Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fappen op Obama bijna net zo duur als Slayer

Feest: die ene Amerikaanse president die een recordaantal spics over de grens zette en die hulpeloze Pakistanen uit hun bed schoot komt naar Nederland. Niet Trump, nee, maar Obama. Kunnen alle D66-meisjes weer lekker soppen op de man van Hope & Change die vooral heel erg weinig Hope & Change teweeg bracht. Kostat? Boelveel eypo! De zogenaamd linkse president is namelijk ook maar gewoon een lepe gochem die keihard binnenloopt op het speakers' circuit. € 995, excl. 21% btw. Met btw net zo duur als een kaartje voor de afscheidstournee van Slayer. Alstublieft dankuwel. Dat kunnen alle change managers in Tesla's die stemmen op D66 en die parasitair van Uw Geld leven omdat ze vage consultancyklussen voor de overheid doen vast wel ergens declareren. 

Reaguursels

Inloggen

Helaas zijn het opmerkingen van lieden die onvoldoende kennis van het Amerikaanse partijenstelsel hebben. En van de geschiedenis in zijn algemeen.

Het Amerikaanse politieke stelsel is sterk afgeleid van het stelsel van de Romeinse Republiek. In zowel republikeins Rome als in de huidige VS kun je niet spreken van politieke partijen die op zichzelf een activistisch of wervend karakter hebben.

Boris Poepnagel | 09-07-18 | 17:16 | reageer | favorietblock
Wordt niet meer gelezen maar plemp het toch. Zal het proberen kort te houden.

U begon goed maar elke vergelijking tussen westerse volksvertegenwoordigingen met het politieke stelsel van de late Romeinse republiek loopt toch echt spaak. Er waren geen politieke partijen in Rome, of je moet de vage ideologieën bedoelen die de populares en de optimates waren. Alleen wisselden Romeinse politici net zo vaak van mening (en van coalitie) als hun toga. Misschien zelfs vaker. Politici werden met een van de beide stromingen geassocieerd, maar iedereen begreep dat dit ook zo weer kon veranderen. Imperium (macht) was een individuele aangelegenheid niet die van een partij (en daar loopt uw vergelijking mank want kartelpartijen in de westerse wereld hebben macht).

Wel is het waar dat Europeanen weinig kennis hebben van de Amerikaanse politiek. Veel Nederlanders denken dat de Democraten = PvdA/GL en Republikeinen CDA/VVD zijn. Vandaar dat onze MSM altijd achter de Democraten aanhobbelt, want warm bad denken ze. Maar deze kartelpartijen hebben exact dezelfde functie als onze kartelpartijen, namelijk als uitzendbureau/marketingbureau dienen voor politici en als lobbymechanisme. Alleen zijn het er maar 2 van ipv de half dozijn die wij hebben. Dit heeft als effect dat er verschillende ideologieën in de Democratische en Republikeinse partijen kunnen heersen. Soms overheerst een bepaalde ideologie bij beide partijen. Op dit moment is bij de Democratische en Republikeinse top de NeoCon globalistische ideologie populair. Ze vliegen dan wel elkaar in de haren bij verkiezingen, de elite van beide partijen is het grotendeels met elkaar eens. Net zoals onze politici namens het kartel het lekker eens met elkaar zijn (en volstrekt inwisselbaar).

Trump vergelijken met Crassus is overigens een beetje een belediging voor laatstgenoemde. Crassus combineerde waanzinnig rijkdom (hij was een van de rijkste Romeinen ooit) met politieke ambities (hij zat jaren in de Senaat en speelde op de achtergrond hoog politiek spel door omkoping en intimidatie). Crassus was ook een van de meest gevreesde politici uit zijn tijd, alleen Pompey was niet bang maar dat was dan ook een uitzonderlijke en invloedrijke generaal en politicus.

