achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Mariniers vinden coke in sportsnats

ANP-persalarm! Mariniers vinden enorme lading coke in zestien (volgens het bijschrift) van hun sporttassen. Hieronder de beelden.

Ergens op de Antillen roept een handelaar nu heel hard "SOS". Want als je coke naar Europese neusgaten verscheept, stop het dan niet in de sporttas van Yuri van Gelder mariniers. Mariniers doen namelijk niet aan coke, vraag maar aan Marco Kroon. Enfin, iedereen nu helemaal van het padje van die Marechaussee-tweet, maar de heren mariniers waren vanmiddag al zo vriendelijk een envelopje met inhoud bij de Dumpert-redactie te bezorgen. Kost je vijftig euro, heb je ook wat.
UPDATE: Ingezonden mededeling ter duiding. Het zijn dus niet de tassen VÁN mariniers; de tassen zijn later in de container gezet. Het is ook geen militaire container, maar het geheel is met burgertransport naar Nederland gekomen. Alle mariniers blij met deze update, smokkelaars nog steeds niet blij.
UPDATE: Nog een ingezonden mededeling, wat een verwennerij. Beveiliging op de kazerne is alert en staat er kogelwerend bij. Voor als het kartel (niet het partijkartel, da's wat anders) plannen heeft om de miljoenen op te halen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.