achtergrond

Geenstijl

LIVE. Hoger beroep Michael Panhuis van start

Dus u dacht dat dat blokkeergejengel over Zwarte Piet de Rechtszaak van de Eeuw was. Nou mooi niet. Totale Hi-Ha-Hondenlul Michael Panhuis is de Rechtszaak van de Eeuw.

Moordverkrachter Panhuis die Anne Faber op gruwelijke wijze van het leven beroofde is van mening dat zijn straf van 28 jaar + TBS te hoog is. Ja doei. Geen straf is te hoog voor een volledig geschifte psychopaat die zijn minachting voor de nabestaanden van zijn slachtoffer nog maar eens uit met zijn laffe hoger beroep. Als je van mening bent dat je te hard bent aangepakt moet je maar met je ranzige tengels aan een Japanse realdoll gaan zitten in plaats van aan een mens van vlees en bloed. Het gaat om een regiezitting, dus vermoedelijk geen inhoudelijk vuurwerk. Hoe dan ook, ze hadden die Panhuis helemaal in elkaar moeten rammen & moge hij voor eeuwig bukken voor Bubba. Kom er maar in, Sas.
UPDATE: Panhuis is een Artikel 12-procedure gestart om de mensen van het arrestatieteam strafrechtelijk te vervolgen. Wat een domme lul is het toch.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

FOTO. Fouad Lakhlili, de drievoudige moordenaar in Rotterdam

Gekregen van een kuchende man in een witte jas met een digitale schaar en een hele slechte pixelrate

@Ronaldo | 30-09-23 | 12:18 | 363 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.