Lijkt niet echt op Trump. Waarom Trump de Republikeinse partij gebruikte voor zijn verkiezing, is exact dezelfde reden waarom Geertje en Sjerry niet ver zullen komen zonder het kartel. In Amerika kun je wel je eigen partij beginnen maar je maakt geen schijn van kans tegenover de lobbymachines van de Democraten en Republikeinen. Je hebt hun macht nodig om verkozen te worden. Dat de elite van de Republikeinse partij tegen Trump was (en de Democratische elite tegen Berny), moet alles zeggen.

ps Slayer altijd +1

Graaf_van_Hogendorp | 10-07-18 | 08:48

Hoe is het mogelijk dat zo iemand in de wereld ook nog een ELITE podium toebedeeld krijgt. Door achterstallig onderhoud [van jaren] op de raffinaderijen in de rocky mountins ,zijn afsluiters en geroeste pijpen gaan lekken met METHAANGAS. [Wat 10 jaar lang actief blijft en de ozonlaag aantast]. 4 maanden lang heeft daar de gaskraan open gestaan toen hij president was en heeft de kant van de rijke ELITE gekozen, door de boosdoeners het hand boven het hoofd te houden. En nu gaan de ELITE hem nog uitnodigen ook. Hoe LAAG bij de grond kan je zijn.!

brandewijntje | 10-07-18 | 07:06

Ik beschouw Obama als een gladde prater die - goochem - inspeelt op diverse emoties. Bij gladde praters hou je altijd een slag om de arm; eerst zien dan geloven. Ik heb weinig gezien bij Obama.
Trump is het type ruwe bolster, en naar ik hoop, blanke pit. Wat je ziet is wat je krijgt. Geen achterbakse sluwigheden. Dat spreekt mensen aan, en mij ook.
Maar we zullen het moeten zien. Tot dusver denk ik dat er niks echt verkeerd is gegaan bij Trump; als we met open ogen naar de realiteit gaan kijken en onze vooroordelen even opzij zetten.

marjen | 10-07-18 | 02:46

Net als de Amerikanen heb ik liever Trump dan Obama... wanneer komt hij naar Nederland, ik heb mijn MAGA petje al klaar liggen.

LiveLongAndProsper | 09-07-18 | 22:19

Volgens mij betaalde ik 20 gulden in 1985 voor Slayer in de paradiso. Wat een verschil

purgie | 09-07-18 | 20:55

Och het mooie van Obama was dat er dagen soms weken voorbij gingen dat je bijna vergeten was dat hij president was. Met Trump je het elk half uur feest. Verder is Slayer wel erg duur. Denk wel dat ik ga.

De Koreaanse Slet | 09-07-18 | 20:28

Primes inter pares.
"Waar Obama ophield, begon Trump te handelen" en nog zo'n pareltje; "Obama beloofde change, Trump bracht de change". Helaas zijn het opmerkingen van lieden die onvoldoende kennis van het Amerikaanse partijenstelsel hebben. En van de geschiedenis in zijn algemeen.

Het Amerikaanse politieke stelsel is sterk afgeleid van het stelsel van de Romeinse Republiek. In zowel republikeins Rome als in de huidige VS kun je niet spreken van politieke partijen die op zichzelf een activistisch of wervend karakter hebben. In o.a. ons eigen land, België en Duitsland hebben politieke partijen wel zulke rollen. De politieke partijen van republikeins Rome en de VS zijn beide bewegingen waarvan de ingezetenen meer prominentie genieten dan de partij an sich. Dat laatste geldt binnen de VS vooral voor de Republikeinse partij.

