Eierbal verrassend derde in Stijlloze Snack Poll
Frikandel en Kroket onverslaanbaar
Nederland houdt van frikandellen en kroketten. Zo blijkt maar weer. In de jaarlijkse Uitverkiezing van Favo Vette Bek eindigden de sluwe separatorvleesstaaf (goud) en de gefrituurde kliko (zilver) hoog in de ranglijst.
De eierbal, een regionale lekkernij uit noord-oost Nederland, scoorde verrassend goed en behaalde de bronzen plak in de veelbezochte GeenStijl Peiling. Je zou bijna denken dat dekselse Groningers de GeenStijl Poll gekaapt hebben. De derde plek voor de eierbal is ook een opsteker voor de Groningse ondernemer Bart Los, die zijn megalomane exportplannen Eierballen voor Engeland heeft moeten cancellen wegens de Brexit.
De bitterbal - een kroket, maar dan voor vrouwen - eindigde op de 4de plek, met de berehap, de mexicano en de loempia als prima inclusieve middenmoters. Opmerkelijk is de lage notering van de VPRO-cultsnack 'Kipcorn' dewelke ooit ongekend populair was met dank aan de toen best wel lollige tv-satire Draadstaal.
Wij wensen u smakelijk eten, en waag het niet om een maaltijdsalade te halen.
De eierbal
Reaguursels
InloggenMijn Nr. 1, de PIKANTO ! staat niet eens in de poll.... Kom op zeg....
Die Bart Los had ook kunnen weten dat de Engelsen al heel erg lang een soort van Eierbal hebben... die ze voornamelijk koud op eten.. aan de andere kant van de Noord Zee het dat ding gewoon Scottisch Egg..
Dat neemt trouwens niet weg dat, als ik weer eens in Groningen ben ik er graag eentje bestel bij de plaatselijke frituur.. sentiment he
Eigenlijk staat de eierbal op 4 omdat NL liever iets anders eet dan die andere drie. Kijk maar; 'iets anders, namelijk' gewonnen met 1649 punkten!
Tosti?
Een frikandél is de kroket voor vrouwen. De mijne wel...
En de eierbal of 3 is helemaal niet verrassend. Ja,voor Geenstijl wel, maar dat toont maar weer aan dat GS het contact met de wereld verloren heeft. (en dat is erg genoeg) Ze hadden de eierballen expres onderaan op een bijna onverkiesbare plek gezet. Maar dit vuige massa-psychologishe media truukje waar Goebels nog trots op zou zijn is doorzien door het Volk. Bij de volgend verkiezingen zal de oude garde weggevaagd worden. Ik zie parallellen met Trump, de Brexit...
De Eierbal op1!! mensen, het kán.
De eierbal for President!
Het is vast heel erg retro, de Tosti
Een frikandel moet de linkserts in NL aanspreken.
Het is namelijk een intelligente bruine snack.
Met veel hersens.
Gehakt rol, is dat nou zo moeilijk.
Warme halve Hema worst
Hele mag ook
hear hear
Zo'n dampende. In de winter vooral.
Hoezo staat de bamischijf zo krankzinnig laag? Doorgestoken kaart!1
De liefhebbers van het bamiblok, de bamihap en de bamibal zijn niet meegeteld?
Ik mis:
Kibbeling
Een broodje spekkiewebhoe
Een broodje snitzel.
De uitsmijter.
De hamburger.
Of mijn favoriete, de honey mustard chicken wrap.
Of mijn NYC ontbijt, een wit broodje met ei en worst.
Halve liters bier en peuken staan er ook niet
@ Ruimedenker | 05-03-19 | 21:07
Nu u het zegt, staat Jack Daniels en paddenstoelen er ook niet tussen.
broodje bakpao jonge.
@ kloopindeslootjijook | 05-03-19 | 22:41
Dan liever Dim Sum.
Gast! ;)
pan ku spekkie/webu is wel erg lokaal Antiliaans. Ben het hier nog niet tegengekomen
Ik mis gehaktbal pinda en satë babi-pedis
Eierballen had je vroeger al in de automatiek toen ik nog een klein kind was.
Ja, rond Groningen en Venlo. Waar de markt groot genoeg is voor verse aanlevering. Rest van t land niet of zelden. Ze konden nooit als diepvriesvoorraad geleverd worden, pas sinds kort is er een houdbaarheidstrucje.
@Shoarmamasutra | 05-03-19 | 22:25: Ook in Den Bosch in de automatiek.
