Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

[Hier droge kop over pisproces Paay vs GeenStijl]

hier had ook een obligaat plasgrapje kunnen staan

450.000 euro wil La Paay van La GeenStijl. Omdat ze een filmpje rondpompte waarop ze in een intieme pose urine incasseerde van een man die door Peter R. de Vries herkend werd uit een andere video, en dat filmpje via twitter op internet terecht kwam.

Vanmiddag is er een partiture.. partitie.. pottenbakkers.. comparitie-zitting dus daarin vergelijken onze beftoga's en die van Paay hun papieren penis om te zien wie de langste heeft. De diva, die dankzij haar spetterende optreden in de gelekte video het afgelopen jaar in talloze talkshows en talentenjachten te zien was, veranderde enkele keren haar verhaal en eist aan het einde van de dag toch nog 450.000 piek, door GeenStijl op het schaaltje van de toiletjuffrouw te leggen. Wij hielden op onze beurt het kruit (en aanverwante zaken) nog even lekker droog, maar onze zienswijze is uiteraard dat het nogal kolderiek is om een weblog te vervolgen voor het embedden van een tweet met een filmpje dat al wekenlang gniffelend rondgepompt werd op Mediapark & en in Medialand, wat weer mogelijk was omdat La Paay zelf "tientallen seksvideo's heeft rondgestuurd." De grote vraag van vandaag is dus: wie zal er na al dit publicitaire en juridische voorspel nat gaan?

Wij hebben in ieder geval Johan Vlemmix als raadsman:

Paradijsvogel

Reaguursels

Inloggen

Onze vrienden van de Telebelg doen er nog weer een schepje bovenop:
www.telegraaf.nl/entertainment/209264...
Ik denk dat Patries steeds meer spijt gaat krijgen. Best jammer voor haar, maar wel allemaal over zichzelf afgeroepen.

Gele Beer | 28-05-18 | 20:03

Ik zal deze rechtszaak volgen want volgens Geenstijl is PP een bekende Nederlandse en is haar privacy minder belangijk dan de privacy van een gewone Nederlandse/er. Volgens Geenstijl heeft PP sexy videootjes rondgestuurd van zichzelf. Dit geeft Geenstijl als reden dat ze de link naar het filmpje online hebben gezet. Ik begrijp, volgens deze logica, dat als ik sexy fotoos van mijn billen, tieten en andere vrouwenmoois aan mijn lovers stuur iedereen het recht heeft om dat op het internet te plaatsen. Omdat ikzelf het naar een select groepje heb gestuurd. Misschien zijn mijn lovers alleen mijn doelgroep geweest. Dan is het zo dat een lover kan kiezen om discreet om te gaan met dit pikants of kan besluiten om mij te verraden en dit intiems op het internet te publiceren. Wat niet mijn bedoeling is geweest. En omdat in dit geval PP een bekende Nederlandse is moet iedereen het bekijken en daar iets van vinden. En natuurlijk is Patries de enige die aan plassex doet, hè? Als ik de overtrokken reacties van sommige mensen lees denk ik dat ze nog nooit eerder van plassex hebben gehoord. Ik denk dat als Patries een sexfilm van haar op het internet had gewild ze het tot op de 1000ste seconde zelf zou hebben geregisseerd. En deze film met veel publiciteit in de openbaarheid zou hebben gebracht. Maar ze zou nooit op deze wijze een sexvideo van zichzelf naar buiten willen brengen. Het staat zo haaks op hoe zij zich tot nu toe aan een/het publiek heeft getoond. Ook het feit dat Patries altijd zelf haar centjes heeft verdiend en dat er nu door de advocaat van Geenstijl gezegd wordt dat dankzij het linkje naar het filmpje en het feit dat mensen er zo een smerig verhaal van maken, zij dus eigenlijk Patries nu helpen om haar geld te verdienen. Logica die slaat als een tang op een varken. Als iedereen recht heeft op privacy en vooral wat betreft intieme whatsappjes dan geldt dat ook voor iedereen en dus ook voor mij en Patricia Paay.

mamalookabooboothere | 28-05-18 | 18:35 | 5

Het lijkt kort door de bocht omdat ik heel snel moet schrijven maar Geenstijl heeft inderdaad gelinkt met de rechtvaardiging achteraf in de rechtszaal dat het filmpje toch al op het internet is gezien door veel mensen. Het is de vraag of degene die alleen maar gelinkt heeft strafbaar is. Daar ben ik ook benieuwd naar. Het feit dat Geenstijl het zo naar buiten brengt, zal ik maar zeggen, dat iedereen het toch al gezien had doet mij denken eraan dat Geenstijl kon kiezen. Waarom doet Geenstijl dan zo tweederangs over het maken van de link? Als iedereen de video al gezien had kom je bewust met tweedehands nieuws naar buiten. Bedenk toch zelf een item! Sorry erasmus1000, ik kan niet op de vergelijking ingaan. Junk/dealer zaken gaan over het gewone strafrecht. De zaak Patricia Paay-Geenstijl waarbij iemand moedwillig de privacy/ goede naam van een ander schaadt is anders. Bulloch, u heeft helemaal gelijk. Het lek is heel belangrijk in deze zaak want ik kan me niet voorstellen dat deze persoon de video heeft ontvangen met de instructie van Patricia Paay om deze video op het internet openbaar te maken. Maar Geenstijl wist dat het zonder goedkeuring van Patricia op het internet stond en het argument dat al veel mensen het wisten of hadden gezien is een non-argument. Ik heb de video zelf nog nooit gezien. En met mij velen. Door het maken van de link heeft Geenstijl het 'overtreden van privacywetten' aannemelijk proberen te maken. En dan dit artikel met de foto hierboven met urinoirs die de mond van Patricia Paay moeten verbeelden gaat u toch niet willen beweren dat Geenstijl haar, Patries, geen kwaad wou aandoen? Ik vindt het gewoon schokkend die foto hierboven. Doe het eens met Linda de Mol? Of met Wendy van Dijk?