De situatie van Trump als kandidaat-president binnen de republikeinse partij was al een unieke aangelegenheid; één van de werelds rijkste mannen die zich in de politiek stort. Een ondernemer van dat kaliber wordt natuurlijk geen lid van een partij die al zijn voornemens en handelingen met het demos moet delen. Het beeld van het eerste triumviraat in republikeins Rome doemt op, waarmee de steenrijke vastgoedmagnaat Licinius Crassus de handelsbekwame Caesar steeds meer politieke gereedschappen kocht. Ook Trump koopt liever zijn beslissingen door beslissende ministersposten te schenken aan rijke magnaten met ruime ondernemerservaring. Democratische besluiten zijn immers vermoeiend en de traagheid daarvan verzwakt toekomstige onderhandelingen. Daarom decreet na decreet en het bewust zo chaotisch mogelijk houden van je presidentsorganisatie. Ondertussen zadelt de president de families van zijn inmiddels stokoude ministers op met een ereschuld naar zijn eigen familie; een gegeven ministerspost met economische handelingsvrijheid komt met een politieke verplichting naar de dynastie Trump. Ook hier doemen oeroude beelden op uit historische machinaties.

Democraten zijn lieden die hun beslissingen en beweegredenen tonen aan het volk en datzelfde volk ook graag betrekken bij toekomstige beslissingen. Romeinse keizers waren over het algemeen zeker geen democraten, maar het politieke systeem en de relatief gesloten machinaties die de princeps omgaven, lijken zeer veel op dat van het huidige, Amerikaanse modelpresidentschap. Ook keizers respecteerden de adviserende rol van volksinspraak, de één wat meer dan de ander, maar goed. De dynastieke Hilary Clinton zou een goede princeps zijn geweest, en ook de wekelijkse proscripties van Obama passen feilloos in het beeld van een Romeinse keizer die barbaren van binnenuit probeert te verzwakken.

Wie de historie slechts over een termijn van enkele tientallen jaren beziet, kan zich geen realistisch beeld vormen van de mensen achter de functionarissen.

Boris Poepnagel | 09-07-18 | 17:16 | 1

Boris wat wil je eigenlijk beweren met je op zich interessante uiteenzetting? Wekelijkse proscripties van Obama? Dat was eens en volgens mij hadden ze weinig om het lijf.

Mijn klomp breekt | 09-07-18 | 18:36

Natuurlijk gaat hij dik cashen, dachten jullie werkelijk dat het type persoon dat zijn hele leven bezig is met het verkrijgen van het presidentschap geen zelfzuchtige narcist is? Die linkse praatjes die hij verkondigt zijn slechts een marketingsstrategie om het gepeupel te manipuleren...

Ifrit | 09-07-18 | 17:04

Ik dacht dat Obama 995,- wil hebben om te komen praten.

Nomen | 09-07-18 | 16:58

Alle speeches van Oboema staan al op joutroep.
Iets news is er niet uit die man voortgekomen na zijn ~optreden~, ik bedoel aftreden.

Het Licht | 09-07-18 | 16:41

995 ex? Oeh. Tat is toer. Heel erg toer. Mar met soepsidie nie toer. Gratijz. Kafirs petale toch! Ins Allah.

matrixbluepill | 09-07-18 | 16:35

Ik zou m graag nog even persoonlijk willen bedanken voor de Arabische lente.
Slappe droplul

Rest In Privacy | 09-07-18 | 16:34 | 1

Dat dus !

EA 827 | 09-07-18 | 17:36

Gaat de toer hierna naar Pakistan? Gewoon, eens oog in oog staan met de ouders van de slachtoffers van de drone aanvallen. Obama, wat een enorme lul.

dyslexieman | 09-07-18 | 16:24

Wisselgeld waar ze in kunnen geloven. Maarten van Rossum is een lul met dat theatrale vermoeide, maar je moet het hem nageven hij trapte niet in de leiderscultus die om de persoon hing

Bokito ergo sum | 09-07-18 | 16:06

Hmmm Oboema naar Nederland, wat voor theorie kan ik hier voor verzinnen die aansluit bij Qanon.

_washier | 09-07-18 | 16:01

Hee, wat gek joh. Als ik het lees dan staat er dat die 1000 euro voor de hele dag is. Dan heb je diverse top-experts en Obama. En een borrel, en met geluk nog een lunch ook!