Die eierbal is niet te vreten. Ik heb het een keer geprobeerd. Maar ik wordt als carnivoor liever vegetariër dan dat ik nog eens deze bagger eet.
Idem.. daarintegen : de kaassouffle , frikandel en kroket
Eierbal is mijn favo.
Maar dan wel met de kerrieragout en niet met de vleesragout. En het moet wel een heel ei zijn en geen half ei.
Roerbak Gronings?? en.m.wikipedia.org/wiki/Scotch_egg
Hmmmmm.
roerbak= eierbal
@XiniXofXialles | 05-03-19 | 23:17: ??? Roerbak?
Die Aziatisch-Amerikaanse, met d'r bakje frites pinda/mayo en een kroket mosterd, komt bijkans klaar als ze hem in d'r mond stopt. "That's sooo good, the salty of the meat, the crunchy of the, what, that's not breadcrums..."
Kijk, zo kan het fuqking ook, VoedingsCentrum! Met je Schijf van Vijf.
Is dus gewoon een Nederlandse.
Ja hoor. Een Aziaat is geen Europeaan om ze hier woont.
Subtiele manier om mensen er op te wijzen hun aangifte te doen. Knap!
Leuker kunnen ze het niet maken.
Mocht je een vegetarisch dieet overwegen dan raad ik de kipnuggets aan, die bestaan voor de helft uit vleesvervangers (TVP).
En een kwart uit water.
Gebakken tongetjes, gebakken schol. Kibbeling, lekkerbek. Zoute haring, nog meer zoute haring. Gerookte aal, poon en noem maar op. Niets gaat boven een dis van vis.
Kreeft,krab, mosselen!
*Zwaait vanuit Zeeland.
@Ce ca! | 05-03-19 | 20:21:
Aangereden hond en Turkse pizza!
Groetjes uit de Randstad.
@ Ruimedenker | 05-03-19 | 20:27
Je vergeet de waterkonijn!
:)
Groetjes terug trouwens.
#doesliev
En als u het niet zeker weet: Snackbar Ockenburgh.
Echter, verschillende vissoorten in de zelfde frituurolie bakken waardeer ik niet.
Panharing in een pan bakken. Indien de volgende dag opgegeten, kraken de ragfijne graatjes, en smaakt het iets anders en overheerlijk.
@ HogeNood | 05-03-19 | 21:23
U is een kenner.
Dakhaas
Ik koos voor iets anders. Een lekkere whisky om mijn teleurstelling na het invullen van de belastingaangifte weg te spoelen. Want dat was de vraag van GS.
Je bent wat je eet!
Vette snacks veroorzaken autisme, bleek onlangs uit grootschalig Deens onderzoek. Vis echter, bevestigde datzelfde onderzoek nogmaals, is een voedingsfestijn voor het brein. Vis rodekoolt van de omega-3-vetten, de bouwstenen van de hersens.
@ Van Urk | 05-03-19 | 20:09
Een lichaam is uit ongeveer 100 verschillende stoffen opgebouwd. Er van elk voldoende binnenkrijgen is al een dagtaak. Gewoon goed vers vlees, vis en groente eten met lekker veel kruiden.
Een frikandel is in feite van slachtafval gemaakt. Ik wil ook niet weten wat er verder inzit ,maar het is ook een feit dat men sommige vleeswaren beter links kan laten liggen. Er schijnt nu in Canada een zombieplaag uit te breken onder de herten populatie. Een prion ziekte, zoiets als Cruzfeld Jakob. En dat is besmettelijk voor mensen. Let dus even de komende tijd voor apart nieuws uit Canada.
www.livescience.com/61504-chronic-was...
@Ce ca! | 05-03-19 | 20:19: Justin Trudeau schijnt daar al onder te lijden.
@ Glasgow Argus | 05-03-19 | 20:24
Een link or it did not happen ;)
Maar het verklaart wel veel inderdaad.
De basis van elke goede vette bek is friet met mayonaise. De rest is veredelde garnituur. Precies andersom als in een restaurant dus. Wat dat aangaat is de snackbar de vegetarische golf al decennialang ver vooruit. Met je Ottolenghi garnalenkroketten.
Die categorie overige. Vietnamese Loempia's ? Falafel? Tempura? Taco's? Of een Calzone met gefrituurde gekookte ham en ananas? Omdat bapao gestoomd wordt telt die als snack weer niet mee. www.youtube.com/watch?v=kUpKjP88zeM Noem het kibbeling.