mamalookabooboothere | 28-05-18 | 19:34

o wat was het rustig toen ze in 1987 oprotten naar Amerika ze bestond niet eens meer in Nederland en nu ineens hoor je ze weer dagelijks en waarom omdat onze zogenaamde divan geld problemen heb ze denk dat iedereen maar in haar vieze truckjes trapt weet je pis pot of te wel p.p. rot weer op ga emigreren hebben wij weer rust geen stijl hoop dat je wint anders als pis pot win is onze recht systeem corrupt
wolf in schapen kleding of te wel p.p. pis pot

f1racer | 28-05-18 | 19:42

p.p of te wel pis pot moet gewoon weer emigreren gewoon vergoed land uit oprotten wat was jaren stil rond pis pot sinds 1987 sinds ze weer terug is en in armoede leeft klaag ze maar iedereen aan om makkelijk geld te verdienen
maak zelf filmpje lekker zelf verspreiden en gs aanlagen voor tonnen
of haar ex buurman vals beschuldigen en die arme Johan gewoon een idee zeggen en pis pot ruik geld
maar we zullen zien 1 ding is voor mij zeker als pis pot deze zaak wint is onze rechtssysteem corrupt wens gs ook veel sterkte en hoop dat gs wint en paay sorry pis pot tbs op gelegd krijg voor te veel liegen

f1racer | 28-05-18 | 19:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Het zal toch niet waar wezen: Peterrrrrrrrr rrrrrrrrrr de vrrrrrrrrrries met z'n klein piemoltje, stiekem bij het invallen van de duisternis met het hoofd vuistdiep in de kraag gestoken en lopend, met een fles geest verrijkend vocht onder de arm richting een hulpbehoevende dame die toevallig in een echtscheiding is verwikkeld, heeft de dader herkend? Woehahahahahahahaha. Oh ja lopend? Hij had z'n piemol verlenger een paar straten verderop geparkeerd om vooral geen aandacht te trekken. Nogmaals: Woehahahahahahahahaha

jale | 28-05-18 | 16:04

450K? Als honorarium voor haar als actrice in een slecht wazig en vooral miepig amateurclipje, dat in het publieke domein geplempt is.
Wat is daar zo duur aan?
De libidokiller?
Bovendien weten we nog steeds niet van wie de besneden penis in beeld was, dus het zit blijkbaar ook heel goed met de privacy van dat clipje.

MistaRazista | 28-05-18 | 14:29 | 1

Is toch mooi een ton per liter.
De pis wordt duur betaald.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 14:42

Paay zit al een tijdje financieel aan de grond en kan elke euro gebruiken om haar verwende leventje voort te zetten. Flink seks opnames laten rondslingeren en er op gokken dat er bij een rechtszaak altijd wel iets te halen valt. Is sowieso een beetje een vrouwen dingetje tegenwoordig. Pure porno laten rondslingeren op social media om vervolgens overal huilverhalen te gaan ophangen dat iedereen zo gemeen is zodra die opnames naar buitenkomen. Hoe dom kun je tegenwoordig nog zijn ? Vrij dom dus.

Ruikbaard | 28-05-18 | 14:18 | 1

Dat is inderdaad een serieuze optie. Het laten lekken van een stukje huiselijke ambacht via een WA groepje. Je laat RTL Riool olv peter de vries wat ophef maken, wacht gestaag op een ''lek'', en de eerste die hyperlinkt, meteen aanklagen. Want de enige reden dat het zoveel bekijks kreeg via twitter was omdat men het 'r al een week over had. Bij RTL riool, door jawel, oa peter de vries. Tevens werd het uitvoerig uitgemolken via een optreden bij oa Jinek. Something's fishy.

Chemokar | 28-05-18 | 14:39

Het lijkt me niet zo moeilijk om te raden wat hier aan de hand is. Iemand wil de zogenaamd extremistische rechtsradicale haatsite GeenStijl een kopje kleiner maken en heeft een uitgerangeerde ex-BN’er bereid gevonden om GS financiëel uit te melken. Als -mogelijk onbedoelde- collateral damage komt ook de persvrijheid in gevaar. Nu maar hopen dat de rechtbank dit doorziet en de zaak direct doorverwijst naar een hogere rechtbank. Dat voorkomt gezeik met in beroep gaan en zo. Want het gaat hier niet om een verlepte diva die doet alsof ze pis drinkt en zich in haar privacy aangetast voelt. Het is iets groters, iets valsers, iets gemeners. Vermoedelijk iets politieks, of in ieder geval iets of iemand die er last van heeft dat GS waarheden publiceert. Wilt u meer of minder gezeik op GeenStijl?

Nivelleermarionet | 28-05-18 | 14:12 | 1

Zit wat in, normaal zou linken naar content niet strafbaar moeten zijn anders hebben ze niet veel begrepen van internet. Soms valt alles samen en besef je dat er grotere krachten werkzaam zie. Zie ook wat er in Italië gebeurt, in de UK. Geenstijl moet kapot vrees ik en de rechters gaan hier vol aan mee werken.

De_nuchtere_man | 28-05-18 | 23:04

Laat ze dan ook xnxx aanpakken, want daar is het bewuste filmpje nog steeds te vinden. Heb ik van een vriend gehoord.
Beetje raar om wel gs te dagen, maar sites die het filmpje nog steeds hosten niet, of mis ik iets?

Mather | 28-05-18 | 13:50 | 3

Ja, daar zie je het nog altijd.
Uiteraard ook via een vriend gehoord.
Kennelijk is dat niet erg voor Paay.

Gele Beer | 28-05-18 | 14:11

Even op pornhub gekeken, daar staat t filmpje ook nog. Ze heeft dus niet eens een verwijder verzoek gedaan zo erg vindt ze t....

Haram_Kafir_4ever | 28-05-18 | 15:25

Ik hoor ook altijd alles van vrienden, en inderdaad, al mijn vrienden bevestigen dat het nog steeds op allerlei porno sites staat. Mijn vrienden bezoeken dergelijke sites, ikzelf doe dat niet natuurlijk.

De Ana(a)list | 28-05-18 | 15:59

Tja... maar D’66-rechters en virulente Geenstijl-haat bij de zelfbenoemde elite en jargongebruikers van media die liever tegen de macht aanschurken dan er tegenin te gaan, en dan is het toch maar afwachten welke kant het opgaat, ook al lijkt het klip en klaar.

Stormageddon | 28-05-18 | 13:41

Je zou d'r toch bijna in de bek pissen.

De Ana(a)list | 28-05-18 | 13:39 | 1

Oho.

schijtzat | 28-05-18 | 14:29

Hoef ik vanavond in ieder geval niet meer naar die talkshows te kijken. Thanks voor de wegkijktip jongens!