Duurt dat concert van Slayer ook de hele dag?

hagbard_celine | 09-07-18 | 15:58 | 4

Dat plus ik meen dat voor Bill Clinton's speech toendertijd de kaartjes iets van 3000 gulden waren. Dus het valt allemaal reuze mee.

Berbaar | 09-07-18 | 16:04

Berbaar | 09-07-18 | 16:04 Ja, echt doodnormale bedragen... Sommige mensen willen gewoon genaaid worden - want wie is er nu aanwijsbaar beter geworden na zo'n dagje speeches van 'topmanagers.'

Goldfinger | 09-07-18 | 16:31

Nee maar is (was) dan ook maar €69,- regulier. Nu is het al een tijdje uitverkocht en is de prijs wat de gek er voor geeft

Metaalenzo | 09-07-18 | 16:31
▼ 1 antwoord verborgen

Obama promises change. Trump delivers change.

Alleycat | 09-07-18 | 15:57 | 2

“Change you can hope for” zei Obama en iedereen dacht dat het om de hoop op verandering te doen was. In werkelijkheid bedolde Obama dat je kon fluiten naar je wisselgeld. Ja, woorden.

Glasgow Argus | 09-07-18 | 16:00

Zentgraaf, well spoken. Hillery had je ook nog wel veeg mogen geven.

ger1306 | 09-07-18 | 16:17

De hippies kiezen voor Obama want we weten allemaal dat hippies niet van Slayer houden.

skoftig | 09-07-18 | 15:55

De witte onderbroek is net iets minder wit geworden. Het is alleen nog even aan Matthijs vragen of hij de 1000 kan voorschieten.

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:51

Naar verluidt gaan de Obamaatjes de nieuwe House of Cards e.d. produceren. Blijkt zo meteen spontaan dat deze Nobelprijswinnaar ook niet van jongetjes kon afblijven. What goes around, comes around tenslotte.

Close but no cigar dus voor onze drone king. Arme Michelle www.youtube.com/watch?v=QRftpSJGKWw

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:45

Die laatste zin. Heerlijk gelachen. Omdat het waar is.

omineuze omnipotent | 09-07-18 | 15:42

Voor mij hoeft hij al die moeite niet te doen, hij heeft niks te melden, laat hem maar wegblijven.

BosrandDirk | 09-07-18 | 15:40 | 1

Dat maakt niks uit. De Yasser Klavertjes en de Jineks van ons land zullen massaal uitlopen voor dit linkse feestje. Ben toch benieuwd of iemand over de oorlogen begint die Obama gevoerd heeft.

Trumme | 09-07-18 | 16:40

In de Tweede Kamer de naam 'Slayer' uitspreken, het mag een positief unicum heten. Met het ultralinkse gedachtengoed van de spreker in kwestie heb ik dan weer niets gemeen.

De Vrijlansier | 09-07-18 | 15:36

"s'-morgens vroeg wakker worden met het fantastische geluid van de oproep tot gebed van de dichtstbijzijnde minaret" Ik dacht: wat zegt 'ie nou?

Pierre Lebon | 09-07-18 | 15:36

€1000? Daarvoor kun je een maand bij @Nacho_Vidal inwonen, met gratis drank, coke en hoeren.

Stormageddon | 09-07-18 | 15:36 | 2

En ondertussen goede "gangsterrap" (N.W.A.) horen!

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:44

Ja, er zitten ook nadelen aan.

Stormageddon | 09-07-18 | 16:40

Oh...
Bam!
Ah...
En weg zijn uw centen.

Hetze Haatstra | 09-07-18 | 15:33

Obama was dat niet de president die een andere president van een souvereine staat heeft laten vermoorden? En waarbij zijn linkse minister van buitenlandsezaken hard moest lachen “ we hebben heb” hahahahaha
Als die het is kom ik niet

Jacktheflipper | 09-07-18 | 15:33 | 3

Heeft niet elke VS president dat gedaan?