Scotch eggs, maar dan als fish and chips. Met een scheutje azijn (of in een pagina van de volkskrant) met ravigotesaus en Zaanse mayonaise voor de friet. Heerlijk.
Vooral die Volkskrant waar je het in krijgt.
Garnering? Ik laat doe friet steeds vaker zitten of koop ee maar een voor met zijn allen. En dabbgewoon lekker niet hoeven kiezen en voor meer snacks gaan.
Toch steeds.minder tenten waar de friet nig knapperig is.
@Shoarmamasutra Je vingers zijn wel glad van de mayo zo te lezen
Wat is een maaltijdsalade? Mogen/moeten daar spekjes in, of kiep, wegens het meest veelzijdige stukske vlees?
Of is het zo'n koude bak platgekookte macaroni met geschaafde courgette en paprika-reepjes, en goedkope plastic Unilever kruimkaas ertussen gestouwd?
Doe maar gewoon een good ol' broodje kroket (x 2).
Met Dijon mosterd. Maaltijd op zichzelf, evt. koppie tomaten/groenten/asperge/UIEN!soep erbij -karafje rode wijn. Klaar is Case.
Geef mij maar een gehaktbal van Dungelman.
De whopper is mijn topper.
De visuele associatie bij de uitslagen van de polls is nu louter gebaseerd op kleur. De associatie tussen de elementen in de lijst en de puntstukken in het taartdiagram kan alleen gevonden worden door de kleuren in kleine gekleurde vakjes te matchen op de kleuren in het diagram. Bij veel elementen komen de kleuren vervolgens dicht bij elkaar te liggen. Op getalsmatig vlak worden voorts worden in het taartdiagram slechts percentages weergegeven en bij de elementen in de lijst slechts te totalen per item. Vaak zal een toevlucht gezocht moeten worden tot het omrekenen van totalen en percentages (en vice versa), zeker door onze kleurenblinde medemens. Dat het zuigt dus.
indentimineren bestaat niet.
Gelukkig gaat het nu weer over serieuze zaken na al dat gemiep en gepiep over Wesley en Yolanthe. Kroketten, Frikandellen, Eierballen, dat zijn de essenties in het leven!
Mijn ballen zijn zo groot als eieren, ik heb al 2 dagen internetstoring.
dan heb je zeker wel trek aan een frikadel XL
Heb een keer een eierbal zelf gemaakt. Idem aan het maken van een kroket of bitterbal.
Ik zag nog nooit een ei in mijn bitterbal.
@Jan-Joris-Jaap-Joop Komiekje
Nooit gegeten zo'n eierbal...... is dat het beetje hetzelfde als een "Scottish Egg"?
Identiek
Eierbal, mijn nr1 keuze. Hier in het westen van het westen, maar wellicht ook in veel andere delen van Nerderland, zijn ze schaars maar als je dan een snackbar treft die ze verkoopt smaken ze extra lekker. Dat maakt denk ik een zo hoge score ook verklaarbaar.
Ik zou blij zijn als ik van mijn geloof geen slachtafval zou mogen eten, moet dat importvolk zo nodig een halal versie maken van de frikandel.
Het schijnt frikadel te zijn, zonder 'n'.
Echt niet.
Ick knip endhe plack ter uuwer leehring ende vermaack!
"Welke vorm juist is, hangt af van wat bedoeld wordt. Een frikadel is een gehaktbal die vooral in België gegeten wordt. Een frikandel is behalve in Belgische ook te vinden in Nederlandse snackbars; het is een gefrituurd worstje, gemaakt van gehakt vlees. In België wordt de frikandel ook wel curryworst genoemd."
@De waard zijn gast | 05-03-19 | 19:36:
De frikandel in zijn huidige vorm is uitgevonden door De Vries Snacks in Dordrecht. Punt.
Alleen bij die kudt-Febo. Die keten heeft een Amsterdamse arrogantie die zijn weerga niet kent. Als je als franchisenemer in De Rest van Nederland klaagt over het feit dat er een spelfout op het prijsbord staat (frikadel i.p.v. frikandel), dan wordt het je verboden om de fout te herstellen. Ze persisteren zeer bewust al jaren in de hardnekkige en uiterst storende misvatting over de juiste Nederlandse spellingswijze van deze traditionele snack.
Daarom boycot ik Febo. Al dat ik er het allerlaatste vreten op aarde zou kunnen vinden.