BBRDWR | 28-05-18 | 13:33

Op het filmpje heeft ze 0,450 liter geslikt dus 1000 euro pro milliliter.
Vandaar deze 450K schadevergoeding of zoiets.

jan huppeldepup | 28-05-18 | 13:26

Piswijf. Well benieuwd naar de rechtzaak! Smullie smullie!

Rest In Privacy | 28-05-18 | 13:09

@GS: Ik hoop dat "we" dit winnen, want vrije nieuwsgaring / linken / VVMU enzo.
Maar miss Paay heeft zo wel genoeg gehad over de *prive* sfeer,
dus graag geen zeikplaatjes meer.
Bedankt.

hotmint | 28-05-18 | 12:42

Hoop dat jullie niet hoeven te betalen. Feit is wel dat ik filmpje door jullie bericht op GS heb kunnen zien. Daarvóór heb ik het niet op internet gevonden.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 12:42 | 1

Ben je niet bekend met pornhub???

Haram_Kafir_4ever | 28-05-18 | 15:26

GS doe niet zo moeilijk en maak die paar ton over, stelletje centen neukers.

Uw Verzekeringsadvis | 28-05-18 | 12:39

Geenstijl heeft het filmpje toch niet verspreidt? Dat was toch in eerste instantie Twitter?

Drunken_Pumpkins | 28-05-18 | 12:12

Geenstijl, a.u.b. niet meer dit plaatje plaatsen.

HogeNood | 28-05-18 | 12:05

das makkelijk verdienen! ik ga ook een schijtfilmpje maken en stiekum naar de Eendejagers sturen, dan is altijd wel iemand die het op stumpert.nl zet en kan ik lekker cashen!

thepinkpainter | 28-05-18 | 11:46

Heeft Geenstijl wel geld genoeg om de boete te betalen of is vervangende gevangenisstraf misschien een optie? Uiteraard wel met behoud van de laptop en toegang tot internet, want GS moet wel doordraaien natuurlijk.

Mannes | 28-05-18 | 11:35 | 2

Het gaat om de goede naam en privacy aantasting maar is daar nog wel sprake van bij plassex en dit laten filmen en rondsturen? hoe zit het met eigen verantwoordelijkheid?
Weet dat wetboek en gezond verstand 2 verschillende dingen zijn, maar lijkt me wereld op de kop om geld te eisen.

ger1306 | 28-05-18 | 11:44

Dumert reeten krijgt dan wel een andere lading zo onder de gevangenisdouche...

Brofist | 28-05-18 | 14:48

De Paay heeft zich wat laten aanpraten door Peter R de Vries en soortgelijke paria's. Nu zit ze met een tunnelvisie waar met geen gezond verstand meer doorheen te breken is.
Dat is overigens gebruikelijk bij bejaarden, dat overkomt ons later ook.

jemagookniksmeer | 28-05-18 | 11:27

"een man die door Peter R. de Vries herkend werd uit een andere video".
Bravo. Ik zie het voor me. Goed schrijfwerk.

wingload | 28-05-18 | 11:25

Is voor 4,5 ton al het leed dan geleden? Vanmiddag gaat het 'leed' van Paay dus afgekocht worden. Ik ben reuze benieuwd naar de Vaststellingsovereenkomst, plaatsen jullie die? Logisch dat ze 'Eendevanger' (die de link op Twitter had gezet) niet aanpakt want dat zal een kale kip zijn waar ze niet van kan plukken terwijl hij toch het filmpje de wereld in heeft geslingerd. Blijkbaar gaat ze ook akkoord met een bedrag van € 30.000 (las ik op de Telegraaf) 'omdat in Nederland niet van die hoge vergoedingen werden gegeven' maar er zijn mensen Patries die weten wat een comparitie is dus jouw grens is € 30.000 :) maar je roept dat je 450.000 wil maar gaat akoord met 30.000. En dan zal ze alsnog gaan roepen dat ze heeft 'gewonnen'. Vanmiddag wordt gewoon besloten met welk bedrag Paay akkoord gaat omdat anders de rechter er aan te pas komt en dan blijft het afwachten hoe die zal oordelen over een mevrouw die zelf te pas en te onpas filmpjes rondstuurde, waarbij het een kwestie van tijd was dat iemand een paar filmpjes zou lekken. Succes vanmiddag!!

MissMay | 28-05-18 | 11:22 | 1

Schikken is voor meisjes, op naar de hoge raad!

Chemokar | 28-05-18 | 11:52

Wat haat ik mijn buurvrouw, een stuk of 1000 geenstijl stickers bestellen/maken en haar hele huis onderplakken is misschien niet bevorderlijk voor deze zaak?

Nouwske | 28-05-18 | 11:21 | 1

U is de grote boze hackende buurman van Paay?

Rest In Privacy | 28-05-18 | 14:49

Waarom 450k en niet bijvoorbeeld 350k of 550k?

obominotie | 28-05-18 | 11:19 | 2

rekent nog om

rightwing | 28-05-18 | 13:57

Er dacht men aan 350k of 550k. Toen vroeg iemand: waarom niet 450k?

KoosLevenloos | 28-05-18 | 14:02

vierenhalve ton en ik heb die kudtvideo niet eens gezien.
Jammer dat mijn donatie aan dit soort onzin weggepist wordt

Rest In Privacy | 28-05-18 | 10:46

Gewoon zo jammer. Goede zangeres. Mooie vrouw. Met Adam Curry een geweldige combi. Nog steeds seksueel actief.
Een simpel: "Ik doe wat ik doe en ik ben wie ik ben" had haar al dit gezeik (scusi) gescheeld.
www.youtube.com/watch?v=5rUgCvBZ0SY

ristretto | 28-05-18 | 10:46 | 2

Mevr paay's recente hobby en vermeende inkomstenbron is iedereen en z'n moeder proberen aan te klagen wegens van alles, en er dan een 500k bedrag aan plakken.

Chemokar | 28-05-18 | 11:00

ristretto ik ben het helemaal met u eens. Jammer, inderdaad.

mamalookabooboothere | 28-05-18 | 17:03

Die heeft louter geld nodig, lekker mediageil, of ze gaat cashen of niet, winnen doet ze wel, hetzij door alle aandacht die hiermee wordt gecreëerd. Bejaarde media b*tch! Schop haar lekker van de lineaire tv doos af en ga is deaud!

Keiuhtrekkert | 28-05-18 | 10:46

Goh, wat laat die vrouw zich in de kaart kijken zeg. Ik denk dat als ze schouderophalend had gezegd "oh, ja. Dat vond ie lekker. Nou en?" er verder geen haan naar gekraaid zou hebben.

erasmus1000 | 28-05-18 | 10:35 | 1

Maar dat is geen verdienmodel.... slachtofferrol wel.

ger1306 | 28-05-18 | 11:38

Slowclap voor de prachtige tekst!

mundusvultdecipi | 28-05-18 | 10:32

Ik hou wel van plassex

SoepKip | 28-05-18 | 10:30

Ze had beter een Star Sisters reünie kunnen organiseren om aan de poet te komen. Al die oude draken komen weer terug om nog een keer te cashen.

JamesMurphy | 28-05-18 | 10:23

Haar dochter heeft sproeten in haar gezicht laten tatoeëren, misschien iets voor d'r mama om pis-spetters voor eeuwig vast te leggen?

Nuchternederland | 28-05-18 | 10:11

De uitkomst lijkt mij nu al duidelijk, als je van pl*ss*x houdt, mag dat, als je daar filmpjes van maakt, mag dat.als je die filmpjes rond wil sturen, mag dat, als je een bekende Nederlander bent mag dat, als je deze zieke shit versprijdt mag dat. De Hamvraag is of een Rechter bepaalt.... of een Weblog wat goede smaak is. Wie wordt hier aangeklaagd? De bedenker, de maker, de uitvoerende, de verspreider of de bekijker? GS kan dus never niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die "In the Open" zijn.

hetgingperongeluk | 28-05-18 | 10:10 | 4

Het gaat niet over goede smaak maar over privacy en reputatieschade. De echte vraag is: heeft zij dit specifieke filmpje zelf rondgestuurd? Zo niet, dan is de vraag of GS door publicatie significant heeft bijgedragen aan de verdere verspreiding ervan. Dat lijkt me wel hard te maken, al moet ook aangevoerd worden dat GS de link zeer snel weer verwijderd heeft. De volgende vraag is dan in hoeverre Paay daardoor in haar privacy is aangetast (een beetje), en in hoeverre haar goede naam daaronder geleden heeft. De laatste vraag is dan in hoeverre ze zelf vergelijkbare filmpjes verspreidde. Als ze dat deed, dan blijft er onder de streep een "schuldig" over met misschien een hele kleine vergoeding.

Muxje | 28-05-18 | 10:23

@Muxje | 28-05-18 | 10:23
Goede analyse, beter dan die van mij!

hetgingperongeluk | 28-05-18 | 10:33

Ik kijk er niet anders op aan. Ik kijk hooguit of er geen spetters zijn achtergebleven alvorens haar met een zoen te begroeten. (flauw grapje)

Rest In Privacy | 28-05-18 | 11:02
▼ 1 antwoord verborgen

Van de regen in de drup.

LibertasSimplex | 28-05-18 | 10:09

Kan iemand mij vertellen wat zij in haar leven heeft gedaan dat rechtvaardigt dat zij zoveel aandacht krijt en BN'er is? Ook stond ze met haar blote doos in de Playboy maar that's it en dat kan iedere meid. Ik zie haar toch echt als een dom wicht dat publiciteitsgeil is en meer niet.

langzullenweleven | 28-05-18 | 10:07 | 2

Ze was een goede zangeres, en een mooi geil wijf, al maakte ze kut muziek.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 10:11

Ze was een meer dan verdienstelijke zangeres toen jouw vader nog in de teelballen van je opa vertoefde,...

Prof. Pim Pam Pet | 28-05-18 | 10:12

@Van Rossem
Bedankt! Ik plaste haast in mijn broek van het lachen.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 10:05

Waarom gaat ze niet zingen? De vergrijzing is daar dus ze kan nog genoeg verdienen. Werken voor je geld.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 10:03 | 1

Moeder mag ik in de Kas pische Kas pische zee gaan zwemmen

SlimmeBelg | 28-05-18 | 11:09

patatje Paay: Alles eroverheen behalve Curry

zeiksmurf | 28-05-18 | 10:00

En als ze, geheel terecht, deze zaak vandaag verliest mag ze vanavond komen uithuilen bij RTL Boulevard waar Peterrrrrr natuurlijk GS weer voor van alles en nog wat gaat uitmaken.

2voor12 | 28-05-18 | 09:59

Linken naar twitter zou dan strafbaar zijn.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:58

Mijn gouvernante noemden we de opplas. Die vond niets erg.

koperbij | 28-05-18 | 09:54 | 1

Hoi Willy!

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:56

Wat moet die Cury blij zijn hiervan verlost te zijn.

Ervaringsdeskundige | 28-05-18 | 09:52

Ze wist dat er gefilmd werd en het heeft haar weer met haar kop op tv gebracht. Ze zit zelfs met haar dochter in een nieuw psychiatrisch programma, wat ze ook niet gratis zal doen. Eens een aandachtshoer, altijd een aandachtshoer. Mijn ex is ook zo een van dat soort, maar die laat iig niet over over zich heen pissen, denk ik!? Het is tenslotte mijn ex he....

PijlVader | 28-05-18 | 09:52

Peter de vries had toch meer video's gezien (eerder en langer) en mensen herkend? Oproepen als getuige (kuch, vraag om zijn tattoo's te laten zien) kan ie met open vizier GS eens te lijf gaan en laten zien wie er moreel meer verheven is.

TheseDays00 | 28-05-18 | 09:51

Tsja GS, je kunt je zelf niet tegelijkertijd profileren als voorvechter van privacy en anderzijds dit soort kunstjes flikken. Wie billen brandt.....

Bakito | 28-05-18 | 09:30 | reageer
..
Excuus, vind de oude manier van reaguren makkelijker, en vertrouwder. En mij beste aap, voor het eerst in 10 jaar ben ik het hartgrondig met u eens, dat topic en de link was een gok die nu keihard terug komt. is het de schuld van g-s.. nee dat gekke wief verspreid het zelf. Was deze claim te verwachten? Natuurlijk. Even de twijfelachtige rechter spelen; "dit had niet verder verspreid mogen worden zonder toestemming van de auteur" Die 4,5 krijgt ze echt niet. Maar kan het roze roosje wat ik mijn inet thuis noem zelfs een kleine financiële berisping aan?..
.
En nee heb geen donatie gedaan dit keer. Zo af en toe een klikje op een ad is mijn bijdrage. G-S is gewoon een bedrijf, en moet dus ook soms even door een crises heen zonder handje op te houden. En dat gaat ze *mijn beleving ons* vast wel lukken!

Shadow112 | 28-05-18 | 09:50

Ze heeft geld nodig.
Ze zit aan de grond.
Dit zijn de stuiptrekkingen van 'n vis op 't droge.
Ook haar voormalige overbuurman, met wie zij 'n handelsrelatie had, heeft gemerkt, dat ondanks de capriolen van mevrouw Paay, hij verschoond bleef (pun) van aansprakelijkheid.
Ze is gewoon geldwolf.

Der Paulie | 28-05-18 | 09:45

Er is nog enige twijfel wie dit jaar de prijs voor grootste zeikerd gaat winnen, er is nog keuze tussen twee finalisten Peterrrrrr en Patries.

De uitreiking van "The Golden Shower 2018" wordt Zondag live uitgezonden op SBS6.

Opco Engering. | 28-05-18 | 09:44

Dat Tena-ladies als "La Paay" het nieuws domineren, geeft aan wat er mis is in ons kikkerlandje.

Luchtbakfietser | 28-05-18 | 09:44 | 3

De Belgen noemen dat: "Het is weer pruimentijd" (pun); afgeleid van de uitspraak van P.C.Hooft: "Tot in de pruimentijd"

telelezer | 28-05-18 | 09:53

wat dacht je van de overvloed André Hazes in kranten en op TV? Ik kots van dat joch, wil niet weten dat hij ziek is, even van zijn vrouw af, weer samen met die bitch, dat hij zijn tanden heeft gepoetst nadat hij spinazie had gegeten etc. Die publiciteitsfabriek van dat snotjoch komt mij mijn strot uit.
Oh , en als ik toch bezig ben: die gruwel van een Peterrrrrrrrrr….. bah

langzullenweleven | 28-05-18 | 10:02

@Langzullenweleven... Waarom kijk je dan TV? Eigen schuld dikke bult.

Mark_D_NL | 28-05-18 | 10:11

Zo zie je maar met die pis sex zit je er alleen de eerste 2 minuten warmpjes bij! Daarna is het een zure aangelegenheid.

Denkhetnjet | 28-05-18 | 09:42

Waarom krijgt deze GILF eigenlijk nog aandacht?

El Gouda | 28-05-18 | 09:42 | 2

ILF? Echt?

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:44

GILGS is beter denk ik?

langzullenweleven | 28-05-18 | 10:03

Iedereen wil gratis geld.

BosrandDirk | 28-05-18 | 09:42

Waarom gaat ze niet achter degene aan die het op Twitter plaatste? Het linken naar de originele bron is toch geen misdaad? Anders kan de hele journalistiek wel opdoeken. Zelfs dan stonden ze ook bij RTL Boulevard en alle roddelpers te zeiken over dat filmpje en het rond te gorgelen.

GroetenVanUrk | 28-05-18 | 09:41 | 2

Open de link onder 450.000 piek en je weet het.

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:43

Iedereen moet voor de rechter van haar komen, draaien met argumenten, in de rechtzaal blijven liegen en draaien en voila, in NL krijg je gelijk van de rechter. Ergens zal de rechter vinden dat je een argument hebt. Leugens worden nooit tegen je gebruikt, dus als je niet goed antwoord ter plekke in de zaak ga je "nat". Mark my words.

strijpsestraat | 28-05-18 | 09:58

Ik mis in het bovenstaande stuk het linkje naar de betreffende video (viseo).
Zijn jullie dat vergeten?

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:41 | 1

Gewoon te vinden op xvideospuntkom

Hangtietsmurfin | 28-05-18 | 09:57

Ze hieven het glas. Ze deden een plas. En niks was meer, zoals het was.

LibertasSimplex | 28-05-18 | 09:39 | 1

behalve haar gele tanden dan...……….

langzullenweleven | 28-05-18 | 10:04

Iedere oudere vrouw heeft last van vochtverlies, volgens de reclames... Niets aan hand dus.

Mark_D_NL | 28-05-18 | 09:36

Een poging om van een pispot een spaarpot te maken.

Mr_Natural | 28-05-18 | 09:36 | 1

Pecunia non olet.

E-Burke | 28-05-18 | 10:26

Geen nieuws is goed nieuws. Geldt ook voor Paay.
Als ze het dan toch goed wil doen, kan ze beter wat seksvideootjes maken met wat geplas achteraf erin . 2 hoofdrollen, iedereen blij. Behalve de kijker natuurlijk.

Notenkraker | 28-05-18 | 09:36 | 1

Gelukkig hoef je het niet te bekijken.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:38

het is mAUwen, niet mOUwen

-Wil- | 28-05-18 | 09:35 | 1

Driepaartiete kongsi!!1

LibertasSimplex | 28-05-18 | 09:35

Ik laat me onder plassen en eis vervolgens een miljoen.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:34 | 2

niet vergeten de camera aan te zetten. is wel een kritisch puntje hierin

zeiksmurf | 28-05-18 | 09:48

Is me teveel moeite.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:51

Ah, een topik voor de incontinente gerontofiel...

Kanarie_Geil | 28-05-18 | 09:32 | 1

Niet mijn liefhebberij.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:35

In de Openbare Bibliotheek hoef je niet alle boeken te lezen, op het vrije Internet hoef je niet naar alle filmpjes te kijken, je mag tegenwoordig zelf nadenken!!!!!

hetgingperongeluk | 28-05-18 | 09:32 | 2

Nou, dat willen ze in Den Haag niet. Vandaar dat we een referendum nodig hebben.

Deflatiemonster | 28-05-18 | 09:41

behalve als het om je lijf gaat dat ze eerder dood laten gaan omdat ze nieren nodig hebben

langzullenweleven | 28-05-18 | 10:05

Tsja GS, je kunt je zelf niet tegelijkertijd profileren als voorvechter van privacy en anderzijds dit soort kunstjes flikken. Wie billen brandt.....

Bakito | 28-05-18 | 09:30 | 6

Bakito, dit is mijns inziens geen heling, niet door een misdrijf verkregen .Enniewee, we gaan het meemaken

Apollo | 28-05-18 | 10:20

@Apollo
GS is een bedrijf met winstoogmerk. Verdient geld met clicks. In dit geval door verwijzing naar illegale content door iemand anders "gestolen" (online zetten van auteursrechtelijk beschermd materiaal). Dus; geld verdienen dmv door een derde gestolen goed. Althans, dat moet nog maar bewezen worden door Paay.

atheïstisch stemvee | 28-05-18 | 10:36

Bakito. Heling? Ben je niet goed bij je hoofd?

peterdh | 28-05-18 | 11:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Een comparitie-zitting is zoiets als iedereen z'n plasje erover laten doen.

BozePaarseMan | 28-05-18 | 09:30

Wrijven in een pisvlek.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:28

Geenstijl, succes vandaag. Ze doet t zichzelf aan.

zeiksmurf | 28-05-18 | 09:27

De centjes zijn blijkbaar op. Moet je nog blij zijn met zo'n rechtszaak.
Voor hetzelfde geld gaat ze weer zingen.

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:24 | 4

Parel van het Zuiden | 28-05-18 | 09:26
Hoog Patti Kijk Omhoog Patti...

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:27

Dat zingen dat willen we niet.

Apollo | 28-05-18 | 09:29

Don't eat the yellow snow.

BosrandDirk | 28-05-18 | 09:40
▼ 1 antwoord verborgen

Gaan ze die oude-van-dagen-porno ook in de rechtszaal vertonen?

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:22

Eerst zelf sexfilmpje rondsturen en dan huilie huilie doen omdat deze op GS staat. Toen ze de urine doorslikte was ze pisgeil en in de rechtbank is ze geldgeil!

Rdock | 28-05-18 | 09:22

oh dat zeikwijf weer

BeatsandRock | 28-05-18 | 09:22

Hoezo een sexfilmpje eigenlijk? Ik zag alleen maar een vrouw waar overheen werd geplast. Heet dat sex? Dus elke keer als ik sta te pissen heb ik solosex?

Leptob | 28-05-18 | 09:21 | 2

Hangt vermoedelijk ervan af wat er uit de buis spuit.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:23

U heeft niet het gehele filmpje gezien? Ik raadt het u ook niet aan.

BozePaarseMan | 28-05-18 | 09:32

Behoorlijk zout dit topic.

Moeki de Meeuw | 28-05-18 | 09:21

Paay is gewoon een uitgenasde temeier en met succes zoals blijkt maar deze gaat ze niet pakken ghe ghe ghe...

swebe | 28-05-18 | 09:20

twitter.com/eendenvangernl
.
www.youtube.com/watch?v=i5_P5z1Oovg
.
Tsja... maaiveld kop... Ik weet het ook niet... Paay is gewoon een aandachtsho*r.. Ze heeft sowieso haar zin nu.. Gadverdamme, Patje je leest ongetwijfeld mee nu. Waarom schik jij je niet gewoon in je rol naar je leeftijd, lief oud oma'tje, neem je leven zoals het is.geniet van je (klein) dochter neem je verantwoordelijkheid en wees de laatste tien jaar die je nog hebt een rolmodel.. zo als je er nu opstaat wil je toch niet herdacht worden?

Shadow112 | 28-05-18 | 09:20

Ik drink er zelf vanavond een goudgele rakker op.

Knufter | 28-05-18 | 09:19

Het zal allemaal best een Hoger Doel dienen - open internet en alles - maar eerlijk gezegd: het boeit me echt geen ene meter, dat delen van andermans privéfilmpjes, sterker nog, ik vind het tamelijk ordinair, GS onwaardig. Je trapt niet iemand die op de grond ligt.

Je beroepen op een recht is trouwens ook zo'n zwaktebod, dat doet tegenwoordig iedereen, van fascistische antifa's tot fascistische islamisten. Of je doet iets omdat je staat achter het motief van de handeling, of je doet iets niet. Wees een man en verdedig de daad, niet het recht tot de daad. Zeg dan gewoon dat je een viezerik bent, intens genoot van Paays escapades en een maatschappijbrede peer group wilde regelen

Wie iets doet louter en alleen om van een recht gebruik te maken moet ook niet zeiken dat de samenleving één grote teringzooi wordt.
Want dat is wat dit is.
Tegen de ober "Hee lul, doe mij een krat Champagne en hou de kurk" zeggen en je vervolgens verschuilen achter de VVMU.

Magdatkandat | 28-05-18 | 09:19 | 1

Lijkt me niet. Mevrouw Paay heeft zelf haar intimiteiten gefilmd of laten filmen of toegestaan dat het gefilmd werd. Lijkt me nooit verstandig. Er is altijd wel iemand die die opnamen kan kopiëren en verspreiden.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:29

Patricia Paay is een prachtig voorbeeld van "onze" politieke- en culturele elite.
Ongetwijfeld een groot voorstander van multicultureel en inclusief samenleven, met een privé dat beschermd moet worden omdat "het domme volk" daar anders grapjes over zou maken.

Gelukkig misbruikt zij geen kinderen. Denk ik hoopvol.

Jan Passant mk2 | 28-05-18 | 09:16 | 1

Volgens mij was Paay vroeger 1 van de "vrije voorstanders" als in, sex, vrije partnerkeuze, homosexualiteit, etc, etc, heel normaal laten vinden in de samenleving. Maarja, dat druist natuurlijk keihard in tegen de huidige politieke en culturele elite wensen van ongebreidelde import van preutsheid die dit 'moeilijk' vinden want ideologie.

LangeTijdGeleden | 28-05-18 | 09:26

Doe dat mens een plezier en zeik ze in die rechtszaak ook helemaal af. Vindt ze lekker.

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:16

Haar pisfilm is nog steeds te vinden het internet.Ze wil natuurlijk nu makkelijk geld verdienen.

gerrit5042 | 28-05-18 | 09:15 | 1

Dan maar op deze manier, royalty's vragen voor ranzige pornofilmpjes over haar privégedrag zou haar de uitnodiging kosten naar het galabal bij de media.

Jan Passant mk2 | 28-05-18 | 09:23

Ach, negatieve aandacht is OOK aandacht. En doet de kassa weer rinkelen.

J. Jarig | 28-05-18 | 09:14

Waar rook is, is worst

Theo Reet | 28-05-18 | 09:14

#peetoo?

wezen | 28-05-18 | 09:13 | 3
-weggejorist-
J. Jarig | 28-05-18 | 09:14
-weggejorist-
†EVIL† | 28-05-18 | 09:17

Ik moest lachen.