SuqMadiq | 09-07-18 | 15:38

Ja, ik hoor het haar nog zeggen: " we came, we saw and he died, hahahaha". Takkewijf.

Pierre Lebon | 09-07-18 | 15:38

Trump nog niet, maar als ik dat zeg ben Ik zeker een gore fasist

Jacktheflipper | 09-07-18 | 16:12

Een kaartje voor `Slayer' is nu boven de pay grade van een Nederlandse Parlementarier. Vreemd. Volwassen kerels en Entrepeneurs die op de kaartjes markt jumpen. Een echt bedrijf oprichten is blijkbaar gelijk aan suicide vanwege letterlijk dodelijke concurrentie ?

rmstock | 09-07-18 | 15:33

Slayer heb ik destijds (1990) nog voor een paar knaken gezien in Leiden, Clash of the Titans. Kwam voor Suicidal Tendencies, maar kreeg extra gratis eerdergenoemde band en Megadeth erbij. Die president boeit me geen hol, als kreeg ik geld toe ging ik er nog niet naar toe.

De Ongematigde | 09-07-18 | 15:33 | 1

Ja, gpeie ouwe tijd was dat! Suicidal was ook fenomenaal toen. En Megadeth erbij... Wat een package!

Gajus | 09-07-18 | 18:06

Mooie score heeft Obama. +50.000 drone strikes in Afghanistan, Pakistan, Libië, Jemen, Somalië, Irak, en Syrië en onofficieel in Oekraïne, Sudan, Niger, Kameroen, Uganda, en nog wel wat meer plaatsen, en daarbij nog 3,000 drone doden. En de eer door zijn bemoeienis in Libië verantwoordelijk te zijn voor de eerste open zwarte slavenmarkt. Die Nobelprijs was het dubbel en dwars waard, zo blijkt maar weer.

Deflatiemonster | 09-07-18 | 15:30 | 2

Hij heeft ook veel gedaan om een kernprobleem te sussen. Oh nee hij deed niks.

Alleycat | 09-07-18 | 15:59

En Merkel afgeluisterd!

Arachne | 09-07-18 | 23:38

.. maar goed. De meeste kwijlende EUrofielen en -wereldburgers die naar hun Messias gaan luisteren kunnen de kosten van het dure kaartje declareren bij de overheid, dat wordt dus een win-win feestje op het topje van de moraalberg.

Jan Passant mk2 | 09-07-18 | 15:26

Forward Thinking Leadership? LoL, wut?

"‘You are the change you need in your team’
Welke unieke kwaliteit onderscheidt exceptionele leiders van gewone leiders? Het antwoord is Forward Thinking: het vermogen om mensen mee te nemen in de reis naar een betere toekomst."

Komt Achmed uit Libië, Hassan uit Afghanistan en Mo uit Iraq ook spreken? Hebben vast wel iets te vertellen over hoe die reis tot nu toe bevalt.

Zelfpijperij is strong deze muddafukkaz. Ouwehoeren, ouwehoeren en nog meer zelfpijperij. Kijk ons eens de wereld veranderen opdat wij efficiënter kunnen graaien.

En laat ik niet eens beginnen over magische negert.

Standvastig | 09-07-18 | 15:24 | 1

Elitair slap gelul, meer is het niet. Van die 1000 kan men ook iets doen voor de samenleving, maar elitair deugen is veiliger en vooral beter voor het ego.
Het zijn allemaal dure woorden voor de deug-/maakbaarheidsreligie van geld, macht en voorspellingen over de planeet en mensheid. Gaat nergens over, maar voelt blijkbaar goed voor lege hulzen.

Mensdier | 09-07-18 | 15:29

Mijn kaartje voor Slayer was gelukkig niet zo duur. Ik vul de prijs wel aan met alle biertjes die ik ga rondgooien.

Deflatiemonster | 09-07-18 | 15:23 | 2

Hey zwitsal laat dat. smijtpils is voor Normaal

Metaalenzo | 09-07-18 | 16:33

Metaalenzo | 09-07-18 | 16:33 |
Ga dan maar veilig achterin staan.

Deflatiemonster | 09-07-18 | 17:25

Zolang die drie luchtvervuilende helikopters hier maar niet meer overkomen met die ongelooflijke typhusherrie doet ie z'n best maar. De wereld is toch al kapot maar een beetje nachtrust geeft een mens nog een beetje hoop.

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:23

Peter Kwint, wat een sinaasappel met zijn 'fucking woekerprijzen op marktplaats, zie je wel dat kapitalisme niet werkt!'

Barre_de_k | 09-07-18 | 15:23

Britse Brexit Minister Dave Davis neemt ontslag, z'n Chief of Staff Dominic Raab neemt positie over. PM May is nu in `total peril', het Cabinet zou nu zomaar kunnen vallen. Corbyn spint NATO kwaliteit garen : " Labour leader Jeremy Corbyn said Mrs May was "incapable of delivering Brexit".' www.bbc.com/news/uk-politics-44763998...

rmstock | 09-07-18 | 15:22

Zendgraf = elitezoontje met straattaal uit een boekje?

HogeNood | 09-07-18 | 15:21

Dank voor de tip, even registreren.
Klinkt interessant

Berbaar | 09-07-18 | 15:21 | 9

@Patje2011 | 09-07-18 | 15:39
Is het natuurlijk ook wel een beetje, niets menselijks is mij vreemd ;)
Jaren geleden ook toespraak van Bill Clinton mogen bijwonen en tijd geleden ook de Dalai Lama.
Is vaak interessant maar eerst maar eens zien of registreren überhaupt lukt van de week.

Berbaar | 09-07-18 | 15:51

Berbaar
Obama past wel prima in het rijtje na Clinton en de Dalai Lama. Zou leuk voor je zijn als het lukt. Ik kijk het wel terug op youtube ;)

Rest In Privacy | 09-07-18 | 16:01

Fijn voor je, Clinton, Dalai Lama, Obama. Ik hoop dat je er iets van opsteekt. Tot nu toe is dat duidelijk niet gelukt.

ristretto | 09-07-18 | 18:24
▼ 6 antwoorden verborgen

En als aandenken aan de bijeenkomst krijgen alle deelnemers een gesigneerd en genummerd exemplaar van het longform geboortecertificaat van Barry Soetoro.

Glasgow Argus | 09-07-18 | 15:18 | 1

Veel pigment en nog moslim ook, wat wil je als links mens nog meer...

Tronald_dump | 09-07-18 | 15:30

Kaartjes van 1000 euro voor slayer wel belachelijk vinden, maar afdracht aan Brussel geen probleem. Tsja...

accijnstoerist | 09-07-18 | 15:18 | 1

Mark Rutte wil die duizend piek best voorschieten

Glasgow Argus | 09-07-18 | 15:19

De slechtste president van de VS ooit, dat zal de slechte linkse Gutmenschen in uiterste vervoering brengen.

Jan Passant mk2 | 09-07-18 | 15:17 | 3

Hear hear!
Alinsky-adept met een dubieus verleden waar uiteraard niet over gepraat mag worden want dat is racistisch. Hij heeft genoeg hope en change gebracht. Dat zie je aan al die krankzinnige progs en libs en hun vriendjes in de MSM. Knettergek zijn ze.

Desmoulins | 09-07-18 | 15:22

Als prive persoon lijkt mij het geen verkeerde vent, maar als president was hij een ramp. Bij Trump is dat andersom, prive lijkt het mij geen aardige vent, maar als president nu al een grote.
Maar goed al die linkse lutsers vinden de toon en kleur belangrijker...