Mijn favoriete snack staat er niet tussen, de vlamtosti.
Oh, en boven de rivieren heet een Berehap gewoon Bereklauw(met pinda).
Hunnie hebben al Friet ipv Patat.
BereKlauw dus!
Volgens mij heet zo'n ding in Limburg een Spoetnik.
De kruidige gehaktstaaf (die van de BP-pomp) is ook erg lekker. Verder mis ik de hemaworst in dit overzicht (idem de curryworst). Altijd top: zakje goed gebakken friet met romige mayo.
Wilt u zo vriendelijk zijn om de uitslag van dit soort, interessante en aansprekende enquêtes, voortaan in een overzichtelijke volgorde te plaatsen. Er zijn de laatste tijd al te vaak statistieken en uitslagen van onderzoeken die tot verwarring leiden. Dank u.
Ik ben het helemaal met u eens.
Als ik vet wil vreten, ga ik altijd naar mijn schoonmoeder.
Daar is alles vet.
Heerlijk hoor, daar niet van! (Voor als ze meeleest).
En haar dochter?
Ook moddervet Harry.
Dochterlief is/heeft een smulrol.
@Ruimedenker | 05-03-19 | 19:25:
Moeder paaien dochter naaien.
Eierbal rules!
Hier is een cavia een populaire snack maar ik hou het toch maar bij een hot dog.
Kan die ook gewoon in de frituur?
Ik klikte braaf op de kroket. Naast een bak frieten met goede mayonaise helemaal mooi. Die frikandel heb ik nooit helemaal begrepen, vind ook speciaal niet indrukwekkend.
Een eierbal?!? Nooit eerder van gehoord maar klinkt mij nog altijd beter in de oren dan een onfatsoenlijke Hollandse gehaktbal zonder varkensvleesch.
Ja maar ze zeggen dat de eierbal uit Groningen komt. Dat is niet juist! Eierballen komen uit Laren en omstreken. De omroepen zitten er vol mee immers en het bankwezen ook.
@Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-03-19 | 19:26: Je meent het niet?!? Nog nooit ene eierbal gezien indertijd bij Beo, na het zuipen, toen ik nog in Laren wilde wonen.
Ja, al die mensen die wat anders hebben gestemd hadden het dus over het lihanboutje...
Das de winnaar dus!
Over smaak valt niet te twisten. Maar 1 ding is duidelijk. U heeft smaak.
Mijn favoriet is toch wel een broodje warm vlees, dat laat zoveel aan de fantasie over.
U bedoelt een McFish.
@Patje2011 | 05-03-19 | 19:09:
Nee zoiets www.wenskookkalender.nl/services-view...
Bakolie is goed voor de voorbibs:
youtu.be/Dw5Ev0W57-Q
@Mr_Natural | 05-03-19 | 19:17:
Akkoord. Dat ziet er lekker uit.
Veel knappe koppen hebben in Grunn gestudeerd. Daarom.
De aardappeluniversiteit?
Wat een heerlijk vet eten. Krijg akkuut trek en ben meteen naar de COOP geweest voor inkopen. Biertje erbij met poten op tafel kijkend naar een goede film met Clint Eastwood.
Patatje oorlog. Dat mag van mij.
Wit broodje met rendang
In Brabant vroeger ook de Berelul.
Is het Jos Brinkje (frikandelletje pindasaus) daar ook niet ontstaan?
Je bent wat je eet . . .
van Oeffelen | 05-03-19 | 19:02
Het Nederlands taalgenootschap heeft ooit bedacht dat jij berenlul moet schrijven. 'Berelul' is dus fout en vissensoep ook. Kippensoep of vissoep: Die kloppen dan weer wel aldus het Nederlands taalgenootschap. Ook lekker!
@Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-03-19 | 19:18:
Ik heb nog geleerd over noodzakelijk meervoud. Soep van meerdere kippen is dus kippensoep. Een tussen “n” in berenlul zou impliceren dat het de lul is van meerdere beren.
@Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-03-19 | 19:18: Het is buitengewoon belangrijk in dit soort specifieke onderzoeken dat de spelling juist is. Iedere ergernis dient te worden voorkomen.
Bitterbal, kroket, heerlijk.
Shoarmarol?
De groentekroket heeft het lijstje niet gehaald? Desnoods kan ik zonder. Waar ik niet overheen kom, is het afscheid van de oorspronkelijke groenteburger bij de Mac. Dé reden waarom ik mijn man op afstandsritten altijd smeekte om een tussenstop.
