achtergrond

Geenstijl

Geloofstafel: "80% religiereductie in 2025"

Denktank voor Toekomstig Nederland wil rigoureuze stappen inzake religietransitie

Willen we deze aarde een beetje fatsoenlijk doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen dan moet er fors ingegrepen worden in de almaar stijgende geloofsbelevenis in Nederland. Dat stelt De Geloofstafel, het overleg-orgaan dat pleit voor een 80% religiereductie in 2025. Religie moet definitief achter de voordeur want anders komt het niet goed met de BV Nederland. We moeten van God, Allah en al die mafketels los willen we de komende eeuwen overleven. En dat heeft verregaande en ingrijpende gevolgen voor de samenleving zoals wij die kennen.

Vanaf 2020 worden zichtbare kenmerken van religie in de openbare ruimte verboden. Dus geen hoofddoekjes, djellaba's, tulbanden en crucifixen meer op straat. In 2022 beginnen we met de afbouw van moskeeën en minaretten en komt er een algeheel kerststol en paashaasverbod. Kerken en overig religieus onroerend goed wordt omgezet naar woningbouw. Minaretten verliezen hun functie en kunnen prima ingezet worden als 6G-mast. We stoppen per direct met gescheiden zwem-uurtjes voor moslima's in sportfondsenbaden.

Ook worden per 2022 religieuze politieke partijen gefaseerd verboden, te beginnen met het CDA, DENK, SGP en de ChristenUnie. Bijbel en Koran, die nu nog digitaal in de Tweede Kamer aanwezig zijn, verdwijnen en gaan in de winkel 500% duurder worden.  De Eed, 'zo waarlijk helpe mij god/allemachtig prachtig 88' is niet langer geldig' 

Religieuze gebruiken, zoals besnijdenissen, rituele slacht , suiker- en offerfeesten, dat geleur met kinderen tijdens palmpasen, en halal-schappen in supermarkten moeten eveneens in 2022 naar 0.

Publieke Omroepen met religieuze signatuur worden medio 2022 uit het bestel gehaald, en omroepen die nog langer gif-verspreiders als Alain Verheij en Nourdeen Wildeman een podium blijven bieden worden beboet met 1 miljoen euro per overtreding. De VARA dient afscheid te nemen van haar hoofddoekmedewerkers en zo niet dan volgen kortingen op het NPO-budget.

Tijs van den Brink moet naar een heropvoedingskamp - het is geen domme jongen - dus die is nog wel te redden. Voor mensen als Appa, Arnoud, Nasrdin, Nadia en Arzu komt een er soepel uitreisprogramma naar Saoedie-Arabierië. Met Turkije zijn afspraken gemaakt over de terugkeer van honderdduizenden Erdoganeske vlaggenzwaaiers. Idioten met een vergiet op hun hoofd worden afgevoerd naar Rottumerplaat.

Het is vanaf 2022 niet langer toegestaan dat politici de Matthäus Passion in Naarden bezoeken laat staat daarover communiceren op sociale media. EO-Jongerendagen alsook Opwekkings- en Pinksterbijeenkomsten worden afgeschaft, en de politie krijgt een verregaand mandaat om auto's met zogenaamde 'visjes stickers' van de weg te halen.

In 2025 komen op de openbare weg gewapende audio-camera's die meteen en dodelijk ingrijpen zodra iemand nog 'Allahoe Akbar', 'Jezus Redt' of 'Hoi Arie Boomsma' roept.

De kritiek dat er geen joods, christelijke en/of islamitische afvaardigingen deelnemen aan de Geloofstafel wijst het platform van de hand. "We gaan natuurlijk geen mensen uitnodigen die het niet met ons eens zijn."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.