ParaPiet | 28-05-18 | 09:33

Filmpjes staan nog steeds op youporn enzo, krijgt paay daar geen geld voor?

homieguerneville | 28-05-18 | 09:12

Ik vind het zo jammer dat Patricia Paay beweert dat ze zich schaamt voor deze video. Ze zou ook net zoals Kim Holland en Goedele Liekens kunnen uitdragen dat seks normaal is, dat na de vijftig je ook nog seksueel actief kan zijn. Een gedachte die Paay nog wel had toen ze in de playboy staat.

Patricia Paay heeft zich altijd gepositioneerd als voorbeeld voor andere vrouwen, en daarom zou het veel mooier zijn als ze trots was op die video`s.

Eigenlijk heb je met seksvideo`s een aantal spelers. De persoon die het filmpt voor later plezier, de personen die het deelt met maar twee andere vrienden, die het op hun beurt ook weer delen, waardoor na twintig generaties je rustig een miljoen mensen bereikt. (2^10 is 1048576 voor kenners.)

De ergste groep zijn echter de massa die gaan lopen wijzen alsof Paay iets verkeerd deed. Oh ze had een beetje creatief een seksuele middag. Nou, shocker, ik weet 1 ding heel zeker, uw ouders hadden ook seks, en uw opa en oma ook. Even een witregel zodat u uw maaltijd weer kunt laten zakken.

Ik snap de nieuwwaarde van zo`n video niet meer. Wij reaguurders hebben meer porno gezien dan al onze voorouders samen. Toch is ieder lek weer even klikken, kijken en gniffelen. Die reactie, die maakt dit veel groter dan het is. Een diva die achter gesloten deuren een beetje geniet.

Wat zeg nou eerlijk, zestig jaar recht op en neer is het ook niet.

Feynman | 28-05-18 | 09:12 | 6

@H. Caulfield | 28-05-18 | 09:25
Dat moest ook 2^20 zijn, als ik de tekst zo lees.

ZegMaar | 28-05-18 | 09:29

Jezus_Boeddha,
Gelukkig is het geen verplichting om er naar te kijken.

BosrandDirk | 28-05-18 | 09:38

Je in je bek laten pissen is in mijn optiek geen seks. Dat is gewoon goor en nogal psychiaterwaardig gedrag.

Kameroudste | 28-05-18 | 14:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Aaah leeft dat wandelende urinoir ook nog.

Acar_ketimun | 28-05-18 | 09:12 | 1

zeg maar jijrinoir hoor, je hoeft haar niet te utoijeren.

Knufter | 28-05-18 | 09:18

Ach mens, hou toch op met je rechtszaak.
Ga iets nuttigs doen.

Roosx | 28-05-18 | 09:11

Is dit niet gewoon een American-like poging om wat Pesos te verdienen? Wat een schijnvertoning van Paay.

Ja het is kut dat je zelf gemaakte en zelf gedeelde sex video (en ik weet uit betrouwbare bron dat dat niet de enige is) online is gekomen, maar holy shit als je dan andere mensen gaat proberen te melken via de rechtbank terwijl je DONDERSGOED WEET dat je niet in je recht staat? Ja dat is dom. Erg dom.

Wat dat betreft kan dit hele Paay gebeuren al de geschiedenisboeken in gaan als grootste faal 2017 én 2018.

LangeTijdGeleden | 28-05-18 | 09:11

Zat Peterrr nu ook in de groep? Dat zou interessant zijn want dan is het weer eigenbelang dat hij Paay helpt....

port | 28-05-18 | 09:10 | 2

Ik krijg enge visioenen van peturj met een fles Port die na een TV uitzending van zichzelf een nabeschouwing wilt bespreken in huize paai.

Jos Tiebent | 28-05-18 | 09:33

Ik hoop voor haar dat ie geen asperges heeft gehad dan!

Vanilla | 28-05-18 | 10:57

Ik neem aan dat jullie raadsman toch wel even de uitlatingen van Johan V aanhaalt.... of Johan dat nou wil of niet, het is belangrijk bewijs...

RenHoek | 28-05-18 | 09:10

Klinkt niet alsof ze veel kans heeft. Tenzij digibete d666 rechter natuurlijk. Succes anyways!

IkWilOokWatZeggen | 28-05-18 | 09:10

Het enige zinnige wat er over Paay te zeggen valt heeft Theo al gezegd.

Petrus Poortwachter | 28-05-18 | 09:09

450k maar? Waarom niet meteen een miljoen? Of omdat het omgerekend 1 miljoen gulden is? (doen mensen van Paay's leeftijd nog)

dyslexieman | 28-05-18 | 09:09

Op welke plaats eindigt mevrouw bij de verkiezing van meest smaakvolle en chique vrouw van Nederland ?

Stratum | 28-05-18 | 09:09 | 1

Een plek onder Silly Syl of een andere willekeurige BN klasbak.

Acar_ketimun | 28-05-18 | 09:13

Ze heeft, lijkt mij althans, geen schijn van kans. Het lijkt wel een overgewaardeerde smurfin.

Apollo | 28-05-18 | 09:09

Kijken of ik kan funden. Iemand nog interesse in het oeuvre van de Star Sisters of het vinyltje "Some day my cash will come"?

Jos Tiebent | 28-05-18 | 09:08

Ze had het toch gedaan met Bowie? Daar ook een claim neergelegd als erfgename? Het was een sneue zaak vond ik, maar heeft de Twitter account eigenaar nu ook een proces aan z'n broek hangen? Zolang die niet vervolgd is, kan het vervolg in het draadje ook niet schuldig zijn lijkt me?

merel veld | 28-05-18 | 09:08 | 3

Sinds haar ontboezeming kan ik niet meer naar Bowie luisteren zonder aan "La Paay" te denken. Sommige dingen wil je liever niet weten.

Luchtbakfietser | 28-05-18 | 09:11

Bowie viel op oude dames?

