar te zijn want in de halve finale was hij 16'de die opkwam en nu in de finale 12'de
16= 1+6=7 12=1+2=3 maakt samen een 10!
En Israël is het beloofde land maar of dat ook voor ons geld?

steekmug | 18-05-19 | 20:42 | 4

Geld speelt geen rol.

Ruimedenker | 18-05-19 | 20:53

10, dat voorspelde 'onze' Jomanda al in 2001. Alles valt nu op z'n plaats.

Jan Leul | 18-05-19 | 20:59
▼ 1 antwoord verborgen

Hé, er is geen bal op de tv, zelf geen film met Doris Day.
Heeft er iemand nog een yoetoeptip?

Earl_of_Doncaster | 18-05-19 | 20:42 | 6

@Afgeschminkte Bassie | 18-05-19 | 21:04: Foute vrienden
www.youtube.com/watch?v=luW5_Xkc7cw

Of Garage 2.0, een suffe doch van afstand bekeken zeer vermakelijke docu over zelfingenomen toyota dealer

Jan Leul | 18-05-19 | 21:15

Thx, foute vrienden is al grijsgedraaid, garage 2.0 staat genoteerd!

Afgeschminkte Bassie | 18-05-19 | 21:50
▼ 3 antwoorden verborgen

'onze' Duncan gaat winnen. Al is het alleen maar omdat het songfestival 2020 dan gelijk met de gay pride georganiseerd gaat worden. Dolletjes.

Jan Leul | 18-05-19 | 20:39 | 1

Als we dan maar niet tijdens het 'rainwashen' met raketten van onze flatgebouwen af worden geschoten.

Schoorsteenveger | 18-05-19 | 20:42

1. Nederland
2. Noord Macedonië
3. Zweden.
4. Denemarken
(Niet per se in deze volgorde)
Ik vind dat wijf van Noord Macedonië de allerbeste zangeres maar ik hoop dat onze Duncan wint gewoon uit chauvinisme.
De rest: houdoe!

keestelpro | 18-05-19 | 20:37 | 11

1. Noorwegen
2. Azerbijzjanjz
3. Nederland
4. Denemarken

Outsider: Slovenie

wilderst | 18-05-19 | 23:44

Mooi dat het gemiddelde van jouw jury-stem en mijn public vote wint!

wilderst | 19-05-19 | 01:21

@wilderst | 19-05-19 | 01:21:
Ik weet niks behalve dat Duncan heeft gewonnen.
De rest zal ook wel in de buurt zijn. Het is mijn VAK MAN!

keestelpro | 19-05-19 | 01:44
▼ 8 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland