achtergrond

Geenstijl

Scoop. Azarkan voert valse IT-accountantstitel

Wij waren naar aanleiding van dit vervelende briefje van Farid Azarkan vooral aan het lachen vanwege al die malle afkortingen achter zijn naam. Linktippers en reaguurders letten gelukkig beter op: ~Farid doet een Cailin Kuitje en voert een valse titel! ~

Op de website van de beroepsorganisatie voor IT-auditors lazen wij namelijk dat je niet zomaar 'RE' achter je naam mag zetten. "De beroepstitel RE (Register EDP-Auditor) mag uitsluitend gebruikt worden door gekwalificeerde IT-auditors, d.w.z. ingeschreven in het NOREA-register." Dus wij 'Azarkan' intikken in het register en wat schetst onze verbazing? 0 hits. Terwijl Farid op zijn LinkedIn wel degelijk de titel 'RE' voert. Keiharde IT-registeraccountant-fraude dus. Trap er niet in, mensen. Trap er niet in.

UPDATE: Wij trapten erin. Het lijkt erop dat Azarkan de titel "RE MRICS" voert. Dat is geen accountantstitel, maar iets in het vastgoedmanagment. Sorry Farid. Overigens.

UPDATE UPDATE: Het blijft een beetje vaag voor ons leken. Er zijn meer mensen die de titel "RE MRICS" voeren, maar volgens de website van de RICS is de correcte titel "MRICS", dus niet "RE MRICS". Wij zijn even aan het bellen met de organisatie, maar die hebben ook weekend. Of is het "MSc. RE"? Die titel bestaat in ieder geval niet. Wordt vervolgd. 

UPDATE UPDATE UPDATE: We hebben antwoord: "RE MRICS" bestaat niet, "MSc RE" ook niet. Dus tóch een scoop.

En weer doorkrassen

En weer doorkrassen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.