Één tussenstop maar?
Droomvrouw ;)
@Berbaar | 05-03-19 | 19:03:
Eerlijk gezegd vind ik Eindhoven al een roteind. :-)
@MickeyGouda | 05-03-19 | 19:22: vanuit Gouda is Reeuwijk al een hele andere wereld.
@Berbaar | 05-03-19 | 19:03: Berbaar. Wil jij met je vieze linkse klauwen van onze vrouwen op GS afblijven. Zoek wat op een D'66 bijeenkomst.
Frikandellen, gehaktstaven, viandel, tamelijk suggestieve snacks. Waarom zijn er geen snacks met een gat erin?
een broodje open been telt niet?
Weet u ook welke reaguurder eierbal zo lekker vond?
Ja is tie opgejorist of zo?
Lihanboutje-is-prima? Weet ik niet eigenlijk.
Geheel ontransparant ge-perma-jorist wegens een gevatte opmerking onder een spamhoer.
Hoorde ik van een vriend.
@ikbenerweer! | 05-03-19 | 19:09:
Eier ist wieder da? ;-)
Nah, nee. Veel plezier met de spamhoeren.
Wel goed dat ze nu iemand zoeken die wel wat kan.
Mooie Godwin trouwens Patje.
Marianne Thieme d’r tenen gaan krom staan als ze dit leest.
Ik miste de optie om te kiezen voor het speciaaltje van de FEBO.
Echt heel lekker.
Nog lekkerder: de Gran Mere gehaktstaaf van van Oers.
Het lekkerst: de hete donder van Elite Snacks.
www.zelst.nl/media/catalog/product/ca...
dronken is het diagonaaltje van de FEBO een aanrader. En de drie andreaskruizen als uitdaging.
Volgende keer ook delletje speciaal erbij aub. Denk dat daar 1649 mensen op gestemd hebben.
Dat zijn dan 1649 domme oekels. Een iemand die graag goed de dag begint eet krokettenlasagna. www.ad.nl/koken-en-eten/kater-van-car...
Speciaal. Een frikandel met een snee erin speciaal noemen. Welkom in Nederland.
Nogmaals. Een Loempia met Wijko satesaus. Niks is lekkerder.
Doee mij maar Niks dan.
Het Verenigd Koninkrijk heeft al eierballen, de niet te versmaden Scotch Eggs!
Bij ons in de stad hadden we vroeger een snackbar die tot 4 uur open was en de eigenaar spuugde in het vet om te kijken of het heet genoeg was. Wij kwamen uit de kroeg en we vonden het prima.
Maar jullie bestelden natuurlijk niets! XD
@keestelpro | 05-03-19 | 18:55:
Natuurlijk wel, goed voor je weerstand.
Vette herman?
Ik ging voor de Paracetamol-rol.
Vlees. Gefrituurd vlees. Liefst varkens. Met bier. Of geroosterd vlees. Spek.
Broodje speklap.
Een guilty pleasure ;)
@Berbaar | 05-03-19 | 18:49:
Gadver! Gast!!?
@overVecht | 05-03-19 | 18:51:
U doet een prachtige imitatie van mijn lieftallige echtgenote.
Haags dingetje, niet zo gezond maar soms moet men even zondigen.
@Berbaar | 05-03-19 | 18:57:
Wat zal jouw plee meuren zeg! Medelijden met mw Berbaar.
@overVecht | 05-03-19 | 19:03:
Ik zal Uw medeleven doorbrieven.
Vanavond aan de Libanese liflafjes dat is ook niet alles hoor.
Een eierbal is gewoon lekker. Niet met eistukjes erin maar met een heel ei. Lekker
Ik ben een loempia maar ja is dat dan slechter dan een eierbal?
Er zijn mensen die frikandellen rauw eten.
Kan geen kwaad, ik heb een zomervakantie in een snackbar gewerkt en daar kwam een jongen die elke dag een rauwe frikandel met mayonaise at.
net uit de vriezer moet je wel uitkijken voor je tanden.
Sommige mensen kotsen daarvan dat je in een snackbar werkt. En was het nou catering dan nog. *vreet advocado's*
Frikandellen zijn niet rauw. Ze zijn voorgekookt en reeds gaar.
@Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-03-19 | 18:47:
Jij was die jongen die rauwe frikandellen at dus. En je was zo aardig vroeger.
@Badderbeest! | 05-03-19 | 18:50:
Zoals de meeste snacks.