Tronald_dump | 09-07-18 | 15:25

Slechtste president ooit was Bush jr. Wat heeft die er een on ge loof lijke rotzooi van gemaakt. Obama mag in de rij plaats nemen van presidenten die een leuk charisma hadden maar verder niet meer als een voetnoot in de geschiedenis waren zoals Bill Clinton en Gerald Ford.

Degrelle | 09-07-18 | 16:26

Experts en uitzonderlijk leiderschap van die oude rockers. En ook nog een borrel vanaf 20:00u. Voor de selecte groep pre-registreerders is een speciale afterparty in Van der Valk georganiseerd. Lekker elitair deugen toch!

Mensdier | 09-07-18 | 15:17

zanger rinus vraagt tenslotte ook 800 euro excl. btw voor 20 minuten:
twilight-entertainment.nl/zanger-rinu...
Ik had van GS trouwens wel wat meer onderzoeksjournalistiek verwacht naar de verdwenen youtube-filmpjes van zanger rinus.

Zyprexa20mg | 09-07-18 | 15:16 | 3

Rinus vraagt dat voor zijn 'optreden', niet per bezoeker. Dan krijg je een subtiel verschillend tekensommetje

Winter_is_coming | 09-07-18 | 15:27

@Zyprexa20mg. Bijsluiter lezen. Dit middel kan de rekenvaardigheden beïnvloeden.

kaasfondue | 09-07-18 | 15:39

tut tut, als ik zanger rinus inhuur, vraag ik ook duizend euro entree.

Zyprexa20mg | 09-07-18 | 17:08

Obama werd voor veel geld ingehuurd door Netflix (samen met zijn vrouw) en houdt spreekbeurten.
Niks nieuws dus,o ja,boeken komen er nog aan en nog wat optredens her en der.
Vond hem een aardige kerel maar dan was alles wel gezegd.
Hij had een goede stem,goed kapsel en goede tekstschrijvers maar stelde als president niks voor.
Trump heeft een irritante stem,een raar kapsel en geen tekstschrijvers, maar in 1 jaar meer gedaan dan zijn voorganger.
Dat wordt ontkent door MSM en politiek correct NL maar dan zonder harde feiten.

pejoar | 09-07-18 | 15:16 | 2

Obama: "We need chaaaaange!". Nooit duidelijk gehoord wát dan veranderd moet worden. Zelfs Guantanamo heeft hij ondanks beloften gewoon niet ge-changed.
Trump: die changt wel vanalles. En dan krijg je tegenwind. Zal hem overigens aan zijn reet roesten wanneer de MSM hem afzeikt.

Winter_is_coming | 09-07-18 | 15:30

@Winter. Sterker nog: Trump heeft zijn belofte Guantanamo open te houden dan weer wel ingelost.

kaasfondue | 09-07-18 | 15:37

Een beetje zielige ex-president geworden, niks voor mekaar gekregen.
Integendeel.

BosrandDirk | 09-07-18 | 15:14 | 2

Voor een Keniaan viel het nog mee.

accijnstoerist | 09-07-18 | 15:20

Globalisation: een Keniaan als POTUS, een Argentijnse guapa als Koningin der Nederlanden, een martekaan als burgervader van Royjeknor. What's next?

Winter_is_coming | 09-07-18 | 15:31

Zijn verre verwant in Nederland, de echte Oboema, houdt zich nu onledig met het kraken van panden in onze hoofdstad.

Pelforth | 09-07-18 | 15:14

Valt er nog wat te Godwinnen vandaag?

Eierbal-is-fijn | 09-07-18 | 15:14 | 3

Uhm wie kon er ook met een metalstem een groot publiek in vervoering brengen?

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:17

Niet echt, het is vandaag Inglourious Basterds-dag.

Mensdier | 09-07-18 | 15:22

Slayer polariseert metalfans

Slootsman | 09-07-18 | 15:23

Obama, de eerste "zwarte" president. Waarschijnlijk ook de laatste want dat kleurtje bracht niks nieuws. Hij heeft verder weinig uitgevoerd en alleen maar mooie sier gemaakt met wat hij vooral niet deed of verzweeg te doen.

Bakkeleures | 09-07-18 | 15:13 | 4

Zwarte vader en blanke moeder -> zwarte president.
Zou vroeger in ons dorp een half bloedje worden genoemd.

CoffeePatch | 09-07-18 | 15:19

Nou ja, een Nobelprijs voor de vrede verdienen terwijl zwart en president heeft nog niemand voor- of na Barry Soetoro ooit voor elkaar gekregen.

Jan Passant mk2 | 09-07-18 | 15:20

Coffeepatch: dat is het rascistische van negers: een ietsiepietse negervoorvader en dan ben je dus zwart. Volgens de omkeerlogica zou Obama wit zijn, net als Oboema, witte neger uit Amesterdam West (naam toevallig?)

Winter_is_coming | 09-07-18 | 15:33
▼ 1 antwoord verborgen

Voor dat geld kan ik ook pak 'm beet 200 kratten schultenbrau opzuipen. Pluspunt is dat dat me nog minder hoofdpijn oplevert ook.

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:12

Maar dan spreekt Oeboema wel in het Nederlands, toch? Als de tassendrager van Druncker al 101 talen spreekt, zal de H. ex-POTUS er wel meer beheersen. Toch?

Guido | 09-07-18 | 15:12

Als ik het geld zou hebben zou ik zo gaan!
Naar Slayer dan, maar ook ruim onder de €1000 kan je er heen www.seatwave.nl/slayer-tickets/ijssel...
Gelukkig heb ik niet zulke bedragen neer hoeven leggen.

Super Grover | 09-07-18 | 15:11

Uitstekend gesproken!

Knoopsgat | 09-07-18 | 15:11

Hij gaat de coach van de cavekids spelen.

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:11

Obama is net zo als Clinton een carrière-president. Beetje deugen en het geld stroomt na je termijn binnen. Bush en Trump hebben dat probleem niet.

Wasbakplasser | 09-07-18 | 15:09 | 2

Bush en Trump hebben andere geldstromen. En die zijn niet in het belang van de gewone man.

Degrelle | 09-07-18 | 16:15

Alsof die geldstromen van Barry, Bill en Killary dat wel zijn Degrelle.

happen naar de baas | 09-07-18 | 16:54

Oboema, de president die al de Nobelprijs voor de vrede had voordat hij nog maar een killer drone de lucht in had gestuurd..
Acht jaar lang een vleugellamme president geweest, de enige wet die hij door beide huizen heeft gekregen is een gedrocht van een gezondheidssysteem..

Wijze uit het Oosten | 09-07-18 | 15:09 | 4

Ik denk dat de arme amerikanen wel blij zijn met dat gezondheidssysteem. Misschien niet perfect maar beter dan niets.

kortebroek | 09-07-18 | 16:01

@DT71, behalve dan dat de "Democraten" 2 jaar gewoon een meerderheid hadden natuurlijk.
Net als de Republikijnen nu overigens...

happen naar de baas | 09-07-18 | 16:51

@kortebroek. Nee, dat waren ze dus vaak niet, juist omdat het ze zo veel geld kostte

Ziekeconstipatie | 10-07-18 | 09:00
▼ 1 antwoord verborgen

Denkproducties. Wat een irritante naam.

Rest In Privacy | 09-07-18 | 15:07 | 1

Ja die stonden niet te springen toen Denk Beweging voor hun naam koos.

JWZ_JMK | 09-07-18 | 15:12

Waarom moet Tesla veranderen?
Gaat juist goed daar, ze staan voorbeurs alweer 1 procent in de plus.

Maya de Blij | 09-07-18 | 15:07

Tja, waarschijnlijk hebben ze een paar ton neergelegd om hem binnen te hengelen.

je suis bier | 09-07-18 | 15:06

Amen en proost.

Mensdier | 09-07-18 | 15:05

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland