achtergrond

Geenstijl

Terugkijken. Haagse hommeles. MinPres naar Kamer voor vragen over dividendbelasting

Shell nu ook al de baas over Vragenuur.

Haagser krijg je de ophef niet, maar de oppositie ruikt bloed dus wij ruiken mee.: Lilian Marijnissen wilde van de minister-president weten hoeveel miljard wij jaarlijks overmaken aan Shell en toen durfde Rutte zelf geen antwoord te geven. Staatssecretaris Snel stond klaar, maar daar nam de Kamer geen genoegen mee. Dus kwam Rutte alsnog naar de Kamer. Kijk NU live naar hoe hij antwoorden geeft op de vragen van de SP en eventuele andere oliemannetjes uit de oppositie.
UPDATE: Teflon Mark laat alle vragen als benzine van een vervuilde eend van zich afglijden. Verschuilt zich achter geheime afspraken, die helemaal niet geheim zijn omdat ze in Trouw stonden.
UPDATE: En weg is Rutte. Nul antwoorden, een beetje vaag gelul over een technische briefing en een belofte over een dertigledendebat. De coalitie heeft tijd gekocht om de plooien glad te strijken. En oh ja. Rutte 'voelt het ongemak' van de Kamer. Nou meneer Rutte, wij voelen het ongemak ook, maar dan van een minister-president die zich als een loopjongen van het grootkapitaal gedraagt.

Klaas zoekt Mark

Boze oppositie

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.