Kroket staat derde, eierbal 4e... nog steeds knap, toch een keer proberen...
Grunningse eierballen tegenwoordig ook te koop in ons mooie stadje achter de duinen.
Ik vond het niet zo bijzonder maar dat is eigenlijk niets bij de vette-bek-dealer.
jij gaat toch zeker naar Snackcar "De Vrijheid", over de Utrechtse Baan? Dzjiezus, wat ben ik ziek geworden van de gehaktballen daar.
@Glasgow Argus | 05-03-19 | 18:47:
Vroeguhr wel na een nachtje stappen of naar Irma la Douce om de hoek van de Geleenstraat, top saté en uitsmijters.
De paar keer per jaar dat ik tegenwoordig een vette bek haal is wat dichter bij huis.
Vishandel Ockenburg, ook voor de betere snacks ;)
Eierbal maar 1x gehad, best lekker !
Poll? Wanneer? Echt, mis teveel af en toe.
Eierbal, is dat zoiets als een Schots ei? Zo ja dan alsnog een stem daarvoor.
Schots ei is met worstenvlees. Eierbal is met salpicon (dikke ragout), zoals in een kroket.
Maar helemaal niks over ne servela , nonkel frituur come inn .
Eierbal klinkt als een vervelende ziekte.
Kipknots ook.
Of als een hoogst vruchtbare vrouw met een interne fysieke verzamel verslaving.
Een frikandel alleen als Frikandel-speciaal.
En kroket alleen op een zacht wit broodje.
Alstublieft.
Ook lekker.
Zonder Kroepia in de top tien lijkt me dit een gevalletje 'fake poll'.
Eierbal? Nooit van gehoord. Ik neem altijd patat met Mayo. Het liefst met echte mayonaise of die versie met olijfolie is ook lekker. Op plek 2 staat een kroket. Geen Van Dobben maar een normale. Het liefst zo donker mogelijk en met veel mosterd. Ik kan hier uren over kletsen. #weirdo. Kroket ga ik wel binnenkort missen sinds ik plannen heb om vegetariër te worden. Puur voor de diertjes. Laterzz
Waarom stopt u niet meteen? Weet u hoeveel diertjes er dood gaan in de tussentijd!
@Otman | 05-03-19 | 18:43: de voorraad moet eerst op.
@Otman | 05-03-19 | 18:43:
Ja, ik bereid me mentaal voor. Wie A zegt moet ook B zeggen.
@Badr Haary | 05-03-19 | 18:49: Wie A zegt moet helemaal niks.
@Badderbeest! | 05-03-19 | 18:52: `
HA!
Wat stoppen Brabanders eigenlijk in een eierbal?
Ook een ei. Maar wij vermengen het ei met het gehakt en verkopen het in tankstations aan vrachtwagenchauffeurs.
Een haarbal en een balzak.
Brabanders eten alleen maar worstenbroodjes.
Geen gefrituurde Marsrepen btw???
Die eten ze alleen in Schotland.
Ach, niets kan op tegen pannenkoeken:
Hmmm lekker
Tot je daaronder ook haartjes krijgt. Dan is het gedaan met de pannekoek.
Ha, Rutte derde !
Mooi idee voor de verkiezingen.
Wat de f... is een Boerenbrok of een Viandel. Kinkt niet erg aantrekkelijk ook. Zoek eens een ander reclamebureau ofzeau
Stevige boerendochter.
@ZZP-er | 05-03-19 | 18:35:
Kan je die ook trekken bij de Fiebo?
De iets anders, namelijk scoorde ook best goed.
Allemaal stemmers op het Lihanboutje denk ik.
@Patje2011 | 05-03-19 | 18:49: of de Kroepia.
@Glasgow Argus | 05-03-19 | 18:57:
Ook niet te versmaden.
@Patje2011 | 05-03-19 | 18:49:
Nou, dat beweer ik hierboven ook...
(Had dus niet gehoeven, maar jah)
De bitterbal - een kroket, maar dan voor vrouwen. LOL!
Hebben vrouwen dan niet eerder behoefte aan een kroket? De bitterballen zijn een bijzaak.
@Badr Haary | 05-03-19 | 18:41: soms hebben ze meer behoefte aan een kroket, dan weer willen ze een Frikadel XL.
Bitterbal, de naam alleen al. Bleh!
Ik heb zelf een bitterbal.
Eierbal is ook fijn. Gefeliciteerd!
REAGEER OOK