achtergrond

Geenstijl

Rappe Boef is rijbewijs 1,5 jaar kwijt

Sta je dan, je lullige Kia vast te knuppen aan een laadpaal, terwijl Fapper Boef voorbij komt naaien met 300 km/h.

Weliswaar pluskudo's voor de autokeuze van Rapper Bontkraagje, want als je dan toch je kinderen naar Pinoké moet brengen, dan maar in een RS6 van 185k. Alleen doen de kinderen van Boef niet aan hockey. Sterker nog, hij heeft geeneens kinderen.

Boef - eergisteren ook al voor de rechter want bitchfight met een andere tjap - lijdt aan de Ziekte van Proleet en ziekteverschijnselen zijn onder meer vrouwen uitschelden voor kech (mocrinees voor hoertje), het slopen van politieauto's alsook het hebben van een loodzware rechterpoot. Verpest een klein groepje RS6-rijders het toch mooi weer voor de goedwillende meerderheid van de RS6-rijders - zelfs als er een keertje geen kloesoe achterin ligt. Kan Royce de Vries recht lullen wat krom is, maar met raketsnelheid het leven van andere weggebruikers in gevaar brengen is gewoon poging tot moord. Weet je wiens auto trouwens ook 300 kan? Die van Klaas Dijkhoff. 300 kilometer in totaal.
INSTANT UPDATE: Is ie nog te laat ook.
UPDATE: Eis is 7000 euro boete te betalen aan een schadefonds voor verkeersslachtoffers, wat Boef natuurlijk geen kont boeit, want 't joch verdient geld zat. Gelukkig wel 2,5 jaar rijbewijs kwijt.
UPDATE: Uitspraak op 30(0) januari.
UPDATE 30 januari: Rappe Boef is rijbewijs 1,5 jaar kwijt. 4000 euro boete.

Deze monster

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.