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:14

@Jezus_Boeddha: Bowie is geboren in Brixton, Londen, op 8 januari 1947, Paay in Rotterdam, 7 april 1949.
Ze is/was dus 2 jaartjes jonger dan Bowie (lees:Bowie zou ook een ouwe zak zijn geweest als hij nu nog leefde)

WatMoetJeNu | 28-05-18 | 10:53

Daar komt bij de belastingschuld dus ook nog rekeningtje proceskosten bij.Tenzij ze wat meer weet over de rechters natuurlijk.

van stampij | 28-05-18 | 09:08

Winstoogmerk? - check
Auteursrechtelijk beschermd materiaal? - check
Illegaal online gezet? - de vraag is of Paay zelf verantwoordelijk kan worden geacht voor verspreiding

atheïstisch stemvee | 28-05-18 | 09:17

@LangeTijdGeleden
Vond het een bevreemdende uitspraak, maar het is wel een uitspraak waaraan gerefereerd gaat worden.

atheïstisch stemvee | 28-05-18 | 09:18

Tsja, de rechtbank va Europa, maar je hebt een goed punt.

Apollo | 28-05-18 | 09:19
▼ 1 antwoord verborgen

Ik urineer altijd in de plee.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:07

450.000? Alsof je een emmer leeggooit.

Mr_Natural | 28-05-18 | 09:07

"Conclusie
Het moge duidelijk zijn dat het leggen van een simpele hyperlink niet zo'n uitgemaakte zaak is als het op het eerste gezicht lijkt. De techniek biedt vele nieuwe mogelijkheden, waar de wet niet altijd meteen een duidelijk antwoord heeft - en vaak is dat antwoord dan ook nog eens niet geheel in overeenstemming met de dagelijkse praktijk.

Echter, totdat duidelijk is wat er nu wel of niet mag met betrekking tot hyperlinks, is het aan te bevelen om de eigenaar van een pagina op het Web even te mailen voor toestemming voor een link. Niet alleen om rechtszaken te vermijden, maar ook gewoon uit beleefdheid."
(bron google uiteraard ;)

Volgens mij was de link toch ook verwijdert?

Shadow112 | 28-05-18 | 09:06

Nou, als er een hoogtepunt bereikt wordt kijk ik wel weer even.

Jos Tiebent | 28-05-18 | 09:06

€450.000? Zo goed was het acteerwerk nou ook weer niet.

Rest In Privacy | 28-05-18 | 09:06

Ik hoop van ganser harte dat aandachtsjunkie "La Paay" nul op het rekest krijgt. Moet ze voorlopig lekker in haar kitscherige huisje op dat sub-kamp blijven wonen.

Luchtbakfietser | 28-05-18 | 09:06

Zeikwijf

Ivor Biggun | 28-05-18 | 09:05 | 2

Inderdaad. Patricia - "Pissen of pijpen?" - Paay weer in de bocht.

Aristotalloss | 28-05-18 | 10:15

+1

De Profundus | 28-05-18 | 13:49

Wat een zeikverhaal zeg.

Eparchus | 28-05-18 | 09:05

Snap er niks van.Ze laat zichzelf onder pissen,stuurt daarna heel trots wat filmpjes naar bekenden en aanverwanten ,en als het naar buiten komt heeft GS het gedaan.

komtdatschot | 28-05-18 | 09:05 | 1

Dat is wel een redelijk adequate samenvatting.

Kameroudste | 28-05-18 | 14:07

Klatergoud, hadden we die al gehad?

Mr_Natural | 28-05-18 | 09:04

Je zó vunzig gedragen en dan nog een bijna half miljoen durven eisen van GS. Dat wijf heeft geen enkel fatsoen in haar donder dus dit kan er ook nog wel bij. Kots!

Lupuslupus | 28-05-18 | 09:04

EUR 150,000 is de eis.

Non_Smoking_Gun | 28-05-18 | 09:03 | 2

Da's al snel gezakt dan.....

S0R0S | 28-05-18 | 09:04

Dus een goedkope pissnol....
Ze moet doen wat ze lekker vindt, maar er geen andere mensen mee lastig vallen.
En zeker niet zeiken (jaja) als die “privé”filmpjes op het net komen te staan.
Vroeger nog wel respect voor haar, maar wat is dat mens afgegleden zeg.

J-van-de-Bontekoe | 28-05-18 | 19:05

De prijs van succes: uitgerangeerde BN'ers proberen aandacht te krijgen door wat stijlloos roze in de lucht te gooien.

Guido | 28-05-18 | 09:03

Ach, als je niets meer voorstelt moet je op een of andere manier toch aan geld komen...... plastic is niet meer zo goedkoop tegenwoordig!

S0R0S | 28-05-18 | 09:02

Financieel doet Patrica het allang niet meer zo goed, die kan die €450.000 best goed gebruiken.

Osdorpertje | 28-05-18 | 09:01 | 4

Ze kan niet met geld omgaan, dus mocht ze die 450.000 euro krijgen, dan gaat het op aan make up en kappers.

Dutch_Holland | 28-05-18 | 09:22

Pay-wall? Paay-wall.

ParaPiet | 28-05-18 | 09:35

Paay moet haar gerontofiele meuk achter de plee-wall houden.

gemeentereiniging | 28-05-18 | 11:18
▼ 1 antwoord verborgen

Ik sla even over.

Lupuslupus | 28-05-18 | 09:00

Hopelijk krijgen jullie geen D66-rechter die nog nooit van het Internet heeft gehoord. Anyway, mocht het tot een veroordeling komen, dan hebben jullie mijn toestemming om m'n Premium centjes te gebruiken hoor. Niet dat ik daar nog iets over te zeggen heb, maar goed. Kan Paay weer iets van plastic laten implanteren. No worries. We hebben in deze barre tijden ook een vrij-rechts blogje nodig om de dagen op kantoor door te komen.

BBRDWR | 28-05-18 | 08:59

Helaas is haar grootste fan en opper-reaguurder al een tijdje geleden gestopt met guren...

eerstneukendanpraten | 28-05-18 | 08:58 | 1

Bedoelt u necrosis? Nee toch zeker!!

Lupuslupus | 28-05-18 | 09:02

Een spetterende finale dus.

Kamervraag | 28-05-18 | 08:58

Dus Paay is pissed off...
Eigen schuld, dikke bult.

Manus Olie | 28-05-18 | 08:57 | 1

Die wil alleen maar geld zien.
Komt ze wel achter, een rechtszaak en advocaten kosten je een vermogen.

gato | 28-05-18 | 10:00

Succes jongens, we gaan dit ook wel weer redden!

Shadow112 | 28-05-18 | 08:57

Ach,
Laat je de pis niet lauw maken, zeiken doet ze toch....

Wijze uit het Oosten | 28-05-18 | 08:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen